Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια τι ευχαριστα νέα συγχαρητήρια για τις εξετασούλες σΑς.

Με το καλό ο γάμος τώρα μικρή ΦΕΛΙΣΙΤΙ.

Αγχος μπράβο και σε σένα. Νομίζω οτι πρεπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό. εεεεεε ΦΤΙΑΞΕ ΝΕΟ και πες μας οτι εισαι το ΠΡΩΗΝ ΑΓΧΟΣ ΝΥΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΟΧΧΟΟ.

ΣΜΟΥΤΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ.

Καλά έχεις πολύ πλάκα!!!Γέλασα πολύ με αυτο που έγραψες!!Να'σαι καλά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μariposita εγω ακόμα ευτυχώς δεν χρειάζεται να πάρω πολλή φόρα για να σηκωθώ αλλά έχει αρχίσει και με ενοχλεί στις κινήσεις όταν είμαι ξάπλα.

Κοριτσάκια απ'οτι κατάλαβα όλες ψηφίζουμε μπικίνι. Αυτο με το να αλλάζουμε κάθε φορά που βγαίνουμε μου φαίνεται περίεργο. Όσες έχετε και άλλο παιδάκι το κάνατε; Δηλαδή βουτάς βγαίνεις αλλάζεις μαγιό, ζεσταίνεσαι ξαναβάζεις το βρεγμένο μαγιό, βουτάς στην θάλασσα, ξαναβγαίνεις και πάλι αλλάζεις; Δηλαδή δεν θα κάνουμε τίποτα αλλο μόνο αλλαγές σαν τις γιαγιάδες με τις πετσέτες; Δύσκολο μου φαίνεται...

Didi έχεις δίκιο για το ότι μάλλον το μωρό κάθεται χαμηλά και μας ενοχλεί κάπως έτσι το ένιωθα, και νιώθω και τις κλωτσιές της χαμηλά αφού μια μέρα μπερδεύτηκα και λέω λες να είναι συσπάσεις; Αλλά έβαλα το χέρι και κατάλαβα ότι ήταν κλωτσιές. Την κοιλιά μου δεν την έχω παρατηρήσει να κουνιέται, αλλά το κόλπο με το τηλεκοντρόλ φαίνεται πολύ καλό.Με το καλό και τα δωμάτια που βάφετε!!

Sgia τι κρίμα να έχεις την θάλασσα δίπλα σου και να μην μπορείς να κάνεις μπάνιο!!!Μεγάλος πειρασμός!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;; Εγω εχω πηξει στο διάβασμα!

Συγχαρητηρια στα κοριτσια που κάνανε Β΄ επιπέδου!

Φελισιτυ με το καλο και ο γαμος σου κοπέλα μου!

Βλεπω πιάσατε κουβεντα για βουτιτσες! Τι ωραια! Κι εγω αθηνα δυσκολο το βλεπω(το απέφευγα και χωρις να ειμαι εγκυος) αλλα αν παμε στην αδεια στο χωριο του άντρα μου λεω να την κανω καμμια βουτιά! Απο μαγιό στανταρ μπικινακι! Παρόλο που η κοιλιτσα ειναι πουά απο τις ενεσεις δεν ξερω αν θα παλέψω το ολόσωμο!

Χαχαχα! Μαριποζιτα κι εγω παιρνω φόρα για να σηκωθώ το βραδυ απο το κρεβατι! Έλιωσα στα γέλια οταν διαβασα την περιγραφή σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα girls!!

Μαρία06 έχεις ολόκληρο κορίτσαρο!!!! Μπράβο να σου ζήσει! Θα βγει ζουμπουρλίδικο λες? Θα χεις γεννήσει μέχρι τέλος αυγούστου γιατί είναι μπροστά στην ανάπτυξη?

Felicitaki συγχαρητήρια για τα καλά αποτέλεσματα και με το καλό ο γάμος! Και εμείς τώρα καταθέτουμε τα χαρτιά..αλλά από ετοιμασίες τίποτα! Είμαστε και οι 2 κουκουρούκου σε αυτό και τα ετοιμάζουν οι γονείς! :P Ούτε για βέρες δεν έχουμε πάει ακόμα!

Φραουλίτσα ισχύει..με αυτά που διάβαζα εδώ λέω το έχουμε σίγουρο το 2ωράκι μας αλλά ήταν μούρη ο γιατρός..και ο μικρός έπαιρνε μια χαρά στάσεις οπότε γίνανε όλα γρήγορα! Περνάει γρήγορα ο καιρός μην ανησυχείς..λίγο με τα ψώνια θα ξεχαστούμε τώρα! Αυτή η ζ'εστη φοβάμαι ότι θα το κάνει κάπως ανυπόφορο..και άντε να πας παραλία..το σκέφτομαι και σιχαίνομαι γαμώ το!

Μήπως ξέρετε πως μπορώ να αλλάξω το όνομα μου εδώ χωρίς να αλλάξω account?

Σ ευχαριστω κοριτσι μου.Μαλλον επειδη ειμαι μεγαλυτερη σε εβδομαδες.Θα δειξει:D

7H5Lp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έκαναν τη β επιπέδου.Εγώ πήρα και τ αποτελέσματα της καμπύλες όλα καλά δόξα το Θεό.

Αχ κι εγω δε βολεύομαι κορίτσια το βράδυ.Ούτε μπορώ να σηκωθώ έχω πολύ γέλιο :D:D.

Καλό μας ξημέρωμα :D:D

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε με ολόκληρο ντιμπέιτ για το αν είναι σωστό το χρώμα για το παιδικό. Λόγω συννεδιάς, δεν είχε πολύ φως στην κρεβατοκάμαρα (που βάψαμε πρώτη) και ρόζιζε λίγο.

Καταλήξαμε ευτυχώς ότι στο παιδικό, που έχει και μεγάλο πλαϊνό παράθυρο, θα φαίνεται πορτοκαλί, όπως πρέπει...

Να σας ρωτήσω, έχετε παρατηρήσει να σας μεγαλώνει απότομα η κοιλιά σας; Εγώ κάθε 15 μέρες περίπου νιώθω τη μια μέρα να με πονούν πολύ οι μυς και μετά από δυο μέρες ξαφνικά πετάγεται η κοιλιά μου!

tt1e3

Αν και εύχομαι να μην διαβάζει τα νεά μας γιατί ίσως αυτό να την κρατάει πίσω...Το έκανα και εγώ, το είχα ανάγκη, ήθελα να μαθαίνω νέα από τα μωράκια Οκτωβρίου 2014, χαιρόμουνα πολύ με τα ευχάριστα, σαν να ήταν όλα ανηψάκια μου και είχα μεγάλη αγωνία όταν γεννούσαν τα κορίτσια. Δεν ξέρω όμως..Ίσως με κράτησε πίσω τελικά στο να συνέρθω κάπως..Ακόμα διαβάζω νέα τους και μιλάω με τα κορίτσια που και που, κάθε φορά όμως κλαίω για εκείνη και σκέφτομαι πόσο άτυχη ήταν...Δεν είναι οι μοναδικές στιγμές όμως που τη σκέφτομαι...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αν και εύχομαι να μην διαβάζει τα νεά μας γιατί ίσως αυτό να την κρατάει πίσω...Το έκανα και εγώ, το είχα ανάγκη, ήθελα να μαθαίνω νέα από τα μωράκια Οκτωβρίου 2014, χαιρόμουνα πολύ με τα ευχάριστα, σαν να ήταν όλα ανηψάκια μου και είχα μεγάλη αγωνία όταν γεννούσαν τα κορίτσια. Δεν ξέρω όμως..Ίσως με κράτησε πίσω τελικά στο να συνέρθω κάπως..Ακόμα διαβάζω νέα τους και μιλάω με τα κορίτσια που και που, κάθε φορά όμως κλαίω για εκείνη και σκέφτομαι πόσο άτυχη ήταν...Δεν είναι οι μοναδικές στιγμές όμως που τη σκέφτομαι...

Την μικρή μου αγγελίνα...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Συγχαρητήρια στα κορίτσια με τα ευχαριστά νέα, έκανα και εγώ την καμπύλη πάλι καλά παρεούλα με την Μαρία06, είχαμε πολύ πλάκα:P, ήτσν πολύ καλό και το περιβάλλον οπότε πέρασαν εύκολα οι 3 ώρες. Μετά την πείνα και την διψα που τραβήξαμε πήγαμε και τσακίσαμε από 2 τυρόπιτες:cool::cool::cool: η κάθε μία, καφεδάκι και φυσικά νεράκι του Θεού γιατί ούτε από αυτό έκανε να πιούμε κατα την διάρκεια..Πιείτε νεράκι πριν πάτε κορίτσια!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Hello girls !!!

Kassiopi και Μαρία06 πως ήταν η καμπύλη ?Για δώστε πληροφορίες ....τι πως κλπ. Πότε την κάνουν ?

Κορίτσια έχω News. Πήγαμε γιατρό και έγινε μεγάλη ανατροπή. Μας είπε πως το ενα μπεμπάκι τελικά ειναι κορίτσι. Εγώ εμεινα...... Φυσικά και χαιρομαστε πολυ για τα μωράκια μας αλλα λεω ρε μπας και μου το αλλάξει πάλι στην πορεία ? ε ?

Anyway, η εκδοχή αγοράκι και κοριτσάκι πολυ μ9ου αρέσει. Αλλα το βασικοτερο όλων ειναι να ειναι γερά. Τωρα επομενη μεγάλη αγωνια ειναι η Β επιπέδου .

αυτά τα νιουζ.

Υ.Γ Η Κοιλιά μου ειναι τεραστίων διαστάσεων!!!

xj92p3.png

Ωωωω, τι απρόσμενα νέα είναι αυτά, Λευκή μου; συγχαρητήρια, με το καλό! Το πιο ωραίο σενάριο έχετε! Στη β επιπέδου θα το επιβεβαιώσετε.

Εγώ έκανα τις εξετάσεις μου και αρχίζω σίδηρο μιας κι έπεσε στο 34,8 (από 37,4 τον Απρίλιο). Επίσης έχω αρκετά πυοσφαίρια, μάλλον επειδή ξέχασα να πλυθώ πριν τη γενική ούρων, οπότε πάω για καλλιέργεια τη Δευτέρα...

tt1e3

Hello girls !!!

Kassiopi και Μαρία06 πως ήταν η καμπύλη ?Για δώστε πληροφορίες ....τι πως κλπ. Πότε την κάνουν ?

Κορίτσια έχω News. Πήγαμε γιατρό και έγινε μεγάλη ανατροπή. Μας είπε πως το ενα μπεμπάκι τελικά ειναι κορίτσι. Εγώ εμεινα...... Φυσικά και χαιρομαστε πολυ για τα μωράκια μας αλλα λεω ρε μπας και μου το αλλάξει πάλι στην πορεία ? ε ?

Anyway, η εκδοχή αγοράκι και κοριτσάκι πολυ μ9ου αρέσει. Αλλα το βασικοτερο όλων ειναι να ειναι γερά. Τωρα επομενη μεγάλη αγωνια ειναι η Β επιπέδου .

αυτά τα νιουζ.

Υ.Γ Η Κοιλιά μου ειναι τεραστίων διαστάσεων!!!

Τι ομορφα νεα!"!!!Μπραβο ωραια ειναι ετσι ενα κ ενα!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα σε όλες!!! Έπηξα αυτές τις μέρες στο διάβασμα και ταλαιπωρήθηκα με τις παρουσιάσεις...Το μπεμπάκι μάλλον πέρασε πολύ άγχος γιατί με είχε ταράξει στις κλωτσιές!! Κι έχω συνέχεια αφού πρέπει να ολοκληρώσω και το γραπτό μέρος των εργασιών..Καλό μου κουράγιο..

Επίσης, πήγα στα atrrativo στα outlet και είχε τέλεια φορεματάκια αλλά δεν μου κάνανε!!! Και έχω πάρει 7 κιλά στην κοιλιά περισσότερο...Αλλά κάποια ήταν με φερμουάρ, κάποια με στένευαν στο στήθος, κάποια δεν ήταν ελαστικά...Γενικώς μια απογοήτευση! Θα ψάξω να βρω καμιά κελεμπία! :tongue:

Συγχαρήτηρια στα κορίτσια για τη β΄επίπέδου!!!

Λευκή πολύ ωραία τα νέα σου!!! Φανταστικά!!! :D:D

Όσο για τα μπάνια, κι εγώ προβληματίζομαι μιας και είμαι Αθήνα..Μόνο αν κάνουμε καμιά μονοήμερη και βγούμε λίγο πιο έξω..Γενικά βλέπω να κάνω βουτιές στην μπανιέρα!!:tongue:

OkoIp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!! Εμείς σήμερα θα πάμε για το καρότσι και έχω αγωνία!!!

lefki τέλεια τα νεακια σου!!! Αναυτεπτικα αλλά ευχάριστα και πάλι αφού θα έχεις ένα από το καθένα!! Συμβαίνει να κάνουνε λάθη ειδικά σε διδυμακια... Λες να είδε το ίδιο δύο φορές; :tongue: Πλάκα σου κάνω!!! Έχεις δει μια γελειογραφια που είναι δύο δίδυμα το εν ας κλαίει και το άλλο γελάει και λέει δεν έμεινε φαΐ για σένα σήμερα η μαμά μπερδευτηκε και με ταισε δύο φορές!!! Εμείς εσύ δεν θα μπερδεύεσαι.

Ανδρομέδα το φανταστικα ότι έχεις διάβασμα... Καλη επιτυχία και καλή δύναμη χαράς το κουράγιο σας κορίτσια με την ζέστη και τα μωρά σας έχουν μείνει μυαλά για διάβασμα;

Κασσιόπη αφού σε στεναχωρει μην διαβάζεις τα παλιά θεματα.Κάπου σε αυτή την περίοδο έμαθες και τα νέα έτσι; Εγώ αυτές τις μέρες θα το κραταγα .. Λυπάμαι όταν το σκέφτομαι αλλά προσπαθώ να μην το κάνω. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται.. Αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα ας κάνουμε υπομονή και να ελπίζουμε για το καλύτερο στο μέλλον. Φιλάκια πολλά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...