Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Hello girls !!!

Kassiopi και Μαρία06 πως ήταν η καμπύλη ?Για δώστε πληροφορίες ....τι πως κλπ. Πότε την κάνουν ?

Κορίτσια έχω News. Πήγαμε γιατρό και έγινε μεγάλη ανατροπή. Μας είπε πως το ενα μπεμπάκι τελικά ειναι κορίτσι. Εγώ εμεινα...... Φυσικά και χαιρομαστε πολυ για τα μωράκια μας αλλα λεω ρε μπας και μου το αλλάξει πάλι στην πορεία ? ε ?

Anyway, η εκδοχή αγοράκι και κοριτσάκι πολυ μ9ου αρέσει. Αλλα το βασικοτερο όλων ειναι να ειναι γερά. Τωρα επομενη μεγάλη αγωνια ειναι η Β επιπέδου .

αυτά τα νιουζ.

Υ.Γ Η Κοιλιά μου ειναι τεραστίων διαστάσεων!!!

Καλημέρα κοριτσάκια.Λοιπόν η καμπύλη σακχάρου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Θέλει να έχεις φάει μέχρι τις 8 το βράδυ το τελευταίο γεύμα και την επομένη το πρωί που θα πας για εξέταση μόνο νεράκι.Σου παίρνουν αρχικά μια φορά αίμα,μετά σου δίνουν ένα ποτήρι με γλυκόζη να πιείς,υποφερτό αν και θέλει αν το πιεις ψιλομονορούφι :?.Μετά σου παιρνουν αίμα άλλες 3 φορές μια στο μισάωρο,μια στη μια ώρα και μία στις δύο.

Ααα στα μεσοδιαστήματα δεν επιτρέπεται νεράκι ,ούτε να πας τουαλέτα.Αν έχεις όμορφη παρέα περνάει η ώρα.Εμείς ευτυχώς δεν καταλάβαμε τπτ :eek::eek:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι για τα ευχάριστα νέα. μπράβοοοο για τα διδυμάκια σου τα όμορφα

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγχαρητήρια στα κορίτσια με τα ευχαριστά νέα, έκανα και εγώ την καμπύλη πάλι καλά παρεούλα με την Μαρία06, είχαμε πολύ πλάκα:P, ήτσν πολύ καλό και το περιβάλλον οπότε πέρασαν εύκολα οι 3 ώρες. Μετά την πείνα και την διψα που τραβήξαμε πήγαμε και τσακίσαμε από 2 τυρόπιτες:cool::cool::cool: η κάθε μία, καφεδάκι και φυσικά νεράκι του Θεού γιατί ούτε από αυτό έκανε να πιούμε κατα την διάρκεια..Πιείτε νεράκι πριν πάτε κορίτσια!!!

:-P:razz::-P

7H5Lp3.png

Καλημέρα! Lefki συγχαρητήρια! Συνήθως στις βδομάδες που είμαστε τώρα φαινεται πιο καθαρά το φύλο απο τα μωράκια, γι'αυτό και στην αρχή υπάρχει κάποιο ποσοστό λάθους. Αν είναι ένα κι ένα μια χαρά, βέβαια γερά να είναι και τα δύο. Ευτυχώς που αρχίσατε μερικά κορίτσια και ξεμπερδεύετε με τις εξετάσεις. Καμπύλη ζαχάρου δεν έχω κάνει ακόμα και μου είπε ο γιατρός οτι θα κάνουμε μετά την επόμενη επίσκεψη στις 9/6. Αντε να ξεμπερδεύουμε και μ'αυτα:) Για ρούχα πήρα ένα παντελόνι απο τα hm και μόνο εγκυμοσύνης δεν ήταν. Δροσερό ύφασμα αλλά με ένα σκληρό λάστιχο στη μέση που δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω μέχρι να γεννήσω. Επρεπε να το είχα δοκιμάσει. Σίγουρα πάντως πρέπει να πάρω στηθόδεσμο εγκυμοσύνης μάλλον το στήθος νομίζω μεγάλωσε ένα νούμερο γιατί το βλέπω να διαμαρτύρεται :D

Επίσης τελικά δεν θα αγοράσουμε καρότσι. Μου δίνει η κουμπαρούλα μου το δικό της τώρα που το αγοράκι της μεγάλωσε, που είναι peg perego και πολύ καλύτερο απο αυτό που μπορούσαμε να αγοράσουμε εμείς.

Φραουλίτσα, άστα δεν παλεύεται το διάβασμα αλλά και τι να κάνω, δεν έχω άλλη επιλογή..Προσπαθώ να σκέφτομαι πως και αν δούλευα τι θα έκανα μπας και θα παρηγορηθώ!

Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις μια απώλεια...Αλλά να σκέφτεστε τα μωράκια, να παίρνετε δύναμη και να κοιτάτε μπροστά!

Το καρότσι το είχατε παραγγείλει σωστά; Και σήμερα θα το πάρετε; Τί ωραία! Μεγειά σας!!!

Mariposita, να πάρεις σουτιέν οπωσδήποτε! Κι εγώ το καθυστέρησα αλλά τώρα λέω πως έπρεπε να είχα πάρει νωρίτερα! Το παντελόνι δεν μπορείς να το αλλάξεις ή έβγαλες το καρτελάκι;

OkoIp3.png

Δυστυχώς μου το έστειλαν απο Αθήνα γιατί εδώ δεν έχει παράρτημα και αφού του έκοψα και το καρτελάκι, το δοκίμασα μετά απο πολύ καιρό. Δεν πειράζει, τουλάχιστον μπορώ να το βάλω αργότερα του χρόνου το καλοκαίρι :) Η πλάκα είναι οτι βρήκα στα λιντλ, εγκυμοσύνης φόρμα και φορεματάκι και τα δύο μαζί, πολύ φθηνότερα απο το παντελόνι και είναι απίστευτα μαλακά και άνετα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!! Μόλις σας ανακάλυψα και χαίρομαι που όλες πάνω κάτω έχουμε τα ίδια προβληματα και ανησυχίες. και εγώ έχω ΠΗΤ 24/9. Εύχομαι να περάσουμε ευχάριστα μέχρι να πάρουμε αγκαλίτσα τα αγγελακια μας!!!!!!!!!!!! φιλάκια σε όλεςςςς!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ κορίτσια για τις ευχούλες σας.

Λένακι καλως ήρθες στην παρεούλα.

mariposita και τα αλλα κορίτσια που ενδιαφέρονται, έκανα μια βόλτα στα Η & Μ και εχει πολυ οικονομικά ρούχα (εγω δεν πήρα εγκυμοσύνης) αλλα λιγο πιο φαρδιά. Επίσης εχει και σουτιέν εγκυμοσύνης/θηλασμού.

Αγόρασα ενα φορεματάκι πολυ γλυκούλι με μόλις 9,5 ευρω χοχοχ

Επίσης να ρωτήσω εχετε ψωνίσει απο αυτό το σαιτ. http://www.next.co.uk/ ?

Εχει πολυ ομορφα ρουχα για μωράκια απλώς δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο γενικά....

xj92p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Λευκή μου τι ωραια ανατροπή! Τωρα θα τα εχεις ζευγαρακι, ενα κι ενα! Με το καλο και η Β΄ επιπέδου!

Ανδρομέδα συμπάσχω με το διάβασμα! Κσι εγω γιαυτο εχω εξαφανιστεί! Εχω φαει τρελο πηξιμο! Σε μια βδομαδα δίνουμε, αντε να τελειωνουμε με αυτα να αρχίσουμε αλλα πιο ευχαριστα!

Λενακι καλωσηρθες κοριτςι μου! Με το καλο το μωρακι σου! Τι εχεις; Αγοράκι ή κοριτσακι;

Λευκή μπες στο ελληνικό σάιτ http://gr.nextdirect.com! Εχει οντως παρα πολυ ωραια ρουχαλακια, σε καλες τιμες και πολυ καλη ποιότητα! Εχω παραγγείλει καναδυο φορες δώρα για τα ανηψια μου! Η κουνιάδα μου και δυο φίλες μου που εχουν παιδάκια ψωνίζουν συνεχεια απο κει! Το καλοκαιρι σκεφτομαι να παραγγείλω κι εγω για την μπεμπα πρωτα ο θεος να μαστε καλα!

Τα υπόλοιπα κοριτσια τι κανουν;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Λευκή μου τι ωραια ανατροπή! Τωρα θα τα εχεις ζευγαρακι, ενα κι ενα! Με το καλο και η Β΄ επιπέδου!

Ανδρομέδα συμπάσχω με το διάβασμα! Κσι εγω γιαυτο εχω εξαφανιστεί! Εχω φαει τρελο πηξιμο! Σε μια βδομαδα δίνουμε, αντε να τελειωνουμε με αυτα να αρχίσουμε αλλα πιο ευχαριστα!

Λενακι καλωσηρθες κοριτςι μου! Με το καλο το μωρακι σου! Τι εχεις; Αγοράκι ή κοριτσακι;

Λευκή μπες στο ελληνικό σάιτ http://gr.nextdirect.com! Εχει οντως παρα πολυ ωραια ρουχαλακια, σε καλες τιμες και πολυ καλη ποιότητα! Εχω παραγγείλει καναδυο φορες δώρα για τα ανηψια μου! Η κουνιάδα μου και δυο φίλες μου που εχουν παιδάκια ψωνίζουν συνεχεια απο κει! Το καλοκαιρι σκεφτομαι να παραγγείλω κι εγω για την μπεμπα πρωτα ο θεος να μαστε καλα!

Τα υπόλοιπα κοριτσια τι κανουν;;;

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου!!!Αφού δίνεις σε μια εβδομάδα λίγο έμεινε!!!Και πάλι μπράβο και στις δυο σας που διαβάζετε!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα, άστα δεν παλεύεται το διάβασμα αλλά και τι να κάνω, δεν έχω άλλη επιλογή..Προσπαθώ να σκέφτομαι πως και αν δούλευα τι θα έκανα μπας και θα παρηγορηθώ!

Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις μια απώλεια...Αλλά να σκέφτεστε τα μωράκια, να παίρνετε δύναμη και να κοιτάτε μπροστά!

Το καρότσι το είχατε παραγγείλει σωστά; Και σήμερα θα το πάρετε; Τί ωραία! Μεγειά σας!!!

Υπομονή με το διάβασμα και καλή επιτυχία!! Το καρότσι το πήραμε και είναι πολύ ωραίο!!!Χάρηκα πολύ!!!Με το καλό κορίτσια και τα δικά σας πραγματάκια!!!

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!! Μόλις σας ανακάλυψα και χαίρομαι που όλες πάνω κάτω έχουμε τα ίδια προβληματα και ανησυχίες. και εγώ έχω ΠΗΤ 24/9. Εύχομαι να περάσουμε ευχάριστα μέχρι να πάρουμε αγκαλίτσα τα αγγελακια μας!!!!!!!!!!!! φιλάκια σε όλεςςςς!!!!!!!!!!

Καλωσήρθες!!!Με το καλό και το μωράκι σου και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!Πως τα πας μέχρι τώρα; Όλα καλά;

Καλημέρα κοριτσάκια.Λοιπόν η καμπύλη σακχάρου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Θέλει να έχεις φάει μέχρι τις 8 το βράδυ το τελευταίο γεύμα και την επομένη το πρωί που θα πας για εξέταση μόνο νεράκι.Σου παίρνουν αρχικά μια φορά αίμα,μετά σου δίνουν ένα ποτήρι με γλυκόζη να πιείς,υποφερτό αν και θέλει αν το πιεις ψιλομονορούφι :?.Μετά σου παιρνουν αίμα άλλες 3 φορές μια στο μισάωρο,μια στη μια ώρα και μία στις δύο.

Ααα στα μεσοδιαστήματα δεν επιτρέπεται νεράκι ,ούτε να πας τουαλέτα.Αν έχεις όμορφη παρέα περνάει η ώρα.Εμείς ευτυχώς δεν καταλάβαμε τπτ :eek::eek:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι για τα ευχάριστα νέα. μπράβοοοο για τα διδυμάκια σου τα όμορφα

Μπράβο για τα καλά σας αποτελέσματα!!!Μια χαρά κορίτσια!!!Είχατε και η μια την άλλη περάσατε τέλεια!!!Τόσες ώρες έγω να δω τί θα κάνω που θα είμαι μόνη μου και ΧΩΡΙΣ νερό ή τουαλέτα;:shock: Δεν νομίζω να αντέξω... Θα δω μπας και του πω να κάνω την μικρή καμπύλη, αν με αφήσει δηλαδή... Συνολικά 2 ώρες έτσι; Παναγιά μου :shock::shock:

zZWsp2.png398Mp3.png

Σας ευχαριστω πολυ ολες σας για την υποδοχη σας. Εγω εχω αγορακι το οποιο μας το ειπε η γιατρος απο πολυ νωρις αλλα περιμενω να κανω τωρα και την β επιπεδου για να επιβεβαιωσω. Δεν ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι αργησα να κανω την β επιπεδου βλεπω ειμαι απο τις τελευταιες. Θα δουμε την τριτη. Μεχρι τωρα ολα καλα με την εγκυμοσυνη μου.

Με γεια σας φραουλιτσα για το καροτσακι. Ποιο πηρες;;;

Οντέτ & Ανδρομέδα, υπομονή, θα περάσουν οι μέρες να ησυχάσετε! Εγώ μάζεψα τα πρώτα ερωτηματολόγια για το διδακτορικό μου και είμαι πολύ χαρούμενη!

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, Μαρία! Εγώ μου φαίνεται πως θα κατασκηνώσω στο μικροβιολογικό τις επόμενες εβδομάδες με τις εξετάσεις, τις καλλιέργειες και την καμπύλη! :tongue:

Καλημέρα! Lefki συγχαρητήρια! Συνήθως στις βδομάδες που είμαστε τώρα φαινεται πιο καθαρά το φύλο απο τα μωράκια, γι'αυτό και στην αρχή υπάρχει κάποιο ποσοστό λάθους. Αν είναι ένα κι ένα μια χαρά, βέβαια γερά να είναι και τα δύο. Ευτυχώς που αρχίσατε μερικά κορίτσια και ξεμπερδεύετε με τις εξετάσεις. Καμπύλη ζαχάρου δεν έχω κάνει ακόμα και μου είπε ο γιατρός οτι θα κάνουμε μετά την επόμενη επίσκεψη στις 9/6. Αντε να ξεμπερδεύουμε και μ'αυτα:) Για ρούχα πήρα ένα παντελόνι απο τα hm και μόνο εγκυμοσύνης δεν ήταν. Δροσερό ύφασμα αλλά με ένα σκληρό λάστιχο στη μέση που δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω μέχρι να γεννήσω. Επρεπε να το είχα δοκιμάσει. Σίγουρα πάντως πρέπει να πάρω στηθόδεσμο εγκυμοσύνης μάλλον το στήθος νομίζω μεγάλωσε ένα νούμερο γιατί το βλέπω να διαμαρτύρεται :D

Επίσης τελικά δεν θα αγοράσουμε καρότσι. Μου δίνει η κουμπαρούλα μου το δικό της τώρα που το αγοράκι της μεγάλωσε, που είναι peg perego και πολύ καλύτερο απο αυτό που μπορούσαμε να αγοράσουμε εμείς.

Αχ, τα ρούχα εγκυμοσύνης θέλουν πάντα δοκιμή. Εγώ είχα πάρει το τζιν μου ένα νούμερο μεγαλύτερο και μου φαίνεται πως άνοιξε λίγο και μου πέφτει. Αλλά είναι τόοοοσο άνετο! Και εννοείται να πας για σουτιέν, το στήθος δεν πρέπει να πιέζεται. Μα, καλά, μόνο εγώ άλλαξα σουτιέν στο τρίμηνο;

Τι ωραία που έχετε καρότσι! Πολύ χαίρομαι όταν έχετε πραγματάκια, γιατί εμείς μόνο ντουλάπα παιδικού έχουμε και πρέπει να αρχίσω τις αγορές.

Καλώς ήρθες, Λενάκι! Έχουμε ΠΗΤ την ίδια μέρα και περιμένω κι εγώ το αγοράκι μου!

Εγώ έκανα τη β' πριν 10 μέρες, αλλά εμένα πάντα μετριέται μεγαλύτερος ο μπέμπης. Τώρα μας βγήκε 6 μέρες πιο μεγάλος...

Υπομονή με το διάβασμα και καλή επιτυχία!! Το καρότσι το πήραμε και είναι πολύ ωραίο!!!Χάρηκα πολύ!!!Με το καλό κορίτσια και τα δικά σας πραγματάκια!!!

Μπράβο, Φραουλίτσα μου! Ποιο πήρατε τελικά;

Κορίτσια, παίρνει καμία Τ4 ΚΑΙ σίδηρο ΚΑΙ μαγνήσιο;

Έχω μπερδευτεί με τις ώρες που πρέπει να τα παίρνω, γιατί δεν απορροφώνται σωστά. Το Τ4 και ο σίδηρος πρέπει να είναι με άδειο στομάχι, αλλά με τέσσερις ώρες απόσταση. Σύμφωνα και με τις οδηγίες, ο σίδηρος πρέπει να απέχει τουλάχιστον δύο ώρες από το μαγνήσιο... :?

Σε αυτό που κατέληξα είναι να βάζω ξυπνητήρι στις 4 για να παίρνω Τ4, στις 8 για το σίδηρο και στις 11 το μαγνήσιο. Και το βραδυνό μαγνήσιο μέχρι τις 10, για να απορροφηθεί μέχρι τα ξημερώματα...

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...