Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ θα της πρότεινα να μην ξανά μιλήσει. Ξέρεις κάποιες φορές καλό είναι να μην απαντάμε. Δεν χρειάζεται πάντα να απαντάμε. 
      Αυτό θα το έλεγα και στην μαμά μου.

Δυστυχως δεν ειναι ευκολο παντα να γινομαστε το ιδιο σαν κ αυτους.. δηλ αγενείς και να απανταμε με θρασος..θελει θαρρος να το κανεις! στη μαμα μου και εγω θα το ελεγα ευκολα.. οι γονεις μας οπως και οι πιο δικοι μας άνθρωποι ειναι ο σακος του μποξ.. τα ακούνε ολα, ακομα και αυτα για τα οποια δεν φταινε.. αλλα στους άλλους κολλαμε, εκτος αν εχουμε παρει αποφαση οτι δεν τους θελουμε πλεον στη ζωη μας... 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Σε αυτο που καταλήξαμε είναι στο καρότσι: το armadillo flip xt της mamas and papas στο τυρκουάζ. Κοιτάει και την μαμά και τον δρόμο, έχει μεγάλη θέση και απο την πιο μαλακή, σαν memory foam , όταν κλείνει πιάνει λίγο χώρο είναι ελαφρύ και έχει τεράσυια κουκοθλα. Το μόνο ότι δεν έχει την μπάρα μπροστά. Ούτε διαφήμιση να έκανα αλλά μου παρεσε πολύ!!!

Αχ, τι φοβερό! Τι ωραίο κλείσιμο!

Είχαμε ψιλο-καταλήξει στο chicco urban, αλλά μου άρεσε φοβερά το κλείσιμο του αρμαντίλο. Πώς αλλάζει φορά, μετακινείται το χερούλι;

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασικά μάλλον χρειάζομαι και προέκταση, γιατί στο μεγαλύτερο άνοιγμα μου φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά μεγάλο. Αλλά το πρόβλημα είναι στο στήθος.

Πάντως τα εγκυμοσύνης, επειδή δεν έχουν μπανέλες, τα φοράς για πιο πολύ καιρό, μην τα φοβάσαι. Εμένα, αν είχαν μπανέλες, θα έπρεπε ήδη εδώ και πάνω από δύο εβδ. να αλλάξω, ενώ τώρα με παίρνει άνετα για άλλες δύο.

Τα επόμενα θα είναι θηλασμού, γιατί κάπου διάβασα ότι σε μερικές γυναίκες το στήθος δεν μεγαλώνει συνεχώς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...

Έπειτα σκέφτομαι ότι όσο θηλάζω και το στήθος σταδιακά θα μικραίνει, θα τα ξαναφορέσω αυτά...

Σουτιέν εγκυμοσύνης φοράω από τον 3ο μήνα που είχα πάρει από το πρεναλ ένα μαύρο και ενα άσπρο 22 ευρω το ένα πολύ βολικά. Τα πήρα λίγο μεγαλύτερα και με χωράνε ακόμα. Σέ ένα μήνα λογικά θα χρειαστώ άλλο ένα και μετά πια πιστεύω όταν μπούμε στον μήνα μας που θα πάρουμε του θηλασμού.

Ωραία, με κατατοπίσατε! Θα πάω να πάρω κι εγώ! Ναι, θηλασμού όταν μπούμε στον μήνα μας κι εγώ έτσι το σκέφτηκα..

OkoIp3.png

Σε αυτο που καταλήξαμε είναι στο καρότσι: το armadillo flip xt της mamas and papas στο τυρκουάζ. Κοιτάει και την μαμά και τον δρόμο, έχει μεγάλη θέση και απο την πιο μαλακή, σαν memory foam , όταν κλείνει πιάνει λίγο χώρο είναι ελαφρύ και έχει τεράσυια κουκοθλα. Το μόνο ότι δεν έχει την μπάρα μπροστά. Ούτε διαφήμιση να έκανα αλλά μου παρεσε πολύ!!!

Έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό και το χρώμα είναι σούπερ! Γενικά η σειρά mamas and papas έχει φοβερά σχέδια σε όλα τα πραγματάκια της! Θα το παραγγείλετε ή υπάρχει και Ελλάδα;

OkoIp3.png

Ναι βρε κοριτσάκι, ας μην αγχωνόμαστε για αυτά που δεν έχουμε, αν είχες θέμα θα στο είχε πει ο ντοκτορ;)

848E

Έχεις δίκιο μωρέ...όχι άγχος!

Νόμιζα ότι αυτή η τιμή περιλαμβάνει και την ντουλάπα...

Mommy to be και τα υπόλοιπα κορίτσια στο φακτορι στην Αθήνα και στο αντίστοιχο μεγκα αουτλετ στην Θεσ/νικη στο Attractivo όπου έχει stock έχει πάρα πολλά ρούχα σε φαρδιές γραμμές, σε πολύ καλές τιμές και ποιοτικά.

Φορεματα κα καλά και καθημερινά. 20, 30ευρω

Όντως, η attractιvo έχει άνετες γραμμές για καθημερινά φορέματα. Σ' ευχαριστούμε για την ιδέα!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Έχουμε πάρει φόρα βλέπω σήμερα!!Πολλά μηνυματάκια!! Σχετικά με τα asos και εγώ τα είχα δεί και οι τιμές τους σε καλά φορέματα δεν είναι τόσο υψηλές αφού εγώ όταν έψαχνα κάτω από 100 ευρώ δεν έβρισκα κάτι. Και σε κάποια που έχει λίγα νούμερα ήταν πιο οικονομικά ακόμα. Αυτο που με φόβιζε όμως είναι ότι δεν μπορείς να το δοκιμάσεις επάνω σου να δείς αν σου πάει....

Αυτά ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Επίσης είδα την πολιτική τους στις επιστροφές, γίνονται αλλά θέλουν 20 μέρες να το παραλάβουν πίσω και άλλες 9 για να σου στείλουν το νέο φόρεμα π.χ. σε περίπτωση αλλαγής στο νούμερο. Οπότε τρέχα γύρευε... Θα ψάξω σε τοπικό επίπεδο πρώτα, αλλά δεν έχω βρει τόσο ωραία σχέδια!

Επίσης ξέχασα να πω ότι η βάφτιση είναι του μωρού της αδερφής μου, οπότε θα ήθελα να είναι κάτι σχετικά καλό...:rolleyes:

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα φουστάνια από εκεί και 18/7 παντρεύεται μια πολύ αγαπημένη μου φίλη. Έχω αγχωθεί τι θα φορέσω, μιας και θα κλείνω τον έβδομο... Αν πάρεις, πες μας!

Μη γελάσετε, αλλά θυμήθηκα αυτά!

Didi δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο! Πλάκα έχει!

Κοριτσακι μου πρωτα απο ολα μην αγχωνεσαι για τις συσπασεις! Απο τη στιγμη που δεν νιωθεις κατι δεν χρειαζεται να ανησυχεις! Αυτο που ειδε στον υπερηχο ο γιατρος μου και δεν το ένιωθα μπορει να ηταν μοα φυσιολογική ακίνδυνη σύσπαση που ουτως ή αλλως γίνονται κατα την διάρκεια της εγκυμοσυνης! Απλα εγω ειχα και κάποιες που τις ένιωθα!

Για τον τραχήλο αφου θα πας τη δευτερα για Β΄ επιπέδου θα στον μετρήσει ουτως ή αλλως!

Σ ευχαριστω και για τις ευχες σου και ανταποδιδω αγαπη μου! Σημερα λεω να παρω στο ελενα ελπιζω να βρω θεςη και να πιούμε και καφεδακι!

Κι εγω εχω γαμο σε δυο μηνες! Απλα λεω να περιμενω να παρω κατι καναδυοβδομαδες πιο πριν γιατι δεν ξερω πως υα ειναι το σώμα μου ως τοτε! Σκεφτομαι να μην παρω εγκυμοσυνης απλα ενα απλό ριχτο(μακρύ κατα προτίμηση για να βαλω και φλατ απο κατω) για να μπορω να το ξανά φορέσω κιολας!

Έχεις δίκιο αγάπη μου, δεν κάνει να βάζουμε με το μυαλό μας διάφορα χωρίς λόγο... Να κλείσεις οπωσδήποτε ραντεβού κι εσύ!

Όσο για το φόρεμα, κι εγώ σκέφτομαι κάτι ριχτό ή μακρύ ή μέχρι το γόνατο, με φλατ παπούτσια εννοείται! Τώρα αν θα το ξαναβάλω δεν ξέρω, γιατί ελπίζω μετά να χάσω αρκετά κιλάκια :tongue:!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό και το χρώμα είναι σούπερ! Γενικά η σειρά mamas and papas έχει φοβερά σχέδια σε όλα τα πραγματάκια της! Θα το παραγγείλετε ή υπάρχει και Ελλάδα;

Το έχει στο lapin house απ' ό,τι είδα...

Το chicco μου άρεσε πάρα πολύ, το έχω ερωτευτεί, μόνο το κλείσιμο με προβληματίζει, που είναι σε δύο κομμάτια... Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα...

tt1e3

Διαφημίσεις

Αχ, τι φοβερό! Τι ωραίο κλείσιμο!

Είχαμε ψιλο-καταλήξει στο chicco urban, αλλά μου άρεσε φοβερά το κλείσιμο του αρμαντίλο. Πώς αλλάζει φορά, μετακινείται το χερούλι;

Όχι δεν γυρνάει το χερούλι, σηκώνεις το κάθισμα, αλλά γίνεται πολύ εύκολα. Το καλό με αυτό είναι ότι δεν χρειάζεται και καλαθούνα γιατί γίνεται τελείως φλάτ για την πλατούλα του και είναι μεγάλο και κοιμάται άνετα και μεγαλύτερο παιδάκι!!Το μόνο ότι ποδόσακος και τσάντα είναι εξτρά αν και δεν νομίζω να πάρω. Άν έχεις κοντά σου πήγαινε να το δείς. Απλά το xt που έχει ρόδες για να πηγαίνει παντού, δεν κυκλοφορεί ακόμα και θα το παραγγείλουμε απο κατάστημα mamas and papas γιατί στα lapin που πήγα μου έλεγαν ότι θα έρθει μετά τον Σεπτέμβρη!!!!Όσο για το σουτιέν καλύτερα να έιναι και θηλασμού γιατί όντως και στον θηλασμό θα αλλάζει το στήθος μας. Και εγω αυτά που έχω και φοράω θηλασμού είναι, και επειδή έχω πεταχτή, καταλαβαίνεται, και δεν έχουν πολύ επένδυση και νιώθω άβολα να φαίνεται βάζω τα επιθέματα μιας χρήσης που είναι για διαρροές.

zZWsp2.png398Mp3.png

Εγώ θα ήθελα ένα φουστάνι κάπως έτσι, το οποίο θα το φορέσω και μετά. Και εννοείται με φλατ, άλλωστε δεν φοράω τακούνια, με ταλαιπωρούν πολύ...

Εγώ πάντως θα φροντίσω να μην με ΔΕΙ να το χρησιμοποιώ, προς το παρόν του άρεσε πολύ η ιδέα! Φαντάζεσαι ξαφνικά όλες οι έγκυες να κάνουν τσίσα όρθιες στην εθνική; :tongue:

Didi κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ ακριβώς!!! Και το χρώμα είναι σούπερ και το μήκος και γενικώς πιστεύω ότι κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες... επίσης μου άρεσε και αυτό

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Skater-Dress-in-Ombre-Colourblock/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4874974&WT.ac=rec_viewed&CTAref=Recently+Viewed

hv6Vp2.png
bMrM.png

Το έχει στο lapin house απ' ό,τι είδα...

Το chicco μου άρεσε πάρα πολύ, το έχω ερωτευτεί, μόνο το κλείσιμο με προβληματίζει, που είναι σε δύο κομμάτια... Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα...

Κι εγώ το chicco είχα δει αρχικά..Είναι πραγματικά πολύ ωραίο! Το θέμα είναι να το δεις και από κοντά για να δεις πόσο εύχρηστο είναι κτλ..Και σημαντικό να μην είναι βαρύ, κάτι που δεν είχα σκεφτεί στην αρχή..

Όχι δεν γυρνάει το χερούλι, σηκώνεις το κάθισμα, αλλά γίνεται πολύ εύκολα. Το καλό με αυτό είναι ότι δεν χρειάζεται και καλαθούνα γιατί γίνεται τελείως φλάτ για την πλατούλα του και είναι μεγάλο και κοιμάται άνετα και μεγαλύτερο παιδάκι!!Το μόνο ότι ποδόσακος και τσάντα είναι εξτρά αν και δεν νομίζω να πάρω. Άν έχεις κοντά σου πήγαινε να το δείς. Απλά το xt που έχει ρόδες για να πηγαίνει παντού, δεν κυκλοφορεί ακόμα και θα το παραγγείλουμε απο κατάστημα mamas and papas γιατί στα lapin που πήγα μου έλεγαν ότι θα έρθει μετά τον Σεπτέμβρη!!!!Όσο για το σουτιέν καλύτερα να έιναι και θηλασμού γιατί όντως και στον θηλασμό θα αλλάζει το στήθος μας. Και εγω αυτά που έχω και φοράω θηλασμού είναι, και επειδή έχω πεταχτή, καταλαβαίνεται, και δεν έχουν πολύ επένδυση και νιώθω άβολα να φαίνεται βάζω τα επιθέματα μιας χρήσης που είναι για διαρροές.

Κοίτα ο ποδόσακος θα είναι ουσιαστικά για τα κρύα αλλά εάν της φοράς κάτι χοντρό(πχ φόρμα εξόδου) δε θα χρειάζεται.. Και τσάντα μπορείς να βρεις μία οποιαδήποτε..Μετά το Σεπτέμβρη πες χαιρετίσματα! χαχαχα

OkoIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Για τους πρώτους μήνες εγω σκέφτομαι υπνόσακο να μην έχω την έννοια οτι θα ξεσκεπαστεί ούτε μην κουκουλωθεί καταλάθος. Μετά βλέπουμε. Και για την πάντα και εγώ δεν ξέρω τί να κάνω... Φοβάμαι μην μπλεχτεί αλλά σκέφτομαι αν κουτουλάει το κεφάλι της; Δεν εχω αποφασίσει ακόμα!!! Απο σουτιέν έχω βολευτεί γιατί μου έχουν δώσει αρκετά αλλιώς είναι μπέρδεμα με το σήθος να αλλάζει συνέχεια!!! Σε αυτο που καταλήξαμε είναι στο καρότσι: το armadillo flip xt της mamas and papas στο τυρκουάζ. Κοιτάει και την μαμά και τον δρόμο, έχει μεγάλη θέση και απο την πιο μαλακή, σαν memory foam , όταν κλείνει πιάνει λίγο χώρο είναι ελαφρύ και έχει τεράσυια κουκοθλα. Το μόνο ότι δεν έχει την μπάρα μπροστά. Ούτε διαφήμιση να έκανα αλλά μου παρεσε πολύ!!!

Ωραίο είναι Φραουλίτσα το καρότσι, τι τιμή έχει?

Τον υπνόσακο τον σκέφτομαι κι εγώ για το πολύ κρύο.

Σουτιέν έχω 2 βαμβακερά "τριγωνάκια" ωρίς μπανέλα από tezenis και oysho και την έχω βγάλει μια χαρά μέχρι τώρα. Στο μέλλον βλέπουμε, αλλά αν πάρω αργότερα θα σκεφτώ κι εγώ τα σουτιέν θηλασμού. Βέβαια λένε να τα πάρουμε γύρω στις 36 εβδομάδες γιατί αμέσως μετά τη γέννα το στήθος μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το γάλα!

Καλή επιτυχία σήμερα, με το καλό να δεις την μικρούλα σου!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Ναι, έχω πολύ κοντά μου λαπέν, οπότε θα πάω να το δω μόλις αναρρώσει το μεγάλο αγόρι μου...

Αυτό που μου αρέσει με το κίκο είναι ότι γίνεται το ίδιο κομμάτι και πορτ μπεμπέ. Μόνο το κλείσιμο με προβληματίζει. Κατά τα άλλα το βρήκα στα 320, με το κάλυμμα, ποδόσακο κλπ. Μάλλον σε αυτό θα καταλήξω, το έχω ερωτευτεί!

Εμένα οι θηλές μου δε φαίνονται τόσο, αλλά επειδή δεν έχουν ενίσχυση κι εγώ το σκέφτομαι...

Didi κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ ακριβώς!!! Και το χρώμα είναι σούπερ και το μήκος και γενικώς πιστεύω ότι κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες... επίσης μου άρεσε και αυτό

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Skater-Dress-in-Ombre-Colourblock/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4874974&WT.ac=rec_viewed&CTAref=Recently+Viewed

Αχ, τι φοβερό! Όταν κοιτούσα εγώ δεν το είχαν, μάλλον είναι καινούργιο!!!

tt1e3

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο το καρότσι αν και εγω θέλω να πάρω το Chico urban ή το MacLaine το οποίο όμως δε βγάζει πλέον το καθισματάκι αυτοκινήτου...

Πορτ μπεμπέ δε θέλω για μάλλον θα πάρω απο τη συνυφαδα μου...

Didi

Πολύ ενημερωτικό το φυλλάδιο...

Όσο για το σουτιέν εγω είχα πάρει ενα θηλασμού απο h&m το οποίο δεν μου κάνει πλέον και πήρα το Πάσχα απο μαγαζί θηλασμού πάλι αλλά με ενίσχυση για το λόγω ότι δεν ήθελα να φαίνονται οι θήλες μου.. Προς το παρόν μου έρχονται μια χαρά και μάλιστα έχει χώρο να μεγαλώσει κι άλλο...ρε κορίτσια πείτε λιγάκι άσχετη αλλά δεν ήξερα ότι μετα τη γεννά θα φουσκώσει και άλλο λόγω του γάλατος....

Nv6Vp2.png

Εγώ θα ήθελα ένα φουστάνι κάπως έτσι, το οποίο θα το φορέσω και μετά. Και εννοείται με φλατ, άλλωστε δεν φοράω τακούνια, με ταλαιπωρούν πολύ...

Εγώ πάντως θα φροντίσω να μην με ΔΕΙ να το χρησιμοποιώ, προς το παρόν του άρεσε πολύ η ιδέα! Φαντάζεσαι ξαφνικά όλες οι έγκυες να κάνουν τσίσα όρθιες στην εθνική; :tongue:

Α παρακολουθείς ωραίο το φόρεμα!!! Μπραβο ντιντακι! Κι εγω κατο τετοιο σκεφτόμουν!

Κορίτσια μου, βρήκα αυτό χθες, οδηγίες για τη μείωση των ατυχημάτων που προκαλούνται από κακές συνήθειες ύπνου και τη μείωση της πιθανότητας για Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου.

Υπάρχει και αναλυτικό φυλλάδιο στα αγγλικά.

Πολυ χρησιμο! Thanx baby!

Έχεις δίκιο μωρέ...όχι άγχος!

Νόμιζα ότι αυτή η τιμή περιλαμβάνει και την ντουλάπα...

Όντως, η attractιvo έχει άνετες γραμμές για καθημερινά φορέματα. Σ' ευχαριστούμε για την ιδέα!

Αυτά ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Επίσης είδα την πολιτική τους στις επιστροφές, γίνονται αλλά θέλουν 20 μέρες να το παραλάβουν πίσω και άλλες 9 για να σου στείλουν το νέο φόρεμα π.χ. σε περίπτωση αλλαγής στο νούμερο. Οπότε τρέχα γύρευε... Θα ψάξω σε τοπικό επίπεδο πρώτα, αλλά δεν έχω βρει τόσο ωραία σχέδια!

Επίσης ξέχασα να πω ότι η βάφτιση είναι του μωρού της αδερφής μου, οπότε θα ήθελα να είναι κάτι σχετικά καλό...:rolleyes:

Didi δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο! Πλάκα έχει!

Έχεις δίκιο αγάπη μου, δεν κάνει να βάζουμε με το μυαλό μας διάφορα χωρίς λόγο... Να κλείσεις οπωσδήποτε ραντεβού κι εσύ!

Όσο για το φόρεμα, κι εγώ σκέφτομαι κάτι ριχτό ή μακρύ ή μέχρι το γόνατο, με φλατ παπούτσια εννοείται! Τώρα αν θα το ξαναβάλω δεν ξέρω, γιατί ελπίζω μετά να χάσω αρκετά κιλάκια :tongue:!

Ειναι κι αυτο ενα θεμα γιατι κι εγω ευελπιστώ μα επανέλθω στα προ εγκυμοσυνης κιλά!

Α εξαιρετικό και αυτο! Το μονο που με προβληματίζει ειναι το νούμερο βρε κοριτσια! Κι αν δεν μου κανει μεχρι να το επιστρέψω και να μου στείλουν αλλο θα εχει "σχολάσει ο γαμος"χαχαχα

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Α παρακολουθείς ωραίο το φόρεμα!!! Μπραβο ντιντακι! Κι εγω κατο τετοιο σκεφτόμουν!

Πολυ χρησιμο! Thanx baby!

Ειναι κι αυτο ενα θεμα γιατι κι εγω ευελπιστώ μα επανέλθω στα προ εγκυμοσυνης κιλά!

Α εξαιρετικό και αυτο! Το μονο που με προβληματίζει ειναι το νούμερο βρε κοριτσια! Κι αν δεν μου κανει μεχρι να το επιστρέψω και να μου στείλουν αλλο θα εχει "σχολάσει ο γαμος"χαχαχα

Αν το πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο και δεδομένου ότι είναι ελαστικό και άνετο σαν φόρεμα πιστεύω δε θα έχω θέμα. Άντε να πρέπει να το μαζέψω λίγο κάτω από τις μασχάλες που δεν είμαι τόσο γεμάτη. Άλλο σκέφτομαι μόνο, μήπως σηκώνεται το φόρεμα μπροστά λόγω της κοιλίτσας που θα έχει μεγαλώσει. Αλλά μάλλον αυτό θα συμβεί με οποιοδήποτε φόρεμα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Aaaa εσείς είστε κυριλέ κορίτσια!!! Εγώ τον Ιούνιο, για την βάφτιση του μωρού των κουμπάρων μας, σκέφτομαι λευκό, λινό φορεματάκι με κοφτό σχέδιο και σανδάλια. Το φορεματάκι είναι vintage της μαμάς μου από την εγκυμοσύνη της νσε εμένα:tongue::tongue::tongue: Χρειαζόμαστε κάτι δροσερο και άνετο σε φόρεμα και σίγουρα πολύ άνετο σε παπουτσάκι.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αν δεν κάνω λάθος, στο asos δίνεις ακριβείς διαστάσεις, στήθος-μέση-περιφέρεια, δεν παίρνεις νούμερο. Αλλά αν το πάρεις και λίγο μεγαλύτερο θα βολευτείς.

Εγώ ελπίζω να χάσω κιόλας μετά την εγκυμοσύνη, γιατί το νινί με βρήκε με +4 κιλά (λόγω χαπιού θυρεοειδή και Χριστουγέννων)....

Αν το πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο και δεδομένου ότι είναι ελαστικό και άνετο σαν φόρεμα πιστεύω δε θα έχω θέμα. Άντε να πρέπει να το μαζέψω λίγο κάτω από τις μασχάλες που δεν είμαι τόσο γεμάτη. Άλλο σκέφτομαι μόνο, μήπως σηκώνεται το φόρεμα μπροστά λόγω της κοιλίτσας που θα έχει μεγαλώσει. Αλλά μάλλον αυτό θα συμβεί με οποιοδήποτε φόρεμα!

Νομίζω ότι τα εγκυμοσύνης ίσως είναι λίγο πιο μακριά μπροστά, δεν είμαι σίγουρη...

Aaaa εσείς είστε κυριλέ κορίτσια!!! Εγώ τον Ιούνιο, για την βάφτιση του μωρού των κουμπάρων μας, σκέφτομαι λευκό, λινό φορεματάκι με κοφτό σχέδιο και σανδάλια. Το φορεματάκι είναι vintage της μαμάς μου από την εγκυμοσύνη της νσε εμένα:tongue::tongue::tongue: Χρειαζόμαστε κάτι δροσερο και άνετο σε φόρεμα και σίγουρα πολύ άνετο σε παπουτσάκι.

Αααα, τι ωραία που θα φορέσεις το φουστανάκι της μαμάς σου!

Εγώ ψάχνω φόρεμα για γάμο-υπερπαραγωγή, δεν γίνεται να μην είναι κάτι καλό... Αλλά τα παπουτσάκια φλατ, τα τακούνια δεν θα τα αντέξω με τίποτα!

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...