Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κι εγώ τίποτα δεν έχω πάρει όπως λες. Μια μέρα ήμουν στο τσακ να πάρω ένα φορμάκι αλλά κρατήθηκα. Αυτό όντως με τις τιμές πραγματικά εκνευριστικό. Μήπως είδαν πως έχει μεγάλη ζήτηση και το αυξήσανε; Αλλά είναι και το λίκνο να μου πεις..

Κοίτα κι εγώ στην αρχή για πολυκαρότσι κοιτούσα από τη χαρά μου, αλλά μετά άρχισα να το εκλογικεύω και σκεφτόμουν αν πραγματικά το χρειάζομαι. Οπότε κατέληξα στο simplicity που έχει πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά αυτά και θα πάρω έξτρα κάθισμα αυτοκινήτου 0-18, πάλι της chicco το eletta.

Κι εσείς αφού είστε εκτός πόλης και χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο καλύτερα να κοιτάξετε και το κάθισμα. Αυτό που έχουν στα πολυκαρότσια, το "αυγό" θα είναι για λίγο καιρό μετά θα πρέπει να πάρετε άλλο.

Απλώς πιστεύω από τον ενθουσιασμό μας τα θέλουμε όλα! Έχετε καιρό να το σκεφτείτε, μην αγχώνεσαι. Βάλτα όλα κάτω και σκέψου τι θα σας βολέψει πιο πολύ.

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά, το κάθισμα αυτοκινήτου εννοείται πως θα το πάρουμε και μάλιστα ξεχωριστά, ποτέ δεν κοίταξα καρότσι τρίο με κάθισμα. Εγώ έλεγα να πάρουμε το nania της fisher price, μου φαίνεται ότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το eletta.

Στην Αμερική πάντως απαγορεύεται να πάρεις το μωρό από το μαιευτήριο αν δεν δει το προσωπικό ότι έχεις κάθισμα αυτοκινήτου. Όχι καλαθούνες, αλλά κανονικό κάθισμα.

tt1e3

Ωχ όντως και είναι στη μισή τιμή! Το προσθέτω κι αυτό στα υπόψιν!

Ναι κι εγώ δεν είχα ιδέα ώσπου διάβασα..Εδώ ακόμα επιμένουμε να παίρνουμε το νεογέννητο από μαιευτήριο σε καλαθούνα ή αγκαλιά...Και όταν τους λες για το κάθισμα σου απαντάνε θα είναι πολύ μικρό πως θα κάτσει;;

Σκέφτομαι πως κάνουμε τόσες εξετάσεις μέχρι να γεννηθεί για να βεβαιωθούμε πως όλα είναι καλά και όταν γεννιέται δεν σκεφτόμαστε τα αυτονόητα..

OkoIp3.png

Πραγματικά δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα!

Το αστείο είναι ότι αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση και του καλού μου και το βλέμμα μου ήταν κάτι μεταξύ έκπληξης που μου λέει κάτι τέτοιο και τρόμου και μόνο στην ιδέα!

tt1e3

Σε νιώθω και 'μενα την ίδια αντίδραση είχε! Αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβε πως έχει άδικο... (Κι εγώ δίκιο φυσικά :tongue: )

Χαιρετώ προς το παρόν πάω να ξεραθώ! Σκέφτομαι μόνο την έκφραση των κοριτσιών αύριο μετά από όλο αυτό τον καταιγισμό μηνυμάτων! χαχα

Καλή ξεκούραση ντιντάκι!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Καλήμερα!

Με αγχώσατε με τις τιμές...

Και γω είπα να μην κάνω καμία αγορά προς το παρόν...

Βεβαια είχα τους γονείς μου εδώ και έτσι όπως κάναμε το Σάββατο βόλτα στο μολ μπήκαμε στα mothercare να χαζεψουμε και κοιτούσαν με λαχτάρα να πάρουν κάτι παπουτσάκια αγκαλιάς αλλά ήταν διστακτικοί γιατι ως Γκεστάπο που είμαι τους τα έχω απαγορέψει...αλλά μετα βλέποντας τους χαλάρωσα λίγο και έτσι πήραμε τα πρώτα του παπουτσάκια...

Για καρότσι δηλαδη θα βάζετε το μωρο σε κάποιο που λέει ότι κάνει για νεογέννητο κατεβάζοντας μόνο την πλάτη του καθίσματος;

Έχω μπερδευτεί...ο καθένας λέει τη δίκη του άποψη και ώρες ώρες πελαγωνω...

Nv6Vp2.png

Καλημέρα εγκυουλες μου!!! Τι κάνετε;; Πιάσατε κουβέντα για ψώνια;;

Κι εγω είμαι της ίδιας άποψης! Πριν τη β επιπέδου δεν ψωνιζω τιποτα! Βασικα μεσα στον Ιούνιο λέμε να παραγγειλουμε την κουνια τη συρταριερα και το καρότσι, να βαψουμε το δωματιο της μπεμπας και αρχές Ιουλίου (που θα εχει και εκπτωσεις) να αρχίσουμε με τα υπόλοιπα! Τωρα για το λίκνο της Chicco κι εγω το ζαχαρωνα αλλα εχω δυο προβληματισμους(πριν ανεβεί η τιμή, τωρα εχω τρεις χιχι:tongue:) ο ενας ειναι οτι φοβάμαι μήπως πιάνει παρα πολυ χώρο ο οποιος ειναι περιορισμένος στο δωματιο μας! Ο δεύτερος ειναι οτι μου εχει ηδη προτείνει η κουνιαδα μου να μου δώσει καλαθουνα και σκέφτομαι μήπως πάρω την καλαθουνα απο κείνη και διαθεσω αυτα τα 200? για καποια αλλη αγορά! Τελος δεν εχω αποκλείσει ακομα το πορτ μπεμπε του καροτσιου το οποίο χρησιμοποιεί η νύφη μου και ειναι πολυ ευχαριστημένη! Τεσπα σας ζαλισα! Θα δούμε..

Babezu με γεια τα καινούργια παπουτσακια!:D:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κορίτσια!!!σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!όλα ήταν τέλεια και τζάμπα το αγχος τλκ..η μπεμπα πλανταξε στο κλάμα βέβαια αλλά ήταν αναμενόμενο.είχα και μια πρόταση από τον φωτογράφο να κάνουμε μια φωτογράφηση πριν και μετά εγκυμοσύνης αλλά δε ξέρω τι εννοεί.θα μιλήσουμε ειπαμε.μου αρέσει η ιδέα αλλά για προσωπική φωτογράφηση.στην πρώτη είχα ελάχιστες φωτογραφίες.

Για τις αγορές μην αγχώνεστε.πιστεύω θα υπάρξουν πολλά σκαμπανεβασματα στις τιμές.ειδικά όμως το καρότσι νομίζω και Σεπτέμβρη-οκτωβρη να το πάρουμε δεν είναι πρόβλημα.

Μαρσιπο και sling είχα και εγώ αλλά δε τα χρησιμοποιησα γιατί έβαλα το μωρό μεγάλο και από το βάρος δυσκολευομουν να τα χειριστώ μόνη μου.θέλει εξάσκηση.αν το συνηθίσεις όμως από νωρίς βολεύει πάρα πολύ!!ειδικά sling.εγώ πιστεύω θα το χαρώ αυτή τη φορά.

Να σας πω επίσης ότι εμείς δεν πηγαίνουμε ούτε ως τη γωνία χωρίς καθισματακι αυτοκινήτου.αλλά όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο ήταν αδύνατο να δέσουμε το μωρό.ήταν και 2,5 κιλά βέβαια λόγω προωροτητας αλλά δε μπορούσαμε καν να το πιάσουμε.μπαλίτσα γινόταν!οπότε μέσα στο αγχος τον μεταφέραμε στο πορτ μπεμπέ.ίσως επειδή ήταν πολύ μικρούλης δε ξέρω.

Κατά τα άλλα ο μπέμπης έχει τρελλαθει τις τελευταιες μερες και κάνει όλο τουμπες.έχουμε ξετρελαθεί και μεις μαζί!13/5 β επιπεδου.θέλουμε να λέμε πάλι εκείνη την εβδομάδα!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Έχω πολύ καιρό να μπω αλλά πραγματικά δεν προλαβαίνω. Μου πλάκωσε δουλειά, έχω και τα της μικρής, παρακολουθώ και ένα σεμινάριο και δεν υπάρχει χρόνος. Διάβασα 2 σελίδες περίπου από το τέλος, ελπίζω να είστε όλες καλά και τα σποράκια σας γερά!

Didi τρόμαξα πολύ με αυτό που είπες για τον πόνο, ελπίζω να μην σε ξαναπιάσει!

Ανδρομέδα εγώ έχω κλείσει για τρίπλεξ εμβρύου στο Ωνάσειο την Παρασκευή. Θα δούμε πώς πήγε το θέμα με την καρδούλα του μωρού και αν υπαρχει ακόμα πρόβλημα.

Στο μεταξύ την Τετάρτη έχουμε γυναικολόγο και από βδομάδα λογικά θα κλείσουμε για β επιπέδου.

Αναφορικά με τα καρότσια και τα λοιπά όπως έχω ξαναπεί έχει πολύ καλές τιμές ο Ναρλής στην Καβάλα. Ξέρω πολλές κοπέλες από άλλο φόρουμ που ψωνίζουν συστηματικά από εκεί και είναι ευχαριστημένες. Όπου δεν βλέπετε τιμές στο σάιτ είναι επειδή τις έχει πιο χαμηλά από άλλα μαγαζιά και του κάνουν παράπονα όταν τις βάζει. Δεν κάνω διαφήμιση φυσικά, εγώ προσωπικά δεν έχω ψωνίσει τίποτα από εκεί γιατί τα είχα πάρει από pramworld και από άμαζον όταν είχε ακόμα δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα.

Μη με παρεξηγείτε που δεν μπαίνω συχνά. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι διάβαζα στο ίντερνετ για προβλήματα σαν το δικό μας και για περιπτώσεις με σύνδρομο down και αγχωνόμουν οπότε είπα να χαλαρώσω και να μην πολυδιαβάζω.

Εύχομαι σε όλες να έχετε καλά αποτελέσματα στη β επιπέδου! Φιλάκια πολλά!

tt1bde8a.aspx

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Περίεργο αυτο με τις τιμες!!! Και γω συμφωνώ πριν την β΄ επιπέδου δεν θέλω τίποτα!!!Και τα έπιπλα του δωματίου, που θα μας δώσουν, θέλω να τα δω μετά την β΄. Και αν όλα πάνε καλά απο Ιούνιου θα τα φέρουμε σπίτι και βλέπουμε πότε τα στήνουμε. Και το καρότσι προς Ιούνιο το θέλω όχι πιο νωρίς. Και ριλάξ μου έχει πάρει η αδελφή μου δώρο αλλά το έχω στο κουτί του στην ντουλάπα. Το άνοιξα μόνο να δω ότι είναι οκ γιατί μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε δεν θα επιστρέφεται.

Το χρώμα στο δωμάτιο μάλλον θα το κρατήσουμε και θα βάλω αυτοκόλλητα, και το ταβάνι θα το ζωγραφίσουμε σαν ουρανό με σύννεφα. Έχουμε καιρό να αλλάξουμε γνώμη για τα χρώματα του δωματίου.

Αχ και την μικρή την ένιωσε και ο μπαμπάς της και χάρηκα πολύ!!! Την νιώθω συνέχεια και καμιά φορά νιώθω και τουμπίτσες που κάνει!!!Και πάλι δεν με κλοτσάει όλη μέρα έτσι; Κάποιες στιγμές στην ημέρα.

Sagia πάντα άξια!!!

Σχετικα με το wifi έχει νόημα αν μένεις σε μονοκατοικία να το κλείσεις. Άν μένεις σε πολυκατοικία και το δικό σου να κλείσεις έχεις απο τα γειτονικά διαμερίσματα δυστυχώς.

Καλή εβδομάδα κοριτσούδια φιλιά στις κοιλουμπίτσες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας!

Έχω πολύ καιρό να μπω αλλά πραγματικά δεν προλαβαίνω. Μου πλάκωσε δουλειά, έχω και τα της μικρής, παρακολουθώ και ένα σεμινάριο και δεν υπάρχει χρόνος. Διάβασα 2 σελίδες περίπου από το τέλος, ελπίζω να είστε όλες καλά και τα σποράκια σας γερά!

Didi τρόμαξα πολύ με αυτό που είπες για τον πόνο, ελπίζω να μην σε ξαναπιάσει!

Ανδρομέδα εγώ έχω κλείσει για τρίπλεξ εμβρύου στο Ωνάσειο την Παρασκευή. Θα δούμε πώς πήγε το θέμα με την καρδούλα του μωρού και αν υπαρχει ακόμα πρόβλημα.

Στο μεταξύ την Τετάρτη έχουμε γυναικολόγο και από βδομάδα λογικά θα κλείσουμε για β επιπέδου.

Αναφορικά με τα καρότσια και τα λοιπά όπως έχω ξαναπεί έχει πολύ καλές τιμές ο Ναρλής στην Καβάλα. Ξέρω πολλές κοπέλες από άλλο φόρουμ που ψωνίζουν συστηματικά από εκεί και είναι ευχαριστημένες. Όπου δεν βλέπετε τιμές στο σάιτ είναι επειδή τις έχει πιο χαμηλά από άλλα μαγαζιά και του κάνουν παράπονα όταν τις βάζει. Δεν κάνω διαφήμιση φυσικά, εγώ προσωπικά δεν έχω ψωνίσει τίποτα από εκεί γιατί τα είχα πάρει από pramworld και από άμαζον όταν είχε ακόμα δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα.

Μη με παρεξηγείτε που δεν μπαίνω συχνά. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι διάβαζα στο ίντερνετ για προβλήματα σαν το δικό μας και για περιπτώσεις με σύνδρομο down και αγχωνόμουν οπότε είπα να χαλαρώσω και να μην πολυδιαβάζω.

Εύχομαι σε όλες να έχετε καλά αποτελέσματα στη β επιπέδου! Φιλάκια πολλά!

Καλησπέρα!!!Να κάνεις όπως νιώθεις!!!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου και να μην υπάρχει κανένα θεματάκι!!Καλή επιτυχία με την β΄ επιπέδου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα εγκυουλες μου!!! Τι κάνετε;; Πιάσατε κουβέντα για ψώνια;;

Κι εγω είμαι της ίδιας άποψης! Πριν τη β επιπέδου δεν ψωνιζω τιποτα! Βασικα μεσα στον Ιούνιο λέμε να παραγγειλουμε την κουνια τη συρταριερα και το καρότσι, να βαψουμε το δωματιο της μπεμπας και αρχές Ιουλίου (που θα εχει και εκπτωσεις) να αρχίσουμε με τα υπόλοιπα! Τωρα για το λίκνο της Chicco κι εγω το ζαχαρωνα αλλα εχω δυο προβληματισμους(πριν ανεβεί η τιμή, τωρα εχω τρεις χιχι:tongue:) ο ενας ειναι οτι φοβάμαι μήπως πιάνει παρα πολυ χώρο ο οποιος ειναι περιορισμένος στο δωματιο μας! Ο δεύτερος ειναι οτι μου εχει ηδη προτείνει η κουνιαδα μου να μου δώσει καλαθουνα και σκέφτομαι μήπως πάρω την καλαθουνα απο κείνη και διαθεσω αυτα τα 200? για καποια αλλη αγορά! Τελος δεν εχω αποκλείσει ακομα το πορτ μπεμπε του καροτσιου το οποίο χρησιμοποιεί η νύφη μου και ειναι πολυ ευχαριστημένη! Τεσπα σας ζαλισα! Θα δούμε..

Babezu με γεια τα καινούργια παπουτσακια!:D:D

Αν έχεις καλαθούνα τζάμπα δοκίμασέ την και αν σε βολεύει την κρατάς και γλυτώνεις τα λεφτά!!!Νομίζω και ότι βολεύει κιόλας γιατί βάζεις μέσα το μωρό και το παίρνεις παντού μαζί σου.

Και καλό με τα έπιπλα και το καρότσι είναι αυτο που λές προς τον Ιούνιο γιατλι τα εργοστάσια κλείνουν τον Αύγουστο οπότε δεν μπορεί να γίνει και παραγγελία. Και γω τα υπόλοιπα ρουχαλάκια και τέτοια τέλη Ιουλίου με τις εκπτώσεις αλλά να έχουμε και μια ιδέα πόσα κιλάκια περίπου θα είναι.

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα ευχαριστώ πολύ!! Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα!

Για το λίκνο προσωπικά θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά, ειδικά αν υπάρχει καλαθούνα. Εμάς στην κόρη μου μας δάνεισαν καλαθούνα την οποία την κρατήσαμε πολύ λίγο και τελικά στριμώξαμε την κούνια στην κρεβατοκάμαρα και βόλεψε μια χαρά. Εντάξει, για να περάσουμε κάναμε ακροβατικά αλλά ήταν για λίγο καιρό, άλλωστε 4 μηνών την πήγαμε στο δωμάτιό της γιατί ξυπνούσε με το παραμικρό, ακόμα και όταν αλλάζαμε πλευρό! Αν υπάρχει δυνατότητα να δανειστείτε καλαθούνα για την αρχή δείτε το και αν τελικά δεν βολέψει ούτε η καλαθούνα ούτε η κούνια ούτε παρκοκρέβατο (το οποίο σίγουρα θα βγει πιο οικονομικό από λίκνο και θα βγάλει σίγουρα χιλιόμετρα στις διακοπές), πάτε και παίρνετε κάτι τότε.

Επίσης το πορτ μπεμπέ το είχαμε στο καρότσι μόλις 2 μήνες, μετά μεγάλωσε η μικρή και δεν την βόλευε. Αν ήταν να το πάρω τώρα δεν θα αγόραζα καν, εφόσον το καρότσι ξαπλώνει μέχρι οριζόντια θέση και ειδικά αν έχει και μαξιλαράκι για νεογέννητα είναι περιττή αγορά. Η Chicco έχει ωραία καρότσια, η φίλη μου πήρε το liteway και την βόλεψε πολύ. Καθισματάκι αυτοκινήτου έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιρνα αυτής της εταιρείας, προτιμώ αυτές που ειδικεύονται στα καθίσματα αυτοκινήτου και έχουν καλές κριτικές στα crash test.

Αναφορικά με τις εκπτώσεις, δυστυχώς στα είδη μπεμπέ δεν κάνουν και τρομερές τιμές. Και τα orchestra από ό,τι θυμάμαι με την κάρτα δίνουν μόνο 10% έκπτωση.

tt1bde8a.aspx

Μίνι μου, σ' αγαπώ! Ο Ναρλής έχει το λίκνο (ό,τι έχουν διαθέσιμο με τις παλιές τιμές) στα 160Ε. Οπότε ακύρωσα την προηγ. παραγγελία και το παρήγγειλα από εκεί. Την Πέμπτη, που θα πάμε Αλεξανδρούπολη, ίσως κάνουμε μια παράκαμψη για Καβάλα.

Νεότερα επί του θέματος των τιμών. Οι τιμές ανέβηκαν σε όλες τις εταιρείες (ή θα ανέβουν το προσεχές διάστημα), επειδή λόγω της πτώσης της ισοτιμίας Ευρώ/Δολλαρίου η Κίνα ανέβασε τις τιμές στα εργατικά. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν από εκεί κάποια εξαρτήματα, οπότε ανεβαίνει το κόστος τους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, αν θέλουμε προϊόντα εισαγωγής, πρέπει να προλάβουμε όσους εμπόρους έχουν στοκ με τις παλιές τιμές.

Τώρα για το λίκνο, αμφιταλαντεύτηκα πάρα πολύ για το αν το χρειαζόμαστε και καταλήξαμε ότι είναι για τη δική μας ευκολία. Το λίκνο είναι μεγαλύτερο από την καλαθούνα, άρα μπορείς να το κρατήσεις περισσότερο καιρό, και έχει πολύ καλή φορητότητα. Καλαθούνα δεν θα αγόραζα.

Η εναλλακτική μας θα ήταν να έχουμε την κούνια στην κρεβατοκάμαρα, αλλά λόγω χώρου είναι αδύνατον. :|

Μίνι, μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου στείλεις κάποιο λινκ με τα crash test των καθισμάτων αυτοκινήτου; Δεν έχω ψάξει το θέμα ακόμη.

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  2. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου: 11/05.........Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Β' επιπέδου: 13/05.........Αγοράκι
  5. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου: 04/05.........Αγοράκι
  6. mariposita.................13/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  7. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.........................♥Κinder έκπληξη!

8. stafylaki.....................16/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  9. Babezu.......................16/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  10. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  11. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου: 12/05.........Κοριτσάκι
  12. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  13. Didi89.........................22/09......Β' επιπέδου: 18/05.........Αγοράκι

14. felicitaki......................27/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  15. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Αγοράκια (*2)
  16. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...