Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Ναι β' έκανα αλλά στον υπερηχο του δεν εβλεπα τίποτα καθαρά .. μας έδειξε και πρόσωπο αλλά δεν καταλάβαμε τίποτα αυτός τα είδε όλα όσα έπρεπε .

Μπράβο κορίτσι μου, αφού αυτός εκανε τις μετρήσεις του μια χαρά, και εμείς τα ίδια είδαμε ελάχιστα απο προσωπάκι ίσα ισα για να μετρήσει.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια! Καλωσόρισες Agxos! Κι εγώ τη β επιπέδου περιμένω σήμερα με αγωνία:) Έχουμε ραντεβού σήμερα το απόγευμα και να σας πω την αλήθεια πιο πολύ με αναστατώνει η πολύωρη αναμονή. Έρχεται κάθε τόσο μια συνεργάτης του γιατρού για τη συγκεκριμένη εξέταση και περιμένουμε με τις ώρες όπως και στην αυχενική. Μαλλον θα πάρω κάτι μαζί μου να τσιμπίσω για σιγουριά γιατί κάθε φορά που περιμένουμε μετά ή μας γυρνάει την πλάτη ή είναι με "κατεβασμένα"μούτρα:cool: Θα σας έχω νέα το βράδυ ή αυριο.

Φραουλίτσα μου μην ανησυχείς, ολα μια χαρά είναι.Και με "ζαβό" μηχάνημα ο γιατρός καταλαβαίνει αυτά που θέλει. Ισως μπορείτε να κανονίσετε ένα ραντεβού σύντομα για να το ξαναδείς έστω και με υπέρηχο.

Καλώς σας βρήκα! Ναι το άγχος σαν λέξη σε αγχώνει λίγο..stress ήθελα να βάλω αλλά δυστυχώς ήταν κατειλημένο!!

Οντέτ!!!!

Ε την μπέμπα!! Την είδατε? Είδατε φατσούλα?

Μεγιές το καρότσι!! Όντως μεγάλη αύξηση των τιμών...άκουσα και για αύξηση μιευτηρίων! Αλήθεια πόσο σου έχει πει για γέννα? Ρώτησα προχθές και μου έκανε την μούρη κρέας!!! 3,700 μου είπε... 1,700 το νοσοκομέιο- ΙΑΣΩ και 2 χιλιάρικα αυτή! Σκέφτομαι να βρω και δεύτερη δουλειά από το σπίτι!!!

Να ρωτήσω και το άλλο..το υπερηχογράφημα της β επιπέδου γίνεται κολπικά ή κοιλιακά?

Μπα δεν μας άφησε η σκατουλιτσα να τη δούμε τη φατσουλα της, ίσα που μπόρεσε ο γιατρός να κάνει τις μετρήσεις! Εμένα με είδε και κολπικα για να μέτρησει τον τραχηλο!

Δεν μου εχει πει ακομα για τη γέννα! Αλλα υπολογιζω πανω κατω οσο και ο δικος σου! Ναι το εχω άκουσει οτι εχουν ανεβει η τιμές! Θα δούμε! Τι να κάνουμε;; Δεν γινεται αλλιώς!

Καλημέρα κοριτσάκια :):):).Ακούω για ψώνια και αγχώνομαι. Εγώ λόγω γάμου το άλλο Σάββατο ασχολούμαι μόνο με αυτό και μετά έχω σκοπό να αρχίσω.Θα σας συμβουλευτώ βέβαια;)Αύριο θα κάνω έναν υπέρηχο καρδιάς του εμβρύου προληπτικά και την άλλη Τετάρτη επιτέλουε η Β επιπέδου.Ελπίζω να είναι όλα καλά να χαρώ και το γάμο όπως πρέπει.Από κιλάκια εγώ έχω πάρει 6,5.Καλά είναι πιστέυω αν και μετά έρχονται τα πολλά:oops::oops:.Βέβαι ξεκίνησα αδύνατη οποτε νομίζω καλά θα πάμε. Συγχαρητηρια σε όλε τις κοπέλες που έχουν κάνει τη Β επιπεδου. Και μια ερώτηση. Εγώ προς το παρόν στις 20 εβδομάδε και 3 μέρες νιώθω μόν αυτά τα φτερουγίσματα, από κλωτσιές τίποτα. Βέβαι έχω πρόσιο πλακούντα και έχω ακούσει ότι παίζει ρόλο.Ια το νιώσω σύντομα ;;;; Φιλιά σε όλες σας:P:p:p

Η ώρα η καλη κοριτσάκι μου και καλη επιτυχία με την εξέταση! Καθόλου να μην αγχωνεσαι, υπαρχει απλετος χρόνος ακόμη για να κάνετε τα ψώνια σας! Και το μπεμπακι σε καναδυο βδομάδες θα δεις πως θα δίνει εντονότερα το παρον!

Γειά σας κορίτσια μου!!τι κάνετε?εγώ τι να σας πω..έχω σήμερα β επιπεδου κ κάθομαι σε αναμενα κάρβουνα.σα την τρελή πάνω κάτω είμαι από την ανυπομονησία!!

Φραουλιτσα μου μπράβο κοπέλα μου για τα καλά αποτελέσματα!!κ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη την ίδια απογοήτευση ένιωσα.όλοι με είχαν τρελλανει..θα είναι σαν φωτογραφία κανονική,σαν να το βλέπεις στα αλήθεια κλπ κλπ κ εγώ δεν έβλεπα τπτ απ'αυτα!!:D όπως είπαν όλα τα κορίτσια σημασία έχει να είναι γερά!

Felicitaki με το καλό να γίνουν όλα και να ευχαριστηθείς όλες τις στιγμές!!μην αγχώνεσαι για τπτ.όλα θα γίνουν.το μωρό από εδώ κ πέρα θα το νιώσεις για τα καλά!κ εγώ αν κ β εγκυμοσύνη στην 21η το ένιωσα δυνατά!

AGxOs καλώς ήρθες!με το καλό να ερθει το μωράκι σου γερό!η β επιπέδου γίνεται με υπέρηχο στην κοιλιά εκτός αν θέλει ο γιατρός να δει κάτι παραπάνω π.χ τράχηλο.όσο για την κούτα μη το γελάτε καθόλου!!:D διαβάσατε τι γίνεται στην Φινλανδία?κούτα είναι το πρώτο τους κρεβατάκι! προσφέρουν σε όλα τα νεογεννητα με όλα τα απαραίτητα ρουχαλακια κλπ για να ξεκινήσουν όλα τη ζωή τους σε ίσες συνθήκες κ γιατί έχει μειώσει τη θνησιμότητα των νεογέννητων στον ύπνο τους.για το βάρος του μωρού εμένα το πρώτο μωράκι ήταν 444 στην β' κ γεννήθηκε 2700 στις 36 εβδομάδες.

Κορίτσια εγώ πρέπει να είμαι στα 4-5 κιλά πάνω.μια χαρά.η κοιλιά μεγαλη ομως αν κ κάποια πρωινά ξυπνάω κ την βλέπω πολύ μικρή.

Γειά σας κορίτσια! Καλωσόρισες Agxos! Κι εγώ τη β επιπέδου περιμένω σήμερα με αγωνία:) Έχουμε ραντεβού σήμερα το απόγευμα και να σας πω την αλήθεια πιο πολύ με αναστατώνει η πολύωρη αναμονή. Έρχεται κάθε τόσο μια συνεργάτης του γιατρού για τη συγκεκριμένη εξέταση και περιμένουμε με τις ώρες όπως και στην αυχενική. Μαλλον θα πάρω κάτι μαζί μου να τσιμπίσω για σιγουριά γιατί κάθε φορά που περιμένουμε μετά ή μας γυρνάει την πλάτη ή είναι με "κατεβασμένα"μούτρα:cool: Θα σας έχω νέα το βράδυ ή αυριο.

Φραουλίτσα μου μην ανησυχείς, ολα μια χαρά είναι.Και με "ζαβό" μηχάνημα ο γιατρός καταλαβαίνει αυτά που θέλει. Ισως μπορείτε να κανονίσετε ένα ραντεβού σύντομα για να το ξαναδείς έστω και με υπέρηχο.

Κοριτσάκια μου με το καλο η β επιπέδου! Περιμένουμε νεα σας!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Πω πω σας διάβασα

ολες παρά τα πολλά χχιχιχ.

Καταρχήν να καλοσωρίσω το νεο κορίτσι να μην αγχώνεσαι .......ολες λιγο πολυ νοιωθουμε κάπως ειναι φυσιολογικό.

Φελισιτακι με το καλό ο γαμος σου αν στε ευτυχισμένοι και συντομα με το μωρακι σας.

κορίτσια μειωτήρα εννοω κάτι σαν "¨καραμέλα"¨που δεν ειναι καθόλου ακριβό γυρω στα 10 ευρω εχει . Δεν παίζει να δώσω κατοστάρια για κάτι που θα ¨"χωσω" μεσα στην κούνια :-P

Καλε πάτε όλες για Β επιπέδου. Ε ? Ποτε γίνεται στην 22η εβδομάδα?

Αντε καλη επιτυχια σε ολα τα κορίτσια και φυσικά σε οσες εχουν αυτες τις ημέρες την εξέταση.

εγω εκανα πάλι εξετάσεις αιματος και ο αιματοκρίτης ήταν χαλια 26 και ειχα και αυξημένη μια τρανσαμινάση οποτε ο γιατρός σε 15 μερες θελει επανάληψη..και συνεχίζω τον βρωμο σίδερο που δεν τον μπορω με ΄τιπτα.........κατα τα αλλα περιμενω να παω για τον κλασσικό υπέρυχο.

xj92p3.png

mariposita καλή επιτυχία και σε σένα κορίτσι μου και υπομονή!!!

Lefki και γω είχα χαμηλό αιματοκρίτη και παίρνω διπλή δόση σιδήρου... Αν σου δημιουργεί δυσκοιλιότητα πες του να σου δώσει άλλη μορφή, π.χ εγω που είχα θέμα παίρνω σίδηρο σε υγρή μορφή και δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!

Αχ κοριτσάκια τακτοποίησα και κάποια ρουχαλάκια που μου έδωσαν και δεν κρατιέμαι!!!Θέλω να πάω να ψωνίσω ρουχαλάκια!!!Με το ζόρι κρατιέμαι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!! τι κανετε? είμαι νέο μελος εδώ και βρισκομαι στο τελος της 21ης εβδομάδας. εχω πητ 18/9. χαιρομαι πολύ που μπηκα στην παρεα σας και ευχομαι σε ολες με το καλο να γεννηθουν τα μωράκια μας!!!!!!!!

Καλωσήρθες aanta με το καλό το μωράκι σου!!!Να χεις μια τελειόμηνη κύηση και εσύ!!Έχεις μάθει το φύλο του μωρού σου;

Άχ κοριτσάκια ανχώθηκα πάλι πάνω που έλεγα όλα μια χαρά άνχος τέλος!!! Με πήρε ο γιατρός και μου είπε η anti-Xa είναι στα κατώτερα όρια και θα πρέπει να το προσέξουμε και να ξανακάνω σε ένα μήνα εξέταση και μπορεί να αυξήσουμε και την δόση!!Και γω που νόμιζα μήπως γλύτωνα και τις έκοβα τις ενέσεις... Πιο πολύ ανχώθηκα για το μωράκι μην έχει κανα θέμα... Θα σκάσω ένα μήνα να περιμένω... Θα τον ξαναπάρω απο βδομάδα μήπως την κάνω νωρίτερα..:evil: Αμάν πια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια τι να πω..η απογοήτευση στο μεγαλείο της!!δεν είδαμε το μωρό.Δηλαδή το είδαμε αλλά ήταν μπρούμυτα και διπλωμένο και δε μπόρεσε να το εξετάσει.θέλετε να σας πω πόσες ώρες περιμέναμε???6!!! Κουνιόταν ασταματητα αλλά δε γύριζε.Θα ξαναπάμε μεθαύριο κ ο Θεός βοηθός.ο γιατρός είπε ότι είχε την χειρότερη στάση που έχει δει ποτέ!!το αγοράκι μου..:D

Καλό βράδυ σε ολες!φιλιά

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Πω πω σας διάβασα

ολες παρά τα πολλά χχιχιχ.

Καταρχήν να καλοσωρίσω το νεο κορίτσι να μην αγχώνεσαι .......ολες λιγο πολυ νοιωθουμε κάπως ειναι φυσιολογικό.

Φελισιτακι με το καλό ο γαμος σου αν στε ευτυχισμένοι και συντομα με το μωρακι σας.

κορίτσια μειωτήρα εννοω κάτι σαν "¨καραμέλα"¨που δεν ειναι καθόλου ακριβό γυρω στα 10 ευρω εχει . Δεν παίζει να δώσω κατοστάρια για κάτι που θα ¨"χωσω" μεσα στην κούνια :-P

Καλε πάτε όλες για Β επιπέδου. Ε ? Ποτε γίνεται στην 22η εβδομάδα?

Αντε καλη επιτυχια σε ολα τα κορίτσια και φυσικά σε οσες εχουν αυτες τις ημέρες την εξέταση.

εγω εκανα πάλι εξετάσεις αιματος και ο αιματοκρίτης ήταν χαλια 26 και ειχα και αυξημένη μια τρανσαμινάση οποτε ο γιατρός σε 15 μερες θελει επανάληψη..και συνεχίζω τον βρωμο σίδερο που δεν τον μπορω με ΄τιπτα.........κατα τα αλλα περιμενω να παω για τον κλασσικό υπέρυχο.

Ανάσα δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα! Ε αν ειναι τοσο φθηνό παρτους το, θα νιώθουν μεγαλύτερη αςφαλεια σε πιο περιορισμένο χώρο!

Γυρω στην 22η εινσι η Β΄ επιπέδου!

Για τις εξεταςεις σου ζήτησε επαναληπτική λογω αιματοκρίτη; Γιατι τρανσαμιναση ειχα κι εγω λιγο αυξημένη και δεν μου ειπε τιποτα! Τωρα για τον αιματοκρίτη το πολυ πολυ να σου αυξήσει τη δόση του σιδήρου! Και αν σε ενοχλεί το σκευάσμα που παίρνεις πες του να σου το αλλάξει!

καλησπέρα κορίτσια!!! τι κανετε? είμαι νέο μελος εδώ και βρισκομαι στο τελος της 21ης εβδομάδας. εχω πητ 18/9. χαιρομαι πολύ που μπηκα στην παρεα σας και ευχομαι σε ολες με το καλο να γεννηθουν τα μωράκια μας!!!!!!!!

Antaa καλωσηρθες κοπέλα μου! Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να κρατήσεις αγκαλια το μωρακι σου! Λογικα πλησιαζει και η Β΄ επιπέδου σου(αν δεν την εχεις ηδη κανει) αγοράκι ή κοριτσακι εχεις;;;

Καλωσήρθες aanta με το καλό το μωράκι σου!!!Να χεις μια τελειόμηνη κύηση και εσύ!!Έχεις μάθει το φύλο του μωρού σου;

Άχ κοριτσάκια ανχώθηκα πάλι πάνω που έλεγα όλα μια χαρά άνχος τέλος!!! Με πήρε ο γιατρός και μου είπε η anti-Xa είναι στα κατώτερα όρια και θα πρέπει να το προσέξουμε και να ξανακάνω σε ένα μήνα εξέταση και μπορεί να αυξήσουμε και την δόση!!Και γω που νόμιζα μήπως γλύτωνα και τις έκοβα τις ενέσεις... Πιο πολύ ανχώθηκα για το μωράκι μην έχει κανα θέμα... Θα σκάσω ένα μήνα να περιμένω... Θα τον ξαναπάρω απο βδομάδα μήπως την κάνω νωρίτερα..:evil: Αμάν πια!!!

Συγνωμη για το 0,30 σου ειπε οτι εινσι στα κατώτερα όρια;;;;:shock:

Κορίτσια τι να πω..η απογοήτευση στο μεγαλείο της!!δεν είδαμε το μωρό.Δηλαδή το είδαμε αλλά ήταν μπρούμυτα και διπλωμένο και δε μπόρεσε να το εξετάσει.θέλετε να σας πω πόσες ώρες περιμέναμε???6!!! Κουνιόταν ασταματητα αλλά δε γύριζε.Θα ξαναπάμε μεθαύριο κ ο Θεός βοηθός.ο γιατρός είπε ότι είχε την χειρότερη στάση που έχει δει ποτέ!!το αγοράκι μου..:D

Καλό βράδυ σε ολες!φιλιά

Σαγια μου καταλαβαινω την απογοήτευση σου ομως ειναι συνήθης αυτη η κατάσταση στην Β΄ επιπέδου! Θα τον δείτε μεθαύριο τον πειςματαρη μπεμπακο!:D

Καλημερα και στις υπολοιπες!!! Και η mariposita δεν ειχε χθες β επιπέδου;;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Συγνωμη για το 0,30 σου ειπε οτι εινσι στα κατώτερα όρια;;;;:shock:

H αλήθεια είναι ότι και εγω μπερδεύτικα όταν μου το είπε και λέω δηλαδή μπορεί να τις κόψουμε; Και μου λέει όχι κανε υπομονη γιατί θα χρειαστεί να κάνουμε ξανάεξέταση σε ένα μήνα γιατί κάτι υπάρχει εκεί. Και του λέω μπορεί να την αυξήσουμε; Και μου είπε θα δούμε. Μήπως εννοούσε κατώτερο όριο θεωρώντας ανώτερο για φυσιολογικό επίπεδο το 0,10 και κατώτερο το 0,30 που είναι οριακά; Αυτο κατάλαβα. Το σκέφτηκα πάντως και δεν νομίζω να ρισκάρει την υγεία του μωρού, αν ήταν θα μου έλεγε να ξανκάνω την εξέταση άμεσα.

Καλό βράδυ σε ολες!φιλιά

Αχ σε καταλαβαίνω γλυκιά μου!!Σας έκανε κολπάκια ο μικρούλης ε; Μια μέρα έμεινε υπομονή όλα καλά θα σας πάνε!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! Μία μέρα δεν μπήκα και κατακλύστηκα από μηνύματα! Θα τα διαβάσω και θα σχολιάσω αργότερα!

Εμείς κάναμε χθες και τον υπέρηχο καρδιάς στο μικρούλι κι όλα καλά!

Το σκατούλι μου "το είδα" και στον ύπνο μου! Όλο κοριτσάκι βλέπω πως έχω :tongue:

Λοιπόν, σχετικά με το κάθισμα το κοίταξα και σκέφτομαι αντί για το eletta της chicco να πάρουμε το first class plus της britax. Είναι το πιο οικονομικό της εταιρείας, μετά ανεβαίνει κατά πολύ.. Ποια είναι η γνώμη σας; Εσείς τι σκέφτεστε; Κάποιες είπατε πως έχετε παραγγείλει ήδη!

Πάντως το κάθισμα και το στρωματάκι για την κούνια με έχουν προβληματίσει πιο πολύ απ'όλα! :?

OkoIp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! Μία μέρα δεν μπήκα και κατακλύστηκα από μηνύματα! Θα τα διαβάσω και θα σχολιάσω αργότερα!

Εμείς κάναμε χθες και τον υπέρηχο καρδιάς στο μικρούλι κι όλα καλά!

Το σκατούλι μου "το είδα" και στον ύπνο μου! Όλο κοριτσάκι βλέπω πως έχω :tongue:

Λοιπόν, σχετικά με το κάθισμα το κοίταξα και σκέφτομαι αντί για το eletta της chicco να πάρουμε το first class plus της britax. Είναι το πιο οικονομικό της εταιρείας, μετά ανεβαίνει κατά πολύ.. Ποια είναι η γνώμη σας; Εσείς τι σκέφτεστε; Κάποιες είπατε πως έχετε παραγγείλει ήδη!

Πάντως το κάθισμα και το στρωματάκι για την κούνια με έχουν προβληματίσει πιο πολύ απ'όλα! :?

Καλημέρα!!!Μπράβο όλα καλά με το μωράκι σου!!!Λες να είναι και κοριτσάκι;Μακάρι να γίνουν πιο πολλά τα κοριτσάκια στην παρέα!!!

Έχεις δίκιο που προβληματίζεσαι για το κάθισμα αυτοκινήτου και για το στρώμα γιατί αυτά είναι τα πιο σημαντικά!!! Και τα britax ειναι πολυ καλά καθίσματα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Εγώ καμουφλάρομαι...χιχιχι:cool: έτσι δεν έχουν φανεί ιδιαίτερα προς το παρόν, έτσι νομίζω τουλάχιστον :roll: Πάντως δεν μου λένε τίποτα, μόνο ο πατέρας μου που μου λεέι να προσέχω, διότι βλέπει να τρώω 2 πιάτα για μεσημεριανό και με έχει φοβηθεί το μάτι του:shock::shock::shock:

Πες στον πατέρα σου, θα τα πάρω σε ύψος μην αγχώνεσαι!! :tongue:

Το να φας δύο πιάτα μεσημεριανό δεν είναι τόσο τραγικό, οι άλλες βλακειούλες μας πειράζουν!

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Την είδαμε την μικρή και μεις και όλα μια χαρά!! Το μόνο ότι απογοητευτικα.. Ξαπλωνω να ξεκινήσουμε πάει να ρίξει τζελ του τελείωσε.. Πάει να φέρει αλλο. Παμε να ξεκινήσουμε τον υπέροχο...Μαύρο!!!!! Να παλεύει και να μην γίνεται τίποτα ώσπου μου λέει αν δεν δουλέψει θα πρέπει να το αναβαλλουμε και να σκέφτομαι πότε θα προλάβω να κλείσω άλλο ραντεβού να την δω σύντομα γιατί έχω μπει στο τρυπακι και δεν μπορώ να περιμένω!!! Ευτυχώς έκανε επανεκκίνηση και δούλεψε. Τον υπερηχο δεν τον ευχαριστήθηκα. Δεν έβλεπα καθαρά και δεν μας την έβαλε πάλι 3d γιατί δεν έπαιρνε καλή θέση... Και περίμενα πως και πως να την δω... Τελοσπαντων χαίρομαι που είναι όλα μια χαρά αλλά ήθελα και να την δω... Από Ιούνιο στον γιατρό που ευτυχώς έχει 3d. Ήταν και πολύ κινητική και μου λέει έχεις φάει σοκολάτα; Δεν είχα φάει τίποτα γλυκό μάλλον θα μας βγει μαμούνι!! Αυτά τα πολλά από μένα.

Μαγεία οι αγορές σας κοριτσάκια και στα καρότσι και τα κρεβάτια δεν κάνουν και μεγάλες εκπτώσεις οπότε καλά κάνατε και τα πήρατε. Καλη επιτυχία και στις υπόλοιπες που έχουν β' όλες να χετε καλή επιτυχία!!!

Μπράβο για τα ευχάριστα νέα φραουλίτσα!!! Πωπω φαντάζομαι την απογοήτευσή σου... Κι εγώ θα στεναχωριόμουν... Περιμένουμε τόσο καιρό μια τόσο σημαντική εξέταση, έχεις στο νου σου ότι θα δεις το μουτράκι του και τελικά κάτι δεν πάει καλά με τα μηχανήματα! γκρρ

Στο γιατρό σου την έκανες ή σε ειδικό εμβρυολόγο;

Χαχα!Εμένα ευτυχώς δεν με μαλωνει, απλα με μετράει καθε φορα γιατι αν πάρεις πολλα κιλα πολυ απότομα ειναι δείγμα προεκλαμψιας. Εν τω μεταξύ την τελευταια φορα που πήγα ειχε γλυκα στο γραφείο του και μας πρόσφερε! Ναι του λέω, μας ζυγιζεις καλα καλα μας κανεις την καρδιά περιβόλι και καπακι μας προσφερεις και το γλυκό! Μα που να κατέβει η μπουκιά;;;; Χαχαχαχα:tongue::tongue:

Ωραίος ο γιατρός σου!!! Ας το έδινε το γλυκάκι τουλάχιστον πριν το ζύγισμα να το ευχαριστηθείς!!! :tongue:

Πάω πάλι από την αρχή γιατί πατήθηκαν περιέργα τα πλήκτρα!

Καλημέρα σας και από μένα!

Είμαι και εγώ μανούλα Σεπτεμβρίου με ΠΗΤ στις 23.

Σας διαβάζω που και που και σήμερα που έχω λίγο χρόνο εία να γράψω.

Βλέπω αρχίσατε τα ψώνια..και εγώ θέλω αλλά φοβάμαι ακόμα γαμώ το! Μου φαίνεται θα μπω στον ένατο και δεν θα έχω αγοράσει κούνια..θα κοιμίζω το μωρό σε κούτα!!

Όσο για τα κιλά και εγώ έχω πάρει πολλά..8!! Βέβαια η γιατρός μου προχθές που με είδε μου είπε να μην αγχώνομαι γιατί ξεκίνησα πολύ αδύνατη και έχω περιθώρια.

Αυτό που με άγχωσε είναι ότι μου είπε πως το bebe μου είναι πολύ κομψό με τα γραμμάρια του. Είναι 430γρ. και θέλει λέει στην β επιπέδου να είναι τουλάχιστον 500! Β επιπέδου έχω στις 19/05.

Αυτά!

Συγχαρητήρια στις κοπέλες για τα καλά τους αποτελέσματα!!! Πολύ αγχωτική εξέταση αυτή η β επιπέδου!

Καλώς ήρθες agxos!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου χωρίς άγχος!!! Τα τρελαίνουμε όταν αγχωνόμαστε!!! :D

Απο κιλά είμαι 6-7 κιλά σύνολο. Και δόξα τω Θεώ τρώω ότι θέλω!!

Αυτο για την προεκλαμψία δεν το ήξερα. Τώρα για τα σχόλια για την κοιλιά μου, τώρα που πετάχτηκε προς τα έξω, μου λένε ότι είναι σαν να έχω πάρει μόνο στην κοιλιά. Τώρα τί να σας πώ δεν ξέρω αν μου λένε την αλήθεια... Άλλες μέρες νιώθω μια χαρά με την εμφάνισή μου και άλλες σαν φοράδα:shock:..

Μία από τα ίδια.. 6-7 και φαίνεται μόνο κοιλίτσα.. Και άλλες μέρες νιώθω μανούλα-θεά και άλλες κοιτιέμαι στον καθρέφτη και... :shock:

Καλημέρα κοριτσάκια :):):).Ακούω για ψώνια και αγχώνομαι. Εγώ λόγω γάμου το άλλο Σάββατο ασχολούμαι μόνο με αυτό και μετά έχω σκοπό να αρχίσω.Θα σας συμβουλευτώ βέβαια;)Αύριο θα κάνω έναν υπέρηχο καρδιάς του εμβρύου προληπτικά και την άλλη Τετάρτη επιτέλουε η Β επιπέδου.Ελπίζω να είναι όλα καλά να χαρώ και το γάμο όπως πρέπει.Από κιλάκια εγώ έχω πάρει 6,5.Καλά είναι πιστέυω αν και μετά έρχονται τα πολλά:oops::oops:.Βέβαι ξεκίνησα αδύνατη οποτε νομίζω καλά θα πάμε. Συγχαρητηρια σε όλε τις κοπέλες που έχουν κάνει τη Β επιπεδου. Και μια ερώτηση. Εγώ προς το παρόν στις 20 εβδομάδε και 3 μέρες νιώθω μόν αυτά τα φτερουγίσματα, από κλωτσιές τίποτα. Βέβαι έχω πρόσιο πλακούντα και έχω ακούσει ότι παίζει ρόλο.Ια το νιώσω σύντομα ;;;; Φιλιά σε όλες σας:P:p:p

Felicitaki, κι εγώ πήγα χθες για τον υπέρηχο! Λογικά στην ίδια θα πας! Είναι πολύ καλή! Καλή επιτυχία!

Έχεις χρόνο για τα ψώνια, κοίτα να χαρείς το γάμο σου! Τι να πω κι εγώ που δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα;;; Στο ράφι θα μείνω!!! :tongue:

Θα το ακούσεις, μην ανησυχείς! Γύρω στην 20η-21η εβδομάδα! :D

Γεια σου antaa!!! Καλώς ήρθες στις μανούλες Σεπτεμβρίου! Να έχεις μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου!!! :D

Καλό βράδυ σε ολες!φιλιά

6 ώρες;;;; :shock:

Τι έχουν πάθει τα μπεμπάκια μας και δεν κάθονται ήσυχα να τα δούμε;;;

Ζιζάνιο ο μπέμπης σου!!! Υπομονή μέχρι αύριο πάλι!!! :D

Δεν έχω ιδέα γενικά για την ηπαρίνη και τις ενέσεις αλλά δε νομίζω ο γιατρός σου να κάνει κάτι που θα βλάψει τη μπεμπούλα! Απλώς θα περάσεις πάλι άγχος και ταλαιπωρία...Όντως ρώτησέ τον μήπως το κάνεις νωρίτερα είναι πολύς καιρός ένας μήνας!

OkoIp3.png

Και μιας κι εγώ έθιξα το θέμα...Κι εγώ είμαι στα 6-7 κιλάκια...Γενικά μόνο κοιλίτσα φαίνεται και πάλι παθαίνουν σοκ όταν τους λέω ότι είμαι στον 5ο (τώρα πρέπει να συνηθίσω το 6ος)

Αλλά είχα κανά δυο σχόλια του τύπου "όντως δεν έχεις βάλει πολλά κιλά αλλά έχω ακούσει πως στο τέλος μπαίνουν τα πολλά!!!" :shock:

οκ, το ξέρω πως είμαι έγκυος και θα μπουν κι άλλα κιλάκια αλλά δε θέλω να το ακούω!!!

Τέλος πάντων..Γι' αυτό σας ρώτησα, περισσότερο εγκυκλοπαιδικά να δω αν έχετε ακούσει κακόβουλα σχόλια!!! :cool:

'Αμα ακούσω τίποτα άλλο γενικά μέχρι το τέλος θα πω "είναι κιλάκια ευτυχίας" :D:D:D

OkoIp3.png

Καλημέρα!!!Μπράβο όλα καλά με το μωράκι σου!!!Λες να είναι και κοριτσάκι;Μακάρι να γίνουν πιο πολλά τα κοριτσάκια στην παρέα!!!

Έχεις δίκιο που προβληματίζεσαι για το κάθισμα αυτοκινήτου και για το στρώμα γιατί αυτά είναι τα πιο σημαντικά!!! Και τα britax ειναι πολυ καλά καθίσματα.

Δεν ξέρω, πάντως έχουν αρχίσει και κοιτάνε όλοι την κοιλιά μου για να δουν αν έχω αγόρι ή κορίτσι!! :tongue:

Όντως πρέπει λίγο να γείρει η ζυγαριά!!!

Όλοι οι γιατροί πάντως που τους λέω δε θέλουμε να μάθουμε φύλο παραξενεύονται και λένε είστε το 1% γενικά όσοι γονείς δε θέλετε! :P

Μάλλον για το britax βλέπω να καταλήγουμε.

Το στρώμα με έχει απασχολήσει το θέμα του κοκοφοίνικα..Δεν ξέρω τελικά αν επιτρέπεται γιατί λέει μουχλιάζει αν βραχεί και επειδή είναι φυσικό υλικό μαζεύει ακάρεα..Και σχεδόν τα περισσότερα έχουν κοκοφοίνικα. Μετά σκέφτομαι αυτό που έχει ελατήρια σε θήκες. Δεν έχω και κανένα γνωστό παιδίατρο να ρωτήσω..:?

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...