Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  2. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  5. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  6. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  7. Ανδρομέδα................15/09......Β' επιπέδου.....................♥Κinder έκπληξη!

8. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  9. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  10. antaa...........................18/09......Αυχενική........................
  11. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  12. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  13. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  14. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  15. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  16. lenaki86......................24/09......Β' επιπέδου: 26/05.........Αγοράκι
  17. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  18. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Κοριτσάκι & Αγοράκι
  19. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello koiloumpakia !!!

Τι κάνετε ?

Ευχομαι να εχετε μια σουπερ Κυριακή !!!!

Καλημέρα κοριτσάκια.Λοιπόν η καμπύλη σακχάρου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Θέλει να έχεις φάει μέχρι τις 8 το βράδυ το τελευταίο γεύμα και την επομένη το πρωί που θα πας για εξέταση μόνο νεράκι.Σου παίρνουν αρχικά μια φορά αίμα,μετά σου δίνουν ένα ποτήρι με γλυκόζη να πιείς,υποφερτό αν και θέλει αν το πιεις ψιλομονορούφι :?.Μετά σου παιρνουν αίμα άλλες 3 φορές μια στο μισάωρο,μια στη μια ώρα και μία στις δύο.

Ααα στα μεσοδιαστήματα δεν επιτρέπεται νεράκι ,ούτε να πας τουαλέτα.Αν έχεις όμορφη παρέα περνάει η ώρα.Εμείς ευτυχώς δεν καταλάβαμε τπτ :eek::eek:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι για τα ευχάριστα νέα. μπράβοοοο για τα διδυμάκια σου τα όμορφα

Πολυ χρήσιμα και κατατοπιστικά μας τα λές. ευχαριστώ πολυ. Συγχαρητήρια και στις δικές σου εξετασουλες.

περασες ήδη το "πακετο" εξετάσεων οποτε ευχομαι να εισαι ακομα πιο ξενοιαστη απο πριν κοριτσάκι μου.

Κοριτσακια μου τι κανετε;; Εγω εχω πηξει στο διάβασμα!

Συγχαρητηρια στα κοριτσια που κάνανε Β΄ επιπέδου!

Φελισιτυ με το καλο και ο γαμος σου κοπέλα μου!

Βλεπω πιάσατε κουβεντα για βουτιτσες! Τι ωραια! Κι εγω αθηνα δυσκολο το βλεπω(το απέφευγα και χωρις να ειμαι εγκυος) αλλα αν παμε στην αδεια στο χωριο του άντρα μου λεω να την κανω καμμια βουτιά! Απο μαγιό στανταρ μπικινακι! Παρόλο που η κοιλιτσα ειναι πουά απο τις ενεσεις δεν ξερω αν θα παλέψω το ολόσωμο!

Χαχαχα! Μαριποζιτα κι εγω παιρνω φόρα για να σηκωθώ το βραδυ απο το κρεβατι! Έλιωσα στα γέλια οταν διαβασα την περιγραφή σου!

audette, ααααα τσεκαρω το ελληνικό σαιτπου μου εστειλες. εκανα και εγγραφή και βλέπουμε. Αγορές δεν κάνω ακομα γενικα σε τίποτα. απλως εντοπίζω πράγματα......λεω μετά τη β επιπέδου να ξεπαραδιαστώ.

xj92p3.png

Κοριτσακια ολα τελεια στη Β επιπεδου!!!!!Απιστευτο ηταν το κοριτσακι μου!!!!! Βουρ για το γαμο τωρα:):):)

Να ζήσετε felicitaki!!! Περιμένουμε να μας πεις νέαααα!

Hello girls !!!

Kassiopi και Μαρία06 πως ήταν η καμπύλη ?Για δώστε πληροφορίες ....τι πως κλπ. Πότε την κάνουν ?

Κορίτσια έχω News. Πήγαμε γιατρό και έγινε μεγάλη ανατροπή. Μας είπε πως το ενα μπεμπάκι τελικά ειναι κορίτσι. Εγώ εμεινα...... Φυσικά και χαιρομαστε πολυ για τα μωράκια μας αλλα λεω ρε μπας και μου το αλλάξει πάλι στην πορεία ? ε ?

Anyway, η εκδοχή αγοράκι και κοριτσάκι πολυ μ9ου αρέσει. Αλλα το βασικοτερο όλων ειναι να ειναι γερά. Τωρα επομενη μεγάλη αγωνια ειναι η Β επιπέδου .

αυτά τα νιουζ.

Υ.Γ Η Κοιλιά μου ειναι τεραστίων διαστάσεων!!!

Λευκή μου τι τέλεια νέα! Ένα κι ένα λοιπόν! Φανταστικά! Να τα χαίρεσαι!!! Απίστευτη ανατροπή!!! Με το καλό και η β' σου!

Καλημέρα κοριτσάκια.Λοιπόν η καμπύλη σακχάρου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Θέλει να έχεις φάει μέχρι τις 8 το βράδυ το τελευταίο γεύμα και την επομένη το πρωί που θα πας για εξέταση μόνο νεράκι.Σου παίρνουν αρχικά μια φορά αίμα,μετά σου δίνουν ένα ποτήρι με γλυκόζη να πιείς,υποφερτό αν και θέλει αν το πιεις ψιλομονορούφι :?.Μετά σου παιρνουν αίμα άλλες 3 φορές μια στο μισάωρο,μια στη μια ώρα και μία στις δύο.

Ααα στα μεσοδιαστήματα δεν επιτρέπεται νεράκι ,ούτε να πας τουαλέτα.Αν έχεις όμορφη παρέα περνάει η ώρα.Εμείς ευτυχώς δεν καταλάβαμε τπτ :eek::eek:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι για τα ευχάριστα νέα. μπράβοοοο για τα διδυμάκια σου τα όμορφα

Μπράβο βρε Μαρία! Σ' ευχαριστούμε που μας διαφώτισες λίγο γιατί κι εμένα με είχαν κατατρομάξει με αυτή την καμπύλη πια! Βέβαια ούτε νερό ούτε τουαλέτα είναι λίγο δυσκολάκι αλλά θα την παλέψουμε πιστεύω... Εμένα μου είπαν ότι μετά το βράδυ ούτε νερό, εσύ το πρωί ήπιες ξανά?

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!! Μόλις σας ανακάλυψα και χαίρομαι που όλες πάνω κάτω έχουμε τα ίδια προβληματα και ανησυχίες. και εγώ έχω ΠΗΤ 24/9. Εύχομαι να περάσουμε ευχάριστα μέχρι να πάρουμε αγκαλίτσα τα αγγελακια μας!!!!!!!!!!!! φιλάκια σε όλεςςςς!!!!!!!!!!

Καλωσήρθες Λενάκι! Με το καλό να κρατήσεις το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου! Κι εγώ αγοράκι έχω :tongue:

Κορίτσια, παίρνει καμία Τ4 ΚΑΙ σίδηρο ΚΑΙ μαγνήσιο;

Έχω μπερδευτεί με τις ώρες που πρέπει να τα παίρνω, γιατί δεν απορροφώνται σωστά. Το Τ4 και ο σίδηρος πρέπει να είναι με άδειο στομάχι, αλλά με τέσσερις ώρες απόσταση. Σύμφωνα και με τις οδηγίες, ο σίδηρος πρέπει να απέχει τουλάχιστον δύο ώρες από το μαγνήσιο... :?

Σε αυτό που κατέληξα είναι να βάζω ξυπνητήρι στις 4 για να παίρνω Τ4, στις 8 για το σίδηρο και στις 11 το μαγνήσιο. Και το βραδυνό μαγνήσιο μέχρι τις 10, για να απορροφηθεί μέχρι τα ξημερώματα...

Εγώ παίρνω προς το παρόν μόνο Τ4 και σίδηρο και μου έχει πει να έχουν διαφορά 3 ώρες... αλλά ξέρω ότι και το μαγνήσιο θέλει πάλι διαφορά ώρας με τον σίδηρο, δε θυμάμαι όμως πόση. Να σε ρωτήσω, το χάπι του θυροειδή πρέπει να το παίνουμε συγκεκριμένη ώρα? Γιατί εγώ το ΣΚ ή όποτε έχω άδεια, κοιμάμαι λίγο παραπάνω το πρωί και καθυστερώ να το πάρω κανένα 2ωρο από ότι συνήθως...:oops:

Επίσης κοριτσάκια μου μπανάκι θα κάνω μόνο αν καταφέρουμε να φύγουμε εκτός Αθηνών και σκέφτομαι να πάρω μπικινάκι για την παραλία, γιατί μάλλον το στυλ μαγιώ-μπλουζάκι από πάνω κάνει πολύ ώρα να στεγνώσει, δεδομένου ότι δε θα πηγαίνω το μεσημέρι για μπάνιο και ότι θα κάθομαι στη σκιά... οπότε θα βγάλω την κορμάρα μου στην παραλία και θα προκαλέσω πανικόοοοο!!!:D:D:cool::cool:

Καλή δύναμη στο διάβασμά σας και καλή επιτυχία κοριτσάκια που διαβάζετε!

Άσχετο, εγώ χθες είχα πάει σε μια γιορτή και η μουσική ήταν τόσο δυνατή, μπορώ να πω εκωφαντική... και το μωράκι μου όλη την ώρα μου έδινε κλωτσίτσες... νιώθω λίγες τύψεις που δε σηκώθηκα να φύγω νωρίτερα γιατί τους είπα κανα δυο φορές να χαμηλώσουν τη μουσική λίγο αλλά με γράψανε. Άμα είναι έτσι να πάω και Πάολα-Παντελίδη να τελειώνουμε:mad::?

Αυτά τα νέα μου κοριτσάκια μου, φιλιά σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Εγώ παίρνω προς το παρόν μόνο Τ4 και σίδηρο και μου έχει πει να έχουν διαφορά 3 ώρες... αλλά ξέρω ότι και το μαγνήσιο θέλει πάλι διαφορά ώρας με τον σίδηρο, δε θυμάμαι όμως πόση. Να σε ρωτήσω, το χάπι του θυροειδή πρέπει να το παίνουμε συγκεκριμένη ώρα? Γιατί εγώ το ΣΚ ή όποτε έχω άδεια, κοιμάμαι λίγο παραπάνω το πρωί και καθυστερώ να το πάρω κανένα 2ωρο από ότι συνήθως...:oops:

Άσχετο, εγώ χθες είχα πάει σε μια γιορτή και η μουσική ήταν τόσο δυνατή, μπορώ να πω εκωφαντική... και το μωράκι μου όλη την ώρα μου έδινε κλωτσίτσες... νιώθω λίγες τύψεις που δε σηκώθηκα να φύγω νωρίτερα γιατί τους είπα κανα δυο φορές να χαμηλώσουν τη μουσική λίγο αλλά με γράψανε. Άμα είναι έτσι να πάω και Πάολα-Παντελίδη να τελειώνουμε:mad::?

Το Τ4 δε θέλει συγκεκριμένη ώρα, μόνο να είναι μισή ώρα πριν το πρωινό. Αλλά εγώ που δε δουλεύω βάζω ξυπνητήρι κάθε πρωί στις 7 και μετά ξανακοιμάμαι. Γενικώς καλό είναι όλα τα σκευάσματα να τα παίρνουμε κατά το δυνατόν ίδια ώρα.

Να μην ανησυχείς καθόλου για τη μουσική! Είναι τόσο προστατευμένα μέσα στο αμνιακό υγρό, που οι ήχοι που μας φαίνονται εμάς εκκωφαντικοί σε εκείνα δεν είναι καθόλου έτσι! Μάλλον το μωρό σου χόρευε! :D

tt1e3

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!! Μόλις σας ανακάλυψα και χαίρομαι που όλες πάνω κάτω έχουμε τα ίδια προβληματα και ανησυχίες. και εγώ έχω ΠΗΤ 24/9. Εύχομαι να περάσουμε ευχάριστα μέχρι να πάρουμε αγκαλίτσα τα αγγελακια μας!!!!!!!!!!!! φιλάκια σε όλεςςςς!!!!!!!!!!

Καλως ηρθες κ απο μενα Λενακι!!!Μετο καλο το μωρακι σου!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!Τι κανετε??Εχω λιγες μερες να μπω λογω δουλειας κ απροοπτων...Τα δικα μας νεα ειναι καλα,τελειωσαμε με τη Β επιπεδου ολα ηταν καλα!!Τωρα χαλαρωνουμε κ παμε να ξεκινησουμε σιγα σιγα ετοιμασιες!!!Χαιρομαι πο διαβαζω καλα νεα απο ολες!!!Φραουλιτσα μεγια το καροτσι!!!Να ρωτησω κατι??Για οταν γεννηθει το μωρο τι ρουχακια θα παρουμε??φορμακια κοντομανικα η μακρια??κουβερτουλες η σεντονακια??Το λεω λογω καιρου....Εμας το καροσι κ την κουνια θα μας α φερουν τελος Ιουνη σπιτι,να πλυνουμε τα υφασματα να τα ετοιμασουμε να ειναι καθαρα για το μωρακι!!!Τωρα αρχες του μηνα λεμε να βαψουμε το δωματιο αλλα δεν εχουμε καταληξει ακομα σε χρωματα κ σχεδια!!!Ουφ εχω λιγο αγχος αν θα τα κανουμε ολα σωστα κ αν θα προλαβουμε.....φιλακια σε ολες!!!:):)

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κορίτσια, παίρνει καμία Τ4 ΚΑΙ σίδηρο ΚΑΙ μαγνήσιο;

Έχω μπερδευτεί με τις ώρες που πρέπει να τα παίρνω, γιατί δεν απορροφώνται σωστά. Το Τ4 και ο σίδηρος πρέπει να είναι με άδειο στομάχι, αλλά με τέσσερις ώρες απόσταση. Σύμφωνα και με τις οδηγίες, ο σίδηρος πρέπει να απέχει τουλάχιστον δύο ώρες από το μαγνήσιο... :?

Σε αυτό που κατέληξα είναι να βάζω ξυπνητήρι στις 4 για να παίρνω Τ4, στις 8 για το σίδηρο και στις 11 το μαγνήσιο. Και το βραδυνό μαγνήσιο μέχρι τις 10, για να απορροφηθεί μέχρι τα ξημερώματα...

Didi παιρνειςπολλες φορες σιδηρο ? Εγω κσνω το εξης οταν ξυπνησω παιρνω το Τ4 στις 10 παιρνω το πρωτο μαγνησιο. Στις 2 παιρνω το δευτερο στις 6 πινω το σιδηρο κ στις γυρω στις 9-10 το τριτο μαγνησιο. Φελισινπινω 2 με χυμο πορτοκαλι.

Νομιζω δεν υπαρχει προβλημα με το σιδηρο αρκει να μη πιεις γαλακτοκομικα κοντα.

xj92p3.png

Καλησπέρρρρα μανούλες και μωράκια! Έχω ρίξει κάτι ύπνους...άλλο πράγμα! Και θέλω συνέχεια γλυκό! Ευτυχώς ψιλοκρατιέμαι μην έχω κανένα θέμα με το ζάχαρο!

ΑΧ σας ευχαριστούμε όλες για την υποστήριξή σας με το διάβασμα!!! :cool:

Υπομονή με το διάβασμα και καλή επιτυχία!! Το καρότσι το πήραμε και είναι πολύ ωραίο!!!Χάρηκα πολύ!!!Με το καλό κορίτσια και τα δικά σας πραγματάκια!!!

Μεγειά σας το καροτσάκι!!! Στο οινοπνευματί του τελικά ε;;

Επίσης κοριτσάκια μου μπανάκι θα κάνω μόνο αν καταφέρουμε να φύγουμε εκτός Αθηνών και σκέφτομαι να πάρω μπικινάκι για την παραλία, γιατί μάλλον το στυλ μαγιώ-μπλουζάκι από πάνω κάνει πολύ ώρα να στεγνώσει, δεδομένου ότι δε θα πηγαίνω το μεσημέρι για μπάνιο και ότι θα κάθομαι στη σκιά... οπότε θα βγάλω την κορμάρα μου στην παραλία και θα προκαλέσω πανικόοοοο!!!:D:D:cool::cool:

Άσχετο, εγώ χθες είχα πάει σε μια γιορτή και η μουσική ήταν τόσο δυνατή, μπορώ να πω εκωφαντική... και το μωράκι μου όλη την ώρα μου έδινε κλωτσίτσες... νιώθω λίγες τύψεις που δε σηκώθηκα να φύγω νωρίτερα γιατί τους είπα κανα δυο φορές να χαμηλώσουν τη μουσική λίγο αλλά με γράψανε. Άμα είναι έτσι να πάω και Πάολα-Παντελίδη να τελειώνουμε:mad::???

ΧΑΧΑΧΑΧΑ πολύ γέλασα με την περιγραφή σου για την παραλία!!! Εγώ λέω το άλλο "μαζέψτε τα γυναικόπαιδα!!!" :tongue::tongue::tongue::cool:

Όπως σου είπε και η Didi χόρευε το μαναράκι σου! Μη φοβάσαι ότι το ενοχλούσες απλώς πλέον αντιδράνε σε οξείς και έντονους ήχους! :D

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!Τι κανετε??Εχω λιγες μερες να μπω λογω δουλειας κ απροοπτων...Τα δικα μας νεα ειναι καλα,τελειωσαμε με τη Β επιπεδου ολα ηταν καλα!!Τωρα χαλαρωνουμε κ παμε να ξεκινησουμε σιγα σιγα ετοιμασιες!!!Χαιρομαι πο διαβαζω καλα νεα απο ολες!!!Φραουλιτσα μεγια το καροτσι!!!Να ρωτησω κατι??Για οταν γεννηθει το μωρο τι ρουχακια θα παρουμε??φορμακια κοντομανικα η μακρια??κουβερτουλες η σεντονακια??Το λεω λογω καιρου....Εμας το καροσι κ την κουνια θα μας α φερουν τελος Ιουνη σπιτι,να πλυνουμε τα υφασματα να τα ετοιμασουμε να ειναι καθαρα για το μωρακι!!!Τωρα αρχες του μηνα λεμε να βαψουμε το δωματιο αλλα δεν εχουμε καταληξει ακομα σε χρωματα κ σχεδια!!!Ουφ εχω λιγο αγχος αν θα τα κανουμε ολα σωστα κ αν θα προλαβουμε.....φιλακια σε ολες!!!:):)

Λοιπόν, έχω καταλήξει στο εξής.. Την ημέρα αν έχει ζέστη(που θα έχει το Σεπτέμβρη) θα είναι με πάνα και κοντομάνικο κορμάκι(εσωρουχάκι ή αλλιώς ζιπουνάκι) και το βράδυ βάζεις και ένα ολόσωμο φορμάκι αν χρειαστεί. Σεντονάκι οπωσδήποτε για το βράδυ και προσωπικά θα πάρω πικέ κουβερτούλα αν χρειαστεί. Μέχρι να πιάσουν τα κρύα που θα πάρω μια και καλή υπνόσακο. Γενικώς διάβασα πως τους φοράς ό,τι περίπου και σε 'σενα επειδή έχουν υψηλή θερμοκρασία και ζεσταίνονται. Επίσης, μην πάρεις πολλά νούμερα 0-3 γιατί μεγαλώνουν γρήγορα! Σ'αυτά τουλάχιστον έχω καταλήξει εγώ μετά από κάποια πραγματάκια που διάβασα κι εδώ στο φόρουμ

OkoIp3.png

Καλησπέρρρρα μανούλες και μωράκια! Έχω ρίξει κάτι ύπνους...άλλο πράγμα! Και θέλω συνέχεια γλυκό! Ευτυχώς ψιλοκρατιέμαι μην έχω κανένα θέμα με το ζάχαρο!

ΑΧ σας ευχαριστούμε όλες για την υποστήριξή σας με το διάβασμα!!! :cool:

Μεγειά σας το καροτσάκι!!!Γυ οινοπνευματί του τελικά ε;;

ΧΑΧΑΧΑΧΑ πολύ γέλασα με την περιγραφή σου για την παραλία!!! Εγώ λέω το άλλο "μαζέψτε τα γυναικόπαιδα!!!" :tongue::tongue::tongue::cool:

Όπως σου είπε και η Didi χόρευε το μαναράκι σου! Μη φοβάσαι ότι το ενοχλούσες απλώς πλέον αντιδράνε σε οξείς και έντονους ήχους! :D

Λοιπόν, έχω καταλήξει στο εξής.. Την ημέρα αν έχει ζέστη(που θα έχει το Σεπτέμβρη) θα είναι με πάνα και κοντομάνικο κορμάκι(εσωρουχάκι ή αλλιώς ζιπουνάκι) και το βράδυ βάζεις και ένα ολόσωμο φορμάκι αν χρειαστεί. Σεντονάκι οπωσδήποτε για το βράδυ και προσωπικά θα πάρω πικέ κουβερτούλα αν χρειαστεί. Μέχρι να πιάσουν τα κρύα που θα πάρω μια και καλή υπνόσακο. Γενικώς διάβασα πως τους φοράς ό,τι περίπου και σε 'σενα επειδή έχουν υψηλή θερμοκρασία και ζεσταίνονται. Επίσης, μην πάρεις πολλά νούμερα 0-3 γιατί μεγαλώνουν γρήγορα! Σ'αυτά τουλάχιστον έχω καταλήξει εγώ μετά από κάποια πραγματάκια που διάβασα κι εδώ στο φόρουμ

Ανδρομεδα εχεις δικιο,κουβερτουλα πικε ειναι οτι πρεπει!!!Και ρουχακια δεν θα παρω πολλα γιατι θα μαζεψουμε κ δωρακια σιγουρα...θα παρω αρκετα κορμακια ζιπουνακια κ κοντομανικα κ μακρυμανικα..Στον υπνοσακο τα βαζουμε απο τοσο μικρα;;δηλ Νοεμβριο που πιανουν τα κάλα κρυα θα ειναι Γυρω στα τριά μηνων .....,θα το βαζουμε;;;

wg46p4.png?vh8y1cqv

Για τόσο μικρούλια υπάρχουν υπνόσακοι αμάνικοι έτσι ώστε να μην έχεις φόβο πως θα γλιστρήσει μέσα! Πάντως πάπλωμα με τίποτα, μετά τον ένα χρόνο. Τώρα για μάλλινη κουβερτούλα δεν ξέρω.. Λογικά θα ρωτήσουμε και τον παιδίατρο να μας καθοδηγήσει..

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολες σας για την υποδοχη σας. Εγω εχω αγορακι το οποιο μας το ειπε η γιατρος απο πολυ νωρις αλλα περιμενω να κανω τωρα και την β επιπεδου για να επιβεβαιωσω. Δεν ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι αργησα να κανω την β επιπεδου βλεπω ειμαι απο τις τελευταιες. Θα δουμε την τριτη. Μεχρι τωρα ολα καλα με την εγκυμοσυνη μου.

Με γεια σας φραουλιτσα για το καροτσακι. Ποιο πηρες;;;

Σευχαριστω κοπέλα μου πήραμε το armadillo flip xt σε ένα πράσινο τιρκουαζ χρώμα. Για την β' μην αγχώνεσαι δεν παίζει ρόλο αν θα την κάνεις νωρίς η αργά απλά ξεμπερδευεις πιο γρήγορα. Καλη επιτυχία με την εξέταση και με καλά αποτελέσματα!!

Για τόσο μικρούλια υπάρχουν υπνόσακοι αμάνικοι έτσι ώστε να μην έχεις φόβο πως θα γλιστρήσει μέσα! Πάντως πάπλωμα με τίποτα, μετά τον ένα χρόνο. Τώρα για μάλλινη κουβερτούλα δεν ξέρω.. Λογικά θα ρωτήσουμε και τον παιδίατρο να μας καθοδηγήσει..

Και γω υπνοσακο θα πάρω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Πράγματι παπλωμα έχω ακούσει ότι δεν κάνει τον πρώτο χρόνο και από κουβερτα οι ισπανικές. Καλό όμως για αυτά να ρωτήσετε και τον παιδιατρο σας να σας πει. Μην πάρετε κάτι και πάει άχρηστο. Από φορμακια θα πάρω ένα δύο το 0 για μόλις βγει και καμιά τριάδα 0-3 έχω και 4 που μου έχουν δώσει και θα δω γιατί φέρνουν και πολλά για δώρο και βλέπω αν θα πάρω μετά. Τα ολοσωμα στην αρχή και γω μόνο για τον ύπνο τα σκέφτομαι. Και την μέρα με κάνα σορτς η κοντομανικα. Αχ άντε να έρθει ο καιρός!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Λοιπόν Ανδρομέδα κανόνισε το δικό σου να είναι κοριτσάκι γιατί έτσι που κοιταγα τον πίνακα έχουμε δύο κορίτσια στην αρχή δύο στο τέλος και ένα στην μέση. Κάνε και συ κορίτσι να χουμε συμμετρία!!:tongue::-P Καλό βράδυ μανούλες

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα εγκυουλες μου! Τι κανετε;; Εγω εδω... Στον αγώνα!:tongue:

Αυτο με τα ρουχαλακια κι εμενα με ειχε προβληματίσει στην αρχη γιατι η εποχή ειναι λιγο ενδιάμεση! Αλλα συμφωνώ με ολες που ειπαν για κοντομάνικο ολη μερα και το βραδάκι μανικακι! Για τις κουβέρτες ξερω οτι για χειμώνα δεν κανει το μάλλινο, νομιζω προτείνεται το φλις! Και οχι πάπλωμα τον πρωτο χρονο κάποιο κοριτςι νομιζω το ειπε!

Κατα τ αλλα πως ειστε;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα σε όλες σας. Λενάκι καλως ήρθες.:):):):):):):):)Σας μιλάω ως παντρεμένη πια:):):):):).όλα πήγαν πολύ καλά, περάσαμε πολύ ωραία, τουλάχιστον εμείς (ξέρετε σε γάμους όλο και κάποιος θα χει κανένα παραπονάκι...)και τώρα πια θα αρχίσουμε μετά της μπέμπας.:):):).Φιλιά σε όλες σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα!!!!τι κάνετε??εμείς καλά!τον απόλαυσα τον μπεμπα 2 μερες τώρα..με τρελλανει στην κλωτσιά!μέχρι κοντά στη μέση μου τον βλέπαμε να κουνιέται ρε κορίτσια!

Λευκή μου τι ωραία νέα!συγχαρητήρια!νομίζω σου συμβαίνει το ιδανικό!!αγοράκι κοριτσάκι,ένα για την μαμά κ ένα για τον μπαμπά!

Λενακι καλώς ήρθες!με το καλό να κάνετε β επιπεδου κ να δείτε τον μπεμπούλη σας!

Φραουλιτσα μεγεια σας!καλές βόλτες όταν με το καλι ερθει ο καιρός!

Ανδρομέδα,audette υπομονή με το διάβασμα!λέτε να αρέσει το διάβασμα κ στα μπεμπακια αργότερα??:D

Κορίτσια πάπλωμα δεν επιτρέπεται.υπνοσακος είναι μια χαρά.αν κ η κουβερτούλα κάτω απτά χεράκια βολεύει επίσης γιατί δε ξεσκεπαζονται τους πρώτους μήνες.φορμακια για τον πρώτο μήνα πάρτε λίγα παραπάνω ειδικά οι αγορομανες γιατί κατουρανε μόλις ανοίξεις την πάνα.θυμάμαι ότι θέλαμε αλλαγμα κ φορμακι.αλλά όλοι μας είχαν φέρει δώρα για μεγαλύτερη ηλικία.τέλος πάντων αυτό δεν είναι πρόβλημα.πάει κάποιος κ παίρνει.επίσης χρειάστηκα πολλά πάρα πολλά σελτεδακια!αυτά τα αδιάβροχα που βάζουμε στην αλλάξεις.πολύ κατουρημα κορίτσια :D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...