Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια θα γεννήσει καμία Ιασώ; Γιατί μάλλον για εκεί με βλέπω. Και απότι είδα έχουν ανέβει λίγο οι τιμές στα ιδιωτικά, ξέρει κάποια πόσο; Άν και μέχρι να γεννήσουμε μπορεί να έχουν πέσει οι τιμές. Ρωτήσαμε τον γιατρό και αυτό μας είπε δεν είναι στάνταρ οι τιμές, αν έχουν πληρωθεί απο τον ΕΟΠΥΥ κατεβάζουν τις τιμές αν δεν πληρώνονται τις ανεβάζουν... Μακάρι τον Σεπτέμβρη να είναι ευχαριστημένοι...

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ έτσι νομίζω γιατί είναι ένα χτυπηματάκι που και που αν ήταν κάτι άλλο θα είχε μια συχνότητα ή επανάληψη νομίζω...

Με το καλό να τον ξαναδείς και θα δείς πόσο μεγάλωσε!!! Είναι πολύ ωραία και αμέσως βλέπεις την διαφορά!!

Σευχαριστώ καλή μου!!! Έχει πλάκα που είμαστε κοντά και είχαμε συναντηθεί και πιο πρίν όπως με την mommy!!!Με την μικρή και ο γιατρός σάστησε μας λέει καλά έχει πάρει πολύ περίεργη στάση και μας κοιτάει:shock:!!! Νά ναι καλά τα μικρούλια να μας κάνουν να γελάμε!!! Μάλλον θα γεννήσουμε και κοντά γιατί νομίζω θα πάμε με πρόκληση για να την έχουμε κόψει όσες ώρες χρειάζεται. Απο ότι διάβασα το συμπέρανα δεν μου είπε κάτι, απλά μου είπε ότι όταν έρθει η ώρα θα την έχουμε κόψει.

Ναι όντως εχουμε κοινή πορεία απο την αρχη!:)

Για την πρόκληση εννοείς λόγω των αντιπηκτικων;; Ο γιατρός σου είπε οτι θα την κόψουμε πριν γεννησουμε γιατι εγω ξέρω οτι θα τις κανω και μετα μεχρι να σαραντισω(πρωτα ο Θεός)!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Ναι όντως εχουμε κοινή πορεία απο την αρχη!:)

Για την πρόκληση εννοείς λόγω των αντιπηκτικων;; Ο γιατρός σου είπε οτι θα την κόψουμε πριν γεννησουμε γιατι εγω ξέρω οτι θα τις κανω και μετα μεχρι να σαραντισω(πρωτα ο Θεός)!

Δεν τον ρώτησα πολλά επειδή είναι η αρχή, τον ρώτησα αν θα μπορέσω να γεννήσω φυσιολογικά με τις ενέσεις και μου είπε φυσικά θα έχουμε φροντίσει μόνο να τις κόψουμε πριν την γέννα. Δεν τον έχω ρωτήσει για μετά λογικά θα τις κάνω και εγώ....

zZWsp2.png398Mp3.png

Το στρώμα που περιλαμβάνεται είναι το Cocolatex της Grecostrom σε διάσταση 68 * 138 εκ. Το στρώμα κοκολάτεξ είναι το στρώμα των δυο πλευρών χάρη στα δυο διαφορετικά υλικά της κάθε πλευράς του. Μαλακή πλευρά (λάτεξ) για τους πρώτους μήνες του μωρού και πιο επίπεδη πλευρά (κοκκοφοίνικας) για την σωστή ανάπτυξη της σπονδυλοδεσίας του.

Κασσιόπη μου χθες πήγα Λητώ και έκανα μια πρώτη έρευνα αγοράς σε κούνιες και στρώματα. Μπορώ να πω ότι η πωλήτρια το ίδιο στρώμα μου πρότεινε (στα 107 ευρώ)! Τον πρώτο χρόνο βάζεις το latex και μετά το γυρίζεις στον κοκκοφοίνικα. Έχω μόνο έναν ενδοιασμό γιατί μου είπε ότι καμιά φορά ο κοκκοφοίνικας προκαλεί σε κάποια μωρά αλλεργίες (σπάνια βέβαια και πιστεύω αν έχει και προδιάθεση). Βέβαια τον πρώτο χρόνο που θα έχει λιγότερα αντισώματα θα είναι στο latex μέχρι να κάνει γερό ανοσοποιητικό σύστημα.

Μετά είχε πιο ακριβό (180 ευρω) που ήταν σκέτο latex αλλά η πωλήτρια μου είπε ότι γενικώς "κάθονται" αυτά τα στρώματα γι' αυτό πρέπει να τους γυρνάς πλευρά συχνά. Και τέλος είχε στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια, ώστε το βάρος του παιδιού να βουλιάζει μόνο τα συγκεκριμένα με τα οποία θα έρχεται σε επαφή και όχι όλο το στρώμα, αλλά επειδή εγώ θα έχω κούνια μέχρι 2-3 ετών περίπου και οι δύο συμφωνήσαμε ότι δε θα έχει αξιόλογο βάρος το μωρό ώστε να του φανεί τόσο χρήσιμο κάτι τέτοιο, αντίθετα με εμάς τους ενήλικες.

Επίσης, μου είπε ότι χρειάζονται ένα μήνα από την παραγγελία έως την παράδοση και ότι τον Αύγουστο το εργοστάσιο είναι κλειστό... Συνεπώς αν θέλω να έχω κάτι έως τέλος Ιουλίου θα πρέπει να έχω κάνει την παραγγελία το αργότερο τέλος Ιουνίου!

Συνεπώς :D σκέφτομαι μήπως εκμεταλλευτώ το πρώτο δεκαήμερο του Μαίου που έχει εκπτώσεις για το θέμα αυτό, γιατί του Ιουλίου τις εκπτώσεις μάλλον δεν τις προλαβαίνω για κούνια.

Και το φόρεμα της μαμάς σου μια χαρά! Το λινό είναι πάντα διαχρονικό και ευκολοφόρετο!

Αν δεν κάνω λάθος, στο asos δίνεις ακριβείς διαστάσεις, στήθος-μέση-περιφέρεια, δεν παίρνεις νούμερο. Αλλά αν το πάρεις και λίγο μεγαλύτερο θα βολευτείς.

Εγώ ελπίζω να χάσω κιόλας μετά την εγκυμοσύνη, γιατί το νινί με βρήκε με +4 κιλά (λόγω χαπιού θυρεοειδή και Χριστουγέννων)....

Δεν το έχω δει κάπου αυτό με τις διαστάσεις στο asos...

Eίναι λίγο ακριβό το armadillo flip xt στα 570 αλλά λόγο του οτι χωράει και μεγαλύτερο παιδί και είναι και ελαφρύ σκέφτομαι ότι θα γλυτώσω το καρότσι μπαστούνι μετά. Το armadillo flip έχει 470. Απλά το flip xt έχει εξτρά επεκτεινόμενο χερούλι, ανοίγει πίσω η κουκούλα με φερμουάρ για να παίρνει αέρα και έχει και λάστιχα για να πηγαίνεις παντού. Είναι λίγο ακριβό γιατί στην τιμή δεν έχει ποδόσακο, τον οποίο μάλλον δεν θα πάρω, αλλά εμείς κούνια αλλαξιέρα καρεκλάκι φαγητού δεν θα τα αγοράσουμε θα μας τα δώσουν. Και μου αρέσει πολύ!!

Να το πάρεις αφού σου αρέσει πολύ και να το χαρείς! Θα είναι η μεγάλη σου αγορά αφού γλιτώνεις τα υπόλοιπα!

Μπράβο και για την μπεμπούλα σου με το σταυροπόδι, άνετη κι ωραία!

Κι εγώ Ιασώ θα γεννήσω πρώτα ο Θεός! Θέλω να δω και κάτι σεμινάρια που γίνονται εκεί, θα σας πω... Να δούμε για τις τιμές μέχρι τότε, αν δεν γίνουν τώρα εκπτώσεις να δω πότε θα γίνουν:? έχει ο Θεός! Ήξερα ότι για το τρίκλινο έχει περίπου 1000 ευρώ διαφορά συμμετοχής με ΕΟΠΠΥ.

Όσο για τις υφασμάτινες πάνες κορίτσια, ούτε καν! Άλλαγμα και πέταμα και τέλος. Μου φαίνεται πολύ μπελαλίδικη η όλη διαδικασία και δε νομίζω ότι θα έχουμε τόσο χρόνο και υπομονή... άσε που δε νομίζω να καθαρίζουν και καλά. Έχω κι εγώ 8κιλο πλυντήριο... πρέπει να μαζευτούν 200 πάνες για να τις βάλω μαζί!!!:D:D:D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Mommy to beθα είμαστε στο ίδιο!!!Ωραία! Μου είχαν στείλει τιμές πριν τις αυξήσεις και με το φ.π.α. ήταν στα 1300 περίπου το τρίκληνο. Άκουσα ότι αυξήθηκαν κατά 100 ευρώ. Αν είναι τόσο έχει καλώς θα ξαναρωτήσω τιμές απο Ιούλιο για να είμαστε κοντά!!

Τελικά Β' επιπέδου θα κάνω στις 12/5 το απόγευμα και η τιμή είναι 100 ευρώ. Πιο φθηνά απο την αυχενική και θα την απολαύσουμε καλύτερα αφού θα τα δούμε σε όλο τους το μεγαλείο!!Καλά αποτελέσματα να έχουμε μόνο!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Α!!!!Και η πάντα της κούνιας δεν χρειάζεται αμέσως αφού το μωρό όταν είναι μικρό δεν κουνιέται πολύ για να χτυπήσει. Γύρω στον τρίτο νομίζω είναι που αρχίζει να γυρίζει λίγο οπότε μπορούμε και αργότερα. Μην πέσουν όλες οι αγορές μαζεμένες και τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα!!!! Και τον υπνόσακο απο Νοέμβρη θα τον πάρω γιατί το σπίτι μας είναι σχετικά ζεστό. Θέρμανση τον Δεκέμβρη ανάψαμε φέτος. Τα κοριτσάκια που είστε βόρεια δεν ξέρω..

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Πήγα στον καινούριο γιατρό και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Επιτέλους νιώθω ήρεμη και ότι τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά! Βέβαια του ήταν λίγο δύσκολο γιατί η εγκυμοσύνη έχει προχωρήσει και έπρεπε να δει όσες εξετάσεις έχω ήδη κάνει κτλ και να δει που υπάρχουν κενά.. Μου έδωσε ασβέστιο και μαγνήσιο(συν το σίδηρο που έπαιρνα). Μου έλυσε όλες τις απορίες, μου είπε πράγματα που ο άλλος ούτε καν είχε αναφέρει! Ασχολήθηκε πολύ ώρα μαζί μου παρ' ότι περίμενε κόσμος. Μόνο που δεν ευχαριστήθηκα τον υπέρηχο γιατί κράτησε λίγο και δεν μου έδειξε τίποτα, έκανε βέβαια τις μετρήσεις που ήθελε χωρίς να χαζολογάει. Το φασολάκι έγινε 360 γρ!

Θα διαβάσω σιγά-σιγά όσα γράψατε και θα απαντήσω

Σχετικά με τις υφασμάτινες πάνες το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τις χρησιμοποιήσω μετά το πρώτο 3μηνο που θα έχουμε μπει σε έναν ρυθμό και τα κακά θα είναι λιγότερα. Το σκέφτομαι από οικολογικής άποψης, χρηματικής αλλά κ για το μωράκι είναι υγιεινό. Όσο για το πλύσιμο αν βρεις τον ρυθμό σου δεν πιστεύω να είναι τόσο τραγικά, και σίδερο δεν χρειάζονται. Έχω χρόνο βέβαια να το σκεφτώ κι άλλο.

Για καρότσι σκέφτομαι το chicco simplicity μιας και η τιμή του είναι πολύ καλή για τις προδιαγραφές που έχει. Ξαπλώνει κ τελείως η πλατούλα οπότε θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή. Και θα πάρω έξτρα ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου απαραιτήτως.

Την πάντα αυτή που μπαίνει στα καγκελάκια ξεχωριστά την έχω δει και νομίζω πως είναι καλή λύση μιας και αναπνέει το μωράκι αλλά μπορείς να το βλέπεις κιόλας! Βέβαια αν βάλεις γύρω-γύρω η τιμή τσιμπάει λιγάκι.

OkoIp3.png

Κι εγώ το ίδιο ελπίζω! Έλεγα να βγάλω μερικά κορίτσια που έχουν πολύ καιρό να μπουν, για να είναι και η λίστα μας μικρότερη και πιο μαζεμένη. Τι λέτε; Είμαι πολύ control freak;

Όντως είναι κάποια κορίτσια που μπήκαν μόλις μία φορά και δεν έχουν ξαναμπεί..Η αλήθεια είναι πως και 'μενα με αποσυντονίζει αλλά μήπως να το αφήναμε; Γιατί αν ξαναμπουν μπορεί να τους κακοφανεί.. Δεν ξέρω..

Η Sagia και η Lefki έχουν καιρό να μπούνε από τα κοριτσάκια που μιλάμε! Μπορεί να έχουν δουλίτσες!

OkoIp3.png

Ανδρομέδα μου, χαίρομαι που σου άρεσε ο νέος γιατρός. Το σποράκι σου μεγαλώνει! Τι όμορφα!!!

Σήμερα είδα κι εγώ εκτάκτως το νινί μου για έναν πόνο στο ηβικό οστό κι ευτυχώς είναι μια χαρά! Να σας πω τι έχω για να το ξέρετε αν το πάθετε.

Προχθές το βράδυ έκανα να αλλάξω πλευρό και ένιωσα έναν πόνο πάνω στο ηβικό οστό (στο τριχωτό, στην αριστερή πλευρα, στα μαλακά μόρια), ο οποίος ένιωσα να με σκίζει. Ήταν για λίγο δυνατός, αλλά συνέχισε ηπιότερος και με πονούσε μέχρι κάτω στο αιδοίο. Τέλος πάντων, κοιμήθηκα και χθες όλη μέρα ήμουν μια χαρά. Με το που ξαναπέφτω στο κρεβάτι όμως, πάλι ο έντονος πόνος. Αυτό που με τρόμαξε είναι ότι ξύπνησα με τον πόνο αυτό, που ποτέ δε συμβαίνει, πάντα ξυπνάω καλά.

Πονούσα πάρα πολύ, πήρα τη γιατρό μου και με είδε το μεσημέρι, γιατί φοβήθηκε μήπως τελικά ήταν συσπάσεις και μπερδεύτηκα ή μήπως άνοιξε ο τράχηλος. Ευτυχώς τίποτα από τα δύο, αλλά διαπιστώσαμε ότι έχω ευαισθησία στην ηβική σύμφυση. Ντεπόν, να μην το καταπονώ κι αν επιμείνει θα με δει ορθοπεδικός.

Αργότερα μου πέρασε ο έντονος πόνος πάνω στο ηβικό οστό, αλλά συνέχισε να πονάει μέχρι χαμηλά, σε σημείο που με δυσκόλευε να περπατήσω και τώρα στο γραφείο με πονάει. Τώρα, για να καταλάβετε, αν ακουμπήσω στην περιοχή, νιώθω σαν να έχει μελανιά το σημείο...

Βεβαίως, διάφοροι πόνοι στη λεκάνη είναι αναμενόμενοι στην εγκυμοσύνη, λόγω της ριλαξίνης, της ορμόνης που χαλαρώνει συνδέσμους και χόνδρους για να διέλθει το μωρό. Ωστόσο, ο πόνος αυτός που νιώθω εγώ δεν είναι συνηθισμένος, ειδικά τόσο έντονος από το δεύτερο τρίμηνο, συνήθως εμφανίζεται στο τρίτο και μετά τον τοκετό.

Πιθανώς να είναι θέμα της δικής μου ανατομίας, αλλά σίγουρα προκλήθηκε από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης, καθώς δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ. Η γιατρός με ρώτησε και αν είχα ποτέ πρόβλημα στην περιοχή και θυμήθηκα που στην Ε' Δημοτικού έπαθα κάταγμα ψηλά στο ισχίο και ήμουν ένα μήνα με πατερίτσες. Δεν ξέρω πόση σχέση έχει και ελπίζω να μη χρειαστώ ορθοπαιδικό για να το μάθω...

Διάβασα ότι για να το αντιμετωπίσεις χρειάζεται φυσικοθεραπεία, που σε πρώτη φάση δεν θα κάνω. Άλλωστε, επειδή οι ορμόνες ανεβοκατεβαίνουν, ο πόνος μπορεί να πηγαινοέρχεται. Βοηθάει να καθόμαστε διαφορετικά. Η λεκάνη πάντα παράλληλα με τα πόδια, λυγίζουμε τα γόνατα όχι τη μέση, δε στρίβουμε τη λεκάνη όταν καθόμαστε, μπαίνουμε και βγαίνουμε από το αυτοκίνητο σαν να φοράμε μίντι στενή φούστα, όχι σταυροπόδι και όχι πολύ ανοιχτά πόδια στο σεξ.

Τα γράφω αυτά για να σας ενημερώσω, αλλά μην τρομοκρατείστε, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το πάθετε!

tt1e3

Όντως είναι κάποια κορίτσια που μπήκαν μόλις μία φορά και δεν έχουν ξαναμπεί..Η αλήθεια είναι πως και 'μενα με αποσυντονίζει αλλά μήπως να το αφήναμε; Γιατί αν ξαναμπουν μπορεί να τους κακοφανεί.. Δεν ξέρω..

Η Sagia και η Lefki έχουν καιρό να μπούνε από τα κοριτσάκια που μιλάμε! Μπορεί να έχουν δουλίτσες!

Θα κάνω μια εκκαθάριση, στα κορίτσια που έχουν μήνες να μπουν (δε μας ενημέρωσαν ούτε για την αυχενική, ας πούμε). Εννοείται πως όσες συμμετέχουν δεν θα τις σβήσουμε!

tt1e3

Διαφημίσεις

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  2. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  3. audette17...................09/09......Β' επιπέδου: 11/05.........Κοριτσάκι
  4. Sagia..........................12/09.......Αυχενική.........................Αγοράκι
  5. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου: 04/05.........Αγοράκι
  6. mariposita.................13/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  7. aggeliki_....................15/09......Αυχενική.........................Αγοράκια (*2)

8. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.........................♥Κinder έκπληξη!

9. stafylaki.....................16/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  10. Babezu.......................16/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  11. s0faki..........................17/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  12. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  13. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου: 12/05.........Κοριτσάκι
  14. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  15. Didi89.........................22/09......Β' επιπέδου: 18/05.........Αγοράκι

16. felicitaki......................27/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  17. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Αγοράκια (*2)
  18. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  19. ilektra2.......................................Αυχενική...........................♥♥♥

tt1e3

Κοριτσακια μου γεια σας!!!Τι κανετε;;Δε π4ολαβάινω να σας παρακολουθω καθε μερα,αλλα τα βλεπω μαζεμενα,διαβασα οτι θελετε να σβησετε καποια κοριτσακια που δε μπαινουν συχνα γνωμη μου ειναι να τις αφησετε μπορει να μη προλαβαινουν κ αυτες.....εμενα μη με σβησετε παντως οκ;;φιλια κ καλη Πρωτομαγια!!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Ανδρομέδα μου, χαίρομαι που σου άρεσε ο νέος γιατρός. Το σποράκι σου μεγαλώνει! Τι όμορφα!!!

Σήμερα είδα κι εγώ εκτάκτως το νινί μου για έναν πόνο στο ηβικό οστό κι ευτυχώς είναι μια χαρά! Να σας πω τι έχω για να το ξέρετε αν το πάθετε.

Προχθές το βράδυ έκανα να αλλάξω πλευρό και ένιωσα έναν πόνο πάνω στο ηβικό οστό (στο τριχωτό, στην αριστερή πλευρα, στα μαλακά μόρια), ο οποίος ένιωσα να με σκίζει. Ήταν για λίγο δυνατός, αλλά συνέχισε ηπιότερος και με πονούσε μέχρι κάτω στο αιδοίο. Τέλος πάντων, κοιμήθηκα και χθες όλη μέρα ήμουν μια χαρά. Με το που ξαναπέφτω στο κρεβάτι όμως, πάλι ο έντονος πόνος. Αυτό που με τρόμαξε είναι ότι ξύπνησα με τον πόνο αυτό, που ποτέ δε συμβαίνει, πάντα ξυπνάω καλά.

Πονούσα πάρα πολύ, πήρα τη γιατρό μου και με είδε το μεσημέρι, γιατί φοβήθηκε μήπως τελικά ήταν συσπάσεις και μπερδεύτηκα ή μήπως άνοιξε ο τράχηλος. Ευτυχώς τίποτα από τα δύο, αλλά διαπιστώσαμε ότι έχω ευαισθησία στην ηβική σύμφυση. Ντεπόν, να μην το καταπονώ κι αν επιμείνει θα με δει ορθοπεδικός.

Αργότερα μου πέρασε ο έντονος πόνος πάνω στο ηβικό οστό, αλλά συνέχισε να πονάει μέχρι χαμηλά, σε σημείο που με δυσκόλευε να περπατήσω και τώρα στο γραφείο με πονάει. Τώρα, για να καταλάβετε, αν ακουμπήσω στην περιοχή, νιώθω σαν να έχει μελανιά το σημείο...

Βεβαίως, διάφοροι πόνοι στη λεκάνη είναι αναμενόμενοι στην εγκυμοσύνη, λόγω της ριλαξίνης, της ορμόνης που χαλαρώνει συνδέσμους και χόνδρους για να διέλθει το μωρό. Ωστόσο, ο πόνος αυτός που νιώθω εγώ δεν είναι συνηθισμένος, ειδικά τόσο έντονος από το δεύτερο τρίμηνο, συνήθως εμφανίζεται στο τρίτο και μετά τον τοκετό.

Πιθανώς να είναι θέμα της δικής μου ανατομίας, αλλά σίγουρα προκλήθηκε από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης, καθώς δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ. Η γιατρός με ρώτησε και αν είχα ποτέ πρόβλημα στην περιοχή και θυμήθηκα που στην Ε' Δημοτικού έπαθα κάταγμα ψηλά στο ισχίο και ήμουν ένα μήνα με πατερίτσες. Δεν ξέρω πόση σχέση έχει και ελπίζω να μη χρειαστώ ορθοπαιδικό για να το μάθω...

Διάβασα ότι για να το αντιμετωπίσεις χρειάζεται φυσικοθεραπεία, που σε πρώτη φάση δεν θα κάνω. Άλλωστε, επειδή οι ορμόνες ανεβοκατεβαίνουν, ο πόνος μπορεί να πηγαινοέρχεται. Βοηθάει να καθόμαστε διαφορετικά. Η λεκάνη πάντα παράλληλα με τα πόδια, λυγίζουμε τα γόνατα όχι τη μέση, δε στρίβουμε τη λεκάνη όταν καθόμαστε, μπαίνουμε και βγαίνουμε από το αυτοκίνητο σαν να φοράμε μίντι στενή φούστα, όχι σταυροπόδι και όχι πολύ ανοιχτά πόδια στο σεξ.

Τα γράφω αυτά για να σας ενημερώσω, αλλά μην τρομοκρατείστε, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το πάθετε!

Τι έπαθες βρε κορίτσι μου... Περαστικά σου!!! Θα πρέπει να φοβήθηκες πολύ!!! Μακάρι να μην σε πονάει πολύ!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Φυσικά και δεν εννοούσαμε αυτά τα κορίτσια απλά κάποια που έχουν να μπουν τρεις μήνες και.. Και αν μας ξαναρθουν με το καλό να ξαναπούνε στην λιστα. Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι. Απλά φαίνεται πως δεν παρακολουθούν καν.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα σε όλες! Καλή Πρωτομαγιά! Πρωινή-πρωινή σήμερα.. Είχα ανησυχία και ξύπνησα..

Λοιπόν, έπαθα το ίδιο πράγμα αλλά δεν μπορούσα να προσδιορίσω τον πόνο που βρίσκεται. Σαν τράβηγμα, σαν σουβλιές κυρίως όταν περπατούσα και όταν άλλαζα πλευρό, όπως λες. Δεν είχα πάρει τον γιατρό(τον παλιό) γιατί δεν μπορούσα να συνεννοηθώ. Είχα ανησυχήσει κι εγώ για τον τράχηλο και κακώς το άφησα. Χθες στον καινούριο γιατρό το λέω και αμέσως μου είπε αυτό ότι μεγαλώνουν τα οστά και να παίρνω κανένα ντεπόν και ξεκούραση. Ένιωσα τέτοια ανακούφιση κάτι που δε θα συνέβαινε με τον άλλο γιατρό. Εννοείται πως τώρα αν δω ότι συνεχίζεται έχω την άνεση να επικοινωνήσω μαζί του.

Οι πληροφορίες που δίνεις μου είναι πολύ χρήσιμες!

Θα κάνω μια εκκαθάριση, στα κορίτσια που έχουν μήνες να μπουν (δε μας ενημέρωσαν ούτε για την αυχενική, ας πούμε). Εννοείται πως όσες συμμετέχουν δεν θα τις σβήσουμε!

Ναι ναι συμφωνώ, όσες δεν είχαν μπει καν για την αυχενική καλά έκανες και τις έβγαλες.

Φυσικά και δεν εννοούσαμε αυτά τα κορίτσια απλά κάποια που έχουν να μπουν τρεις μήνες και.. Και αν μας ξαναρθουν με το καλό να ξαναπούνε στην λιστα. Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι. Απλά φαίνεται πως δεν παρακολουθούν καν.

Ναι έχεις δίκιο δεν εξέφρασα καλά αυτό που ήθελα. Για την Σάγια και τη Λευκή ήθελα απλώς να εκδηλώσω το ενδιαφέρον γιατί έχουν καιρό να μπουν. Στην ουσία δεν ήταν συνέχεια της προηγούμενης πρότασης που λέγαμε να σβήσουμε τα κοριτσάκια.

Επίσης το σταφυλάκι είχε να μπει καιρό αλλά απ' ότι είδα έγραψε!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...