Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Audette χωρίς να θέλω να σε ανχώνω σου έχει πεί τίποτα για το θέμα γέννα σε σχέση με τις ενέσεις; Γιατί χτες το βράδυ είδα ότι δεν πρέπει να έχεις κάνει για κάποιες ώρες πριν γεννήσεις. Βέβαια ρώτα τον γιατρό σου γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα. Την Τετέρη που θα πάω θα τον ρωτήσω. (Δεν μου έχει πει ακόμα τίποτα.) Θα τον βομβαρδίσω δηλαδή σε ερωτήσεις γιατί μου έχουν δημιουργηθεί πολλές απορίες!!!!:-P:razz:

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο γιατρός σου δεν θα γυρίσει όταν θα πλησιάζεις στην γέννα; Ο γιατρός που έχεις τώρα αν δεν σου αρέσει άλλαξέ τον. Εγώ θα γεννήσω ιδιωτικά μάλλον στο Ιασώ. Ιδιωτικά γεννά και ο γιατρός μου, που μου ταιριάζει πολύ σαν γιατρός μιας και έχω άνχη πολλά αλλά όποτε πάω μου μιλάει πολύ ήρεμα δεν με ανχώνει χωρίς λόγο και έτσι ηρεμώ, αλλά και γιατί θέλω να έχω την επιλογή της επισκληριδίου και στα δημόσια πιο πιθανό είναι να μην σου κάνουν. Θα δω και εγω εκείνη την ώρα αν αντέχω τους πόνους δεν θα κάνω.

Το next στο river west είναι σαν στοκ κατάστημα νομίζω και έχει πιο καλές τιμές. Είχα ρίξει μια ματιά. Για εγκύους νομίζω δεν είχε και σαν σχέδια πιο ωραία ήταν τα παιδικά των ενηλίκων νομίζω ήταν πιο παλιά μοντέλα. Μπορεί τώρα να έχουν αλλάξει απο τότε που πήγα.

Όσο για τα άνχη νομίζω μόνο όταν θα τα πάρουμε αγκαλίτσα θα ησυχάσουμε αν και πάλι μετά θα έχουμε πάλι άνχη..... Είναι αυτό που είχα διαβάσει: με το που μένεις έγκυος αρχίζουν τα άνχη για το παιδί σου και δεν τελειώνουν ποτέ....

Δεν έχω ιδέα πότε θα γυρίσει..Ούτε καν η γραμματέας του..Τώρα το πήρα απόφαση για το Έλενα μιας και έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια..Ελπίζω να πάνε όλα καλά..

Είσαι πολύ τυχερή! Είναι σημαντικό να εμπιστεύεσαι έναν γιατρό και να σε ηρεμεί αντί να σε αγχώνει! Κοίτα αν μπορείς την επισκληρίδιο να την αποφασίσεις εκείνη την ώρα αναλόγως των συνθηκών είναι το καλύτερο!

Θα περάσω καμιά βόλτα από το next από περιέργεια..Μ'άρεσει το στυλ του είναι ανάλογο του mothercare..

Αχ αυτό που λες το είχα διαβάσει κι εγώ...Νομίζω πλέον θα ζούμε σε ένα συνεχές άγχος...Και σκέφτομαι αυτό που μου 'λεγε η μάνα μου "θα γίνεις μάνα και θα καταλάβεις....." και το κορόϊδευα...

OkoIp3.png

Δεν έχω ιδέα πότε θα γυρίσει..Ούτε καν η γραμματέας του..Τώρα το πήρα απόφαση για το Έλενα μιας και έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια..Ελπίζω να πάνε όλα καλά..

Είσαι πολύ τυχερή! Είναι σημαντικό να εμπιστεύεσαι έναν γιατρό και να σε ηρεμεί αντί να σε αγχώνει! Κοίτα αν μπορείς την επισκληρίδιο να την αποφασίσεις εκείνη την ώρα αναλόγως των συνθηκών είναι το καλύτερο!

Θα περάσω καμιά βόλτα από το next από περιέργεια..Μ'άρεσει το στυλ του είναι ανάλογο του mothercare..

Αχ αυτό που λες το είχα διαβάσει κι εγώ...Νομίζω πλέον θα ζούμε σε ένα συνεχές άγχος...Και σκέφτομαι αυτό που μου 'λεγε η μάνα μου "θα γίνεις μάνα και θα καταλάβεις....." και το κορόϊδευα...

Το Έλενα είναι πολύ καλό μαιευτήριο θα είσαι σίγουρα ασφαλής όποιον γιατρό και να επιλέξεις το μόνο που σου μένει είναι να βρείς κάποιον που να σου ταιριάζει. Είναι λίγο ανχωτικό τώρα που είσαι έγκυος αλλά θα τον βρείς τον γιατρό σίγουρα. Καλά ο δικός σου δεν ξέρει πότε θα έρθει; τί κουλό!!! Γιατί σε ανέλαβε τότε; Για να σε αφήσει στην μέση; Ή δεν το ήξερε και του προέκυψε μετά; Όπως και να έχει εσύ θα υποστείς την ταλαιπωρία τώρα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Το Έλενα είναι πολύ καλό μαιευτήριο θα είσαι σίγουρα ασφαλής όποιον γιατρό και να επιλέξεις το μόνο που σου μένει είναι να βρείς κάποιον που να σου ταιριάζει. Είναι λίγο ανχωτικό τώρα που είσαι έγκυος αλλά θα τον βρείς τον γιατρό σίγουρα. Καλά ο δικός σου δεν ξέρει πότε θα έρθει; τί κουλό!!! Γιατί σε ανέλαβε τότε; Για να σε αφήσει στην μέση; Ή δεν το ήξερε και του προέκυψε μετά; Όπως και να έχει εσύ θα υποστείς την ταλαιπωρία τώρα!!

Ναι, αυτό με ηρεμεί με το Έλενα...Γενικά στην αρχή είχα πάθει εγκεφαλικό αλλά τώρα είμαι οκ...Είχε φύγει πριν μείνω έγκυος και δεν είχα ιδέα γενικά..Είχα πάρει τηλ να κλείσω ραντεβού για τον πρώτο υπέρηχο και μου είπε η γραμματέας έτσι κι έτσι..Τι να έκανα, πήγα γιατί δεν τον ήξερα έτσι κι αλλιώς τον άλλο..Όλα καλά θα πάνε όμως! :cool:

OkoIp3.png

Ναι, αυτό με ηρεμεί με το Έλενα...Γενικά στην αρχή είχα πάθει εγκεφαλικό αλλά τώρα είμαι οκ...Είχε φύγει πριν μείνω έγκυος και δεν είχα ιδέα γενικά..Είχα πάρει τηλ να κλείσω ραντεβού για τον πρώτο υπέρηχο και μου είπε η γραμματέας έτσι κι έτσι..Τι να έκανα, πήγα γιατί δεν τον ήξερα έτσι κι αλλιώς τον άλλο..Όλα καλά θα πάνε όμως! :cool:

Μια χαρά θα σου πάνε σίγουρα και οι μαίες είναι πολύ καλές εκεί και έμπειρες μην ανησυχείς καθόλου!!!Θα πάρεις και μια γεύση στα μαθήματα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!! Πολυ χαίρομι που θα βρεθούμε στα μαθήματα:)Ανδρομέδα μου, μην αγχώνεσαι με το γιατρό.Ξέρω κοπέλες που ακόμα και στον 7ο άλλαξαν. Εύχομαι να σου κάνει ο δικός μου.Να με ενημερώσεις.Και αν δε σου κάνει όμως, είμαι σίγουρη πως θα βρεις στο Έλενα. Στείλε μου μήνυμα να σου προτείνω και άλλους.Όσο για την επισκληρίδιο , και εγώ θα ήθελα να μην κάνω αλλά εξαρτάται εκείνη την ώρα νομίζω.Θα μιλήσω και με το γιατρό τελικά. Αχ, βρε κορίτσια τώρα περιμένω μέχρι τις 21/5 που θα κάνω τη Β επιπέδου και είναι μήνας σχεδόν μέχρι να το ξαναδώ:(.Κατά τα άλλα όλα καλά.Φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρά θα σου πάνε σίγουρα και οι μαίες είναι πολύ καλές εκεί και έμπειρες μην ανησυχείς καθόλου!!!Θα πάρεις και μια γεύση στα μαθήματα!!!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!! Πολυ χαίρομι που θα βρεθούμε στα μαθήματα:)Ανδρομέδα μου, μην αγχώνεσαι με το γιατρό.Ξέρω κοπέλες που ακόμα και στον 7ο άλλαξαν. Εύχομαι να σου κάνει ο δικός μου.Να με ενημερώσεις.Και αν δε σου κάνει όμως, είμαι σίγουρη πως θα βρεις στο Έλενα. Στείλε μου μήνυμα να σου προτείνω και άλλους.Όσο για την επισκληρίδιο , και εγώ θα ήθελα να μην κάνω αλλά εξαρτάται εκείνη την ώρα νομίζω.Θα μιλήσω και με το γιατρό τελικά. Αχ, βρε κορίτσια τώρα περιμένω μέχρι τις 21/5 που θα κάνω τη Β επιπέδου και είναι μήνας σχεδόν μέχρι να το ξαναδώ:(.Κατά τα άλλα όλα καλά.Φιλιά σε όλες

Αχ σας ευχαριστώ για το κουράγιο!!!

Felicitaki θα σε ενημερώσω για ό,τι νεότερο! :D

Όντως αυτή η αναμονή του ενός μήνα είναι σκότωμα! Έχεις και το γάμο όμως οπότε θα περάσει πιο εύκολα ο καιρός! :D

Γενικά με τα ρούχα πως τα πάτε; Προς το παρόν βολεύομαι ακόμα με κάτι κολάν και μπλουζοφορέματα αλλά σε λίγο με τις ζέστες σκέφτομαι τι θα κάνω..Φορεματάκια λογικά αλλά δε θέλω να φαίνομαι και σα μπαλονάκι! :D

OkoIp3.png

Ναι, για το Έλενα ενδιαφέρομαι.. Τo felicitaki μου πρότεινε αυτόν που θα παώ την Πέμπτη... να είναι καλά!:D

Κι εσύ μεταπτυχιακό; Μια από τα ίδια....Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...Έχω κάτι παρουσιάσεις και παράδοση εργασιών...Πρέπει να στρωθώ κι όλη την ώρα κοιτάζω μωρουδιακά! :tongue: Μέχρι τον Ιούνιο όμως πρέπει να ξεμπερδέψω γιατί μετά δε νομίζω να έχω αντοχές!

Εχείς κι εσύ εργασίες κτλ;

Αχ κι έλεγα μήπως κοιτούσα εκεί γιατί δεν έχω καμία επαφή με τις online αγορές, δεν έχω καν κάρτα σκέψου! Αλλά θα δω μήπως εξυπηρετηθώ από κάποιον γνωστό...

Δεν ξέρω μήπως γινεται να τα πληρώσεις με αντικαταβολη, για να μην χρειαστείς κάρτα! Αλλιώς μπορείς οπως είπες να χρησιμοποιήσεις την κάρτα κάποιου αλλού , δεν μπορει κάποιος απο το κοντινό σου περιβάλλον θα εχει! Να ξέρεις πάντως πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χρεωστικη καρτα(τη απλή cash card που βγάζεις χρήματα απο το ATM) αν δεν έχεις πιστωτική!

Audette χωρίς να θέλω να σε ανχώνω σου έχει πεί τίποτα για το θέμα γέννα σε σχέση με τις ενέσεις; Γιατί χτες το βράδυ είδα ότι δεν πρέπει να έχεις κάνει για κάποιες ώρες πριν γεννήσεις. Βέβαια ρώτα τον γιατρό σου γιατί αυτοί ξέρουν καλύτερα. Την Τετέρη που θα πάω θα τον ρωτήσω. (Δεν μου έχει πει ακόμα τίποτα.) Θα τον βομβαρδίσω δηλαδή σε ερωτήσεις γιατί μου έχουν δημιουργηθεί πολλές απορίες!!!!:-P:razz:
για να είμαι ειλικρινής δεν το ειχα σκεφτεί μεχρι τωρα που το ανεφερες και ο γιατρός δεν μου εχει πει κατι προφανώς γιατι ειναι νωρίς ακομα! Βεβαια μου φαίνεται λογικο αυτο που λες γιατι υπαρχει ο φόβος ακαταχετης αιμορραγίας! Το μονο που ξέρω ειναι οτι θα κανω τις ενέσεις μεχρι και 40 μέρες αφου γέννησω(πρωτα ο Θεός)!

Θα περάσει κοριτσάκι μου ο καιρος και θα το ξαναδεις το μπεμπακι σου!!!

Αχ σας ευχαριστώ για το κουράγιο!!!

Felicitaki θα σε ενημερώσω για ό,τι νεότερο! :D

Όντως αυτή η αναμονή του ενός μήνα είναι σκότωμα! Έχεις και το γάμο όμως οπότε θα περάσει πιο εύκολα ο καιρός! :D

Γενικά με τα ρούχα πως τα πάτε; Προς το παρόν βολεύομαι ακόμα με κάτι κολάν και μπλουζοφορέματα αλλά σε λίγο με τις ζέστες σκέφτομαι τι θα κάνω..Φορεματάκια λογικά αλλά δε θέλω να φαίνομαι και σα μπαλονάκι! :D

Εγω εκτος απο φορέματα, βολευομαι και με παντελόνια εγκυμοσύνης που εχω πάρει απο τα h&m! Βεβαια εχω αρχίσει σιγα σιγα να εχω πρόβλημα με τις μπλούζες γιατι μεγαλώνει το κοιλουμπι και μου ανεβαίνουν ως τον αφαλο!χαχαχα:tongue::tongue:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Δεν ξέρω μήπως γινεται να τα πληρώσεις με αντικαταβολη, για να μην χρειαστείς κάρτα! Αλλιώς μπορείς οπως είπες να χρησιμοποιήσεις την κάρτα κάποιου αλλού , δεν μπορει κάποιος απο το κοντινό σου περιβάλλον θα εχει! Να ξέρεις πάντως πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χρεωστικη καρτα(τη απλή cash card που βγάζεις χρήματα απο το ATM) αν δεν έχεις πιστωτική!

Εγω εκτος απο φορέματα, βολευομαι και με παντελόνια εγκυμοσύνης που εχω πάρει απο τα h&m! Βεβαια εχω αρχίσει σιγα σιγα να εχω πρόβλημα με τις μπλούζες γιατι μεγαλώνει το κοιλουμπι και μου ανεβαίνουν ως τον αφαλο!χαχαχα:tongue::tongue:

Με αντικαταβολή δε γίνεται απ' ότι είδα στα next συγκεκριμένα...Αυτό με τη χρεωστική δεν το ήξερα θα το κοιτάξω! Ευχαριστώ!

H&M με βλέπω κι εμένα..Έτσι κι αλλιώς ψωνίζω από εκεί κάποια πράγματα..Εγκυμοσύνης στο Avenue έχει; Αν και η απλή σειρά του έχει αρκετά άνετα κομμάτια οπότε δεν είναι απαραίτητο να είναι εγκυμοσύνης..

OkoIp3.png

Εγώ πήρα ένα τζιν από το H&M και με βόλεψε πολύ. Προχθές αγόρασα και δύο φανελάκια εγκυμοσύνης, γιατί τα προηγούμενα κι εμένα πλέον μου ήταν στενά! Πήρα επίσης ένα παντελόνι από το πρενατάλ, αλλά ήταν βεβιασμένη αγορά και δεν μου κάθεται καλά. Ευτυχώς που ήταν σε προσφορά...

Δεν θέλω να πάρω και πολλά εγκυμοσύνης, έχω φούστες, αλλά για φορέματα καθημερινά θα αναγκαστώ να πάρω μάλλον. Εμένα μου άρεσε το Η&Μ και το πρενατάλ. Το mothercare είχε πολύ μεγαλίστικα ρούχα, που δεν θα τα φορούσα ποτέ.

Επίσης κάτι που ήθελα να ρωτήσω. Γιατί υπάρχουν τόσες ΟΛΟΣΩΜΕΣ φόρμες εγκυμοσύνης; Πώς πας τουαλέτα με αυτές;

tt1e3

Διαφημίσεις

Αυτο με τα ρούχα πλέον ειναι πρόβλημα...

Μέχρι τώρα φορούσα ενα τζιν που έχω σε boyfriend γραμμή βέβαια στη μέση είχα κάνει το tip με το λαστιχάκι στη κουμπότρυπα αλλά πλέον και αυτο δεν αρκεί ειδικά όταν κάθομαι...

Οποτε θα αρχίσω να φοράω τα παντελονάκια εγκυμοσύνης που πήρα απο το h&m

Και για το καλοκαίρι έχω κάτι φορεματακια αν δε φαίνομαι σαν αυγό kinder με αυτά θα την βγάλω....

Audette Νομίζω οι ενέσεις έχουν διάρκεια κάποιες ώρες οποτε λογικά θα σε βάζει να τις κανείς άνα δυο μέρες ας πούμε όταν θα μπορείς στο μήνα σου

Nv6Vp2.png

Κορίτσια, επίσης θέλω να σας κάνω μια ερώτηση... Όταν μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά μας, πώς θα πηγαίνουμε τουαλέτα εκτός σπιτιού; Εμείς βγαίνουμε πολύ συχνά για καφέ, γιατί μας αρέσει να διαβάζουμε έξω και ήδη με ενοχλεί η κοιλιά μου. Μετά που θα είναι μεγαλύτερη, τι θα κάνω;

tt1e3

Με αντικαταβολή δε γίνεται απ' ότι είδα στα next συγκεκριμένα...Αυτό με τη χρεωστική δεν το ήξερα θα το κοιτάξω! Ευχαριστώ!

H&M με βλέπω κι εμένα..Έτσι κι αλλιώς ψωνίζω από εκεί κάποια πράγματα..Εγκυμοσύνης στο Avenue έχει; Αν και η απλή σειρά του έχει αρκετά άνετα κομμάτια οπότε δεν είναι απαραίτητο να είναι εγκυμοσύνης..

Αφου δεν παίζει αντικαταβολή αυτο μπορεις να κανεις με τη χρεωστικη για να μην υποχρεώνεσαι απο δω και απο κει!τιποτα αγαπη μου, οτι χρειαστείς πες μου!

Δεν ξερω αν αυτο το h&m εχει εγκυμοσυνης αλλα εχεις δικιο κι στην απλή τη σειρά μπορεις να βρεις πραγματάκια σε φαρδιά γραμμή για να βολευτείς!

Εγώ πήρα ένα τζιν από το H&M και με βόλεψε πολύ. Προχθές αγόρασα και δύο φανελάκια εγκυμοσύνης, γιατί τα προηγούμενα κι εμένα πλέον μου ήταν στενά! Πήρα επίσης ένα παντελόνι από το πρενατάλ, αλλά ήταν βεβιασμένη αγορά και δεν μου κάθεται καλά. Ευτυχώς που ήταν σε προσφορά...

Δεν θέλω να πάρω και πολλά εγκυμοσύνης, έχω φούστες, αλλά για φορέματα καθημερινά θα αναγκαστώ να πάρω μάλλον. Εμένα μου άρεσε το Η&Μ και το πρενατάλ. Το mothercare είχε πολύ μεγαλίστικα ρούχα, που δεν θα τα φορούσα ποτέ.

Επίσης κάτι που ήθελα να ρωτήσω. Γιατί υπάρχουν τόσες ΟΛΟΣΩΜΕΣ φόρμες εγκυμοσύνης; Πώς πας τουαλέτα με αυτές;

Χαχαχα! Γεια σου βρε ντιντακι! Δικιο εχεις! Αν ειναι να το βγάζεις ολο για να πας τουαλέτα αστο καλυτερα!

Αυτο με τα ρούχα πλέον ειναι πρόβλημα...

Μέχρι τώρα φορούσα ενα τζιν που έχω σε boyfriend γραμμή βέβαια στη μέση είχα κάνει το tip με το λαστιχάκι στη κουμπότρυπα αλλά πλέον και αυτο δεν αρκεί ειδικά όταν κάθομαι...

Οποτε θα αρχίσω να φοράω τα παντελονάκια εγκυμοσύνης που πήρα απο το h&m

Και για το καλοκαίρι έχω κάτι φορεματακια αν δε φαίνομαι σαν αυγό kinder με αυτά θα την βγάλω....

Audette Νομίζω οι ενέσεις έχουν διάρκεια κάποιες ώρες οποτε λογικά θα σε βάζει να τις κανείς άνα δυο μέρες ας πούμε όταν θα μπορείς στο μήνα σου

Αληθεια;;; Δεν το ηξερα! Σ ευχαριστω κοριτσακι μου! Θα ρωτήσω και γιαυτο τον γιατρο μου οταν ερθει η ωρα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Δεν ξερω αν αυτο το h&m εχει εγκυμοσυνης αλλα εχεις δικιο κι στην απλή τη σειρά μπορεις να βρεις πραγματάκια σε φαρδιά γραμμή για να βολευτείς!

Το Η&Μ έχει πολύ ωραία ρούχα εγκυμοσύνης, σε μοντέρνες γραμμές. Αν έχεις κοντά, να πας να τα δεις! Ή δες τα και στο σάιτ!

tt1e3

Το Η&Μ έχει πολύ ωραία ρούχα εγκυμοσύνης, σε μοντέρνες γραμμές. Αν έχεις κοντά, να πας να τα δεις! Ή δες τα και στο σάιτ!

Εννοουσα το h&m στο avenue που ρωτάει η Ανδρομέδα οτι δεν ξερω αν εχει εγκυμοσυνης! Εγω τα εχω ηδη τιμήσει ντιντακι μου, σ ευχαριστω παντως!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...