Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου,ειμαι νεα στο φορουμ,ειμαι κ εγω 21εβδομαδων,σεπτεμβριο κ εγω,θελω να μιλαω μαζι σας για να παιρνω θαρρος,ειναι το πρωτο μου παιδακι κ οι φοβιες μου πολλες,,,υπερβολικες θα ελεγα,η εγκυμοσυνη ως τωρα τελεια,αλλα η ψυχολογια μου αφηστε τα,φταιει κ το οτι ειμαι ολη μερα μονη μου,ο αντρας μου δουλευει 8 το πρωι με 8 βραδυ,πιστευω να νιωσω καλυτερα με εσας εδω,

Λιτσα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!Με το καλο το μωρακι σου!!!!Εγω ειμαι στην 23η εβδομαδα με πητ 15/9/15!!!Προχθες εκανα β επιπεδου κ εχουμε αγορακι τελικα ενω μεχρι τωρα μας ελεγαν κοριτσακι...η μεγαλη ανατροπη χαχαχα!!!!μας ηρθε καπως αλλα πανω απο ολα γερο να ειναι!!!!Εσυ εκανες τη β;;τι περιμενεις;;εδω θα εχει παρεουλα καλη για ναμη βαριεσαι κ χαλας την ψυχολογια σου!!!!Και μπραβο που εχεις καλη εγκυμοσυνη κ δεν--ταλαιπωρεισαι!Που μενεις;;δεν εχεις γνωστους κοντα να κανει παρεα ν μην εισαι μονη;;;και εγω εχω ευκολη εγκυμοσυνη δοξα τω θεο!!!μονο λιγο ζαχαρο ανεβασα αλλα το ελεγχω προς το παρων με διατροφη!!και παιρνω κ χαπακι για το θυρεοειδη!!!!Εχουμε κ μια ομαδουλα στο φεις μπουκ με. Μανουλες 2015 αν θες στειλε σε πμ το προφιλ σου να σε βαλουμε κ εκει!!!αν μπαινεις φεις μπουκ ειναι πιο ευκολη η επικοινωνια ολο και καποιες κοπελες ειναι συνδεμενες συνεχεια οποτε σπανια μενεις απο παρεα !!!!Επειδη σε κουρασα φαταζομαι φτανει για σημερα δε γραφω αλλα!!φιλια κ ξανα καλως ηρθες!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσάκια είμαι πολύ χάλια σήμερα... Στεναχωρεθηκα πολύ και με την Babezu και σήμερα πέθανε και η γειτονισσά μου. Ένας πολύ καλό ανθρωπος. Προσπαθώ να μην κλαίω για το μωράκι μου αλλά δυσκολεύομαι... Πολύ άδικα είναι αυτά που γίνανε αυτές τις ημέρες... Την υγεία μας να χουμε... Sorry αν σας χαλάω την διάθεση..

anta Ναι κοριτσάκι έχω και γω. Ευτυχώς δεν άλλαξε όπως στο Σταφυλακι .

Σταφυλακι να σου ζήσει ο γιος τελικά!! Ελπίζω να μην στα αλλάξουν πάλι γιατί θα σε τρελανουν..

Καληνύχτα σε όλα τα κοριτσάκια

Φραουλιτσα κριμα πραγματικα αλλα μη κλαις κ ταραζεις το μωρακι!!!!ερχονται κ ασχημα δυστηχως...εγω την ημερα της β επιπεδου το μεσημερι επαθε εμφραγμα ο γαμπρος μου κ ειναι στην εντατικη σε ασχημη κατασταση...κ εγω στενοχωρηθηκα αλλα δεν ωφελει...δεν μπορουμε να κανουμε κατι...ας ειμαστε ψυχραιμες για τα μωρακια!!!!!Οσο για το μπεμπη τωρα μας ειπαν 100% αγορι!!!στην αρχη ζοριστηκα λιγο αλλα τωρα ενταξει το συνηθησα!!!γερο να ναι πανω απο ολα!!!!!παραγγειλαμε κ γαλαζια κουνια λες στη γεννα να μας πουν να σας ζησει κοριτσακι;;;;αχαχαχα η απολυτη συγχιση!!!!!!φιλακια!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κορίτσια το κλίμα είναι βαρύ..αν σας πω ότι πήγα με βαριά καρδιά και μέσα στο φόβο στην εξέταση θα με πιστέψετε? εκεί την ίδια περίπτωση άκουσα με την Babezu.και το μωρό πάλι τα ίδια δε γυρνουσε μου έφυγε η ψυχή μέχρι να τελειώσει ο γιατρός.3 ώρες αυτή τη φορά, όλα καλά τλκ.ένα θεματακι έχει στο νεφρό.Δηλαδή λίγο υγρό το οποίο πρέπει να ξαναδούμε στις 32 εβδ. και λογικά θα έχει φύγει.διαφορετικά όταν γεννηθεί θα πάρει αντιβιωση για λίγο καιρο για να μη κάνει ουρολοιμωξη.αγχωθηκα αλλά όπως καταλαβαίνετε μπροστά σε τόσα προβλήματα που υπάρχουν μου φάνηκαν όλα τέλεια!ο πλακούντας ανέβηκε ευτυχώς.αυτά τα νέα μου κορίτσια μου.Φιλιά σε ολες

Σαγια αφου θα φτιαξει το νεφρο κ δεν ειναι σοβαρο κ ανεβηκ κ ο πλακουντας μι χαρα!!μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα.και εμεν δε γυρνουσε προχθες στη β ο μπεμπης κ θα ξαναπαω απο βδομαδα να τελειωσουμε την εξεταση.στην αρχη κατααγχωθηκα αλλα μετα ειπα στον εαυτο μου σταματα ολα ειναι μια χαρα..με μαλωσα δηλαδη γιατι με το αγχος μπορει να επηρεαζω κ το μωρο...

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλησπέρα κορίτσια, πώς είστε; Πέσαμε λίγο ψυχολογικά..

Και είναι χειρότερο όταν δεν μπορείς να βοηθήσεις τον άλλον..

Ελπίζω αν χρειαστεί κάποια βοήθεια η babezu να στείλει μήνυμα σε κάποια από τα κορίτσια με ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία..

Κορίτσια το κλίμα είναι βαρύ..αν σας πω ότι πήγα με βαριά καρδιά και μέσα στο φόβο στην εξέταση θα με πιστέψετε? εκεί την ίδια περίπτωση άκουσα με την Babezu.και το μωρό πάλι τα ίδια δε γυρνουσε μου έφυγε η ψυχή μέχρι να τελειώσει ο γιατρός.3 ώρες αυτή τη φορά, όλα καλά τλκ.ένα θεματακι έχει στο νεφρό.Δηλαδή λίγο υγρό το οποίο πρέπει να ξαναδούμε στις 32 εβδ. και λογικά θα έχει φύγει.διαφορετικά όταν γεννηθεί θα πάρει αντιβιωση για λίγο καιρο για να μη κάνει ουρολοιμωξη.αγχωθηκα αλλά όπως καταλαβαίνετε μπροστά σε τόσα προβλήματα που υπάρχουν μου φάνηκαν όλα τέλεια!ο πλακούντας ανέβηκε ευτυχώς.αυτά τα νέα μου κορίτσια μου.Φιλιά σε ολες

Λογικό είναι με αυτό που συνέβη να πας με χάλια ψυχολογία..

Πάντως σχετικά με το νεφρό θα σου πω το εξής. Λογικά θα φύγει, όπως σου είπε ο γιατρός, αλλά το σημαντικό είναι ότι το είδατε και σε περίπτωση που χρειαστεί θα πάρει αμέσως αντιβίωση. Ξέρω περίπτωση με νεφρά που δεν ξέρανε τι έχει το μικρό και το βρήκαν κατά τύχη γιατί ήταν ο γιατρός γάτα.(τότε δεν υπήρχαν υπέρηχοι β' επιπέδου κτλ)

Οπότε μην ανησυχείς!

Αχ κοριτσάκια είμαι πολύ χάλια σήμερα... Στεναχωρεθηκα πολύ και με την Babezu και σήμερα πέθανε και η γειτονισσά μου. Ένας πολύ καλό ανθρωπος. Προσπαθώ να μην κλαίω για το μωράκι μου αλλά δυσκολεύομαι... Πολύ άδικα είναι αυτά που γίνανε αυτές τις ημέρες... Την υγεία μας να χουμε... Sorry αν σας χαλάω την διάθεση..

anta Ναι κοριτσάκι έχω και γω. Ευτυχώς δεν άλλαξε όπως στο Σταφυλακι .

Σταφυλακι να σου ζήσει ο γιος τελικά!! Ελπίζω να μην στα αλλάξουν πάλι γιατί θα σε τρελανουν..

Καληνύχτα σε όλα τα κοριτσάκια

Γνώμη μου είναι όταν δεν είμαστε καλά να ξεσπάμε με κλάμα παρά να το κρατάμε μέσα μας...Τουλάχιστον έτσι θα ξεθυμάνεις κάπως...

Minnie μου χάρηκα πολύ που το μωράκι σας είναι μια χαρά!!τώρα χαλαρώστε και απολαύστε τους υπόλοιπους μήνες!!

Ανδρομέδα,Μαρία μπράβο για τις καλές εξετάσεις!σε ειδικό καρδιολόγο πήγατε?

Σε καρδιολόγο κανονικό με υποειδικότητα σε έμβρυα! Δεν υπήρχε κάποια ανησυχητική ένδειξη αλλά ο γιατρός το συνέστησε για προληπτικούς λόγους, όπως γίνονται και όλοι οι προγεννητικοί έλεγχοι.

Γεια σας κοριτσια μου,ειμαι νεα στο φορουμ,ειμαι κ εγω 21εβδομαδων,σεπτεμβριο κ εγω,θελω να μιλαω μαζι σας για να παιρνω θαρρος,ειναι το πρωτο μου παιδακι κ οι φοβιες μου πολλες,,,υπερβολικες θα ελεγα,η εγκυμοσυνη ως τωρα τελεια,αλλα η ψυχολογια μου αφηστε τα,φταιει κ το οτι ειμαι ολη μερα μονη μου,ο αντρας μου δουλευει 8 το πρωι με 8 βραδυ,πιστευω να νιωσω καλυτερα με εσας εδω,

Καλώς ήρθες λίτσα31! Να έχεις μία καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Όντως όταν είσαι μόνη πολλές ώρες και δεν απασχολείς το μυαλό σου με κάτι άλλο συνέχεια σκέφτεσαι θέματα που έχουν σχέση με το μωρό και τρελαίνεσαι..

Κοριτσάκι ή αγοράκι περιμένεις;

OkoIp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Φραουλιτσα μου συλλυπητήρια για την γειτόνισα σου..:(

Σαγια μου αυτο με το νεφρό το βρήκαν και στην μπεμπα της κουνιαδας μου στη Β επιπέδου και μεχρι να γεννηθεί ειχε φυγει!;)

Λιτσα μου καλωσηρθες! Με το καλο το μωρακι σου! Κι εγω σπιτι ειμαι εδω και 2μιση μηνες και σε καταλαβαινω! Δεν περναει η μερα με τιποτα! Εδω ομως ειναστε ωραιο παρεακι οποτε θα κρατάμε συντροφιά η μια στην αλλη!:)

Οι υπολοιπες τι κανετε;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια νιωθω ειδη καλυτερα που μου απαντησατε,θεσσαλονικη μενω,με ρωτησε καποια κοπελα,δεν εμαθα να το χειριζομαι ακομη το φορουμ κ θα σας απαντησω ολες σε ενα μηνυμα,τη β επιπεδου εχω αυτη την τεταρτη να κανω,25 σεπτεμβριου πητ,αχχχ ζεστες,,αγορακι μας ειπανε στην αυχενικη αλλα μετα δεν ξαναφανηκε,,η μοναξια στο σπιτι δεν παλευεται ρε κοριτσια,ειμαι 12 ωρες μονη και στεναχωριεμαι

Αχ κοριτσια νιωθω ειδη καλυτερα που μου απαντησατε,θεσσαλονικη μενω,με ρωτησε καποια κοπελα,δεν εμαθα να το χειριζομαι ακομη το φορουμ κ θα σας απαντησω ολες σε ενα μηνυμα,τη β επιπεδου εχω αυτη την τεταρτη να κανω,25 σεπτεμβριου πητ,αχχχ ζεστες,,αγορακι μας ειπανε στην αυχενικη αλλα μετα δεν ξαναφανηκε,,η μοναξια στο σπιτι δεν παλευεται ρε κοριτσια,ειμαι 12 ωρες μονη και στεναχωριεμαι

Καλησπέρα καλή μου με το καλό ο μπεμπης σου να τον κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου!!! Και μένα ο άντρας μου φεύγει έξι και γυρίζει στις επτά το απόγευμα απόγευμα.. Έχει μοναξια αλλά συνηθιζεις. Θα έχεις και εμάς παρέα. Αυτές οι μέρες είναι λίγο περίεργες και είμαστε κάπως θα πάρουμε τα πάνω μας όμως!! Ότι θες να μας ρωτάς!!! Γιαυτό είμαστε εδώ να κάνουμε παρέα η μία στην άλλη!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για την κατανόηση, σε σχέση με ότι περνάει η Babezu δεν είναι τίποτα. Ελπίζω να είναι όσο καλύτερα μπορεί. Έκανα και μια βλακεια σήμερα με έπιασαν αναφιλητα και ένιωθα ότι δεν έπαιρνα ανάσα και μου έριξε δύο δυνατές η μικρή και φοβήθηκα!!! θα προσέχω πιο πολύ.

Stafylaki περαστικά στον γαμπρό σου ελπίζω να γίνει σύντομα καλά!! Με το καλό να ξανακανεις και την υπόλοιπη β' και με καλά αποτελέσματα!!! Τι έγινε βρε κορίτσια πολύ ζορικα τα μωρά μας!!! Να μην κάθονται να τα δούμε καλά; Όλο τσαχπινιες είναι!!! Αυτό που θυμήθηκα αυτές τις μέρες είναι να λέμε ευχαριστώ που είμαστε καλά και έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα διορθώνοται!!!

Φιλιά πολλά σε όλες και να μαστε καλά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα ομορφα κοριτσια μου,αχ η μεση μου με πεθανε με το που ξυπνησα,σας συμβαινει;κιλα δεν πηρα πολλα,5 πηρα κ ειμαι 55.απ την εγκυμοσυνη ειναι ε;ειμαι πολυ φοβιτσιαρα με το παραμικρο τρελαινομαι,αγωνιω κ εγω πολυ για τη β επιπεδου τεταρτη για το αν ειναι καλα το μωρο μου,το φυλο να πω την αληθεια δε με ποπυαπασχολει,γερο μονο να ειναι,,σημερανευτυχως εχει ρεπο ο αντρας μου και θα ειμαι καλυτερα

Καλημερα ομορφα κοριτσια μου,αχ η μεση μου με πεθανε με το που ξυπνησα,σας συμβαινει;κιλα δεν πηρα πολλα,5 πηρα κ ειμαι 55.απ την εγκυμοσυνη ειναι ε;ειμαι πολυ φοβιτσιαρα με το παραμικρο τρελαινομαι,αγωνιω κ εγω πολυ για τη β επιπεδου τεταρτη για το αν ειναι καλα το μωρο μου,το φυλο να πω την αληθεια δε με ποπυαπασχολει,γερο μονο να ειναι,,σημερανευτυχως εχει ρεπο ο αντρας μου και θα ειμαι καλυτερα

Καλημέρα!!Η μέση απο την εγκυμοσύνη είναι αλλά έχει και υγρασία αυτες τις μέρες και με πονάνε και μένα διάφορα!!!Αν σε πιάνει ξαφνικά τότε είναι απο υγρασία!!!Μην ανχώνεσαι συνέχεια γιατί δεν κάνεις καλό και στο μωράκι σου!!!Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και χαλαρή!!!Καλή επιτυχία και με την Β΄επιπέδου σου όλα να σου πάνε καλά!!Όποτε θες σου μαθαίνουμε και κόλπα για το φόρουμ, όπως πως να βάλεις υπογραφή, αυτο που βγαίνει κάτω απο τα μηνύματά μας και λέει φύλο μωρού και που βρισκόμαστε, πως να απαντάς σε συγκεκριμένο μήνυματα κ.τ.λ.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλωσόρισες λίτσα μου κι απο μένα:D Το να δουλεύει ο σύζυγος βάρδιες ειναι πολύ δύσκολο, δεν το ξέρω απο εμένα γιατί ευτυχώς έχει συγκεκριμένο ωράριο αλλά ο άντρας της καημένης της κουμπάρας μου δουλεύει 24ωρες βαρδιες και δυσκολεύτεται πολύ. Μακάρι να έχει καλό καιρό και να πάτε καμιά βολτίτσα σημερα.

Η μέση εμένα με τρέλανε χτές και μάλιστα φοβήθηκα μην είναι τίποτα συσπάσεις που χτυπάνε κι εκεί. Εκτός οτι ευτυχώς σήμερα είμαι μια χαρά, θυμήθηκα οτι μου είπε ο γιατρός πως απο τα μισά του πέμπτου και μετά μεγαλώνει η μήτρα και ανοίγει η λεκάνη οπότε θα έχουμε κάποιες ενοχλήσεις ακόμα αλλά τι να κάνουμε, υπομονή για καλό είναι:)

Καλησπέρα κοριτσάκια μου... τι κάνετε?

Η αλήθεια είναι πως αυτό το ΣΚ η σκέψη μου ήταν στην babezu... σου στέλνουμε τη σκέψη και την αγάπη μας κορίτσι μου.

Αυτό το ΣΚ έκανα εργασιοθεραπεία, δηλαδή καθάρισα ντουλάπες και έκανα γενικό ξεκαθάρισμα στα ρούχα, μαζέψαμε τα χαλιά κλπ και πριν λίγο έκατσα επιτέλους. Μπορώ να πω ότι τα' παιξα! Παρόλα αυτά όμως καθάρισε λίγο το μυαλό μου γιατί γενικά μέχρι την Παρασκευή ήμουν μέσα στα νεύρα. Θυμήθηκα όμως πως το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλά όπως είπες κι εσύ Φραουλίτσα μου και να προσευχόμαστε γι' αυτό...

Κορίτσια συγχαρητήρια για τα καλά νέα σε όλες που είχατε β' επιπέδου και καρδιολογική εξέταση την βδομάδα που πέρασε.

Stafylaki με το καλό ο γιός, την έκανε την τσαχπινιά του. Και περαστικά στον γαμπρό σου...

Σάγια μου ευτυχώς που σήμερα υπάρχουν λεπτομερείς εξετάσεις και μπορείς να προλάβεις πολλά, εύχομαι να εξαφανιστεί το υγρό σύντομα.

Antaa, Λίτσα και Agxos θέλω κι εγώ να σας καλωσορίσω στην παρέα μας και να σας ευχηθώ μια εύκολη εγκυμοσύνη χωρίς πολύ άγχος (γιατί καθόλου είναι δύσκολο για όλες μας!) και ένα γερό παιδάκι στην αγκαλιά σας.

Εγώ έκανα επαναληπτικές εξετάσεις θυροειδή και η tsh έπεσε κάτω από 1. Βέβαια η t4 δεν ανέβηκε ιδιαίτερα, οπότε μάλλον θα μου πει να συνεχίσω το χάπι ο γιατρός, θα τον πάρω από βδομάδα να τον ρωτήσω.

Επίσης πήγα μια βόλτα από τα mother baby στο Περιστέρι. Έχει καλές σχετικά τιμές και ποικιλία στα καρότσια και τις κούνιες. Σκέφτομαι να πάρω το καρότσι από εκεί τελικά.

Καλή εβδομάδα να έχουμε, σας φιλώ, να προσέχουμε τα μωρά μας

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου... τι κάνετε?

Η αλήθεια είναι πως αυτό το ΣΚ η σκέψη μου ήταν στην babezu... σου στέλνουμε τη σκέψη και την αγάπη μας κορίτσι μου.

Αυτό το ΣΚ έκανα εργασιοθεραπεία, δηλαδή καθάρισα ντουλάπες και έκανα γενικό ξεκαθάρισμα στα ρούχα, μαζέψαμε τα χαλιά κλπ και πριν λίγο έκατσα επιτέλους. Μπορώ να πω ότι τα' παιξα! Παρόλα αυτά όμως καθάρισε λίγο το μυαλό μου γιατί γενικά μέχρι την Παρασκευή ήμουν μέσα στα νεύρα. Θυμήθηκα όμως πως το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλά όπως είπες κι εσύ Φραουλίτσα μου και να προσευχόμαστε γι' αυτό...

Κορίτσια συγχαρητήρια για τα καλά νέα σε όλες που είχατε β' επιπέδου και καρδιολογική εξέταση την βδομάδα που πέρασε.

Stafylaki με το καλό ο γιός, την έκανε την τσαχπινιά του. Και περαστικά στον γαμπρό σου...

Σάγια μου ευτυχώς που σήμερα υπάρχουν λεπτομερείς εξετάσεις και μπορείς να προλάβεις πολλά, εύχομαι να εξαφανιστεί το υγρό σύντομα.

Antaa, Λίτσα και Agxos θέλω κι εγώ να σας καλωσορίσω στην παρέα μας και να σας ευχηθώ μια εύκολη εγκυμοσύνη χωρίς πολύ άγχος (γιατί καθόλου είναι δύσκολο για όλες μας!) και ένα γερό παιδάκι στην αγκαλιά σας.

Εγώ έκανα επαναληπτικές εξετάσεις θυροειδή και η tsh έπεσε κάτω από 1. Βέβαια η t4 δεν ανέβηκε ιδιαίτερα, οπότε μάλλον θα μου πει να συνεχίσω το χάπι ο γιατρός, θα τον πάρω από βδομάδα να τον ρωτήσω.

Επίσης πήγα μια βόλτα από τα mother baby στο Περιστέρι. Έχει καλές σχετικά τιμές και ποικιλία στα καρότσια και τις κούνιες. Σκέφτομαι να πάρω το καρότσι από εκεί τελικά.

Καλή εβδομάδα να έχουμε, σας φιλώ, να προσέχουμε τα μωρά μας

Πολύ καλή η tsh σου!!! Λογικά, δεν είμαι και γιατρός, μπορεί να σου μειώσει λίγο την δόση!!! Εγω παίρνω πια Τ4 των 200!!! Αλλά είχα θέμα απο πρίν..

Και γω καλύτερα είμαι σιγά σιγά, με τις κλοτσιές φοβήθηκα και σταμάτησα τα κλάματα και προσπαθώ να είμαι ήρεμη. Όσο για το μωράκι κάθε βράδυ κάνω την προσευχή μου να'ναι καλά!!

Μην το παρακάνεις με τις δουλειές ε; Θέλει προσοχή να μην κουράζεσαι πολύ. Και γω την σκέφτομαι συνέχεια την babezu μας, μακάρι να χει την υγεία του το κορίτσι και να τα καταφερει πάλι να μείνει έγκυος!!! Νομίζω έτσι ξεπερνιέται μόνο. Να'στε όλα τα κοριτσάκια καλά!!!Μπαίνω και σας λέω πως νιώθω και με βοηθάτε πολύ!!!Φιλάκια πολλά και απο μένα και καληνύχτα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια μου, τώρα το μπήκα γιατί τρέχαμε, και έχω συγκλονιστεί με τη Babezu. Δεν ξέρω τι να πω, οι σκέψεις μου είναι μαζί της.

Καλωσορίζω και τα καινούργια κοριτσάκια μας. Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες να κρατάμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας.

Εμείς κάναμε τη β' επιπέδου την Παρασκευή και όλα είναι πολύ καλά. Το μπέμπης ήταν ζωηρός κάναμε δύο ώρες για όλες τις μετρήσεις, αλλά χαλάλι.

Από κιλά είμαι στα +6. Δεν κατάλαβα πώς πήρα 4 κιλά αυτό το μήνα. Ευτυχώς τώρα δεν προβλέπονται πολλές έξοδοι και θα μαζευτώ λιγάκι...

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  2. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου: 13/05.........Αγοράκι
  5. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  6. mariposita.................13/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  7. Ανδρομέδα................15/09......Β' επιπέδου.....................♥Κinder έκπληξη!

8. stafylaki.....................16/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  9. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  10. antaa...........................18/09......Αυχενική........................
  11. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  12. Minnie Mouse...........22/09......Β' επιπέδου: 18/05.........Αγοράκι
  13. agxos...........................23/09......Β' επιπέδου: 19/05........Αγοράκι
  14. litsa31..........................23/09......Β' επιπέδου: 20/05........Αγοράκι
  15. Didi89.........................24/09......Β' επιπέδου.....................Αγοράκι
  16. felicitaki......................27/09......Β' επιπέδου: 20/05.........Κοριτσάκι
  17. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Αγοράκια (*2)
  18. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...