Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας. Λενάκι καλως ήρθες.:):):):):):):):)Σας μιλάω ως παντρεμένη πια:):):):):).όλα πήγαν πολύ καλά, περάσαμε πολύ ωραία, τουλάχιστον εμείς (ξέρετε σε γάμους όλο και κάποιος θα χει κανένα παραπονάκι...)και τώρα πια θα αρχίσουμε μετά της μπέμπας.:):):).Φιλιά σε όλες σας

Μπράβοοοο:D:D Συγχαρητήρια, να ζήσετε και να χαρείτε σύντομα και το μωράκι σας!!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το Τ4 δε θέλει συγκεκριμένη ώρα, μόνο να είναι μισή ώρα πριν το πρωινό. Αλλά εγώ που δε δουλεύω βάζω ξυπνητήρι κάθε πρωί στις 7 και μετά ξανακοιμάμαι. Γενικώς καλό είναι όλα τα σκευάσματα να τα παίρνουμε κατά το δυνατόν ίδια ώρα.

Να μην ανησυχείς καθόλου για τη μουσική! Είναι τόσο προστατευμένα μέσα στο αμνιακό υγρό, που οι ήχοι που μας φαίνονται εμάς εκκωφαντικοί σε εκείνα δεν είναι καθόλου έτσι! Μάλλον το μωρό σου χόρευε! :D

Κι εμένα μισή ώρα πριν το πρωινό μου έχει πει! Με καθησυχάσατε και με τη μουσική.:D

Καλησπέρρρρα μανούλες και μωράκια!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ πολύ γέλασα με την περιγραφή σου για την παραλία!!! Εγώ λέω το άλλο "μαζέψτε τα γυναικόπαιδα!!!" :tongue::tongue::tongue::cool:

Άσε χαμός θα γίνει! Έχει φτάσει και η κυτταρίτιδα μέχρι τον αστράγαλο χαχαχα!!! Επίσης δεν ξέρω ποιο στυλ μπικίνι κολακεύει καλύτερα (λέμε τώρα), αυτό με τα κορδόνια ή αυτό με το άλλο με το πιο μεγάλο ύφασμα που παραμένει σταθερό. Μάλλον για κορδόνια με βλέπω για να αυξομειώνω το μέγεθος...

Και γω υπνοσακο θα πάρω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Πράγματι παπλωμα έχω ακούσει ότι δεν κάνει τον πρώτο χρόνο και από κουβερτα οι ισπανικές. Καλό όμως για αυτά να ρωτήσετε και τον παιδιατρο σας να σας πει. Μην πάρετε κάτι και πάει άχρηστο. Από φορμακια θα πάρω ένα δύο το 0 για μόλις βγει και καμιά τριάδα 0-3 έχω και 4 που μου έχουν δώσει και θα δω γιατί φέρνουν και πολλά για δώρο και βλέπω αν θα πάρω μετά. Τα ολοσωμα στην αρχή και γω μόνο για τον ύπνο τα σκέφτομαι. Και την μέρα με κάνα σορτς η κοντομανικα. Αχ άντε να έρθει ο καιρός!!!

Φραουλίτσα με γεια το καροτσάκι! Κι εγώ με το καλό, σήμερα θα το παραλάβω!!!

Για τα ρουχαλάκια που λέτε κι εγώ έχω κοντομάνικα λίγα και πήρα και μια πικέ κουβερτούλα γιατί ο πρώτος καιρός θα είναι λίγο ζεστός. Όταν λες κουβέρτα ισπανική ποια εννοείς? Λίγο που έχω κοιτάξει, βρίσκω όλο φλις που είναι συνθετικό. Βρήκα μόνο μια πολύ καλή ποιότητα, ολόμαλλη στα Λητώ και σκεφτόμουν να πάρω αυτή. Την είχε πάρει και η αδερφή μου πέρυσι.Λέτε να μην επιτρέπεται? Επίσης έχω ακούσει ότι ο υπνόσακος είναι για τριών μηνών και πάνω, δηλαδή όταν αρχίσουν τα μεγάλα κρύα για μας.

Καλημερα!!!!τι κάνετε??εμείς καλά!τον απόλαυσα τον μπεμπα 2 μερες τώρα..με τρελλανει στην κλωτσιά!μέχρι κοντά στη μέση μου τον βλέπαμε να κουνιέται ρε κορίτσια!

Κορίτσια πάπλωμα δεν επιτρέπεται.υπνοσακος είναι μια χαρά.αν κ η κουβερτούλα κάτω απτά χεράκια βολεύει επίσης γιατί δε ξεσκεπαζονται τους πρώτους μήνες.φορμακια για τον πρώτο μήνα πάρτε λίγα παραπάνω ειδικά οι αγορομανες γιατί κατουρανε μόλις ανοίξεις την πάνα.θυμάμαι ότι θέλαμε αλλαγμα κ φορμακι.αλλά όλοι μας είχαν φέρει δώρα για μεγαλύτερη ηλικία.τέλος πάντων αυτό δεν είναι πρόβλημα.πάει κάποιος κ παίρνει.επίσης χρειάστηκα πολλά πάρα πολλά σελτεδακια!αυτά τα αδιάβροχα που βάζουμε στην αλλάξεις.πολύ κατουρημα κορίτσια :D

Αφήστε τι έπαθα χθες, είχα ξεχάσει να πάρω μια πολυβιταμίνη και την πήρα στις 10.30 το βράδυ. Επίσης είχα πιει και αργά και έναν καφέ. :oops: Ε δε σας λέω τίποτα, όλο το βράδυ ήμουν μέσα στην τσίτα, στις 4 κοιμήθηκα!!! :? Εν τω μεταξύ ακόμα δεν έχουμε βρει τελείως τους ρυθμούς μας με τον μπέμπη κι ενώ με είχε στις δυνατές κλωτσιές, εδώ και κάποιες μέρες είχε χαμηλώσει τους ρυθμούς του και είχα λίγο ανησυχήσει. Χθες το βράδυ όμως που είχα αυπνίες, πήρε τη ρεβάνς και με κλωτσούσε δυνατά όλο το βράδυ!!! Τουλάχιστον πήγε η καρδιά μου στη θέση της!

Όπως λες κι εσύ Σάγια μου, τον μικρό τον αισθάνομαι πλέον και κάτω από τα πλευρά, μα λεω που θα φτάσει!!!

Καλή η συμβουλή σου για τα φορμάκια... Σε ότι άλλο μπορείς να μας συμβουλεύσεις σαν αγορομάνα, ευπρόσδεκτο!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα σε όλες σας. Λενάκι καλως ήρθες.:):):):):):):):)Σας μιλάω ως παντρεμένη πια:):):):):).όλα πήγαν πολύ καλά, περάσαμε πολύ ωραία, τουλάχιστον εμείς (ξέρετε σε γάμους όλο και κάποιος θα χει κανένα παραπονάκι...)και τώρα πια θα αρχίσουμε μετά της μπέμπας.:):):).Φιλιά σε όλες σας

Καλημέρα παντρεμένη!!! Να ζήσετε και με το καλό να αρχίσετε τις προετοιμασίες για την μπεμπούλα σας πια!!! Το σημαντικότερο όλων είναι ότι εσείς περάσατε τέλεια και έτσι να είναι όλη σας η ζωή! Φιλάκια!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Να ζήσετε felicitaki!!! Να στε ευτυχισμένοι και με το καλό να έρθει και το μωράκι σας να συμπληρώσει την χαρά σας!!! Όσο για τα παράπονα, πάντα υπάρχει ένας περίεργος εσύ να μην χαλάς την καρδιά σου!!

mommy to be και γω μια απο τα ίδια!!! Μου έριχνε δυνατές κλοτσιές και όλο το Σ/Κ μάλλον επειδή είχαμε και πολλές δουλειές δεν την ένιωθα καθόλου και κάποιες φορές πολύ λίγο, ως που χτες το βράδυ ανχώθηκα γιατί την ένιωθα αλλα πολύ απαλά και δεν κοιμήθηκα πολύ...

Το πρωί όμως έβαλα μουσική και έμεινα ξάπλα στο κρεββάτι και μου έδωσε κατι καλές και ηρέμησα.... Άντε με το καλό να παραλάβεις και συ το δικό σου και να μας πεις εντυπώσεις!!!

Sagia σευχαριστώ για τις μεγειές και για τις συμβουλές, όσες έχετε ήδη μωράκι τα ξέρετε καλύτερα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Felicitaki να ζήσετε!!!!να είστε ευτυχισμένοι και να χαρείτε το μωράκι σας!!!Μπράβο σας που το ευχαριστηθηκατε,μη σκέφτεσαι καν τι είπε ο ένας κι ο άλλος.

Mommy to be πιστεύω όλα τα βλέμματα θα κολλάνε στην κοιλουμπα!ποιος θα δώσει σημασία στο μαγιό!!?χαχα!!τζάμπα θα φάμε το χρόνο μας να αποφασίσουμε τι να πάρουμε.όσο για τις συμβουλες θα μου ερθουν όσο πλησιάζουμε.προς το παρόν νιώθω σαν πρωτομανουλα.νιώθω ότι δε θα ξέρω καν πως να το πιάσω!αφήστε που έχω πελαγωσει από την ακατασταΣία.από λάθος συνεννόηση μου έφερε η αδερφή μου ότι είχε δανειστεί για την μπεμπα της,η μαμά μου όλα τα μωρουδιακα που είχε αποθηκεύσει,και τα έχω μες τη μέση.πρόκειται να περάσουμε αέριο κ μετα να βάψουμε κ να αλλάξουμε το δωμάτιο.ως τότε δεν υπάρχει καθόλου χώρος ούτε καν για τα δικά μας.αλλά μου φαίνεται βουνό και το ξεκαθαρισμα ακομα!τα έχω 2 μερες τώρα όλα σε σακούλες και τα κοιταω η τεμπελα :oops:

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας μανουλίτσες να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα.

Felıcıtakı να ζήσετε ότι καλύτερο σας εύχομαι στη ζωή σας και με το καλό να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας με το μωράκι σας.

Φραουλίτσα πω πωωω πάρα πολύ ωραίο το καροτσάκι σας. τι τέλειο χρώμα!!! με το καλό σε όλες τις μανούλες με τα πραγματάκια που θα πάρουμε. εγώ έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με τις αγορές ελπίζω να αποφασίσω κάποια στιγμή!!

για πάπλωμα νομίζω ότι απαγορεύεται. έχω δει κάτι ωραίες πλεκτές σε όχι πολύ χοντρό ύφασμα και νομίζω ότι θα βολέψουν το πρωτο καιρό.

Για το θέμα μπάνιου η γιστρός μου είπε ότι επιβάλλεται να κάνω γιατί είναι η καλύτερη γυμναστική αλλά να περιμενω ακόμη να ζεσταθεί η θάλασσα και εννοείται μεχρι τις 11 το πρωί ή μετά τις 5 το απόγευμα. Τώρα νομίζω ότι το πρόβλημα θα είναι πως θα βγούμε στην παραλία και σε τι μαγιό θα χωρέσω αχχαχαχα!!! νιώθω ότι είναι τεράστια η κοιλιά μου, και που είμαστε ακόμη!!!

Λοιπόν Ανδρομέδα κανόνισε το δικό σου να είναι κοριτσάκι γιατί έτσι που κοιταγα τον πίνακα έχουμε δύο κορίτσια στην αρχή δύο στο τέλος και ένα στην μέση. Κάνε και συ κορίτσι να χουμε συμμετρία!!:tongue::-P Καλό βράδυ μανούλες

Χαχαχαχα δεν είχα προσέξει το πινακάκι! Μόνο ότι τα κοριτσάκια είναι λίγα... Για να δούμε!!! ;)

Να ζήσετε felicitaki!!!! Με το καλό και η μπεμπούλα σας!!!! :D:D:D

Καλημερα!!!!τι κάνετε??εμείς καλά!τον απόλαυσα τον μπεμπα 2 μερες τώρα..με τρελλανει στην κλωτσιά!μέχρι κοντά στη μέση μου τον βλέπαμε να κουνιέται ρε κορίτσια!

Ανδρομέδα,audette υπομονή με το διάβασμα!λέτε να αρέσει το διάβασμα κ στα μπεμπακια αργότερα??:D

Πάντως όταν διαβάζω με ταράζει στις κλωτσιές αλλά δεν ξέρω αν είναι από ευχαρίστηση ή από αγανάκτηση!!! :P:p

Άσε χαμός θα γίνει! Έχει φτάσει και η κυτταρίτιδα μέχρι τον αστράγαλο χαχαχα!!! Επίσης δεν ξέρω ποιο στυλ μπικίνι κολακεύει καλύτερα (λέμε τώρα), αυτό με τα κορδόνια ή αυτό με το άλλο με το πιο μεγάλο ύφασμα που παραμένει σταθερό. Μάλλον για κορδόνια με βλέπω για να αυξομειώνω το μέγεθος...

Φραουλίτσα με γεια το καροτσάκι! Κι εγώ με το καλό, σήμερα θα το παραλάβω!!!

Κι εγώ έκανα κυτταρίτιδα που πριν είχα καταφέρει να τη μειώσω με τη γυμναστική...Πάντως για το μαγιώ πιστεύω ότι βολεύεσαι εσύ καλύτερα.. πχ εμένα το σταθερό με το πιο χοντρό στο πλάι μου πάει καλύτερα. Δοκιμάζεις και βλέπεις!

Μεγειά και το καροτσάκι σας!!!!

αφήστε που έχω πελαγωσει από την ακατασταΣία.από λάθος συνεννόηση μου έφερε η αδερφή μου ότι είχε δανειστεί για την μπεμπα της,η μαμά μου όλα τα μωρουδιακα που είχε αποθηκεύσει,και τα έχω μες τη μέση.πρόκειται να περάσουμε αέριο κ μετα να βάψουμε κ να αλλάξουμε το δωμάτιο.ως τότε δεν υπάρχει καθόλου χώρος ούτε καν για τα δικά μας.αλλά μου φαίνεται βουνό και το ξεκαθαρισμα ακομα!τα έχω 2 μερες τώρα όλα σε σακούλες και τα κοιταω η τεμπελα :oops:

Πωπω σε νιώθω...κι εμείς θα πρέπει να κάνουμε μετακόμιση σε κανένα μήνα και σκέφτομαι το μάζεμα....Καλά εννοείται πως δε θα σηκώσω βαριά κ τέτοια μόνο εντολές θα δίνω :P αλλά όσο να 'ναι είναι ταλαιπωρία....Και μόνο στην ιδέα βαριέμαι...Άστα κι εσύ κάνε πως δεν τα βλέπεις :tongue: κι άμα σου έρθει η όρεξη τα φτιάχνεις!

Τώρα νομίζω ότι το πρόβλημα θα είναι πως θα βγούμε στην παραλία και σε τι μαγιό θα χωρέσω αχχαχαχα!!! νιώθω ότι είναι τεράστια η κοιλιά μου, και που είμαστε ακόμη!!!

χαχαχαχα τι πλάκα που έχουμε...κοίτα αν πηγαίνουμε για μπάνιο πουρνό-πουρνό δε θα έχει και πολύ κόσμο!!!! :cool:

OkoIp3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Βλέπω αρχίζουν σιγά-σιγά οι αγορές και τα βαψίματα! Τι ωραία! Να προλάβουμε να κάνουμε τα πολλά πολλά πριν πιάσουν οι ζέστες γιατί μετά θα είμαστε ντουζιέρα-κρεβάτι και τούμπαλιν!

Αχ πείτε μου ένα τρόπο να σταματήσω τα γλυκά, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει!!! Μέχρι τώρα δεν τα ήθελα και με έπιασε ξαφνικά μανία...Τώρα που είναι να κάνω και την καμπύλη, αν είναι δυνατόν! Πρέπει να πειθαρχήσω! Τέλος!

OkoIp3.png

Felicitaki , να ζήσετε και να ειστε πολυ ευτυχισμένοι με το μπεμπακι σας υγιές και καλότυχο σύντομα να συμπληρώση την αγάπη σας.

Χεστήκαμε για τα παραπονάκια....ετσι να λές. Ο Γάμος γίνεται για το ζευγάρι και πρέπει πάντα να υπάρχει κατανόηση ειδικά τωρα που περιμένετε και μωρουδέλι.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Φραουλίτσα πολύ ωραίο το καρότσι και πρακτικό. Με το καλό οι βόλτες! Σήμερα θα πεταχτούμε στο γιατρό να δει τις αιματολογικες αυτού του μήνα και ελπίζω να δούμε και τον μπέμπη λιγάκι στα πεταχτά:D Βρε κορίτσια εγώ δεν πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί είχα χαμηλό tsh απο την αρχή αλλά στις τωρινές εξετάσεις είναι αυξημένο απο 2 που ηταν πριν στο 3,2. Επειδή δεν έχω ξανα ασχοληθεί με το θυροειδή μου, αυτό είναι καλό ή κακό:confused:

Να ζήσετε felicitaki!!! Περιμένουμε να μας πεις νέαααα!

Λευκή μου τι τέλεια νέα! Ένα κι ένα λοιπόν! Φανταστικά! Να τα χαίρεσαι!!! Απίστευτη ανατροπή!!! Με το καλό και η β' σου!

Μπράβο βρε Μαρία! Σ' ευχαριστούμε που μας διαφώτισες λίγο γιατί κι εμένα με είχαν κατατρομάξει με αυτή την καμπύλη πια! Βέβαια ούτε νερό ούτε τουαλέτα είναι λίγο δυσκολάκι αλλά θα την παλέψουμε πιστεύω... Εμένα μου είπαν ότι μετά το βράδυ ούτε νερό, εσύ το πρωί ήπιες ξανά?

Καλωσήρθες Λενάκι! Με το καλό να κρατήσεις το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου! Κι εγώ αγοράκι έχω :tongue:

Καλημέρα κορίτσι.Εννοείται πως νερό μπορείς να πιεις κανονικά όσο θες μέχρι πριν την εξέταση.Αφού αρχίσουν να σε παίρνουν αίμα δεν κάνει.Θα σας κατατοπίσει και ο γιατρός σαε όταν έρθει η ώρα.:P

7H5Lp3.png

Να ζήσετε felicitaki!!! Περιμένουμε να μας πεις νέαααα!

Μπράβο βρε Μαρία! Σ' ευχαριστούμε που μας διαφώτισες λίγο γιατί κι εμένα με είχαν κατατρομάξει με αυτή την καμπύλη πια! Βέβαια ούτε νερό ούτε τουαλέτα είναι λίγο δυσκολάκι αλλά θα την παλέψουμε πιστεύω... Εμένα μου είπαν ότι μετά το βράδυ ούτε νερό, εσύ το πρωί ήπιες ξανα

Καλημέρα κορίτσι.Εννοείται πως νερό μπορείς να πιεις κανονικά όσο θες μέχρι πριν την εξέταση.Αφού αρχίσουν να σε παίρνουν αίμα δεν κάνει.Θα σας κατατοπίσει και ο γιατρός σαε όταν έρθει η ώρα.:P

7H5Lp3.png

Να ζήσετε κοριτσάκι.Να στε γεροί κι ευτυχισμένοι και με το καλό και το μπεμπάκι σας.

Κι εμείς σήμερα παντρευτήκαμε με πολιτικό,αλλά δεν κάναμε κάτι,θα κάνουμε πρώτα ο Θεός στο θρησκευτικό.

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...