Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα.Τι μου κάνετε?Για να μην ξεχάσω καμία,να καλωσορήσω κι εγώ τα νέα κοριτσάκια στην παρεούλα μας.

Κορίτσια κι εγώ με την κυτταρίτιδα έχω θέμα,μέχρι το γόνατο έφτασε.Πφφφ

Δεν ξέρω αν θα κάνω μπάνιο φέτος κορίτσια,η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι κιόλας με τα κιλά που έχω βάλει,αν και θα είμαι κάθε ΣΚ στη θάλασσα,πρώτα ο θεός.Θα δείξει.

Κι εμείς τελικά μετακομίζουμε,μέχρι τις 15 Ιούνη πρέπει να γίνει.Πόσο πολύ βαριέμαι κι εγώ να την κάνω :mad:

Εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα.Φιλάκια

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγχαρητήρια στις φρεσκοπαντρεμένες! Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους! :tongue:

Καλημέρα κορίτσια! Φραουλίτσα πολύ ωραίο το καρότσι και πρακτικό. Με το καλό οι βόλτες! Σήμερα θα πεταχτούμε στο γιατρό να δει τις αιματολογικες αυτού του μήνα και ελπίζω να δούμε και τον μπέμπη λιγάκι στα πεταχτά:D Βρε κορίτσια εγώ δεν πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί είχα χαμηλό tsh απο την αρχή αλλά στις τωρινές εξετάσεις είναι αυξημένο απο 2 που ηταν πριν στο 3,2. Επειδή δεν έχω ξανα ασχοληθεί με το θυροειδή μου, αυτό είναι καλό ή κακό:confused:

Απλώς θα πας σε ενδοκρινολόγο για να τον ρυθμίσεις. Το χάπι του θυρεοειδούς ΔΕΝ είναι φάρμακο, είναι η ορμόνη που δεν παράγει επαρκώς ο οργανισμός σου. Τώρα (ΑΝ αυξηθεί ΠΟΛΥ, πάνω από 10) πρόβλημα θα έχεις μόνο εσύ, όχι το νινί, καθώς έχει ήδη δικό του θυρεοειδή. Μην ανησυχείς καθόλου!

tt1e3

Τέλειο το δωμάτιο! Τώρα μπορεσα να το δω κι εγώ γιατί χτες δεν μου άνοιγε, καλά που έκανες Μαρία την παράθεση του αρχικού μηνυματος:)

Καλέ τι είναι αυτό φέτος, κι εμείς μετακομίζουμε:) Δεν πάει άλλο αυτό το σπίτι είναι φουλ στην υγρασία και μούχλα, δεν παίζει να μπει εδω μωράκι. Θα πάρει ο άντρας μου όση άδεια ανατροφής δικαιούται και τουλάχιστον για του χρόνου γυρίζουμε Αθήνα και αργότερα βλέπουμε.

Σέυχαριστώ Didi μου γιατί αγχώθηκα λίγο, δεν ξέρω τις τιμές για θυροειδή αλλά μάλλον επηρεάζεται τώρα απο την εγκυμοσύνη. Εγώ φταίω γιατί ενώ ο γιατρός μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο απο την αρχή για σιγουριά, εγώ καθησυχάστικα απο τις εξετάσεις και "λούφαρα"

Πωπω, δεν θέλω να ακούω για μετακομίσεις. Η περσινή μας ήταν ΤΟΣΟ κουραστική που δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι...

Στο πρώτο τρίμηνο θέλουν κάτω από 1,5, γενικώς. Εγώ στο δεύτερο τρίμηνο έπεσα κάτω από 2, αλλά το παρακολουθούσα. Εντάξει, μην ανησυχείς. Τα προβλήματα που λένε είναι όταν η TSH είναι πολύ αυξημένη.

Με ποια λέγαμε για υφασμάτινες πάνες; Τελικά αποφάσισα να χρησιμοποιώ. Έψαξα πολύ και κατέληξα ότι είναι ό,τι καλύτερο από όλες τις πλευρές. Τώρα ψάχνω από πού θα παραγγείλω. Αν κάποια ενδιαφέρεται, να σας ανεβάσω λινκ με πληροφορίες.

tt1e3

Κοριτσάκια μου καλημέρα.Τι μου κάνετε?Για να μην ξεχάσω καμία,να καλωσορήσω κι εγώ τα νέα κοριτσάκια στην παρεούλα μας.

Δεν ξέρω αν θα κάνω μπάνιο φέτος κορίτσια,η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι κιόλας με τα κιλά που έχω βάλει,αν και θα είμαι κάθε ΣΚ στη θάλασσα,πρώτα ο θεός.Θα δείξει.

Κι εμείς τελικά μετακομίζουμε,μέχρι τις 15 Ιούνη πρέπει να γίνει.Πόσο πολύ βαριέμαι κι εγώ να την κάνω :mad:

Να ζήσετε και σεις Μαράκι και να στε ευτυχισμένοι!!!Με το καλό και το μωράκι σας και ο θρησκευτικός!!! Μπανάκι να κάνεις!!!Έτσι και αλλιώς τις ώρες που θα πηγαίνουμε εμείς οι παραλίες θα είναι άδειες οπότε μην ανησυχείς ή βρες μια πιο ερημική. Είναι κρίμα να χάσεις τα μπανάκια σου θα σε χαλαρώσουν!!!! Εγώ τα περιμένω πως και πως!!!

Καλημέρα κορίτσια! Φραουλίτσα πολύ ωραίο το καρότσι και πρακτικό. Με το καλό οι βόλτες! Σήμερα θα πεταχτούμε στο γιατρό να δει τις αιματολογικες αυτού του μήνα και ελπίζω να δούμε και τον μπέμπη λιγάκι στα πεταχτά:D Βρε κορίτσια εγώ δεν πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί είχα χαμηλό tsh απο την αρχή αλλά στις τωρινές εξετάσεις είναι αυξημένο απο 2 που ηταν πριν στο 3,2. Επειδή δεν έχω ξανα ασχοληθεί με το θυροειδή μου, αυτό είναι καλό ή κακό:confused:

Σευχαριστώ καλή μου!!!Ναι φαίνεται πρακτικό ελπίζω να το χρησιμοποιήσουμε πολύ!!!!

Φραουλίτσα, εσύ δεν έλεγες πως σκέφτεστε να βάψετε και το ταβάνι σαν ουρανό; Κοίτα τι βρήκα, δεν είναι υπέροχο;

[ATTACH]1629[/ATTACH]

Τρομερό είναι!!! Αλλά σκέφτομαι να βάλω και αυτοκόλλητα με χρώμα... Είμαι και σε δίλημμα να βάψω μόνο τον ουρανό και να αφήσω το κίτρινο απαλό ή να το βάψω στο χρώμα της μέντας που μου αρέσει αλλά χωρίς ουρανό; Και εγω δεν μπορούσα να το ανοίξω απο την Μαρία κατάφερα να το δω. Δεν ξέρω γιατί..

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας εγκυουλες μου! Κάνω διάλειμμα αστραπή και μπηκα να σας γραψω!

Να ζήσουν οι φρέσκο παντρεμένες και με το καλο τα μωρακια τους!

Ανδρομέδα ο ουρανός του δωματίου τέλειος! Ψήθηκα πολυ!

Ντιντι τις Charlie banana θα παραγγειλεις;;

Τα υπόλοιπα κοριτσια τι κανουν;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Γεια σας εγκυουλες μου! Κάνω διάλειμμα αστραπή και μπηκα να σας γραψω!

Να ζήσουν οι φρέσκο παντρεμένες και με το καλο τα μωρακια τους!

Ανδρομέδα ο ουρανός του δωματίου τέλειος! Ψήθηκα πολυ!

Ντιντι τις Charlie banana θα παραγγειλεις;;

Τα υπόλοιπα κοριτσια τι κανουν;

Οντέτ, πώς είσαι;

Έχω καταλήξει στις bumGenius v.4 (pocket) και freetime (all-in-one), κυρίως για λόγους στεγνώματος και επειδή δεν μου άρεσε το ότι στις elemental (ΑΙΟ, organic) είναι ραμμένα τα υφάσματα και μου φαίνεται ότι θα ερεθίζουν το μωρό.

Ανδρομέδα, ξέχασα να στο πω κι εγώ, είναι φανταστικός ο ουρανός που ανέβασες!

tt1e3

Καλημεροκαλησπέρες σε όλα τα κορίτσια!!! Έχω φτιάξει φάκελο με διάφορες φωτογραφίες από δωματιάκια για ιδέες! Ψάξτε στο google στις εικόνες "vintage baby rooms" θα πάθετε πλάκα!

Όσο για το γάμο εμείς ακόμα τίποτα έχουμε άλλες υποχρεώσεις κι όλο το αναβάλλουμε! Με βλέπω στο ράφι :tongue::tongue:

Να ζήσετε κοριτσάκι.Να στε γεροί κι ευτυχισμένοι και με το καλό και το μπεμπάκι σας.

Κι εμείς σήμερα παντρευτήκαμε με πολιτικό,αλλά δεν κάναμε κάτι,θα κάνουμε πρώτα ο Θεός στο θρησκευτικό.

Να ζήσετε Μαράκι με το καλό το μωράκι σας!!!! :D

Κι εμείς μέχρι τέλος Ιούνη υποτίθεται πρέπει να φύγουμε...Κουράγιο!Πιο πολύ με αγχώνει να βρούμε το σπίτι..Μετά στη μετακόμιση άλλοι θα τα κουβαλήσουν :tongue:

Με ποια λέγαμε για υφασμάτινες πάνες; Τελικά αποφάσισα να χρησιμοποιώ. Έψαξα πολύ και κατέληξα ότι είναι ό,τι καλύτερο από όλες τις πλευρές. Τώρα ψάχνω από πού θα παραγγείλω. Αν κάποια ενδιαφέρεται, να σας ανεβάσω λινκ με πληροφορίες.

Η mariposita νομίζω το είχε αναφέρει κι είπα πως κ εγώ το σκέφτομαι..Πλέον είμαι σίγουρη! Αλλά λέω για μετά τον 3ο μήνα να έχουμε μπει σε μια σειρά και να μην έχουμε και πολλά κακάκια...Αλλά έχω καταμπερδευτεί...Μάλλον οι pocket και οι ΑΙΟ είναι οι πιο βολικές..Από μάρκες δεν ξέρω.

Αν έχεις φβ να σου πω μια κλειστή ομάδα που μιλάνε για πάνες! Με βοήθησε αρκετά! Και έχουν ολόκληρο κατάλογο με τα site από όπου μπορείς να τα παραγγείλεις..Ένα που θυμάμαι είναι το "fill your pants"

Τρομερό είναι!!! Αλλά σκέφτομαι να βάλω και αυτοκόλλητα με χρώμα... Είμαι και σε δίλημμα να βάψω μόνο τον ουρανό και να αφήσω το κίτρινο απαλό ή να το βάψω στο χρώμα της μέντας που μου αρέσει αλλά χωρίς ουρανό; Και εγω δεν μπορούσα να το ανοίξω απο την Μαρία κατάφερα να το δω. Δεν ξέρω γιατί..

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Και το χρώμα της μέντας θα είναι τέλειο με αυτοκόλλητο καφέ δένδρο και κουκουβάγιες...Ψάξε αυτό που είπα "vintage baby rooms"

OkoIp3.png

Καλημεροκαλησπέρες σε όλα τα κορίτσια!!! Έχω φτιάξει φάκελο με διάφορες φωτογραφίες από δωματιάκια για ιδέες! Ψάξτε στο google στις εικόνες "vintage baby rooms" θα πάθετε πλάκα!

Όσο για το γάμο εμείς ακόμα τίποτα έχουμε άλλες υποχρεώσεις κι όλο το αναβάλλουμε! Με βλέπω στο ράφι :tongue::tongue:

Η mariposita νομίζω το είχε αναφέρει κι είπα πως κ εγώ το σκέφτομαι..Πλέον είμαι σίγουρη! Αλλά λέω για μετά τον 3ο μήνα να έχουμε μπει σε μια σειρά και να μην έχουμε και πολλά κακάκια...Αλλά έχω καταμπερδευτεί...Μάλλον οι pocket και οι ΑΙΟ είναι οι πιο βολικές..Από μάρκες δεν ξέρω.

Αν έχεις φβ να σου πω μια κλειστή ομάδα που μιλάνε για πάνες! Με βοήθησε αρκετά! Και έχουν ολόκληρο κατάλογο με τα site από όπου μπορείς να τα παραγγείλεις..Ένα που θυμάμαι είναι το "fill your pants"

χαχαχαχα, κοίτα να κάνεις αγόρι, τότε, να έχεις έναν σταθερό άντρα στη ζωή σου! :tongue:

Ναι, να μου πεις την ομάδα! Αν είναι κλειστή, πρέπει να με προσκαλέσεις, έτσι; Να σου στείλω σε πμ το nick μου...

tt1e3

χαχαχαχα, κοίτα να κάνεις αγόρι, τότε, να έχεις έναν σταθερό άντρα στη ζωή σου! :tongue:

Ναι, να μου πεις την ομάδα! Αν είναι κλειστή, πρέπει να με προσκαλέσεις, έτσι; Να σου στείλω σε πμ το nick μου...

Χαχαχαχαχα δεν το είχα σκεφτεί αυτό! Να έχω έναν άντρα πλάι μου για τα δύσκολα και να με συνοδεύει στις κοινωνικές εκδηλώσεις! :tongue:

Βασικά αυτό είναι το λινκ

https://www.facebook.com/groups/170852706396600/

νομίζω μπορείς να γίνεις μέλος για δοκίμασε!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα δεν το είχα σκεφτεί αυτό! Να έχω έναν άντρα πλάι μου για τα δύσκολα και να με συνοδεύει στις κοινωνικές εκδηλώσεις! :tongue:

Βασικά αυτό είναι το λινκ

https://www.facebook.com/groups/170852706396600/

νομίζω μπορείς να γίνεις μέλος για δοκίμασε!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι, μπορείς να γίνεις μέλος, έκανα αίτημα!

Πάντως, Λητώ, Prenatal, Mothercare δεν έχουν, που πήγα σήμερα να δω κάποια από κοντά...

tt1e3

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι, μπορείς να γίνεις μέλος, έκανα αίτημα!

Πάντως, Λητώ, Prenatal, Mothercare δεν έχουν, που πήγα σήμερα να δω κάποια από κοντά...

Ναι, δεν έχουν...Νομίζω δεν τους συμφέρει να φέρνουν αφού ακόμα δεν χρησιμοποιούνται τόσο στην Ελλάδα..

Σε μερικά φαρμακεία φέρνουν τις charlie banana αλλά δεν ξέρω αν θα σου ανοίξουν τη συσκευασία για να τις δεις..

Μόλις σε δεχτούν στην ομάδα να μπεις στα "αρχεία" εκεί γράφουν τα πάντα!

OkoIp3.png

Ναι, δεν έχουν...Νομίζω δεν τους συμφέρει να φέρνουν αφού ακόμα δεν χρησιμοποιούνται τόσο στην Ελλάδα..

Σε μερικά φαρμακεία φέρνουν τις charlie banana αλλά δεν ξέρω αν θα σου ανοίξουν τη συσκευασία για να τις δεις..

Μόλις σε δεχτούν στην ομάδα να μπεις στα "αρχεία" εκεί γράφουν τα πάντα!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Με έσωσες από πολύ εκνευρισμό!:D

tt1e3

Σε νιώθω! Αφού λέω να αλλάξω μεταπτυχιακό και να κάνω στις υφασμάτινες πάνες! :tongue::tongue:
χαχαχα

Ανδρομεδα κ εγω κοιταζω για υφασματινες πανες.Απλως ακομα δεν ςχω ψαχτει. Αν δεν σου κανει κοπο οταν βρεις καποιο λινκ κοινοποιησε το ή στειλε πμ.

Χαιρετω κ τα αλλα κοριτσακια μπηκα απο το κινητο οποτε σορρυ για ορθογραυφικα λαθη.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...