Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Ανδρομέδα μου, εμείς έχουμε το Britax First Class Plus και είναι πολύ καλό. Είμαστε ευχαριστημένοι, το θεωρούμε πολύ ασφαλές, το μόνο του κουσούρι είναι ότι το καλοκαίρι ζεσταίνονται τα μωράκια και ιδρώνουν αλλά αυτό το έχεις λίγο πολύ με όλα τα καθισματάκια γιατί το ύφασμα είναι συνθετικό.

Από κιλά μην το συζητάτε, εγώ έχω πάρει 9. :cry: Και μετά τα γεννητούρια θα έχουμε και γάμο, θα παντρευτεί η αδελφούλα μου μέσα στο φθινόπωρο οπότε να δω πού θα βρω φόρεμα και πώς θα δείχνω...

Φελισιτάκι η ώρα η καλή!

Εμείς πήγαμε για τρίπλεξ εμβρύου στο Ωνάσειο και όλα βγήκαν φυσιολογικά, δόξα τω Θεώ! Έφυγε το προβληματάκι που είχαμε στην αυχενική!! Τώρα στις 18 έχουμε Β΄ επιπέδου και μετά θα ψωνίσω και εγώ κατιτίς για το μικρούλι να το χαρώ!

tt1bde8a.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, και από στρώμα πήραμε ένα απλό σκληρό στρώμα αφρού από το ικέα. Το βασικό σε αυτή την ηλικία είναι να είναι σκληρό για να δέσει η σπονδυλική τους στήλη σωστά. Όλα τα υπόλοιπα είναι φλυαρίες των εμπόρων σχετικά με το τι θεωρούν καλύτερο. Μην ξεχάσετε να πάρετε προστατευτικό για το στρώμα για τις διαρροές πάνας/εμετάκια κλπ.

Σίγουρα δεν θα επέλεγα στρώμα με ελατήρια, τώρα που είδα πώς χαίρονται τα δίχρονα-τρίχρονα να χοροπηδάνε στα κρεβάτια. Το δικό μας κρεβάτι η μικρή το χρησιμοποιεί για τραμπολίνο!

tt1bde8a.aspx

H αλήθεια είναι ότι και εγω μπερδεύτικα όταν μου το είπε και λέω δηλαδή μπορεί να τις κόψουμε; Και μου λέει όχι κανε υπομονη γιατί θα χρειαστεί να κάνουμε ξανάεξέταση σε ένα μήνα γιατί κάτι υπάρχει εκεί. Και του λέω μπορεί να την αυξήσουμε; Και μου είπε θα δούμε. Μήπως εννοούσε κατώτερο όριο θεωρώντας ανώτερο για φυσιολογικό επίπεδο το 0,10 και κατώτερο το 0,30 που είναι οριακά; Αυτο κατάλαβα. Το σκέφτηκα πάντως και δεν νομίζω να ρισκάρει την υγεία του μωρού, αν ήταν θα μου έλεγε να ξανκάνω την εξέταση άμεσα.

Αχ σε καταλαβαίνω γλυκιά μου!!Σας έκανε κολπάκια ο μικρούλης ε; Μια μέρα έμεινε υπομονή όλα καλά θα σας πάνε!!!

Τι να σου πω μωρε αγαπη;; Εμενα στα αποτελεςματα που πηρα απο τη βιοιατρικη έλεγε δίπλα τις φυσιολογικές τιμες και ηταν απο 0,1-0,4 εγω σκεψου ειχα 0,27! Τεσπα ισως κατι να μην καταλαβαίνουμε καλα, θα στα εξηγήσει φανταζομαι και ο γιατρος σου!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! Μία μέρα δεν μπήκα και κατακλύστηκα από μηνύματα! Θα τα διαβάσω και θα σχολιάσω αργότερα!

Εμείς κάναμε χθες και τον υπέρηχο καρδιάς στο μικρούλι κι όλα καλά!

Το σκατούλι μου "το είδα" και στον ύπνο μου! Όλο κοριτσάκι βλέπω πως έχω :tongue:

Λοιπόν, σχετικά με το κάθισμα το κοίταξα και σκέφτομαι αντί για το eletta της chicco να πάρουμε το first class plus της britax. Είναι το πιο οικονομικό της εταιρείας, μετά ανεβαίνει κατά πολύ.. Ποια είναι η γνώμη σας; Εσείς τι σκέφτεστε; Κάποιες είπατε πως έχετε παραγγείλει ήδη!

Πάντως το κάθισμα και το στρωματάκι για την κούνια με έχουν προβληματίσει πιο πολύ απ'όλα! :?

Αντε μπραβο ολα καλα! Παει κι αυτο!

Λες να ειναι κοριτςι; Απορώ πως αντεχετε παντως και δεν μαθαίνετε το φύλο!! Εγω θα κοντευα να σκάσω!!

Πες στον πατέρα σου, θα τα πάρω σε ύψος μην αγχώνεσαι!! :tongue:

Το να φας δύο πιάτα μεσημεριανό δεν είναι τόσο τραγικό, οι άλλες βλακειούλες μας πειράζουν!

Μπράβο για τα ευχάριστα νέα φραουλίτσα!!! Πωπω φαντάζομαι την απογοήτευσή σου... Κι εγώ θα στεναχωριόμουν... Περιμένουμε τόσο καιρό μια τόσο σημαντική εξέταση, έχεις στο νου σου ότι θα δεις το μουτράκι του και τελικά κάτι δεν πάει καλά με τα μηχανήματα! γκρρ

Στο γιατρό σου την έκανες ή σε ειδικό εμβρυολόγο;

Ωραίος ο γιατρός σου!!! Ας το έδινε το γλυκάκι τουλάχιστον πριν το ζύγισμα να το ευχαριστηθείς!!! :tongue:

Καλώς ήρθες agxos!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου χωρίς άγχος!!! Τα τρελαίνουμε όταν αγχωνόμαστε!!! :D

Μία από τα ίδια.. 6-7 και φαίνεται μόνο κοιλίτσα.. Και άλλες μέρες νιώθω μανούλα-θεά και άλλες κοιτιέμαι στον καθρέφτη και... :shock:

Felicitaki, κι εγώ πήγα χθες για τον υπέρηχο! Λογικά στην ίδια θα πας! Είναι πολύ καλή! Καλή επιτυχία!

Έχεις χρόνο για τα ψώνια, κοίτα να χαρείς το γάμο σου! Τι να πω κι εγώ που δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα;;; Στο ράφι θα μείνω!!! :tongue:

Θα το ακούσεις, μην ανησυχείς! Γύρω στην 20η-21η εβδομάδα! :D

Γεια σου antaa!!! Καλώς ήρθες στις μανούλες Σεπτεμβρίου! Να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου!!! :D

6 ώρες;;;; :shock:

Τι έχουν πάθει τα μπεμπάκια μας και δεν κάθονται ήσυχα να τα δούμε;;;

Ζιζάνιο ο μπέμπης σου!!! Υπομονή μέχρι αύριο πάλι!!! :D

Δεν έχω ιδέα γενικά για την ηπαρίνη και τις ενέσεις αλλά δε νομίζω ο γιατρός σου να κάνει κάτι που θα βλάψει τη μπεμπούλα! Απλώς θα περάσεις πάλι άγχος και ταλαιπωρία...Όντως ρώτησέ τον μήπως το κάνεις νωρίτερα είναι πολύς καιρός ένας μήνας!

Ελα ντε ο χριστιανός!! Ας το έδινε απο την αρχη να το έτρωγα με μεγαλύτερη ορεξη!

Κορίτσια καλημέρα!

Ανδρομέδα μου, εμείς έχουμε το Britax First Class Plus και είναι πολύ καλό. Είμαστε ευχαριστημένοι, το θεωρούμε πολύ ασφαλές, το μόνο του κουσούρι είναι ότι το καλοκαίρι ζεσταίνονται τα μωράκια και ιδρώνουν αλλά αυτό το έχεις λίγο πολύ με όλα τα καθισματάκια γιατί το ύφασμα είναι συνθετικό.

Από κιλά μην το συζητάτε, εγώ έχω πάρει 9. :cry: Και μετά τα γεννητούρια θα έχουμε και γάμο, θα παντρευτεί η αδελφούλα μου μέσα στο φθινόπωρο οπότε να δω πού θα βρω φόρεμα και πώς θα δείχνω...

Φελισιτάκι η ώρα η καλή!

Εμείς πήγαμε για τρίπλεξ εμβρύου στο Ωνάσειο και όλα βγήκαν φυσιολογικά, δόξα τω Θεώ! Έφυγε το προβληματάκι που είχαμε στην αυχενική!! Τώρα στις 18 έχουμε Β΄ επιπέδου και μετά θα ψωνίσω και εγώ κατιτίς για το μικρούλι να το χαρώ!

Μπραβο κοριτςι μου! Με το καλο και η Β΄ επιπέδου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κοριτσάκια καλημέρα:):):)Μόλις γύρισα από το υπερηχογράφημα καρδίας εμβρύου και είναι όλα πολύ καλά!!!!!!!!:):):):)Είδα και τη μικρή η οποία κουνόταν συνεχώς:):):)Δεν ε'χω τι να πω.Όποτε πηγαίνω για υπέρηχο νιώθω σαν να το συνειδητοποιώ εκείνη την ώρα. Νέες μανούλες καλως ήρθατε!!!! όλα καλά να πάνε. Άντε τώρα η Β επιπέδου, ο γάμος και μετά ψώνια!!!!!!!!!:D:D:D:DΦιλιά σε όλες σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια καλημέρα!

Φελισιτάκι η ώρα η καλή!

Α, και από στρώμα πήραμε ένα απλό σκληρό στρώμα αφρού από το ικέα. Το βασικό σε αυτή την ηλικία είναι να είναι σκληρό για να δέσει η σπονδυλική τους στήλη σωστά. Όλα τα υπόλοιπα είναι φλυαρίες των εμπόρων σχετικά με το τι θεωρούν καλύτερο. Μην ξεχάσετε να πάρετε προστατευτικό για το στρώμα για τις διαρροές πάνας/εμετάκια κλπ.

Σίγουρα δεν θα επέλεγα στρώμα με ελατήρια, τώρα που είδα πώς χαίρονται τα δίχρονα-τρίχρονα να χοροπηδάνε στα κρεβάτια. Το δικό μας κρεβάτι η μικρή το χρησιμοποιεί για τραμπολίνο!

Μπράβο Minnie Mouse!!! Τι ωραία νέα, ευτυχώς είναι όλα καλά με την καρδούλα του!!! Με το καλό η β' επιπέδου!

Χαίρομαι που έχει αυτό το καθισματάκι με βοηθάς να καταλήξω!

Ναι σκληρό θέλω να είναι σίγουρα κ όχι πολύ ψηλό! Αυτό με τα ελατήρια σε θήκες νομίζω δεν ευνοεί για χοροπήδημα αλλά πρέπει να το δω κι από κοντά! Δε θα μπορώ φυσικά να το δοκιμάσω! :tongue:

Αντε μπραβο ολα καλα! Παει κι αυτο!

Λες να ειναι κοριτςι; Απορώ πως αντεχετε παντως και δεν μαθαίνετε το φύλο!! Εγω θα κοντευα να σκάσω!!

Δεν ξέρω, πλέον δε με νοιάζει! Σκέφτομαι την ώρα που γεννηθεί με το καλό και θα μου πει ο γιατρός "είναι καλά και είναι αγόρι/κορίτσι!" και χαίρομαι! :D

Κοριτσάκια καλημέρα:):):)Μόλις γύρισα από το υπερηχογράφημα καρδίας εμβρύου και είναι όλα πολύ καλά!!!!!!!!:):):):)Είδα και τη μικρή η οποία κουνόταν συνεχώς:):):)Δεν ε'χω τι να πω.Όποτε πηγαίνω για υπέρηχο νιώθω σαν να το συνειδητοποιώ εκείνη την ώρα. Νέες μανούλες καλως ήρθατε!!!! όλα καλά να πάνε. Άντε τώρα η Β επιπέδου, ο γάμος και μετά ψώνια!!!!!!!!!:D:D:D:DΦιλιά σε όλες σας

Μπράβο felicitaki!!! Όντως στον υπέρηχο είναι λες και μαθαίνεις για πρώτη φορά πως είσαι έγκυος αλλά σε λίγο καιρό που θα καταλαβαίνεις και κλωτσίτσες θα το συνειδητοποιήσεις περισσότερο!!! :D

Φιλάκια

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

ΜΠράβο Felicitaki με το καλό!! Πάντως για στρώμα κούνιας, θα παραγγείλουμε ένα απο τον ίδιο κύριο που έφτιαξε τα στρώματα στο σπίτι των γονιών μου. Δεν είναι μάρκα αλλά βιοτεχνία, όμως έχουν δέκα χρόνια εγγύηση και είναι απο τα πιο αναπαυτικά που έχω δει και ειδικά τον αδελφο μου που έχει δισκοπάθεια, τον βοήθησε πάρα πολύ οπότε αισθάνομαι εμπιστοσύνη και βοηθάω και μια οικογενειακή επιχείρηση.

Εμείς κάναμε χτες τη β επιπέδου κι όλα πάνε μια χαρά:D Βέβαια το μπεμπάκι έχει σημασια αλλά παλι περιμέναμε 2 ώρες, το καημένο με τρέλανε στις κλωτσιές στον καναπέ σαν να μου 'λεγε "βαρέθηκα":). Το άλλο περίεργο είναι οτι όταν ρώτησα τη γραμματέα αν δίνουν και cd με κοίταξε σαν να κατέβηκα απο τον Άρη. Το ρώτησα επειδή και στην κουμπάρα μου αλλά και τόσο άλλο κόσμο που γνωρίζω τους έδωσαν dvd με την εξέταση οπότε και να μη δίνει ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είναι κάτι ασυνήθιστο:confused: Α επίσης δεν ήταν 3d η εξέταση οπότε απλά ένιωθα οτι κάναμε έναν απλό υπέρηχο και οι φωτο που πήραμε μετά ήταν πολύ σκοτεινές για να βγάλουμε άκρη:? Αντε γκρίνιαξα λίγο τώρα αλλά δεν πειράζει, αυτά που έπρεπε να δουν οι γιατροί τα είδαν και αισίως φτάσαμε τα 480 γρ :D

Δεν ξέρω, πάντως έχουν αρχίσει και κοιτάνε όλοι την κοιλιά μου για να δουν αν έχω αγόρι ή κορίτσι!! :tongue:

Όντως πρέπει λίγο να γείρει η ζυγαριά!!!

Όλοι οι γιατροί πάντως που τους λέω δε θέλουμε να μάθουμε φύλο παραξενεύονται και λένε είστε το 1% γενικά όσοι γονείς δε θέλετε! :P

Μάλλον για το britax βλέπω να καταλήγουμε.

Το στρώμα με έχει απασχολήσει το θέμα του κοκοφοίνικα..Δεν ξέρω τελικά αν επιτρέπεται γιατί λέει μουχλιάζει αν βραχεί και επειδή είναι φυσικό υλικό μαζεύει ακάρεα..Και σχεδόν τα περισσότερα έχουν κοκοφοίνικα. Μετά σκέφτομαι αυτό που έχει ελατήρια σε θήκες. Δεν έχω και κανένα γνωστό παιδίατρο να ρωτήσω..:?

Αυτο που κοιτάνε την κοιλιά να σου πουν τί είναι μέσα χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν στέκει. Νομίζω έχει να κάνει με το σώμα. Η αδερφή μου που έκανε και αγόρι και κορίτσι δεν είδα διαφορά. Ούτως ή άλλως στις μαντεψιές 50% είναι οι πιθανότητες να το πετύχουν...

Για το στρώμα είδα ένα σεμινάριο σήμερα της nutricia για τα λόχεια και περιποίηση νεογέννητου (πάρα πολύ καλές συμβουλές να το παρακολουθήσετε όποτε μπορέσετε) και έλεγε για το στρώμα, δεν χρειάζεται να είναι ούτε κοκοφοίνικα και διάφορα. Ένα στρώμα να είναι σκληρό και κατάλληλο για το μωράκι. Απο κεί και πέρα είναι πόσα σου περισσεύουν και πόσα θες να χαλάσεις. Π.χ. θες μια μπλούζα μπορείς να πάρεις βαμβακερή μπορείς να πάρεις και σατέν, σιγουρα η σατέν είναι πιο όμορφη απαλή κ.λ.π αλλά και η βαμβακερή θα την κάνει την δουλειά της. Γενικά δίνει συμβουλές να αποφύγουμε τις χαζές αγορές.

Μπράβο για τα ευχάριστα νέα φραουλίτσα!!! Πωπω φαντάζομαι την απογοήτευσή σου... Κι εγώ θα στεναχωριόμουν... Περιμένουμε τόσο καιρό μια τόσο σημαντική εξέταση, έχεις στο νου σου ότι θα δεις το μουτράκι του και τελικά κάτι δεν πάει καλά με τα μηχανήματα! γκρρ

Στο γιατρό σου την έκανες ή σε ειδικό εμβρυολόγο;

Δεν έχω ιδέα γενικά για την ηπαρίνη και τις ενέσεις αλλά δε νομίζω ο γιατρός σου να κάνει κάτι που θα βλάψει τη μπεμπούλα! Απλώς θα περάσεις πάλι άγχος και ταλαιπωρία...Όντως ρώτησέ τον μήπως το κάνεις νωρίτερα είναι πολύς καιρός ένας μήνας!

Άσε στεναχωρέθηκα αλλά μου πέρασε. Απλά αφού μάθαμε οτι όλα μια χαρά στεναχωριόμαστε για βλακείες;). Σε ειδικό πιστοποιημένο εμβρυαλόγο πήγα. Αν ήταν ο δικός μου θα του έλεγα να προσπαθήσουμε πάλι. Γενικά είναι μούτρο γιατί και την προηγούμενη που είχα πάει στον γιατρό είχε το χέρι στο πρόσωπο και πάλευε ο άνθρωπος να την βγάλει καμια καλή φωτό και δεν μπορούσε όσπου του λέω δεν πείράζει την επόμενη φορά!! Που να ξερα ότι δεν θα την έβλεπα ούτε στην β';:-P(πλάκα κάνω το ξεπέρασα το θέμα που δεν την είδα. εκείνη την μέρα ξενέρωσα μόνο).

Όσο για τις ενέσεις το βράδυ που το μαθα στεναχωρέθηκα, γενικά θα καταλάβατε το έχω αυτο, μόλις γίνεται κάτι φουντώνω/στεναχωριέμαι/αγχώνομαι και μετά το σκέφτομαι λογικά και ηρεμώ... Δεν θα ρίσκαρε την υγεία του μωρού μου και γενικά δεν μου έχει δώσει τέτοιο δείγμα το αντίθετο μάλιστα, αφου και τις ενέσεις τις ξεκινήσαμε προληπτικά λόγω της προηγούμενης παλίνδρομης.

Κορίτσια καλημέρα!

Φελισιτάκι η ώρα η καλή!

Μπράβο για τα καλά αποτελέσματα του μωρού σου!!! Όλα καλά θα είναι και στην β΄!!Τζάμπα το άνχος σου αλλά αφού είναι όλα καλά δεν πειράζει!!! Με το καλό και οι αγορές σου, αν και εσύ δεν θες και πολλά αφού έχεις απο πρίν!! Άν ζεσταίνεται το καλοκαίρι μπορείς στο κάθισμα να του βάζεις σεντονάκι μικρό, έχει και καλοκαιρινά υφάσματα αλλά γιατί να τα πληρώσεις, γιατί πράγματι τα καθίσματα αυτοκινήτου είναι πολύ ζεστά!!!

Τι να σου πω μωρε αγαπη;; Εμενα στα αποτελεςματα που πηρα απο τη βιοιατρικη έλεγε δίπλα τις φυσιολογικές τιμες και ηταν απο 0,1-0,4 εγω σκεψου ειχα 0,27! Τεσπα ισως κατι να μην καταλαβαίνουμε καλα, θα στα εξηγήσει φανταζομαι και ο γιατρος σου!

Και εγω απο βιοιατρική τα πήρα τα ίδια όρια είχε. Θα τον ρωτήσω μόλις τον δώ και θα σου πώ να το έχεις υπόψιν. Μπορεί να είμαι και εγώ υπερβολική δεν μου είπε ότι έχω θέμα, ότι είμαι οριακά και ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα εκεί και να το ξαναδούμε για σιγουριά.

zZWsp2.png398Mp3.png

Μπράβο για το κοριτσάκι σου όλα μια χαρά!!!Άντε θα είσαι και ήρεμη στον γάμο όλα θα σου πάνε μια χαρά!!!

ΜΠράβο Felicitaki με το καλό!! Πάντως για στρώμα κούνιας, θα παραγγείλουμε ένα απο τον ίδιο κύριο που έφτιαξε τα στρώματα στο σπίτι των γονιών μου. Δεν είναι μάρκα αλλά βιοτεχνία, όμως έχουν δέκα χρόνια εγγύηση και είναι απο τα πιο αναπαυτικά που έχω δει και ειδικά τον αδελφο μου που έχει δισκοπάθεια, τον βοήθησε πάρα πολύ οπότε αισθάνομαι εμπιστοσύνη και βοηθάω και μια οικογενειακή επιχείρηση.

Εμείς κάναμε χτες τη β επιπέδου κι όλα πάνε μια χαρά:D Βέβαια το μπεμπάκι έχει σημασια αλλά παλι περιμέναμε 2 ώρες, το καημένο με τρέλανε στις κλωτσιές στον καναπέ σαν να μου 'λεγε "βαρέθηκα":). Το άλλο περίεργο είναι οτι όταν ρώτησα τη γραμματέα αν δίνουν και cd με κοίταξε σαν να κατέβηκα απο τον Άρη. Το ρώτησα επειδή και στην κουμπάρα μου αλλά και τόσο άλλο κόσμο που γνωρίζω τους έδωσαν dvd με την εξέταση οπότε και να μη δίνει ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είναι κάτι ασυνήθιστο:confused: Α επίσης δεν ήταν 3d η εξέταση οπότε απλά ένιωθα οτι κάναμε έναν απλό υπέρηχο και οι φωτο που πήραμε μετά ήταν πολύ σκοτεινές για να βγάλουμε άκρη:? Αντε γκρίνιαξα λίγο τώρα αλλά δεν πειράζει, αυτά που έπρεπε να δουν οι γιατροί τα είδαν και αισίως φτάσαμε τα 480 γρ :D

Καλά θα κάνεις και θα στηρίξεις οικογενειακή επιχείρηση. Και αφου το έχεις δοκιμάσει σαν ποιότητα είσαι και σίγουρη. Η εξέταση δεν είναι 3d υπέρηχος είναι απλά στο τέλος για να χαρέις και λίγο στο βάζουν και 3d περισσότερο για μας νομίζω είναι, ότι θέλουν το βλέπουν και στον υπέρηχο. Μην στεναχωριέσαι για το dvd και μένα που μου έδωσε τί κατάλαβα; Τίποτα σαν θολές οι φωτό στο πρόσωπο δεν καταλαβαίνεις και πολλά, πιο καθαρά φαίνονται πόδια και τέτοια!!

Α!!!Και Ανδρομέδα τώρα που το θυμήθηκα, τί κακίες που λένε όλοι; Ότι στο τέλος θα πάρεις τα πιο πολλά; Δηλαδή να μην χαρείς καθόλου; Γύρω στα 6 θα πάρουμε ιδανικά στο τρίτο τρίμηνο. Θεωρητικά όσα έχουμε πάρει μέχρι τώρα. Μια χαρά θα είσαι. Έλεος!!

Κορίτσια τα κιλά είναι σχετικά, μπορεί κάποια να κάνει παραπάνω κατακράτηση υγρών ή κάποια να παίρνει πιο εύκολα κιλάκια αλλά να τα χάσει και πιο εύκολα. Οι υπερβολές δεν κάνουν καλό, τα υπόλοιπα είναι για να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Μετά αν θηλάσουμε κιόλας νεράκι θα φύγουν μωρέ!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Felicitaki συγχαρητηρια για τα καλα νεα!!!Με Το καλο η β κ ο γαμος!Γενικα εχουμε ευχαριστα κ μπραβο σε ολες!!Εχουμε κ νεο μελος εε;;εχασα επισοδεια!! Καλως ηρθε κ η νεα μανουλα!!!Εμειςκαναμε τη β επιπεδου σημερα,θα ξαναπαω σε λιγο βεβαια γιατι δεν τελειωσαμε δε γυριζει ανασκελα να μετρησει καρδουλα!!Ολα καλα μας ειπε τιποτα ανυσηχητικο μονο που η μπεμπα μας βγηκε μπεμπης!!!!!Παθαμε ενα μικρο σοκ αλλα ενταξει αφου ειναι γερο ας ειναι οτι θελει!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Σαν μάθαμε βλέπω όλες το multi quote το δίνετε και καταλαβάινει :cool::cool: Και εγώ μαζί δεν βγάζω την ουρά μου απέξω :P:p άντε τώρα να κάνω το δικό μου multi quote σε τόσα multi quote που θέλω να απάντήσω..Και δεν με βολεύει και η θέση εδώ...:roll::roll::roll: Θα το πάρω αλλιώς...

Μπράβο στα κοριτσάκια με τα καλά αποτελε΄σματα υπερ. καρδιας!!!:):):)

:)μΠΡΆΒΟ επίσης στα κορίτσια με τα καλά αποτελεσματα της Β΄!!!

Sagia θα κάνεις ένα κόπο να ξαναπάς, έχει τύχει και σε μια φιλη μου...

Ανδρομέδα πάλι καλά που δεν τρώω τίποτα από τα ''τριγύρω '' αλλιώς θα είχα πάρει 20!:shock: Τουλάχιστον παχάινω υγιεινά, δεν τρώω γλυκά, τηγανητά, ζυμες, φαγητό απέξω και γενικότερα τίποτα ανθυγιεινό , μάλλον από τους ξηρούς καρπούς και τις διπλές μερίδες τα παίρνω :cool: Επίσης προτάσεις για καρεκλάκι που ήθελες εμείς παραγγείλαμε της μπι σειφ, είναι λίγο τσιμπημένο, και της britax όμως που λέγατε είναι επίσης καλό.

Και τέλος Minnie Mouse χάρηκα παρα παρα παρα παρα παρα πολύ με τα όμορφα νέα σου!!!!!!! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα, πέρασες τρελλή αγωνία κορίτσι μου..

φιλάκια σε όλες!:)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Felicitaki συγχαρητηρια για τα καλα νεα!!!Με Το καλο η β κ ο γαμος!Γενικα εχουμε ευχαριστα κ μπραβο σε ολες!!Εχουμε κ νεο μελος εε;;εχασα επισοδεια!! Καλως ηρθε κ η νεα μανουλα!!!Εμειςκαναμε τη β επιπεδου σημερα,θα ξαναπαω σε λιγο βεβαια γιατι δεν τελειωσαμε δε γυριζει ανασκελα να μετρησει καρδουλα!!Ολα καλα μας ειπε τιποτα ανυσηχητικο μονο που η μπεμπα μας βγηκε μπεμπης!!!!!Παθαμε ενα μικρο σοκ αλλα ενταξει αφου ειναι γερο ας ειναι οτι θελει!!!!

Μπράβο Felicitaki για τα καλά σου νέα!!! Άντε τώρα και με το καλό ο μπέμπης!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλωσήρθες aanta με το καλό το μωράκι σου!!!Να χεις μια τελειόμηνη κύηση και εσύ!!Έχεις μάθει το φύλο του μωρού σου;

Άχ κοριτσάκια ανχώθηκα πάλι πάνω που έλεγα όλα μια χαρά άνχος τέλος!!! Με πήρε ο γιατρός και μου είπε η anti-Xa είναι στα κατώτερα όρια και θα πρέπει να το προσέξουμε και να ξανακάνω σε ένα μήνα εξέταση και μπορεί να αυξήσουμε και την δόση!!Και γω που νόμιζα μήπως γλύτωνα και τις έκοβα τις ενέσεις... Πιο πολύ ανχώθηκα για το μωράκι μην έχει κανα θέμα... Θα σκάσω ένα μήνα να περιμένω... Θα τον ξαναπάρω απο βδομάδα μήπως την κάνω νωρίτερα..:evil: Αμάν πια!!!

Φραουλίτσα, αφου το παρακολουθείς να μην αγχώνεσαι......(οσο γίνεται) σκέψου να μην το παρακολουθούσες δηλαδη.. Αυτο λέω κι εγω και ηρεμω κάπως.... Εφοσον συνεχίζεις ενέσεις αντιπηκτικες υποθετω αν ήταν θα σου ελεγε ο γαιτρός να τις αυξήσεις. ΠΧ Εμενα μου ειχε πει να αυξησω τηδόση βάσει του θρομβοελαστογράμματος. Δεν θα σε αφηνε ετσι....

Εχω κι εγω να κάνω αυτη την εξέταση την αλλη εβδομάδα. Δεν την εχω ξανακάνει παρα μόνο θρομβοελλαστόγραμμα. ΠΟυ την εχεις κανει και ποσ στοιχισε μπορεις να μου πείς ?

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...