Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Just now, Xristina96 είπε:

Δεν σύγκρινα τι είναι χειρότερο, ούτε πρόσβαλα τα βιώματα σας.
      Μίλησα για την υπογονιμότητα ξεκάθαρα και το κομμάτι παιδί. 
      Δεν θα πω εδώ μέσα τι άλλο περνάω πέραν τις υπογονιμότητας. 
       Κακός το ξεκίνησες έτσι. 
      Χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου δεν υπάρχει.
      Θα το καταλάβεις όταν πάρεις το μωρό σου αγκαλιά.

Κανένας αγαπημένος μας δεν θέλουμε να πάθει κάτι! Και ο καρκίνος και άλλα αυτοάνοσα επικίνδυνα για την ζωή , είναι τρομακτικά. Αλλά υπάρχουν χειρότερα! Και δυστυχώς εδώ μέσα το βίωσαν! 
      αλλά όπως είπες. Του καθενός ο πόνος του φαντάζεται μεγαλύτερος.

προσπαθουσα απλα να σου εξηγήσω αυτό που είπες ποσο λάθος ακούγεται. Ο καθένας με τα πιστεύω του.

καλη συνέχεια κορίτσι μου. 

Δίκιο έχεις, είναι χειρότερο να χάνεις το παιδί σου! Συγγνώμη!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Σας διάβαζα χτες αλλά δεν μπορούσα να γράψω γιατί με είχε πεθάνει η μέση μου. Εντωμεταξύ, είχα και το φόβο με αυτά που διάβασα μήπως είναι συσπασεις και όλο ζούλαγα την κοιλιά μου αν είναι σκληρή αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω και παιδευόμουν τσάμπα:) Και ήθελα απο πάνω να γελάσω με το πρακτικό "χαρτονάκι" για την τουαλέτα και να μην μπορώ:D.

Λοιπόν χτες βρήκε ο σύζυγος οτι έχει σύμβουλο θηλασμού στην Κέρκυρα (!) και στη σελίδα του επίσημου συλλόγου για το θηλασμό http://www.lllgreece.org/ βρήκα αρκετές οδηγίες για ασφαλή ύπνο νεογέννητου αλλά και γενικά. Για σουτιέν δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα γιατί ήδη φοράω το D και ειλικρινά ελπίζω να μην μεγαλώσει κι άλλο-πόσο θα πάει πια! οπότε μάλλον θα περιμένω να αγοράσω τον επόμενο μήνα.

Καροτσάκι θα πάρουμε κι εμείς της chicco αλλά δεν μπορώ να διαθέσω πολλά για να έχει και πορτ μπεμπε, θα το πάρω χωριστά. Θα δούμε αν κάνει απο κοντά αυτό http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=56&pId=6989 Πάντως σίγουρα θα έχει καλές ρόδες γιατί στην Ελλάδα τα πεζοδρόμια κάνουν για 4x4.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριποζίτα, περαστικά, κορίτσι μου!

Να ελέγξεις αν το καρότσι ξαπλώνει τελείως. Αυτό γράφει ότι κάνει από 0+, άρα ίσως δεν είναι για νεογέννητο... (μπορεί να λέω και βλακείες)

tt1e3

Καλημέρα κορίτσια! Σας διάβαζα χτες αλλά δεν μπορούσα να γράψω γιατί με είχε πεθάνει η μέση μου. Εντωμεταξύ, είχα και το φόβο με αυτά που διάβασα μήπως είναι συσπασεις και όλο ζούλαγα την κοιλιά μου αν είναι σκληρή αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω και παιδευόμουν τσάμπα:) Και ήθελα απο πάνω να γελάσω με το πρακτικό "χαρτονάκι" για την τουαλέτα και να μην μπορώ:D.

Λοιπόν χτες βρήκε ο σύζυγος οτι έχει σύμβουλο θηλασμού στην Κέρκυρα (!) και στη σελίδα του επίσημου συλλόγου για το θηλασμό http://www.lllgreece.org/ βρήκα αρκετές οδηγίες για ασφαλή ύπνο νεογέννητου αλλά και γενικά. Για σουτιέν δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα γιατί ήδη φοράω το D και ειλικρινά ελπίζω να μην μεγαλώσει κι άλλο-πόσο θα πάει πια! οπότε μάλλον θα περιμένω να αγοράσω τον επόμενο μήνα.

Καροτσάκι θα πάρουμε κι εμείς της chicco αλλά δεν μπορώ να διαθέσω πολλά για να έχει και πορτ μπεμπε, θα το πάρω χωριστά. Θα δούμε αν κάνει απο κοντά αυτό http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=56&pId=6989 Πάντως σίγουρα θα έχει καλές ρόδες γιατί στην Ελλάδα τα πεζοδρόμια κάνουν για 4x4.

Πολύ όμορφο, βολικό, ελαφρύ και σε πολύ καλή τιμή;)

Αααα, τι ωραία που θα φορέσεις το φουστανάκι της μαμάς σου!

Εγώ ψάχνω φόρεμα για γάμο-υπερπαραγωγή, δεν γίνεται να μην είναι κάτι καλό... Αλλά τα παπουτσάκια φλατ, τα τακούνια δεν θα τα αντέξω με τίποτα!

Ναιααααιιι:tongue::tongue::tongue:

Σε αυτο που καταλήξαμε είναι στο καρότσι: το armadillo flip xt της mamas and papas στο τυρκουάζ. Κοιτάει και την μαμά και τον δρόμο, έχει μεγάλη θέση και απο την πιο μαλακή, σαν memory foam , όταν κλείνει πιάνει λίγο χώρο είναι ελαφρύ και έχει τεράσυια κουκοθλα. Το μόνο ότι δεν έχει την μπάρα μπροστά. Ούτε διαφήμιση να έκανα αλλά μου παρεσε πολύ!!!

Τελειο! Στο έχω ξανα πει νομίζω..:):):)

Όσων αφορά το προστατευτικό, αφού θα το δένεις, οπότε μια χαρά, καi αυτό που μου αρέσει επίσης δεν έχει..

Το μονο που με προβληματίζει ειναι το νούμερο βρε κοριτσια! Κι αν δεν μου κανει μεχρι να το επιστρέψω και να μου στείλουν αλλο θα εχει "σχολάσει ο γαμος"χαχαχα

χαχαχαχα!!!!!! :lol:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Ωραίο είναι Φραουλίτσα το καρότσι, τι τιμή έχει?

Τον υπνόσακο τον σκέφτομαι κι εγώ για το πολύ κρύο.

Σουτιέν έχω 2 βαμβακερά "τριγωνάκια" ωρίς μπανέλα από tezenis και oysho και την έχω βγάλει μια χαρά μέχρι τώρα. Στο μέλλον βλέπουμε, αλλά αν πάρω αργότερα θα σκεφτώ κι εγώ τα σουτιέν θηλασμού. Βέβαια λένε να τα πάρουμε γύρω στις 36 εβδομάδες γιατί αμέσως μετά τη γέννα το στήθος μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το γάλα!

Καλή επιτυχία σήμερα, με το καλό να δεις την μικρούλα σου!

Eίναι λίγο ακριβό το armadillo flip xt στα 570 αλλά λόγο του οτι χωράει και μεγαλύτερο παιδί και είναι και ελαφρύ σκέφτομαι ότι θα γλυτώσω το καρότσι μπαστούνι μετά. Το armadillo flip έχει 470. Απλά το flip xt έχει εξτρά επεκτεινόμενο χερούλι, ανοίγει πίσω η κουκούλα με φερμουάρ για να παίρνει αέρα και έχει και λάστιχα για να πηγαίνεις παντού. Είναι λίγο ακριβό γιατί στην τιμή δεν έχει ποδόσακο, τον οποίο μάλλον δεν θα πάρω, αλλά εμείς κούνια αλλαξιέρα καρεκλάκι φαγητού δεν θα τα αγοράσουμε θα μας τα δώσουν. Και μου αρέσει πολύ!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μαρίποσα μια χαρά φαίνεται το καρότσι...

Έχει καλα καρότσια η Chico

Επίσης περαστικά για τη μεσουλα...να ξεκουράζεσαι και να μην αγχώνεσαι για τις συσπάσεις χωρίς λόγω...

Κασσιόπη μια χαρά ακούγεται το φορεματακι της μαμάς...τι καλα που σου κάνει...

Μιας που λέγατε για υπνόσακους για να σκεπάζουμε το μωράκι το πρώτο καιρό είδα αυτο

http://www.bambinomerino.com Το φέρνει και μια κοπέλα σε ενα site το oh baby.gr

Βέβαια ειναι λιγάκι τσιμπημένα σε τιμή αλλά λέει παίρνεις αυτο μόνο και γλιτώνεις...

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό και το χρώμα είναι σούπερ! Γενικά η σειρά mamas and papas έχει φοβερά σχέδια σε όλα τα πραγματάκια της! Θα το παραγγείλετε ή υπάρχει και Ελλάδα;

Το xt που ήθελα δεν υπάρχει ακόμα γιατί βγήκε Αγγλία τον Μάρτιο νομίζω, αλλά ρώτησα σε κατάστημα mamas and papas και μου είπε ότι μπορώ να το παραγγείλω και να δώσω μια προκαταβολή. Λεπτομέριες δεν ξέρω γιατί και αυτοί όταν πήγα δεν γνώριζαν με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι υπάρχει η δυνατότητα. Όταν το κλέισω αν ενδιαφέρεται κάποια σας λέω. Γενικά έχουν πολύ ωραία πραγματάκια αλλά είναι πανάκριβα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Eίναι λίγο ακριβό το armadillo flip xt στα 570 αλλά λόγο του οτι χωράει και μεγαλύτερο παιδί και είναι και ελαφρύ σκέφτομαι ότι θα γλυτώσω το καρότσι μπαστούνι μετά. Το armadillo flip έχει 470. Απλά το flip xt έχει εξτρά επεκτεινόμενο χερούλι, ανοίγει πίσω η κουκούλα με φερμουάρ για να παίρνει αέρα και έχει και λάστιχα για να πηγαίνεις παντού. Είναι λίγο ακριβό γιατί στην τιμή δεν έχει ποδόσακο, τον οποίο μάλλον δεν θα πάρω, αλλά εμείς κούνια αλλαξιέρα καρεκλάκι φαγητού δεν θα τα αγοράσουμε θα μας τα δώσουν. Και μου αρέσει πολύ!!

Αφού στις άλλες αγορές θα βολευτείς απο άλλους και αυτο ειναι που σου αρέσει και έτσι όπως το βλέπω ειναι μια αγορά και τέλος δε χρειάζεται και άλλο καρότσι όταν μεγαλώσει παρτο κορίτσι μου

Nv6Vp2.png

Didi κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ ακριβώς!!! Και το χρώμα είναι σούπερ και το μήκος και γενικώς πιστεύω ότι κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες... επίσης μου άρεσε και αυτό

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Skater-Dress-in-Ombre-Colourblock/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4874974&WT.ac=rec_viewed&CTAref=Recently+Viewed

Υπέροχο το φόρεμα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ξέρεις τι βάρος έχει?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αφού θα γλιτώσετε τόσα χρήματα από αυτά που θα σας δώσουν, δεν πειράζει να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για καρότσι. Εγώ λάτρεψα το κλείσιμό του πάντως!

Πάντως στα περισσότερα καρότσια χωράει και μεγαλύτερο παιδάκι, δεν είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το δεύτερο καρότσι...

tt1e3

Διαφημίσεις

Επίσης περαστικά για τη μεσουλα...να ξεκουράζεσαι και να μην αγχώνεσαι για τις συσπάσεις χωρίς λόγω...

Μιας που λέγατε για υπνόσακους για να σκεπάζουμε το μωράκι το πρώτο καιρό είδα αυτο

Βέβαια ειναι λιγάκι τσιμπημένα σε τιμή αλλά λέει παίρνεις αυτο μόνο και γλιτώνεις...

Τον έχω και εγώ υπόψιν φαίνεται πολύ καλός. Έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται να τον πάρουμε και αμέσως, μόλις αρχίσει να κάνει ψύχρα.

Σχετικά με την πάντα υπάρχουν και τέτοιου τύπου που δεν υπάρχει κίνδυνος πνιγμού και τα σκάεφτομαι: http://www.babyinn.gr/v1/products/view/2097 είχα δεί και μια σε φούξια και λαχανί αλλά δεν θυμάμαι πού. Είναι μια λύση πάντως.

zZWsp2.png398Mp3.png

Αφού θα γλιτώσετε τόσα χρήματα από αυτά που θα σας δώσουν, δεν πειράζει να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για καρότσι. Εγώ λάτρεψα το κλείσιμό του πάντως!

Πάντως στα περισσότερα καρότσια χωράει και μεγαλύτερο παιδάκι, δεν είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το δεύτερο καρότσι...

Το λέω απο την άποψη ότι τα κλασικά βρεφικά καρότσια που είναι πιο ογκώδη συνήθως μόλις μεγαλώσει το παιδί δεν τα χρησιμοποιείς και συνήθως παίρνεις ένα τύπου ομπρέλας για όταν κουραστεί ή νυστάξει και είσαι έξω, τα οποία όμως όταν κοιμάται το παιδάκι τα πόδια του κρέμονται κάτω. Δεν συμβαίνει με όλους όπως βολεύεται ο καθένας πάντα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Τον έχω και εγώ υπόψιν φαίνεται πολύ καλός. Έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται να τον πάρουμε και αμέσως, μόλις αρχίσει να κάνει ψύχρα.

Σχετικά με την πάντα υπάρχουν και τέτοιου τύπου που δεν υπάρχει κίνδυνος πνιγμού και τα σκάεφτομαι: http://www.babyinn.gr/v1/products/view/2097 είχα δεί και μια σε φούξια και λαχανί αλλά δεν θυμάμαι πού. Είναι μια λύση πάντως.

Τι τέλεια ιδέα!!! Ευχαριστώ!

Το λέω απο την άποψη ότι τα κλασικά βρεφικά καρότσια που είναι πιο ογκώδη συνήθως μόλις μεγαλώσει το παιδί δεν τα χρησιμοποιείς και συνήθως παίρνεις ένα τύπου ομπρέλας για όταν κουραστεί ή νυστάξει και είσαι έξω, τα οποία όμως όταν κοιμάται το παιδάκι τα πόδια του κρέμονται κάτω. Δεν συμβαίνει με όλους όπως βολεύεται ο καθένας πάντα.

Η μητέρα μου είχε ένα της chicco για τα μικρά μου αδερφάκια. Έχουν ένα χρόνο διαφορά (τώρα είναι 8 & 9) και, αφού ξεπετάχτηκε λίγο η μικρή, τα ανέβαζε και τα δύο μαζί στο καρότσι όταν κουράζονταν. Το καρότσι αποδείχθηκε "σκυλί". Ακόμη και τώρα θα μπορούσα αν ήθελα να το έπαιρνα για το δικό μου, δεν έχει πάθει τίποτα με ΔΥΟ παιδιά πάνω του. Θέλω να πω ότι πραγματικά δεν είναι απαραίτητο το δεύτερο καρότσι, εγώ θα το σκεφτώ μόνο αν χρειαστεί να το κοιμίζω στο σπίτι (γιατί δεν θέλω να βάζω στο σπίτι αυτό από το δρόμο). Κατά τα άλλα, είμαι της λογικής ένα και καλό.

tt1e3

Αν το πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο και δεδομένου ότι είναι ελαστικό και άνετο σαν φόρεμα πιστεύω δε θα έχω θέμα. Άντε να πρέπει να το μαζέψω λίγο κάτω από τις μασχάλες που δεν είμαι τόσο γεμάτη. Άλλο σκέφτομαι μόνο, μήπως σηκώνεται το φόρεμα μπροστά λόγω της κοιλίτσας που θα έχει μεγαλώσει. Αλλά μάλλον αυτό θα συμβεί με οποιοδήποτε φόρεμα!

Ναι δεν έχεις κι άδικο! Και η μεταποίηση ειναι μια λυςη! Τωρα για την κοιλιτσα απο τη στιγμη που ειναι εγκυμοσυνης το φόρεμα σιγουρα ειναι κατι που υα το εχουν προβλέψει!

Aaaa εσείς είστε κυριλέ κορίτσια!!! Εγώ τον Ιούνιο, για την βάφτιση του μωρού των κουμπάρων μας, σκέφτομαι λευκό, λινό φορεματάκι με κοφτό σχέδιο και σανδάλια. Το φορεματάκι είναι vintage της μαμάς μου από την εγκυμοσύνη της νσε εμένα:tongue::tongue::tongue: Χρειαζόμαστε κάτι δροσερο και άνετο σε φόρεμα και σίγουρα πολύ άνετο σε παπουτσάκι.

Αχ τι γλυκοοοοο που θα φορέσεις το φόρεμα της μανουλας σου!!! Πολυ συγκινητικο! Κοιτα στη βάφτιση ουτως ή αλλως ντυνεσαι πιο χαλαρά! Στο γαμο θες κατι λιγο πιο κυριλέ!

Ελπίζω να εννοείς το sleeping bag και οχι το wrap! Το sleeping bag ειναι πολυ ωραιο αλλα λιγο τσιμπημενο, το διαφορα εχει απο τους απλούς υπνοσακους;; Η ποιότητα το υφασματος;; Το wrap το ειδα και τρόμαξα! Ειναι σαν ζουρλομανδυας για μωρα....!!!!:shock::tongue:

Πώς σας φαίνονται αυτές οι σαλιάρες; Ξέρω πως είναι λίγο ακριβές, αλλά αν γλιτώνεις τα πολλά πλυσίματα...

Πολυ ωραια η σαλιαρα! Αξίζει αν ειναι να γλιτωςεις τα πλυσίματος και φαινεται και πιο ανθεκτική σε σχεςη με το υφασμα!

Α πολυ χαριτωμενη αυτη η παντα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...