Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μόλις έκλεισα ραντεβού στο Έλενα για μαθηματα ψυχοπροφυλακτικής! Η κυρία ήταν πολύ ευγενική και μου τα εξήγησε όλα με μεγάλη λεπτομέρεια. Ελπίζω να συναντήσω απο κοντά κάποιες κοπέλες απο εδω:D:D

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;;; Εγώ μια χαρά χθες έκανα την β επιπέδου και ήταν όλα μια χαρά. το αγοράκι μου είχε τα χέρια του πίσω στο κεφάλι και σταθροπόδι είχε πολύ γέλιο το διακόψαμε το καημένο απο το πρωινό χουζούρεμα. Κάναμε βέβαια αρκετή ώρα διότι δεν ήθελε να μας γυρίσει λίγο αλλα δεν πειράζει το είδα πολύ ώρα και το ευχαριστήθηκα. Και η γιατρός που τα είδε μου είπε όλα πολύ καλά!!! άρα μπορώ να ξεκινήσω και εγώ τις αγορές μου:))) αυτά τα νέα μας!!!! φιλάκια σε όλες καλό μεσημέρι!!!!!!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;;;; Εγώ μια χαρά χθες έκανα την β επιπέδου και ήταν όλα μια χαρά. το αγοράκι μου είχε τα χέρια του πίσω στο κεφάλι και σταθροπόδι είχε πολύ γέλιο το διακόψαμε το καημένο απο το πρωινό χουζούρεμα. Κάναμε βέβαια αρκετή ώρα διότι δεν ήθελε να μας γυρίσει λίγο αλλα δεν πειράζει το είδα πολύ ώρα και το ευχαριστήθηκα. Και η γιατρός που τα είδε μου είπε όλα πολύ καλά!!! άρα μπορώ να ξεκινήσω και εγώ τις αγορές μου:))) αυτά τα νέα μας!!!! φιλάκια σε όλες καλό μεσημέρι!!!!!!

Μπράβο Λενάκι, με το καλό να'ρθει το μωράκι και τα καινούργια του πραγματάκια! Κι εμένα στη β είχε απλώσει το ένα χέρι πίσω απο το κεφάλι σαν να έξυνε το σβερκάκι του:D Μια χαρά περνάνε εκεί μέσα μου φαίνεται:D

Μπραβο lenaki με το καλο το αγορακι σου!!!!Ετοιμασου για εξορμησεις στην αγορα!!!!!!!!Ανετα παπουτσια κ ψαξιμο για κουνιες καροτσια ρουχακια!!!!!Τελεια ειναι αυτη η διαδικασια!!!!!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  2. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  5. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  6. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  7. Ανδρομέδα................15/09......Β' επιπέδου.....................♥Κinder έκπληξη!

8. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  9. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  10. antaa...........................18/09......Αυχενική........................
  11. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  12. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  13. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  14. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  15. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  16. lenaki86......................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  17. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  18. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Κοριτσάκι & Αγοράκι
  19. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Ανδρομέδα μου, 20 ευρώ μεταφορικά είναι πολλά, εκτός κι αν παραγγείλεις πάνω από 20 πάνες, οπότε θα σου είναι +1ευρώ στην καθεμία. Και να ελέγξεις αν τις πάνες που θέλεις τις στέλνουν Ελλάδα.

Για το ποιες θα πάρω, έχω καταλήξει σε 10 BumGenius freetime (είναι all-in-one) και από pocket θα πάρω κι εγώ σε 10 little lamb και ο Θεός βοηθός. Κουράστηκα να ψάχνω. Οι bambino mio στεγνώνουν δυσκολότερα από τις freetime και θέλουν γέμισμα, άρα για μένα δεν έχουν πλεονέκτημα, εφόσον έρχονται στην ίδια περίπου τιμή. Δες βιντεάκια με συγκριτικά.

Επίσης, να θυμάσαι ότι οι little lamb αργούν να στεγνώσουν, γιατί έχουν επιθέματα από μπαμπού (επίσης θέλουν περισσότερα πλυσίματα για να φτάσουν στη μέγιστη απορροφητικότητά τους). Πάντως τώρα στο greenandcheap.gr έχει ένα πακέτο προσφοράς 10 little lamb με 80Ε, που αυτό λέω να χτυπήσω.

Αχ, βρε κορίτσια, στην Αμερική, αν δεν υπάρχει λόγος, το νινί μετά τη β' επιπέδου το βλέπουν αφού γεννηθεί. Πώς αντέχουν;;;

Ναι 20 ευρώ για μεταφορικά είναι πολλά εκτός αν τα πάρεις όλα από εκεί..Από ελληνικά site μόνο το greenandcheap και άλλο ένα έχουν πακέτα που ψάχνω. Καλά που μου το είπες δεν έχω δει καθόλου reviews. Ακόμα το ψάχνω αφού έτσι κι αλλιώς δε θα τις πάρω άμεσα. Έχω ψηθεί και για τις Bumgenius, θα δω.

Καλά, ναι! Στο εξωτερικό κάνουν λίγους υπερήχους! Κι εμείς μετράμε τις μέρες!

Πήρατε τα πραγματάκια σας;;;

Κοριτσια καλημερα,τι κανετε?Εγω απο χθες το βραδυ εχω δυνατο πονολαιμο και εχω στενοχωρηθει... Τι να κανω???Εχω ηδη ξεκινησει γαργαρες με χλιαρο νερο και λεμονι-μελι,αλλα και γαργαρες με αλατονερο...ουφ

Μπράβο γαργάρες με αλατόνερο!!! Και ρώτα το γιατρό τι άλλο να κάνεις! Καμιά καραμέλα πχ απιβίτα που κάνουν και για ομοιοπαθητική ίσως..Περαστικά!!

Κορίτσια μόλις έκλεισα ραντεβού στο Έλενα για μαθηματα ψυχοπροφυλακτικής! Η κυρία ήταν πολύ ευγενική και μου τα εξήγησε όλα με μεγάλη λεπτομέρεια. Ελπίζω να συναντήσω απο κοντά κάποιες κοπέλες απο εδω:D:D

27-30 θα είμαστε όλες εκεί! Πότε έκλεισες εσυ;

Μπράβο λενάκι!!! Είδες τι χαλαρά που κάθονται εκεί μέσα;;; χαχαχα

Καλές αγορές τώρα!

OkoIp3.png

Ναι 20 ευρώ για μεταφορικά είναι πολλά εκτός αν τα πάρεις όλα από εκεί..Από ελληνικά site μόνο το greenandcheap και άλλο ένα έχουν πακέτα που ψάχνω. Καλά που μου το είπες δεν έχω δει καθόλου reviews. Ακόμα το ψάχνω αφού έτσι κι αλλιώς δε θα τις πάρω άμεσα. Έχω ψηθεί και για τις Bumgenius, θα δω.

Καλά, ναι! Στο εξωτερικό κάνουν λίγους υπερήχους! Κι εμείς μετράμε τις μέρες!

Πήρατε τα πραγματάκια σας;;;

Εμένα το αγόρι μου φοβάται μήπως κάνουμε καμία στάση πληρωμών και σταματήσουν όλες οι εισαγωγές, οπότε αποφασίσαμε όλα τα μεγάλα (μαζί με τις πάνες) να τα πάρουμε άμεσα.

Οπωσδήποτε να δεις reviews, να δεις τι θα σε βολέψει, έστω και ως ιδέα, αφού δεν έχουμε το μωρό να του κάνουμε πειράματα!

Εδώ είχα κάνει ένα κουίζ, που σου έβγαζε ανάλογα με τις ανάγκες σου τι τύπο πάνας να προτιμήσεις, ίσως σε βοηθήσει. Απλώς εγώ αποφάσισα ότι δύο τύποι είναι καλύτεροι από έναν.

Τα παραγγείλαμε, αλλά θα είναι έτοιμη η παραγγελία σε μία εβδομάδα, γιατί βάλαμε και τα στρώματα μαζί, που πρέπει να ετοιμαστούν.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!:D

tt1e3

Ανδρομέδα γι'αυτές τις μέρες έκλεισα κι εγώ:D Μπερδεύτηκα λίγο με τα Α,Β,Γ κτίρια που μου έλεγε στο τηλ αλλά φαντάζομαι ρωτώντας θα βγάλω άκρη.

Καλορίζικες οι μωρουδιακές αγορές σε όλες τις κοπέλες!

Διαφημίσεις

Εμένα το αγόρι μου φοβάται μήπως κάνουμε καμία στάση πληρωμών και σταματήσουν όλες οι εισαγωγές, οπότε αποφασίσαμε όλα τα μεγάλα (μαζί με τις πάνες) να τα πάρουμε άμεσα.

Οπωσδήποτε να δεις reviews, να δεις τι θα σε βολέψει, έστω και ως ιδέα, αφού δεν έχουμε το μωρό να του κάνουμε πειράματα!

Εδώ είχα κάνει ένα κουίζ, που σου έβγαζε ανάλογα με τις ανάγκες σου τι τύπο πάνας να προτιμήσεις, ίσως σε βοηθήσει. Απλώς εγώ αποφάσισα ότι δύο τύποι είναι καλύτεροι από έναν.

Τα παραγγείλαμε, αλλά θα είναι έτοιμη η παραγγελία σε μία εβδομάδα, γιατί βάλαμε και τα στρώματα μαζί, που πρέπει να ετοιμαστούν.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!:D

Ω, τέλεια! Θα κάνω και το κουίζ! Αυτό με τις εισαγωγές δεν το είχα σκεφτεί... :| Ναι κι εγώ λέω 2 τύπους να πάρω σίγουρα.. Είναι λίγο κορώνα-γράμματα, αν δεν έχεις κάποιον γνωστό που να έχει δοκιμάσει και να σου πει γνώμες..Δεν πειράζει όμως! Θέλω να σκέφτομαι τα θετικά της όλης υπόθεσης! :D

Αχ, ωραία με το καλό να τα παραλάβετε! Τι στρώμα πήρατε;

OkoIp3.png

Mariposita μην αγχώνεσαι! Κι εγώ δεν τα θυμάμαι τα κτίρια αλλά εκτός του ότι μπορείς να ρωτήσεις γράφει κιόλας σε ταμπέλα απ' έξω ποιο είναι το καθένα!

Didi, ψηθείτε οι Θεσσαλονικιές να κατεβείτε κι εσείς για έναν καφέ! :D

OkoIp3.png

Πήραμε αυτό για την κούνια και αυτό για το λίκνο. Τα καλύτερα που είχε το μαγαζί, δηλαδή.

Χμμμ, δύσκολο εκείνο το ΣΚ, γιατί το προηγ. θα πάμε στο χωριό για το γάμο της φίλης μου. Αλλά θα το ήθελα πάρα πολύ...

tt1e3

Αυτό το στρωματάκι θα πάρουμε κι εμείς για την κούνια! ;)

Μακάρι να μας βγει καλό!

Οι κούνιες είναι ετοιμοπαράδοτες;

Καλά δεν πειράζει, ελάτε πιο πριν ή πιο μετά! Εμείς εδώ θα είμαστε! :cool:

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...