Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Σε νιώθω! Αφού λέω να αλλάξω μεταπτυχιακό και να κάνω στις υφασμάτινες πάνες! :tongue::tongue:

χαχαχαχα, μια από τα ίδια!!!

veganmamagr Εδώ έχει ανάλυση κόστους, τα είδη των πανών και πολλές ακόμη λεπτομέρειες.

yfasmatinespanes Τα είδη των πανών με εικόνες

parents συζήτηση 25 σελίδων για τις υφασμάτινες πάνες. Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι πολύ παλιές (2008+)

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ κορίτσια όπως είχα πει και πιο παλιά δεν πρόκειται να πάρω υφασμάτινες. Φυσικά απ'οτι βλέπω η τεχνολογία πλεον είναι πιο μπροστά αλλά εξαιτίας τους όταν ήμουν μικρή έπαθα ουρολοίμωξη που με ταλαιπώρησε για πολλά χρόνια. Γι'αυτό το λόγο θα χρησιμοποιώ μόνο πάμπερς (όχι μόνο τη συγκεκριμένη μάρκα φυσικά) αλλά ξαναλέω μόνο επειδή προσωπικά έχω αυτή τη "φοβία" κατα τ'αλλα μετά απο τόσα χρόνια σίγουρα έχουν γίνει αλλαγές και θα είναι πιο αξιοπιστες.

Ασχετο αλλά λατρεύω το χρώμα της μέντας!! Εχει διάφορες αποχρώσεις και ζωντανεύει χαρούμενα το χώρο. Μπορείς να κάνεις διάφορες διακοσμήσεις, απο πολύ μοντέρνο μέχρι vintage όπως στις φωτογραφίες. Επίσης και το φωτεινο κίτρινο της πρώτης φωτο είναι πολύ όμορφο,φωτεινο και χαλαρωτικό:)

Μπράβο Didi για τα link! Κι εγώ προσπαθώ να ανεβάσω εδώ ένα αρχείο αλλά είναι πολύ μεγάλο και δεν το δέχεται, ούτε ζιπαρισμένο..

Γενικά θέλει λίγο διάβασμα το όλο θέμα αλλά πιστεύω αρχίζω να τα ξεκαθαρίζω..Το θέμα μου είναι από που να παραγγείλω..

Ως άσχετη που είμαι δώστε μου τα φώτα σας..Πρέπει να κάνω λογαριασμό paypal για ασφαλείς αγορές; 'Η με μια απλή χρεωστική που έχω είμαι εντάξει;

Mariposita, κάποιο άλλο κοριτσάκι θα έλεγε για τις πάνες και μπερδεύτηκα! Καλά λογικό είναι να σου έχει μείνει φοβία αλλά οι υφασμάτινες ίσα-ίσα που αποτρέπουν τις ουρολοιμώξεις αν γίνεται σωστή χρήση. Αλλά τις έχεις πάρει με κακό μάτι, λογικό είναι!

Όντως το χρώμα της μέντας είναι πολύ όμορφο και μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς..Γενικά δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να φτιάξουμε τώρα το παιδικό αλλά μ'αρέσει να τα χαζεύω..:P

OkoIp3.png

Μαριποζίτα, δε νομίζω πως ήταν λόγω της πάνας. Λόγω του πλυσίματός της ίσως. Αλλά το καταλαβαίνω ότι φοβάσαι...

Εγώ, Ανδρομέδα, κατέληξα ότι αξίζει να παραγγείλεις μόνο από Ελλάδα.

Άσε που οι BumGenius που θέλω εγώ δεν έρχονται Ελλάδα πλέον από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού... :(

Εγώ από εδώ θα παραγγείλω μάλλον http://www.greenandcheap.gr

Έχεις σκοπό να παραγγείλεις πολλές διαφορετικές (όπως προτείνουν συνήθως) ή να κάνεις στοκ από 1-2 μάρκες; Εγώ τείνω στο δεύτερο. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να ψάχνω και να ψάχνω συνέχεια...

tt1e3

Didi κι εγώ το πλύσιμο υποπτεύομαι, που να ξέρω σε τι βαθμούς τα 'πλενε η γιαγιά μου που με φύλαγε:confused:

Α σήμερα πήγαμε στο γιατρό να δει τις εξετασεις αλλά βιαζόταν και δεν το είδαμε το μικράκι:? Πάντως μας είπε οτι είναι μια χαρά ο θυροειδής γι'αυτη την περίοδο αλλά μου ξαναείπε "πιο έντονα" να δω και εναν ενδοκρινολογο:) Η φεριτίνη είναι στα πατώματα (12) αλλά κι αυτό νορμάλ είναι αφού παίρνω κανονικά σίδηρο. Υπομονή μέχρι τον υπερηχο λοιπόν.

Διαφημίσεις

Ωωω, δεν το είδατε, τι κρίμα... :(

Η φεριτίνη είναι λογικό να είναι χαμηλά;

Να πας σε ενδο, να σε παρακολουθεί, γιατί μετά τον τοκετό δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσουν οι ορμόνες σου...

Εγώ ευτυχώς έχω πιαστεί με τις πάνες και τις αγορές και δεν σκέφτομαι πόσο καιρό έχω ακόμη για να δω το αγοράκι μου (20μέρες....).

Κορίτσια, θα κάνω αύριο τις μεγάλες αγορές μας, κούνια, στρώμα, καρότσι (το simplicity τελικά) και κάθισμα φαγητού που γίνεται ριλάξ (γι' αυτό το παραγγέλνω από τώρα).

tt1e3

Η φεριτίνη μάλλον είναι φυσιολογική γιατί έχω αιματοκρίτη 35. Μια ζωή είχα έλλειψη σιδήρου οπότε τώρα αν και παίρνω τα χαπια κάθε μέρα, επιβαρύνθηκε.

Με το καλό τα καινούργια πράγματα!! Ειδικά αυτό με το κάθισμα φαγητού που γινεται ριλάξ, πολύ ωραία ιδέα!

Έχεις σκοπό να παραγγείλεις πολλές διαφορετικές (όπως προτείνουν συνήθως) ή να κάνεις στοκ από 1-2 μάρκες; Εγώ τείνω στο δεύτερο. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να ψάχνω και να ψάχνω συνέχεια...

Και 'μενα μου φαίνεται πολύ κουραστικό αυτό και πολυέξοδο. Να παίρνω μία-μία και να δοκιμάζω, αν και είδα πως αυτό κάνουν. Άμα είναι να μπω σ'αυτή τη διαδικασία και να ψάχνω συνέχεια πάνες σωθήκαμε. Άσε που θα φύγουν ένα σωρό λεφτά χωρίς να το καταλάβεις. Γι΄αυτό θέλω να καταλήξω σε 2-3 μάρκες. Τώρα αν αργότερα μου κολλήσει να πάρω κανένα σχεδιάκι, βλέπουμε.

Τις bumgenius δεν τις είχα προσέξει, θα τις δω τώρα που μου είπες.

Πάντως το ένα μου πακετάκι θα είναι μάλλον little lamb, μιας και είναι αρκετά οικονομικές. Οι άλλες ίσως bambino mio. Τσέκαρε το panoules.gr, είναι και στα μέρη σου, ίσως να μπορείς να τις πάρεις και από το κατάστημα. Πάντως από το fill your pants τα μεταφορικά βγαίνουν 20ευρώ. Το καλό που έχουν σ'αυτό είναι ότι μπορείς να φτιάξεις πακέτο με 3 διαφορετικές μάρκες. Ρίξε μια ματιά.

OkoIp3.png

Didi κι εγώ το πλύσιμο υποπτεύομαι, που να ξέρω σε τι βαθμούς τα 'πλενε η γιαγιά μου που με φύλαγε:confused:

Α σήμερα πήγαμε στο γιατρό να δει τις εξετασεις αλλά βιαζόταν και δεν το είδαμε το μικράκι:? Πάντως μας είπε οτι είναι μια χαρά ο θυροειδής γι'αυτη την περίοδο αλλά μου ξαναείπε "πιο έντονα" να δω και εναν ενδοκρινολογο:) Η φεριτίνη είναι στα πατώματα (12) αλλά κι αυτό νορμάλ είναι αφού παίρνω κανονικά σίδηρο. Υπομονή μέχρι τον υπερηχο λοιπόν.

Άχου μωρέ κι εσύ περιμένες να το δεις το μικρούλι..Πότε θα πας για υπέρηχο;

Κι εγώ με το σίδηρο τα ίδια. Τώρα σε καμιά βδομάδα θα ξανακάνω εξετάσεις να δούμε τι γίνεται.

Θυρεοειδή είπες πως σου έπεσε στο 2; Καλά δεν είναι για τον μήνα που είμαστε; Πάντως ο ενδοκρινολόγος χρειάζεται για παρακολούθηση..

OkoIp3.png

Εγώ ευτυχώς έχω πιαστεί με τις πάνες και τις αγορές και δεν σκέφτομαι πόσο καιρό έχω ακόμη για να δω το αγοράκι μου (20μέρες....).

Κορίτσια, θα κάνω αύριο τις μεγάλες αγορές μας, κούνια, στρώμα, καρότσι (το simplicity τελικά) και κάθισμα φαγητού που γίνεται ριλάξ (γι' αυτό το παραγγέλνω από τώρα).

Ωωωω άντε με το καλό οι αγορές!! Χαίρομαι που κατέληξες σ'αυτό το καρότσι κι εμείς αυτό θα πάρουμε; Τι χρωματάκι λες; Το μπεζάκι του είναι πολύ ωραίο!

Κάθισμα εννοείς το polly magic της chicco; Αυτό είχα σταμπάρει εγώ.

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ με το σίδηρο τα ίδια. Τώρα σε καμιά βδομάδα θα ξανακάνω εξετάσεις να δούμε τι γίνεται.

Θυρεοειδή είπες πως σου έπεσε στο 2; Καλά δεν είναι για τον μήνα που είμαστε; Πάντως ο ενδοκρινολόγος χρειάζεται για παρακολούθηση..

Ναι, συνήθως αν και πάμε μόνο για να δει εξετάσεις, πάντα ρίχναμε και μια ματιά. Σήμερα που περιμέναμε να το δούμε πρωτη φορά μετά τη β΄επιπεδου, είδε τα χαρτιά όρθιος στη γραμματεία :? Και είχα κανονίσει να του πω και οτι θα φύγω τελικά για Αθήνα ωστε να μην το μάθει στο τελευταίο ραντεβού.

Θυροειδή είχα 2 και τώρα ανέβηκε στο 3,2 αλλά και παλι απ'οτι μου ειπε δεν ανησυχεί για το μωρό πια απλά εγώ ίσως χρειαστώ κάποια ρύθμιση αργότερα μήπως αποσυντονιστεί.

Καλησπερα κοριτσακια!!!Τι κανετε;;Παλι δε σας προλαβαινω στα θεματα!!!!Δε πειραζει ομως τα διαβαζω κ χαιρομαι !!Εγω προσπαθω να κανω μια λιστα με τα απαραιτητα για τον πρωτο καιρο κ ολο γραφω σβηνω...για να μην καταληξω με ενα σωρο αχρηστα πραγματα!!!Ο μπεμπης ωρες ωρες κλωτσαει δυνατα πολυ αλλες παλι απαλα απαλα σαν πουπουλακι!!!!Φιλια σε ολες τις μπεμπεδοκοιλιτσες!!!!!!Καληνυχτα!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Και 'μενα μου φαίνεται πολύ κουραστικό αυτό και πολυέξοδο. Να παίρνω μία-μία και να δοκιμάζω, αν και είδα πως αυτό κάνουν. Άμα είναι να μπω σ'αυτή τη διαδικασία και να ψάχνω συνέχεια πάνες σωθήκαμε. Άσε που θα φύγουν ένα σωρό λεφτά χωρίς να το καταλάβεις. Γι΄αυτό θέλω να καταλήξω σε 2-3 μάρκες. Τώρα αν αργότερα μου κολλήσει να πάρω κανένα σχεδιάκι, βλέπουμε.

Τις bumgenius δεν τις είχα προσέξει, θα τις δω τώρα που μου είπες.

Πάντως το ένα μου πακετάκι θα είναι μάλλον little lamb, μιας και είναι αρκετά οικονομικές. Οι άλλες ίσως bambino mio. Τσέκαρε το panoules.gr, είναι και στα μέρη σου, ίσως να μπορείς να τις πάρεις και από το κατάστημα. Πάντως από το fill your pants τα μεταφορικά βγαίνουν 20ευρώ. Το καλό που έχουν σ'αυτό είναι ότι μπορείς να φτιάξεις πακέτο με 3 διαφορετικές μάρκες. Ρίξε μια ματιά.

Ανδρομέδα μου, 20 ευρώ μεταφορικά είναι πολλά, εκτός κι αν παραγγείλεις πάνω από 20 πάνες, οπότε θα σου είναι +1ευρώ στην καθεμία. Και να ελέγξεις αν τις πάνες που θέλεις τις στέλνουν Ελλάδα.

Για το ποιες θα πάρω, έχω καταλήξει σε 10 BumGenius freetime (είναι all-in-one) και από pocket θα πάρω κι εγώ σε 10 little lamb και ο Θεός βοηθός. Κουράστηκα να ψάχνω. Οι bambino mio στεγνώνουν δυσκολότερα από τις freetime και θέλουν γέμισμα, άρα για μένα δεν έχουν πλεονέκτημα, εφόσον έρχονται στην ίδια περίπου τιμή. Δες βιντεάκια με συγκριτικά.

Επίσης, να θυμάσαι ότι οι little lamb αργούν να στεγνώσουν, γιατί έχουν επιθέματα από μπαμπού (επίσης θέλουν περισσότερα πλυσίματα για να φτάσουν στη μέγιστη απορροφητικότητά τους). Πάντως τώρα στο greenandcheap.gr έχει ένα πακέτο προσφοράς 10 little lamb με 80Ε, που αυτό λέω να χτυπήσω.

Πάντως ό,τι και να πάρεις, φρόντισε να έχει κουμπάκια (snaps) και όχι βέλκρο, γιατί ξεκολλάει, χαλάει τα υπόλοιπα ρούχα και χαλάει και το ίδιο. Πολλές αναγκάζονται να τα αντικαταστήσουν με κουμπάκια...

Για κάθισμα, ναι, το polly magic της chicco θα πάρουμε. Μου άρεσε πολύ. Το simplicity στο μπεζ. Αν το προλάβεις τώρα, το μπεζ σε όλα θα μαγαζιά είναι φτηνότερο. Χθες που πήγαμε να το δούμε, στο Λητώ το είχε στα 155, ενώ τα υπόλοιπα χρώματα στα 195 (με 10% επιστροφή για αγορές προϊόντων από εκεί)!

Αχ, βρε κορίτσια, στην Αμερική, αν δεν υπάρχει λόγος, το νινί μετά τη β' επιπέδου το βλέπουν αφού γεννηθεί. Πώς αντέχουν;;;

tt1e3

Κοριτσια καλημερα,τι κανετε?Εγω απο χθες το βραδυ εχω δυνατο πονολαιμο και εχω στενοχωρηθει... Τι να κανω???Εχω ηδη ξεκινησει γαργαρες με χλιαρο νερο και λεμονι-μελι,αλλα και γαργαρες με αλατονερο...ουφ

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...