Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!καλή πρωτομαγιά σε όλες! Έχω μέρες να μπω γιατί μεθαύριο είναι η γαμο-βαφτιση και έχουμε σαστισει.πως γίνεται όλα να είναι έτοιμα και ταυτόχρονα όλα να θέλουν και κάτι ακόμα,δε ξερω..!!έχω περπατήσει χλμ και φοβαμαι κιόλας αλλά εγώ και η αδερφή μου με την μπεμπα μαζί κιόλας δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά.χθες έκανα νυχάκια,σήμερα ήρθε ο κομμωτης μας θα κάνω μαλλιά.επιτέλους!!!!!Κορίτσια δοκιμάζω τα ρούχα μου και με έχει πιάσει μια ανασφάλεια..νομίζω ότι δε φαίνομαι καθόλου ότι είμαι εγκυος.αλλά φαίνομαι παχύσαρκη :D τέλος πάντων τώρα αυτά θα βάλω.

Πολλά γράψατε και θα τα διαβάσω από Δευτέρα όμως!

Για τα σουτιέν νομίζω από τώρα ως την γεννα δε θα δούμε μεγάλη διαφορά.αλλά όταν κατέβει το γάλα θα το πάθουμε ένα σοκ..:)

Τα κορίτσια που δεν είναι στη λίστα πια μακάρι να ξαναμπούν.φυσικά θα χαρούμε!

Το oh baby που κάποια ανέφερε είναι της κουμπαρας μου.αν θέλετε κάτι να ρωτήσω πολύ ευχαρίστως.δε ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω και στην τιμή.

Τον πόνο κάτω χαμηλά και δεξιά στο τριχωτό τον ένιωσα ένα βράδυ και νόμιζα θα πάω στο νοσοκομείο.ανεπνεα και πονούσα.μου πέρασε όταν σηκώθηκα με χίλια ζόρια!δε με ξαναεπιασε όμως.αυτά προς το παρόν και από μένα.φιλιά σε ολες

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κορίτσια μου, και χρόνια πολλά!

Τι έπαθες βρε κορίτσι μου... Περαστικά σου!!! Θα πρέπει να φοβήθηκες πολύ!!! Μακάρι να μην σε πονάει πολύ!!

Τρόμαξα πολύ, γιατί ο πόνος ήταν έντονος και δεν περνούσε.

Σήμερα είμαι καλύτερα, θα πάρω άλλο ένα ντεπονάκι και θα πάμε να ψήσουμε σε κάποια ξαδέρφια του άντρα μου.

Λοιπόν, έπαθα το ίδιο πράγμα αλλά δεν μπορούσα να προσδιορίσω τον πόνο που βρίσκεται. Σαν τράβηγμα, σαν σουβλιές κυρίως όταν περπατούσα και όταν άλλαζα πλευρό, όπως λες. Δεν είχα πάρει τον γιατρό(τον παλιό) γιατί δεν μπορούσα να συνεννοηθώ. Είχα ανησυχήσει κι εγώ για τον τράχηλο και κακώς το άφησα. Χθες στον καινούριο γιατρό το λέω και αμέσως μου είπε αυτό ότι μεγαλώνουν τα οστά και να παίρνω κανένα ντεπόν και ξεκούραση. Ένιωσα τέτοια ανακούφιση κάτι που δε θα συνέβαινε με τον άλλο γιατρό. Εννοείται πως τώρα αν δω ότι συνεχίζεται έχω την άνεση να επικοινωνήσω μαζί του.

Οι πληροφορίες που δίνεις μου είναι πολύ χρήσιμες!

Ανδρομέδα μου, χαίρομαι που θα σου φανούν χρήσιμες, αλλά ελπίζω να σου περάσει. Είπες ότι είσαι συνέχεια στο πανεπιστήμιο. Αν στο σπίτι κάθεσαι πολλές ώρες στο γραφείο, πάρε και ένα μαξιλάρι να βάλεις στην καρέκλα, στον πωπό σου, για να πιέζεται λιγότερο η περιοχή. Εγώ ήδη είμαι καλύτερα, αλλά αν επιμείνει πολύ ο πόνος, μην το αφήσεις, να σε δει ορθοπεδικός, γιατί ενδέχεται να υπάρχει κάποιο θέμα στον τοκετό. Καλύτερα να το αντιμετωπίσουμε νωρίτερα. Πάντως μου είπε ότι, αν φτάσουμε σε ορθοπεδικό, δεν θα χρειαστεί ακτινογραφία, θα δει την κλινική εικόνα.

Καλημέρα!!!!καλή πρωτομαγιά σε όλες! Έχω μέρες να μπω γιατί μεθαύριο είναι η γαμο-βαφτιση και έχουμε σαστισει.πως γίνεται όλα να είναι έτοιμα και ταυτόχρονα όλα να θέλουν και κάτι ακόμα,δε ξερω..!!έχω περπατήσει χλμ και φοβαμαι κιόλας αλλά εγώ και η αδερφή μου με την μπεμπα μαζί κιόλας δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά.χθες έκανα νυχάκια,σήμερα ήρθε ο κομμωτης μας θα κάνω μαλλιά.επιτέλους!!!!!Κορίτσια δοκιμάζω τα ρούχα μου και με έχει πιάσει μια ανασφάλεια..νομίζω ότι δε φαίνομαι καθόλου ότι είμαι εγκυος.αλλά φαίνομαι παχύσαρκη :D τέλος πάντων τώρα αυτά θα βάλω.

Η μπέμπα δεν έχει πρόβλημα με το περπάτημα, ίσα-ίσα, αν δεν πονάς, καλό της κάνει! Κάνεις beaute, τι καλά! Να δεις ότι με τα καλά σου ρουχαλάκι, τα μαλλάκια και τα νυχάκια σου θα νιώθεις μια κούκλα εγκυούλα και όχι παχύσαρκη! Να περάσετε καλά και να μας πεις νέα όταν μπορέσεις!

tt1e3

Για τα σουτιέν νομίζω από τώρα ως την γεννα δε θα δούμε μεγάλη διαφορά.αλλά όταν κατέβει το γάλα θα το πάθουμε ένα σοκ..:)

Το oh baby που κάποια ανέφερε είναι της κουμπαρας μου.αν θέλετε κάτι να ρωτήσω πολύ ευχαρίστως.δε ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω και στην τιμή.

Τον πόνο κάτω χαμηλά και δεξιά στο τριχωτό τον ένιωσα ένα βράδυ και νόμιζα θα πάω στο νοσοκομείο.ανεπνεα και πονούσα.μου πέρασε όταν σηκώθηκα με χίλια ζόρια!δε με ξαναεπιασε όμως.αυτά προς το παρόν και από μένα.φιλιά σε ολες

Καλά το φαντάστηκα ότι θα έχετε τρεξίματα με τη γαμο-βάφτιση! Τι ωραία που περιποιήθηκες τον εαυτό σου θα είσαι και θα νιώθεις πολύ όμορφη!

Να σας ζήσει το μωράκι και καλά να περάσετε!

Καλημέρα, κορίτσια μου, και χρόνια πολλά!

Τρόμαξα πολύ, γιατί ο πόνος ήταν έντονος και δεν περνούσε.

Σήμερα είμαι καλύτερα, θα πάρω άλλο ένα ντεπονάκι και θα πάμε να ψήσουμε σε κάποια ξαδέρφια του άντρα μου.

Ανδρομέδα μου, χαίρομαι που θα σου φανούν χρήσιμες, αλλά ελπίζω να σου περάσει. Είπες ότι είσαι συνέχεια στο πανεπιστήμιο. Αν στο σπίτι κάθεσαι πολλές ώρες στο γραφείο, πάρε και ένα μαξιλάρι να βάλεις στην καρέκλα, στον πωπό σου, για να πιέζεται λιγότερο η περιοχή. Εγώ ήδη είμαι καλύτερα, αλλά αν επιμείνει πολύ ο πόνος, μην το αφήσεις, να σε δει ορθοπεδικός, γιατί ενδέχεται να υπάρχει κάποιο θέμα στον τοκετό. Καλύτερα να το αντιμετωπίσουμε νωρίτερα. Πάντως μου είπε ότι, αν φτάσουμε σε ορθοπεδικό, δεν θα χρειαστεί ακτινογραφία, θα δει την κλινική εικόνα.

Μαξιλαράκι παίρνω και στη σχολή να φανταστείς, ένα μικρό φουσκωτό κ το 'χω σε μια πάνινη τσάντα για να είμαι στα μαλακά δε γίνεται αλλιώς. Τώρα που ξέρω τι είναι θα το παρακολουθήσω εννοείται. Εδώ και 2 μέρες είμαι καλύτερα, ελπίζω να μην με ξαναπιάσει. Μακάρι να σου περάσει και 'σενα! Το μαγνήσιο που μου έδωσε άραγε βοηθάει; 'Η δεν έχει σχέση;

OkoIp3.png

Καλό μήνα κορίτσια!!!! Αντε περνάει ο καιρός, με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!!

Sagia το θυμάμαι αυτό το τρέξιμο και απο το δικό μου γάμο. Παρόλο που ήταν πολιτικός, όλοι μπλέκονταν και είχα το ίδιο άγχος:? Ευτυχώς αποδίδει καρπούς και πάντα στο τέλος όλα πανε μια χαρά:) αααχχ αυτό το beaute, και μόνο το μαλλάκι μου να έβαφα αυτές τις μέρες, θα ήμουν ικανοποιημένη. Το κομμωτήριο είναι μακριά οπότε μάλλον πρέπει να βρω αργότερα κοπέλα που να έρχεται σπίτι.

Ασχετο, αλλά τι ωραία είναι που ανοίγει ο καιρός!! Το χειμώνα που ήμουν και χάλια, κόντευα να πάθω κατάθλιψη με τόση βροχή. Επιτέλους να βγει λίγος ήλιος, να συνθέσουμε και βιταμινη D που έχουμε ανάγκη:)

Καλησπέρα κορίτσια!καλο μήνα,καλη Πρωτομαγιά!

Didaki τι έπαθες βρε κοριτσάκι μου!προσεκτικες κινήσεις γενικά μιας και γλιτώσεις φυσιοθεραπειες και γενικά να μην ξαναπονεσεις..

Όσο για τα κορίτσια που δεν μας έχουν πει τιποτα εδώ και καιρο ούτε ποτέ θα κάνουν αυχενική όντως να βγουν και αν ξαναμπούν κανένα πρόβλημα να μπουν στη λίστα..

Σαγια μου άντε με το καλο...μην αγχώνεσαι βρε μια χαρά εγκύουλα θα φαίνεσαι και όχι παχύσαρκη...ειναι η ανασφάλεια της αλλαγής στο σώμα μας γι αυτο μωρέ σε έπιασε πανικός..

Εμάς ήρθαν οι γονείς μου απο τη Δράμα και πήγαμε για καφεδάκι και φαγητό έξω στην Αθήνα..

Χθες πήγαμε και στον γιατρουλη...ο μπέμπης ειναι 420 γρ. Δεν καθόταν να δούμε τη φάτσα του αλλά όλη την ώρα κλοτσαγε...μας έδειξε και το χεράκι του που το ειχε μπουνιτσα με τον αντίχειρα σηκωμένο σαν να μας έκανε like ενα πράγμα..πολύ γέλιο....

Κλείσαμε και για β επιπέδου για το άλλο Σάββατο στις 9/5

Μου έκανε και ενα τεστ μιας χρήσης με ουρά για το ζάχαρο και τα βρήκε όλα εντάξει...

Θα κάνω γενικές εξετάσεις και κάτι επιπλέον για την πηκτικότητα μόλις βγουν τα αποτελέσματα απο την β επιπέδου....

Άντε κοριτσάκια να μας φύγει και αυτο το άγχος και μετα σιγά σιγά να αρχίσουμε τις αγορές και τις ετοιμασίες...!!

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Didaki τι έπαθες βρε κοριτσάκι μου!προσεκτικες κινήσεις γενικά μιας και γλιτώσεις φυσιοθεραπειες και γενικά να μην ξαναπονεσεις..

Όσο για τα κορίτσια που δεν μας έχουν πει τιποτα εδώ και καιρο ούτε ποτέ θα κάνουν αυχενική όντως να βγουν και αν ξαναμπούν κανένα πρόβλημα να μπουν στη λίστα..

Σαγια μου άντε με το καλο...μην αγχώνεσαι βρε μια χαρά εγκύουλα θα φαίνεσαι και όχι παχύσαρκη...ειναι η ανασφάλεια της αλλαγής στο σώμα μας γι αυτο μωρέ σε έπιασε πανικός..

Εμάς ήρθαν οι γονείς μου απο τη Δράμα και πήγαμε για καφεδάκι και φαγητό έξω στην Αθήνα..

Χθες πήγαμε και στον γιατρουλη...ο μπέμπης ειναι 420 γρ. Δεν καθόταν να δούμε τη φάτσα του αλλά όλη την ώρα κλοτσαγε...μας έδειξε και το χεράκι του που το ειχε μπουνιτσα με τον αντίχειρα σηκωμένο σαν να μας έκανε like ενα πράγμα..πολύ γέλιο....

Μου έκανε και ενα τεστ μιας χρήσης με ουρά για το ζάχαρο και τα βρήκε όλα εντάξει...

Θα κάνω γενικές εξετάσεις και κάτι επιπλέον για την πηκτικότητα μόλις βγουν τα αποτελέσματα απο την β επιπέδου....

Άντε κοριτσάκια να μας φύγει και αυτο το άγχος και μετα σιγά σιγά να αρχίσουμε τις αγορές και τις ετοιμασίες...!!

Μπράβο μια χαρά να τον χαίρεσαι τον παίδαρό σου που σου κάνει και νοήμστα!!! Με το καλό και η β΄και να χεις καλά αποτελέσματα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Με το καλό ο γάμος της αδελφή σου και η βάφτιση και πάντα άξια Sagia που θα είσαι και η νονά!!!Όσα για το ότι νιώθεις σαν παχύσαρκη μην ανησυχείς!!!! Σκέψου ότι όλες έτσι νιώθουμε, αλλά και πως μας φαίνονται εμάς οι άλλες έγκυες, σαν φυσιολογικοί άνθρωποι, απλά όταν συμβαίνει στο σώμα μας μας ενοχλεί!!! Μια κούκλα θά σαι με την γλυκιά κοιλίτσα σου, θα έχεις κάνει και τα beaute σου θα χεις και την λάμψη της εγκυμοσύνης ποιός την χάρη σου!!! Καλά να περάσεις και όλα να σας πάνε καλά την μεγάλη μέρα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα!!! Να είναι ένας λουλουδιαστός μήνας, με ωραία νέα για όλες μας!!!

Mommy to beθα είμαστε στο ίδιο!!!Ωραία! Μου είχαν στείλει τιμές πριν τις αυξήσεις και με το φ.π.α. ήταν στα 1300 περίπου το τρίκληνο. Άκουσα ότι αυξήθηκαν κατά 100 ευρώ. Αν είναι τόσο έχει καλώς θα ξαναρωτήσω τιμές απο Ιούλιο για να είμαστε κοντά!!

Τελικά Β' επιπέδου θα κάνω στις 12/5 το απόγευμα και η τιμή είναι 100 ευρώ. Πιο φθηνά απο την αυχενική και θα την απολαύσουμε καλύτερα αφού θα τα δούμε σε όλο τους το μεγαλείο!!Καλά αποτελέσματα να έχουμε μόνο!!!

Ναι κοριτσάκι μου, με μια εβδομάδα διαφορά...μέχρι στιγμής δηλαδή! Με το καλό και η Β' επιπέδου σου!

Καλησπέρα κορίτσια! Πήγα στον καινούριο γιατρό και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Επιτέλους νιώθω ήρεμη και ότι τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά! Βέβαια του ήταν λίγο δύσκολο γιατί η εγκυμοσύνη έχει προχωρήσει και έπρεπε να δει όσες εξετάσεις έχω ήδη κάνει κτλ και να δει που υπάρχουν κενά.. Μου έδωσε ασβέστιο και μαγνήσιο(συν το σίδηρο που έπαιρνα). Μου έλυσε όλες τις απορίες, μου είπε πράγματα που ο άλλος ούτε καν είχε αναφέρει! Ασχολήθηκε πολύ ώρα μαζί μου παρ' ότι περίμενε κόσμος. Μόνο που δεν ευχαριστήθηκα τον υπέρηχο γιατί κράτησε λίγο και δεν μου έδειξε τίποτα, έκανε βέβαια τις μετρήσεις που ήθελε χωρίς να χαζολογάει. Το φασολάκι έγινε 360 γρ!

Καλέ αυτό είναι ολόκληρο παιδί, δεν είναι φασολάκι!!! :tongue:

Σε καταλαβαίνω πως είναι να βρεις έναν γιατρό να μπορείς να επικοινωνείς και να σε καταλαβαίνει... κι εγώ αυτό απολαμβάνω τώρα για πρώτη φορά.

Μαγνήσιο ακόμα δε μου έχει δώσει, αλλά κορίτσια εδώ και μια εβδομάδα περίπου νιώθω καμιά φορά στις γάμπες κάτι ασυναίσθητα πεταρίσματα. Θα του το πω του γιατρού μήπως είναι αρχή για κράμπες.

Σήμερα είδα κι εγώ εκτάκτως το νινί μου για έναν πόνο στο ηβικό οστό κι ευτυχώς είναι μια χαρά! Να σας πω τι έχω για να το ξέρετε αν το πάθετε.

Προχθές το βράδυ έκανα να αλλάξω πλευρό και ένιωσα έναν πόνο πάνω στο ηβικό οστό (στο τριχωτό, στην αριστερή πλευρα, στα μαλακά μόρια), ο οποίος ένιωσα να με σκίζει. Ήταν για λίγο δυνατός, αλλά συνέχισε ηπιότερος και με πονούσε μέχρι κάτω στο αιδοίο. Τέλος πάντων, κοιμήθηκα και χθες όλη μέρα ήμουν μια χαρά. Με το που ξαναπέφτω στο κρεβάτι όμως, πάλι ο έντονος πόνος. Αυτό που με τρόμαξε είναι ότι ξύπνησα με τον πόνο αυτό, που ποτέ δε συμβαίνει, πάντα ξυπνάω καλά.

Περαστικά σου κοπέλα μου. Πω πω φαντάζομαι το φόβο που θα ένιωσες. Εύχομαι να μη σου ξαναεμφανιστεί ποτέ, όπως και σε καμιά κοπέλα.

Εγώ τις προάλλες είχα λίγες τσιμπιές κάτω αριστερά στην κοιλιά και τις ένιωσα στον ύπνο μου και προς στιγμήν αγχώθηκα, πόσο μάλλον αυτό.

Πάντως ένα βιβλίο που έχω για την εγκυμοσύνη το αναφέρει ως "Δυσλειτουργία Ηβικής Σύμφυσης".

Λέει ότι θέλει ξεκούραση, οχι βάρη, όχι πολύ βάδισμα και σκάλες. Επίσης ένας φυσιοθεραπευτής μπορεί να προτείνει ήπιες ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών και για να υποδείξει τη σωστή στάση σώματος.

Sagia μου μια κούκλα θα είσαι!!! Πάντα άξια νονά! Θα βγάλεις λαμπερές φωτογραφίες και θα τις δείχνεις στον μπέμπη και θα του λες "να εδώ η μαμά σε είχε μέσα στην κοιλίτσα της" :D:D:D

Babezu τι μπέμπαρος είναι αυτός, στρουμπουλός στρουμπουλός! Αχ τι καλά! Να είναι γερό και με το καλό η β' επιπέδου!

Όταν λες ότι σου έγραψε κάποιες εξετάσεις για την πηκτικότητα, μήπως θυμάσαι ποιες? Προληπτικά στις έγραψε ή έχεις καποιο ιστορικό?

Άντε με το καλό να περάσει κι αυτό Παναγίτσα μου και να είναι όλα καλά για όλες μας!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;;;Καλο μηνα!!!!Εμεις καλα ειμαστε δοξα τω θεο!!!!Χθες πηγαμε βολτιτσα,ειχε πολυ ωραια μερα ,λιακαδα!!!!Σημερα εχουμε συννεφιες!!!!!!Αντε να περασει το δεκαημερο να κανουμε τη β επιπεδου να πανε ολα καλα κ να δουμε το ζουζουνι μας λιγο γιατι μας ελειψε τοσες μερες!!!!!Τωρα μαγειρευω αρακα να φαμε κ πατζαροσαλατα!!!Εσεις τι κανετε;;;

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Babezu τι μπέμπαρος είναι αυτός, στρουμπουλός στρουμπουλός! Αχ τι καλά! Να είναι γερό και με το καλό η β' επιπέδου!

Όταν λες ότι σου έγραψε κάποιες εξετάσεις για την πηκτικότητα, μήπως θυμάσαι ποιες? Προληπτικά στις έγραψε ή έχεις καποιο ιστορικό?

Άντε με το καλό να περάσει κι αυτό Παναγίτσα μου και να είναι όλα καλά για όλες μας!

Κοριτσάκι μου δεν μου τις έγραψε ακόμα...μετα τη β επιπέδου θα μου πει ποιες θα κάνω

Απλά μου είπε πέρα απο τις συνηθισμένες θα κάνω και μια για την πηκτικότητα...όταν μάθω τι ακριβώς ειναι θα σου πω

Είχα κάνει βεβαια θρομβοφιλιας και είχα ενα θεματάκι το οποίο προς το παρόν τον πολεμούμε με Σαλοσπίρ

Nv6Vp2.png

Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε; Πλησιάζει ο καιρός για τη β' επιπέδου! Κανονικά έχω ραντεβού 11/5 αλλά ο καινούριος γιατρός μου συνέστησε να πάω σε ένα άλλο εμβρυολογικό, οπότε θα πάρω κι εκεί τηλέφωνο για να δω αν μπορώ να βρω ημερομηνίες εκεί αλλιώς θα πάω στο ήδη υπάρχον ραντεβού!

Να σας ρωτήσω. Θα κάνετε και υπέρηχο καρδίας εμβρίου; Εμένα μου είπε να την κάνω συμπληρωματικά με τη β'επιπέδου-για προληπτικούς λόγους μάλλον. Η αλήθεια είναι πως ανησύχησα λίγο αλλά μετά διάβασα ότι είναι στην πολιτική του Έλενα και οι γιατροί τη ζητάνε.

Αχ τι γέλιο έριξα με το μπέμπη σου και το "like"!!! Σα να σου λέει "Μαμααά όλα καλά μην ανησυχείς"!!!

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα!!! Να είναι ένας λουλουδιαστός μήνας, με ωραία νέα για όλες μας!!!

Καλέ αυτό είναι ολόκληρο παιδί, δεν είναι φασολάκι!!! :tongue:

Σε καταλαβαίνω πως είναι να βρεις έναν γιατρό να μπορείς να επικοινωνείς και να σε καταλαβαίνει... κι εγώ αυτό απολαμβάνω τώρα για πρώτη φορά.

Μαγνήσιο ακόμα δε μου έχει δώσει, αλλά κορίτσια εδώ και μια εβδομάδα περίπου νιώθω καμιά φορά στις γάμπες κάτι ασυναίσθητα πεταρίσματα. Θα του το πω του γιατρού μήπως είναι αρχή για κράμπες.

Χαχαχα όντως κοτζάμ παιδάκι! Αφού με το που γύρισα σπίτι έψαχνα να βρω τι ζυγίζει 360 γρ!! Για τα σίδερα σου λέω τελείως..

Αυτο στις γάμπες το παθαίνω κι εγώ αν είμαι πολύ ώρα ξαπλωμένη ή αν είναι κρεμασμένα για πολύ ώρα.. Κάνω δύο-τρεις κινήσεις για ξεμούδιασμα και νιώθω καλύτερα..Ρώτα και το γιατρό να δεις τι θα πει..

Περαστικά σου κοπέλα μου. Πω πω φαντάζομαι το φόβο που θα ένιωσες. Εύχομαι να μη σου ξαναεμφανιστεί ποτέ, όπως και σε καμιά κοπέλα.

Εγώ τις προάλλες είχα λίγες τσιμπιές κάτω αριστερά στην κοιλιά και τις ένιωσα στον ύπνο μου και προς στιγμήν αγχώθηκα, πόσο μάλλον αυτό.

Πάντως ένα βιβλίο που έχω για την εγκυμοσύνη το αναφέρει ως "Δυσλειτουργία Ηβικής Σύμφυσης".

Λέει ότι θέλει ξεκούραση, οχι βάρη, όχι πολύ βάδισμα και σκάλες. Επίσης ένας φυσιοθεραπευτής μπορεί να προτείνει ήπιες ασκήσεις για ενδυνάμωση των μυών και για να υποδείξει τη σωστή στάση σώματος.

Σ'ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Βασικά θα πάω σε φυσιοθεραπευτή για τον αυχένα μπορεί να του πω να μου δείξει κάποιες ασκήσεις και γι' αυτό..

(Αλήθεια, το βιβλίο που έχεις πώς λέγεται; Θέλω να πάρω ένα για να μην διαβάζω συνέχεια από το ίντερνετ.)

Καλημερα κοριτσια τι κανετε;;;Καλο μηνα!!!!Εμεις καλα ειμαστε δοξα τω θεο!!!!Χθες πηγαμε βολτιτσα,ειχε πολυ ωραια μερα ,λιακαδα!!!!Σημερα εχουμε συννεφιες!!!!!!Αντε να περασει το δεκαημερο να κανουμε τη β επιπεδου να πανε ολα καλα κ να δουμε το ζουζουνι μας λιγο γιατι μας ελειψε τοσες μερες!!!!!Τωρα μαγειρευω αρακα να φαμε κ πατζαροσαλατα!!!Εσεις τι κανετε;;;

Γεια σου σταφυλάκι! Πατζαροσαλάτα ε;; μμμ..στείλε από δω ένα ταπεράκι! Τρελαίνομαι για πατζάρια!

Πότε έχεις εσύ τη β' επιπέδου;

OkoIp3.png

Aνδρομεδα μου να σου στειλω οση θες!!!!Ααχ κοριτσια να σας πω τι επαθα μηπως σας εχει συμβει κ ξερετε καμια συμβουλη....Εφαγα το μεσημερι προσεγμενα παντα λογω ζαχαρου κοιμηθηκα ξυπνησα ολα καλα!!Ερχομαι δουλεια στυβω 3 γκρειπ φρουτ οπως καθε μερα τα πινω κ σε κανενα δεκαλεπτο με πιανει ενας πονοκοιλος να πεθαινω....Ιδρωσα κιτρινισα ζαλιστηκα παραλιγο να λιποθυμισω...ευτυχω ηταν ο αντρας μου μαζι κ με κρατησε..ετρεμαν τα χερια κ τα ποδια!!!Εκανα τρεις φορες διαρροια με ταση για εμετο κ εφαγα λιγη ζαχαρη κ λιγ πατατακια καπακι κ καπως συνηλθα!!!!Τι να ηταν υπογλυκαιμια;;επεσε η πιεση;;τι να πω;;;γνωριζετε τιποτα;;

wg46p4.png?vh8y1cqv

Aνδρομεδα μου να σου στειλω οση θες!!!!Ααχ κοριτσια να σας πω τι επαθα μηπως σας εχει συμβει κ ξερετε καμια συμβουλη....Εφαγα το μεσημερι προσεγμενα παντα λογω ζαχαρου κοιμηθηκα ξυπνησα ολα καλα!!Ερχομαι δουλεια στυβω 3 γκρειπ φρουτ οπως καθε μερα τα πινω κ σε κανενα δεκαλεπτο με πιανει ενας πονοκοιλος να πεθαινω....Ιδρωσα κιτρινισα ζαλιστηκα παραλιγο να λιποθυμισω...ευτυχω ηταν ο αντρας μου μαζι κ με κρατησε..ετρεμαν τα χερια κ τα ποδια!!!Εκανα τρεις φορες διαρροια με ταση για εμετο κ εφαγα λιγη ζαχαρη κ λιγ πατατακια καπακι κ καπως συνηλθα!!!!Τι να ηταν υπογλυκαιμια;;επεσε η πιεση;;τι να πω;;;γνωριζετε τιποτα;;

Πιθανόν η πίεση! Μήπως το γκρέιπφρουτ ρίχνει την πίεση; Αλλά αφού λες ότι πίνεις κάθε μέρα.. Παρατήρησέ το μήπως ξανασυμβεί, αλλιώς ήταν κάποια μικρή αδιαθεσία..

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...