Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Φραουλίτσα, δεν άντεξα

http://www.next.co.uk/girls/newborn-girls/summer-fruits/4

Aχ, Ναι το έχω δεί!!!Ευχαριστώ!!! Έχει πολύ πλάκα!!!Ειδικά το καπελάκι!!! Μου αρέσουν τα διάφορα αστεία στα παιδικά ρούχα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aνδρομεδα μου να σου στειλω οση θες!!!!Ααχ κοριτσια να σας πω τι επαθα μηπως σας εχει συμβει κ ξερετε καμια συμβουλη....Εφαγα το μεσημερι προσεγμενα παντα λογω ζαχαρου κοιμηθηκα ξυπνησα ολα καλα!!Ερχομαι δουλεια στυβω 3 γκρειπ φρουτ οπως καθε μερα τα πινω κ σε κανενα δεκαλεπτο με πιανει ενας πονοκοιλος να πεθαινω....Ιδρωσα κιτρινισα ζαλιστηκα παραλιγο να λιποθυμισω...ευτυχω ηταν ο αντρας μου μαζι κ με κρατησε..ετρεμαν τα χερια κ τα ποδια!!!Εκανα τρεις φορες διαρροια με ταση για εμετο κ εφαγα λιγη ζαχαρη κ λιγ πατατακια καπακι κ καπως συνηλθα!!!!Τι να ηταν υπογλυκαιμια;;επεσε η πιεση;;τι να πω;;;γνωριζετε τιποτα;;

Μήπως είναι λόγω στομάχου; Γιατί και το πορτοκάλι είναι πολύ βαρύ για το στομάχι και καλό είναι να μην το τρως με άδειο στομάχι, συν ότι είναι και πολύ όξινο!! Ρώτα τον γυναικολόγο σου καλύτερα!!!Περαστικούλια σου!!! Μπορεί και η πίεση αφού το λεμόνι την ρίχνει. Ρώτα όμως και για το στομάχι μην σου κάνει καμιά ζημιά!!! Νομίζω το γκρέιπ φρουτ το τρως μετά το γεύμα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε; Πλησιάζει ο καιρός για τη β' επιπέδου! Κανονικά έχω ραντεβού 11/5 αλλά ο καινούριος γιατρός μου συνέστησε να πάω σε ένα άλλο εμβρυολογικό, οπότε θα πάρω κι εκεί τηλέφωνο για να δω αν μπορώ να βρω ημερομηνίες εκεί αλλιώς θα πάω στο ήδη υπάρχον ραντεβού!

Να σας ρωτήσω. Θα κάνετε και υπέρηχο καρδίας εμβρίου; Εμένα μου είπε να την κάνω συμπληρωματικά με τη β'επιπέδου-για προληπτικούς λόγους μάλλον. Η αλήθεια είναι πως ανησύχησα λίγο αλλά μετά διάβασα ότι είναι στην πολιτική του Έλενα και οι γιατροί τη ζητάνε.

Δεν μου είπε κάτι για την καρδιά, αλλά μην ανησυχείς ότι εξτρά εξέταση σου κάνει υπερ σας είναι. Καλό είναι να μην ανχωνόμαστε, το λέω για να το ακούω και εγώ;), κάποιες εξετάσεις εξτρά μπορεί να μας τις βάζουν όχι γιατί βλέπουν κάτι κακό, αλλά μπορεί να είχαν συναντήσει κάποια περίεργη περίπτωση και να θέλουν να είναι σίγουροι. Είναι και με βάση τί έχει συναντήσει και ο κάθε ο γιατρός!!

Α!!Και πλέον την νιώθω καθαρά την μικρούλα!!!Ψυχολογικό ήταν.. Κλείσαμε και το καρότσι, απο Τετάρτη μας είπε θα είναι στα καταστήματα, δεν το θέλω όμως απο τώρα πιο μετά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Πω πω!!! Πόσα πράγματά γράψατε:shock::shock::shock: μΠΡάβο κοριτσάκια μου. Εγώ δεν βολεύομαι και πολύ εδώ που φτάνει το καλωδιο και το ασύρματο το έχουμε κλείσει από την αρχή της εγκυμοσύνης. Χάρηκα για τα όμορφα νέα από εσάς που είδατε τα μωράκια σας:tongue::tongue::tongue:Περαστικά σε stafylaki& DIDI.

Επίσης, SAGIA μην μασας τουρλωσε κοιλιά και θα σε μια κούκλα, και εγώ έτσι νιώθω ώρες, ώρες αλλά ο άντρας μου μου λέει, μην λες βλακειες εγκυούλα είσαι!!! έτσι είναι...Φιλάκια σε όλες!!!:)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Σας ευχαριστω κοριτσια!!Θα δω αν συνεχιστει κ αυριο θα παρω τη γιατρο,μην ειναι κ καμια ιωση τι να πω!!!!Γιατι το γκρειπ φρουτ το πινω καθε μερα γιατι βοηθαει να ριχνω το ζαχαρο.....ισως ηταν κακος συνδιασμος με το πατζαρι που εφαγα το μεσημερι...δεν ειχα ξαναφαει.....ευχομαι να περασει γρηγορα!!!!!Η μπεμπα εχει αρχισει τις κλωτσιτσες εν τω μεταξυ κ μας εχει παρει τα μυαλα!!!!!!!!Καληνυχτα σε ολες!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς είστε; Μπήκε η ζέστη για τα καλά και απορώ πως θα αντέξουμε..

Aχ, Ναι το έχω δεί!!!Ευχαριστώ!!! Έχει πολύ πλάκα!!!Ειδικά το καπελάκι!!! Μου αρέσουν τα διάφορα αστεία στα παιδικά ρούχα!!!

Πραγματικά, έχουν τόση πλάκα!!! :cool:

Δεν μου είπε κάτι για την καρδιά, αλλά μην ανησυχείς ότι εξτρά εξέταση σου κάνει υπερ σας είναι. Καλό είναι να μην ανχωνόμαστε, το λέω για να το ακούω και εγώ;), κάποιες εξετάσεις εξτρά μπορεί να μας τις βάζουν όχι γιατί βλέπουν κάτι κακό, αλλά μπορεί να είχαν συναντήσει κάποια περίεργη περίπτωση και να θέλουν να είναι σίγουροι. Είναι και με βάση τί έχει συναντήσει και ο κάθε ο γιατρός!!

Α!!Και πλέον την νιώθω καθαρά την μικρούλα!!!Ψυχολογικό ήταν.. Κλείσαμε και το καρότσι, απο Τετάρτη μας είπε θα είναι στα καταστήματα, δεν το θέλω όμως απο τώρα πιο μετά!!

Ναι κι εγώ έτσι το σκέφτομαι ότι είναι στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου όπως κι οι υπόλοιπες!

Τι ωραία που έφτασε ο καιρός και καταλαβαίνουμε τα μπεμπάκια!

Συμφωνώ για το καρότσι! Πες τους αν μπορούν να σας το κρατήσουν και να το πάρεις αργότερα! Στο οινοπνευματί ε; Πολύ ωραίο!;)

Πω πω!!! Πόσα πράγματά γράψατε:shock::shock::shock: μΠΡάβο κοριτσάκια μου. Εγώ δεν βολεύομαι και πολύ εδώ που φτάνει το καλωδιο και το ασύρματο το έχουμε κλείσει από την αρχή της εγκυμοσύνης. Χάρηκα για τα όμορφα νέα από εσάς που είδατε τα μωράκια σας:tongue::tongue::tongue:Περαστικά σε stafylaki& DIDI.

Επίσης, SAGIA μην μασας τουρλωσε κοιλιά και θα σε μια κούκλα, και εγώ έτσι νιώθω ώρες, ώρες αλλά ο άντρας μου μου λέει, μην λες βλακειες εγκυούλα είσαι!!! έτσι είναι...Φιλάκια σε όλες!!!:)

Τι καλά που έκανες με το ασύρματο ίντερνετ..Κι εγώ άργησα να το σκεφτώ αλλά δεν με βολεύει το σημείο όπως λες που είναι το modem.. Θα δω μήπως κάνω καμία πατέντα.

Κι εμείς τα ίδια..Όποτε με πιάνει το παραλήρημα μου λέει μη λες βλακείες έγκυος είσαι!

Σας ευχαριστω κοριτσια!!Θα δω αν συνεχιστει κ αυριο θα παρω τη γιατρο,μην ειναι κ καμια ιωση τι να πω!!!!Γιατι το γκρειπ φρουτ το πινω καθε μερα γιατι βοηθαει να ριχνω το ζαχαρο.....ισως ηταν κακος συνδιασμος με το πατζαρι που εφαγα το μεσημερι...δεν ειχα ξαναφαει.....ευχομαι να περασει γρηγορα!!!!!Η μπεμπα εχει αρχισει τις κλωτσιτσες εν τω μεταξυ κ μας εχει παρει τα μυαλα!!!!!!!!Καληνυχτα σε ολες!!!!!

Πώς είσαι σταφυλάκι σήμερα;

OkoIp3.png

Τι κάνετε, κοριτσάκια μου;

Εμείς σήμερα καθαρίζουμε το παιδικό και πετάξαμε πάρα πολλά πράγματα. Άντε να ανοίγει ο χώρος, γιατί πρέπει να βάψουμε κιόλας.

Χθες κοιτούσα πάλι τα πράγματα για το μωρό και είδα ότι το chicco urban από 380Ε (320 στο motherbaby) που ήταν πήγε στα 450Ε (δηλ. 405 στο mb).

Όπως επίσης είδα ότι το λίκνο της chicco (το next2me) που έκανε 180Ε στο mb, τώρα το χρώμα που ήθελα κάνει 243Ε. :?

Πήρα μεγάλη στενοχώρια και εκνευρίστηκα πολύ. Ευτυχώς βρήκα το λίκνο στα 199Ε και το παρήγγειλα χθες από ένα μαγαζί στην Κατερίνη. Αλλά με το καρότσι είμαι να σκάσω. Παρατηρήσατε εσείς αλλαγές στις τιμές;

tt1e3

Σοβαρά μιλάς; Γιατί τέτοια αύξηση; Μπήκα κι εγώ να δω τώρα το chicco simplicity είναι στην ίδια τιμή, προς το παρόν τουλάχιστον.

Περίμενε για το καρότσι να δεις μήπως ξαναπέσει η τιμή.

Εναλλακτικά προτείνω αν έχετε orchestra στη Θεσ/κη να ρίξεις κι εκεί μια ματιά. Νομίζω το έχουν το urban. Και αν βγάλεις την κάρτα κλαμπ με 30 ευρώ έχεις 50% έκπτωση για ένα χρόνο. Ψάξε να δεις τι σε συμφέρει.

Πω εκνευρίστηκα κι εγώ τώρα.

OkoIp3.png

Δεν ξέρω τι στο καλό συμβαίνει. Το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι είναι εισαγωγής και δεν δίνουν πια πίστωση στους εμπόρους, δεν ξέρω. Αλλιώς πώς γίνεται και στο λίκνο να έχουν μόνο το φούξια και όχι τα ουδέτερα χρώματα; Σαν έλλειψη προϊόντος μου κάνει.

Πάντως να ξαναπέσει τόσο δε νομίζω, έχει αλλάξει και η αρχική του τιμή σε όλα τα μαγαζιά...

Η κάρτα όρκεστρα είναι μόνο για ρούχα απ' ό,τι είδα.

Βρήκα αυτό το καρότσι, πώς σας φαίνεται; Δεν ξέρω και τι μάρκα είναι αυτή, αγχώθηκα πολύ τώρα.

tt1e3

Α μόνο για τα ρούχα είναι η έκπτωση; Καλά που μου το είπες να το κοιτάξω.

Κρίμα μωρέ και είναι ωραίο το urban. Δεν βλέπω να το έχει και στα mothercare, αλλά αν είναι θα έχει αυξηθεί παντού η τιμή.

Καλό φαίνεται το καρότσι από το review έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το urban. Το μόνο που με προβληματίζει είναι οι τρεις ρόδες. Αλλά υποθέτω δε θα υπάρχει πρόβλημα. Επίσης για να το κλείσεις θα πρέπει να είναι μόνο με τον σκελετό; Πάντως έχει καλή τιμή.

Είχα πετύχει και μια άλλη μάρκα όταν έψαχνα kangaroo λέγεται. Ρίξε μια ματιά μπορεί να βρεις κάτι.

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Στο best price έχει την παλιά τιμή

http://www.bestprice.gr/item/2153891805/chicco-urban.html

Αχ, σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Πάντως αν δεν κάνω τη β' επιπέδου, νιώθω κάπως ανασφαλής για να αγοράσω πράγματα για το μωρό. Πολύ φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά και είμαι μες στο άγχος. Ελπίζω μέχρι τις 18 του μηνός να βρω καμιά καλή προσφορά, γιατί και το λίκνο που παρήγγειλα υπερβολή μου φάνηκε... :|

tt1e3

Αχ, σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Πάντως αν δεν κάνω τη β' επιπέδου, νιώθω κάπως ανασφαλής για να αγοράσω πράγματα για το μωρό. Πολύ φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά και είμαι μες στο άγχος. Ελπίζω μέχρι τις 18 του μηνός να βρω καμιά καλή προσφορά, γιατί και το λίκνο που παρήγγειλα υπερβολή μου φάνηκε... :|

Νομίζω οι περισσότερες έτσι σκεφτόμαστε.. Κι εγώ θα αργήσω πολύ να αγοράσω τα πραγματάκια. Έχω κάνει βέβαια από τώρα την έρευνα αγοράς, με λίστα για το τι θα πάρω και από που αλλά προς αρχές Αυγούστου βλέπω να τα αγοράζω. Εκτός αν κάτι πχ κούνια χρειάζεται παραγγελία. Εξάλλου έχουμε και μια μετακόμιση να κάνουμε που βλέπω να αργεί λιγάκι.

Το λίκνο αφού το παρήγγειλες μπορείς να το αφήσεις στη συσκευασία του και να το βάλεις μέσα σε καμιά ντουλάπα ή πατάρι. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα ;)

OkoIp3.png

Όσες σκέφτεστε να πάρετε μάρσιπο ρίξτε μια ματιά εδώ. Το βρήκα μέσω του φόρουμ.

Εξηγεί για ποιους λόγους είναι προτιμότερο από τα συμβατικά.

Και όσες είμαστε Αθήνα μπορούμε να κανονίσουμε και συνάντηση για να μας δείξουν!

http://www.babywearing.gr/index.htm

OkoIp3.png

Ναι, στη συσκευασία θα το κρατήσω. Και να σου πω την αλήθεια εκνευρίστηκα περισσότερο επειδή λόγω ανατίμησης αναγκάστηκα να κάνω μια μεγάλη αγορά χωρίς να είμαι ψυχολογικά έτοιμη. Ούτε ένα φορμάκι δεν του πήρα ακόμη, να το χαρώ...

Πάντως το ξανασκεφτόμαστε και με τον άντρα μου μήπως καταλήξουμε κι εμείς στο chicco simplicity. Μένουμε εκτός πόλης, οπότε όπου και να θέλουμε να πάμε (εκτός από βόλτα στα χωράφια) πάμε με το αυτοκίνητο και περπατάμε εκεί. Ίσως δεν μας χρειάζεται ένα πολυ-καρότσι..

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...