Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;;; Κούραση σήμερα.. Κοιμήθηκα και 2 ώρες για μεσημέρι και ξύπνησα κοτόπουλο!!! Άναψα και ανεμιστήρα!!! Άντε καλό μας καλοκαίρι!!! :cool:

Ανδρομέδα μου, το μεταπτυχιακό σου είναι τέλειο!!! Προσπάθησε όσο μπορείς, γιατί σε βλέπω να τρέχεις μαζί μου, που έχω από Σεπτέμβρη να κάνω την έρευνα για το διδακτορικό μου (για το θεωρητικό δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη βέβαια...). Μετά από 2 μεταπτυχιακά, όταν θα έρθει η ώρα της διπλωματικής, θα σας πω το κόλπο να βγει όσο πιο αναίμακτα γίνεται! Αν και δεν ξέρω αν έχει εφαρμογή στην αρχαιολογία...

Δύο μεταπτυχιακά;;; Και πας και για διδακτορικό;;; Χαρά στο κουράγιο σου!!! Το κόλπο θέλω να το μάθω αλλά σε μας η διπλωματική πρέπει να είναι πρωτότυπη έρευνα με υλικό που δεν έχει μελετηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να λείπω εκτός Αθηνών.. Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό με το μωράκι...

Τι αντικείμενο είχαν τα μεταπτυχιακά σου;

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Εγώ ζεσταίνομαι...πολύ..Πωπω αν συνεχιστεί έτσι τι θα κάνω το κατακαλόκαιρο?

Βλέπω αρχίσατε τις αγορές?Μπράβοοοο.

Εγώ ευτυχώς έχω της αδερφής μου που η μικρή μας είναι 10 μηνών,οπότε μια χαρά βολευόμαστε.;)

Με τα κιλά πως πάτε κορίτσια?Εγώ μέχρι στιγμής 9.Μήπως είναι πολλά?:D:D

Κι εγώ ζεσταίνομαιιιι!!! Από τώρα...τι θα γίνει όλο το καλοκαίρι;;; Πρέπει να αγοράσω και σανδαλάκια... Δεν αντέχω άλλο με το κλειστό...

Τι ωραία που έχεις ήδη από την αδερφή σου!! Είναι πολλά τα πρώτα έξοδα!!

Κι εγώ στα 6 είμαι....Τις τελευταίες μέρες βέβαια έχω κάτι υπογλυκαιμίες και μπορεί να έχω πάρει λίγο ακόμα..

Ο γιατρός σου τι σου λέει; Έχει σημασία και από πόσα κιλά ξεκίνησες!

OkoIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;;; Κούραση σήμερα.. Κοιμήθηκα και 2 ώρες για μεσημέρι και ξύπνησα κοτόπουλο!!! Άναψα και ανεμιστήρα!!! Άντε καλό μας καλοκαίρι!!! :cool:

Δύο μεταπτυχιακά;;; Και πας και για διδακτορικό;;; Χαρά στο κουράγιο σου!!! Το κόλπο θέλω να το μάθω αλλά σε μας η διπλωματική πρέπει να είναι πρωτότυπη έρευνα με υλικό που δεν έχει μελετηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να λείπω εκτός Αθηνών.. Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό με το μωράκι...

Κι εγώ ζεσταίνομαιιιι!!! Από τώρα...τι θα γίνει όλο το καλοκαίρι;;; Πρέπει να αγοράσω και σανδαλάκια... Δεν αντέχω άλλο με το κλειστό...

Κι εγώ στα 6 είμαι....Τις τελευταίες μέρες βέβαια έχω κάτι υπογλυκαιμίες και μπορεί να έχω πάρει λίγο ακόμα..

Αχ...δεν ξέρω τι θα κάνουμε,μάλλον θα μαστε αγκαλιά με τους ανεμιστήρες και τα κλιματιστικά.Εγώ ήδη ξεκίνησα με παραπανίσια κιλά απ την προηγούμενη εγκυμοσύνη,ο γιατρός μου είπε όσο το δυνατόν λιγότερα μέχρι 7-8 κιλά.Αλλά το κόβω να τα ξεπερνάω κατα πολύ...:?

Ναι η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ τυχερή με τα πράγματα της αδερφής μου και κάποια μάλιστα είναι και τελείως αφόρετα, απο τα δώρα που της πήραν, δεν πρόλαβε καν να τα βάλει.

7H5Lp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Εγώ ζεσταίνομαι...πολύ..Πωπω αν συνεχιστεί έτσι τι θα κάνω το κατακαλόκαιρο?

Εγώ ευτυχώς έχω της αδερφής μου που η μικρή μας είναι 10 μηνών,οπότε μια χαρά βολευόμαστε.;)

Ναι, η απότομη ζέστη με το 3ωρο σίδερο δεν συνδυάζονται! Κι εγώ έσκασα σήμερα.

Εγώ είμαι στα +4 και με μάλωσε ο ενδοκρινολόγος. Αλλά τι να κάνω, όσο μπορώ...

Στα παιδαγωγικά είναι, μιας και αυτό είναι το βασικό μου πτυχίο. Τα έκανα γρήγορα-γρήγορα και καπάκι διδακτορικό. Να δω πότε θα το τελειώσω, ευτυχώς θα με βοηθάει το αγόρι μου.

Κι εγώ θα έχω ταξίδια για να μαζέψω δεδομένα, αλλά θα παίρνω και το νινί μαζί, εσύ δεν ξέρω πώς το κάνεις αυτό. Πόσο καιρό θα πρέπει (στο περίπου, εννοείται) να λείψεις;

Οντέτ, ανοίξαμε το λίκνο και είναι τέλειο! Το χρώμα του είναι κανονικό μπεζ, όχι αυτό που έχουν οι φωτογραφίες και μοιάζει με χακί!

tt1e3

Κορίτσια, 445 γραμμάρια:D:D Το είδαμε το μπεμπάκι χτες! Είχε κουλουριαστεί σαν σαλιγκαράκι αλλά ο γιατρός είδε αυτα που ήθελε. Ο πλακούντας τα ίδια αλλά θα περιμένουμε κι αργότερα μήπως ανέβει. Έχω και ημερομηνία για τη β επιπέδου, στις 13/5. Βέβαια μου είπε ο γιατρός οτι αν έχει πάλι την ίδια στάση δεν μας βλέπω να τελειώνουμε γρήγορα. Ούτε φατσούλα είδαμε, τίποτα. Με τα μούτρα κάτω, αν και υποψιαζομαι οτι τσαντίστηκε επειδή περιμέναμε 2 ώρες και μάλλον το έκανε προς ένδειξη διαμαρτυρίας:D

Διαφημίσεις

χαχαχα θα διαβάζετε όλοι μαζί! Καλύτερα σιγά-σιγά από το να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις! Κι εγώ αν είχα τη δυνατότητα θα πήγαινα πιο χαλαρά αλλά πλέον υπάρχει όριο σπουδών...:mad:

Αλλά όπως λες καλά να είμαστε και όλα θα γίνουν!!! Εδώ με βλέπω σε ανασκαφές και στην πλάτη το μάρσιπο!!! χαχαχα :D

Χαχαχα! Θα πέσει πολυ μόρφωση στην οικογένεια! :tongue::tongue::tongue:

Ενταξει δεν πειράζει με το όριο , θα ζοριστεις λίγο αλλα θα ξεμπερδευεις!;)

Χαχαχα! Το φαντάζεσαι; Θα μεγαλώνεις έναν μικρο ιντιανα τζοουνς(ή μια μικρη Κατερίνα περιστερη δεν ξέρουμε ακομα...χαχαχα:P:p)

Άντε καλέ γρουσουζιές! Τι χαζομάρες είναι αυτά, έλεος..

Μαρία μου, συλλυπητήρια. Τουλάχιστον έμαθε για το δισέγγονο και χάρηκε...

Εγώ σήμερα δεν τον πολυένιωσα, αλλά δεν στρώθηκα λίγο, όλο τρέχουμε. Πότε θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε κανονικά, να ηρεμούμε...

Θα την προσθέσω! Πώς πάει το νινί σου;

Με το καλό η β' επιπέδου και ο γάμος σας, γλυκιά μου!!!

Εγώ πάντως άλλαξα ΠΑΛΙ σουτιέν. Έκανα το λάθος την προηγ. φορά και δεν το δοκίμασα στο στενότερο και τώρα με έσφιγγαν αρκετά, οπότε χθες ήμουν για ψώνια πάλι. Ελπίζω να μην μεγαλώσει άλλο το στήθος μου... Εγώ θα τη βγάλω με κάποιες μακριές φούστες που έχω και το πολύ-πολύ να πάρω καμιά μπλούζα ακόμη..

Βρε Οντέτ, εσύ είσαι κινητό φαρμακείο!!!! Εγώ παίρνω μόλις 1 Τ4, 4 μαγνήσιο, 1 φολικό. Και το φολικό μου είπε η γιατρός μου ότι θα το κόψουμε σιγά-σιγά...

Ωωωωωω, μεγάλο αγόρι! Τι ωραία τα νέα σου! Άντε να αρχίσετε τις αγορές χωρίς άγχος τώρα!!

Ανδρομέδα μου, το μεταπτυχιακό σου είναι τέλειο!!! Προσπάθησε όσο μπορείς, γιατί σε βλέπω να τρέχεις μαζί μου, που έχω από Σεπτέμβρη να κάνω την έρευνα για το διδακτορικό μου (για το θεωρητικό δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη βέβαια...). Μετά από 2 μεταπτυχιακά, όταν θα έρθει η ώρα της διπλωματικής, θα σας πω το κόλπο να βγει όσο πιο αναίμακτα γίνεται! Αν και δεν ξέρω αν έχει εφαρμογή στην αρχαιολογία...

Τι να κανω; Εχω τις αντιπηκτικες, παίρνω και τα ουτροτζεσταν για ις συσπασεις... Μαζεύονται!! Ασβέστιο δεν σου εχει δώσει;;

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Είχα γράψει ένα τεράστιο μήνυμα και δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν το πήρε...οπότε τώρα θα απαντήσω λίγο πιο σύντομα...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχούλες σας και σας εύχομαι κάθε καλό!

Ανδρομέδα και Audette υπομονή με τα διαβάσματα, σας θαυμάζω, εγώ ευτυχώς έχω ξεμπερδέψει από αυτά και τώρα πια ούτε σελίδα δε μπορώ να διαβάσω από βιβλίο!

Παλιά κι εγώ αρχαιολόγος ήθελα να γίνω, τώρα πως προέκυψαν τα οικονομικά είναι άλλο θέμα :)

Το ring sling είναι πολύ καλή λύση αν θέλουμε να θηλάσουμε σε δημόσιο χώρο. Τυλίγεσαι με αυτό και δε φαίνεται τίποτα, το έχω δει σε φίλη μου και βολεύει πολύ! Τώρα δε νομίζω να το χρησιμοποιούσα πιο συχνά για τη μεταφορά του παιδιού, το φοβάμαι λίγο... θα ρωτήσω όταν έρθει η ώρα και τον παιδίατρο βέβαια.

Μαρία και mariprosita συλλυπητήρια για τις γιαγιούλες σας, ο Θεός να τις αναπαύσει.

Didi μου είδα κι εγώ αυτό που λες στη διαφορά στις τιμές και φρίκαρα. Είχα βρει ωραιότατη προσφορά σε πολυκαρότσι chicco και τώρα έχει ανέβει η τιμή 150 ευρώ!!!

Βρήκα μια καλή προσφορά σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στη βόρεια Ελλάδα, το toys 24.gr αλλά θέλει πρώτα να εξοφλήσω και μετά να παραλάβω με μεταφορική, ενώ εγώ θα προτιμούσα με αντικαταβολή... έχει ψωνίσει καμιά σας από εκεί?

Ευχαριστούμε κοριτσάκι μου! Κι εγω να σου πω την αληθεια τα ειχα παρατήσει χρονια κα ζοριζομαι λιγάκι αλλα μια αποφαση ειναι!

Μια χαρα ειναι! Και εγω 7-8 τα εχω τσιμπήσει! Θα τα χάσουμε μετα μαζεμένα!;)

Πολυ ζέστη βρε κορίτσια! Χθες κοιμήθηκα με με ανοιχτή μπαλκονοπορτα (κλειστό πατζουρι)! Νωρίς αρχίσαμε, να δω πως θα βγάλουμε το καλοκαιρι!

Στα παιδαγωγικά είναι, μιας και αυτό είναι το βασικό μου πτυχίο. Τα έκανα γρήγορα-γρήγορα και καπάκι διδακτορικό. Να δω πότε θα το τελειώσω, ευτυχώς θα με βοηθάει το αγόρι μου.

Κι εγώ θα έχω ταξίδια για να μαζέψω δεδομένα, αλλά θα παίρνω και το νινί μαζί, εσύ δεν ξέρω πώς το κάνεις αυτό. Πόσο καιρό θα πρέπει (στο περίπου, εννοείται) να λείψεις;

Οντέτ, ανοίξαμε το λίκνο και είναι τέλειο! Το χρώμα του είναι κανονικό μπεζ, όχι αυτό που έχουν οι φωτογραφίες και μοιάζει με χακί!

Με γεια σας κοριτσάκι μου!! Με το καλο να γεμίσει με το παλλικαρακι σας!! Α καλύτερο το μπεζ, στην φωτο όντως δεν φαινόταν πολυ καλα! Εγω ακομα το σκέφτομαι! Σημερα θα πάρω στο ναρλη να ρωτήσω για το καρότσι!

Κορίτσια, 445 γραμμάρια:D:D Το είδαμε το μπεμπάκι χτες! Είχε κουλουριαστεί σαν σαλιγκαράκι αλλά ο γιατρός είδε αυτα που ήθελε. Ο πλακούντας τα ίδια αλλά θα περιμένουμε κι αργότερα μήπως ανέβει. Έχω και ημερομηνία για τη β επιπέδου, στις 13/5. Βέβαια μου είπε ο γιατρός οτι αν έχει πάλι την ίδια στάση δεν μας βλέπω να τελειώνουμε γρήγορα. Ούτε φατσούλα είδαμε, τίποτα. Με τα μούτρα κάτω, αν και υποψιαζομαι οτι τσαντίστηκε επειδή περιμέναμε 2 ώρες και μάλλον το έκανε προς ένδειξη διαμαρτυρίας:D

Μπραβο αγαπη μου!! Με το καλο!! Ε μα τσαντιστηκε το παιδι με τόση αναμονή! Σου λέει ετσι είστε;;; Κι εγω θα κρυφτω να μην με δείτε! Χιχιχι:P:p

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κορίτσια!! Χθες με τον ανεμιστήρα την πάτησα πόνεσε η κοιλίτσα μου και πήγα τουαλέτα. Ευτυχώς μόνο μία φορά. Σήμερα καλά είμαι.

Αχ...δεν ξέρω τι θα κάνουμε,μάλλον θα μαστε αγκαλιά με τους ανεμιστήρες και τα κλιματιστικά.Εγώ ήδη ξεκίνησα με παραπανίσια κιλά απ την προηγούμενη εγκυμοσύνη,ο γιατρός μου είπε όσο το δυνατόν λιγότερα μέχρι 7-8 κιλά.Αλλά το κόβω να τα ξεπερνάω κατα πολύ...:?

Ναι η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ τυχερή με τα πράγματα της αδερφής μου και κάποια μάλιστα είναι και τελείως αφόρετα, απο τα δώρα που της πήραν, δεν πρόλαβε καν να τα βάλει.

Καλά γενικά μη ζορίζεσαι, να το τρως κανονικά απλώς περιόρισε τις παχυντικές τροφές που έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν και τίποτα στο νινί! Όλα με μέτρο και όλα θα πάνε καλά!

Ωραίο αντικείμενο τα παιδαγωγικά! Ήταν μέσα στις προτιμήσεις μου. Και η ψυχολογία.. Κι εσύ ταξιδάκια ε; Αλλά αφού έχεις τη δυνατότητα να παίρνεις και το μπέμπη μαζί όλα καλά! Θα σου δίνει και κουράγιο!

Κοίτα, αν λείψω καθαρά για ανασκαφή θα είναι γύρω στο μήνα.....Οπότε δε νομίζω ούτε του χρόνου το καλοκαίρι να πάω κάπου, που να το αφήσω 6 μηνών μωράκι;;

Τώρα για την έρευνα δεν ξέρω, πρέπει να μιλήσω με την επόπτρια να δω τι μπορώ να κάνω, μήπως πάρω κάτι εντός Αττικής γιατί αλλιώς φαντάζομαι σε διάστημα ενός χρόνου θα πρέπει να λείψω αρκετές φορές για να μελετήσω το υλικό της διπλωματικής.. Θα βρεθεί μία λύση δε μπορεί..

Αχου το μωρέ το σαλιγκαράκι μεγάλωσε! Λογικό να τσαντίστηκε το καημένο! Σου λέει τι θα γίνει τόσες ώρες περιμένω!!!

Όσο για τον πλακούντα, αν και δεν είμαι ειδικός, πιστεύω ότι θα ανέβει κάποια στιγμή δε μπορεί!

Λες να έχει μούτρα μέχρι τη β' επιπέδου και να μην μπορέσετε να το δείτε;;χαχα

Θα 'χει αλλάξει στάση δε μπορεί!

OkoIp3.png

Χαχαχα! Θα πέσει πολυ μόρφωση στην οικογένεια! :tongue::tongue::tongue:

Ενταξει δεν πειράζει με το όριο , θα ζοριστεις λίγο αλλα θα ξεμπερδευεις!;)

Χαχαχα! Το φαντάζεσαι; Θα μεγαλώνεις έναν μικρο ιντιανα τζοουνς(ή μια μικρη Κατερίνα περιστερη δεν ξέρουμε ακομα...χαχαχα:P:p)

Χαχαχαχα κοίτα θα χαρώ το παιδί μου να ασχοληθεί με την αρχαιολογία αλλά οφείλω να το ενημερώσω πως θα είναι άνεργο!!! Εκτός αν έχει την τύχη να πάει στο εξωτερικό!

Πάντως όταν πάω για μάθημα, είμαι σε συνέδριο/ομιλία κτλ κλωτσάει πολύ! Αλλά δεν έχω καταλάβει αν είναι από χαρά ή από αγανάκτηση!!! χαχαχα

:tongue::tongue::tongue:

Αχ πλάκα έχουμε!

OkoIp3.png

https://www.myphiladelphia.gr/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%A0%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%AC%20%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC?r=5156

Η σημερινή παραγγελία από το μπεμπάκι :tongue:

Δίνω ιδέες σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι να φτιάξετε!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα κοίτα θα χαρώ το παιδί μου να ασχοληθεί με την αρχαιολογία αλλά οφείλω να το ενημερώσω πως θα είναι άνεργο!!! Εκτός αν έχει την τύχη να πάει στο εξωτερικό!

Πάντως όταν πάω για μάθημα, είμαι σε συνέδριο/ομιλία κτλ κλωτσάει πολύ! Αλλά δεν έχω καταλάβει αν είναι από χαρά ή από αγανάκτηση!!! χαχαχα

:tongue::tongue::tongue:

Αχ πλάκα έχουμε!

Σίγουρα ειναι δύσκολη ειδικότητα στο θεμα επαγγελματικής αποκατάστασης! Βεβαια την σημερον ημερα ολες δύσκολες ειναι! Θελω να πιστεύω πως μεχρι να μεγαλώσουν τα παιδια μας θα εχει στρώσει το πράγμα!

Χαχαχα! Η σε κλωτσαει για να πας πιο κοντα στον ομιλητή για να ακούει καλυτερα ή σε κλωτσαει για να σηκωθεί το να φύγετε! Ποιος ξέρει;;;

https://www.myphiladelphia.gr/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%A0%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%AC%20%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC?r=5156

Η σημερινή παραγγελία από το μπεμπάκι :tongue:

Δίνω ιδέες σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι να φτιάξετε!

Μιαμ μιαμ! Πολυ ωραία συνταγη! Ελαφρια, γρηγορη και εύκολη! Και φαίνεται και πολυ νόστιμη!

[ATTACH]1625[/ATTACH]

Εμ έτσι είναι.. Άλλοι ζητάνε κι άλλοι τρέχουν!

Χαχαχαχαχα!!! Τέλειο!!! 24ωρο ντελιβερι η μανούλα!!:tongue::tongue:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Πάντως ακόμα δεν έχω ζητήσει τίποτα από τον άντρα μου και να τον βάλω να τρέχει..δε μου πάει η καρδιά!!! Πολύ καλή είμαι μου φαίνεται.... :tongue::tongue:

Α ουτε κι εγω το εχω κάνει αυτο! Τελικα είμαστε μεγάλες καρδιές!!!χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Μεγαλωσε το μαναρακι μου μωρε κ σας κανει κ ναζακια!!!!!!!!Μπραβο mariposita με το καλο τη β επιπεδου,να σας δειξει κ φατσουλα κιολας!!!!!!!!!!Μια μερα πριν απο μας εχετε εσεις!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Παρακολουθούσα όσο μπορούσα γιατι όπως σας είχα πει είχα τους γονείς για το τριήμερο και μετα έμεινε η αδερφή μέχρι χθες....το ρίξαμε στις βόλτες και πολύ το ευχαριστήθηκα...

Σήμερα πιάστηκα απο το πρωί με τις ντουλάπες...δεν είχα βγάλει όλα τα καλοκαιρινά και τωρα όλα μαζεμένα μου ήρθαν...

Αλλά τα κάνω σιγά σιγά γιατι και με αυτήν τη ζέστη δεν την παλεύω καθόλου...

Συλλαλητήρια κορίτσια για τις γιαγιουλες σας...το είχα περάσει πριν πέντε μήνες(σχεδόν όταν έμεινα έγκυος)και γω και να σας καταλαβαίνω....αλλά σκέφτομαι μια ψυχούλα φεύγει και μια έρχεται και αυτο μου απαλύνει τον πόνο..

Mommy ευχάριστα τα νέα της αυθεντικής...τωρα χαλαρώνεις και αρχίζεις ετοιμασίες...

Άντε και στα δικά μας κορίτσια να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε...

Εγω έχω αυχενική το Σάββατο το πρωί...

Την Κυριακή έχω μα πάω σε μια βάφτιση μια φίλης και σκέφτομαι να παρω για δωράκι σετ σεντόνια για μόνο κρεβάτι...τι λέτε;

απο ότι μου έχει πει έχει για την μικρή πλήρη γκαρναρομπα μέχρι δυο χρονων(τωρα ειναι 8μηνων)..οποτε τα ρούχα αποκλείονται...έλεγα για μαγιό αλλά της έχει πάρει...

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...