Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια τι κάνετε; Καλά; Εγώ την πάτησα απο την Τρίτη ξημερώματα με πονάει το δόντι!!Πήγα σήμερα στον οδοντίατρο και θα χρειαστώ απονεύρωση!! Περιμένω να πάρω το οκ απο τον γυναικολόγο και αύριο θα πάω. Μεγάλη ταλαιπωρία. Μέχρι σήμερα το πρωί με πονούσε πολύ. Πήρα μόνο δυο παυσίπονα χτες το απόγευμα και το βράδυ καθόλου και δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά!!! Αμάν!!Ευτυχώς σήμερα δεν πονάει συνέχεια μόνο αν πάει το νερό ή κρύο φαγητό... Και ο οδοντίατρος είναι ο πιο μεγάλος μου φόβος!!!

Mariposita καλά έκανε το παιδί σου!!!Αφού περίμενε δυο ώρες τί να κάνει; Βαρέθηκε!!Κάθε φορά τόσο περιμένεις για τον γιατρό ή έτυχε; Καλή επιτυχία με την Β΄.

Ανδρομέδα πολύ ωραία η συνταγη!!!Μου έβαλες ιδέα μια μέρα θα την φτιάξω!!!Κάνει όμως να τρώμε φιλαδέλφια;

Κοριτσάκια σας διάβασα, έγραψα όσα θυμόμουν συγχωρέστε με αν ξεχνάω καμία αλλά δικαιολογούμε, πέρα απο την αμνησία της εγκυμοσύνης...

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!!Και αυτο με το "μου μύρισε" κάτι και πρέπει ο άντρας να τρέχει να το βρεί νομίζω ότι δεν πολύ ισχύει!!!Ούτε και εγώ είχα τίποτα επιθυμίες περίεργες.

Το μόνο που μου συμβαίνει είναι ότι έχω πάθει τρέλα με την φέτα!!!Κάθε πρωί τρώω φέτα με ψωμί και ντοματούλα και μες στην μέρα θέλω και κανα κομμάτι... Πριν σπάνια έτρωγα και πιο πολύ έξω.

zZWsp2.png398Mp3.png

Χαχα κι εμένα αυτές οι λιγούρες μου φαίνονται λίγο περίεργες αλλά θυμάμαι πριν ακόμα καταλάβω οτι είμαι έγκυος μετά τα Χριστούγεννα στο κτελ του γυρισμού με είχε πιάσει μια μανία για τυρογαριδάκια:D Ακόμα και τώρα όταν τα σκέφτομαι θέλω να φάω 2 σακουλάκια:D Φυσικά δεν θέλω να δώσω στο μωράκι τέτοια χημικά αλλά δεν νομίζω να αντέξω για πολύ:twisted:

Όσο για την αναμονή στο γιατρό, επειδή έχει πολύ καλή φήμη έχει και πολύ κόσμο, επομένως το λιγότερο που μου έχει τύχει είναι 1 ώρα αλλά και στη γιατρό μου στην Αθήνα τόσο περίμενα και πλεον το έχω δεδομένο. Αλλά το 2ωρο για έγκυο στην καρέκλα δεν είναι οτι καλύτερο :(

Περαστικά φραουλιτσα για το δοντάκι....υπομονή και καλα ξεμπερδέματα...

Σευχαριστώ καλή μου!! Αν και τον φοβάμαι τον οδοντίατρο θέλω να πάω να τελειώνω με αυτο το δόντι να μπορώ να φάω και να πιω νερό χωρίς να πονάω...

Χαχα κι εμένα αυτές οι λιγούρες μου φαίνονται λίγο περίεργες αλλά θυμάμαι πριν ακόμα καταλάβω οτι είμαι έγκυος μετά τα Χριστούγεννα στο κτελ του γυρισμού με είχε πιάσει μια μανία για τυρογαριδάκια:D Ακόμα και τώρα όταν τα σκέφτομαι θέλω να φάω 2 σακουλάκια:D Φυσικά δεν θέλω να δώσω στο μωράκι τέτοια χημικά αλλά δεν νομίζω να αντέξω για πολύ:twisted:

Όσο για την αναμονή στο γιατρό, επειδή έχει πολύ καλή φήμη έχει και πολύ κόσμο, επομένως το λιγότερο που μου έχει τύχει είναι 1 ώρα αλλά και στη γιατρό μου στην Αθήνα τόσο περίμενα και πλεον το έχω δεδομένο. Αλλά το 2ωρο για έγκυο στην καρέκλα δεν είναι οτι καλύτερο :(

Καλά και εγώ που και πού θυμάμαι διάφορα, αλλά δεν με πιάνει τέτοια τρέλα που αν δεν το φάω να μην αντέχω.. Λιγούρες είχα και πριν μείνω έγκυος!!

Δύο ώρες είναι πολύ κουραστικές και πολύ ΒΑΡΕΤΕΣ!!! Και ο άντρας μου παραπονιέται που κάποιες φορές περιμένουμε και καμιά ώρα... Εντάξει να συμβεί κάτι επείγον αλλά τον να σε καθυστερεί συχνά πάνω απο μια ώρα μου φαίνεται σαν κακή διαχείριση χρόνου. Δεν το λέω μόνο για τον δικό σου γιατρό, για όλους τα λέω. Κλείνουν τα ραντεβού πολύ κοντά το ένα στο άλλο..

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

https://www.myphiladelphia.gr/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%A0%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%AC%20%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC?r=5156

Η σημερινή παραγγελία από το μπεμπάκι :tongue:

Δίνω ιδέες σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι να φτιάξετε!

Πωπω μου φαίνεται υπέροχο.Τι μας κάνεις απογευματιάτικα και είμαι ακι στη δουλεια...:?

7H5Lp3.png

Γειά σας κοριτσάκια τι κάνετε; Καλά; Εγώ την πάτησα απο την Τρίτη ξημερώματα με πονάει το δόντι!!Πήγα σήμερα στον οδοντίατρο και θα χρειαστώ απονεύρωση!! Περιμένω να πάρω το οκ απο τον γυναικολόγο και αύριο θα πάω. Μεγάλη ταλαιπωρία. Μέχρι σήμερα το πρωί με πονούσε πολύ. Πήρα μόνο δυο παυσίπονα χτες το απόγευμα και το βράδυ καθόλου και δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά!!! Αμάν!!Ευτυχώς σήμερα δεν πονάει συνέχεια μόνο αν πάει το νερό ή κρύο φαγητό... Και ο οδοντίατρος είναι ο πιο μεγάλος μου φόβος!!!

Mariposita καλά έκανε το παιδί σου!!!Αφού περίμενε δυο ώρες τί να κάνει; Βαρέθηκε!!Κάθε φορά τόσο περιμένεις για τον γιατρό ή έτυχε; Καλή επιτυχία με την Β΄.

Ανδρομέδα πολύ ωραία η συνταγη!!!Μου έβαλες ιδέα μια μέρα θα την φτιάξω!!!Κάνει όμως να τρώμε φιλαδέλφια;

Κοριτσάκια σας διάβασα, έγραψα όσα θυμόμουν συγχωρέστε με αν ξεχνάω καμία αλλά δικαιολογούμε, πέρα απο την αμνησία της εγκυμοσύνης...

Περαστικα Φραουλίτσα.Κι εμένα είναι η φοβία μου ο οδοντίατρος.Υπομονή,μετά θα ηρεμήσεις.

Όσον αφορά κορίτσια τις μυρωδιές,αν και τα κοροιδεύω αυτά,χθες τ απόγευμα μου μύριζε πεπόνι που ήμουν στο μαγαζί.Και το πεπόνι δεν το τρώω.Τι να πεις..

7H5Lp3.png

Φραουλιτσα περαστικα σου!!Και εγω χρειαζομαι οδοντιατρο αλλα επειδη δεν ποναω το αφησα κ οσο παει....μπας κ τη γλιτωσω κ παω μετα τη γεννα...κοριτσια αυτο μετους γιατρους κ την καθυστερυση οντως μερικες φορες ειναι εκνευριστικο..εγω στη γυναικολογο δεν εχω μεγαλες καθυστερυσεις αντε το πολυ μισαωρο αν τυχει κατι...αλλα ενδοκρινολογο χθες μια ωρα κ δεκα λεπτα κον 3ψ ν σηκωθω να φυγω....ο αντρας μου το ειπε στη γραμματεα ....δεκα της λεει ειχαμε ραντεβου πηγε εντεκα και.....τι θ γινει θ μπουμε;;;κ μας περασε σχεδον αμεσως....αλλα κ σημερα που πηγα να δειξω τις εξετασεις παλι περιμενα κανα μισαωρο μεχρι να μου γραψει κ τ φαρμακα...γκρρρρρ τα νευρα μου!!Τουλαχιστον οι εξετασεις ηταν παρα πολυ καλες αυτη τη φορα κ ημουν χαρουμενη!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κάναμε κι εμείς τη β' επιπέδου!! Όλα καλά είναι!! 417 γρ. και μας είπε να υπολογίζουμε 25-30 εκατοστά(δεν μπορούν να κάνουν μέτρηση όλο το μήκος του).

Το μπεμπάκι είχε βάλει το πόδι μες στη μούρη και δεν μπορούσαμε να το δούμε!! Μετά είχε συνέχεια μπροστά το χέρι του σα να έχει πονοκέφαλο και να λέει "ωχ πάλι εσείς, τι θα γίνει θα με αφήσετε στην ησυχία μου;;"χαχαχα

Η γιατρός αγανάκτησε, το κουνούσε μπας και βγάλει το χεράκι και τελικά πετύχαμε κανά δύο καλές φωτογραφίες! Έχουμε και μία με την πατούσα μπροστά χαχαχα

Εύχομαι σε όσες δεν έχουν κάνει ακόμα την εξέταση καλά αποτελέσματα!

OkoIp3.png

Ωχ κοπέλα μου τι σου έτυχε...Και 'μενα ο οδοντίατρος είναι το χειρότερό μου... Και τί θα κάνεις τώρα; Χωρίς αναισθησία;; :shock:

Από μία γρήγορη αναζήτηση δεν είδα να υπάρχει πρόβλημα με το φιλαδέλφια, αλλά για σίγουρα ρώτα το γιατρό αν τύχει..Πάντως και με απλό τυρί τριμμένο ωραίο είναι ή μία "σάλτσα" από γιαούρτι..

Περαστικα Φραουλίτσα.Κι εμένα είναι η φοβία μου ο οδοντίατρος.Υπομονή,μετά θα ηρεμήσεις.

Όσον αφορά κορίτσια τις μυρωδιές,αν και τα κοροιδεύω αυτά,χθες τ απόγευμα μου μύριζε πεπόνι που ήμουν στο μαγαζί.Και το πεπόνι δεν το τρώω.Τι να πεις..

Αχχχ από το Μάρτιο θέλω πεπόνι...Περιμένω πως και πως...

Φραουλιτσα περαστικα σου!!Και εγω χρειαζομαι οδοντιατρο αλλα επειδη δεν ποναω το αφησα κ οσο παει....μπας κ τη γλιτωσω κ παω μετα τη γεννα...κοριτσια αυτο μετους γιατρους κ την καθυστερυση οντως μερικες φορες ειναι εκνευριστικο..εγω στη γυναικολογο δεν εχω μεγαλες καθυστερυσεις αντε το πολυ μισαωρο αν τυχει κατι...αλλα ενδοκρινολογο χθες μια ωρα κ δεκα λεπτα κον 3ψ ν σηκωθω να φυγω....ο αντρας μου το ειπε στη γραμματεα ....δεκα της λεει ειχαμε ραντεβου πηγε εντεκα και.....τι θ γινει θ μπουμε;;;κ μας περασε σχεδον αμεσως....αλλα κ σημερα που πηγα να δειξω τις εξετασεις παλι περιμενα κανα μισαωρο μεχρι να μου γραψει κ τ φαρμακα...γκρρρρρ τα νευρα μου!!Τουλαχιστον οι εξετασεις ηταν παρα πολυ καλες αυτη τη φορα κ ημουν χαρουμενη!!!!!!

Μπράβο σταφυλάκι για τις εξετάσεις! Όντως η αναμονή δεν παλεύεται...Κι όταν θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη εκεί να δω τι θα γίνει...

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Κάναμε κι εμείς τη β' επιπέδου!! Όλα καλά είναι!! 417 γρ. και μας είπε να υπολογίζουμε 25-30 εκατοστά(δεν μπορούν να κάνουν μέτρηση όλο το μήκος του).

Το μπεμπάκι είχε βάλει το πόδι μες στη μούρη και δεν μπορούσαμε να το δούμε!! Μετά είχε συνέχεια μπροστά το χέρι του σα να έχει πονοκέφαλο και να λέει "ωχ πάλι εσείς, τι θα γίνει θα με αφήσετε στην ησυχία μου;;"χαχαχα

Η γιατρός αγανάκτησε, το κουνούσε μπας και βγάλει το χεράκι και τελικά πετύχαμε κανά δύο καλές φωτογραφίες! Έχουμε και μία με την πατούσα μπροστά χαχαχα

Εύχομαι σε όσες δεν έχουν κάνει ακόμα την εξέταση καλά αποτελέσματα!

Μπραβο κοριτσάκι.Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου.Αχ πολύ χαίρομαι με τέτοια ευχάριστα νέα :):):)

7H5Lp3.png

Άντε κι αλλά ευχάριστα νέα...μπράβο Ανδρομέδα...το μπεμπακι σου μωρε σου κάνει ναζάκια...σήμερα πήγα τζάμπο για διάφορες βλακείες και έβλεπα όλες τις κοπέλες με τα μικρούλια μπεμπακια τους...άντε σε λίγους μήνες θα ειμαστε έτσι και μεις...

Nv6Vp2.png

Ευχαριστώ κορίτσια! :D

Ναι, ναι κι εγώ βλέπω συνέχεια μανούλες με μωράκια και χαζογελάω! Με κοιτάνε τα μωρά και θα σκέφτονται "καλά χαζή είναι αυτή, γιατί μου γελάει έτσι;;" :tongue:

OkoIp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια! :D

Ναι, ναι κι εγώ βλέπω συνέχεια μανούλες με μωράκια και χαζογελάω! Με κοιτάνε τα μωρά και θα σκέφτονται "καλά χαζή είναι αυτή, γιατί μου γελάει έτσι;;" :tongue:

Μπράβο Ανδρομέδα!!!Τέλεια τα νέα σας!!!:D:D:D:D:D:D:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια:):):).Φραουλίτσα και εγώ πήγα οδοντίατρο για σφράγισμα.Η ανιασθησία επιτρέπεται απλά κάνουν μια διαφορετική δε θυμάμαι πως τη λένε. Μου είχε πει ο γυναικολόγος να του πω πως είμαι έγκυος και όλα καλά.Κάνε το να ξεμπερδεύεις.Καλά με τη φέτα έχω φάει κι εγώ κόλλημα τρελλό.Την ἐτρωγα και ρπιν όπως όλα τα τυριά αλλά τώρα τρελαινομαι!!!!!!!!!

Ανδρομέδα μου συγχαρητήρια.Άντε να έρθει και η σειρά των υπολοίπων με καλά νέα για όλες μας.Φιλιά σε όλες σας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...