Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Τίποτα κοριτσάκια!!!!Αφού τα είχα πρόχειρα!!!Με το καλό να συναντηθούμε θα έχει πολύ πλάκα!!!Θα λέμε εγώ είμαι η φραουλίτσα εγώ η άλλη μπέρδεμα θα γίνει!!Όταν φτάσει ο καιρός για τα μαθήματα να πούμε ποιές θα είμαστε για να συναντηθούμε όλες μην ξεχάσουμε καμία!!!

Audette μια χαρά η μικρή κλοτσάει και κάνει διάφορα σταθερά!!Την Τετάρτη θα την δούμε και πάλι οπότε μια χαρούλα!! Μόνο που θα ξανακάνω την anti- Xa να δούμε τί γίνεται. Δεν ανησυχώ, αφού την κάνω καλυμμένη είμαι, τώρα αν χρειαστεί την αυξάνουμε!!!Όλα τα έχω αυξήσει βάρος χάπι θυροειδή σίδηρο, εκεί θα κολλήσουμε!!!:tongue::tongue:

Τι ωραια, κι εμενα με εχει ταράξει στην κλωτσιά δεν εχω παράπονο! Αντε να πάτε και να τη δείτε, εμεις εχουμε την επομενη τεταρτη ραντεβου!

Ναι μην αγχωνεσαι, καλυμμένη εισαι! Εγω σκεψου μια φορα εκανα μονο Anti Xa! Ο γιατρος μου με τσεκάρει απο την αιμοσφαιρίνη στις γενικές αίματος!

Καλή επιτυχία aydette και με τις εξετάσεις σου!!!

Ευχαριστω αγαπη μου!

Μήπως γνωρίζει κάποια κοπέλα μεχρι πότε επιτρέπουν οι αεροπορικές να ταξιδέψει μια εγκυος με αεροπλάνο? Έλεγα να πετάξω όταν θα είμαι περίπου 29-30 εβδομάδων.

Νομιζω οτι μεχρι 2 ωρες ταξίδι μπορεις να το κανεις, οχι ομως πιο μακρια!

Κοριτσακια μου, να ρωτήσω την γνώμη σας για κατι! Θα πάρετε ενδοεπικοινωνία και αν ναι εχετε καποια το όψιν,; Ξερω της Philips ειναι καλές αλλα δεν μπορω να καταλάβω τι διαφορα εχει η μια απο την αλλη...:oops::oops:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου, να ρωτήσω την γνώμη σας για κατι! Θα πάρετε ενδοεπικοινωνία και αν ναι εχετε καποια το όψιν,; Ξερω της Philips ειναι καλές αλλα δεν μπορω να καταλάβω τι διαφορα εχει η μια απο την αλλη...:oops::oops:

Εγώ, αγάπη μου, δεν θα πάρω. Νομίζω ότι δεν τη χρειάζομαι, καθώς δε μένω στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. :cool:

Τους πρώτους 6 μήνες ο μπέμπης θα στο δωμάτιό μας και μετά θα είναι στο διπλανό δωμάτιο. Ε, δεν το βρίσκω απαραίτητο να δώσω καμιά εκατοστή ευρώ σε αυτό... (εγώ προσωπικά, αλλά άκου και κάποια άλλη γνώμη...)

Επίσης, να έχεις υπόψη ότι ίσως χρειαστεί αλλαγή συχνότητας (θα το βρεις αυτό) γιατί μπορεί να έχεις παρεμβολές από ταξιτζίδες (ναι, και όμως!) ή από άλλες συσκευές αν είσαι σε πολυκατοικία...

tt1e3

Τι ωραια, κι εμενα με εχει ταράξει στην κλωτσιά δεν εχω παράπονο! Αντε να πάτε και να τη δείτε, εμεις εχουμε την επομενη τεταρτη ραντεβου!

Ναι μην αγχωνεσαι, καλυμμένη εισαι! Εγω σκεψου μια φορα εκανα μονο Anti Xa! Ο γιατρος μου με τσεκάρει απο την αιμοσφαιρίνη στις γενικές αίματος!

Ευχαριστω αγαπη μου!

Νομιζω οτι μεχρι 2 ωρες ταξίδι μπορεις να το κανεις, οχι ομως πιο μακρια!

Εμένα ευτυχώς μου έδωσαν και έχει και κάμερα!!Δεν ξέρω αν θα έπαιρνα αν και όπως είναι η διαρύθμιση του σπιτιού αν είμαι στην κουζίνα και μαγειρεύω δεν ακούω τίποτα, ούτε κουδούνι ούτε το τηλέφωνο. Γενικά όμως δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο, στην αρχή το μωρό θα το έχεις λογικά πάντα κοντά σου με τους θηλασμούς και αργότερα και λίγο να κλάψει δεν πειράζει. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο πιο παλιά, ότι δεν χρειάζεται να τρέχεις αμέσως μόλις κλαίει, να του δίνεις την δυνατότητα να ηρεμεί και μόνο του. Δεν εννοώ να πλαντάξει στο κλάμα ή όταν είναι νεογέννητο έτσι; Αυτό το βιβλίο θέλω να το ξαναπάρω και για μένα και για τον μπαμπά τα έλεγε πολύ ωραία. Είχε σαν τίτλο "όταν λέμε όχι", άσχετο αλλά αφού το θυμήθηκα είπα να το πώ.

Απο μπάνιο τελικά δεν θα κάνω γιατί μου είπε είναι νωρίς και αν είναι κρύα η θάλασσα μπορεί η μήτρα να κάνει συσπάσεις... Οπότε το αφήνω για αργότερα, αν θα μπορούσα με αυτο τον καιρό...

Πολλά έγραψα...:shock::shock:

zZWsp2.png398Mp3.png

Εγώ, αγάπη μου, δεν θα πάρω. Νομίζω ότι δεν τη χρειάζομαι, καθώς δε μένω στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. :cool:

Τους πρώτους 6 μήνες ο μπέμπης θα στο δωμάτιό μας και μετά θα είναι στο διπλανό δωμάτιο. Ε, δεν το βρίσκω απαραίτητο να δώσω καμιά εκατοστή ευρώ σε αυτό... (εγώ προσωπικά, αλλά άκου και κάποια άλλη γνώμη...)

Επίσης, να έχεις υπόψη ότι ίσως χρειαστεί αλλαγή συχνότητας (θα το βρεις αυτό) γιατί μπορεί να έχεις παρεμβολές από ταξιτζίδες (ναι, και όμως!) ή από άλλες συσκευές αν είσαι σε πολυκατοικία...

Εμένα ευτυχώς μου έδωσαν και έχει και κάμερα!!Δεν ξέρω αν θα έπαιρνα αν και όπως είναι η διαρύθμιση του σπιτιού αν είμαι στην κουζίνα και μαγειρεύω δεν ακούω τίποτα, ούτε κουδούνι ούτε το τηλέφωνο. Γενικά όμως δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο, στην αρχή το μωρό θα το έχεις λογικά πάντα κοντά σου με τους θηλασμούς και αργότερα και λίγο να κλάψει δεν πειράζει. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο πιο παλιά, ότι δεν χρειάζεται να τρέχεις αμέσως μόλις κλαίει, να του δίνεις την δυνατότητα να ηρεμεί και μόνο του. Δεν εννοώ να πλαντάξει στο κλάμα ή όταν είναι νεογέννητο έτσι; Αυτό το βιβλίο θέλω να το ξαναπάρω και για μένα και για τον μπαμπά τα έλεγε πολύ ωραία. Είχε σαν τίτλο "όταν λέμε όχι", άσχετο αλλά αφού το θυμήθηκα είπα να το πώ.

Απο μπάνιο τελικά δεν θα κάνω γιατί μου είπε είναι νωρίς και αν είναι κρύα η θάλασσα μπορεί η μήτρα να κάνει συσπάσεις... Οπότε το αφήνω για αργότερα, αν θα μπορούσα με αυτο τον καιρό...

Πολλά έγραψα...:shock::shock:

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου! Δεν το εχω αποφασίσει ακομα αν θα πάρουμε απλα παιρνω γνώμες! Η αληθεια ειναι πως κι εμας η διαρρύθμιση ειναι σαν της φραουλιτσας, απ την αλλη οντως δεν μένουμε και στο μπακινγχαμ(χαχαχα ντιντακι θεά)! Κατι αλλο που φοβάμαι ειναι η ακτινοβολία, καπου διάβασα οτι δεν ειναι και οτι καλύτερο για τα μωρακια! Τι να πω;; Θα δούμε...

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλησπέρα στις όμορφες μανούλες!!

Ναι, η κούνια που διάλεξα ήταν ετοιμοπαράδοτη. Για τις άλλες δεν ξέρω, αλλά λογικά θα είναι, αφού τις φτιάχνουν εκεί...

Μακάρι να μπορέσω να κατεβώ έως τότε... :D

Μεγειά και η κούνια σας!!! Κι εμείς κάτι απλό θα πάρουμε στο χρώμα του ξύλου.. Δε θέλω να σε βάλω σε σκέψεις αλλά τα ροδάκια εμένα με προβλημάτισαν γιατί λέω όταν μεγαλώσει μην αρχίζει και κάνει βόλτες και παίζει συγκρουόμενα! :tongue:

Ανδρομεδα πως πας με το διάβασμα;; Εμεις μεθαύριο δίνουμε!! Ελπιζω να το περάσουμε και να μην χρειαστει να ξαναδώσουμε τον Ιούνιο! Εχουμε αλλα πράγματα να ασχοληθούμε!

Άσε εγώ βαριέμαι να διαβάσω και κοιτάζω υφασμάτινες πάνες! :oops:

Έχω μια ακόμα παρουσίαση στις 10 του μήνα και μετά πρέπει να ολοκληρώσω τις γραπτές που δεν έχουν κάποιο όριο, μέχρι και Σεπτέμβρη θα μπορούσα αλλά τώρα νομίζω θα δυσκολευτώ να τις στείλω από το μαιευτήριο! χαχαχα

Οπότε θέλω μέχρι τέλη Ιούνη να τελειώνω....

Καλή επιτυχία και στους δύο!!! Βάλτε τα δυνατά σας να περάσετε!!! Και μετά αγορές!!! :D

Καλημέρα κορίτσια !!!

Έχω καιρό να σας γράψω....όλα καλά....χθες επιτέλους σταμάτησε να κάθεται σταυροπόδι ....και το είδαμε......ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Την άλλη Πέμπτη πάμε για β'επιπέδου.

Ογιατρός λεει περίπου 20 Σεπτεμβρίου γεννάμε !!!!!

Φιλια σε όλες !!!!

Μπράβο Ηλέκτρα! Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Λίγο ακόμα ροζ στην ομάδα! Γλύκα και η κορούλα σου!

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου! Δεν το εχω αποφασίσει ακομα αν θα πάρουμε απλα παιρνω γνώμες! Η αληθεια ειναι πως κι εμας η διαρρύθμιση ειναι σαν της φραουλιτσας, απ την αλλη οντως δεν μένουμε και στο μπακινγχαμ(χαχαχα ντιντακι θεά)! Κατι αλλο που φοβάμαι ειναι η ακτινοβολία, καπου διάβασα οτι δεν ειναι και οτι καλύτερο για τα μωρακια! Τι να πω;; Θα δούμε...

Προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο απαραίτητο, εκτός αν μένεις σε μεζονέτα που κ πάλι δε θα το άφηνες μόνο του στον πάνω όροφο...

Και ναι, έχει ακτινοβολία......

Κι όπως είπε κ η Ντιντι θα ακούς και ταρίφες!!!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις όμορφες μανούλες!!

Άσε εγώ βαριέμαι να διαβάσω και κοιτάζω υφασμάτινες πάνες! :oops:

Έχω μια ακόμα παρουσίαση στις 10 του μήνα και μετά πρέπει να ολοκληρώσω τις γραπτές που δεν έχουν κάποιο όριο, μέχρι και Σεπτέμβρη θα μπορούσα αλλά τώρα νομίζω θα δυσκολευτώ να τις στείλω από το μαιευτήριο! χαχαχα

Οπότε θέλω μέχρι τέλη Ιούνη να τελειώνω....

Καλή επιτυχία και στους δύο!!! Βάλτε τα δυνατά σας να περάσετε!!! Και μετά αγορές!!! :D

Προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο απαραίτητο, εκτός αν μένεις σε μεζονέτα που κ πάλι δε θα το άφηνες μόνο του στον πάνω όροφο...

Και ναι, έχει ακτινοβολία......

Κι όπως είπε κ η Ντιντι θα ακούς και ταρίφες!!!

Αστα κοριτσακι μου κι εγω δεν την παλεύω! Πρεπει να βάλουμε τα δυνατα μας να τελειώνουμε! Να ασχοληθούμε μετα με τις ετοιμασίες και τα μωρουδιακά!

Χαχαχα! Οντως απο το μαιευτήριο λιγο δύσκολο!! Γιαυτο σου λεω, πρεπει να στρωθούμε!

Λες κορίτσι ε; Μπορει και να εχετε δίκιο πως δεν ειναι και τοςο απαραίτητο! Χαχαχαχα! Θυμήθηκα τη Ντάλια στο παρα πεντε που εμπαονε στη συχνότητα του ραδιο ταξί και έκανε φάρσες!!! Αχαχαχαχαχαχαχα!:tongue:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Μπα κι εγώ την ενδοεπικοινωνία δεν τη σκέφτομαι. Η κουμπάρα μου που είχε μια αρκετά ακριβή μάλιστα, μια δυο φορές την ειχε ανοιχτή και μετά απο τις παρεμβολές απο τα ραδιοταξί που ξυπνούσαν το μωρό την παράτησε.

Μπα κι εγώ την ενδοεπικοινωνία δεν τη σκέφτομαι. Η κουμπάρα μου που είχε μια αρκετά ακριβή μάλιστα, μια δυο φορές την ειχε ανοιχτή και μετά απο τις παρεμβολές απο τα ραδιοταξί που ξυπνούσαν το μωρό την παράτησε.

Απίστευτο αυτο με τα ταξί! Δεν φανταζόμουν οτι ηταν τοςο συνηθισμένο! Ε οχι να κοιμάται το μωρο και να ακούγεται ο ταξιτζης που ψάχνει κούρσα για Χαλάνδρι! Ελεος!!!χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;

Mommy to be ευτυχώς τη γλιτωσες με το λαιμο! Μα τι ειναι αυτο το πράγμα μα μη λέει να ξεχειμωνιασει επιτέλους;; Ακομα με τα κρυωματα και τις ιώσεις ασχολούμαστε! Με γεια και τα πραγματάκια σας!

Audette μου την γλίτωσα πραγματικά! Ευχαριστώ και για τις ευχούλες! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!

Καλημέρα μανούλες!!!Μια χαρά σας βρίσκω!!!Ξεκινήσατε και αγορές εντατικά!!!Μπράβο!!!

Περαστικά αν και απο ότι είδα το ξεπέρασες!!!Υπάρχει πιθανότητα να ήταν κάτι αλλεργικό; Εμένα είναι μόνιμα βουλωμένη η μύτη και κάποιες φορές μου έχει ματώσει...

Λοιπόν για τα μαθήματα, επειδή τα είχα σημειώσει: Στο κτίριο Γ΄ 4ος όροφος Αίθουσα Κ.Ε.Κ Δευτέρα 27/7 09.00, 28/7 09.00

και μετά θα χωριστούμε σε ομάδες και κάποιες θα πηγαίνουν πιο αργά.

Τετάρτη και Πέμπτη φοράμε άνετα ρούχα, κάλτσες και μια πετσέτα μαζί μας.. Αυτά. Για τα μαθήματα θηλασμού θα πάρουμε αρχές Ιουλίου για να το κανονίσουμε σε εκείνες τις μέρες!!!

Αυτά όλα. Φιλάκια καλημέρα, όποτε θέλετε σας τα ξαναθυμίζω!!!

Φραουλίτσα δεν ήταν αλλεργικό, κρύωσα από την αλλαγή του καιρού και με χτύπησε στο λαιμό. Μια φορά άνοιξε και μένα η μύτη μου πριν 1-2 μήνες από την εγκυμοσύνη αλλά δεν μου ξανασυνέβη.

Ευχαριστούμε για τις extra πληροφορίες για το Έλενα, ούτε κι εγώ τις ήξερα.

Καλημέρα κορίτσια !!!

Έχω καιρό να σας γράψω....όλα καλά....χθες επιτέλους σταμάτησε να κάθεται σταυροπόδι ....και το είδαμε......ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Την άλλη Πέμπτη πάμε για β'επιπέδου.

Ογιατρός λεει περίπου 20 Σεπτεμβρίου γεννάμε !!!!!

Φιλια σε όλες !!!!

Μπράβο Ηλέκτρα! Με το καλό να κρατήσεις το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου γερό! Καλή επιτυχία και στη β'!

Mommy to be, ελπίζω να μην έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί εμείς είμαστε Θεσσαλονίκη και δεν θα είναι εύκολη η αντικατάσταση (αχρείαστη να 'ναι).

Didi μου πήγα χθες και μου έκανε αντικατάσταση τις ρόδες γιατί έλειπε ένα εξάρτημα... ευτυχώς ξεμπέρδεψα πολύ εύκολα και ΗΡΕΜΗΣΑ!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως συνέβη τέτοιο κατασκευαστικό λάθος σε μια τόσο αναγνωρίσιμη εταιρεία όπως η inglesina, αλλά το λάθος σίγουρα δεν είναι δικό μου και από το μαγαζί το χειρίστηκαν άψογα. Ψώνισα και τα ρουχαλάκια της δωροεπιταγής και όλα μια χαρά. Πάντως ευτυχώς που το συναρμολογήσαμε την ίδια μέρα που το πήραμε το καρότσι και εντοπίσαμε το θεματάκι (σας το συστήνω όταν αγοράζετε κάτι). Είδα και το στρώμα που παρήγγειλες, θέλει μια βδομάδα να το φτιάξουν μου είπαν. Όντως είναι νομίζω το καλύτερο από όσα έχει. Όλα καλά θα είναι μην ανησυχείς. ;):D:D

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Έχετε κανένα σχέδιο για το τριήμερο? Εμείς εδώ Αθήνα σκοπεύουμε να βολτάρουμε καιρού επιτρέποντος! Ό,τι κι αν κάνετε καλά να περάσετε με τα φουσκωμένα κοιλάκια σας!!! :tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Όσο για την ενδοεπικοινωνία, κι εγώ δεν την χρειάζομαι, οπότε θα γλιτώσω αυτό το έξοδο. Επίσης δεν ξέρω καθόλου για το τι παίζει με τα αεροπορικά ταξίδια στην εγκυμοσύνη. Ίσως καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στην εταιρεία που σε ενδιαφέρει να σου πουν στα σίγουρα και να ρωτήσεις εννοείται και τον γιατρό σου!

Άσχετο αλλά χθες που του πήρα μερικά ρουχαλάκια καλοκαιρινά για τον πρώτο καιρό θέλω να σας πω ότι γενικώς παίζει ρόλο και η γραμμή που έχει κάθε ρούχο. Δηλαδή μπορεί ένα φορμάκι να γράφει ότι είναι νούμερο μηδέν και να κάνει και για έως 3 μηνών και το αντίθετο. Εγώ γενικά τα παίρνω λίγο μεγαλύτερα κι ας του είναι πιο άνετα παρά να του βγουν μικρά και να μην τα βάλω καθόλου. Αυτά! Φιλάκια πολλά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια:):):)Δε χάθηκα απλά ηρέμησα λόγο απ΄οτα τρεχάματα του γάμου.Χθες πήγα και στο γιατρό να δει τη Βεπιπέδπυ και τον υπέρηχο καρδιάς. όλα καλά μου είπε και αυτός και ξαναείδα τη μικρή!!!!!!! Πήγαμε αισίως στα 550 γραμμάρια και η ανάπτυξη του είναι καλή μου είπε. Τώρα δυστυχώς θα το ξαναδώ σε ένα μήνα στις 25/6 αφού θα έχω κάνει και την καμπύλη ζαχάρου.Μου έγραψε και εξετάσεις αίματος και ούρων.Τις έκαν σήμερα.Ελπίζω να έχει αυξηθεί λίγο ο αιματοκρίτης(στίγμα)!!!!!!Κατά τα άλλα αρχίζω σιγά σιγά να μαζέυω πραγματάκια από γνωστες μου για να δω τι επιπλέον χρειάζομαι και να αρχίσω κι εγω τα ψώνια.:):):).Φιλιά σε όλες σας και καλό τριήμερο να έχετε όσες δεν δουλεύετε Δευτέρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας κορίτσια!!!Πως είστε??τι κάνουν οι κοιλίτσες σας?:D χειμώνας ξαφνικά ε?δε πειράζει..ας δροσιστουμε λίγο ακόμα.

Mariposita σωστά διάβασες ως την 36η μπορείς να ταξιδέψεις.αν χρειαστεί,μπορεί να κάνουν εξαίρεση και για αργότερα με βεβαίωση γιατρού κλπ.

Ηλέκτρα συγχαρητήρια για την μπουμπού σας!!να ερθει με το καλό και να είναι γερή!

Audette εμείς είχαμε πάρει μια ενδοεπικοινωνια πολύ απλή και φθηνή από τα kiddo. δε το ζήσαμε αυτό με τις παρεμβολες ευτυχώς! :D δε μπορώ να πω ότι μας φάνηκε άχρηστη αλλά σίγουρα είναι από τις αγορές που δεν είναι απαραιτητη.π.χ όταν μαγειρευα,άπλωνα ρουχα η έκανα ντους η σκούπα,ήμουν λίγο πιο άνετη.

Mommy to be πάλι καλά τη γλίτωσες με το κρυωμα!για τα ρουχακια εχεις δικιο..Νομίζω στα mothercare έχει νούμερα 0-3 μηνων.βολεύουν αυτά πολύ.αλλά και στα hm ότι πήρα ειδικά φορμακια βολευτηκα πολύ.υποτίθεται ότι ειναι για 1-2 μηνες αλλά τα φοράς παραπάνω.

Audette,Ανδρομέδα καλή επιτυχία.κάνετε ένα κουράγιο και διαβάστε να ξεμπερδεψετε για την ώρα κορίτσια!

Didi καλά που είπες για τις υφασμάτινες πάνες.δεν έχω καμία ενημέρωση..θα ρίξω μιά ματιά και εγώ!Αγάπη

Ευτυχώς με αυτό τον καιρό έκατσα μέσα και τελείωσα με τις δουλειές.ρούχα,ντουλάπες,σίδερο.του χρόνου πάλι με βλέπω να ασχολούμαι...!!:rolleyes:

Φιλακιααα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα! Ένα πολύ αγαπημένο μουσικό κομμάτι..

Και για τις Αθηναίες στις 4 Ιουνίου θα είναι στο Gazarte...

http://gazarte.gr/index.php?option=com_eventlist&view=categoryevents&id=1&Itemid=3〈=en

Avishai Cohen - Seven seas

Φιλιά σε όλες!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...