Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!!!

Με πήραν μόλις τηλέφωνο από το Έλενα! Ευγενέστατη αυτή η κυρία!! Και με έπαιρνε από την Παρασκευή αλλά είχε σημειώσει λάθος το τηλ και τώρα κατάφερε να με βρει! Αφού με ρώτησε ΤΕΡ πήγε να μου πει από μόνη της σε ποια εβδομάδα να παρακολουθήσω τα μαθήματα....και της λέω ααα έχω να σας πω εγώ ημερομηνία....27-30!!! γιατί είμαστε λέω παρέα!! Αααα λέει κι εσύ είσαι; Με πήρανε κι άλλες κοπέλες! Από blog γνωρίζεστε;; χαχαχα :cool:

Όσο για τις συσπάσεις όντως είναι μπέρδεμα...Πάντως αν κάτι επιμένει ας ρωτάμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Τα λέω και για το εαυτό μου γιατί δεν παίρνω τον γιατρό για να μην το ενοχλήσω...Τόσο χαζή...:oops:

Γενικά έχω χαμηλό...

Αφού όσες φορές προσπάθησα να δώσω αίμα δε με άφηναν...

Αλλά απο αυτά που διαβάζω εδώ και μια ακόμα φίλη που ειναι τώρα στον έβδομο οι περισσότερες παίρνετε..

Και αναρωτιέμαι δεν θα πρέπει ΝΑΤΟ αρχίσω και γω;;

Και 'μενα δεν μου έδινε όσο έβλεπε καλές τις τιμές προσπαθούσε να το καθυστερήσει όσο γίνεται για να μην επιβαρρυνθώ φαντάζομαι..Ώσπου έπεσε αρκετά και το ζήτησα από μόνη μου γιατί ζαλιζόμουν.. Κάνε μία ερώτηση την επόμενη φορά που θα πας!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!!

Με πήραν μόλις τηλέφωνο από το Έλενα! Ευγενέστατη αυτή η κυρία!! Και με έπαιρνε από την Παρασκευή αλλά είχε σημειώσει λάθος το τηλ και τώρα κατάφερε να με βρει! Αφού με ρώτησε ΤΕΡ πήγε να μου πει από μόνη της σε ποια εβδομάδα να παρακολουθήσω τα μαθήματα....και της λέω ααα έχω να σας πω εγώ ημερομηνία....27-30!!! γιατί είμαστε λέω παρέα!! Αααα λέει κι εσύ είσαι; Με πήρανε κι άλλες κοπέλες! Από blog γνωρίζεστε;; χαχαχα :cool:

Όσο για τις συσπάσεις όντως είναι μπέρδεμα...Πάντως αν κάτι επιμένει ας ρωτάμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Τα λέω και για το εαυτό μου γιατί δεν παίρνω τον γιατρό για να μην το ενοχλήσω...Τόσο χαζή...:oops:

Και 'μενα δεν μου έδινε όσο έβλεπε καλές τις τιμές προσπαθούσε να το καθυστερήσει όσο γίνεται για να μην επιβαρρυνθώ φαντάζομαι..Ώσπου έπεσε αρκετά και το ζήτησα από μόνη μου γιατί ζαλιζόμουν.. Κάνε μία ερώτηση την επόμενη φορά που θα πας!

Καλημερα Ανδρομέδα μου!

Χαχαχα! Σας πηρε χαμπάρι η κοπέλα απο το ελενα! Καλε λέτε να έρθω κι εγω σε αυτα τα σεμιναρια;;;

Κι εγω πολλες φορες διςταζω να τον παρω τηλ αλλα δεν πρεπει! Δεν παίζουμε με αυτα τα πραγματα και αυτοι ειναι υποχρεωμένοι να ειναι εκει οποτε τους χρειαστούμε εινσι η δουλεια τους!

Οι συσπασεις πολυ μπέρδεμα! Κι εμενα με αγχώνει παρόλο που συνεχεια συναντάω κοπελες που το αντιμετώπισαν και το αντιμετωπίζουν, γενικα εινσι πολυ σύνηθες! Επισης καπου διαβασα οτι μερι ενός σημείου οι συσπασεις ειναι οχι απλα ακίνδυνες αλλα και αναγκαίες για να μεγαλωνει η μήτρα και απο τον 5ο και μετα για να προετοιμάζεται το σώμα σταδιακά για τον τοκετό! Το θεμα ειναι πως ξε βρίζεις τη σύσπαση που εινσι φυσιολογική απο αυτη που ειναι επικίνδυνη! Τρέχα γυρευε! Νομιζω οτι ο πονος ισως ειναι ενα κριτηριο! Τι να πω;;

Κατα τ άλλα τι κανεις; Ποτε εχεις ξανά γιατρο;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα!!Το έψαξα χτές το βράδυ και ηρέμησα λίγο. Απο ότι κατάλαβα είναι αυτο που λέει και η audette δεν πρέπει να συνοδεύονται απο πόνο. Συσπάσεις είναι φυσιολογικό να έχουμε. Θα ρωτήσω και τον γιατρό όταν πάω απο κοντά. Αυτο που νιώθω δεν είναι ότι κέτι έρχεται και φεύγει απλά τα απογεύματα σαν να έχω φάει πολύ. Κάτι τέτοιο. μπορεί να είναι βέβαια και απο την κούραση της ημέρας...Θα δούμε.Είναι πιο πολύ νομίζω και ψυχολογικό. Αφου σκεφτόμουν αν κάνω έτσι τώρα όταν θα φτάνω στο τέλος τί θα κάνω; Που θα ανησυχώ μην με πιάσουν οι πόνοι της γέννας; Έλεος. (για μένα πάει αυτό.)

Αυτά ας πούμε και τίποτα ευχάριστο. Aydette αν σε βολεύει έλα και σύ στα μαθήματα, ή κλείσε θέση για να είσαι σίγουρη και όταν έρθει ο καιρός βλέπεις αν έχεις όρεξη να έρθεις. Πάντως νομίζω ότι στο Έλενα και στο Αλεξάνδρα έχουν και την καλύτερη εμπειρία οι μαίες αφού γεννούν τελείως φυσιολογικά!!! Υπάρχουν κοριτσάκια που σκέφτονται να γεννήσουν χωρίς επισκληρίδιο;Καλημερούδια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα!!Το έψαξα χτές το βράδυ και ηρέμησα λίγο. Απο ότι κατάλαβα είναι αυτο που λέει και η audette δεν πρέπει να συνοδεύονται απο πόνο. Συσπάσεις είναι φυσιολογικό να έχουμε. Θα ρωτήσω και τον γιατρό όταν πάω απο κοντά. Αυτο που νιώθω δεν είναι ότι κέτι έρχεται και φεύγει απλά τα απογεύματα σαν να έχω φάει πολύ. Κάτι τέτοιο. μπορεί να είναι βέβαια και απο την κούραση της ημέρας...Θα δούμε.Είναι πιο πολύ νομίζω και ψυχολογικό. Αφου σκεφτόμουν αν κάνω έτσι τώρα όταν θα φτάνω στο τέλος τί θα κάνω; Που θα ανησυχώ μην με πιάσουν οι πόνοι της γέννας; Έλεος. (για μένα πάει αυτό.)

Αυτά ας πούμε και τίποτα ευχάριστο. Aydette αν σε βολεύει έλα και σύ στα μαθήματα, ή κλείσε θέση για να είσαι σίγουρη και όταν έρθει ο καιρός βλέπεις αν έχεις όρεξη να έρθεις. Πάντως νομίζω ότι στο Έλενα και στο Αλεξάνδρα έχουν και την καλύτερη εμπειρία οι μαίες αφού γεννούν τελείως φυσιολογικά!!! Υπάρχουν κοριτσάκια που σκέφτονται να γεννήσουν χωρίς επισκληρίδιο;Καλημερούδια!!!

Μπραβο κοριτσακι μου! Χαιρομαι που ηρέμησες! Κι εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει λόγος ανησυχίας απο τη στιγμη που δεν πονάμε! Σε δυο μερουλες θα πας και στο γιατρο οποτε θα σου λύσει ολες τις απορίες!

Εχω ψηθει πολυ να έρθω μαζι σας στα σεμινάρια! Ειναι συγκεκριμένο το τηλέφωνο που πρεπει να καλέσω ή απλα παιρνω στο τηλεφωνικό κέντρο και με εξυπηρετούν; Και τι περιλαμβάνουν; Ανώδυνο τοκετο, θηλασμο και φροντίδα νεογνού; 27-30 είπατε εχετε κλείσει; Χωρις επισκληριδιο γεννησε η κουνιάδα μου του δεύτερο αλλα εγινε πολυ γρηγορα, οταν πηγε στο μαιευτήριο μετα απο λιγο γέννησε, δεν προλάβανε ουτε να την ετοιμαδουν καλα καλα οποτε νομιζω αυτο έπαιξε ρόλο! Αν εισαι τοσες ωρες εκει και κοιλοπονας δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το αποφύγεις!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Μπραβο κοριτσακι μου! Χαιρομαι που ηρέμησες! Κι εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει λόγος ανησυχίας απο τη στιγμη που δεν πονάμε! Σε δυο μερουλες θα πας και στο γιατρο οποτε θα σου λύσει ολες τις απορίες!

Εχω ψηθει πολυ να έρθω μαζι σας στα σεμινάρια! Ειναι συγκεκριμένο το τηλέφωνο που πρεπει να καλέσω ή απλα παιρνω στο τηλεφωνικό κέντρο και με εξυπηρετούν; Και τι περιλαμβάνουν; Ανώδυνο τοκετο, θηλασμο και φροντίδα νεογνού; 27-30 είπατε εχετε κλείσει; Χωρις επισκληριδιο γεννησε η κουνιάδα μου του δεύτερο αλλα εγινε πολυ γρηγορα, οταν πηγε στο μαιευτήριο μετα απο λιγο γέννησε, δεν προλάβανε ουτε να την ετοιμαδουν καλα καλα οποτε νομιζω αυτο έπαιξε ρόλο! Αν εισαι τοσες ωρες εκει και κοιλοπονας δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το αποφύγεις!

Το τηλέφωνο το είχαν βάλει σε προηγούμενο πόστ. Στην προηγούμενη σελίδα νομίζω. Αυτο πήρα και άφησα τα στοιχεία μου.Είναι αρκετές οι μέρες οπότε νομίζω θα τα περιέχουν όλα, ανώδυνος τοκετός, μάλλον θα δούμε και κάποιο τοκετό σε βίντεο, ασκήσεις ανακούθησης και μάλλον και για φροντίδα νεογνού. Ρώτα όταν σε πάρουν τηλέφωνο.Το μάθημα θηλασμού θα γίνει άλλη μέρα. Προς τον Ιούλιο θα πάρουμε να κανονίσουμε να είναι κοντά στις μέρες που θα κάνουμε και τα υπόλοιπα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ανδρομέδα μου!

Χαχαχα! Σας πηρε χαμπάρι η κοπέλα απο το ελενα! Καλε λέτε να έρθω κι εγω σε αυτα τα σεμιναρια;;;

Κι εγω πολλες φορες διςταζω να τον παρω τηλ αλλα δεν πρεπει! Δεν παίζουμε με αυτα τα πραγματα και αυτοι ειναι υποχρεωμένοι να ειναι εκει οποτε τους χρειαστούμε εινσι η δουλεια τους!

Οι συσπασεις πολυ μπέρδεμα! Κι εμενα με αγχώνει παρόλο που συνεχεια συναντάω κοπελες που το αντιμετώπισαν και το αντιμετωπίζουν, γενικα εινσι πολυ σύνηθες! Επισης καπου διαβασα οτι μερι ενός σημείου οι συσπασεις ειναι οχι απλα ακίνδυνες αλλα και αναγκαίες για να μεγαλωνει η μήτρα και απο τον 5ο και μετα για να προετοιμάζεται το σώμα σταδιακά για τον τοκετό! Το θεμα ειναι πως ξε βρίζεις τη σύσπαση που εινσι φυσιολογική απο αυτη που ειναι επικίνδυνη! Τρέχα γυρευε! Νομιζω οτι ο πονος ισως ειναι ενα κριτηριο! Τι να πω;;

Κατα τ άλλα τι κανεις; Ποτε εχεις ξανά γιατρο;

Αμέ! Αν έχεις όρεξη και δεν έχεις βρει πουθενά αλλού φυσικά και να έρθεις! Πιστευώ πως είναι πολύ χρήσιμα γιατί όσα περισσότερα γνωρίζεις τόσο καλύτερα προετοιμασμένος είσαι και δεν αγχώνεσαι!

(213 20 51 366 το τηλ αν το αποφασίσεις..είναι τηλεφωνητής αφήνεις τα στοιχεία σου και σε παίρνουν!) ;)

Βασικά με το γιατρό είναι ολόκληρη ιστορία..Αυτός που είχα προ εγκυμοσύνης λείπει στο εξωτερικό και τον αντικαθιστά ένας άλλος με τον οποίο δεν έχω συνεννόηση..Και είμαι σε αναζήτηση νέου γιατρού....Πέμπτη έχω ραντεβού στο Έλενα με έναν καινούριο γιατρό...:cry:

Εσύ τι κάνεις; Για ένα διάστημα είχες ψιλοχαθεί! Πότε έχεις εσύ γιατρό; Είσαι ευχαριστημένη; Μου είχες πει για το next με τα ρουχαλάκια αν θυμάμαι καλά;;; Είδα πως υπάρχει σαν κατάστημα στο river west.. Να φανταστώ οι τιμές δε θα είναι ίδιες ε;;;

Αχ τις ίδιες ανησυχίες έχουμε!!! Κουράγιο!!!

Όσο για την επισκληρίδιο σκέφτομαι χωρίς αλλά είναι απλώς μία σκέψη...Θέλω να μου πει ένας γιατρός αντικειμενικά τα "κατά" και μετά να αποφασίσω...Εσύ τι σκέφτεσαι; Στο Έλενα θα γεννήσεις;

OkoIp3.png

Το τηλέφωνο το είχαν βάλει σε προηγούμενο πόστ. Στην προηγούμενη σελίδα νομίζω. Αυτο πήρα και άφησα τα στοιχεία μου.Είναι αρκετές οι μέρες οπότε νομίζω θα τα περιέχουν όλα, ανώδυνος τοκετός, μάλλον θα δούμε και κάποιο τοκετό σε βίντεο, ασκήσεις ανακούθησης και μάλλον και για φροντίδα νεογνού. Ρώτα όταν σε πάρουν τηλέφωνο.Το μάθημα θηλασμού θα γίνει άλλη μέρα. Προς τον Ιούλιο θα πάρουμε να κανονίσουμε να είναι κοντά στις μέρες που θα κάνουμε και τα υπόλοιπα.

Καλημέρα!

Audette πάρε και συ να γίνουμε πολλές...τι καλα...

Το τηλ ειναι 2132051366

Αφήνεις τα στοιχεία σου στο ηχογραφημένο μήνυμα και σε καλούν εκείνοι κάποια άλλη στιγμή

Εγώ άφησα τα στοιχεία μου το πρωί και με πήραν τηλ το μεσημέρι...

Το μόνο που δε ρώτησα ειναι για τα χαρτιά που χρειάζεται να έχουμε μαζί αν μπορείς ρωτά να μου πεις και μένα τι χρειάζεται...

Nv6Vp2.png

Βασικά με το γιατρό είναι ολόκληρη ιστορία..Αυτός που είχα προ εγκυμοσύνης λείπει στο εξωτερικό και τον αντικαθιστά ένας άλλος με τον οποίο δεν έχω συνεννόηση..Και είμαι σε αναζήτηση νέου γιατρού....Πέμπτη έχω ραντεβού στο Έλενα με έναν καινούριο γιατρό...

Όσο για την επισκληρίδιο σκέφτομαι χωρίς αλλά είναι απλώς μία σκέψη...Θέλω να μου πει ένας γιατρός αντικειμενικά τα "κατά" και μετά να αποφασίσω...Εσύ τι σκέφτεσαι; Στο Έλενα θα γεννήσεις;

Πωπω κορίτσι μου δύσκολο ν αλλάζεις γιατρό στα μέσα της εγκυμοσύνης...

Μακάρι να σου ταιριάξει αυτός που έχεις ραντεβού μεθαύριο...

Όσο για το επισκληρίδιο νομίζω το παν ειναι να ξέρει ο αναισθησιολόγος που να την κάνει...

Εγώ σε ενα χειρουργείο που είχα κάνει πριν τέσσερα χρόνια μου κάνανε επισκληριδιο και δεν είχαμε δόξα τω Θεω καμία επιπλοκή και κύλησαν όλα καλα...

Θα ρωτήσω και γω το γιατρό μου να δω τι θα μου πει...

Πάντως αν εξελιχθεί γρήγορα ο τοκετός δεν προλαβαίνουν να σου κάνουν...

Nv6Vp2.png

Φραουλίτσα αυτό με το τουμπανιασμα στην κοιλιά το έχω και εγώ κάθε μέρα και ασχέτως αν φάω λίγο ή πολύ πάντα μετά το φαγητό. Ο γιατρός μου είπε πως αφου δεν έχω πόνο δεν είναι συσπάσεις, μάλλον το έντερο...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Πωπω κορίτσι μου δύσκολο ν αλλάζεις γιατρό στα μέσα της εγκυμοσύνης...

Μακάρι να σου ταιριάξει αυτός που έχεις ραντεβού μεθαύριο...

Όσο για το επισκληρίδιο νομίζω το παν ειναι να ξέρει ο αναισθησιολόγος που να την κάνει...

Εγώ σε ενα χειρουργείο που είχα κάνει πριν τέσσερα χρόνια μου κάνανε επισκληριδιο και δεν είχαμε δόξα τω Θεω καμία επιπλοκή και κύλησαν όλα καλα...

Θα ρωτήσω και γω το γιατρό μου να δω τι θα μου πει...

Πάντως αν εξελιχθεί γρήγορα ο τοκετός δεν προλαβαίνουν να σου κάνουν...

Είναι πραγματικά πολύ αγχωτικό αλλά πιο αγχωτικό είναι να έχεις ένα γιατρό στον οποίο δεν έχεις εμπιστοσύνη...

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ για την επισκληρίδιο σχετικά με τον αναισθησιολόγο καθώς διάβασα εδώ στο φόρουμ ότι στο Έλενα δεν είναι πολύ ειδικευμένοι..Κι αν δεν πετύχει; Κι αν μου κάνει πρόβλημα στην ήδη επιβαρυμένη μέση μου;

OkoIp3.png

Φραουλίτσα αυτό με το τουμπανιασμα στην κοιλιά το έχω και εγώ κάθε μέρα και ασχέτως αν φάω λίγο ή πολύ πάντα μετά το φαγητό. Ο γιατρός μου είπε πως αφου δεν έχω πόνο δεν είναι συσπάσεις, μάλλον το έντερο...

Μπράβο έτσι το νιώθω είτε έχω φάει πολύ είτε όχι!!!Και η αλήθεια είναι ότι το έντερό μου πρηζόταν απο πρίν!!!Να σαι καλά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Audette κάνεις ενέσεις ηπαρίνης έτσι;
Αμέ! Αν έχεις όρεξη και δεν έχεις βρει πουθενά αλλού φυσικά και να έρθεις! Πιστευώ πως είναι πολύ χρήσιμα γιατί όσα περισσότερα γνωρίζεις τόσο καλύτερα προετοιμασμένος είσαι και δεν αγχώνεσαι!

(213 20 51 366 το τηλ αν το αποφασίσεις..είναι τηλεφωνητής αφήνεις τα στοιχεία σου και σε παίρνουν!) ;)

Βασικά με το γιατρό είναι ολόκληρη ιστορία..Αυτός που είχα προ εγκυμοσύνης λείπει στο εξωτερικό και τον αντικαθιστά ένας άλλος με τον οποίο δεν έχω συνεννόηση..Και είμαι σε αναζήτηση νέου γιατρού....Πέμπτη έχω ραντεβού στο Έλενα με έναν καινούριο γιατρό...:cry:

Εσύ τι κάνεις; Για ένα διάστημα είχες ψιλοχαθεί! Πότε έχεις εσύ γιατρό; Είσαι ευχαριστημένη; Μου είχες πει για το next με τα ρουχαλάκια αν θυμάμαι καλά;;; Είδα πως υπάρχει σαν κατάστημα στο river west.. Να φανταστώ οι τιμές δε θα είναι ίδιες ε;;;

Καλημέρα!

Audette πάρε και συ να γίνουμε πολλές...τι καλα...

Το τηλ ειναι 2132051366

Αφήνεις τα στοιχεία σου στο ηχογραφημένο μήνυμα και σε καλούν εκείνοι κάποια άλλη στιγμή

Εγώ άφησα τα στοιχεία μου το πρωί και με πήραν τηλ το μεσημέρι...

Το μόνο που δε ρώτησα ειναι για τα χαρτιά που χρειάζεται να έχουμε μαζί αν μπορείς ρωτά να μου πεις και μένα τι χρειάζεται...

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τα σεμινάρια! Θα πάρω τηλ οπωσδηποτε!

Φραουλιτσα μου ναι κανω τις ενεσουλες μου απο την αρχη της εγκυμοσυνης!

Ανδρομέδα μου ψάχνεις γιατρο που να ξεγενναει μονο σε δημόσιο; Γιατι αν ψάχνεις και γθα ιδιωτικό φανταζομαι ολες θα εχουμε απο κάποιον να σου προτείνουμε! Ναι ειχα χαθεί λιγο, προσπαθούσα να διαβάσω για το μεταπτυχιακό μου, και τωρα δηλαδη στην προσπάθεια ειμαι! Χαχαχα

Ειμαι πολυ καλυτερα δοξα τω θεω και πολυ πιο ήρεμη οσο περναει ο καιρος! Αν πρωτα ο θεος ειναι ολα καλα και με τη Β΄ επιπέδου ποιος με πιάνει!:tongue:

Ναι το ιδιο κατάστημα ειναι αυτο στο riverwest αλλά όπως πολύ σωστα υποψιαστηκες οι τιμες δεν εχουν καμμια σχεςη με το ιντερνετ! Μπηκα προχθες να χαζεψω και εχει φέρει και καινούργια πραγματάκια, τι χαριτωμένα που εινσι μωρε και τι μικροσκοπικά!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τα σεμινάρια! Θα πάρω τηλ οπωσδηποτε!

Φραουλιτσα μου ναι κανω τις ενεσουλες μου απο την αρχη της εγκυμοσυνης!

Ανδρομέδα μου ψάχνεις γιατρο που να ξεγενναει μονο σε δημόσιο; Γιατι αν ψάχνεις και γθα ιδιωτικό φανταζομαι ολα θα εχουμε απο κάποιον να σου προτείνουμε! Ναι ειχα χαθεί λιγο, προσπαθούσα να διαβάσω για το μεταπτυχιακό μου, και τωρα δηλαδη στην προσπάθεια ειμαι! Χαχαχα

Ειμαι πολυ καλυτερα δοξα τω θεω και πολυ πιο ήρεμη οσο περναει ο καιρος! Αν πρωτα ο θεος ειναι ολα καλα και με τη Β΄ επιπέδου ποιος με πιάνει!:tongue:

Ναι το ιδιο κατάστημα ειναι αυτο στο riverwest αλλά όπως πολύ σωστα υποψιαστηκες οι τιμες δεν εχουν καμμια σχεςη με το ιντερνετ! Μπηκα προχθες να χαζεψω και εχει φέρει και καινούργια πραγματάκια, το χαριτωμένα που εινσι μωρε και τι μικροσκοπικά!

Ναι, για το Έλενα ενδιαφέρομαι.. Τo felicitaki μου πρότεινε αυτόν που θα παώ την Πέμπτη... να είναι καλά!:D

Κι εσύ μεταπτυχιακό; Μια από τα ίδια....Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...Έχω κάτι παρουσιάσεις και παράδοση εργασιών...Πρέπει να στρωθώ κι όλη την ώρα κοιτάζω μωρουδιακά! :tongue: Μέχρι τον Ιούνιο όμως πρέπει να ξεμπερδέψω γιατί μετά δε νομίζω να έχω αντοχές!

Εχείς κι εσύ εργασίες κτλ;

Αχ κι έλεγα μήπως κοιτούσα εκεί γιατί δεν έχω καμία επαφή με τις online αγορές, δεν έχω καν κάρτα σκέψου! Αλλά θα δω μήπως εξυπηρετηθώ από κάποιον γνωστό...

OkoIp3.png

Ο γιατρός σου δεν θα γυρίσει όταν θα πλησιάζεις στην γέννα; Ο γιατρός που έχεις τώρα αν δεν σου αρέσει άλλαξέ τον. Εγώ θα γεννήσω ιδιωτικά μάλλον στο Ιασώ. Ιδιωτικά γεννά και ο γιατρός μου, που μου ταιριάζει πολύ σαν γιατρός μιας και έχω άνχη πολλά αλλά όποτε πάω μου μιλάει πολύ ήρεμα δεν με ανχώνει χωρίς λόγο και έτσι ηρεμώ, αλλά και γιατί θέλω να έχω την επιλογή της επισκληριδίου και στα δημόσια πιο πιθανό είναι να μην σου κάνουν. Θα δω και εγω εκείνη την ώρα αν αντέχω τους πόνους δεν θα κάνω.

Το next στο river west είναι σαν στοκ κατάστημα νομίζω και έχει πιο καλές τιμές. Είχα ρίξει μια ματιά. Για εγκύους νομίζω δεν είχε και σαν σχέδια πιο ωραία ήταν τα παιδικά των ενηλίκων νομίζω ήταν πιο παλιά μοντέλα. Μπορεί τώρα να έχουν αλλάξει απο τότε που πήγα.

Όσο για τα άνχη νομίζω μόνο όταν θα τα πάρουμε αγκαλίτσα θα ησυχάσουμε αν και πάλι μετά θα έχουμε πάλι άνχη..... Είναι αυτό που είχα διαβάσει: με το που μένεις έγκυος αρχίζουν τα άνχη για το παιδί σου και δεν τελειώνουν ποτέ....

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...