Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

μπραβο και προλυπτικά να το κάνεις δεν ειναι κακό.!! Κ εμενα προληπτικά μου δείνει εεεεενα καρω πραγματα αλλα οκ αν ειναι να βοηθήσουν ολα οσα κάνουμε χαλάλι. Δεν θα πάρεις και πολλά κιλά ετσι κοριτσάκι μου.

Τώρα για τον υπνο μεγάλο θέμα...Σκεφτομαι σοβαρά να τους βάλω αμέσως στις κουνιες τους . Ισως αγοράσω και 2 μειωτήρες κούνιας αλλα νομιζω ειναι κρίμα να δώσω διπλά λεφτά για καλαθουνες οταν θα μεινουν μονο 3 μήνες το πολυ εκει.

Εχετε καταλήξει στο καθισμα αυτοκινήτου ? Βρήκαμε αυτό και λέμε να το παρουμε. http://www.bebemaison.gr/view-product.asp?ItemID=20150111130848

Το καθισματάκι είναι σαν αυτό που έχω δει κι εγώ το chicco eletta..Καλό φαίνεται, αλλά δεν ξερω για τις προδιαγραφές.. Μια άλλη κοπέλα κάτι είχε αναφέρει για τις προδιαγραφές και για συγκεκριμένες εταιρείες που ειδικεύονται σε καθισματάκια..αλλά δεν ξέρω..

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mommy to be! Τέλεια η κούνια! Καλορίζίκη! Ανδρομέδα πολύ όμορφο και το καροτσάκι σου, είναι και σχετικά ελαφρί με εύκολο κλείσιμο, πολύ καλή επιλογή! Εμείς το κλείσαμε το καρότσι και τελικά ποντάραμε σε αυτά τα 2 χαρακτηριστικά γιατί αυτό που ήθελα εξαρχής ήταν 12 κιλά σε αντίθεση με αυτό που κλείσαμε που είναι μόλις 7,5..Σημαντική διαφορά..

mariposita εύχομαι να τα βρείς όλα όπως επιθυμείς στην Αθήνα:)

Φιλιά σε όλες!!:)

Σ' ευχαριστώ πολύ Κασσιόπη μου! Εσύ ποιο καροτσάκι έκλεισες τελικά?

Κοριτσάκια μου όλα καλά με τη β επιπέδου! Δοξα τω θεω η μπεμπα μας ειναι μια χαρα! Μας ταλαιπώρησε βεβαια λιγο γιατι δεν γυρναγε να τη δουμε(εινσι ντίβα το παιδι...:tongue::tongue:) αλλα μετα απο αρκετή ωρα κσι ενα διάλειμμα για φαγητο μας την εκανε τη χάρη! Σας ευχαριστω ολες για τη θετική ενεργεια και τις ευχες σας!

Μπράβο κοριτσάκι μου για τα ωραία νέα!!! Πολύ χαίρομαι!!! :D

Αυτό με το αμνιακό το έχω ακούσει, μην ανησυχείς, όλες πρέπει να προσέχουμε λίγο τα γλυκά :oops:

Καλημέρα κορίτσια!!χαίρομαι πολύ που διαβάζω για ψώνια και καλές εξετάσεις!Mommy to be με το καλό να χαρεί το κρεβατάκι του το νινί σας!

Ποτέ είπατε είναι η συνάντηση σας?εμείς μάλλον κατά τις 20 θα κατεβουμε.νομίζω 25 εσείς?

Σ' ευχαριστώ πολύ αγάπη μου για τις ευχές σου, με το καλό και σ' εσάς, καλά ψώνια να έχουμε! Στις 25-30/7 θα είμαστε στο Έλενα εμείς.

καλησπέρα Κοριτσούδια μου.

Κι εγώ αρχισα να χαζεύω λίγο τα βρεφικά επιπλα κλπ. και μαλλον θα πάρω αρχικά 2 οικονομικές κούνιες απο το ΙΚΕΑ. Ακομα δεν θα εχουμε δωμάτιο για τους μπέμπιδες οποτε θα εχουμε σαν προσωρινή λύση αυτές τις κουνιες που λογικά ειναι μέχρι 3 ετών.

Για ολα τα υπόλοιπα ειμαι στο ψάξιμο.

Εσεις πως θα μεταφέρετε κορίτσια το μωρο/α σας απο το μαιευτήριο ? εγω διαβαζω παντου και θα πάρω καποια καθυσματάκια αυτοκινήτου απλως μου φαινεται πολυ παραξενο......... και δεν θα αγοράσω καθολου καλαθουνες.

Κατά τα αλλα περιμένω να μαθω ποτε θα κάνω την εξέταση Β επιπέδου.

Σε γενικές γραμμές η εγκυμοσύνη είναι πολυ καλή μονο το βάρος μου με τρομάζει λιγάκι που εχει άνοδο.

Λευκή μου καλή επιτυχία με τη β' σου!

Το μωρό θα το πάρουμε με το κάθισμα αυτοκινήτου από το μαιευτήριο, έτσι κι αλλιώς πρέπει να το αγοράσουμε για το αμάξι, ενώ την καλαθούνα μπορείς να την αποφύγεις.

Όσο για το βάρος σου, μην αγχώνεσαι, είναι λογικό να πάρεις λίγο παραπάνω με δύο μωράκια. Αν ξεφύγεις θα σου το πει ο γιατρός. Σημασία έχει να είστε και οι τρεις καλά. Τώρα που ρίχνει κλωτσίτσες ο μπέμπης, σκεφτόμουν τι θα γινόταν αν τα μωρά ήταν δύο, πρέπει να γίνεται πραγματικά χαμός! χαχα

Ανδρομέδα μου αυτό το 10ήμερο τα mothercare όπως και όλα τα μαγαζιά είχαν προσφορές σε συγκεκριμένα μόνο είδη, όχι σε όλα.

Το skroutz.gr το έχω υπόψη μου... γενικά το inglesina zippy pro το έχω βρει στα 630 ευρώ στα περισσότερα μαγαζιά. Όντως το χρώμα είναι που μου αρέσει πολύ. Ελπίζω από κοντά το γκρι να μη μου φανεί πολύ σκούρο...θα σας πω.:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

"Γενικά οι εταιρείες britax-romer, recaro, cybex, be safe θεωρούνται πολύ καλές, ειδικεύονται στα καθίσματα αυτοκινήτου και έχουν πολύ καλές βαθμολογίες στα κρας τεστ (σχετικές πληροφορίες μπορείς να δεις στα αντίστοιχα σάιτ των εταιρειών)."

Αυτά λέει η Minnie Mouse σε παλιότερο ποστ! Θέλω να το κοιτάξω γιατί δεν είχα ιδέα πιο πριν!

OkoIp3.png

Γεια σου Λευκή! Τι κάνουν τα μπεμπάκια σου;;

Οι κούνιες του ΙΚΕΑ είναι μια χαρά απ' ότι έχω διαβάσει κι εγώ τις έχω κοιτάξει και αν δεν πάρω τη βασική μας από 'κει σίγουρα θα πάρω μία για το σπίτι της μαμάς μου. Απλώς δεν ξέρω με τα στρώματα τι παίζει.

Όσο για το μαιευτήριο κορίτσια απαραίτητως καθισματάκι! Ούτε καλαθούνες ούτε τίποτα άλλο!

Και αφού θα έχεις εξ αρχής τις κούνιες είναι περιττό έξοδο η καλαθούνα-πόσο μάλλον για 'σενα που θα πρέπει να πάρεις δύο! Σκέψου πως θα κοιμούνται εκεί το πολύ έως 3 μηνών.. Γνώμη μου πάντα, έτσι; Τον καθένα μπορεί να τον βολεύουν διαφορετικά πράγματα..

Όσο για το βάρος πιστεύω πως με δύο μπεμπάκια στην κοιλίτσα είναι λογικό να ανεβαίνει πιο πολύ! Αν ο γιατρός σου κρίνει πως "ξεφεύγεις" θα στο πει! Μην αγχώνεσαι! ;)

Έτσι έκανα μια αναζήτηση και στο παρεντς και σε αλλα σαιτ και ειδα οτι τα ΙΚΕΑ θεωρουνται καλά σας κρεβάτακια. Στρώμα θα αγοράσουμε ξεχωριστά οποτε ελπιζω να πανε ολα καλά. Θα παρω εξ αρχής 2 κουνιες και βλέπουμε. Αργοτερα λεμε με τον αντρα μου να παρουμε κρεβάτια ποιο καλά απλως τώρα δεν εχουμε και χώρο.

Το καθισματάκι είναι σαν αυτό που έχω δει κι εγώ το chicco eletta..Καλό φαίνεται, αλλά δεν ξερω για τις προδιαγραφές.. Μια άλλη κοπέλα κάτι είχε αναφέρει για τις προδιαγραφές και για συγκεκριμένες εταιρείες που ειδικεύονται σε καθισματάκια..αλλά δεν ξέρω..

Εχεις δίκιο πρεπει να εχει τις κατάλληλες προδιαγραφές το κάθισμα αυτοκινήτου κι εγω με γνωμονα την εταιρεία britax επέλεξα αυτή που σας εστειλα. Μου ειπαν οτι εινα παρα πολυ καλή και ειπα να παρω αυτήν μιας και είναι λιγο ποιο οικονομική *(μπας και γλιτωσουμε κανα φράγκο γιατι οολα ειναι διπλά)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ

εκανα τα σεμινάρια της Nutricia για το Θηλασμό το Μαιο και μου αρεσε παρα πολυ. Θα ξανακάνω αν μπορω και επιτρέπεται δευτερή φορά τον Ιούνιο. Οποια ενδιαφέρεται να κανει εγγραφή στην NUTRICIA ειναι πολυ ενδιαφέρον.

xj92p3.png

"Γενικά οι εταιρείες britax-romer, recaro, cybex, be safe θεωρούνται πολύ καλές, ειδικεύονται στα καθίσματα αυτοκινήτου και έχουν πολύ καλές βαθμολογίες στα κρας τεστ (σχετικές πληροφορίες μπορείς να δεις στα αντίστοιχα σάιτ των εταιρειών)."

Αυτά λέει η Minnie Mouse σε παλιότερο ποστ! Θέλω να το κοιτάξω γιατί δεν είχα ιδέα πιο πριν!

χαχαα μόλς εγραψα για την britax :tongue::tongue:

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Ανδρομέδα μου αυτό το 10ήμερο τα mothercare όπως και όλα τα μαγαζιά είχαν προσφορές σε συγκεκριμένα μόνο είδη, όχι σε όλα.

Το skroutz.gr το έχω υπόψη μου... γενικά το inglesina zippy pro το έχω βρει στα 630 ευρώ στα περισσότερα μαγαζιά. Όντως το χρώμα είναι που μου αρέσει πολύ. Ελπίζω από κοντά το γκρι να μη μου φανεί πολύ σκούρο...θα σας πω.:tongue:

Ναι εκ των υστέρων έμαθα για το 10ημερο εκπτώσεων! Δε βαριέσαι! Θα περιμένω το καλοκαίρι πάλι! Πάντως απ' ότι κατάλαβα μπορείς να το παραγγείλεις απλώς και να το πάρεις όποτε θες, ε; Γιατί κι εμείς πρώτα πρέπει να μετακομίσουμε, μην πηγαινοφέρνω και τις κούνιες :tongue:

Μη σου πω ότι το είδα και παραπάνω 700-800...Οπότε καλύτερα να πας να το δεις κάπου από κοντά και μετά να το παραγγείλεις από ίντερνετ! Και το μπεζ του είναι πολύ ωραίο, αν σου φανεί το άλλο σκούρο! Αν και από μέσα η φόδρα είναι λευκή οπότε δε θα είναι δυσάρεστο και για το μωράκι!

OkoIp3.png

Το μωρό θα το πάρουμε με το κάθισμα αυτοκινήτου από το μαιευτήριο, έτσι κι αλλιώς πρέπει να το αγοράσουμε για το αμάξι, ενώ την καλαθούνα μπορείς να την αποφύγεις.

Όσο για το βάρος σου, μην αγχώνεσαι, είναι λογικό να πάρεις λίγο παραπάνω με δύο μωράκια. Αν ξεφύγεις θα σου το πει ο γιατρός. Σημασία έχει να είστε και οι τρεις καλά. Τώρα που ρίχνει κλωτσίτσες ο μπέμπης, σκεφτόμουν τι θα γινόταν αν τα μωρά ήταν δύο, πρέπει να γίνεται πραγματικά χαμός! χαχα

Ακομα δεν ειμαι σίγουρη αν τα νοιώθω τα μπεμπάκια. Νοιωθω κάτι...αλλα δεν ξερω τι ακριβώς. Ειναι ίσως και αρκετά νωρίς. (ΠΗΤ 15/10) ΙΣΩΣ αν πατήσω την18η εβδομαδα τα νοιωσω για τα καλά. ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ??? :D:D:D

Σε οτι αφορά τα κιλά ειμαι στα + 6 κιλά (71......) αλλα ειχα πάρει και πρίν μείνω έγκυος οποτε νοιωθω αρκετά περιεργα. Ο γιατρος ομως ουτε καν με ζήγισε μονο μου λεει να προσέχω να μην ξεφεύγω απο την αρχή. ε καμια φορά πειναώ παραπάνω αλλα οκ......προσπαθω να συγκρατηθώ οταν παω να ξεφύγω.

xj92p3.png

Ναι εκ των υστέρων έμαθα για το 10ημερο εκπτώσεων! Δε βαριέσαι! Θα περιμένω το καλοκαίρι πάλι! Πάντως απ' ότι κατάλαβα μπορείς να το παραγγείλεις απλώς και να το πάρεις όποτε θες, ε; Γιατί κι εμείς πρώτα πρέπει να μετακομίσουμε, μην πηγαινοφέρνω και τις κούνιες :tongue:

Μη σου πω ότι το είδα και παραπάνω 700-800...Οπότε καλύτερα να πας να το δεις κάπου από κοντά και μετά να το παραγγείλεις από ίντερνετ! Και το μπεζ του είναι πολύ ωραίο, αν σου φανεί το άλλο σκούρο! Αν και από μέσα η φόδρα είναι λευκή οπότε δε θα είναι δυσάρεστο και για το μωράκι!

Μη νομίζεις, κι εγώ που έκανα μια έρευνα αγοράς απογοητεύτηκα, δεν είχε τόσο καλές εκπτώσεις. Γι' αυτό θα περιμένω αυτές του Ιουλίου για τα περισσότερα ψώνια. Στην κούνια και στο καρότσι που θέλω όμως έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω να βρω μεγάλη προσφορά, γι' αυτό λέω να τα κλείσω εγκαίρως και να μην τρέχω τελευταία στιγμή με τη ζέστη. Στην κούνια έδωσα μια πολύ μικρή προκαταβολή να κάνω την κράτηση και μου την φέρνουν όποτε θέλω. Για το καροτσάκι ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ να κάνω, πρώτα να το δω από κοντά και μετά να το κλείσω από το ιντερνετ. Ευτυχώς το εσωτερικό του όπως λες δεν είναι σκούρο!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Ακομα δεν ειμαι σίγουρη αν τα νοιώθω τα μπεμπάκια. Νοιωθω κάτι...αλλα δεν ξερω τι ακριβώς. Ειναι ίσως και αρκετά νωρίς. (ΠΗΤ 15/10) ΙΣΩΣ αν πατήσω την18η εβδομαδα τα νοιωσω για τα καλά. ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ??? :D:D:D

Σε οτι αφορά τα κιλά ειμαι στα + 6 κιλά (71......) αλλα ειχα πάρει και πρίν μείνω έγκυος οποτε νοιωθω αρκετά περιεργα. Ο γιατρος ομως ουτε καν με ζήγισε μονο μου λεει να προσέχω να μην ξεφεύγω απο την αρχή. ε καμια φορά πειναώ παραπάνω αλλα οκ......προσπαθω να συγκρατηθώ οταν παω να ξεφύγω.

Λογικά στην εβδομάδα που είσαι θα νιώθεις κάτι φτερουγισματάκια, κάτι μπουρμπουλήθρες! Σε δύο βδομάδες θα γίνει πολύ πιο έντονο! Τώρα πλέον από την 20η εβδομάδα, τουλάχιστον εγώ, νιώθω κανονικές κλωτσιές κτλ! :D

οχι κοριτσι της μπριταξ εχει καπου 190 ευρώ. αλλα ειναι αντιστοιχής εταιρειας. το κοιταξαμε με τον αντρα μου.

Ουφ θέλει ψάξιμο και μόνη μου δεν τα καταφέρνω σ'αυτά! Θα επιστρατεύσω τον άντρα μου! :tongue:

OkoIp3.png

Όντως είναι νωρίς ακόμα να τα νιώσεις... σε 2-3 βδομάδες να σε δω που θα αρχίσει το πάρτυ! Εγώ το νιώθω πλέον καθαρά και λένε όσο περνάει ο καιρός θα είναι και πιο έντονο! Το ΣΚ μου κάνει μόνο κάτι παύσεις μερικές φορές (γιατί μάλλον χαλαρώνει!) και αγχώνομαι λίγο, αλλά μέσα στη βδομάδα με τη δουλειά αρχίζει ξανά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

όΤΙ να ναι διαβάζω?:cool: χαχα!!! Ανδρομέδα νόμιζα σου άρεσε το συγκεκριμένο...Πάντως για mommy to be και σε όποια άλλη της αρέσει είναι 8,5 κιλά και ανοιγοκλείνει εύκολα, το είδα από κοντά:cool:. Εμείς τελικά κλείσαμε το maclaren techno xlr 2015 από τα μαδερκερ 7,5 κιλά http://www.prams.net/maclaren-techno-xlr-buggy-black-champagne-a γύρω στα 60Ε πιο ακριβό από το πραμσ απλά γιατί θέλαμε να ξεμπερδεύουμε. Και παρότι αυτό που ήθελα εξαρχής ήταν πιο ακριβό, η πωλητρια επέμενε και μου έλεγε πάρε αυτό και δεν θα το μετανοιώσεις. Γενικά ήταν της άποψης όσο πιο ελαφρύ τόσο καλύτερα και να ανοιγοκλείνει εύκολα, γιατί αλλιώς θα με κουράσει.

Επίσης το δωματιάκι του θα το κλείσουμε από τα Λητό την Παρασκευή γιατί θέλει 2 μήνες να έρθει:shock: Οπότε κοριτσάκια μου όσες κάνετε β΄επιπέδου να αρχίσετε να βλέπετε σιγά σιγά γιατί μέσα στο καλοκαίρι υπολειτουργούν όλα οπότε και καθυστερούν, ειδικά αν τα φέρνουν από εξωτερικό που είναι πολλοί οι μεσάζοντες...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

όΤΙ να ναι διαβάζω?:cool: χαχα!!! Ανδρομέδα νόμιζα σου άρεσε το συγκεκριμένο...Πάντως για mommy to be και σε όποια άλλη της αρέσει είναι 8,5 κιλά και ανοιγοκλείνει εύκολα, το είδα από κοντά:cool:. Εμείς τελικά κλείσαμε το maclaren techno xlr 2015 από τα μαδερκερ 7,5 κιλά http://www.prams.net/maclaren-techno-xlr-buggy-black-champagne-a γύρω στα 60Ε πιο ακριβό από το πραμσ απλά γιατί θέλαμε να ξεμπερδεύουμε. Και παρότι αυτό που ήθελα εξαρχής ήταν πιο ακριβό, η πωλητρια επέμενε και μου έλεγε πάρε αυτό και δεν θα το μετανοιώσεις. Γενικά ήταν της άποψης όσο πιο ελαφρύ τόσο καλύτερα και να ανοιγοκλείνει εύκολα, γιατί αλλιώς θα με κουράσει.

Επίσης το δωματιάκι του θα το κλείσουμε από τα Λητό την Παρασκευή γιατί θέλει 2 μήνες να έρθει:shock: Οπότε κοριτσάκια μου όσες κάνετε β΄επιπέδου να αρχίσετε να βλέπετε σιγά σιγά γιατί μέσα στο καλοκαίρι υπολειτουργούν όλα οπότε και καθυστερούν, ειδικά αν τα φέρνουν από εξωτερικό που είναι πολλοί οι μεσάζοντες...

Χαχαχα καλά με τόσα που λέμε λογικό είναι να χάνουμε τη μπάλα! Όντως φαίνεται πολύ εύχρηστο! Σε τι χρωματάκι;;

2 μήνες;; :shock: Τουλάχιστον θα προλάβεις να το κλείσεις στις εκπτώσεις ή πρέπει πιο νωρίς; Τί έχετε δει; Σετ επίπλων;

OkoIp3.png

Νομίζω πως πολύ νωρίς αρχίζω τα ψώνια αλλά τι να κάνω...:roll:

Πρώτον μένω επαρχία, δεύτερον είναι που κλείνουν τα εργοστάσια και τρίτον δεν ξέρω για εσάς κορίτσια αλλά εγώ έχω βαρύνει πολύ...5 βήματα κάνω και τα παίζω...όχι λαχάνιασμα αλλά νιώθω μεγάλο βάρος στην κοιλιά. Οπότε ο άντρας μου είπε: να τα κάνουμε να ξεμπερδεύουμε γιατί νομίζω μετά δεν θα μπορείς να κάνεις βήμα, και εγώ συμπληρώνω πως θα θέλω γερανό..χαχαχα!!!:tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...