Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Με την τουμπίτσα είναι κάπως περίεργη η αίσθηση νιώθω κάτι σαν εσωτερικό ανακάτεμα, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω... Η καλή μου όταν κλοτσάει την κοιλιά και την χαϊδεύω εκείνη απαντά και ξανακλοτσά!!! Έτσι την κατάλαβε και ο μπαμπάς της. Διάβασα και σε ένα βιβλίο ότι μπορείς να κάνεις και ένα παιχνίδι επικοινωνίας με το μωράκι. Όποτε κλοτσάει να κάνεις ένα ελαφρύ χτυπηματάκι στο ίδιο σημείο, και όταν απαντά να το ξανακάνεις και εσύ!!! Και εμένα χτες το βράδυ την ένιωσε. Του έβαζα κιάλλες φορές το χέρι αλλά είτε δεν κλοτσούσε είτε δεν το καταλάβαινε.

Babezu με γειά τα παπουτσάκια!! Με τα ψώνια να κάνετε όπως νιώθετε!!!Και αν δείτε κάτι που σας αρέσει πάρα πολύ πάρτε το γιατί μετά μπορεί να μην το ξαναβρείτε!! Στα ρουχαλάκια έχω ρίξει μια ματιά αλλά δεν έχω δει κάτι που να με εντυπωσιάζει.

Αχ αυτό με το χτυπηματάκι το κάναμε κι εμείς χωρίς να το έχουμε διαβάσει κάπου!!! Κι όντως "απαντάει"!!! Είναι υπέροχο!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!Ευτυχως ειμαι μια χαρα,χθες ειχα κατι ανακατωσουρες στο στομαχι αλλα ενταξει σημερα ολα καλα!!!!Και εμεις μετα τη β επιπεδου θα κανουμε αγορες για το μπεμπεκι μας,σημερα πηγαμε κ ειδαμε σε ενα μαγαζι κουνιες κ καροτσια..Εχει ωραια σχεδια κ καλες τιμες!!!Βρηκαμε κουνια με στρωμα ,παντα και κουνουπιερα 270 ευρω προσφορα μονο για τον Μαιο...και καροτσι bebe stars τρια σε ενα 290 ευρω!!!!!Δεν εχουμε αποφασισει ακομα αλλα το σκεφτομαστε γιατι οι τιμες ειναι πραγματικα καλες...Ευτυχως εχουμε ολο το Μαιο περιθωριο!!!!!¡:D

Άντε ευτυχώς ήταν μια απλή αδιαθεσία!

Οι τιμές είναι σούπερ μην το συζητάς καθόλου, ειδικά η κούνια με όλα τα "σύνεργα"!

Οντως πολλα τα έξοδα και οτι μπορεις να γλιτώσεις καλο ειναι! Δεν πηρα στο ελενα γιατι την μερα που το συζητάγαμε μπυ ειπε ο αντρας μου οτι εκείνη η βδομαδα εινσι η μονη που μπορει να πάρει αθηνα και θεού θέλοντας καθ γιατρου επιτρέποντος θα ειμαι εκτος Αθήνας! Βεβαια τωρα που το λες και το ξανά σκεφτομαι ισως εκανα βλακεια! Έπρεπε να υο κλείσω μην τυχόν και αλλάξει κατι και το πολυ πολυ μα μην καταφέρω να έρθω!

Ναι, είναι κι αυτό μια λύση! Να κρατήσεις θέση και αν φύγετε απλώς παίρνεις και το ακυρώνεις δεν έγινε τίποτα! ;)

Γειά σας κορίτσια! Χαίρομαι πάρα πολύ που σας πάνε όλα καλά! Εγώ έχω αυτές τις μέρες τη μαμά μου απο την Αθήνα και ευτυχώς με βοηθάει και ξεκουράζει κυρίως το συζυγο που νομίζω άρχισε να "χαλάει":D:D απο την κούραση. Σήμερα δεν το πίστευε οτι δεν είχε σφουγγάρισμα και άπλωμα μετά τη δουλειά:D

Όσο για τα ψώνια, δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι, μόνο χαζεύω τιμές στο ίντερνετ αλλά μια συνάδελφος μόλις έμαθε για το μωρό, μας έδωσε ότι ρουχαλάκια είχε για 9-12 μηνών απο το γιό της, κάποια με τα καρτελάκια τους ακόμα πάνω γιατί δεν πρόλαβε να τα φορέσει όλα.Το ξέρω οτι ειναι νωρίς, τ'ακουσα κι απο τη νύφη μου οτι είναι γρουσουζιά κτλ. Βρε κορίτσια δεν με νοιάζει, αφού θα τα χρειαστώ κάποια στιγμή και είναι και καινουργια, δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο αν -χτυπα ξύλο- γίνει κάτι.

Για καρότσι κατέληξα σε αυτό το ελαφρύ της κικο που είχα σταμπάρει αλλά εντάξει, αυτό θα το πάρω αργότερα γιατί δεν έχω τωρα χώρο. Μάλλον θα παίξει μετακόμιση γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγρασίας και αν έχει ποτίσει ο τοίχος, οτι μπογιά και να βαλουμε είναι άχρηστη τελικά.

Και το μπεμπάκι τώρα που ακούσει περισσότερες φωνές στο σπίτι, μας έχει τρελάνει στην τούμπα και την κλωτσιά:D. Αυριο το βράδυ έχουμε το ραντεβού για κολπικό υπερ. και μάλλον θα κλείσουμε και για τη β επιπέδου.

Αφού σου τα έδωσε τώρα τι να έκανες, να έλεγες περιμένω πρώτα τη β' επιπέδου; Δεν πειράζει!

Κι εμείς κυρίως λόγω υγρασίας-και άλλων παραγόντων- θα μετακομίσουμε κι ακόμα δεν έχουμε κοιτάξει τίποτα...

Κολπικό υπέρηχο γιατί θα κάνεις;

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια! Χαίρομαι πάρα πολύ που σας πάνε όλα καλά! Εγώ έχω αυτές τις μέρες τη μαμά μου απο την Αθήνα και ευτυχώς με βοηθάει και ξεκουράζει κυρίως το συζυγο που νομίζω άρχισε να "χαλάει":D:D απο την κούραση. Σήμερα δεν το πίστευε οτι δεν είχε σφουγγάρισμα και άπλωμα μετά τη δουλειά:D

Όσο για τα ψώνια, δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι, μόνο χαζεύω τιμές στο ίντερνετ αλλά μια συνάδελφος μόλις έμαθε για το μωρό, μας έδωσε ότι ρουχαλάκια είχε για 9-12 μηνών απο το γιό της, κάποια με τα καρτελάκια τους ακόμα πάνω γιατί δεν πρόλαβε να τα φορέσει όλα.Το ξέρω οτι ειναι νωρίς, τ'ακουσα κι απο τη νύφη μου οτι είναι γρουσουζιά κτλ. Βρε κορίτσια δεν με νοιάζει, αφού θα τα χρειαστώ κάποια στιγμή και είναι και καινουργια, δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο αν -χτυπα ξύλο- γίνει κάτι.

Για καρότσι κατέληξα σε αυτό το ελαφρύ της κικο που είχα σταμπάρει αλλά εντάξει, αυτό θα το πάρω αργότερα γιατί δεν έχω τωρα χώρο. Μάλλον θα παίξει μετακόμιση γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγρασίας και αν έχει ποτίσει ο τοίχος, οτι μπογιά και να βαλουμε είναι άχρηστη τελικά.

Και το μπεμπάκι τώρα που ακούσει περισσότερες φωνές στο σπίτι, μας έχει τρελάνει στην τούμπα και την κλωτσιά:D. Αυριο το βράδυ έχουμε το ραντεβού για κολπικό υπερ. και μάλλον θα κλείσουμε και για τη β επιπέδου.

Sorry κιόλας αλλά δεν είναι χρουσουζιά τα ρουχαλάκια!!!Δηλαδή τί θα κάνεις; Δεν θα πάρεις τίποτα; Απλά για τις μεγάλες αγορές το λέμε μην χτύπα ξύλο συμβεί κάτι και είναι τζάμπα η αγορά, που πάλι τί τζάμπα αφού θα τα χρειαστούμε μιας και θέλουμε παιδάκι. Καλά έκανες και τα πήρες να τα χαζεύεις κιόλας που είναι ομορφούλια και να σου φέρουν και γούρι!!! Καλή επιτυχία με την εξέταση. Και μια θεία μου έλεγε κάτι τέτοια στην αδελφή μου!!! Εκνευρίζομαι γιατί θεωρώ πιο μεγάλη χρουσουζιά να σουλένε τέτοια πράγματα παρά να πάρεις κάτι νωρίτερα!!!Όπως μια γνωστή μου μου έλεγε δεν είναι μόνο το πρώτο τρίμηνο επικίνδύνο, ποτέ δεν ξέρεις τί θα γίνει.. Οκ το ξέρω δεν θέλω να μου το λένε όμως όταν είμαι έγκυος!!!Εγω δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Και για τις αγορές είναι πιο καλά στο τέλος, για τα μικρά, γιατί απλά θα έχουμε ανυπομονησία και με τις αγορές θα ξεχνιόμαστε και λίγο!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κοριτσάκια.Τι κάνετε?Πρόλαβα και διάβασα λίγα γιατί δεν είχα χρόνο αυτές τις μέρες.Πέθανε η γιαγιά μου και τρέχαμε λίγο.90 χρονών ήταν,αλλά όσο και να ναι δεν παύει να είναι η αγαπημένη γιαγιά.

Τελοσπάντων,πως μου είστε εσείς?Διαβάζω και κολπάκια για να καταλαβαίνουν και οι άλλοι τα μπεμπάκια ε?Θα το κάνω κι εγώ το βράδυ.Εγώ να σας πω την αλήθεια αυτές τις μέρες δεν το άκουγα καθόλου,ίσως επειδή ήμουν σε κίνηση συνεχώς.Αλλά σήμερα που έκατσα σπίτι και ξεκουράστηκα,το δωσε και κατάλαβε το κλώτσημα :eek::eek: γιατί είχα αρχίσει ν ανησυχώ.

7H5Lp3.png

Sorry κιόλας αλλά δεν είναι χρουσουζιά τα ρουχαλάκια!!!Δηλαδή τί θα κάνεις; Δεν θα πάρεις τίποτα; Απλά για τις μεγάλες αγορές το λέμε μην χτύπα ξύλο συμβεί κάτι και είναι τζάμπα η αγορά, που πάλι τί τζάμπα αφού θα τα χρειαστούμε μιας και θέλουμε παιδάκι. Καλά έκανες και τα πήρες να τα χαζεύεις κιόλας που είναι ομορφούλια και να σου φέρουν και γούρι!!! Καλή επιτυχία με την εξέταση. Και μια θεία μου έλεγε κάτι τέτοια στην αδελφή μου!!! Εκνευρίζομαι γιατί θεωρώ πιο μεγάλη χρουσουζιά να σουλένε τέτοια πράγματα παρά να πάρεις κάτι νωρίτερα!!!Όπως μια γνωστή μου μου έλεγε δεν είναι μόνο το πρώτο τρίμηνο επικίνδύνο, ποτέ δεν ξέρεις τί θα γίνει.. Οκ το ξέρω δεν θέλω να μου το λένε όμως όταν είμαι έγκυος!!!Εγω δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Και για τις αγορές είναι πιο καλά στο τέλος, για τα μικρά, γιατί απλά θα έχουμε ανυπομονησία και με τις αγορές θα ξεχνιόμαστε και λίγο!!!

Ακριβώς βρε Φραουλίτσα μου, ποτέ δεν θα έλεγα σε έγκυο κοπέλα κάτι που θα μπορούσε να την αγχώσει, τι να πω:? Σ'ευχαριστώ για την εξέταση! Αν τελειώσουμε νωρίς θα σας έχω νεότερα και μάλλον ημερομηνία για τη β' επιπέδου. Ανδρομέδα μου η υγρασία είναι πρόβλημα και το σκεφτόμαστε πολύ για να φέρουμε μωράκι σε τέτοιο χώρο. Ούτε εμείς έχουμε κοιτάξει ακόμα κάτι, την ιδέα "παιδεύουμε" ακόμα. Ο κολπικός υπερ θα γίνει για να τσεκάρει ο γιατρός αν ανέβηκε λίγο ο πλακούντας. Μαρία06 συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου. Κι εμείς χάσαμε μέσα στη Μεγάλη βδομάδα τη δικιά μας, τουλάχιστον χάρηκε γιατί πρόλαβε να μάθει οτι περίμενε δισέγγονο.

Πάντως απ'οτι έχω καταλάβει, όταν ξεκουραζόμαστε κινούνται τα μικρά περισσότερο, μάλλον απο κάτι που διάβασα, επειδή οταν κινούμαστε αυτά νανουρίζονται απο το κούνημα.

Γεια σας κοριτσάκια.Τι κάνετε?Πρόλαβα και διάβασα λίγα γιατί δεν είχα χρόνο αυτές τις μέρες.Πέθανε η γιαγιά μου και τρέχαμε λίγο.90 χρονών ήταν,αλλά όσο και να ναι δεν παύει να είναι η αγαπημένη γιαγιά.

Τελοσπάντων,πως μου είστε εσείς?Διαβάζω και κολπάκια για να καταλαβαίνουν και οι άλλοι τα μπεμπάκια ε?Θα το κάνω κι εγώ το βράδυ.Εγώ να σας πω την αλήθεια αυτές τις μέρες δεν το άκουγα καθόλου,ίσως επειδή ήμουν σε κίνηση συνεχώς.Αλλά σήμερα που έκατσα σπίτι και ξεκουράστηκα,το δωσε και κατάλαβε το κλώτσημα :eek::eek: γιατί είχα αρχίσει ν ανησυχώ.

Συλλυπητήρια μακάρι να φτάσεις τα χρόνια της!!! Καταλαβαίνω την θλίψη σου αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να μην στεναχωριέσαι, θα στα έχουν πρήξει με αυτο φαντάζομαι... Δοκίμασε το κολπάκι σου εύχομαι να πετύχει να φτιάξει η διάθεσή σου!!!Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση!! Όταν είσαι σε κίνηση ή σε ένταση ψυχολογική το μικρό κάθεται ήσυχα. Όταν χαλαρώνεις σου δίνει το παρόν. Και εγώ όσο ήμουν ανχωμένη δεν την άκουγα. Τα νιώθουν όλα, δυστυχώς και τα αρνητικά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!τι κάνετε?εμείς μια χαρά!τι ωραίες μέρες που έχει..δε μπορούμε να μαζευτούμε σπίτια μας!με τα ρούχα τι θα κάνουμε δε ξέρω..πλέον μόνο τα τζιν εγκυμοσύνης μου κάνουν αλλά σιγά σιγά θα θέλει κατι πιο δροσερό.δε βρήκα τπτ ωραίο.

Μinnie μου εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα την Παρασκευή και να ηρεμήσεις!!

Μαρία μου συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου.όσο μεγάλη κ αν είναι προκαλεί μεγάλη στεναχώρια.να σκέφτεσαι το μπεμπακι σου να νιώθεις καλά!

Mariposita μπράβο σου που αντέχεις κ δε κάνεις τπτ..εγώ απαράδεκτη.δε προσέχω καθόλου.εύχομαι να έχει ανέβει ο πλακούντας και να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου από εδώ και στο εξής!αν σου πει οτιδήποτε ο γιατρός σου για το θέμα αυτό πες μου και μένα ε!! :)

Για την γρουσουζια τι να πω..νόμιζα ότι έχουν ξεπεραστεί αυτα.πιστεύω ότι αν είναι να πάει κάτι στραβά δε θα φταίνε τα ρουχαλακια.ψωνιστε να ευχαριστηθειτε!!!περνάω επιτροπή στο ΙΚΑ τώρα κορίτσια.πρώτη φορά πάω εγώ η ίδια και αγχωθηκα.φιλιά σε όλες!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα σε όλες!

Σα να δρόσισε λιγάκι εδώ μου φαίνεται..Καλύτερα έτσι γιατί χθες δεν την πάλευα με τη ζέστη! Ακόμα και τα παπούτσια με ζέσταιναν.

Κατά τ' άλλα όλα καλά, έχω ξεκινήσει λίγο διάβασμα για το πανεπιστήμιο γιατί έχω κάτι παρουσιάσεις και θα ταλαιπωρηθώ λίγο.

Α! και έχω χάσει τη μπάλα με τα χάπια που παίρνω μέσα στην ημέρα! Νιώθω σα γιαγιά-μόνο ξυπνητήρι δε βάζω για να μην ξεχνάω να τα πάρω! :cool:

Συλληπητήρια για τη γιαγιά σου..Δεν έχει σημασία πόσο χρονών ήταν, δεν παύει να είναι δικός σου άνθρωπος..

Εστιάσου στις κλωτσίτσες τώρα για να ξεχαστείς!

Πότε έχεις τη β' επιπέδου;

Ακριβώς βρε Φραουλίτσα μου, ποτέ δεν θα έλεγα σε έγκυο κοπέλα κάτι που θα μπορούσε να την αγχώσει, τι να πω:? Σ'ευχαριστώ για την εξέταση! Αν τελειώσουμε νωρίς θα σας έχω νεότερα και μάλλον ημερομηνία για τη β' επιπέδου. Ανδρομέδα μου η υγρασία είναι πρόβλημα και το σκεφτόμαστε πολύ για να φέρουμε μωράκι σε τέτοιο χώρο. Ούτε εμείς έχουμε κοιτάξει ακόμα κάτι, την ιδέα "παιδεύουμε" ακόμα. Ο κολπικός υπερ θα γίνει για να τσεκάρει ο γιατρός αν ανέβηκε λίγο ο πλακούντας. Μαρία06 συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου. Κι εμείς χάσαμε μέσα στη Μεγάλη βδομάδα τη δικιά μας, τουλάχιστον χάρηκε γιατί πρόλαβε να μάθει οτι περίμενε δισέγγονο.

Πάντως απ'οτι έχω καταλάβει, όταν ξεκουραζόμαστε κινούνται τα μικρά περισσότερο, μάλλον απο κάτι που διάβασα, επειδή οταν κινούμαστε αυτά νανουρίζονται απο το κούνημα.

Ναι, δεν το συζητώ εγώ δεν το σκέφτομαι με τίποτα να έρθει το μωράκι εδώ. Φαντάσου τον φτιάξαμε τον τοίχο, βάλαμε και ειδικό αντιμουχλικό και πάλι βγήκε..

Συλληπητήρια και για τη δική σου γιαγιά..Κάποιες φορές σκέφτομαι ας ήξερε και η δική μου γιαγιά ότι περιμένω παιδάκι..Τέλοσπαντων..

Α για τον πλακούντα. Μπερδεύομαι καμιά φορά με τόσα κοριτσάκια που είμαστε, μην με παρεξηγείτε..:oops:

Εύχομαι να ανέβηκε για να ηρεμήσεις κιόλας και να είσαι πιο χαλαρή!

OkoIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια:):)Ξέρω χάθηκα λίγο αλλά είχα θέμα με το ιντερνετ και σπίτι και στη δουλειά:(Ανδρομέδα μου πήρα και το μήνυμα σου και χάρηκα πάρα πολύ που σου κάνει ο γιατρός. Και εμένα μου είπε για υπέρηχο καρδιάς εμβρύοπυ και θα κάνω την Παρασκευή. Α και Didi Β επιπέδου έχω στις 20/5/2015(για το πινακάκι σου). Ανδρομέδα , επίσης οι υπέρηχοι τόσο κρατάνε στα Δημόσια.Μη σε ανησυχεί όμως. ό,τι είναι να μετρηθεί μετριέται.Φιλάκια σε όλα τα υπολοιπα κορότσια.Εγώ τώρα αναμένω τη Β επιπέδου και 3 μέρες μετά το γάμο:):):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ τι ωραία που ηρθε η μανούλα σου!

Σωπα βρε, τι γρουσουζια;; Κι εγω δεν τα πιστεύω αυτα, ολα καλα θα πανε!!!

Αχ αυτό με το χτυπηματάκι το κάναμε κι εμείς χωρίς να το έχουμε διαβάσει κάπου!!! Κι όντως "απαντάει"!!! Είναι υπέροχο!!!

Άντε ευτυχώς ήταν μια απλή αδιαθεσία!

Οι τιμές είναι σούπερ μην το συζητάς καθόλου, ειδικά η κούνια με όλα τα "σύνεργα"!

Ναι, είναι κι αυτό μια λύση! Να κρατήσεις θέση και αν φύγετε απλώς παίρνεις και το ακυρώνεις δεν έγινε τίποτα! ;)

Αφού σου τα έδωσε τώρα τι να έκανες, να έλεγες περιμένω πρώτα τη β' επιπέδου; Δεν πειράζει!

Κι εμείς κυρίως λόγω υγρασίας-και άλλων παραγόντων- θα μετακομίσουμε κι ακόμα δεν έχουμε κοιτάξει τίποτα...

Κολπικό υπέρηχο γιατί θα κάνεις;

Λοιπον πήρα τηλέφωνο κι εκλεισα κι εγω μαζι σας 27-30!!!! Μίλησα με μια ευγενεστατη κοπέλα! Μακαρι να μην λειπουμε εκείνες τις μέρες και να τα πούμε απο κοντα!:D

Ο Χριστός και η παναγια!! Κι εγω εχω ακούσει κατι τέτοια και πολυ εκνευριζομαι! Κάθεσαι και λες σε έγκυο γυναίκα οτι κατι δεν θα παει καλα;ελεος!! Ειδικα οταν εχει βιώσει και μια απώλεια! Δεν λέω οτι ειναι ψέμματα, αλλα δεν το λες, τελος!!

Συλλυπητήρια κοριτσάκι μου για τη γιαγια σου! Δεν εχει σημασία η ηλικια οταν πρόκειται για ενα αγαπημένο σου πρόσωπο! Ο θεος να αναπαυσει την ψυχούλα της!

Συλλυπητήρια και για τη δικη σου γιαγιά mariposita μου!

Ναι ετσι παει με τα μικρούλια! Οταν είσαι χαλαρη του δίνουν και καταλαβαίνει!!:D

Καλημέρα σε όλες!!!τι κάνετε?εμείς μια χαρά!τι ωραίες μέρες που έχει..δε μπορούμε να μαζευτούμε σπίτια μας!με τα ρούχα τι θα κάνουμε δε ξέρω..πλέον μόνο τα τζιν εγκυμοσύνης μου κάνουν αλλά σιγά σιγά θα θέλει κατι πιο δροσερό.δε βρήκα τπτ ωραίο.

Μinnie μου εύχομαι να έχετε καλά αποτελέσματα την Παρασκευή και να ηρεμήσεις!!

Μαρία μου συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου.όσο μεγάλη κ αν είναι προκαλεί μεγάλη στεναχώρια.να σκέφτεσαι το μπεμπακι σου να νιώθεις καλά!

Mariposita μπράβο σου που αντέχεις κ δε κάνεις τπτ..εγώ απαράδεκτη.δε προσέχω καθόλου.εύχομαι να έχει ανέβει ο πλακούντας και να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου από εδώ και στο εξής!αν σου πει οτιδήποτε ο γιατρός σου για το θέμα αυτό πες μου και μένα ε!! :)

Για την γρουσουζια τι να πω..νόμιζα ότι έχουν ξεπεραστεί αυτα.πιστεύω ότι αν είναι να πάει κάτι στραβά δε θα φταίνε τα ρουχαλακια.ψωνιστε να ευχαριστηθειτε!!!περνάω επιτροπή στο ΙΚΑ τώρα κορίτσια.πρώτη φορά πάω εγώ η ίδια και αγχωθηκα.φιλιά σε όλες!!

Ασε εμένα και καποια εγκυμοσύνης παντελόνια μου ειναι οριακά γιατι τα ειχα πάρει νωρίς! Ούτως η άλλως βεβαια δεν νομίζω να φορέσουμε για πολυ ακομα παντελόνια! Εχουν πιάσει οι ζεστες αι οπως λες κι εσυ θα θελουμε κατι πιο δροσερό!

Καλημέρα σε όλες!

Σα να δρόσισε λιγάκι εδώ μου φαίνεται..Καλύτερα έτσι γιατί χθες δεν την πάλευα με τη ζέστη! Ακόμα και τα παπούτσια με ζέσταιναν.

Κατά τ' άλλα όλα καλά, έχω ξεκινήσει λίγο διάβασμα για το πανεπιστήμιο γιατί έχω κάτι παρουσιάσεις και θα ταλαιπωρηθώ λίγο.

Α! και έχω χάσει τη μπάλα με τα χάπια που παίρνω μέσα στην ημέρα! Νιώθω σα γιαγιά-μόνο ξυπνητήρι δε βάζω για να μην ξεχνάω να τα πάρω! :cool:

Συλληπητήρια για τη γιαγιά σου..Δεν έχει σημασία πόσο χρονών ήταν, δεν παύει να είναι δικός σου άνθρωπος..

Ναι, δεν το συζητώ εγώ δεν το σκέφτομαι με τίποτα να έρθει το μωράκι εδώ. Φαντάσου τον φτιάξαμε τον τοίχο, βάλαμε και ειδικό αντιμουχλικό και πάλι βγήκε..

Συλληπητήρια και για τη δική σου γιαγιά..Κάποιες φορές σκέφτομαι ας ήξερε και η δική μου γιαγιά ότι περιμένω παιδάκι..Τέλοσπαντων..

Α για τον πλακούντα. Μπερδεύομαι καμιά φορά με τόσα κοριτσάκια που είμαστε, μην με παρεξηγείτε..:oops:

Εύχομαι να ανέβηκε για να ηρεμήσεις κιόλας και να είσαι πιο χαλαρή!

Ανδρομεδα τι διαβάζεις;;; Κι εγω κανω μεταπτυχιακο και δίνω εξετάσεις 30 Μαΐου αλλα δεν μπορω να μαζεψω το μυαλο μου να διαβάσω!

Οσο για τα φάρμακα έχεις δίκιο! Κι εγω πολλες φορές το σκέφτομαι και θυμάμαι τη θεοπουλα που ειχε ringtone που έλεγε:"στις 12 το χάπι για την πίεση, στις 2 το χάπι για το ζαχαρο"χαχαχαχαχαχα:tongue:

Εμεις θα το διασκευασουμε σε "στις 7 το σίδηρο, στις 4 το ασβέστιο" :tongue::tongue::tongue:

Και για του λόγου το αληθές ιδού η χθεσινή μου παραλαβή απο το φαρμακείο!http://prntscr.com/71psgq

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κοριτσάκια:):)Ξέρω χάθηκα λίγο αλλά είχα θέμα με το ιντερνετ και σπίτι και στη δουλειά:(Ανδρομέδα μου πήρα και το μήνυμα σου και χάρηκα πάρα πολύ που σου κάνει ο γιατρός. Και εμένα μου είπε για υπέρηχο καρδιάς εμβρύοπυ και θα κάνω την Παρασκευή. Α και Didi Β επιπέδου έχω στις 20/5/2015(για το πινακάκι σου). Ανδρομέδα , επίσης οι υπέρηχοι τόσο κρατάνε στα Δημόσια.Μη σε ανησυχεί όμως. ό,τι είναι να μετρηθεί μετριέται.Φιλάκια σε όλα τα υπολοιπα κορότσια.Εγώ τώρα αναμένω τη Β επιπέδου και 3 μέρες μετά το γάμο:):):)

Με το καλο κοριτσάκι μου!!! Και η β επιπέδου και ο γάμος σας! Καθε ευτυχία σας εύχομαι και με το καλο να κρατήστε το μωρακι σας αγκαλια!!:D:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσι.Σ ευχαριστώ πολύ ..

Ναιαυτό έχω σκοπό να κάνω.Ν ασχολούμαι με τις κλωτσίτσες της μπέμπας.Έκανα β επιπέδου πριν 2 βδομάδες.Νωρίς νωρίς.:D

7H5Lp3.png

Καλημέρα σ όλα τα κοίτσια.Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τη συμπαράσταση.Ναι μωρέ έχετε δίκιο τα μπεμπάκια μας όλα τα καταλαβαίνουν και πρέπει να χαιρόμαστε..

Πωπω κορίτσια εδώ σήμερα απ το πρωί έχει ζέστη στη Θεσσαλονίκη.Βγήκα για κάτι ψώνια στο σούπερ και το μετάνοιωσα..Αν απο τώρα κάνει τέτοιες ζέστες τι θα κάνει το καλοκαίρι?Αααα είπαν ότι θα ναι απ τα πιο ζεστά φέτος...:cry::cry:

7H5Lp3.png

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες μανούλες!

Έχω ευχάριστα νέα, χθες κάναμε την β' επιπέδου και δόξα τω Θεώ όλα καλά!

Είναι 447 γραμμάρια παρακαλώ το αγοράκι μας! Είδαμε και λίγο φατσούλα και συγκινηθήκαμε... είναι τόσο μοναδικές αυτές οι στιγμές! Έχουμε αρχίσει από τώρα την πλάκα σε ποιον μοιάζει χαχαχα! Δε με νοιάζει καθόλου, αλλά δεν κρύβω ότι κολακεύτηκα όταν μου φάνηκε ότι σε μερικά σημεία μπορεί και να μου μοιάζει :)

Εύχομαι σε όλες υπέροχα νέα, να φύγει κι αυτό το άγχος και να αρχίσουμε το shoppiiiing!!!

Θα διαβάσω σιγά σιγά τα μηνυματάκια σας και θα επανέλθω!

Φιλάκια πολλά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλεεεέ που την είδα τη δροσούλα;;;; Βγήκα έξω και έλιωσα πάλι...Μόνο στο σπίτι είναι καλά. Ίσως ήταν ακόμα και πρωί, ήμουν κι από τον ύπνο...Πάει το 'χασα η μάνα!!!

Ουφ, με ξαλάφρωσες! Έκλεισα τελικά για υπέρηχο καρδιάς την άλλη Τετάρτη!

Η αλήθεια είναι αυτός τις έκανε τις μετρήσεις που ήθελε γρήγορα-γρήγορα οπότε γιατί να χαζολογάει;; Απλώς εγώ δεν ευχαριστήθηκα το μπεμπάκι γι'αυτό μου κακοφάνηκε, αλλά καλά να είναι!

Άντε πλησιάζει ο καιρός και για την β'επιπέδου σου και για το γάμο!

Εμείς ακόμα τίποτα, όλο αναποδιές μας τυχαίνουν! Δε βαριέσαι..

Λοιπον πήρα τηλέφωνο κι εκλεισα κι εγω μαζι σας 27-30!!!! Μίλησα με μια ευγενεστατη κοπέλα! Μακαρι να μην λειπουμε εκείνες τις μέρες και να τα πούμε απο κοντα!:D

Ανδρομεδα τι διαβάζεις;;; Κι εγω κανω μεταπτυχιακο και δίνω εξετάσεις 30 Μαΐου αλλα δεν μπορω να μαζεψω το μυαλο μου να διαβάσω!

Οσο για τα φάρμακα έχεις δίκιο! Κι εγω πολλες φορές το σκέφτομαι και θυμάμαι τη θεοπουλα που ειχε ringtone που έλεγε:"στις 12 το χάπι για την πίεση, στις 2 το χάπι για το ζαχαρο"χαχαχαχαχαχα:tongue:

Εμεις θα το διασκευασουμε σε "στις 7 το σίδηρο, στις 4 το ασβέστιο" :tongue::tongue::tongue:

Και για του λόγου το αληθές ιδού η χθεσινή μου παραλαβή απο το φαρμακείο!http://prntscr.com/71psgq

Άντε τι ωραία! Αν δεν είσαι διακοπές τότε θα συναντηθούμε κι από κοντά!

χαχαχα κι εγώ τη Θεοπούλα σκέφτομαι με το ringtone και γελάω μόνη μου!!!! Έχεις κι εσύ το κινητό σου φαρμακείο! Κάπου τόσα είναι και 'μενα.....Ωιμέ!

Κάνω μεταπτυχιακό στην προϊστορική αρχαιολογία αλλά δεν έχουμε εξετάσεις.. Είναι σεμιναριακά μαθήματα με εργασίες και πριν την παράδοση της εργασίας κάνεις παρουσίαση! Τώρα έχω σε διάστημα 3 εβδομάδων να ετοιμάσω 3 παρουσιάσεις και δεν έχω κάνει τίποτα! :tongue::tongue: Δεν μπορώ να συγκεντρωθωωωωώ

Εσύ τι διαβάζεις;; Πόσο καιρό θα κρατήσουν οι εξετάσεις;

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες μανούλες!

Έχω ευχάριστα νέα, χθες κάναμε την β' επιπέδου και δόξα τω Θεώ όλα καλά!

Είναι 447 γραμμάρια παρακαλώ το αγοράκι μας! Είδαμε και λίγο φατσούλα και συγκινηθήκαμε... είναι τόσο μοναδικές αυτές οι στιγμές! Έχουμε αρχίσει από τώρα την πλάκα σε ποιον μοιάζει χαχαχα! Δε με νοιάζει καθόλου, αλλά δεν κρύβω ότι κολακεύτηκα όταν μου φάνηκε ότι σε μερικά σημεία μπορεί και να μου μοιάζει :)

Εύχομαι σε όλες υπέροχα νέα, να φύγει κι αυτό το άγχος και να αρχίσουμε το shoppiiiing!!!

Θα διαβάσω σιγά σιγά τα μηνυματάκια σας και θα επανέλθω!

Φιλάκια πολλά!

Μπραβό για τα όμορφα νεάκια!!!! Πωπω κοντεύει το μισό κιλό!!! Κοτζάμ άντρας!!! Να αρχίσουν να πέφτουν τα στοιχήματα σε ποιον μοιάζει πιο πολύ!! χαχα :cool:

OkoIp3.png

Πάλι καλά που είδα την pic σου με τα φαρμακα και θυμήθηκα πως ξέχασα να πάρω το utrogestan στις 2...:roll::cool::cool::cool:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...