Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλέ δεν σας προλαβαίνω ..Πόσα γράψατε πάλι.. Δεν σας είπα πως πριν τη β΄επιπέδου είχα δει λίγα καφέ και ο γιατρός μου μου συνέστησε ξεκούραση και προγεστερονη. Βασικά μου είπε να μη κάνω τίποτα, να μην είμαι ξάπλα αλλά ούτε δουλειές ούτε βόλτες. Επίσης ο τράχηλος μου είναι οριακά φυσιολογικά (30mm) οπότε προσέχουμε για να έχουμε...Τα κάνει όλα ο αντρούλης μου...Ο γλυκός μου...Και δουλεύει και πόσες ώρες...Πολύ με συγκινεί..Ολα στο χέρι μου τα φέρνει...

Από ρούχα, εγώ βολεύομαι καλύτερα με κολάν και μπλούζες φαρδιές + ζακέτες, πολύ άνεση, κολάν εγκυμοσύνης (9 ευρώ h&m). Φουστανάκια έχω, θα χρειαστώ όμως τον Ιούνιο σίγουρα που θα μεγαλώσει αρκετά κοιλιά.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade.....................29/08......Αυχενική..........Αγοράκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  3. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.......Κοριτσάκι
  4. audette17...................09/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09
  6. Sagia..........................12/09.......Αυχενική.........Αγοράκι
  7. mommy to be............12/09......Αυχενική.........Αγοράκι
  8. mariposita.................13/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  9. aggeliki_....................15/09......Αυχενική..........Αγοράκια (*2)

10. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.........♥Κinder έκπληξη!

11. stafylaki.....................16/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  12. Babezu.......................16/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  13. s0faki..........................17/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  14. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  15. Φραουλίτσα*.............20/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  16. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική.........Αγοράκι
  17. Didi89.........................22/09......Αυχενική.........Αγοράκι
  18. Jenny_bill...................23/09......♥♥♥
  19. Aggeliki83..................25/09
  20. felicitaki......................27/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  21. Lefki............................08/10......Αυχενική..........Αγοράκια (*2)
  22. lolitaki78.....................09/10................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  23. ilektra2.......................................Αυχενική...........♥♥♥

tt1e3

Εννοουσα το h&m στο avenue που ρωτάει η Ανδρομέδα οτι δεν ξερω αν εχει εγκυμοσυνης! Εγω τα εχω ηδη τιμήσει ντιντακι μου, σ ευχαριστω παντως!;)

Οντέτ, είπαμε, το μυαλό μου δε δουλεύει πια, το πήρε όλο ο μικρός έρωτας!!!

Πολλά κοριτσάκια έχουν εξαφανιστεί. Ελπίζω να είναι όλα καλά...

tt1e3

Εγώ πήρα ένα τζιν από το H&M και με βόλεψε πολύ. Προχθές αγόρασα και δύο φανελάκια εγκυμοσύνης, γιατί τα προηγούμενα κι εμένα πλέον μου ήταν στενά! Πήρα επίσης ένα παντελόνι από το πρενατάλ, αλλά ήταν βεβιασμένη αγορά και δεν μου κάθεται καλά. Ευτυχώς που ήταν σε προσφορά...

Δεν θέλω να πάρω και πολλά εγκυμοσύνης, έχω φούστες, αλλά για φορέματα καθημερινά θα αναγκαστώ να πάρω μάλλον. Εμένα μου άρεσε το Η&Μ και το πρενατάλ. Το mothercare είχε πολύ μεγαλίστικα ρούχα, που δεν θα τα φορούσα ποτέ.

Επίσης κάτι που ήθελα να ρωτήσω. Γιατί υπάρχουν τόσες ΟΛΟΣΩΜΕΣ φόρμες εγκυμοσύνης; Πώς πας τουαλέτα με αυτές;

Κορίτσια, επίσης θέλω να σας κάνω μια ερώτηση... Όταν μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά μας, πώς θα πηγαίνουμε τουαλέτα εκτός σπιτιού; Εμείς βγαίνουμε πολύ συχνά για καφέ, γιατί μας αρέσει να διαβάζουμε έξω και ήδη με ενοχλεί η κοιλιά μου. Μετά που θα είναι μεγαλύτερη, τι θα κάνω;

H&M τελικά σταθερή αξία! Έλα μου ντε!! Μία είχα πάρει παλιότερα που δεν ήμουν έγκυος κ την κατέβαζα όλη! Αλλά τώρα δε βολεύει με τίποτα!

Όσο για την τουαλέτα δεν το είχα σκεφτεί! Ακόμα δεν με δυσκόλεψε γι'αυτό ίσως...Και πιο πολύ με αγχώνουν τα μικρόβια στις δημόσιες τουαλέτες οπότε δεν σκέφτηκα την κοιλούμπα!

Καλέ δεν σας προλαβαίνω ..Πόσα γράψατε πάλι.. Δεν σας είπα πως πριν τη β΄επιπέδου είχα δει λίγα καφέ και ο γιατρός μου μου συνέστησε ξεκούραση και προγεστερονη. Βασικά μου είπε να μη κάνω τίποτα, να μην είμαι ξάπλα αλλά ούτε δουλειές ούτε βόλτες. Επίσης ο τράχηλος μου είναι οριακά φυσιολογικά (30mm) οπότε προσέχουμε για να έχουμε...Τα κάνει όλα ο αντρούλης μου...Ο γλυκός μου...Και δουλεύει και πόσες ώρες...Πολύ με συγκινεί..Ολα στο χέρι μου τα φέρνει...

Από ρούχα, εγώ βολεύομαι καλύτερα με κολάν και μπλούζες φαρδιές + ζακέτες, πολύ άνεση, κολάν εγκυμοσύνης (9 ευρώ h&m). Φουστανάκια έχω, θα χρειαστώ όμως τον Ιούνιο σίγουρα που θα μεγαλώσει αρκετά κοιλιά.

Περαστικά Κασσιόπη!! Ξεκούραση και πάλι ξεκούραση!! Αφού έχεις και τον άντρα σου που σε φροντίζει όλα καλά θα πάνε!!

Αφου δεν παίζει αντικαταβολή αυτο μπορεις να κανεις με τη χρεωστικη για να μην υποχρεώνεσαι απο δω και απο κει!τιποτα αγαπη μου, οτι χρειαστείς πες μου!

Δεν ξερω αν αυτο το h&m εχει εγκυμοσυνης αλλα εχεις δικιο κι στην απλή τη σειρά μπορεις να βρεις πραγματάκια σε φαρδιά γραμμή για να βολευτείς!

Τέλεια! Ευχαριστώ! <3

Αυτο με τα ρούχα πλέον ειναι πρόβλημα...

Μέχρι τώρα φορούσα ενα τζιν που έχω σε boyfriend γραμμή βέβαια στη μέση είχα κάνει το tip με το λαστιχάκι στη κουμπότρυπα αλλά πλέον και αυτο δεν αρκεί ειδικά όταν κάθομαι...

Οποτε θα αρχίσω να φοράω τα παντελονάκια εγκυμοσύνης που πήρα απο το h&m

Και για το καλοκαίρι έχω κάτι φορεματακια αν δε φαίνομαι σαν αυγό kinder με αυτά θα την βγάλω....

Κι εγώ αυτό λέω μην είμαι σαν φουσκίτσα και από κάτω να φαίνονται δύο ποδαράκια!! Πάντως νομίζω θα ειναι ό,τι πιο βολικό για καλοκαίρι...Δε νομίζω να αντέχω ούτε καν σαλβάρι...Θα δείξει!

OkoIp3.png

Όσο για την τουαλέτα δεν το είχα σκεφτεί! Ακόμα δεν με δυσκόλεψε γι'αυτό ίσως...Και πιο πολύ με αγχώνουν τα μικρόβια στις δημόσιες τουαλέτες οπότε δεν σκέφτηκα την κοιλούμπα!

Κι εγώ με τα μικρόβια αγχώθηκα,αλλά ήδη με ενοχλεί η κοιλιά μου... Σκέφτηκα να κουβαλάω μαζί μου μαντηλάκια κλινέξ. Τι λέτε;

Έκλεισα β' επιπέδου, στις 18/5! Θα είμαι 21+4ημ, αλλά η γιατρός που θα μου τον κάνει είπε ότι είναι καλά, μιας και ο μπέμπης βγαίνει μεγαλύτερος στις μετρήσεις. Να σας ρωτήσω, γιατί δεν μου είπε στο τηλ. και ξέχασα να την ρωτήσω... Η β' επιπέδου πόσο κοστίζει;

tt1e3

Διαφημίσεις

Κι εγώ με τα μικρόβια αγχώθηκα,αλλά ήδη με ενοχλεί η κοιλιά μου... Σκέφτηκα να κουβαλάω μαζί μου μαντηλάκια κλινέξ. Τι λέτε;

Έκλεισα β' επιπέδου, στις 18/5! Θα είμαι 21+4ημ, αλλά η γιατρός που θα μου τον κάνει είπε ότι είναι καλά, μιας και ο μπέμπης βγαίνει μεγαλύτερος στις μετρήσεις. Να σας ρωτήσω, γιατί δεν μου είπε στο τηλ. και ξέχασα να την ρωτήσω... Η β' επιπέδου πόσο κοστίζει;

Περίπου 150 ευρώ.Πάνω κάτω ίδιες είναι οι τιμές των γιατρών :)

Άντε με το καλό κοριτσάκι..

'Οσον αφορά τις τουαλέτες είναι ένα θέμα.Εννοείται όμως πως δεν καθόμαστε πουθενά κανονικά ,άσχετα αν το χεις καθαρίσει κ με κλινεξ.Είναι πολύ επικίνδυνο.

7H5Lp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα κι απο εμένα.

Πως σας χαίρομαι που θα βρεθείτε όλες μαζί στα μαθήματα που θα κάνετε.Τι καλά να μουν κι εγώ κοντά να ρχόμουν..:cry:

Κι εγώ με τα ρούχα μέχρι στιγμής βολεύομαι,με κολάν εγκυμοσύνης και μπλουζοφορεματάκια, αλλά σε κανά μήνα θα εφιοδιαστώ κανα φορεματάκι απ τα h & m.:)

7H5Lp3.png

Εννοουσα το h&m στο avenue που ρωτάει η Ανδρομέδα οτι δεν ξερω αν εχει εγκυμοσυνης! Εγω τα εχω ηδη τιμήσει ντιντακι μου, σ ευχαριστω παντως!;)

Στο H&m στο Avenue έχει εγκυμοσύνης αλλά όχι μεγάλη ποικιλία...

Ποιο μεγάλο ειναι το τμήμα στο mall φυσικά..

Με τις τουαλέτες didi πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω...

Αλλά ειναι μια καλή λύση τα μανταλάκια κλινεξ όχι όμως για να πεις να καθησεις...

Nv6Vp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου! Μολις γυρισαμε απο το γιατρο! Η μπεμπα μας ειναι καλα και μεγαλώνει! Φτασαμε αισίως τα 352 γρ και είχαμε βάλει και το χέρι πιςω απο το κεφαλι και είμασταν αραχτες!:D:D

Σε δυο βδομάδες θα παμε για τη β επιπεδου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Στο H&m στο Avenue έχει εγκυμοσύνης αλλά όχι μεγάλη ποικιλία...

Ποιο μεγάλο ειναι το τμήμα στο mall φυσικά..

Με τις τουαλέτες didi πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω...

Αλλά ειναι μια καλή λύση τα μανταλάκια κλινεξ όχι όμως για να πεις να καθησεις...

Το ξέρω ότι δεν είναι καθαρά, αλλά η κοιλιά μου ήδη πιέζεται και προβληματίζομαι πάρα πολύ για το τι θα κάνω από δω και πέρα. Πλέον έχει μεγαλώσει κανονικά...

Γεια σας κοριτσακια μου! Μολις γυρισαμε απο το γιατρο! Η μπεμπα μας ειναι καλα και μεγαλώνει! Φτασαμε αισίως τα 352 γρ και είχαμε βάλει και το χέρι πιςω απο το κεφαλι και είμασταν αραχτες!:D:D

Αυτά είναι! Στο καλύτερο "ξενοδοχείο" αράζει η κόρη σου! Γίνατε και ένα καρβέλι ψωμί!!!

tt1e3

Διαφημίσεις

Θα έλεγα καλύτερα όχι κλινέξ.Δεν ξέρω..πραγματικά είναι πρόβλημα οι τουαλέτες..Ίσως αν έσκυβες ακόμη περισσότερο προς τα μπροστά;Τότε βέβαια υπάρχει κίνδυνος να κάνεις τσίσα απέξω αλλά δεν ξέρω..

Άχου μωρέ μεγάλωσε το μπεμπάκι σου!!! Πάντως αυτά μια χαρά χαλαρά τα βλέπωωωω μόνο εμείς αγχωνόμαστε!! :D

Με το καλό και η β' επιπέδου!!

OkoIp3.png

Το ξέρω ότι δεν είναι καθαρά, αλλά η κοιλιά μου ήδη πιέζεται και προβληματίζομαι πάρα πολύ για το τι θα κάνω από δω και πέρα. Πλέον έχει μεγαλώσει κανονικά...

Αυτά είναι! Στο καλύτερο "ξενοδοχείο" αράζει η κόρη σου! Γίνατε και ένα καρβέλι ψωμί!!!

Χαχαχα! Πενταστερο ντιντακι! Προσφέρουμε ολα τα κομφορ!!:tongue::tongue:

Θα έλεγα καλύτερα όχι κλινέξ.Δεν ξέρω..πραγματικά είναι πρόβλημα οι τουαλέτες..Ίσως αν έσκυβες ακόμη περισσότερο προς τα μπροστά;Τότε βέβαια υπάρχει κίνδυνος να κάνεις τσίσα απέξω αλλά δεν ξέρω..

Άχου μωρέ μεγάλωσε το μπεμπάκι σου!!! Πάντως αυτά μια χαρά χαλαρά τα βλέπωωωω μόνο εμείς αγχωνόμαστε!! :D

Με το καλό και η β' επιπέδου!!

Χαχαχαχα! Πες το ψέμματα κοριτσάκι μου! Αυτα μια χαρα περνάνε!

Σ ευχαριστω πολυ πολυ!!!:D

Καλημέρα σε ολες!!! Τα νεα σας;;;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλήμερουδια!!!

Audette μεγάλωσε η μπεμπουλα σου....

Μωρέ αυτά τα μωράκια μας πολύ αραχτα ειναι εκεί μέσα στην κοιλιτσα...

Με το καλό και στην β επιπέδου τώρα και συ και η didi που τα κλείσατε ήδη...

Τελικά τον ρώτησε για τις ενεσουλες;

Nv6Vp2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Τι κάνετε? Εγώ χάθηκα λίγο το ΣΚ αλλά διάβαζα τα νέα σας.

Mommy to be έχεις ακόμα συσπάσεις?τι σου έχει πει ο γιατρός γι'αυτο?πρέπει να είσαι ξαπλωμένη?

κορίτσια εσείς σε ποια εβδομάδα κλείσατε β επιπεδου?εμένα μου έκλεισε 13/5.δηλαδή θα είμαι 23η.

Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει συσπάσεις, αν είναι όπως τις περιγράφετε σαν πέτρωμα στην κοιλιά, κλπ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι προβληματίζομαι μετά από αυτό που είπε η Audette ότι δεν τις καταλάβαινε αλλά τις είδε ο γιατρός στον υπέρηχο. Θα τον ρωτήσω κι εγώ τη Δευτέρα που θα πάω με το καλό για τη β' επιπέδου. Θα είμαι 21 εβδομάδων και 3 ημερών. :D

Κοριτσια γεια σας,να ρωτησω κατι ηθελ!!!Να με συγχωρειτε κιολας αλλα νιωθω οτι εσεις θα με βοηθησετε!!!Πριν πεντε μερες περιπου ξεκινησα να παιρνω σιδηρο σε χαπακι,και εχω παρατηρησει οτι οταν παω τουαλετα τα "κακα"""ξανα συγνωμη για την περιγραφη,εχουν αλλαξει χρωμα κ υφη....λετε να οφειλεται στο σιδηρο;;;;εχει δει καμια αλλη κοπελα τετοια αλλαγη;;να παρω τη γιατρο;;;ψιλοντρεπομαι γιατι θελω να ρωτησω κ κατι αλλο....εσεις τωρα στην εγκυμοσυνη οταν κανετε σεξ χρησιμοποιειτε προφυλακτικο η οχι;;κνει να τελειωνει κανονικα μεσα ο αντρας η πρεπει να τραβιεται;;;ουφ σας ζαλισα!!Ρωταω επειδη μας εδωσε το οκ η γιατρος αλλα ολες αυτες οι αποριες μου βγηκαν μετα κ οπως ειπα ντρεπομαι να της τηλεφωνησω για να ρωτησω αυτα!!!:(

Stafylaki μην ανησυχείς καθόλου, με τον σίδηρο βγαίνουν μαύρα, είναι φυσιολογικότατο. Στο σεξ πάντα προφυλακτικό, δεν πρέπει να έρθει σε επαφή ο τράχηλος με το σπέρμα γιατί τον μαλακώνει και μπορεί να προκαλέσει τοκετό.

Εγω εκτος απο φορέματα, βολευομαι και με παντελόνια εγκυμοσύνης που εχω πάρει απο τα h&m! Βεβαια εχω αρχίσει σιγα σιγα να εχω πρόβλημα με τις μπλούζες γιατι μεγαλώνει το κοιλουμπι και μου ανεβαίνουν ως τον αφαλο!χαχαχα:tongue::tongue:

Εγώ ευτυχώς έχω ρούχα από την αδερφή μου μέχρι στιγμής, αλλά έχω πάρει και μερικά ακόμα από τα h&m. Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας όμως, γιατί θα θέλω φόρεμα για βάφτιση και δεν ξέρω που να κοιτάξω. Στα Mothercare δεν είχε πιο απλά φορέματα για δουλειά.

Κοριτσάκι μου περαστικούλια, γι' αυτό ήσουν αγχωμένη τότε... Ξεκούραση και πάλι ξεκούραση λοιπόν :D Κι εγώ έχω λίγη αγωνία για τον τράχηλό μου, περιμένω να δω πως είναι πριν ξεκινήσω καθημερινό περπάτημα, για να σιγουρευτώ πως επιτρέπεται... Πάντως για περίδεση δε σου μίλησε, έτσι?

Συγχαρητήρια για την κουκλίτσα σου ματάκια μου! Κάθε καλό σας εύχομαι!

Ελπίζω να έκλεισες ραντεβού στο Έλενα, θα είναι ωραία, θα πιούμε και καφέ μετά το μάθημα! Θα σκάσουμε μύτη σε μια καφετέρια καμιά δεκαριά κοιλούμπες και θα πάθουν πλάκα χαχαχα :P

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρρρρα!!!

Πώς είστε;;; Εμένα με πονάει το αριστέρο μου πόδι από ψηλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω...Ισχυαλγία να 'ναι;; Ο άντρας μου λέει δισκοκήλη γιατί είχε περάσει εκείνος παλιότερα...Δεν ξέρω...Θα ξεκουραστώ λίγο σήμερα γιατί από αύριο έχω πάλι τρέξιμο...

Mommy to be, πότε είναι η βάπτιση; Γιατί αν δεν θα έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλίτσα θα μπορούσες να κοιτάξεις και σε οποιοδήποτε μαγαζί απλώς σε πιο χαλαρή γραμμή...Τα mango ας πούμε έχουν ωραία φουστανάκια και θα μπορούσες να βρεις κάποιο που να είναι στενό στο στήθος και να ανοίγει μετά προς τα κάτω οπότε δε θα ενοχλεί την κοιλίτσα..'Η να βρεις ένα τελείως αέρινο..Τώρα αν θες αποκλειστικά εγκυμοσύνης δεν ξέρω..Mothercare; Marks and Spencer; Απλώς είναι να πετύχεις και το σχέδιο γιατί τα εγκυμοσύνης είναι κάπως περίεργα...

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...