Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη β επιπέδου:D:D Ελπίζω να συνεργαστεί λίγο κι ο δικός μου τότε. Φραουλίτσα ευτυχώς πλεον για την απονεύρωση δεν χρησιμοποιούν πάντα φάρμακα κι ο αδελφός μου έκανε 2 την περασμένη χρονιά και η οδοντίατρος ήταν "ελαφροχέρα" και δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά βέβαια είναι μια ταλαιπωρία που δεν χρειαζόμαστε τώρα.

Χτες είχαμε λίγο τρέξιμο γιατί ο σύζυγος ανέβασε πίεση ξαφνικά το βράδυ και ψάχναμε φαρμακείο για πιεσόμετρο. Ευτυχώς όλα καλά απλά κουράστηκε πολύ στη δουλειά αυτή τη βδομάδα και τον πειράζει και η ζέστη.

Σήμερα δοκίμασα να φορέσω μια μπλούζα εγκυμοσύνης, δώρο απο τη θεία μου και καλέ δεν μου έκανε! Είμαι ακόμα μείον 10 κιλά απο την αρχή αλλά έχει πρηστεί το στήθος και τόνιζε και την κοιλιά. Ήμουν λες και είχα τοπικό πάχος :D:D:tongue: Θα τη φυλάξω για αργότερα μήπως και μεγαλώσει κι αλλο το μπεμπάκι και τουλάχιστον έχω τη δικαιολογία να φάινομαι έγκυος:cool:

Να πας να τα δεις τα δοντάκια σου. Εγω είχα θέμα απο πριν αλλά όλο το άφηνα. Γενικά αν δεν σε πονάνε ή έχουν γίνει πιο ευαίσθητα δεν θα έχεις πρόβλημα!!!Ευχατιστώ για τα περαστικά!!!

Σου έμεινε αξέχαστη η φατσούλα του ε; Άντε με το καλό να το κρατπησεις και αγκαλίτσα. Εμείς σήμαρα το πρωί είχαμε πιάσει κουβέντα με την μπέμπα και την ένιωθε και ο μπαμπάς της και μου θύμησε το: τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ..:tongue:

Είναι λίγο ευαίσθητα γι'αυτό θα πάω για έναν καθαρισμό αν είναι.

Ένα θα σου πω, βλέπω συνέχεια τις φωτογραφίες από τον υπέρηχο...

Με το καλό για όλες μας!

Αχ αυτό με το τακ τακ είναι υπέροχο...Αυτές τις μέρες δεν χαλάρωσα καθόλου, θα το κάνω πάλι σήμερα!

Να σας βάλω και εγω ένα τραγουδάκι σήμερα που έχω κέφια και νομίζω μας εκφράζει, εμένα πάντως πολύ!!

Φοβερό τραγούδι!! Δε θα μπορούσες να βρεις πιο ταιριαστό στίχο!!

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη β επιπέδου:D:D Ελπίζω να συνεργαστεί λίγο κι ο δικός μου τότε. Φραουλίτσα ευτυχώς πλεον για την απονεύρωση δεν χρησιμοποιούν πάντα φάρμακα κι ο αδελφός μου έκανε 2 την περασμένη χρονιά και η οδοντίατρος ήταν "ελαφροχέρα" και δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά βέβαια είναι μια ταλαιπωρία που δεν χρειαζόμαστε τώρα.

Χτες είχαμε λίγο τρέξιμο γιατί ο σύζυγος ανέβασε πίεση ξαφνικά το βράδυ και ψάχναμε φαρμακείο για πιεσόμετρο. Ευτυχώς όλα καλά απλά κουράστηκε πολύ στη δουλειά αυτή τη βδομάδα και τον πειράζει και η ζέστη.

Σήμερα δοκίμασα να φορέσω μια μπλούζα εγκυμοσύνης, δώρο απο τη θεία μου και καλέ δεν μου έκανε! Είμαι ακόμα μείον 10 κιλά απο την αρχή αλλά έχει πρηστεί το στήθος και τόνιζε και την κοιλιά. Ήμουν λες και είχα τοπικό πάχος :D:D:tongue: Θα τη φυλάξω για αργότερα μήπως και μεγαλώσει κι αλλο το μπεμπάκι και τουλάχιστον έχω τη δικαιολογία να φάινομαι έγκυος:cool:

Περαστικά στον άντρα σου Μαριποζίτα! Κούραση είναι μωρέ...Ας προσέχει λίγο παραπάνω τώρα με τη ζέστη και ελαττώστε λίγο το αλάτι, αν τρώτε αρκετό.

Είσαι μείον 10 κιλά;;;

Πάντως κι εγώ αν φορέσω φαρδύ που κάθεται ομοιόμορφα είμαι σα γεματούλα κι όχι έγκυος!Ενώ όταν φοράω πιο εφαρμοστά ξεπροβάλλει μόνο η κοιλίτσα.. Και γενικά δε φαίνεται πολύ ακόμα.. Την τελευταία βδομάδα μόνο παρατηρώ ότι ρίχνουν στο δρόμο ένα δεύτερο βλέφαρο στην κοιλίτσα :tongue:

OkoIp3.png

Ανδρομέδα μου σ'ευχαριστώ πολύ. Τελικά ο γιατρός μας είπε οτι ήταν ελαφριά ηλίαση γιατί ο πρώτος ήλιος αυτή την εποχή καίει πολύ και θέλει προσοχή, οπότε προσέχετε κι εσείς κορίτσια, ξεγελάει επειδή θεωρούμε οτι είναι νωρίς για τέτοια.

Τα κιλά τα έχασα στην αρχή της εγκυμοσύνης με τους εμετούς και την αδιαθεσία. Δυστυχώς συνεχίστηκε μέχρι και τον τέταρτο μήνα και τώρα μάλλον έχει κλείσει το στομάχι μου και το βράδυ τρώω μόνο κανένα τοστάκι. Βέβαια ο γιατρός είναι καταχαρούμενος γιατί ήμουν ήδη 10 κιλά παραπάνω απο το ιδανικό βάρος για το σώμα μου και τώρα ήρθα στα "ίσια" :D Για ρούχα είδα οτι φετος είναι τα φλοράλ στη μόδα οπότε μια χαρά μας κάνουν όταν "μεγαλώσουμε":D

Διαφημίσεις

Ανδρομέδα μου σ'ευχαριστώ πολύ. Τελικά ο γιατρός μας είπε οτι ήταν ελαφριά ηλίαση γιατί ο πρώτος ήλιος αυτή την εποχή καίει πολύ και θέλει προσοχή, οπότε προσέχετε κι εσείς κορίτσια, ξεγελάει επειδή θεωρούμε οτι είναι νωρίς για τέτοια.

Τα κιλά τα έχασα στην αρχή της εγκυμοσύνης με τους εμετούς και την αδιαθεσία. Δυστυχώς συνεχίστηκε μέχρι και τον τέταρτο μήνα και τώρα μάλλον έχει κλείσει το στομάχι μου και το βράδυ τρώω μόνο κανένα τοστάκι. Βέβαια ο γιατρός είναι καταχαρούμενος γιατί ήμουν ήδη 10 κιλά παραπάνω απο το ιδανικό βάρος για το σώμα μου και τώρα ήρθα στα "ίσια" :D Για ρούχα είδα οτι φετος είναι τα φλοράλ στη μόδα οπότε μια χαρά μας κάνουν όταν "μεγαλώσουμε":D

Καλησπερα σε ολες!!Τι κανετε;;Εγω στη δουλεια ειμαι κ βαριεμαι!!!τι καλα που εχασες τοσα κιλα!!!!βεβαια θ τάλαιπωρηθηκες αλλα χαλαλι!!!περαστικα κ στον αντρά σου!!!φιλακια

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα αγάπες και καλή εβδομάδα! Μου λείψατε, το ομολογώ! :P

Χάθηκα λίγο, γιατί είχα αρκετή δουλειά την προηγούμενη εβδομάδα και τα απογεύματα έτρεχα να δω τίποτα για το μπεμπέ στο 10ήμερο των προσφορών. Ναι ναι κηρύσσω επισήμως την έναρξη των αγορών και σας περιμένω σιγά σιγά, μετά τα καλά αποτελέσματα από τις β' επιπέδου σας!!! :D:D:D

Τελικά κλείσαμε την κούνια του (την darligton από τα mothercare) γιατί είναι μικρή και χωράει οριακά στο δωμάτιό μας. Επίσης πήραμε και ένα σετάκι με σεντόνια-πάντα-πικέ κουβερτούλα από Λητώ που είχε μόνο 10% έκπτωση, αλλά ήθελα να το κατοχυρώσω γιατί δεν έχω δει κάτι άλλο να μου αρέσει τόσο. :tongue:

Τώρα σιγά σιγά θα κοιτάξω για καρότσι, μέχρι να βρω καμιά καλή προσφορά σε αυτό που θέλω. Μου έχουν πει και για αγορές μέσω amazon. Ξέρετε τίποτα γι' αυτό? Λίγο που κοίταξα στο ιντερνετ, είδα πως από πέρσυ έχουν βάλει αρκετά μεταφορικά για Ελλάδα.

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Εγώ ζεσταίνομαι...πολύ..Πωπω αν συνεχιστεί έτσι τι θα κάνω το κατακαλόκαιρο?

Βλέπω αρχίσατε τις αγορές?Μπράβοοοο.

Εγώ ευτυχώς έχω της αδερφής μου που η μικρή μας είναι 10 μηνών,οπότε μια χαρά βολευόμαστε.;)

Με τα κιλά πως πάτε κορίτσια?Εγώ μέχρι στιγμής 9.Μήπως είναι πολλά?:D:D

Μαράκι σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! Κι εγώ αρχίζω και ζεσταίνομαι αρκετά... Μια χαρά είναι τα κιλά σου, εγώ αισίως έφτασα τα 10 στρογγυλά...:oops: Όμως αυτές τις μέρες έχω κόψει κάτι πίτσες και σουβλάκια που τσάκισα τον προηγούμενο μήνα και ενώ στη ζυγαριά δεν έχω διαφορά φοβερή, πραγματικά νιώθω πως έχω ξεφουσκώσει και μου το λένε! Ανέβηκε και η διάθεσή μου :tongue:

Ναι, η απότομη ζέστη με το 3ωρο σίδερο δεν συνδυάζονται! Κι εγώ έσκασα σήμερα.

Οντέτ, ανοίξαμε το λίκνο και είναι τέλειο! Το χρώμα του είναι κανονικό μπεζ, όχι αυτό που έχουν οι φωτογραφίες και μοιάζει με χακί!

Με γεια το λίκνο κοριτσάκι μου! Καλορίζικο!

Κορίτσια, 445 γραμμάρια:D:D Το είδαμε το μπεμπάκι χτες! Είχε κουλουριαστεί σαν σαλιγκαράκι αλλά ο γιατρός είδε αυτα που ήθελε. Ο πλακούντας τα ίδια αλλά θα περιμένουμε κι αργότερα μήπως ανέβει. Έχω και ημερομηνία για τη β επιπέδου, στις 13/5. Βέβαια μου είπε ο γιατρός οτι αν έχει πάλι την ίδια στάση δεν μας βλέπω να τελειώνουμε γρήγορα. Ούτε φατσούλα είδαμε, τίποτα. Με τα μούτρα κάτω, αν και υποψιαζομαι οτι τσαντίστηκε επειδή περιμέναμε 2 ώρες και μάλλον το έκανε προς ένδειξη διαμαρτυρίας:D

Συγχαρητήρια για το μπεμπάκι σου! Έφτασε και η ώρα για τη β' επιπέδου, με το καλό! Μακάρι να δείτε και φατσούλα, θα ενθουσιαστείς, εγώ δε μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου!

Σευχαριστώ καλή μου!! Αν και τον φοβάμαι τον οδοντίατρο θέλω να πάω να τελειώνω με αυτο το δόντι να μπορώ να φάω και να πιω νερό χωρίς να πονάω...

Φραουλίτσα περαστικά για το δοντάκι! Είσαι πολύ θαρραλέα που το τόλμησες χωρίς αναισθησία! Εγώ μέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει, γιατί το πρώτο τρίμηνο είχα κάτι ψιλοπονάκια για κανα δυο μέρες και είχα φοβηθεί!

Κάναμε κι εμείς τη β' επιπέδου!! Όλα καλά είναι!! 417 γρ. και μας είπε να υπολογίζουμε 25-30 εκατοστά(δεν μπορούν να κάνουν μέτρηση όλο το μήκος του).

Το μπεμπάκι είχε βάλει το πόδι μες στη μούρη και δεν μπορούσαμε να το δούμε!! Μετά είχε συνέχεια μπροστά το χέρι του σα να έχει πονοκέφαλο και να λέει "ωχ πάλι εσείς, τι θα γίνει θα με αφήσετε στην ησυχία μου;;"χαχαχα

Η γιατρός αγανάκτησε, το κουνούσε μπας και βγάλει το χεράκι και τελικά πετύχαμε κανά δύο καλές φωτογραφίες! Έχουμε και μία με την πατούσα μπροστά χαχαχα

Εύχομαι σε όσες δεν έχουν κάνει ακόμα την εξέταση καλά αποτελέσματα!

Μπράβο για το λουλουδάκι σας Ανδρομέδα μου! Να το χαίρεστε το μικρούλι!

Περιμένω νέα σας! Καλή επιτυχία στα κορίτσια με τις β' επιπέδου αυτή τη βδομάδα! Φιλάκια πολλά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Mommy to be καλορίζικες οι πρώτες αγορές!!! Πολύ όμορφη η καινούργια κούνια και φαίνεται αρκετά γερή. Με το καλό να φιλοξενήσει το μωράκι σας!!

Εγώ κορίτσια τελικά θα γεννήσω στην Αθήνα. Το σκεφτήκαμε και απο τη μια σίγουρα στην αρχή θα χρειαστώ βοήθεια απο τους δικούς μου που μένουν όλοι εκεί, απο την άλλη το νοσοκομείο εδώ είναι άθλιο και οι τιμές στην ιδιωτική κλινική είναι εξωπραγματικές για αυτά που προσφέρει και αν τύχει οτιδήποτε σε στέλνουν στα Ιωάννινα. Δυστυχώς θα αλλάξω γιατρό φυσικά και προς το παρόν ψάχνω να βρω κάποιον απο το Έλενα Βενιζέλου. Θα δούμε..αγχώθηκα πάλι με αυτές τις αλλαγές αλλά ελπίζω να είναι για καλύτερα.:shock:

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τί κάνετε;; Καλή επιτυχία σε όσες έχουν την β' επιπέδου αυτή τη βδομάδα! Δε θυμάμαι αν είναι κάποια σήμερα, σίγουρα από Τετάρτη είστε κάποιες!

Ηλίαση ε; Να προσέχω λοιπόν γιατί είμαι λίγο επιρρεπής με τον ήλιο!

Πωπω πρέπει να ταλαιπωρήθηκες πολύ για να χάσεις 10 κιλά! Από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του!!!

Φλοράλ ε; Μια χαρά! Κι εγώ περιμένω να τελειώσω με κάτι τρεξίματα να πάρω κανένα φουστανάκι!

Καλημέρα αγάπες και καλή εβδομάδα! Μου λείψατε, το ομολογώ! :P

Χάθηκα λίγο, γιατί είχα αρκετή δουλειά την προηγούμενη εβδομάδα και τα απογεύματα έτρεχα να δω τίποτα για το μπεμπέ στο 10ήμερο των προσφορών. Ναι ναι κηρύσσω επισήμως την έναρξη των αγορών και σας περιμένω σιγά σιγά, μετά τα καλά αποτελέσματα από τις β' επιπέδου σας!!! :D:D:D

Τελικά κλείσαμε την κούνια του (την darligton από τα mothercare) γιατί είναι μικρή και χωράει οριακά στο δωμάτιό μας. Επίσης πήραμε και ένα σετάκι με σεντόνια-πάντα-πικέ κουβερτούλα από Λητώ που είχε μόνο 10% έκπτωση, αλλά ήθελα να το κατοχυρώσω γιατί δεν έχω δει κάτι άλλο να μου αρέσει τόσο. :tongue:

Τώρα σιγά σιγά θα κοιτάξω για καρότσι, μέχρι να βρω καμιά καλή προσφορά σε αυτό που θέλω. Μου έχουν πει και για αγορές μέσω amazon. Ξέρετε τίποτα γι' αυτό? Λίγο που κοίταξα στο ιντερνετ, είδα πως από πέρσυ έχουν βάλει αρκετά μεταφορικά για Ελλάδα.

Πολύ όμορφη η darlington! Κι εγώ την καμακώνω! Πόσο καιρό θα κάνουν να στη φέρουν; Την πέτυχες σε έκπτωση ή την κανονική τιμή;

Μεγειά τα πρώτα σας ψώνια!!!

Για amazon δεν έχω ιδέα! Γενικά για αγορές μέσω ίντερνετ είμαι εντελώς χαϊβάνι...Για ποιο καρότσι κοιτάς;

Mommy to be καλορίζικες οι πρώτες αγορές!!! Πολύ όμορφη η καινούργια κούνια και φαίνεται αρκετά γερή. Με το καλό να φιλοξενήσει το μωράκι σας!!

Εγώ κορίτσια τελικά θα γεννήσω στην Αθήνα. Το σκεφτήκαμε και απο τη μια σίγουρα στην αρχή θα χρειαστώ βοήθεια απο τους δικούς μου που μένουν όλοι εκεί, απο την άλλη το νοσοκομείο εδώ είναι άθλιο και οι τιμές στην ιδιωτική κλινική είναι εξωπραγματικές για αυτά που προσφέρει και αν τύχει οτιδήποτε σε στέλνουν στα Ιωάννινα. Δυστυχώς θα αλλάξω γιατρό φυσικά και προς το παρόν ψάχνω να βρω κάποιον απο το Έλενα Βενιζέλου. Θα δούμε..αγχώθηκα πάλι με αυτές τις αλλαγές αλλά ελπίζω να είναι για καλύτερα.:shock:

Αχ σε νιώθω....Κι εγώ πριν 2 βδομάδες άλλαξα γιατρό....Είναι πραγματικά αγχωτικό αλλά σκέψου ότι είναι για καλό δικό σου και του μωρού! Συμφωνώ με την απόφασή σου να γεννήσεις Αθήνα! Στο Έλενα βρήκα κι εγώ γιατρό, αυτόν που μου σύστησε το felicitaki και είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής! Μία φορά τον έχω δει και αυτή τη βδομάδα θα ξαναπάω! Αν θέλεις πληροφορίες πες μου!

OkoIp3.png

Σ'ευχαριστώ πολύ Ανδρομέδα μου:D:D Θα με βοηθούσες πολύ αν μου έστελνες το όνομα του γιατρού! Τον άλλο μήνα αρχές, φεύγω δεν γνωρίζω κανέναν γιατρό εκεί και έχω πελαγώσει:confused: Κι εγώ σκέφτομαι οτι και για την ασφάλεια του παιδιού και τη δική μου καλύτερα στην Αθήνα και να έχουμε και την οικογένειά μας κοντά.

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ πολύ Ανδρομέδα μου:D:D Θα με βοηθούσες πολύ αν μου έστελνες το όνομα του γιατρού! Τον άλλο μήνα αρχές, φεύγω δεν γνωρίζω κανέναν γιατρό εκεί και έχω πελαγώσει:confused: Κι εγώ σκέφτομαι οτι και για την ασφάλεια του παιδιού και τη δική μου καλύτερα στην Αθήνα και να έχουμε και την οικογένειά μας κοντά.

Για καλό είναι η αλλαγή σου. Μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια στην αρχή μέχρι να βρείς τον γιατρό σου αλλά το Έλενα πιστεύω είναι απο τα καλύτερα!!! Άντε αν έρθεις Αθήνα να ρθείς και στα μαθήματα!!!Θα ξεβολευτείς λιγάκι αλλά είναι για καλό!!!Υπομονή!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!Είδα αυτο το βιντεάκι και με συγκίνησε!!! Είναι πολύ καλό!!!Μακάρι να το ζήσουμε όλες!! https://youtu.be/3HWxiDsGenk

Καλή επιτυχία και στην audette σήμερα και σε όλα τα κορίτσια που θα κάνουν την β'!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!Είδα αυτο το βιντεάκι και με συγκίνησε!!! Είναι πολύ καλό!!!Μακάρι να το ζήσουμε όλες!! https://youtu.be/3HWxiDsGenk

Καλή επιτυχία και στην audette σήμερα και σε όλα τα κορίτσια που θα κάνουν την β'!!!

Το είδα χθες στην τηλεόραση... Εκτός του ότι κλαίω με το παραμικρό αλλά αυτό όντως είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό...

OkoIp3.png

Mariposita μου σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! Με το καλό και στα δικά σας!

Για το θέμα του γιατρού κάνε όπως αισθάνεσαι. Σίγουρα στην Αθήνα έχεις περισσότερες επιλογές σε γιατρούς και νοσοκομεία και είναι επίσης πολύ σημαντικό που θα έχεις βοήθεια από τους δικούς σου εδώ. Για το Έλενα έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια, μακάρι να βρεις κάποιον που να σε καλύπτει. Κι επίσης κανόνισε να συναντηθούμε στα σεμινάρια!:-D

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τί κάνετε;; Καλή επιτυχία σε όσες έχουν την β' επιπέδου αυτή τη βδομάδα! Δε θυμάμαι αν είναι κάποια σήμερα, σίγουρα από Τετάρτη είστε κάποιες!

Πολύ όμορφη η darlington! Κι εγώ την καμακώνω! Πόσο καιρό θα κάνουν να στη φέρουν; Την πέτυχες σε έκπτωση ή την κανονική τιμή;

Μεγειά τα πρώτα σας ψώνια!!!

Για amazon δεν έχω ιδέα! Γενικά για αγορές μέσω ίντερνετ είμαι εντελώς χαϊβάνι...Για ποιο καρότσι κοιτάς;

Σ' ευχαριστώ, με το καλό να ξεκινήσεις κι εσύ τις αγορές για το μωρουλάκι σου!

Την κούνια την είχαν διαθέσιμη αν την ήθελα, αλλά τους είπα να την φέρουν αρχές Ιουλίου, να διαμορφώσουμε λίγο τον χώρο πρώτα. Έχει καλή τιμή (169 ευρώ) και μάλλον γι' αυτό δεν είχε έκπτωση... Φαίνεται αρκετά σταθερή σε σχέση με άλλες κούνιες που φαίνονται πολύ απλές. Το πλεονέκτημά της-για κούνια-είναι ότι το στρώμα μετακινείται σε 3 ύψη. Επίσης το ένα κάγκελο ανεβοκατεβαίνει όμως δεν έχει εύχρηστο μηχανισμό (με το ένα χέρι) και νομίζω θα έκανε πιο ασταθή την κούνια. Έτσι εμείς πήραμε με σταθερά κάγκελα, γιατί και το πάνω κάτω δεν νομίζω ότι βολεύει συχνά.

Κι εγώ δεν έχω εμπειρία με αγορές από το ιντερνετ... για καρότσι έχω λατρέψει το inglesina zippy pro στο χρώμα college blue μάλλον...

Αχ Φραουλίτσα τι ωραίο βιντεάκι! Συγκινήθηκα κι εγώ! Μακάρι να αξιωθούμε να το ζήσουμε όλες!

Audette μου καλή επιτυχία σήμερα! Περιμένουμε νέα σου! :-P

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κοριτσάκια μου όλα καλά με τη β επιπέδου! Δοξα τω θεω η μπεμπα μας ειναι μια χαρα! Μας ταλαιπώρησε βεβαια λιγο γιατι δεν γυρναγε να τη δουμε(εινσι ντίβα το παιδι...:tongue::tongue:) αλλα μετα απο αρκετή ωρα κσι ενα διάλειμμα για φαγητο μας την εκανε τη χάρη! Σας ευχαριστω ολες για τη θετική ενεργεια και τις ευχες σας!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...