Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Συγχαρητήρια και με το καλό να υποδεχτειτε το μωράκι σας!!! Η ιστορία σου ειναι μια αχτιδα φωτος για μας στο σκοταδι της υπογονιμοτητας και δινει σε ολες ελπιδα!!! Αν επιτρεπεται και θες να το μοιραστεις, ποια ειναι η ηλικια σου ; Επίσης απο την πλευρά του σπερματος που περα απο το θεμα υγείας που Ευτυχώς ξεπεράστηκε, λογικα δεν ειχατε καποιο θεμα για να σας προτεινει ο γιατρός προσπαθειες φυσικά, σωστά;;;

Ολα καλά, αλλα η φράση μην προτασσετε τα θελω σας και αφήστε τα ολα στο θελημα του Θεού, προσωπικά θεωρώ οτι αναιρείται από μόνη της, καθώς ολες οσες εδω μεσα βασανιζομαστε με την υπογονιμοτητα και βαζουμε στη διαδικασια της εξωσωματικής το σωμα μας εχουμε βαλει μπροστα το "Θέλω, άρα το μπορώ!".. δεν γινεται αλλιώς! Ο Θεός εδω δεν θεωρω οτι εχει σχεση, αλλο το ενα, αλλο το αλλο.. και προσωπικά πιστευω αρκετα!

Και οσον αφορα το κομμάτι του γιατρου που ειναι καθαρά προσωπική επιλογή με ποιον θα ταιριάξεις, ασχετως εμπειρίας.. (είδαμε εμπειρους να καταστρέφουν κοσμο).. προσωπικά αν δεν μου γλυκομιλάει ο γιατρός και δεν με ακουει, νιωθω οτι δεν με σεβεται και δεν δίνω ευκαιρια.. ετσι λειτουργώ εγω.. οποτε δεν ειναι κανονας πως θα πρέπει να κανουμε επιλογη γιατρου! Συγχαρητηρια και πάλι !!!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλήμερουδια!!!

Audette μεγάλωσε η μπεμπουλα σου....

Μωρέ αυτά τα μωράκια μας πολύ αραχτα ειναι εκεί μέσα στην κοιλιτσα...

Με το καλό και στην β επιπέδου τώρα και συ και η didi που τα κλείσατε ήδη...

Τελικά τον ρώτησε για τις ενεσουλες;

Σ ευχαριστω κοριτσακι μου! Ναι μωρε τα γλυκουλικα! Εχουν βολευτεί συην κοιλιτσα της μανουλας!:D

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Τι κάνετε? Εγώ χάθηκα λίγο το ΣΚ αλλά διάβαζα τα νέα σας.

Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει συσπάσεις, αν είναι όπως τις περιγράφετε σαν πέτρωμα στην κοιλιά, κλπ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι προβληματίζομαι μετά από αυτό που είπε η Audette ότι δεν τις καταλάβαινε αλλά τις είδε ο γιατρός στον υπέρηχο. Θα τον ρωτήσω κι εγώ τη Δευτέρα που θα πάω με το καλό για τη β' επιπέδου. Θα είμαι 21 εβδομάδων και 3 ημερών. :D

Stafylaki μην ανησυχείς καθόλου, με τον σίδηρο βγαίνουν μαύρα, είναι φυσιολογικότατο. Στο σεξ πάντα προφυλακτικό, δεν πρέπει να έρθει σε επαφή ο τράχηλος με το σπέρμα γιατί τον μαλακώνει και μπορεί να προκαλέσει τοκετό.

Εγώ ευτυχώς έχω ρούχα από την αδερφή μου μέχρι στιγμής, αλλά έχω πάρει και μερικά ακόμα από τα h&m. Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας όμως, γιατί θα θέλω φόρεμα για βάφτιση και δεν ξέρω που να κοιτάξω. Στα Mothercare δεν είχε πιο απλά φορέματα για δουλειά.

Κοριτσάκι μου περαστικούλια, γι' αυτό ήσουν αγχωμένη τότε... Ξεκούραση και πάλι ξεκούραση λοιπόν :D Κι εγώ έχω λίγη αγωνία για τον τράχηλό μου, περιμένω να δω πως είναι πριν ξεκινήσω καθημερινό περπάτημα, για να σιγουρευτώ πως επιτρέπεται... Πάντως για περίδεση δε σου μίλησε, έτσι?

Συγχαρητήρια για την κουκλίτσα σου ματάκια μου! Κάθε καλό σας εύχομαι!

Ελπίζω να έκλεισες ραντεβού στο Έλενα, θα είναι ωραία, θα πιούμε και καφέ μετά το μάθημα! Θα σκάσουμε μύτη σε μια καφετέρια καμιά δεκαριά κοιλούμπες και θα πάθουν πλάκα χαχαχα :P

Κοριτσακι μου πρωτα απο ολα μην αγχωνεσαι για τις συσπασεις! Απο τη στιγμη που δεν νιωθεις κατι δεν χρειαζεται να ανησυχεις! Αυτο που ειδε στον υπερηχο ο γιατρος μου και δεν το ένιωθα μπορει να ηταν μοα φυσιολογική ακίνδυνη σύσπαση που ουτως ή αλλως γίνονται κατα την διάρκεια της εγκυμοσυνης! Απλα εγω ειχα και κάποιες που τις ένιωθα!

Για τον τραχήλο αφου θα πας τη δευτερα για Β΄ επιπέδου θα στον μετρήσει ουτως ή αλλως!

Σ ευχαριστω και για τις ευχες σου και ανταποδιδω αγαπη μου! Σημερα λεω να παρω στο ελενα ελπιζω να βρω θεςη και να πιούμε και καφεδακι!

http://www.bebemaison.gr/view-product.asp?ItemID=20141102101409

Πως σας φαίνετε? Χωρίς την ντουλάπα...Αυτή αργότερα...

Δίνουν δώρο το στρώμα από κοκοφόινικα και την προίκα.

Α αυτο το σετ το εχει πάρει ο αδελφός μου για τη μπεμπα, ειναι πολυ ωραιο! Δεν θυμάμαι ομως τιμη και απο που το πήραν! Η συρταριερα παντως ειναι πολυ ευρύχωρη!

Ισχιαλγία πρέπει να είναι...κι εμένα με πονάει πότε το αριστερό και πότε το δεξί γοφό. Συνηθίζεται στην εγκυμοσύνη...

Η βάφτιση είναι σε δύο μήνες και λογικά η κοιλίτσα θα έχει μεγαλώσει αρκετά. Γι' αυτό και δεν είναι το βιάζομαι ακόμα, γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι μέχρι τότε. Η αλήθεια είναι πως θα προσπαθήσω να βρω κάτι σε κανονικό μαγαζί, αν χωρέσω :tongue:, γιατί όντως τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι κάπως...

Κι εγω εχω γαμο σε δυο μηνες! Απλα λεω να περιμενω να παρω κατι καναδυοβδομαδες πιο πριν γιατι δεν ξερω πως υα ειναι το σώμα μου ως τοτε! Σκεφτομαι να μην παρω εγκυμοσυνης απλα ενα απλό ριχτο(μακρύ κατα προτίμηση για να βαλω και φλατ απο κατω) για να μπορω να το ξανά φορέσω κιολας!

Κορίτσια με έχει προβληματίσει πολύ το θέμα, γιατί η κοιλιά μου ήδη πονάει όταν κάνω τσίσα όρθια... Μου φαίνεται ότι θα ρίξω τα μούτρα μου και θα ρωτήσω τη γιατρό!

Έτσι πρέπει να είναι, τα μωράκια μας και τα μάτια μας!

Είναι ισχυαλγία, το παθαίνω σχεδόν κάθε βράδυ που ξαπλώνω μετά την κούραση της ημέρας. Συνήθως μου περνάει μέχρι το πρωί. Αλλιώς πηγαίνω για περπάτημα και πάντα ανακουφίζομαι...

Αχ, είναι πολύ ωραίο! Εμένα όμως μου έχει κολλήσει ότι θέλω να έχει γύρω-γύρω κάγκελα, για να βλέπω το μωρό από το γραφείο μου (αν είναι κλειστό από τις δύο μεριές, δεν θα φαίνεται...)

Εννοειται πανω απο ολα τα μικρουλια μας!!!

Mommy to be εγώ θα σου πρότεινα αφού το θες σε δυο μήνες απο τώρα να πάρεις κάτι αέρινο απο κανονικό μαγαζί για να μην πάει χαμένο και να μπορείς να το βάλεις και πιο μετα...

Ωραία ρούχα έχει και το nanarise maternity εγκυμοσύνης βέβαια αλλά αρκετά κομψά...

Εγώ την άλλη βδομάδα έχω βάφτιση και θα βάλω ενα φορεματακι που πήρα και απο το στήθος και κάτω ειναι ανοιχτό κάπως και δεν με εμποδίζει στη κοιλιά

Βέβαια σε ενα μήνα δεν πιστεύω να μου μπαίνει αλλά το στυλ αυτο σίγουρα θα το βάλω και μετα....

Κι εγω αυτής της άποψης ειμαι, καλυτερα κατι που θα το ξαναφορέσεις! Τα nanarise τα εχω δει αλλα αφενός δεν εχουν μεγαλη ποικιλία αφετέρου ειναι λιγο τσιμπημενα(τα φόραγε η μενεγακη βλέπεις) και οπως πολυ σωστα ειπες και οτι θα παει χαμένο! Ποτε θα το ξαναφορέσεις;

Μια χαρά μπράβο!!!Άντε με το καλό και η β΄επιπέδου!!!

Ευχαριστω φραουλιτσα μου! Εσυ σημερα δεν εχεις ραντεβου;;; Αντε να παρε να δείτε το μικρουλακι σας!!! Περιμενουμε νεα!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Έχουμε πάρει φόρα βλέπω σήμερα!!Πολλά μηνυματάκια!! Σχετικά με τα asos και εγώ τα είχα δεί και οι τιμές τους σε καλά φορέματα δεν είναι τόσο υψηλές αφού εγώ όταν έψαχνα κάτω από 100 ευρώ δεν έβρισκα κάτι. Και σε κάποια που έχει λίγα νούμερα ήταν πιο οικονομικά ακόμα. Αυτο που με φόβιζε όμως είναι ότι δεν μπορείς να το δοκιμάσεις επάνω σου να δείς αν σου πάει....
κι εγω γιαυτο δεν θελω να παραγγείλω απο το ιντερνετ γιατι ειδικα σε αυτη τη φαση που το σώμα αλλαζει δεν μπορεις να υπολογίσεις ακριβως το νούμερο αν δεν το δοκιμασεις!
Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα φουστάνια από εκεί και 18/7 παντρεύεται μια πολύ αγαπημένη μου φίλη. Έχω αγχωθεί τι θα φορέσω, μιας και θα κλείνω τον έβδομο... Αν πάρεις, πες μας!

Ωχ, τι είναι πάλι αυτό με το στρώμα, όλο διαφορετικά πράγματα διαβάζω, αμάν πια, πώς θα καταλήξουμε...

Ευχαριστούμε για την πληροφορία!!!

Μη γελάσετε, αλλά θυμήθηκα αυτά!

Χαχαχαχα! Δεν ειναι άσχημη ιδέα! Αν με δει ομως ο άντρας μου να το χρησιμοποιώ θα πεσει τρελο δουλεμα! Αχαχα:tongue::tongue:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω εχω γαμο σε δυο μηνες! Απλα λεω να περιμενω να παρω κατι καναδυοβδομαδες πιο πριν γιατι δεν ξερω πως υα ειναι το σώμα μου ως τοτε! Σκεφτομαι να μην παρω εγκυμοσυνης απλα ενα απλό ριχτο(μακρύ κατα προτίμηση για να βαλω και φλατ απο κατω) για να μπορω να το ξανά φορέσω κιολας!

Κι εγω αυτής της άποψης ειμαι, καλυτερα κατι που θα το ξαναφορέσεις! Τα nanarise τα εχω δει αλλα αφενός δεν εχουν μεγαλη ποικιλία αφετέρου ειναι λιγο τσιμπημενα(τα φόραγε η μενεγακη βλέπεις) και οπως πολυ σωστα ειπες και οτι θα παει χαμένο! Ποτε θα το ξαναφορέσεις;

Χαχαχαχα! Δεν ειναι άσχημη ιδέα! Αν με δει ομως ο άντρας μου να το χρησιμοποιώ θα πεσει τρελο δουλεμα! Αχαχα:tongue::tongue:

Εγώ θα ήθελα ένα φουστάνι κάπως έτσι, το οποίο θα το φορέσω και μετά. Και εννοείται με φλατ, άλλωστε δεν φοράω τακούνια, με ταλαιπωρούν πολύ...

Εγώ πάντως θα φροντίσω να μην με ΔΕΙ να το χρησιμοποιώ, προς το παρόν του άρεσε πολύ η ιδέα! Φαντάζεσαι ξαφνικά όλες οι έγκυες να κάνουν τσίσα όρθιες στην εθνική; :tongue:

tt1e3

Κορίτσια μου, βρήκα αυτό χθες, οδηγίες για τη μείωση των ατυχημάτων που προκαλούνται από κακές συνήθειες ύπνου και τη μείωση της πιθανότητας για Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου.

Υπάρχει και αναλυτικό φυλλάδιο στα αγγλικά.

tt1e3

Καλημέρα σε όλες! Τί κάνετε; Ωραία είναι που συζητάμε για φουστανάκια! Θα περιμένω κανένα μήνα ακόμη και μετά θα κάνω λίγες αγορές! Σουτιέν εγκυμοσύνης φοράτε; Σκέφτομαι να πάρω αλλά λέω κι αν μεγαλώσει κι άλλο το στήθος θα παίρνω κάθε μήνα;

Φραουλίτσα θα δεις τη μπεμπούλα σήμερα ε; Τι ωραία!

Μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ!

Αχ, μακάρι να βολέψει!

Τέλεια!:cool:

Εγώ θα ήθελα ένα φουστάνι κάπως έτσι, το οποίο θα το φορέσω και μετά. Και εννοείται με φλατ, άλλωστε δεν φοράω τακούνια, με ταλαιπωρούν πολύ...

Εγώ πάντως θα φροντίσω να μην με ΔΕΙ να το χρησιμοποιώ, προς το παρόν του άρεσε πολύ η ιδέα! Φαντάζεσαι ξαφνικά όλες οι έγκυες να κάνουν τσίσα όρθιες στην εθνική; :tongue:

Πολύ όμορφο! Έχει γλυκό χρώμα! Όσο για το στυλ πιστεύω πως κάτι τέτοιο κολακεύει και τις κοιλίτσες!

OkoIp3.png

Καλημέρα σε όλες! Τί κάνετε; Ωραία είναι που συζητάμε για φουστανάκια! Θα περιμένω κανένα μήνα ακόμη και μετά θα κάνω λίγες αγορές! Σουτιέν εγκυμοσύνης φοράτε; Σκέφτομαι να πάρω αλλά λέω κι αν μεγαλώσει κι άλλο το στήθος θα παίρνω κάθε μήνα;

Εγώ πήρα ήδη σουτιέν εγκυμοσύνης, εδώ και 4-5 εβδομάδες.

Από τα πρενατάλ και τα δύο μου βγήκαν γύρω στα 30-35 ευρώ.

Ωστόσο έχω πρόβλημα, γιατί το στήθος μου ήδη ξαναμεγάλωσε. Δεν με πονάει, άλλωστε τα εγκυμοσύνης είναι τα πιο μαλακά σουτιέν που υπάρχουν, αλλά φοβάμαι ότι πιέζεται το στήθος μου. Λογικά μετά τη β' επιπέδου θα πάρω άλλα... Για να καταλάβεις, από Β που ξεκίνησα, ήδη γεμίζω το C και πάω για D...

tt1e3

Διαφημίσεις

Τι ατύχημα εννοείς; Δεν κατάλαβα...
Εγω είχα πάρει το go girl απο φαρμακείο...

Τι άτυχημα λες φραουλιτσα;;;

Εννοώ μην δεν μπεί σωστά και βραχούν τα ρούχα και άντε να βγείς απο την τουαλέτα... Γιατί τί ατύχημα νομίζατε;

zZWsp2.png398Mp3.png

Εννοώ μην δεν μπεί σωστά και βραχούν τα ρούχα και άντε να βγείς απο την τουαλέτα... Γιατί τί ατύχημα νομίζατε;

Έχεις δίκιο, υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο... Βέβαια είναι καλοκαίρι κι εγώ φοράω συνέχεια φούστες και φουστάνια. Θα κάνω και πρόβες στο σπίτι. Δεν βρίσκω άλλη υγιεινή λύση και είναι πολύ σημαντικό για μένα να δω τι θα κάνω με το θέμα...

tt1e3

Κορίτσια μου, βρήκα αυτό χθες, οδηγίες για τη μείωση των ατυχημάτων που προκαλούνται από κακές συνήθειες ύπνου και τη μείωση της πιθανότητας για Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου.

Υπάρχει και αναλυτικό φυλλάδιο στα αγγλικά.

Καλημέρα!!!:)

Οι κουβέρτες τυλιγμλενες σφυχτά, τι να εννοεί άραγε? Μήπως όπως στα κρεββάτια των ξενοδοχείων?:roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα!!!

Οι κουβέρτες τυλιγμλενες σφυχτά, τι να εννοεί άραγε? Μήπως όπως στα κρεββάτια των ξενοδοχείων?:roll:

Ούτε πάντες, ούτε πάπλωμα...:shock: ΠΛάκα πλάκα, μας είχαν πάντες οι μάνες μας?:cool: Πολύ ενδιαφέρων, μπράβο DIDI!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα!!!:)

Σφιχτά πάνω από το μωρό, για να μην μπορεί να τις κουνήσει ή να χωθεί μέσα τους...

Ίσως ο υπνόσακος να είναι πιο ασφαλής λύση για τους πρώτους μήνες...

Το πάπλωμα απαγορεύεται τον πρώτο χρόνο, γιατί ακριβώς είναι πολύ εύκολο να χωθεί το μωρό από κάτω.

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα ήδη σουτιέν εγκυμοσύνης, εδώ και 4-5 εβδομάδες.

Από τα πρενατάλ και τα δύο μου βγήκαν γύρω στα 30-35 ευρώ.

Ωστόσο έχω πρόβλημα, γιατί το στήθος μου ήδη ξαναμεγάλωσε. Δεν με πονάει, άλλωστε τα εγκυμοσύνης είναι τα πιο μαλακά σουτιέν που υπάρχουν, αλλά φοβάμαι ότι πιέζεται το στήθος μου. Λογικά μετά τη β' επιπέδου θα πάρω άλλα... Για να καταλάβεις, από Β που ξεκίνησα, ήδη γεμίζω το C και πάω για D...

Πωπω αυτό λέω κι εγώ κάθε μήνα και άλλο θα χρειάζομαι...Ξεκίνησα από C αλλά δεν ξέρω σε νούμερα πόσο ανέβηκα γιατί τώρα φοράω κάτι αθλητικά μέχρι να δω τι θα κάνω..Αν πάρεις προέκταση και να την προσθέσεις πίσω; Αλλά να μου πεις αυτό είναι για την πλάτη για να είναι πιο χαλαρό, αν μπροστά δεν χωράει τι να το κάνεις..

Πάντως καλές τιμές! Θα κοιτάξω αρχικά mothercare που μου είναι πιο κοντά και βλέπουμε..Και σκέψου λένε ότι μεγαλώνει περισσότερο! :shock:

OkoIp3.png

Σφιχτά πάνω από το μωρό, για να μην μπορεί να τις κουνήσει ή να χωθεί μέσα τους...

Ίσως ο υπνόσακος να είναι πιο ασφαλής λύση για τους πρώτους μήνες...

Το πάπλωμα απαγορεύεται τον πρώτο χρόνο, γιατί ακριβώς είναι πολύ εύκολο να χωθεί το μωρό από κάτω.

Ναι ο υπνόσακος είναι το καλύτερο νομίζω..

Ακόμα και το "φάσκιωμα" που έκανα παλιά δεν ενδείκνυται πλέον..Αν το κάνεις πρέπει να είναι για λίγο, πχ μέχρι να ηρεμήσει από το κλάμα(όχι πολύ σφιχτά) και φυσικά όχι να κοιμηθεί φασκιωμένο..

Και το πιο σημαντικό, να κοιμάται ανάσκελα όπως λέει και στο φυλλάδιο!

OkoIp3.png

Πωπω αυτό λέω κι εγώ κάθε μήνα και άλλο θα χρειάζομαι...Ξεκίνησα από C αλλά δεν ξέρω σε νούμερα πόσο ανέβηκα γιατί τώρα φοράω κάτι αθλητικά μέχρι να δω τι θα κάνω..Αν πάρεις προέκταση και να την προσθέσεις πίσω; Αλλά να μου πεις αυτό είναι για την πλάτη για να είναι πιο χαλαρό, αν μπροστά δεν χωράει τι να το κάνεις..

Πάντως καλές τιμές! Θα κοιτάξω αρχικά mothercare που μου είναι πιο κοντά και βλέπουμε..Και σκέψου λένε ότι μεγαλώνει περισσότερο! :shock:

Βασικά μάλλον χρειάζομαι και προέκταση, γιατί στο μεγαλύτερο άνοιγμα μου φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά μεγάλο. Αλλά το πρόβλημα είναι στο στήθος.

Πάντως τα εγκυμοσύνης, επειδή δεν έχουν μπανέλες, τα φοράς για πιο πολύ καιρό, μην τα φοβάσαι. Εμένα, αν είχαν μπανέλες, θα έπρεπε ήδη εδώ και πάνω από δύο εβδ. να αλλάξω, ενώ τώρα με παίρνει άνετα για άλλες δύο.

Τα επόμενα θα είναι θηλασμού, γιατί κάπου διάβασα ότι σε μερικές γυναίκες το στήθος δεν μεγαλώνει συνεχώς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...

Έπειτα σκέφτομαι ότι όσο θηλάζω και το στήθος σταδιακά θα μικραίνει, θα τα ξαναφορέσω αυτά...

tt1e3

Σουτιέν εγκυμοσύνης φοράω από τον 3ο μήνα που είχα πάρει από το πρεναλ ένα μαύρο και ενα άσπρο 22 ευρω το ένα πολύ βολικά. Τα πήρα λίγο μεγαλύτερα και με χωράνε ακόμα. Σέ ένα μήνα λογικά θα χρειαστώ άλλο ένα και μετά πια πιστεύω όταν μπούμε στον μήνα μας που θα πάρουμε του θηλασμού.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Για τους πρώτους μήνες εγω σκέφτομαι υπνόσακο να μην έχω την έννοια οτι θα ξεσκεπαστεί ούτε μην κουκουλωθεί καταλάθος. Μετά βλέπουμε. Και για την πάντα και εγώ δεν ξέρω τί να κάνω... Φοβάμαι μην μπλεχτεί αλλά σκέφτομαι αν κουτουλάει το κεφάλι της; Δεν εχω αποφασίσει ακόμα!!! Απο σουτιέν έχω βολευτεί γιατί μου έχουν δώσει αρκετά αλλιώς είναι μπέρδεμα με το σήθος να αλλάζει συνέχεια!!! Σε αυτο που καταλήξαμε είναι στο καρότσι: το armadillo flip xt της mamas and papas στο τυρκουάζ. Κοιτάει και την μαμά και τον δρόμο, έχει μεγάλη θέση και απο την πιο μαλακή, σαν memory foam , όταν κλείνει πιάνει λίγο χώρο είναι ελαφρύ και έχει τεράσυια κουκοθλα. Το μόνο ότι δεν έχει την μπάρα μπροστά. Ούτε διαφήμιση να έκανα αλλά μου παρεσε πολύ!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...