Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας. Κι εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω στην συμπαραστασά μου στη Babezu.Κορίτσι μου δεν μπορώ να σου πω κάτι.Λυπάμαι πάρα πολύ.Ακου τα κορίτσια που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο μήπως και σε βοηθἠσουν αργότερα για το πως να το διαχειριστείς.Σου στέλνω τα φιλιά μου. Φιλιά και στις υπόλοιπες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Babezu έχω πραγματικά λυπηθεί πάρα πολύ, δεν ξέρω τι να γράψω που να μπορέσει να σου δώσει παρηγοριά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι από την ψυχή μου ο Θεός να σε φωτίσει να κάνεις την πιο σωστή επιλογή εξετάζοντας όλες τις πιθανότητες. Μακάρι να είναι ψέμα. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο κοριτσάκι μου, αν νιώθεις ότι θες να το συζητήσεις, είμαστε εδώ για σένα. Επίσης νομίζω καλό θα ήταν να ακολουθήσεις τις συμβουλές της Κασσιόπης που δυστυχώς έζησε κάτι ανάλογο (αχ βρε Κασσιόπη μου σε είχα διαβάσει κάποτε πολύ ως PEA REA...)

Ο Θεός και η Παναγία να είναι μαζί σας.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Babezu τι να πω και εγώ.λυπάμαι πάρα πολύ κοπέλα μου.μακάρι να γινόταν κάτι και να άλλαζε η κατάσταση.τι έγινε όμως?ήταν κάτι που έπρεπε να το είχαν δει νωρίτερα?δε χωράει στο μυαλό μου το τι μπορεί να νιώθεις.ακούσε και τις συμβουλές της Κασσιόπης,θα σε βοηθήσουν.εύχομαι να σας δώσει ο Θεός κουράγιο να το ξεπεράσετε όσο πιο εύκολα γίνεται.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κοριτσια μου καλησπέρα...

Έχω καιρο να μπω αλλα δεν είμαι στη φάση να παρακολουθήσω..

Ελπίζω να έχετε ευχάριστα νέα κατα την εξέταση β επιπέδου όλες σας...

Τα δικά μου δεν ειναι ευχάριστα...το Σάββατο ανακάλυψε η υπερηχογραφιστρια μια δυσπλασία στη καρδιά και μας παρέπεμψε για υπερηχογράφημα καρδιάς εμβρύου...

Κάναμε το 1ο τη Δευτέρα όπου τα ευρήματα ήταν απογοητευτικά..τα ίδια μας είπε και η 2η γνώμη που πήραμε χθες...

Η διακοπή της κύησης ειναι μονόδρομος..

Σας εύχομαι μέσα απο την Καρδιά μου να σας πάνε όλα καλα και το Σεπτέμβριο να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλιά και το δικό μου μπεμπακι θα τα φυλάει απο εκεί ψηλά...

Αχ κοριτσάκι μου πόσο πολύ στενοχωρέθηκα,πόσο.Έχω έρθει στη θέση σου,πέρυσι τον Αύγουστο,που έχασα το αγοράκι μου 5,5 μηνών έγκυος,οπότε μπορώ να σε καταλάβω.Του είχαν βρει ένα σπάνιο σύνδρομο κι έπρεπε να σταματήσω την εγκυμοσύνη.Ο πόνος είναι μεγάλος,αλλά θα πρέπει να φανείς δυνατή.Να μην τ αφήσεις να σε πάρει απο κάτω,και να μη σταματήσεις να ελπίζεις.Πάρε παράδειγμα απο εμάς που έχουμε ζήσει κάτι τέτοιο.Αχ δύναμη εύχομαι να σας δώσει ο Θεός και κουράγιο.ότι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ ειλικρινά.Και τα links που σ έστειλε η Κασσιόπη θα σε βοηθήσουν,εμένα τουλάχιστον με βοήθησαν πολύ,εκεί γνώρισα και μια πολύ καλή μου φίλη πλέον την Κασσιόπη που μου στάθηκε όσο καμία άλλη φίλη μου.ότι μα ότι χρειαστείς είμαστε εδώ.Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.

7H5Lp3.png

Κοριτσια μου καλησπέρα...

Έχω καιρο να μπω αλλα δεν είμαι στη φάση να παρακολουθήσω..

Ελπίζω να έχετε ευχάριστα νέα κατα την εξέταση β επιπέδου όλες σας...

Τα δικά μου δεν ειναι ευχάριστα...το Σάββατο ανακάλυψε η υπερηχογραφιστρια μια δυσπλασία στη καρδιά και μας παρέπεμψε για υπερηχογράφημα καρδιάς εμβρύου...

Κάναμε το 1ο τη Δευτέρα όπου τα ευρήματα ήταν απογοητευτικά..τα ίδια μας είπε και η 2η γνώμη που πήραμε χθες...

Η διακοπή της κύησης ειναι μονόδρομος..

Σας εύχομαι μέσα απο την Καρδιά μου να σας πάνε όλα καλα και το Σεπτέμβριο να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλιά και το δικό μου μπεμπακι θα τα φυλάει απο εκεί ψηλά...

Κοριτσακι μου λυπαμαι πολυ!!Δεν εχω λογια να σου πω'υπομονη κ ακολουθα τι συμβουλες των κοριτσιων που το εχουν περασει....μια αγκαλια κ απο μενα κ πολλες προσευχες για δυνάμη!!Σε φιλω!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Κορίτσια το κλίμα είναι βαρύ..αν σας πω ότι πήγα με βαριά καρδιά και μέσα στο φόβο στην εξέταση θα με πιστέψετε? εκεί την ίδια περίπτωση άκουσα με την Babezu.και το μωρό πάλι τα ίδια δε γυρνουσε μου έφυγε η ψυχή μέχρι να τελειώσει ο γιατρός.3 ώρες αυτή τη φορά, όλα καλά τλκ.ένα θεματακι έχει στο νεφρό.Δηλαδή λίγο υγρό το οποίο πρέπει να ξαναδούμε στις 32 εβδ. και λογικά θα έχει φύγει.διαφορετικά όταν γεννηθεί θα πάρει αντιβιωση για λίγο καιρο για να μη κάνει ουρολοιμωξη.αγχωθηκα αλλά όπως καταλαβαίνετε μπροστά σε τόσα προβλήματα που υπάρχουν μου φάνηκαν όλα τέλεια!ο πλακούντας ανέβηκε ευτυχώς.αυτά τα νέα μου κορίτσια μου.Φιλιά σε ολες

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κορίτσια το κλίμα είναι βαρύ..αν σας πω ότι πήγα με βαριά καρδιά και μέσα στο φόβο στην εξέταση θα με πιστέψετε? εκεί την ίδια περίπτωση άκουσα με την Babezu.και το μωρό πάλι τα ίδια δε γυρνουσε μου έφυγε η ψυχή μέχρι να τελειώσει ο γιατρός.3 ώρες αυτή τη φορά, όλα καλά τλκ.ένα θεματακι έχει στο νεφρό.Δηλαδή λίγο υγρό το οποίο πρέπει να ξαναδούμε στις 32 εβδ. και λογικά θα έχει φύγει.διαφορετικά όταν γεννηθεί θα πάρει αντιβιωση για λίγο καιρο για να μη κάνει ουρολοιμωξη.αγχωθηκα αλλά όπως καταλαβαίνετε μπροστά σε τόσα προβλήματα που υπάρχουν μου φάνηκαν όλα τέλεια!ο πλακούντας ανέβηκε ευτυχώς.αυτά τα νέα μου κορίτσια μου.Φιλιά σε ολες

Σαγια μου οντως το κλίμα ειναι βαρύ...

Χαιρομαι πολυ που ειναι ολα καλα με τον μπέμπη σου, κι ας σας δυσκόλεψε δεν πειράζει! Αυτο με το νεφρό το εχω ξανακούσει δεν ειναι τιποτα, μην ανησυχεις! Ωραια που ανέβηκε και ο πλακουντας να μην εχεις κι αυτο το αγχος!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλωσήρθες aanta με το καλό το μωράκι σου!!!Να χεις μια τελειόμηνη κύηση και εσύ!!Έχεις μάθει το φύλο του μωρού σου;

Άχ κοριτσάκια ανχώθηκα πάλι πάνω που έλεγα όλα μια χαρά άνχος τέλος!!! Με πήρε ο γιατρός και μου είπε η anti-Xa είναι στα κατώτερα όρια και θα πρέπει να το προσέξουμε και να ξανακάνω σε ένα μήνα εξέταση και μπορεί να αυξήσουμε και την δόση!!Και γω που νόμιζα μήπως γλύτωνα και τις έκοβα τις ενέσεις... Πιο πολύ ανχώθηκα για το μωράκι μην έχει κανα θέμα... Θα σκάσω ένα μήνα να περιμένω... Θα τον ξαναπάρω απο βδομάδα μήπως την κάνω νωρίτερα..:evil: Αμάν πια!!!

σ'ευχαριστώ πολύ φραουλίτσα!!!! ναι, είναι κοριτσάκι, το δικό σου? με το καλό εύχομαι!!!

Σε καταλαβαίνω με τι ψυχολογία θα πηγές. Δύσκολος ο μικρός σου σου έβγαλε την ψυχή!! Ευτυχώς είναι καλά και το θέμα με το νεφρο του αφού δεν είναι ανησυχητικό ξέχασε το. Μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Αχ κοριτσάκια είμαι πολύ χάλια σήμερα... Στεναχωρεθηκα πολύ και με την Babezu και σήμερα πέθανε και η γειτονισσά μου. Ένας πολύ καλό ανθρωπος. Προσπαθώ να μην κλαίω για το μωράκι μου αλλά δυσκολεύομαι... Πολύ άδικα είναι αυτά που γίνανε αυτές τις ημέρες... Την υγεία μας να χουμε... Sorry αν σας χαλάω την διάθεση..

anta Ναι κοριτσάκι έχω και γω. Ευτυχώς δεν άλλαξε όπως στο Σταφυλακι .

Σταφυλακι να σου ζήσει ο γιος τελικά!! Ελπίζω να μην στα αλλάξουν πάλι γιατί θα σε τρελανουν..

Καληνύχτα σε όλα τα κοριτσάκια

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Φραουλιτσα κρίμα για την γειτονισα σου.πως να μην είσαι χάλια??αύριο Κυριακή,πάτε καμιά βολτούλα να χαλαρώσεις λίγο εσύ και το μπεμπακι μαζί!!Κορίτσια δυστυχώς όλα για εμάς είναι..χαρές,στεναχωριες,όλα.μακάρι να ήταν όλα ρόδινα πάντα.ο Θεός μας δίνει δύναμη και τα ξεπερνάμε γιατί η ζωή συνεχίζεται!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Minnie μου χάρηκα πολύ που το μωράκι σας είναι μια χαρά!!τώρα χαλαρώστε και απολαύστε τους υπόλοιπους μήνες!!

Ανδρομέδα,Μαρία μπράβο για τις καλές εξετάσεις!σε ειδικό καρδιολόγο πήγατε?

Mariposita μπράβο κοπέλα μου για την β επιπεδου!και ας 477 γρ. είναι το βάρος.τλκ αγοράκι ηκοριτσακι έχετε?το dvd όντως μη το σκέφτεσαι.εμάς αυτή τη φορά μας το έδωσε αλλά αντε να το δούμε 1-2 φορές.και η 3d φωτογραφία πάλι μη νομίζεις ότι φαίνεται όπως την περιγράφουν κάποιοι.δε φαίνονται καλά τα καημενουλια.πιστεύω στον τελευταίο μεγάλο υπέρηχο να είναι ωραίες αυτές οι φώτο!

Stafylaki μας έκανε την έκπληξη ο μπέμπης??:D γερός να είναι!!

Audette μου σευχαριστω.όντως μου έφυγε ένα βάρος και με αυτό.έχεις ακούσει για το νεφρό από κάποιο δικό σου άτομο η το διάβασες?τώρα πήρα και τον γιατρό μου και μου είπε θα φύγει μέχρι να γεννήσω.αντε να δούμε!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Minnie μου χάρηκα πολύ που το μωράκι σας είναι μια χαρά!!τώρα χαλαρώστε και απολαύστε τους υπόλοιπους μήνες!!

Ανδρομέδα,Μαρία μπράβο για τις καλές εξετάσεις!σε ειδικό καρδιολόγο πήγατε?

Mariposita μπράβο κοπέλα μου για την β επιπεδου!και ας 477 γρ. είναι το βάρος.τλκ αγοράκι ηκοριτσακι έχετε?το dvd όντως μη το σκέφτεσαι.εμάς αυτή τη φορά μας το έδωσε αλλά αντε να το δούμε 1-2 φορές.και η 3d φωτογραφία πάλι μη νομίζεις ότι φαίνεται όπως την περιγράφουν κάποιοι.δε φαίνονται καλά τα καημενουλια.πιστεύω στον τελευταίο μεγάλο υπέρηχο να είναι ωραίες αυτές οι φώτο!

Stafylaki μας έκανε την έκπληξη ο μπέμπης??:D γερός να είναι!!

Audette μου σευχαριστω.όντως μου έφυγε ένα βάρος και με αυτό.έχεις ακούσει για το νεφρό από κάποιο δικό σου άτομο η το διάβασες?τώρα πήρα και τον γιατρό μου και μου είπε θα φύγει μέχρι να γεννήσω.αντε να δούμε!

Όντως κορίτσια βαρυ το κλίμα και δεν μπορεις παρα να λυπάσαι και καμια φορά να φοβάσαι.....και να τρέμεις κ μόνο στην ίδεα...

Ευχομαι ολα να πανε καλά.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια !!!

xj92p3.png

Φραουλίτσα λυπάμαι κι εγώ για τη γειτόνισσά σου, πολύ κρίμα ειδικά αν ήταν και τόσο καλός άνθρωπος όπως λες.

Sagia μου το φιλοσόφησα και τελικά δεν με νοιάζει καθόλου:D Αφού είναι καλά το μπεμπάκι ας "πάει και το παλιάμπελο" που λέει και η μάνα μου. Αγοράκι περιμένουμε! Ο γιατρός είναι γάτα και το βρήκε με το που μπήκα στν πέμπτο! Πάντως αυτό που είπε η Audette κι εγώ ετσυχε και το διάβασα στο φορουμ του παρεντς απο μια μαμα. Το είχε δει κι εκείνη στον υπέρηχο- απ'ότι περιέγραψε πρέπει να ήταν η ίδια περίπτωση- και τα ίδια ακριβώς της είπε ο γιατρός. Οτι είναι κάτι συνηθισμένο και μέχρι να βγει το μωράκι θα έχει απορροφηθεί απο τον οργανισμό.

Γεια σας κοριτσια μου,ειμαι νεα στο φορουμ,ειμαι κ εγω 21εβδομαδων,σεπτεμβριο κ εγω,θελω να μιλαω μαζι σας για να παιρνω θαρρος,ειναι το πρωτο μου παιδακι κ οι φοβιες μου πολλες,,,υπερβολικες θα ελεγα,η εγκυμοσυνη ως τωρα τελεια,αλλα η ψυχολογια μου αφηστε τα,φταιει κ το οτι ειμαι ολη μερα μονη μου,ο αντρας μου δουλευει 8 το πρωι με 8 βραδυ,πιστευω να νιωσω καλυτερα με εσας εδω,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...