Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Εχουμε πάρα πολλούς μήνες να αφήσουμε κύκλο χωρίς ωοληψια. Το καλοκαίρι μόνο και το Πάσχα που πάλι προσπαθήσαμε αλλά δεν.

πρίν από 31 λεπτά , Xristina96 είπε:

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Ανυπομονώ να πάμε στον ανδρολογο να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα.  Είχαμε πάει και παλιότερα σε ανδρολόγο πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες αλλά ήταν οικογενειακός φίλος, δε βρήκε κάποιο πρόβλημα μόνο το ecoli. Τώρα θα πάμε σε έναν με ειδίκευση στην υπογονιμότητα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Audette ο συγκεκριμένος υπνόσακος έχει κουμπιά που προσαρμόζεται ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού οποτε δηλαδή το χρησιμοποιείς και για μωρό και για όταν φτάσει τα δυο ας πούμε και επίσης το μαλλί που χρησιμοποιεί για επένδυση κάνει και για κρύο αλλά και για θερμοκρασίες άνοιξης ας πούμε...

Αλλά όπως είπα ειναι ακριβούτσικο

Βέβαια αν σκεφτείς ότι θα πάρεις έναν υπνόσακο όταν ειναι μωρό και ενα για όταν μεγαλώσει τότε ειναι περίπου τα ίδια λεφτά...

Αυτήν την πάντα που ειναι για το κάθε κάγκελο δεν την έχω ξαναδεί να σας πω την αλήθεια...πολύ καλή ιδέα...

Ερώτηση όσον αφορά τις πάνες...

Θα χρησιμοποιήσετε τις κλασικές του εμπορίου ή ειναι καμία που σκέφτεται να πάρει αυτές τις πλενομενες...;;;;

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ ωραίος ο υπνόσακος, αλλά λέει ότι είναι 2-24 μηνών. Μέχρι το δίμηνο;

Εγώ ούτε καν σκέφτηκα τις υφασμάτινες πάνες πάντως...

Εεε το δίμηνο θα ειναι Σεπτέμβριος Οκτώβριος...

Με μια κουβερτούλα καλα θα ειναι πιστεύω..(καλα για μας που είμαστε Αθήνα γιατι στη βόρεια Ελλάδα πχ αρχίζει το βράδυ να βγάζει ψυχρά)

Nv6Vp2.png

Audette ο συγκεκριμένος υπνόσακος έχει κουμπιά που προσαρμόζεται ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού οποτε δηλαδή το χρησιμοποιείς και για μωρό και για όταν φτάσει τα δυο ας πούμε και επίσης το μαλλί που χρησιμοποιεί για επένδυση κάνει και για κρύο αλλά και για θερμοκρασίες άνοιξης ας πούμε...

Αλλά όπως είπα ειναι ακριβούτσικο

Βέβαια αν σκεφτείς ότι θα πάρεις έναν υπνόσακο όταν ειναι μωρό και ενα για όταν μεγαλώσει τότε ειναι περίπου τα ίδια λεφτά...

Αυτήν την πάντα που ειναι για το κάθε κάγκελο δεν την έχω ξαναδεί να σας πω την αλήθεια...πολύ καλή ιδέα...

Ερώτηση όσον αφορά τις πάνες...

Θα χρησιμοποιήσετε τις κλασικές του εμπορίου ή ειναι καμία που σκέφτεται να πάρει αυτές τις πλενομενες...;;;;

Ααααααα τώρα κατάλαβα κοριτσάκι μου! Προσαρμόζεται αναλογα με την ηλικία του μωρού! Ετσι ναι δικαιολογείται κάπως η τιμη του!

Τωρα για τις ύφασματινες πάνες σε καποια φαση το ειχα ψάξει αλλα μου φάνηκε πολυ μπελαλιδικο το πλύνε - βαλε! Βεβαια λένε οτι γλιτωνεις αρκετα χρήματα γιατι τις παίρνεις μια κι εξω αλλα και μονο που σκεφτομαι τα πλυντήρια και τα σίδερα με πιάνει αναφυλαξια! Μπρρρρ! Αν παντως το σκέφτεσαι υπαρχουν τοπικ στο παρεντς που μπορεις να πάρεις πολλες πληροφορίες ετσι ώστε να διαμορφώσεις ολοκληρωμένη άποψη επι του θέματος και να πάρεις την αποφαση που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Η αλήθεια ειναι ότι περνάει απο το μυαλό μου περισσότερο για την εξοικονόμηση χρημάτων.... Αλλά απο την άλλη σκέφτομαι αν πάω μια βόλτα έξω τι κάνω...άντε πες εκεί χρησιμοποιώ τις μιας χρήσης πάνες...βέβαια το χειμώνα που θα τα στεγνώνω όλα αυτά μιας που δεν έχω στεγνωτήριο...δεν θα ειναι μόνο οι πάνες αλλά μια φορμάκια,ρουχακια....

Μονολόγω μη μου δίνεται σημασία...

Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα αποφασίσω αν θα με βολέψει....

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια ειναι ότι περνάει απο το μυαλό μου περισσότερο για την εξοικονόμηση χρημάτων.... Αλλά απο την άλλη σκέφτομαι αν πάω μια βόλτα έξω τι κάνω...άντε πες εκεί χρησιμοποιώ τις μιας χρήσης πάνες...βέβαια το χειμώνα που θα τα στεγνώνω όλα αυτά μιας που δεν έχω στεγνωτήριο...δεν θα ειναι μόνο οι πάνες αλλά μια φορμάκια,ρουχακια....

Μονολόγω μη μου δίνεται σημασία...

Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα αποφασίσω αν θα με βολέψει....

Νομιζω οτι υπαρχουν καποια επιθεματα τα οποία τοποθετούνται μεσα απο την πάνα τα οποία ειναι μιας χρήσης και τα πετάς! Αυτα ισως χρησιμεύουν για οταν θα εισαι εξω! Τωρα για το στέγνωμα ηταν και δικος μου προβληματισμός γιατι επισης δεν εχω στεγνωτηριο και το χειμώνα οπως λες θα ειναι δυσκολο! Εδω τρομαζουμε μεχρι να στεγνωσουν τα δικά μας! Σκεψου να εχεις εκτος απο τα ρουχαλακια/σεντονακια του μωρού και τις πάνες! Επισης ακομα και να ειχαμε στεγνωτηριο κάποιες σπο αυτες(νομιζω αυτες με το σκρατς) δεν μπορούν να μπουν γιατι χαλάνε τα αυτοκόλλητα! Εν τω μεταξυ υπαρχουν χίλια δυο ειδη κσι τοσα πολλα τζατζαλα που χρησιμοποιείς σε αυτη τη διαδικασία που σε καπια φαση ζαλίστηκα με το ψάξιμο και λεω δεν βαριέσαι, θα χρησιμοποιήσω τις απλές μιας χρήσης!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

http://www.charliebanana.eu/el/neoi-stin-ifasmatini-pana/

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29650&page=25

Εδώ μπορείς να βρεις κάποιες πληροφορίες! Υπαρχουν και διαφορα αλλα τοπικ και βίντεακια στο YouTube που μπορεις να δεις!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Κορίτσια, μπορεί να φαίνονται πιο οικονομικές, αλλά σκεφτείτε το κόστος για το πλύσιμο (ρεύμα, νερό, απορρυπαντικά) και το σίδερο.

Επίσης, δεν έχω ψάξει καθόλου το θέμα, αλλά πώς τις καθαρίζεις καλά από μικρόβια και λεκέδες;

Δεν ξέρω, ίσως φταίει η άγνοιά μου περί του θέματος, αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι είναι πιο οικονομικές...

tt1e3

Ευχαριστώ Audette για τα λινκς....θα τα μελετήσω και βλέποντας και κάνοντας...

Didi όντως έχεις δίκιο για να τις καθαρίσεις ειναι και το ρεύμα,απορρυπαντικό κλπ που συνήθως δεν συνυπολογίζουμε λάθος βέβαια...

Θα ψάξω μιας και έχω αρκετό χρόνο και αποφασίζω πιο μετα

Nv6Vp2.png

Didi όντως έχεις δίκιο για να τις καθαρίσεις ειναι και το ρεύμα,απορρυπαντικό κλπ που συνήθως δεν συνυπολογίζουμε λάθος βέβαια...

Τιποτα κοριτσακι μου! Οντως εχεις αρκετό χρονο ακομα! Δες το και αποφασίζεις!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίποσα μια χαρά φαίνεται το καρότσι...

Έχει καλα καρότσια η Chico

Επίσης περαστικά για τη μεσουλα...να ξεκουράζεσαι και να μην αγχώνεσαι για τις συσπάσεις χωρίς λόγω...

Κασσιόπη μια χαρά ακούγεται το φορεματακι της μαμάς...τι καλα που σου κάνει...

Μιας που λέγατε για υπνόσακους για να σκεπάζουμε το μωράκι το πρώτο καιρό είδα αυτο

http://www.bambinomerino.com Το φέρνει και μια κοπέλα σε ενα site το oh baby.gr

Βέβαια ειναι λιγάκι τσιμπημένα σε τιμή αλλά λέει παίρνεις αυτο μόνο και γλιτώνεις...

Μαριποζίτα, περαστικά, κορίτσι μου!

Να ελέγξεις αν το καρότσι ξαπλώνει τελείως. Αυτό γράφει ότι κάνει από 0+, άρα ίσως δεν είναι για νεογέννητο... (μπορεί να λέω και βλακείες)

Ευχαριστώ κορίτσια, σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Μάλλον μεγαλώνει ο μπέμπης και θέλει χώρο για απλωτές:)

Δεν ξέρω Didi μου, δεν το έχω δει απο κοντά ακόμα αλλά σε βιντεο της chicco πουείδα έλεγε οτι κάνει για νεογέννητα γιατί η πλάτη ξαπλώνει τέρμα και προσαρμόζονται το μαξιλαράκι και η ζώνη. Για αρχή μάλλον θα τη βγάζει στο πορτ μπεμπε και στο καθισματακι αυτοκινήτου περισσότερο.

Τι υπέροχο φόρεμα αυτο το κοραλλί στο asos http://http://www.asos.com/ASOS-Maternity/A...ecently+Viewed σε καταπληκτικό χρώμα και πολύ κολακευτικό!! Το καλύτερο με τα πλισέ είναι οτι φοριούνται άνετα και μετά τη γεννα και αυτή η γραμμή είναι πολύ κομψη!

Επίσης Βabezu πολύ ωραίος ο υπνόσακος γι'αυτό ίσως τσιμπάνε και την τιμή. Είναι παντός καιρού και τον χρησιμοποιείς περισσότερο απ'οτι καταλαβα κι εγώ. Υφασμάτινες πάνες πάντως ούτε να τις δω! Τέτοιες (βέβαια πιο παλιά) έβαζαν και σε μένα για να κάνει η γιαγιά μου φιγούρα στη γειτονιά οτι ειχαν μωρό στο σπίτι και κατέληξα με ουρολοίμωξη:?

Φραουλίτσα απίστευτα αυτά τα πάντα! Φοβερή ιδέα και η αλήθεια είναι οτι αν αγοράσεις σετ πάει περίπου το ίδιο η τιμή με ένα καλό πάντα. Πολλά μαζεύονται και να δω τι θα πρωτο διαλέξουμε στο τέλος:D

Κι εγώ το έριξα στη μελέτη (μιας και δεν είχαμε τι άλλο να ψάξουμε:tongue:).

Βρήκα ότι αν τις πλύνεις στους 60ο ΔΕΝ χρειάζονται σίδερο μετά. Άραγε αυτό ισχύει και με τα ρουχαλάκια; :rolleyes:

Ενώ μου αρέσει η οικολογική πλευρά του θέματος, σκέφτομαι ότι σιχαίνομαι στην ιδέα να πρέπει να ξαναπιάσω τις λερωμένες πάνες.

Επιπλέον, έχω 8κιλο πλυντήριο, άρα φαντάζομαι ότι για να συμπληρώσω πλυντήριο (γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τις βάλω με τα άλλα ρούχα) θα πρέπει να έχω τουλάχιστον 30-40.

Αν δω ότι το ΕΙΔΙΚΟ απορρυπαντικό αφήνει υπολείμματα, θα πρέπει να τις ξαναξεβγάλω (άρα επιπλέον νερό-ρεύμα).

Φαντάζεστε με την τσίμπλα στο μάτι να πρέπει να "βολέψουμε" και την υφασμάτινη πάνα;

Δεν ξέρω, ίσως είμαι προκατειλημμένη, αλλά νομίζω πως δεν είναι για μένα. Ίσως είναι καλύτερες οι βιοδιασπώμενες πάνες που κάπου πήρε το μάτι μου...

tt1e3

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Την είδα την μικρή όλα μια χαρά 300 γραμμάρια, είχε πολύ περίεργη στάση τα πόδια σταυροπόδι και το κεφάλι σκυμένο και στο πλάι!!! Μια χαρά!!!Μεγάλωσε 13 Μαϊου θα κάνω την Β΄επιπέδου και αυτη την φορά του είπα δεν μπορώ πρωί!!!Έμα κρίμα να το χάσει ο μπαμπάς και πάλι!!! Όσο για τις πάνες βρε κορίτσια εγώ είμαι λίγο σιχασιάρα!!Και μέσα να έχουν κάτι μιας χρήσης που το πετάς θα πρέπει με κάποιο τρόπο να το πετάξεις και αν μπεί στο πλυντήριο με λεκέδες αηδία δεν είναι και πάλι; Δεν θέλω να σας αποθαρρύνω εγω το βλέπω έτσι.

zZWsp2.png398Mp3.png

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade.....................29/08......Αυχενική........................Αγοράκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  3. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. audette17...................09/09......Β' επιπέδου: 11/05.........Κοριτσάκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09
  6. Sagia..........................12/09.......Αυχενική.........................Αγοράκι
  7. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου: 04/05.........Αγοράκι
  8. mariposita.................13/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  9. aggeliki_....................15/09......Αυχενική.........................Αγοράκια (*2)

10. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.........................♥Κinder έκπληξη!

11. stafylaki.....................16/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  12. Babezu.......................16/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  13. s0faki..........................17/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  14. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  15. Φραουλίτσα*.............20/09......Β' επιπέδου: 13/05.........Κοριτσάκι
  16. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  17. Didi89.........................22/09......Β' επιπέδου: 18/05.........Αγοράκι

18. Jenny_bill...................23/09......♥♥♥
  19. Aggeliki83..................25/09
  20. felicitaki......................27/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  21. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Αγοράκια (*2)
  22. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  23. ilektra2.......................................Αυχενική...........................♥♥♥

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...