Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγχαρητήρια, Φραουλίτσα μου! Άντε σε δύο εβδομάδες θα την ξαναδείς την μπουμπού! Τι ωραία που πάνε όλα καλά!!!

Να'σαι καλά κοπέλα μου και σύ και το αγοράκι σου!!!Όλα να'ναι καλά να τα βλέπουμε και να χαιρόμαστε!! Με το καλό και στην β' επιπέδου να πάνε όλα καλά!!!Και μετά ποιος μας φτάνει!!!!:-P:D

zZWsp2.png398Mp3.png

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade.....................29/08......Αυχενική........................Αγοράκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  3. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. audette17...................09/09......Β' επιπέδου: 11/05.........Κοριτσάκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09
  6. Sagia..........................12/09.......Αυχενική.........................Αγοράκι
  7. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου: 04/05.........Αγοράκι
  8. mariposita.................13/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  9. aggeliki_....................15/09......Αυχενική.........................Αγοράκια (*2)

10. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.........................♥Κinder έκπληξη!

11. stafylaki.....................16/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  12. Babezu.......................16/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  13. s0faki..........................17/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  14. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  15. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου: 13/05.........Κοριτσάκι
  16. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  17. Didi89.........................22/09......Β' επιπέδου: 18/05.........Αγοράκι

18. Jenny_bill...................23/09......♥♥♥
  19. Aggeliki83..................25/09
  20. felicitaki......................27/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  21. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Αγοράκια (*2)
  22. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  23. ilektra2.......................................Αυχενική...........................♥♥♥

Πολλά κοριτσάκια έχουν καιρό να μπούνε... Ελπίζω να είναι όλα καλά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Πολλά κοριτσάκια έχουν καιρό να μπούνε... Ελπίζω να είναι όλα καλά!!!

Κι εγώ το ίδιο ελπίζω! Έλεγα να βγάλω μερικά κορίτσια που έχουν πολύ καιρό να μπουν, για να είναι και η λίστα μας μικρότερη και πιο μαζεμένη. Τι λέτε; Είμαι πολύ control freak;

tt1e3

Διαφημίσεις

Και ξέχασα να σας πω οπίσθιος μου είπε είναι ο πλακούντας, ενώ στν αυχενική έλεγε πρόσθιος. Για το άνχος μου με τις συσπάσεις μου είπε ότι αν είναι σκληρή η κοιλιά την καταλαβαίνω όταν είμαι ξαπλωμένη, και να μην ανχώνομαι. Και την μικρή απο εβδομάδα θα την νιώθω. Αυτά.

zZWsp2.png398Mp3.png

Κι εγώ το ίδιο ελπίζω! Έλεγα να βγάλω μερικά κορίτσια που έχουν πολύ καιρό να μπουν, για να είναι και η λίστα μας μικρότερη και πιο μαζεμένη. Τι λέτε; Είμαι πολύ control freak;

Κοίτα τα κορίτσια που δεν έχουν μπεί να μας πούν καν για την αυχενική νομίζω ότι δεν θα πρέπει να μας παρακολουθούν καν, δεν ξέρω ας πούν και οι υπόλοιπες την γνώμη τους.

zZWsp2.png398Mp3.png

Και ξέχασα να σας πω οπίσθιος μου είπε είναι ο πλακούντας, ενώ στν αυχενική έλεγε πρόσθιος. Για το άνχος μου με τις συσπάσεις μου είπε ότι αν είναι σκληρή η κοιλιά την καταλαβαίνω όταν είμαι ξαπλωμένη, και να μην ανχώνομαι. Και την μικρή απο εβδομάδα θα την νιώθω. Αυτά.

Καλά, αυτό με τον πλακούντα πώς γίνεται να μας τον λένε ανάποδα; Κι εγώ οπίσθιο ήξερα, στην αυχενική μου είπαν πρόσθιο και η γιατρός μου επιμένει για οπίσθιο. Βέβαια τον ένιωσα πολύ νωρίς, οπότε πραγματικά νομίζω ότι είναι οπίσθιος...

Αχ, θα αρχίσεις να νιώθεις την μπεμπούλα σου, είναι τέεεεεελειο συναίσθημα! Και μεγάλη ανακούφιση και αίσθημα ασφάλειας ότι όλα πάνε καλά!!

tt1e3

Καλά, αυτό με τον πλακούντα πώς γίνεται να μας τον λένε ανάποδα; Κι εγώ οπίσθιο ήξερα, στην αυχενική μου είπαν πρόσθιο και η γιατρός μου επιμένει για οπίσθιο. Βέβαια τον ένιωσα πολύ νωρίς, οπότε πραγματικά νομίζω ότι είναι οπίσθιος...

Αχ, θα αρχίσεις να νιώθεις την μπεμπούλα σου, είναι τέεεεεελειο συναίσθημα! Και μεγάλη ανακούφιση και αίσθημα ασφάλειας ότι όλα πάνε καλά!!

Τώρα που ηρέμησα την νιώθω που και πού αλλά καμιά φορά δεν είμαι σίγουρη αν είναι αυτή. Α!!Έκανε και μια τούμπα όταν κάναμε τον υπέρηχο αλλά δεν ένιωσα τίποτα. Το θυμόμουν ότι έχει ξανατύχει αλλά δεν θυμόμουν σε ποιά κοπέλα!!!!Μπορεί στην αυχενική να μην φαινόταν καλά..Τί να πώ;

zZWsp2.png398Mp3.png

Τώρα που ηρέμησα την νιώθω που και πού αλλά καμιά φορά δεν είμαι σίγουρη αν είναι αυτή. Α!!Έκανε και μια τούμπα όταν κάναμε τον υπέρηχο αλλά δεν ένιωσα τίποτα. Το θυμόμουν ότι έχει ξανατύχει αλλά δεν θυμόμουν σε ποιά κοπέλα!!!!Μπορεί στην αυχενική να μην φαινόταν καλά..Τί να πώ;

Αν νομίζεις ότι τη νιώθεις, αυτή είναι!!

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι μάλλον είναι πολύ μικρός για να τον νιώθω από μόνη μου, αλλά αν πιέζω λίγο το χέρι μου στην κοιλιά, τότε τον νιώθω περισσότερο. Κι εμένα κάθεται πάντα δεξιά!

tt1e3

Διαφημίσεις

Μπράβο Φραουλίτσα μου, πολύ χαίρομαι:D:D:D Με το καλό το κοριτσάκι σου!!

Εμάς έκανε τούμπα στην αυχενική αλλά ήταν πολύ μικρός για να καταλάβουμε κάτι. Αργότερα έγινε "αντιληπτός":) Τώρα θα τον ξαναδούμε την Τρίτη.

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Την είδα την μικρή όλα μια χαρά 300 γραμμάρια, είχε πολύ περίεργη στάση τα πόδια σταυροπόδι και το κεφάλι σκυμένο και στο πλάι!!! Μια χαρά!!!Μεγάλωσε 13 Μαϊου θα κάνω την Β΄επιπέδου και αυτη την φορά του είπα δεν μπορώ πρωί!!!Έμα κρίμα να το χάσει ο μπαμπάς και πάλι!!! Όσο για τις πάνες βρε κορίτσια εγώ είμαι λίγο σιχασιάρα!!Και μέσα να έχουν κάτι μιας χρήσης που το πετάς θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το πετάξεις και αν μπεί στο πλυντήριο με λεκέδες αηδία δεν είναι και πάλι; Δεν θέλω να σας αποθαρρύνω εγω το βλέπω έτσι.

Μπραβο κοριτσάκι μου! Με το καλο η μπουμπου σου! Καλε αυτο ειναι το παιδι λάστιχο, πως την κατάφερε αυτη τη στάση;;χιχιχι η ψυχούλα μου! Με το καλο και η β επιπέδου! Βλεπω εχουμε σε ολα δυο μέρες διαφορα, πάμε πακετακι!!!;)

Να το κλείσεις απόγευμα εννοειται, να ειναι και ο μπαμπάς! Θα το δείτε πολυ καθαρά τωρα το μωρακι σας, ειναι κρίμα να το χάσει!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΕΕΕΕΣΣ!!!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Αν νομίζεις ότι τη νιώθεις, αυτή είναι!!

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι μάλλον είναι πολύ μικρός για να τον νιώθω από μόνη μου, αλλά αν πιέζω λίγο το χέρι μου στην κοιλιά, τότε τον νιώθω περισσότερο. Κι εμένα κάθεται πάντα δεξιά!

Και εγώ έτσι νομίζω γιατί είναι ένα χτυπηματάκι που και που αν ήταν κάτι άλλο θα είχε μια συχνότητα ή επανάληψη νομίζω...

Μπράβο Φραουλίτσα μου, πολύ χαίρομαι:D:D:D Με το καλό το κοριτσάκι σου!!

Εμάς έκανε τούμπα στην αυχενική αλλά ήταν πολύ μικρός για να καταλάβουμε κάτι. Αργότερα έγινε "αντιληπτός":) Τώρα θα τον ξαναδούμε την Τρίτη.

Με το καλό να τον ξαναδείς και θα δείς πόσο μεγάλωσε!!! Είναι πολύ ωραία και αμέσως βλέπεις την διαφορά!!

Μπραβο κοριτσάκι μου! Με το καλο η μπουμπου σου! Καλε αυτο ειναι το παιδι λάστιχο, πως την κατάφερε αυτη τη στάση;;χιχιχι η ψυχούλα μου! Με το καλο και η β επιπέδου! Βλεπω εχουμε σε ολα δυο μέρες διαφορα, πάμε πακετακι!!!;)

Να το κλείσεις απόγευμα εννοειται, να ειναι και ο μπαμπάς! Θα το δείτε πολυ καθαρά τωρα το μωρακι σας, ειναι κρίμα να το χάσει!

Σευχαριστώ καλή μου!!! Έχει πλάκα που είμαστε κοντά και είχαμε συναντηθεί και πιο πρίν όπως με την mommy!!!Με την μικρή και ο γιατρός σάστησε μας λέει καλά έχει πάρει πολύ περίεργη στάση και μας κοιτάει:shock:!!! Νά ναι καλά τα μικρούλια να μας κάνουν να γελάμε!!! Μάλλον θα γεννήσουμε και κοντά γιατί νομίζω θα πάμε με πρόκληση για να την έχουμε κόψει όσες ώρες χρειάζεται. Απο ότι διάβασα το συμπέρανα δεν μου είπε κάτι, απλά μου είπε ότι όταν έρθει η ώρα θα την έχουμε κόψει.

zZWsp2.png398Mp3.png

Audettουλι σου εστειλα πμ!!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...