Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Αυτό το στρωματάκι θα πάρουμε κι εμείς για την κούνια! ;)

Μακάρι να μας βγει καλό!

Οι κούνιες είναι ετοιμοπαράδοτες;

Καλά δεν πειράζει, ελάτε πιο πριν ή πιο μετά! Εμείς εδώ θα είμαστε! :cool:

Ναι, η κούνια που διάλεξα ήταν ετοιμοπαράδοτη. Για τις άλλες δεν ξέρω, αλλά λογικά θα είναι, αφού τις φτιάχνουν εκεί...

Μακάρι να μπορέσω να κατεβώ έως τότε... :D

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πιες και κανένα χαμομήλι, που είναι αντιμικροβιακό...

Περαστικά σου! Κι εγώ χθες ξύπνησα με πονόλαιμο, αλλά υποχώρησε από μόνος του...

Καλημέρα! Οχι τσαι, μόνο χαμομηλάκι όπως είπε και η Didi με μελάκι. Το μέλι ειδικά κάνει πολύ καλό και για τα μικρόβια και στο μωράκι. Έχει και σίδηρο;)

Μπράβο γαργάρες με αλατόνερο!!! Και ρώτα το γιατρό τι άλλο να κάνεις! Καμιά καραμέλα πχ απιβίτα που κάνουν και για ομοιοπαθητική ίσως..Περαστικά!!

Γεια σας μανούλες! Επανέρχομαι να σας πω ότι είναι πολύ καλύτερα ο λαιμός μου σε σχέση με το πρωί! Είχα αρκετά δυνατό πονόλαιμο και φοβήθηκα ότι θα ανεβάσω πυρετό...τελικά όλη τη μέρα έχω κάνει όλου του κόσμου τα γιατροσόφια και μάλλον τη γλίτωσα! Πρέπει να ανάψω λαμπάδα στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο που είναι και η γιορτή του σήμερα! Γενικά ο καιρός τα' χει παίξει λίγο, να προσέχουμε!

Didi κι εγώ το πλύσιμο υποπτεύομαι, που να ξέρω σε τι βαθμούς τα 'πλενε η γιαγιά μου που με φύλαγε:confused:

Α σήμερα πήγαμε στο γιατρό να δει τις εξετασεις αλλά βιαζόταν και δεν το είδαμε το μικράκι:? Πάντως μας είπε οτι είναι μια χαρά ο θυροειδής γι'αυτη την περίοδο αλλά μου ξαναείπε "πιο έντονα" να δω και εναν ενδοκρινολογο:-) Η φεριτίνη είναι στα πατώματα (12) αλλά κι αυτό νορμάλ είναι αφού παίρνω κανονικά σίδηρο. Υπομονή μέχρι τον υπερηχο λοιπόν.

Θα έλεγα να πας και σε έναν ενδοκρινολόγο να σου κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα την tsh. Δεν είναι τίποτα, κι εμένα ένα χάπι μου έχει δώσει. Απλά συμβουλή μου είναι ότι σου πει να ενημερώσεις πρώτα τον γυναικολόγο σου πριν το πάρεις. Κι εμένα η φερριτίνη μου 12 ήταν πριν την εγκυμοσύνη! Τώρα θα ξανακάνω εξετάσεις να δω.

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;;; Εγώ μια χαρά χθες έκανα την β επιπέδου και ήταν όλα μια χαρά. το αγοράκι μου είχε τα χέρια του πίσω στο κεφάλι και σταθροπόδι είχε πολύ γέλιο το διακόψαμε το καημένο απο το πρωινό χουζούρεμα. Κάναμε βέβαια αρκετή ώρα διότι δεν ήθελε να μας γυρίσει λίγο αλλα δεν πειράζει το είδα πολύ ώρα και το ευχαριστήθηκα. Και η γιατρός που τα είδε μου είπε όλα πολύ καλά!!! άρα μπορώ να ξεκινήσω και εγώ τις αγορές μου:))) αυτά τα νέα μας!!!! φιλάκια σε όλες καλό μεσημέρι!!!!!!

Λενάκι να το χαίρεσαι το αγοράκι σου! Μπράβο για τα καλά νέα! Καλές αγορές τώρα!

Εμένα το αγόρι μου φοβάται μήπως κάνουμε καμία στάση πληρωμών και σταματήσουν όλες οι εισαγωγές, οπότε αποφασίσαμε όλα τα μεγάλα (μαζί με τις πάνες) να τα πάρουμε άμεσα.

Τα παραγγείλαμε, αλλά θα είναι έτοιμη η παραγγελία σε μία εβδομάδα, γιατί βάλαμε και τα στρώματα μαζί, που πρέπει να ετοιμαστούν.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!:D

Πήραμε αυτό για την κούνια και αυτό για το λίκνο. Τα καλύτερα που είχε το μαγαζί, δηλαδή.

Χμμμ, δύσκολο εκείνο το ΣΚ, γιατί το προηγ. θα πάμε στο χωριό για το γάμο της φίλης μου. Αλλά θα το ήθελα πάρα πολύ...

Didi μου πολύ ωραίες οι αγορές σου! Με γεια! Κι εμείς το φοβόμαστε αυτό για τις εισαγωγές γι' αυτό έχω παραγγείλει ήδη την κούνια και πήραμε τη Δευτέρα το καρότσι από το ίδιο μαγαζί (inglesina zippy pro). Είμαι λίγο προβληματισμένη όμως γιατί κατά τη συναρμολόγηση διαπιστώσαμε ότι "κλωτσάει" η πίσω αριστερά του ρόδα και θα το πάμε αύριο να το δει... ελπίζω να διορθωθεί άμεσα το θέμα γιατί έχω χαλαστεί λιγάκι :rolleyes: Πάντως και το στρώμα που πήρες για την κούνια φαίνεται πολύ καλό!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;

Mommy to be ευτυχώς τη γλιτωσες με το λαιμο! Μα τι ειναι αυτο το πράγμα μα μη λέει να ξεχειμωνιασει επιτέλους;; Ακομα με τα κρυωματα και τις ιώσεις ασχολούμαστε! Με γεια και τα πραγματάκια σας!

Λενακι μου συγχαρητήρια! Με το καλο το αγοράκι σου!!!

Ντιντακι πολυ ωραία τα πραγματάκια που παρηγγειλες για το μπεμπη!! Με γεια κοριτσάκι μου!

Ανδρομεδα πως πας με το διάβασμα;; Εμεις μεθαύριο δίνουμε!! Ελπιζω να το περάσουμε και να μην χρειαστει να ξαναδώσουμε τον Ιούνιο! Εχουμε αλλα πράγματα να ασχοληθούμε!

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κατι όσες εχουν δηλώσει τα σεμιαρια του Έλενα;; 27-28 Ιουλίου 9-11:30 στο Γ Κτήριο, σωστα;; Και μετα θα σου πουν αν θα πας για το επόμενο μάθημα 29 ή 30;; Καλα θυμάμαι;; Και για το θηλασμο ποτε είπε να την πάρουμε τηλέφωνο;; Πφφφφ..Τα εχω ξεχάσει μωρε κορίτσια...:oops::oops:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κορίτσια !!!

Έχω καιρό να σας γράψω....όλα καλά....χθες επιτέλους σταμάτησε να κάθεται σταυροπόδι ....και το είδαμε......ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Την άλλη Πέμπτη πάμε για β'επιπέδου.

Ογιατρός λεει περίπου 20 Σεπτεμβρίου γεννάμε !!!!!

Φιλια σε όλες !!!!

Καλημέρα κορίτσια !!!

Έχω καιρό να σας γράψω....όλα καλά....χθες επιτέλους σταμάτησε να κάθεται σταυροπόδι ....και το είδαμε......ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλια σε όλες !!!!

Και έχουμε τα πάντα από το πρώτο μας κοριτσάκι που τώρα είναι 6,5 χρονων.....τα πάντα....δεν χρειαζόμαστε τιποτα.

Η κόρη μου έχει τρελλαθει.....χοροπηδαγε μέσα στο ιατρείο.....ξύπνησε και στις 4 τα χαράματα....με φώναξε.....πάω και τι μου λέει ?????? ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!Μια χαρά σας βρίσκω!!!Ξεκινήσατε και αγορές εντατικά!!!Μπράβο!!!

Didi μεγειά τα πραγματάκια σου!!!Με το καλό να έρθουν και να τα ευχαριστηθείτε!!! Είναι τέλειο όταν έρχοντε σπίτι!!!Έγώ κοιτάω συνέχεια το καρότσι και λέω άντε να γεμίσει με το καλό!!!

Κοριτσια καλημερα,τι κανετε?Εγω απο χθες το βραδυ εχω δυνατο πονολαιμο και εχω στενοχωρηθει... Τι να κανω???Εχω ηδη ξεκινησει γαργαρες με χλιαρο νερο και λεμονι-μελι,αλλα και γαργαρες με αλατονερο...ουφ

Περαστικά αν και απο ότι είδα το ξεπέρασες!!!Υπάρχει πιθανότητα να ήταν κάτι αλλεργικό; Εμένα είναι μόνιμα βουλωμένη η μύτη και κάποιες φορές μου έχει ματώσει...

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;;; Εγώ μια χαρά χθες έκανα την β επιπέδου και ήταν όλα μια χαρά. το αγοράκι μου είχε τα χέρια του πίσω στο κεφάλι και σταθροπόδι είχε πολύ γέλιο το διακόψαμε το καημένο απο το πρωινό χουζούρεμα. Κάναμε βέβαια αρκετή ώρα διότι δεν ήθελε να μας γυρίσει λίγο αλλα δεν πειράζει το είδα πολύ ώρα και το ευχαριστήθηκα. Και η γιατρός που τα είδε μου είπε όλα πολύ καλά!!! άρα μπορώ να ξεκινήσω και εγώ τις αγορές μου:))) αυτά τα νέα μας!!!! φιλάκια σε όλες καλό μεσημέρι!!!!!!

Μια χαρά να σου ζήσει ο γιόκας ο αραχτός!!! Με το καλό και οι αγορές!!!

Καλημέρα κορίτσια !!!

Φιλια σε όλες !!!!

Άντε και άλλο ΚΟΡΙΤΣΙ επιτέλους γιατί έχουμε ανδροκρατία εδω μέσα!!! Με το καλό να κάνετε και την Β΄και να έχετε καλά αποτελέσματα!!!Ίδια ΠΗΤ έχουμε!!

Λοιπόν για τα μαθήματα, επειδή τα είχα σημειώσει: Στο κτίριο Γ΄ 4ος όροφος Αίθουσα Κ.Ε.Κ Δευτέρα 27/7 09.00, 28/7 09.00

και μετά θα χωριστούμε σε ομάδες και κάποιες θα πηγαίνουν πιο αργά.

Τετάρτη και Πέμπτη φοράμε άνετα ρούχα, κάλτσες και μια πετσέτα μαζί μας.. Αυτά. Για τα μαθήματα θηλασμού θα πάρουμε αρχές Ιουλίου για να το κανονίσουμε σε εκείνες τις μέρες!!!

Αυτά όλα. Φιλάκια καλημέρα, όποτε θέλετε σας τα ξαναθυμίζω!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια !!!

Φιλια σε όλες !!!!

Μπραβοοοοοοο ηλεκτρα μου! Με το καλο!!! Αντε επιτέλους κι αλλο κοριτσάκι, γεμίσαμε αντρες!!!! Χαχαχα! Τι γλυκιά και η κορούλα σου!!! Ψυχούλα μου!!!

Καλη φάση και με τα πραγματάκια, θα γλιτωσες και τα έξοδα!

Καλημέρα μανούλες!!!Μια χαρά σας βρίσκω!!!Ξεκινήσατε και αγορές εντατικά!!!Μπράβο!!!

Didi μεγειά τα πραγματάκια σου!!!Με το καλό να έρθουν και να τα ευχαριστηθείτε!!! Είναι τέλειο όταν έρχοντε σπίτι!!!Έγώ κοιτάω συνέχεια το καρότσι και λέω άντε να γεμίσει με το καλό!!!

Περαστικά αν και απο ότι είδα το ξεπέρασες!!!Υπάρχει πιθανότητα να ήταν κάτι αλλεργικό; Εμένα είναι μόνιμα βουλωμένη η μύτη και κάποιες φορές μου έχει ματώσει...

Μια χαρά να σου ζήσει ο γιόκας ο αραχτός!!! Με το καλό και οι αγορές!!!

Άντε και άλλο ΚΟΡΙΤΣΙ επιτέλους γιατί έχουμε ανδροκρατία εδω μέσα!!! Με το καλό να κάνετε και την Β΄και να έχετε καλά αποτελέσματα!!!Ίδια ΠΗΤ έχουμε!!

Λοιπόν για τα μαθήματα, επειδή τα είχα σημειώσει: Στο κτίριο Γ΄ 4ος όροφος Αίθουσα Κ.Ε.Κ Δευτέρα 27/7 09.00, 28/7 )9.00

Τετάρτη και Πέμπτη φοράμε άνετα ρούχα, κάλτσες και μια πετσέτα μαζί μας.. Αυτά. Για τα μαθήματα θηλασμού θα πάρουμε αρχές Ιουλίου για να το κανονίσουμε σε εκείνες τις μέρες!!!

Αχ μπραβο μωρε φραουλιτσα, σ ευχαριστούμε για τς διευκρινήσεις! Μετα απο τοςο καιρο δεν τα θυμόμουν! Θα αποθηκευσω το ποστ σου για να μην τα ξεχάσω!

Η μπεμπα τι κάνει;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Και έχουμε τα πάντα από το πρώτο μας κοριτσάκι που τώρα είναι 6,5 χρονων.....τα πάντα....δεν χρειαζόμαστε τιποτα.

Η κόρη μου έχει τρελλαθει.....χοροπηδαγε μέσα στο ιατρείο.....ξύπνησε και στις 4 τα χαράματα....με φώναξε.....πάω και τι μου λέει ?????? ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:D:D:D Όντως, επιτέλους αλλο ένα γλυκό κοριτσάκι! Όλο μελλοντικούς φαντάρους είχαμε:D Να το χαίρεστε! Τι καλή αδελφουλα, σκέφτεται μάλλον οτι θα έχει παρεούλα.

Λοιπόν για τα μαθήματα, επειδή τα είχα σημειώσει: Στο κτίριο Γ΄ 4ος όροφος Αίθουσα Κ.Ε.Κ Δευτέρα 27/7 09.00, 28/7 )9.00

Ευχαριστούμε Φραουλίτσα! Αυτό με τα ρούχα δεν μου το είπε η κυρία. Αχ τέλεια, ανυπομονώ να έρθουν εκείνες οι μέρες!

Τίποτα κοριτσάκια!!!!Αφού τα είχα πρόχειρα!!!Με το καλό να συναντηθούμε θα έχει πολύ πλάκα!!!Θα λέμε εγώ είμαι η φραουλίτσα εγώ η άλλη μπέρδεμα θα γίνει!!Όταν φτάσει ο καιρός για τα μαθήματα να πούμε ποιές θα είμαστε για να συναντηθούμε όλες μην ξεχάσουμε καμία!!!

Audette μια χαρά η μικρή κλοτσάει και κάνει διάφορα σταθερά!!Την Τετάρτη θα την δούμε και πάλι οπότε μια χαρούλα!! Μόνο που θα ξανακάνω την anti- Xa να δούμε τί γίνεται. Δεν ανησυχώ, αφού την κάνω καλυμμένη είμαι, τώρα αν χρειαστεί την αυξάνουμε!!!Όλα τα έχω αυξήσει βάρος χάπι θυροειδή σίδηρο, εκεί θα κολλήσουμε!!!:tongue::tongue:

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !!!

Φιλια σε όλες !!!!

Ηλέκτρα μου, τι όμορφα νέα! Με το καλό η νέα μπουμπού!!! :D:D:D

Καλά, η μεγάλη σου κορούλα πόσο γλύκα είναι! Τι πλάκα που είχε!!!

Mommy to be, ελπίζω να μην έχουμε κανένα πρόβλημα, γιατί εμείς είμαστε Θεσσαλονίκη και δεν θα είναι εύκολη η αντικατάσταση (αχρείαστη να 'ναι).

Τι κάνετε, κουκλίτσες σήμερα;

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  2. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  5. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  6. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  7. Ανδρομέδα................15/09......Β' επιπέδου.....................♥Κinder έκπληξη!

8. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  9. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  10. antaa...........................18/09......Αυχενική........................
  11. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  12. ilektra2.......................20/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  13. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  14. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  15. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  16. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  17. lenaki86......................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  18. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  19. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Κοριτσάκι & Αγοράκι
  20. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Ευχαριστώ πολύ Didi:D Μπήκα κι εγώ τώρα και το διάβασα και όντως έτσι είναι οπότε ολα ΟΚ. Θα προτιμούσα καράβι για να είμαι πιο άνετα και να βολτάρω αλλα δεν πειράζει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...