Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας σπάνια προσευχόμουν να μου δώσει ο Θεός ένα παιδί. Προσευχόμουν πάντα να αντέξω ό,τι έρχεται και να μην χάσω την πίστη μου.

Και αυτό γιατί τις μισές φορές όντως λύγιζα και θύμωνα και απελπιζόμουν... 🥹

Κι ακόμα και τώρα μάχη δίνω να μην θεωρήσω τίποτα δεδομένο και να φανώ αντάξια της Χάρης. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Mommy to be και τα υπόλοιπα κορίτσια στο φακτορι στην Αθήνα και στο αντίστοιχο μεγκα αουτλετ στην Θεσ/νικη στο Attractivo όπου έχει stock έχει πάρα πολλά ρούχα σε φαρδιές γραμμές, σε πολύ καλές τιμές και ποιοτικά.

Φορεματα κα καλά και καθημερινά. 20, 30ευρω

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου! Μολις γυρισαμε απο το γιατρο! Η μπεμπα μας ειναι καλα και μεγαλώνει! Φτασαμε αισίως τα 352 γρ και είχαμε βάλει και το χέρι πιςω απο το κεφαλι και είμασταν αραχτες!:D:D

Σε δυο βδομάδες θα παμε για τη β επιπεδου!

Μια χαρά μπράβο!!!Άντε με το καλό και η β΄επιπέδου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια με έχει προβληματίσει πολύ το θέμα, γιατί η κοιλιά μου ήδη πονάει όταν κάνω τσίσα όρθια... Μου φαίνεται ότι θα ρίξω τα μούτρα μου και θα ρωτήσω τη γιατρό!

Καλησπέρα!!! Τα κλινέξ και εγώ δεν θα τα εμπιστευόμουν. Πάντως αν σε πονάει η κοιλίτσα σου, μπορείς να πάρεις απο τα super market καθισματάκια νάυλον που μπαίνουν στην τουαλέτα για να μπορείς να κάθεσαι. Και δεν έρχεσαι σε επαφή με την λεκάνη. Εγώ τα χρησιμοποιούσα στο κάμπινγκ που πηγαίναμε. Δοκίμασέ το.

zZWsp2.png398Mp3.png

http://www.bebemaison.gr/view-product.asp?ItemID=20141102101409

Πως σας φαίνετε? Χωρίς την ντουλάπα...Αυτή αργότερα...

Δίνουν δώρο το στρώμα από κοκοφόινικα και την προίκα.

Πολύ όμορφα είναι και ωραίο το χρώμα του ξύλου!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Έχουμε πάρει φόρα βλέπω σήμερα!!Πολλά μηνυματάκια!! Σχετικά με τα asos και εγώ τα είχα δεί και οι τιμές τους σε καλά φορέματα δεν είναι τόσο υψηλές αφού εγώ όταν έψαχνα κάτω από 100 ευρώ δεν έβρισκα κάτι. Και σε κάποια που έχει λίγα νούμερα ήταν πιο οικονομικά ακόμα. Αυτο που με φόβιζε όμως είναι ότι δεν μπορείς να το δοκιμάσεις επάνω σου να δείς αν σου πάει....

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Ψάχνοντας για το site που είπες, βρήκα την εταιρεία asos και ενθουσιάστηκα! Έχει άραγε ψωνίσει καμιά κοπέλα από εκεί? Έχει πολύ ωραία πράγματα!

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα φουστάνια από εκεί και 18/7 παντρεύεται μια πολύ αγαπημένη μου φίλη. Έχω αγχωθεί τι θα φορέσω, μιας και θα κλείνω τον έβδομο... Αν πάρεις, πες μας!

Το στρώμα που περιλαμβάνεται είναι το Cocolatex της Grecostrom σε διάσταση 68 * 138 εκ. Το στρώμα κοκολάτεξ είναι το στρώμα των δυο πλευρών χάρη στα δυο διαφορετικά υλικά της κάθε πλευράς του. Μαλακή πλευρά (λάτεξ) για τους πρώτους μήνες του μωρού και πιο επίπεδη πλευρά (κοκκοφοίνικας) για την σωστή ανάπτυξη της σπονδυλοδεσίας του.

Ωχ, τι είναι πάλι αυτό με το στρώμα, όλο διαφορετικά πράγματα διαβάζω, αμάν πια, πώς θα καταλήξουμε...

Mommy to be και τα υπόλοιπα κορίτσια στο φακτορι στην Αθήνα και στο αντίστοιχο μεγκα αουτλετ στην Θεσ/νικη στο Attractivo όπου έχει stock έχει πάρα πολλά ρούχα σε φαρδιές γραμμές, σε πολύ καλές τιμές και ποιοτικά.

Ευχαριστούμε για την πληροφορία!!!

Καλησπέρα!!! Τα κλινέξ και εγώ δεν θα τα εμπιστευόμουν. Πάντως αν σε πονάει η κοιλίτσα σου, μπορείς να πάρεις απο τα super market καθισματάκια νάυλον που μπαίνουν στην τουαλέτα για να μπορείς να κάθεσαι. Και δεν έρχεσαι σε επαφή με την λεκάνη. Εγώ τα χρησιμοποιούσα στο κάμπινγκ που πηγαίναμε. Δοκίμασέ το.

Μη γελάσετε, αλλά θυμήθηκα αυτά!

tt1e3

Didi όχι μόνο δε γελάω αλλά χθες σκεφτόμουν να σου το προτείνω κιόλας...

Το θέμα ειναι ότι με την κοιλιά τούρλα που θα βλέπεις να το έχεις στη σωστή θέση εκεί κάτω....

Εγώ είχα πάρει ενα τέτοιο και το χρησιμοποιήςα στο γαμήλιο ταξίδι γιατι σιχενομουν...μια χαρά με ειχε βολέψει...

Nv6Vp2.png

Didi όχι μόνο δε γελάω αλλά χθες σκεφτόμουν να σου το προτείνω κιόλας...

Το θέμα ειναι ότι με την κοιλιά τούρλα που θα βλέπεις να το έχεις στη σωστή θέση εκεί κάτω....

Εγώ είχα πάρει ενα τέτοιο και το χρησιμοποιήςα στο γαμήλιο ταξίδι γιατι σιχενομουν...μια χαρά με ειχε βολέψει...

Ε, θα πάρω μερικά και βλέπουμε...

Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω!

tt1e3

Τα παρακάτω γράφει για το συγκεκριμένο...Τώρα τι να πω..Να δω πως θα ξεμπερδευτούμε....Επίσης η προίκα είναι της επιλογής σου:

πάντα, πάπλωμα, κουνουπιέρα και σίδερο κουνουπιέρας.

Δεν έχω καταλήξει ακόμα, όμως είμαι αναμεσα σε αυτό και σε ένα από μαδερκερ.Αν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στείλτε να παίρνουμε ιδέες:)

Το στρώμα που περιλαμβάνεται είναι το Cocolatex της Grecostrom σε διάσταση 68 * 138 εκ. Το στρώμα κοκολάτεξ είναι το στρώμα των δυο πλευρών χάρη στα δυο διαφορετικά υλικά της κάθε πλευράς του. Μαλακή πλευρά (λάτεξ) για τους πρώτους μήνες του μωρού και πιο επίπεδη πλευρά (κοκκοφοίνικας) για την σωστή ανάπτυξη της σπονδυλοδεσίας του.

Προσωπικά δεν είχα σκεφτεί καν το θέμα του στρώματος! Λέω θα πάρω ένα από εκεί που θα πάρω την κούνια και τελείωσε...Ώσπου άρχισα να διαβάζω και καταμπερδεύτηκα! Πραγματικά δεν ξέρω! Αν έχει καμία παιδίατρο γνωστό ας τον ρωτήσει μπας και δούμε τι παίζει!

Για κούνια πάντως mothercare λέω κι εγώ αλλά δεν ξέρω ποια!

Καλά που μου το θύμισες! Και ήθελα να πάω να δω τι φουστανάκια έχει! ;)

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα φουστάνια από εκεί και 18/7 παντρεύεται μια πολύ αγαπημένη μου φίλη. Έχω αγχωθεί τι θα φορέσω, μιας και θα κλείνω τον έβδομο... Αν πάρεις, πες μας!

Ωχ, τι είναι πάλι αυτό με το στρώμα, όλο διαφορετικά πράγματα διαβάζω, αμάν πια, πώς θα καταλήξουμε...

Ευχαριστούμε για την πληροφορία!!!

Didi είσαι θεά!! Το έλεγα με μια φίλη μου γιατί περνάω πολλές ώρες στο πανεπιστήμιο και δεν παλεύεται! Απλώς δεν ήξερα πως μπορώ να το βρω Ελλάδα! Είναι κορυφαίο! :cool:

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις είδα τα asos! Πραγματικά είναι πολύ ωραία! Είναι τα μόνα που έχω δει μέχρι στιγμής που είναι φυσιολογικά κι όχι γεροντίστικα...Το θέμα είναι άμα δεν το δοκιμάσεις τώρα που έχει αλλάξει το σώμα πως να ξέρεις πως θα σου κάθεται...

OkoIp3.png

Didi είσαι θεά!! Το έλεγα με μια φίλη μου γιατί περνάω πολλές ώρες στο πανεπιστήμιο και δεν παλεύεται! Απλώς δεν ήξερα πως μπορώ να το βρω Ελλάδα! Είναι κορυφαίο! :cool:

Μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ!

Αχ, μακάρι να βολέψει!

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...