Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου! έχει πρόβλημα το αντιβάιρους και επειδή δν έχω προστασία δεν μπορώ να είμαι πολύ ώρα..mommy to be το μηκος του θεωρείτε φυσιολογικό, απλά είναι στο κατώτερο όριο, επίσης είναι κλειστός και αυτό είναι το επιθυμητό, μου έχει δώσει χάπια για την αιμοραγία και για τον τράχηλο 2 σε 1. Γενικά όμως είναι κατά της περίδεσης. Εσύ γιατί αγχώνεσαι για τον τράχηλο σου?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρρρρα!!!

Πώς είστε;;; Εμένα με πονάει το αριστέρο μου πόδι από ψηλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω...Ισχυαλγία να 'ναι;; Ο άντρας μου λέει δισκοκήλη γιατί είχε περάσει εκείνος παλιότερα...Δεν ξέρω...Θα ξεκουραστώ λίγο σήμερα γιατί από αύριο έχω πάλι τρέξιμο...

Mommy to be, πότε είναι η βάπτιση; Γιατί αν δεν θα έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλίτσα θα μπορούσες να κοιτάξεις και σε οποιοδήποτε μαγαζί απλώς σε πιο χαλαρή γραμμή...Τα mango ας πούμε έχουν ωραία φουστανάκια και θα μπορούσες να βρεις κάποιο που να είναι στενό στο στήθος και να ανοίγει μετά προς τα κάτω οπότε δε θα ενοχλεί την κοιλίτσα..'Η να βρεις ένα τελείως αέρινο..Τώρα αν θες αποκλειστικά εγκυμοσύνης δεν ξέρω..Mothercare; Marks and Spencer; Απλώς είναι να πετύχεις και το σχέδιο γιατί τα εγκυμοσύνης είναι κάπως περίεργα...

Ισχιαλγία πρέπει να είναι...κι εμένα με πονάει πότε το αριστερό και πότε το δεξί γοφό. Συνηθίζεται στην εγκυμοσύνη...

Η βάφτιση είναι σε δύο μήνες και λογικά η κοιλίτσα θα έχει μεγαλώσει αρκετά. Γι' αυτό και δεν είναι το βιάζομαι ακόμα, γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι μέχρι τότε. Η αλήθεια είναι πως θα προσπαθήσω να βρω κάτι σε κανονικό μαγαζί, αν χωρέσω :tongue:, γιατί όντως τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι κάπως...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! έχει πρόβλημα το αντιβάιρους και επειδή δν έχω προστασία δεν μπορώ να είμαι πολύ ώρα..mommy to be το μηκος του θεωρείτε φυσιολογικό, απλά είναι στο κατώτερο όριο, επίσης είναι κλειστός και αυτό είναι το επιθυμητό, μου έχει δώσει χάπια για την αιμοραγία και για τον τράχηλο 2 σε 1. Γενικά όμως είναι κατά της περίδεσης. Εσύ γιατί αγχώνεσαι για τον τράχηλο σου?

Από χαζομάρα αγχώνομαι ;) από αυτά που ακούω... πάντως με χαλαρώνεις με αυτά που μου λες :cool:

http://www.bebemaison.gr/view-product.asp?ItemID=20141102101409

Πως σας φαίνετε? Χωρίς την ντουλάπα...Αυτή αργότερα...

Δίνουν δώρο το στρώμα από κοκοφόινικα και την προίκα.

Πολύ ωραίο είναι! Αν κι εγώ ψάχνω κάτι σε λευκό. Πόσο το δίνει χωρίς την ντουλάπα? Και δίνει και καλά δώρα.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Θα έλεγα καλύτερα όχι κλινέξ.Δεν ξέρω..πραγματικά είναι πρόβλημα οι τουαλέτες..Ίσως αν έσκυβες ακόμη περισσότερο προς τα μπροστά;Τότε βέβαια υπάρχει κίνδυνος να κάνεις τσίσα απέξω αλλά δεν ξέρω..

Κορίτσια με έχει προβληματίσει πολύ το θέμα, γιατί η κοιλιά μου ήδη πονάει όταν κάνω τσίσα όρθια... Μου φαίνεται ότι θα ρίξω τα μούτρα μου και θα ρωτήσω τη γιατρό!

Χαχαχα! Πενταστερο ντιντακι! Προσφέρουμε ολα τα κομφορ!!:tongue::tongue:

Έτσι πρέπει να είναι, τα μωράκια μας και τα μάτια μας!

Καλημέρρρρα!!!

Πώς είστε;;; Εμένα με πονάει το αριστέρο μου πόδι από ψηλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω...Ισχυαλγία να 'ναι;; Ο άντρας μου λέει δισκοκήλη γιατί είχε περάσει εκείνος παλιότερα...Δεν ξέρω...Θα ξεκουραστώ λίγο σήμερα γιατί από αύριο έχω πάλι τρέξιμο...

Είναι ισχυαλγία, το παθαίνω σχεδόν κάθε βράδυ που ξαπλώνω μετά την κούραση της ημέρας. Συνήθως μου περνάει μέχρι το πρωί. Αλλιώς πηγαίνω για περπάτημα και πάντα ανακουφίζομαι...

Αχ, είναι πολύ ωραίο! Εμένα όμως μου έχει κολλήσει ότι θέλω να έχει γύρω-γύρω κάγκελα, για να βλέπω το μωρό από το γραφείο μου (αν είναι κλειστό από τις δύο μεριές, δεν θα φαίνεται...)

tt1e3

Διαφημίσεις

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade.....................29/08......Αυχενική........................Αγοράκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική........................Αγοράκι
  3. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.....................Κοριτσάκι
  4. audette17...................09/09......Β' επιπέδου: 11/05.........Κοριτσάκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09
  6. Sagia..........................12/09.......Αυχενική.........................Αγοράκι
  7. mommy to be............12/09......Β' επιπέδου: 04/05.........Αγοράκι
  8. mariposita.................13/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  9. aggeliki_....................15/09......Αυχενική.........................Αγοράκια (*2)

10. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.........................♥Κinder έκπληξη!

11. stafylaki.....................16/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  12. Babezu.......................16/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  13. s0faki..........................17/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  14. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  15. Φραουλίτσα*.............20/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  16. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική.........................Αγοράκι
  17. Didi89.........................22/09......Β' επιπέδου: 18/05.........Αγοράκι

18. Jenny_bill...................23/09......♥♥♥
  19. Aggeliki83..................25/09
  20. felicitaki......................27/09......Αυχενική.........................Κοριτσάκι
  21. Lefki............................08/10......Αυχενική.........................Αγοράκια (*2)
  22. lolitaki78.....................09/10................................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  23. ilektra2.......................................Αυχενική...........................♥♥♥

tt1e3

Mommy to be εγώ θα σου πρότεινα αφού το θες σε δυο μήνες απο τώρα να πάρεις κάτι αέρινο απο κανονικό μαγαζί για να μην πάει χαμένο και να μπορείς να το βάλεις και πιο μετα...

Ωραία ρούχα έχει και το nanarise maternity εγκυμοσύνης βέβαια αλλά αρκετά κομψά...

Εγώ την άλλη βδομάδα έχω βάφτιση και θα βάλω ενα φορεματακι που πήρα και απο το στήθος και κάτω ειναι ανοιχτό κάπως και δεν με εμποδίζει στη κοιλιά

Βέβαια σε ενα μήνα δεν πιστεύω να μου μπαίνει αλλά το στυλ αυτο σίγουρα θα το βάλω και μετα....

Nv6Vp2.png

Από χαζομάρα αγχώνομαι ;) από αυτά που ακούω... πάντως με χαλαρώνεις με αυτά που μου λες :cool:

Πολύ ωραίο είναι! Αν κι εγώ ψάχνω κάτι σε λευκό. Πόσο το δίνει χωρίς την ντουλάπα? Και δίνει και καλά δώρα.

Ναι βρε κοριτσάκι, ας μην αγχωνόμαστε για αυτά που δεν έχουμε, αν είχες θέμα θα στο είχε πει ο ντοκτορ;)

848E

Καλημέρρρρα!!!

Mommy to be, πότε είναι η βάπτιση; Γιατί αν δεν θα έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλίτσα θα μπορούσες να κοιτάξεις και σε οποιοδήποτε μαγαζί απλώς σε πιο χαλαρή γραμμή...Τα mango ας πούμε έχουν ωραία φουστανάκια και θα μπορούσες να βρεις κάποιο που να είναι στενό στο στήθος και να ανοίγει μετά προς τα κάτω οπότε δε θα ενοχλεί την κοιλίτσα..'Η να βρεις ένα τελείως αέρινο..Τώρα αν θες αποκλειστικά εγκυμοσύνης δεν ξέρω..Mothercare; Marks and Spencer; Απλώς είναι να πετύχεις και το σχέδιο γιατί τα εγκυμοσύνης είναι κάπως περίεργα...

Ναι! ναι! και εγώ έχω από αυτό... Ειδικά όταν ξαπλώνω το βράδυ το αισθάνομαι. μαλλον ισχυαλγία εγκυμοσύνης είναι κοριτσι.

Κορίτσια με έχει προβληματίσει πολύ το θέμα, γιατί η κοιλιά μου ήδη πονάει όταν κάνω τσίσα όρθια... Μου φαίνεται ότι θα ρίξω τα μούτρα μου και θα ρωτήσω τη γιατρό!

Έτσι πρέπει να είναι, τα μωράκια μας και τα μάτια μας!

Είναι ισχυαλγία, το παθαίνω σχεδόν κάθε βράδυ που ξαπλώνω μετά την κούραση της ημέρας. Συνήθως μου περνάει μέχρι το πρωί. Αλλιώς πηγαίνω για περπάτημα και πάντα ανακουφίζομαι...

Αχ, είναι πολύ ωραίο! Εμένα όμως μου έχει κολλήσει ότι θέλω να έχει γύρω-γύρω κάγκελα, για να βλέπω το μωρό από το γραφείο μου (αν είναι κλειστό από τις δύο μεριές, δεν θα φαίνεται...)

Αφου θα βάλεις βρεφική πάντα, νομίζω πως και πάλι δεν θα το βλέπεις :roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αφου θα βάλεις βρεφική πάντα, νομίζω πως και πάλι δεν θα το βλέπεις :roll:

Έχεις δίκιο, αλλά δεν θα βάλω ψηλή πάντα (δηλ. ουσιαστικά δεν θα πάρω καθόλου προίκα). Πείτε με υπερβολική, αλλά ανησυχώ για το πόσο καλά κυκλοφορεί ο αέρας. Βρήκα μία κοντή στο ΙΚΕΑ και αυτή θα πάρω.

tt1e3

Διαφημίσεις

Είναι πολύ όμορφο! Και το χρώμα και το στυλ..Και αν η προίκα είναι της επιλογής σου, συμφέρει! Θα σου έλεγα να προσέξεις το στρώμα κοκοφοίνικα....Διάβασα πρόσφατα στο φόρουμ ολόκληρο θέμα για το ποιο θα πρέπει να είναι τελικά το υλικό του στρώματος....Καταμπερδεύτηκα και θέλει προσοχή..

Ισχιαλγία πρέπει να είναι...κι εμένα με πονάει πότε το αριστερό και πότε το δεξί γοφό. Συνηθίζεται στην εγκυμοσύνη...

Ναι! ναι! και εγώ έχω από αυτό... Ειδικά όταν ξαπλώνω το βράδυ το αισθάνομαι. μαλλον ισχυαλγία εγκυμοσύνης είναι κοριτσι.

Ευχαριστώ κορίτσια για την επιβεβαίωση! :cool:

Έχεις δίκιο, αλλά δεν θα βάλω ψηλή πάντα (δηλ. ουσιαστικά δεν θα πάρω καθόλου προίκα). Πείτε με υπερβολική, αλλά ανησυχώ για το πόσο καλά κυκλοφορεί ο αέρας. Βρήκα μία κοντή στο ΙΚΕΑ και αυτή θα πάρω.

Ούτε εγώ θα πάρω προίκα...Μόνο μία πάντα και όπως λες εκτός του ότι πρέπει να κυκλοφορεί ο αέρας μόλις αρχίσουν να σηκώνονται είναι λέει επικίνδυνη γιατί μπορεί να τη χρησιμοποιήσει σαν σκαλοπατάκι για να βγει..:tongue: ταρζανιές δηλαδή..οπότε αυτή από το ικεα είναι καλή λύση και οικονομική!

OkoIp3.png

Η βάφτιση είναι σε δύο μήνες και λογικά η κοιλίτσα θα έχει μεγαλώσει αρκετά. Γι' αυτό και δεν είναι το βιάζομαι ακόμα, γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι μέχρι τότε. Η αλήθεια είναι πως θα προσπαθήσω να βρω κάτι σε κανονικό μαγαζί, αν χωρέσω :tongue:, γιατί όντως τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι κάπως...

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου! Για να μπορείς να το φορέσεις πχ και μετά αν δεν είναι μεγάλο νούμερο φυσικά!

OkoIp3.png

Mommy to be εγώ θα σου πρότεινα αφού το θες σε δυο μήνες απο τώρα να πάρεις κάτι αέρινο απο κανονικό μαγαζί για να μην πάει χαμένο και να μπορείς να το βάλεις και πιο μετα...

Ωραία ρούχα έχει και το nanarise maternity εγκυμοσύνης βέβαια αλλά αρκετά κομψά...

Εγώ την άλλη βδομάδα έχω βάφτιση και θα βάλω ενα φορεματακι που πήρα και απο το στήθος και κάτω ειναι ανοιχτό κάπως και δεν με εμποδίζει στη κοιλιά

Βέβαια σε ενα μήνα δεν πιστεύω να μου μπαίνει αλλά το στυλ αυτο σίγουρα θα το βάλω και μετα....

Κοριτσάκι σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Ψάχνοντας για το site που είπες, βρήκα την εταιρεία asos και ενθουσιάστηκα! Έχει άραγε ψωνίσει καμιά κοπέλα από εκεί? Έχει πολύ ωραία πράγματα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Είναι πολύ όμορφο! Και το χρώμα και το στυλ..Και αν η προίκα είναι της επιλογής σου, συμφέρει! Θα σου έλεγα να προσέξεις το στρώμα κοκοφοίνικα....Διάβασα πρόσφατα στο φόρουμ ολόκληρο θέμα για το ποιο θα πρέπει να είναι τελικά το υλικό του στρώματος....Καταμπερδεύτηκα και θέλει προσοχή..

Τα παρακάτω γράφει για το συγκεκριμένο...Τώρα τι να πω..Να δω πως θα ξεμπερδευτούμε....Επίσης η προίκα είναι της επιλογής σου:

πάντα, πάπλωμα, κουνουπιέρα και σίδερο κουνουπιέρας.

Δεν έχω καταλήξει ακόμα, όμως είμαι αναμεσα σε αυτό και σε ένα από μαδερκερ.Αν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στείλτε να παίρνουμε ιδέες:)

Το στρώμα που περιλαμβάνεται είναι το Cocolatex της Grecostrom σε διάσταση 68 * 138 εκ. Το στρώμα κοκολάτεξ είναι το στρώμα των δυο πλευρών χάρη στα δυο διαφορετικά υλικά της κάθε πλευράς του. Μαλακή πλευρά (λάτεξ) για τους πρώτους μήνες του μωρού και πιο επίπεδη πλευρά (κοκκοφοίνικας) για την σωστή ανάπτυξη της σπονδυλοδεσίας του.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κοριτσάκι σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Ψάχνοντας για το site που είπες, βρήκα την εταιρεία asos και ενθουσιάστηκα! Έχει άραγε ψωνίσει καμιά κοπέλα από εκεί? Έχει πολύ ωραία πράγματα!

http://www.letoshop.gr/default.aspx?id=22&cId=28&pId=20022

έχει και ωραία πλάτη. Το asos ακριβό βρε κορίτσι, και αν δεν το δοκιμάσεις και όλας, ρισκάρεις...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...