Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες μανούλες!

Έχω ευχάριστα νέα, χθες κάναμε την β' επιπέδου και δόξα τω Θεώ όλα καλά!

Είναι 447 γραμμάρια παρακαλώ το αγοράκι μας! Είδαμε και λίγο φατσούλα και συγκινηθήκαμε... είναι τόσο μοναδικές αυτές οι στιγμές! Έχουμε αρχίσει από τώρα την πλάκα σε ποιον μοιάζει χαχαχα! Δε με νοιάζει καθόλου, αλλά δεν κρύβω ότι κολακεύτηκα όταν μου φάνηκε ότι σε μερικά σημεία μπορεί και να μου μοιάζει :)

Εύχομαι σε όλες υπέροχα νέα, να φύγει κι αυτό το άγχος και να αρχίσουμε το shoppiiiing!!!

Θα διαβάσω σιγά σιγά τα μηνυματάκια σας και θα επανέλθω!

Φιλάκια πολλά!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!:D:D:D Τέλεια τα νέα σου!!!:D:D:D

Μόνο ευχαριστα νέα να έχουμε!!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι 447 γραμμάρια παρακαλώ το αγοράκι μας! Είδαμε και λίγο φατσούλα και συγκινηθήκαμε... είναι τόσο μοναδικές αυτές οι στιγμές! Έχουμε αρχίσει από τώρα την πλάκα σε ποιον μοιάζει χαχαχα! Δε με νοιάζει καθόλου, αλλά δεν κρύβω ότι κολακεύτηκα όταν μου φάνηκε ότι σε μερικά σημεία μπορεί και να μου μοιάζει :)

Εύχομαι σε όλες υπέροχα νέα, να φύγει κι αυτό το άγχος και να αρχίσουμε το shoppiiiing!!!

Φιλάκια πολλά!

Αχ μπραβο κοριτσάκι μου!! Με το καλο ο μπεμπακος σου!! Καλε ολόκληρος άντρας!! Φτου φτου φτου! Το ωραία που είδατε και φατσουλα!!

Καλεεεέ που την είδα τη δροσούλα;;;; Βγήκα έξω και έλιωσα πάλι...Μόνο στο σπίτι είναι καλά. Ίσως ήταν ακόμα και πρωί, ήμουν κι από τον ύπνο...Πάει το 'χασα η μάνα!!!

Ουφ, με ξαλάφρωσες! Έκλεισα τελικά για υπέρηχο καρδιάς την άλλη Τετάρτη!

Η αλήθεια είναι αυτός τις έκανε τις μετρήσεις που ήθελε γρήγορα-γρήγορα οπότε γιατί να χαζολογάει;; Απλώς εγώ δεν ευχαριστήθηκα το μπεμπάκι γι'αυτό μου κακοφάνηκε, αλλά καλά να είναι!

Άντε πλησιάζει ο καιρός και για την β'επιπέδου σου και για το γάμο!

Εμείς ακόμα τίποτα, όλο αναποδιές μας τυχαίνουν! Δε βαριέσαι..

Άντε τι ωραία! Αν δεν είσαι διακοπές τότε θα συναντηθούμε κι από κοντά!

χαχαχα κι εγώ τη Θεοπούλα σκέφτομαι με το ringtone και γελάω μόνη μου!!!! Έχεις κι εσύ το κινητό σου φαρμακείο! Κάπου τόσα είναι και 'μενα.....Ωιμέ!

Κάνω μεταπτυχιακό στην προϊστορική αρχαιολογία αλλά δεν έχουμε εξετάσεις.. Είναι σεμιναριακά μαθήματα με εργασίες και πριν την παράδοση της εργασίας κάνεις παρουσίαση! Τώρα έχω σε διάστημα 3 εβδομάδων να ετοιμάσω 3 παρουσιάσεις και δεν έχω κάνει τίποτα! :tongue::tongue: Δεν μπορώ να συγκεντρωθωωωωώ

Εσύ τι διαβάζεις;; Πόσο καιρό θα κρατήσουν οι εξετάσεις;

Μπραβό για τα όμορφα νεάκια!!!! Πωπω κοντεύει το μισό κιλό!!! Κοτζάμ άντρας!!! Να αρχίσουν να πέφτουν τα στοιχήματα σε ποιον μοιάζει πιο πολύ!! χαχα :cool:

Ναι ναι, ακαρι να μην ειμαστε διακοπες και να κανουμε reunion!

Χαχαχα! χαμος με τα φαρμακα! χαλαλι ομως δε βαριεσαι!!

Αστα σε καταλαβαίνω, κι εγω μονο για μωρουδιακα εχω μυαλο! Δεν μπορω με τιποτα να στρωθώ! Καλο ειναι οτι δεν εχετε εξετάσεις αυτο με τις παρουσιάσεις βεβαια ειναι λίγο ζόρι! Εγω κανω τραπεζική στο ΕΑΠ! Μια ενότητα εχω πάρει μονο(το παω χαλαρα γιατι ουτε χρόνος υπαρχει ουτε χρήμα) οπότε μια μερα ειναι οι εξετάσεις! Η ύλη βεβαια ειναι αρκετουτσικη! Τι να πω;;; Καλο κουράγιο και στις δυο μας!!

Πάλι καλά που είδα την pic σου με τα φαρμακα και θυμήθηκα πως ξέχασα να πάρω το utrogestan στις 2...:roll::cool::cool::cool:

Χαχαχαχα!! Α τωρα που το λες κι εγω ξέχασα το filicine! Θα το πάρω τωρα!:P:p

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Ναι ναι, ακαρι να μην ειμαστε διακοπες και να κανουμε reunion!

Χαχαχα! χαμος με τα φαρμακα! χαλαλι ομως δε βαριεσαι!!

Αστα σε καταλαβαίνω, κι εγω μονο για μωρουδιακα εχω μυαλο! Δεν μπορω με τιποτα να στρωθώ! Καλο ειναι οτι δεν εχετε εξετάσεις αυτο με τις παρουσιάσεις βεβαια ειναι λίγο ζόρι! Εγω κανω τραπεζική στο ΕΑΠ! Μια ενότητα εχω πάρει μονο(το παω χαλαρα γιατι ουτε χρόνος υπαρχει ουτε χρήμα) οπότε μια μερα ειναι οι εξετάσεις! Η ύλη βεβαια ειναι αρκετουτσικη! Τι να πω;;; Καλο κουράγιο και στις δυο μας!!

πωπω ζόρι και το ΕΑΠ! Όλο εργασίες έχετε κατά τη διάρκεια του 6μηνου! Καλά κάνεις και το πας πιο χαλαρά γιατί αλλιώς δε βγαίνει! Αχ ας στρωθούμε κανένα μήνα και μετά θα ασχοληθούμε όσο θέλουμε και με τα μωρουδιακά! Αφού σκέφτομαι αν δεν διαβάζω τώρα που είμαι απερίσπαστη, πως θα διαβάζω μετά που θα έχω κάποιον να μου τραβάει το βιβλίο;;; :tongue::tongue::tongue:

OkoIp3.png

Κάνω μεταπτυχιακό στην προϊστορική αρχαιολογία

Πωπω!!!Τέλειο το μεταπτυχιακό σου!!! Πάρα πολυ ενδιαφέρον!!!

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό στο μουσείο της Καρδίτσας όπου υπάρχουν ευρήματα από 50000 χρόνια Π.Χ:shock::shock::shock:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

πωπω ζόρι και το ΕΑΠ! Όλο εργασίες έχετε κατά τη διάρκεια του 6μηνου! Καλά κάνεις και το πας πιο χαλαρά γιατί αλλιώς δε βγαίνει! Αχ ας στρωθούμε κανένα μήνα και μετά θα ασχοληθούμε όσο θέλουμε και με τα μωρουδιακά! Αφού σκέφτομαι αν δεν διαβάζω τώρα που είμαι απερίσπαστη, πως θα διαβάζω μετά που θα έχω κάποιον να μου τραβάει το βιβλίο;;; :tongue::tongue::tongue:

Ναι ειναι λίγο πίκρα οι εργασίες! 4 για καθε ενότητα! Τις 2 πρωτες τις έκανα προ εγκυμοσυνης(στη 2η ήμουν έγκυος απλα δεν το ήξερα ακομα) την 3η την έκανα με τα χίλια ζόρια και την τεταρτη δεν την έκανα καθολου(ευτυχώς ειχα παει καλα στις προηγούμενες)! Να τελειώνουμε και με τις εξετάσεις και απο Νοέμβρη πάλι!

Χαχα! Κι εγω τις ίδιες σκέψεις κανω! Να δουμε πως θα την παλεψουμε μετα! Ας ειναι γερα ομως τα παιδάκια μας και θα την βρούμε την άκρη! Εσυ ποτε το τελειώνεις;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω!!!Τέλειο το μεταπτυχιακό σου!!! Πάρα πολυ ενδιαφέρον!!!

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό στο μουσείο της Καρδίτσας όπου υπάρχουν ευρήματα από 50000 χρόνια Π.Χ:shock::shock::shock:

Τέλειο είναι, δε λέω! Δουλειά δεν πρόκειται να βρω! χαχαχα

Άσε μεγάλη πίκρα να ασχολείσαι με κάτι που έχει τόσο ενδιαφέρον, να σου αρέσει και να μην υπάρχει εργασιακή ανταπόκριση..

Στο μουσείο Καρδίτσας είχα πάει πριν 4-5 χρόνια όταν είχε πρωτοανοίξει. Τώρα λογικά το έχουν εμπλουτίσει κι άλλο! Ναι, στη Θεσσαλία είναι το σπήλαιο της Θεόπετρας από εκεί θα είναι μάλλον τα ευρήματα που είδες! Αλλά στην Ελλάδα γίνονται περισσότερο γνωστά όσα έχουν σχέση με τον κλασικό πολιτισμό..τα προϊστορικά είναι παραμελημένα :cry:

Ναι ειναι λίγο πίκρα οι εργασίες! 4 για καθε ενότητα! Τις 2 πρωτες τις έκανα προ εγκυμοσυνης(στη 2η ήμουν έγκυος απλα δεν το ήξερα ακομα) την 3η την έκανα με τα χίλια ζόρια και την τεταρτη δεν την έκανα καθολου(ευτυχώς ειχα παει καλα στις προηγούμενες)! Να τελειώνουμε και με τις εξετάσεις και απο Νοέμβρη πάλι!

Χαχα! Κι εγω τις ίδιες σκέψεις κανω! Να δουμε πως θα την παλεψουμε μετα! Ας ειναι γερα ομως τα παιδάκια μας και θα την βρούμε την άκρη! Εσυ ποτε το τελειώνεις;;

Είμαι στον 1ο χρόνο ακόμα.Θεωρητικά είναι έως 3 χρόνια αλλά είναι σύνολο 6 σεμιναριακά και 1 διπλωματική. Και τα διαχειρίζεσαι όπως εσύ θες! Για μετά την εγκυμοσύνη θα μου μείνουν 2 σεμινάρια και η διπλωματική που είναι λίγο παλούκι..

Σκέφτομαι πως θα το βάζω στο μάρσιπο-σλινγκ και θα διαβάζουμε μαζί! :tongue:

Εσύ πόσες ενότητες έχεις ακόμα;

OkoIp3.png

με

Άσε μεγάλη πίκρα να ασχολείσαι με κάτι που έχει τόσο ενδιαφέρον, να σου αρέσει και να μην υπάρχει εργασιακή ανταπόκριση..

Στο μουσείο Καρδίτσας είχα πάει πριν 4-5 χρόνια όταν είχε πρωτοανοίξει. Τώρα λογικά το έχουν εμπλουτίσει κι άλλο! Ναι, στη Θεσσαλία είναι το σπήλαιο της Θεόπετρας από εκεί θα είναι μάλλον τα ευρήματα που είδες! Αλλά στην Ελλάδα γίνονται περισσότερο γνωστά όσα έχουν σχέση με τον κλασικό πολιτισμό..τα προϊστορικά είναι παραμελημένα :cry:

Έχουμε μεγάλο κόλλημα εγώ και ο άντρας μου με τα προιστορικά..Έχεις δίκιο όσων αφορά την εργασιακή ανταπόκριση, όμως πλέον δυστυχώς, δεν βρίσκεις δουλειά ανεξαρτήτου αντικειμένου:cry:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Έχουμε μεγάλο κόλλημα εγώ και ο άντρας μου με τα προιστορικά..Έχεις δίκιο όσων αφορά την εργασιακή ανταπόκριση, όμως πλέον δυστυχώς, δεν βρίσκεις δουλειά ανεξαρτήτου αντικειμένου:cry:

Πόσο χαίρομαι να γνωρίζω άτομα που ενδιαφέρονται για τα προϊστορικά!

Δυστυχώς σε κανέναν τομέα δε βρίσκεις όπως λες.. Ή θα κάνεις κάτι άσχετο ή θα είσαι άνεργος..

Πλέον το κάνω για δική μου ευχαρίστηση και θα δω στην πορεία τι θα κάνω.. Ευτυχώς έχω και την εναλλακτική του φιλόλογου και μπορώ να βρω κανένα ιδιαίτερο..

Γενικώς δύσκολα τα πράγματα!

OkoIp3.png

Είμαι στον 1ο χρόνο ακόμα.Θεωρητικά είναι έως 3 χρόνια αλλά είναι σύνολο 6 σεμιναριακά και 1 διπλωματική. Και τα διαχειρίζεσαι όπως εσύ θες! Για μετά την εγκυμοσύνη θα μου μείνουν 2 σεμινάρια και η διπλωματική που είναι λίγο παλούκι..

Σκέφτομαι πως θα το βάζω στο μάρσιπο-σλινγκ και θα διαβάζουμε μαζί! :tongue:

Εσύ πόσες ενότητες έχεις ακόμα;

Α κατάλαβα! Ε ενταξει τα 2 σεμινάρια παλευονται, η διπλωματικη όντως πακέτο! Κι εγω τη σκέφτομαι και με πιάνει αναφυλαξια! Μπρρρρρ! :tongue:

Κι εμεις φετος αρχισαμε(το κάνουμε μαζι με το σύζυγο, δουλεύουμε στον ίδιο κλάδο)! Ειναι 4ενοτητες συν η διπλωματική και λέμε να παίρνουμε μια ενότητα το χρόνο! Οπως καταλαβαίνεις εχουμε μέλλον ακομα! Θα τελειώσουμε εμεις τα διαβασματα και μετα απο καναδυο χρονια θα αρχίσουν τα διαβασματα της μικρής!χιχιχιχι:tongue:

Πολυ ωραία η ιδέα με το μαρσιπο!:D:D να μαστε καλα και ολα θα γίνουν!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Α κατάλαβα! Ε ενταξει τα 2 σεμινάρια παλευονται, η διπλωματικη όντως πακέτο! Κι εγω τη σκέφτομαι και με πιάνει αναφυλαξια! Μπρρρρρ! :tongue:

Κι εμεις φετος αρχισαμε(το κάνουμε μαζι με το σύζυγο, δουλεύουμε στον ίδιο κλάδο)! Ειναι 4ενοτητες συν η διπλωματική και λέμε να παίρνουμε μια ενότητα το χρόνο! Οπως καταλαβαίνεις εχουμε μέλλον ακομα! Θα τελειώσουμε εμεις τα διαβασματα και μετα απο καναδυο χρονια θα αρχίσουν τα διαβασματα της μικρής!χιχιχιχι:tongue:

Πολυ ωραία η ιδέα με το μαρσιπο!:D:D να μαστε καλα και ολα θα γίνουν!

χαχαχα θα διαβάζετε όλοι μαζί! Καλύτερα σιγά-σιγά από το να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις! Κι εγώ αν είχα τη δυνατότητα θα πήγαινα πιο χαλαρά αλλά πλέον υπάρχει όριο σπουδών...:mad:

Αλλά όπως λες καλά να είμαστε και όλα θα γίνουν!!! Εδώ με βλέπω σε ανασκαφές και στην πλάτη το μάρσιπο!!! χαχαχα :D

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Sorry κιόλας αλλά δεν είναι χρουσουζιά τα ρουχαλάκια!!!Δηλαδή τί θα κάνεις; Δεν θα πάρεις τίποτα; Απλά για τις μεγάλες αγορές το λέμε μην χτύπα ξύλο συμβεί κάτι και είναι τζάμπα η αγορά, που πάλι τί τζάμπα αφού θα τα χρειαστούμε μιας και θέλουμε παιδάκι. Καλά έκανες και τα πήρες να τα χαζεύεις κιόλας που είναι ομορφούλια και να σου φέρουν και γούρι!!! Καλή επιτυχία με την εξέταση. Και μια θεία μου έλεγε κάτι τέτοια στην αδελφή μου!!! Εκνευρίζομαι γιατί θεωρώ πιο μεγάλη χρουσουζιά να σουλένε τέτοια πράγματα παρά να πάρεις κάτι νωρίτερα!!!Όπως μια γνωστή μου μου έλεγε δεν είναι μόνο το πρώτο τρίμηνο επικίνδύνο, ποτέ δεν ξέρεις τί θα γίνει.. Οκ το ξέρω δεν θέλω να μου το λένε όμως όταν είμαι έγκυος!!!Εγω δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Και για τις αγορές είναι πιο καλά στο τέλος, για τα μικρά, γιατί απλά θα έχουμε ανυπομονησία και με τις αγορές θα ξεχνιόμαστε και λίγο!!!

Άντε καλέ γρουσουζιές! Τι χαζομάρες είναι αυτά, έλεος..

Μαρία μου, συλλυπητήρια. Τουλάχιστον έμαθε για το δισέγγονο και χάρηκε...

Συλλυπητήρια μακάρι να φτάσεις τα χρόνια της!!! Καταλαβαίνω την θλίψη σου αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να μην στεναχωριέσαι, θα στα έχουν πρήξει με αυτο φαντάζομαι... Δοκίμασε το κολπάκι σου εύχομαι να πετύχει να φτιάξει η διάθεσή σου!!!Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση!! Όταν είσαι σε κίνηση ή σε ένταση ψυχολογική το μικρό κάθεται ήσυχα. Όταν χαλαρώνεις σου δίνει το παρόν. Και εγώ όσο ήμουν ανχωμένη δεν την άκουγα. Τα νιώθουν όλα, δυστυχώς και τα αρνητικά!!

Εγώ σήμερα δεν τον πολυένιωσα, αλλά δεν στρώθηκα λίγο, όλο τρέχουμε. Πότε θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε κανονικά, να ηρεμούμε...

Καλημέρα κοριτσάκια:):)Ξέρω χάθηκα λίγο αλλά είχα θέμα με το ιντερνετ και σπίτι και στη δουλειά:(Ανδρομέδα μου πήρα και το μήνυμα σου και χάρηκα πάρα πολύ που σου κάνει ο γιατρός. Και εμένα μου είπε για υπέρηχο καρδιάς εμβρύοπυ και θα κάνω την Παρασκευή. Α και Didi Β επιπέδου έχω στις 20/5/2015(για το πινακάκι σου). Ανδρομέδα , επίσης οι υπέρηχοι τόσο κρατάνε στα Δημόσια.Μη σε ανησυχεί όμως. ό,τι είναι να μετρηθεί μετριέται.Φιλάκια σε όλα τα υπολοιπα κορότσια.Εγώ τώρα αναμένω τη Β επιπέδου και 3 μέρες μετά το γάμο:):):)

Θα την προσθέσω! Πώς πάει το νινί σου;

Με το καλό η β' επιπέδου και ο γάμος σας, γλυκιά μου!!!

Ασε εμένα και καποια εγκυμοσύνης παντελόνια μου ειναι οριακά γιατι τα ειχα πάρει νωρίς! Ούτως η άλλως βεβαια δεν νομίζω να φορέσουμε για πολυ ακομα παντελόνια! Εχουν πιάσει οι ζεστες αι οπως λες κι εσυ θα θελουμε κατι πιο δροσερό!

Ανδρομεδα τι διαβάζεις;;; Κι εγω κανω μεταπτυχιακο και δίνω εξετάσεις 30 Μαΐου αλλα δεν μπορω να μαζεψω το μυαλο μου να διαβάσω!

Οσο για τα φάρμακα έχεις δίκιο! Κι εγω πολλες φορές το σκέφτομαι και θυμάμαι τη θεοπουλα που ειχε ringtone που έλεγε:"στις 12 το χάπι για την πίεση, στις 2 το χάπι για το ζαχαρο"χαχαχαχαχαχα:tongue:

Εμεις θα το διασκευασουμε σε "στις 7 το σίδηρο, στις 4 το ασβέστιο" :tongue::tongue::tongue:

Και για του λόγου το αληθές ιδού η χθεσινή μου παραλαβή απο το φαρμακείο!http://prntscr.com/71psgq

Εγώ πάντως άλλαξα ΠΑΛΙ σουτιέν. Έκανα το λάθος την προηγ. φορά και δεν το δοκίμασα στο στενότερο και τώρα με έσφιγγαν αρκετά, οπότε χθες ήμουν για ψώνια πάλι. Ελπίζω να μην μεγαλώσει άλλο το στήθος μου... Εγώ θα τη βγάλω με κάποιες μακριές φούστες που έχω και το πολύ-πολύ να πάρω καμιά μπλούζα ακόμη..

Βρε Οντέτ, εσύ είσαι κινητό φαρμακείο!!!! Εγώ παίρνω μόλις 1 Τ4, 4 μαγνήσιο, 1 φολικό. Και το φολικό μου είπε η γιατρός μου ότι θα το κόψουμε σιγά-σιγά...

Φιλάκια πολλά!

Ωωωωωω, μεγάλο αγόρι! Τι ωραία τα νέα σου! Άντε να αρχίσετε τις αγορές χωρίς άγχος τώρα!!

Ανδρομέδα μου, το μεταπτυχιακό σου είναι τέλειο!!! Προσπάθησε όσο μπορείς, γιατί σε βλέπω να τρέχεις μαζί μου, που έχω από Σεπτέμβρη να κάνω την έρευνα για το διδακτορικό μου (για το θεωρητικό δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη βέβαια...). Μετά από 2 μεταπτυχιακά, όταν θα έρθει η ώρα της διπλωματικής, θα σας πω το κόλπο να βγει όσο πιο αναίμακτα γίνεται! Αν και δεν ξέρω αν έχει εφαρμογή στην αρχαιολογία...

tt1e3

Φιλάκια πολλά!

Μπραβο κοριτσι για τα καλα νεα!!Αντε με το καλο να αρχισετε τα ψωνια σας!!!!!!Αχ τι ωραια που φαινεται κ φατσουλα στη β επιπεδου!!!!Ανυπομονω να ερθει η σειρα μας!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Είχα γράψει ένα τεράστιο μήνυμα και δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν το πήρε...οπότε τώρα θα απαντήσω λίγο πιο σύντομα...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχούλες σας και σας εύχομαι κάθε καλό!

Ανδρομέδα και Audette υπομονή με τα διαβάσματα, σας θαυμάζω, εγώ ευτυχώς έχω ξεμπερδέψει από αυτά και τώρα πια ούτε σελίδα δε μπορώ να διαβάσω από βιβλίο!

Παλιά κι εγώ αρχαιολόγος ήθελα να γίνω, τώρα πως προέκυψαν τα οικονομικά είναι άλλο θέμα :)

Το ring sling είναι πολύ καλή λύση αν θέλουμε να θηλάσουμε σε δημόσιο χώρο. Τυλίγεσαι με αυτό και δε φαίνεται τίποτα, το έχω δει σε φίλη μου και βολεύει πολύ! Τώρα δε νομίζω να το χρησιμοποιούσα πιο συχνά για τη μεταφορά του παιδιού, το φοβάμαι λίγο... θα ρωτήσω όταν έρθει η ώρα και τον παιδίατρο βέβαια.

Μαρία και mariprosita συλλυπητήρια για τις γιαγιούλες σας, ο Θεός να τις αναπαύσει.

Didi μου είδα κι εγώ αυτό που λες στη διαφορά στις τιμές και φρίκαρα. Είχα βρει ωραιότατη προσφορά σε πολυκαρότσι chicco και τώρα έχει ανέβει η τιμή 150 ευρώ!!!

Βρήκα μια καλή προσφορά σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στη βόρεια Ελλάδα, το toys 24.gr αλλά θέλει πρώτα να εξοφλήσω και μετά να παραλάβω με μεταφορική, ενώ εγώ θα προτιμούσα με αντικαταβολή... έχει ψωνίσει καμιά σας από εκεί?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Εγώ μάλλον δεν θα πάρω ούτε μάρσιππο ούτε σλινγκ, νομίζω ότι εμένα προσωπικά δεν θα με βολέψει, μιας και η πλάτη μου με ενοχλεί τακτικά. Πάντως για το δημόσιο θηλασμό κι εγώ έλεγα παλιότερα ότι ίσως είναι καλύτερα να βάζεις κάτι από πάνω για να μην φαίνεται τίποτα.

Όμως το τελευταίο διάστημα είδα τυχαία τρεις κοπέλες που θήλαζαν, οι δύο σε καφέ και η άλλη σε πλατεία, και πραγματικά, αν δεν τις κοιτούσες επί τούτου (εγώ κοιτούσα λόγω των μωρών) δεν καταλάβαινες ότι θηλάζουν. Άσε που το μωρό μπορεί να ενοχλείται από το μαντήλι κατά το θηλασμό.

Εγώ δεν παρήγγειλα τίποτα από το toys24. Πήρα όμως χθες την παραγγελία του λίκνου από τον Ναρλή. Θα το ανοίξω σήμερα μήπως τυχόν λείπει κάποιο κομμάτι.

tt1e3

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Εγώ ζεσταίνομαι...πολύ..Πωπω αν συνεχιστεί έτσι τι θα κάνω το κατακαλόκαιρο?

Βλέπω αρχίσατε τις αγορές?Μπράβοοοο.

Εγώ ευτυχώς έχω της αδερφής μου που η μικρή μας είναι 10 μηνών,οπότε μια χαρά βολευόμαστε.;)

Με τα κιλά πως πάτε κορίτσια?Εγώ μέχρι στιγμής 9.Μήπως είναι πολλά?:D:D

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...