Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Ανδρομεδα μου πολυ ωραία τα νεα σου! Μπραβο κοριτσάκι μου!

Φραουλιτσα περαστικα με το δοντακι σου!

Οι υπόλοιπες τι κάνουν;;

Εγω πέτυχα πριν λίγο αυτο το βιντεακι http://vatolakkiotis.blogspot.gr/2015/05/video_8.html

Και εχω πλανταξει στο κλάμα!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!

Ανδρομεδα μου πολυ ωραία τα νεα σου! Μπραβο κοριτσάκι μου!

Φραουλιτσα περαστικα με το δοντακι σου!

Οι υπόλοιπες τι κάνουν;;

Εγω πέτυχα πριν λίγο αυτο το βιντεακι http://vatolakkiotis.blogspot.gr/2015/05/video_8.html

Και εχω πλανταξει στο κλάμα!!!

Κι εγώ το πέτυχα το πρωί στο facebook και έκλαιγα με μαύρο δάκρυ....

OkoIp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε?έχω βαρεθεί να γράφω μνμ και να τα σβήνω κατά λάθος.τι ωραία νέα διαβάζω!Ανδρομέδα,Mommy to be χαιρομαι πολυ για σας!ευχηθείτε μας να έχουμε και μεις ξανά αποτελέσματα!

Έχω αγχωθει αρκετά με την β επιπεδου.

Πολλά μπράβο σε όσες κάνετε μεταπτυχιακα!εγώ έχω ξεφύγει εντελώς από το διάβασμα πια.αν υπάρχει διάθεση πάντως θα βρείτε λύση να συνεχίσετε κ με τα μωράκια σας!

Audette πραγματικά συγκινητικό το βιντεακι..αν ήμουν μόνη θα είχα πλανταξει κ γω.γενικά έχω γίνει λιγάκι ευσυγκινητη πάντως!

Φραουλιτσα περαστικά κοπέλα μου..μην αγχώνεσαι θα σου κάνουν αναισθησία,δε θα καταλάβεις τπτ!

Έχω βγάλει τα καλοκαιρινά κοριτσια και τώρα δεν έχω όρεξη να τα κάνω.Τι έβγαλα δηλαδή..4-5 προβλέπεται να κρατήσω από τα δικά μου μόνο.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλησπε΄ρα Κορίτσια.

Ελπιζω να είστε όλες καλά. Έχουν γραφτεί αρκετά και δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω. Προσπαθώ να μπω αλλα συνήθως τρέχω γιατι τωρα ειμαι και στο μαγαζί του αντρα μου ( εποχιακά) και δουλευουμε .....οσο μπορουμε φυσικά.

Μη με διαγράψετε και εμενα απο την παρεα σας Please.

Μεχρι να δω τα νεα σας . στελνω σε ολες φιλια πολλά.

xj92p3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε?έχω βαρεθεί να γράφω μνμ και να τα σβήνω κατά λάθος.τι ωραία νέα διαβάζω!Ανδρομέδα,Mommy to be χαιρομαι πολυ για σας!ευχηθείτε μας να έχουμε και μεις ξανά αποτελέσματα!

Έχω αγχωθει αρκετά με την β επιπεδου.

Πολλά μπράβο σε όσες κάνετε μεταπτυχιακα!εγώ έχω ξεφύγει εντελώς από το διάβασμα πια.αν υπάρχει διάθεση πάντως θα βρείτε λύση να συνεχίσετε κ με τα μωράκια σας!

Audette πραγματικά συγκινητικό το βιντεακι..αν ήμουν μόνη θα είχα πλανταξει κ γω.γενικά έχω γίνει λιγάκι ευσυγκινητη πάντως!

Φραουλιτσα περαστικά κοπέλα μου..μην αγχώνεσαι θα σου κάνουν αναισθησία,δε θα καταλάβεις τπτ!

Έχω βγάλει τα καλοκαιρινά κοριτσια και τώρα δεν έχω όρεξη να τα κάνω.Τι έβγαλα δηλαδή..4-5 προβλέπεται να κρατήσω από τα δικά μου μόνο.

Πότε είναι η β' επιπέδου σου; Η αλήθεια είναι πως μέχρι να την κάνεις δεν περνάει ο καιρός και αγχώνεσαι..

Καλησπε΄ρα Κορίτσια.

Ελπιζω να είστε όλες καλά. Έχουν γραφτεί αρκετά και δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω. Προσπαθώ να μπω αλλα συνήθως τρέχω γιατι τωρα ειμαι και στο μαγαζί του αντρα μου ( εποχιακά) και δουλευουμε .....οσο μπορουμε φυσικά.

Δε θα σε σβήναμε Λευκή! Μην ανησυχείς! Τί κάνουν τα μπεμπάκια σου; Εσύ καλά είσαι;

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!! Ευχαριστώ για τα περαστικά!!!Την έκανα την απονεύρωση χωρίς νάρκωση τελικά και πόνεσα ελάχιστα. Λίγο τώρα με ενοχλεί μάλλον απο το "πασπάτεμα" που μου έκανε στο δοντάκι... Άχ τώρα ήταν να μου τύχει; Και τον πόνο των δοντιών δεν τον μπορώ καθόλου!!!

Ανδρομέδα μπράβο για την β΄σου!!Προχωράς ακάθεκτη πιά!!!Καλή επιτυχία σε όλες!!!

Μπράβο σας κοριτσάκια που συνεχίζεται τις σπουδές σας!! Σας θαυμάζω!! Εγω ένα πτυχίο κατάφερα και πήρα και το μεταπτυχιακό μου φαίνεται πολύ μακρινό!!! Μπράβο σας που έχετε όρεξη να διαβάσετε!!!

Να ρωτήσω και τα κοριτσάκια που κάνετε ηπαρίνες; Έκανα την εξέταση anti- Xa και βγήκε 0,30. Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα με βάση την εμπειρία σας; Με τον γιατρό θα μιλήσουμε απο Δευτέρα απόγευμα, οπότε αν έχετε καμιά ιδέα θα βοηθούσε!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!! Ευχαριστώ για τα περαστικά!!!Την έκανα την απονεύρωση χωρίς νάρκωση τελικά και πόνεσα ελάχιστα. Λίγο τώρα με ενοχλεί μάλλον απο το "πασπάτεμα" που μου έκανε στο δοντάκι... Άχ τώρα ήταν να μου τύχει; Και τον πόνο των δοντιών δεν τον μπορώ καθόλου!!!

Ανδρομέδα μπράβο για την β΄σου!!Προχωράς ακάθεκτη πιά!!!Καλή επιτυχία σε όλες!!!

Μπράβο σας κοριτσάκια που συνεχίζεται τις σπουδές σας!! Σας θαυμάζω!! Εγω ένα πτυχίο κατάφερα και πήρα και το μεταπτυχιακό μου φαίνεται πολύ μακρινό!!! Μπράβο σας που έχετε όρεξη να διαβάσετε!!!

Να ρωτήσω και τα κοριτσάκια που κάνετε ηπαρίνες; Έκανα την εξέταση anti- Xa και βγήκε 0,30. Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα με βάση την εμπειρία σας; Με τον γιατρό θα μιλήσουμε απο Δευτέρα απόγευμα, οπότε αν έχετε καμιά ιδέα θα βοηθούσε!!!

Φραουλιτσα ειναι πολυ καλη η τιμη της anti Xa! Το φυσιολογικό ειναι 0,10-0,40! Οποτε εισαι μια χαρα!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κάναμε κι εμείς τη β' επιπέδου!! Όλα καλά είναι!! 417 γρ. και μας είπε να υπολογίζουμε 25-30 εκατοστά(δεν μπορούν να κάνουν μέτρηση όλο το μήκος του).

Το μπεμπάκι είχε βάλει το πόδι μες στη μούρη και δεν μπορούσαμε να το δούμε!! Μετά είχε συνέχεια μπροστά το χέρι του σα να έχει πονοκέφαλο και να λέει "ωχ πάλι εσείς, τι θα γίνει θα με αφήσετε στην ησυχία μου;;"χαχαχα

Η γιατρός αγανάκτησε, το κουνούσε μπας και βγάλει το χεράκι και τελικά πετύχαμε κανά δύο καλές φωτογραφίες! Έχουμε και μία με την πατούσα μπροστά χαχαχα

Εύχομαι σε όσες δεν έχουν κάνει ακόμα την εξέταση καλά αποτελέσματα!

Μπραβο για τη β επιπεδου σας Ανδρομεδα!!!Ξεκιναμε δηλ ψωνια εε;;Αχ τι καλα!!!!!!Σας πηρε πολλη ωρ η εξεταση;;;Το μπουμπουκακι δεν ηθελε να το δειτε ακομα φαινεται!!χαχα σας εκανε ναζακι!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Φραουλιτσα γιατί χωρίς νάρκωση?επιλογή σου η του γιατρού?τώρα είναι που δεν πάω στον οδοντίατρο!!:)

Ανδρομέδα μου πλησιάζει η μέρα..13/5! Θα δω το μωρό και θα ησυχάσω!

Λευκή πως είναι τα διδυμακια μας?εσύ όλα καλά?πρόσεχε να μη κουράζεσαι!

Φιλιά σε ολες καλό βραδυ

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Φραουλιτσα ειναι πολυ καλη η τιμη της anti Xa! Το φυσιολογικό ειναι 0,10-0,40! Οποτε εισαι μια χαρα!;)

Σευχαριστώ πολύ για την απάντηση να σαι καλά!!! Φιλιά καλό βράδυ!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Φραουλιτσα γιατί χωρίς νάρκωση?επιλογή σου η του γιατρού?τώρα είναι που δεν πάω στον οδοντίατρο!!:)

Φιλιά σε ολες καλό βραδυ

Χωρίς νάρκωση μου την έκανε γιατί ήταν σίγουρος οτι δεν θσ πονέσω. Του είχα πεί όμως οτι αν πονέσω θα κάνουμε αμέσως και μου είχε πει οκ. Πόνεσα ελάχιστα μια φορά. Πράγματι δεν χρειαζόταν. Τώρα με ενοχλεί λίγο αλλά δεν θέλω παυσίπονο. Γενικά τα αποφεύγω αν αντέχω τον πόνο, πόσο μάλλον τώρα. Αν σε ενοχλεί κάτι στα δόντια σου να πάς. Πρέπει να τα προσέχουμε τώρα στην εγκυμοσύνη, η υγεία του στόματος επηρεάζει και αυτη. Με την β κοντά είμαστε όλες!! Με το καλό και καλά αποτελέσματα να χεις!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπε΄ρα Κορίτσια.

Λευκή μην ανησυχείς δεν θα σε σβήσουμε εσένα. Μόνο για όσους δεν ξέρουμε ούτε για αυχενική οπότε δεν ξέρουμε και τι έγινε, μακάρι όλα τα κορίτσια να ναι καλά και να χουν τελειόμηνες εγκυμοσύνες και απλά να μην το βτήκαν ενδιαφέρον!! Πάντως φαίνεται ότι δεν συμμετέχουν πιά. Καλό βράδυ σε όλες!!Καλές δουλειές και με το μαγαζί και όποτε μπορείς να ξεκουράζεσαι!!! Πλέον και η δική σου η κοιλίτσα θα έχει ξεπεταχτεί ε; Φιλιά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Πώς είστε; Έχει "πέσει" η ομαδούλα με τα τρεξίματα και όλα αυτά.. Έχω αρχίσει και ζεσταίνομαι πολύ και τα ρουχαλάκια μου με στενεύουν..

Μπραβο για τη β επιπεδου σας Ανδρομεδα!!!Ξεκιναμε δηλ ψωνια εε;;Αχ τι καλα!!!!!!Σας πηρε πολλη ωρ η εξεταση;;;Το μπουμπουκακι δεν ηθελε να το δειτε ακομα φαινεται!!χαχα σας εκανε ναζακι!!!!!

Ευχαριστούμε! Με το καλό και η δικιά σας εξέταση! Καμιά ώρα περίπου, ίσως και λιγότερο.. Βγήκαμε κιόλας και ξαναμπήκαμε μετά από λίγο μήπως και αλλάξει θέση το μωράκι. Αλλά γενικά επειδή έβλεπε αυτά που ήθελε δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Και επειδή την άλλη βδομάδα θα κάνω και υπέρηχο στην καρδούλα του ήταν πιο ήσυχη ως προς αυτό αφού θα τα δούμε πιο αναλυτικά. Ναι μωρέ το γλυκό μου!!! Ήθελε την ησυχία του!!! Πάντως όταν το δείτε μετά δε θα μπορείτε να ξεχάσετε το μουτράκι του....

Φιλιά σε ολες καλό βραδυ

Φτάνει ο καιρός, υπομονή!!!

OkoIp3.png

Σ'ευχαριστώ φραουλίτσα!!! Εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα και να είστε προετοιμασμένες για μεγάλες συγκινήσεις αφού θα δείτε τη φατσούλα του!

Περαστικά για το δοντάκι...Πάντως αν δεν αντέχεται ο πόνος νομίζω ντεπόν επιτρέπεται. Τουλάχιστον ο γιατρός μου αυτό μου είπε.

Θα πάω κι εγώ για έναν έλεγχο, κακώς πολύ κακώς το άφησα...

OkoIp3.png

Σ'ευχαριστώ φραουλίτσα!!! Εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα και να είστε προετοιμασμένες για μεγάλες συγκινήσεις αφού θα δείτε τη φατσούλα του!

Περαστικά για το δοντάκι...Πάντως αν δεν αντέχεται ο πόνος νομίζω ντεπόν επιτρέπεται. Τουλάχιστον ο γιατρός μου αυτό μου είπε.

Θα πάω κι εγώ για έναν έλεγχο, κακώς πολύ κακώς το άφησα...

Να πας να τα δεις τα δοντάκια σου. Εγω είχα θέμα απο πριν αλλά όλο το άφηνα. Γενικά αν δεν σε πονάνε ή έχουν γίνει πιο ευαίσθητα δεν θα έχεις πρόβλημα!!!Ευχατιστώ για τα περαστικά!!!

Σου έμεινε αξέχαστη η φατσούλα του ε; Άντε με το καλό να το κρατπησεις και αγκαλίτσα. Εμείς σήμαρα το πρωί είχαμε πιάσει κουβέντα με την μπέμπα και την ένιωθε και ο μπαμπάς της και μου θύμησε το: τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ..:tongue:

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...