Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Τι κάνετε κορίτσια;

Εγώ χθες το βράδυ τρόμαξα για συσπάσεις γιατί είχα κάτι περίεργους πόνους και ένιωθα ότι ο αφαλός μου ήταν πολύ σκληρός. Μίλησα σήμερα με τη γιατρό και δεν ανησύχησε. Μόνο μου αύξησε το μαγνήσιο, μου είπε να ξεκουραστώ και να την ξαναπάρω αν νιώσω άσχημα.

Και τώρα είμαι ενθουσιασμένη γιατί ένιωσα πρώτη φορά τον μπέμπη να κάνει τούμπα! Είναι πολύ ενεργητικός σήμερα! :D

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Πώς είστε;

Αν και είδα ένα περίεργο όνειρο με το μωράκι προσπαθώ να το ξεχάσω γιατί με επηρέασε πολύ... Τι πράγμα κι αυτό...Ούτε στον ύπνο να μην ηρεμούμε!!

αντε να κανουμε τη β επιπεδου να πανε ολα καλα να αρχισουμε μετα τις ετοιμασιες κ τα ψωνια!!!!!!!!!!!!Συγκινουμαιιιιιιιιιιι κοριτσια δε μπορω να το πιστεψω ακομα οτι θα κανουμε μωρακι!!!!!!Αληθινο δικο μας παιδακι!!!!!!!

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ τις τελευταίες μέρες!! Ώρες-ώρες δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι θα έχω μωράκι!!

Τι κάνετε κορίτσια;

Εγώ χθες το βράδυ τρόμαξα για συσπάσεις γιατί είχα κάτι περίεργους πόνους και ένιωθα ότι ο αφαλός μου ήταν πολύ σκληρός. Μίλησα σήμερα με τη γιατρό και δεν ανησύχησε. Μόνο μου αύξησε το μαγνήσιο, μου είπε να ξεκουραστώ και να την ξαναπάρω αν νιώσω άσχημα.

Και τώρα είμαι ενθουσιασμένη γιατί ένιωσα πρώτη φορά τον μπέμπη να κάνει τούμπα! Είναι πολύ ενεργητικός σήμερα! :D

Αφού μίλησες με τη γιατρό σου μην ανησυχείς, κάνε αυτά που σου είπε... Τελικά η ξεκούραση παίζει μεγάλο ρόλο... Κι εγώ όποτε το παρακάνω δε νιώθω καλά...

Έκανε τούμπα ε;; χαχαχα Κι εγώ ένιωσα μια γερή κλωτσιά και λέω "ωπ αρχίσαμε" χαχαχα

OkoIp3.png

Mariposita ευχαριστω!Αυτο που λες για τον πλακουντα με καθυσυχαζει λιγο γιατι παρολο που η γιατρος λεει οτι ειναι ολα μια χαρα εγω ανυπομονω να την ακουσω να τη νιωσω!!!!!!Τι ωραια εσυ την καταλαβαινεις!!!!!Οταν με το καλο αρχισει να τρωει θα καταλαβεις αν τελικα της αρεσει το πορτοκαλακι η οχι!!!!Χαχαχα !!!Να σε ρβτησω γιατι θα κανεις κολπικο υπερυχο;;αντε να κανουμε τη β επιπεδου να πανε ολα καλα να αρχισουμε μετα τις ετοιμασιες κ τα ψωνια!!!!!!!!!!!!Συγκινουμαιιιιιιιιιιι κοριτσια δε μπορω να το πιστεψω ακομα οτι θα κανουμε μωρακι!!!!!!Αληθινο δικο μας παιδακι!!!!!!!

Stafylaki θα κάνω και κολπικό για να τσεκάρει καλύτερα ο γιατρός το χαμηλό πλακούντα και μετά κανονικά τη β επιπέδου. Αχ κι εμάς είναι το πρώτο και ακομα να το πιστέψουμε, αφού καμιά φορά όταν το νιώθω να κάνει τούμπα για δευτερόλεπτα μου περνάει η σκέψη "μα γιατί κάνει ετσι η κοιλιά μου?" :oops::) Κι εγώ ανυπομονώ με τα ψώνια τα οποία τελικά θα είναι παραπάνω γιατί τώρα που έμεινα εγώ έγκυος όλοι οι συγγενείς και φίλοι που εχουν παιδιά, ότι είχαν τα έδωσαν αλλού και εδώ που θα γεννήσω όλοι οι γνωστοί μου είναι μακριά για δώρα οπότε πάμε για όλο το "σετ" καρότσια, κούνιες, ρούχα κτλ. Δεν πειράζει όμως, εδώ στο φόρουμ βρήκα πολύ καλές ιδέες και μαγαζία απο το ιντερνετ!

Ανδρομέδα μην ανησυχεις για τα όνειρα, διάβασα οτι όσο προχωράει η εγκυμοσύνη οι ορμόνες μας επηρεάζουν και στον ύπνο και τα δυσάρεστα όνειρα αυξάνονται. Είναι καθαρά οργανικό.

Κοριτσια γεια σας,να ρωτησω κατι ηθελ!!!Να με συγχωρειτε κιολας αλλα νιωθω οτι εσεις θα με βοηθησετε!!!Πριν πεντε μερες περιπου ξεκινησα να παιρνω σιδηρο σε χαπακι,και εχω παρατηρησει οτι οταν παω τουαλετα τα "κακα"""ξανα συγνωμη για την περιγραφη,εχουν αλλαξει χρωμα κ υφη....λετε να οφειλεται στο σιδηρο;;;;εχει δει καμια αλλη κοπελα τετοια αλλαγη;;να παρω τη γιατρο;;;ψιλοντρεπομαι γιατι θελω να ρωτησω κ κατι αλλο....εσεις τωρα στην εγκυμοσυνη οταν κανετε σεξ χρησιμοποιειτε προφυλακτικο η οχι;;κνει να τελειωνει κανονικα μεσα ο αντρας η πρεπει να τραβιεται;;;ουφ σας ζαλισα!!Ρωταω επειδη μας εδωσε το οκ η γιατρος αλλα ολες αυτες οι αποριες μου βγηκαν μετα κ οπως ειπα ντρεπομαι να της τηλεφωνησω για να ρωτησω αυτα!!!:(

wg46p4.png?vh8y1cqv

Σταφυλάκι, ο σίδηρος επηρεάζει το γαστρεντερικό, οπότε μάλλον αυτό είναι.

Εμείς χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, με εντολή γιατρού. Το σπέρμα περιέχει προγλαστανδίνες που μπορεί να προκαλέσουν συσπάσεις.

Κι εμείς ανυπομονούμε για τις αγορές! Θα πάρουμε το πλήρες πακέτο γιατί κανείς δεν θα μας δώσει πράγματα (αφήστε που ο άντρας μου δεν θέλει να πάρει τίποτα).

Ούτε εγώ το πιστεύω ότι θα έχουμε μωράκι σε λίγους μήνες, πιστεύω ότι θα τρελαθώ από τη χαρά μου! Εν τω μεταξύ γελάω πολύ με τον άντρα μου που του λέω ότι κουνιέται το μωρό και με ρωτάει αν είναι φυσιολογικό! Στις τούμπες, οι κλωτσιές ξέρει ότι είναι καλές! Πολύ γελάω!

tt1e3

Διαφημίσεις

Αυτό που λέει και η Didi. Ο σίδηρος επηρεάζει και εξαρτάται και ποιό σκεύασμα είναι καταλληλότερο για τον οργανισμό σου, αν και παλι θα έχει "παρενέργειες". Εγώ έπερνα απο την αρχή το εμαφερ φολ και ενώ δεν με ενοχλούσε στο στομάχι, προκάλεσε δυσκοιλιότητα. Δεν του άρεσε αυτό του γιατρού και μου έγραψε το φεροσανολ που το δέχομαι πιο καλά και δεν δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα.

Για τις επαφές εμείς έχουμε απαγορευτικό αλλά παλι αυτό που είπε πριν η Didi ισχύει, οτι χωρίς προφυλακτικό μπορούν να προκληθούν συσπάσεις και γι'αυτό μερικές φορές προτρέπουν την ελεύθερη επαφή όταν η γυναίκα είναι στις μέρες της για να βοηθήσει στη πρόκληση τοκετού.

Ανδρομέδα μην ανησυχεις για τα όνειρα, διάβασα οτι όσο προχωράει η εγκυμοσύνη οι ορμόνες μας επηρεάζουν και στον ύπνο και τα δυσάρεστα όνειρα αυξάνονται. Είναι καθαρά οργανικό.

Ναι, έχω δει κι άλλα και μου είπε η μαμά μου ότι είναι ορμονικό αυτό που λες κι εσύ... Απλώς το σημερινό ήταν αρκετά έντονο...:cry:

Κοριτσια γεια σας,να ρωτησω κατι ηθελ!!!Να με συγχωρειτε κιολας αλλα νιωθω οτι εσεις θα με βοηθησετε!!!Πριν πεντε μερες περιπου ξεκινησα να παιρνω σιδηρο σε χαπακι,και εχω παρατηρησει οτι οταν παω τουαλετα τα "κακα"""ξανα συγνωμη για την περιγραφη,εχουν αλλαξει χρωμα κ υφη....λετε να οφειλεται στο σιδηρο;;;;εχει δει καμια αλλη κοπελα τετοια αλλαγη;;να παρω τη γιατρο;;;ψιλοντρεπομαι γιατι θελω να ρωτησω κ κατι αλλο....εσεις τωρα στην εγκυμοσυνη οταν κανετε σεξ χρησιμοποιειτε προφυλακτικο η οχι;;κνει να τελειωνει κανονικα μεσα ο αντρας η πρεπει να τραβιεται;;;ουφ σας ζαλισα!!Ρωταω επειδη μας εδωσε το οκ η γιατρος αλλα ολες αυτες οι αποριες μου βγηκαν μετα κ οπως ειπα ντρεπομαι να της τηλεφωνησω για να ρωτησω αυτα!!!:(

ΑΧ! Ευτυχώς είχε τύχει να διαβάσω κάποια ποστ πριν πάρω τον σίδηρο αλλιώς θα είχα φρικάρει! Όταν σκουπίζομαι είναι μαύρα.... Είναι φυσιολογικό απ' ότι διάβασα..

Σχετικά με το προφυλακτικό δεν ξέρω, δεν έχω ρωτήσει η αλήθεια είναι.. Έχω διαβάσει ότι το σπέρμα μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις αλλά νόμιζα πως αυτό είναι επικίνδυνο μόνο τον 9ο μήνα.. Ίσως πρέπει να το ρωτήσουμε κι αυτό..

OkoIp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια να σας ρωτήσω και γώ κάτι γιατί έχω χάσει τον ύπνο μου αυτες τις μέρες κυριολεκτικά!!!Νιώθετε την κοιλιά σας να σας ενοχλεί; Σαν να τσιτώνει ή να είναι πιο σκληρή; Εγώ έτσι την νιώθω και έχω ανησυχήσει και με ενοχλεί και όταν ξαπλώνω. Το νιώθει κάποια άλλη; Πόνο δεν έχω.

Σχετικά με το σίδηρο εμένα έχουν πράσινο χρώμα και στην αρχή αναρωτιόμουν αν έχω φάει χόρτα :shock: χι χι!!!Το κατάλαβα μετά ότι ήταν ο σίδηρος.. Το πρόβλημα που είχα με την δυσκοιλιότητα το ξεπέρασα και πλέον είμαι μια χαρά!! Πού και πού νιώθω κάτι στην κοιλιά αλλά με το άνχος που με έχει πιάσει μήπως κάνω συσπάσεις δεν ξέρω αν είναι το μωρό...

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα, το είχα πάθει νομίζω πριν μία βδομάδα... Δεν μπορούσα να καταλάβω αν είναι συσπάσεις ή το μωράκι.. Κράτησε 2 μέρες περίπου, ηρέμησα μετά και δεν με ξανάπιασε.. Αν δεις πως γίνεται πολύ έντονο επικοινώνησε με το γιατρό!

OkoIp3.png

Καλησπέρα και απο μένα!!!!

Είχαμε επισκέψεις απο κάτι φίλους και ξεπατώθηκαμε στις βόλτες...

Ευτυχώς ο μπεμπακος μου δε με κουράζει οποτε ακολουθούσε κανονικά...

Για το σίδηρο που συζητάτε εγώ ακόμα δεν παίρνω αλλά νομίζω ότι θα κάνω μια νύξη στο γιατρό μήπως πρέπει να αρχίσω να παίρνω και γω...

Όσο για τις σεξουαλικές επαφές να πω πρώτον ότι πήρα θάρρος απο εσάς και είπα να προσπαθήσουμε με τον αντρουλη μου αφού τόσο καιρό ειχε πέσει "ανυδρίας" Χαχαχα!!

Και εντάξει νιώθαμε μια συστολή ρίζα και άγχος αλλά όλα οκ..

Αλλά επειδή και γω είχα ακούσει απο κάποιες φίλες μου για συσπάσεις αν ο άντρας τελειώσει μέσα χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό..

Όσο για την κοιλιά ειναι σκληρή αλλά δεν νιώθω να τσιτωνει..

Καλύτερα ρωτά το γιατρό σου για να σε καθησυχάσει γιατι δεν νομίζω να ειναι κάτι

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα η γιατρός μου μου είπε ότι αν δεν νιώθω ότι ολόκληρη η κοιλιά μου πετρώνει και οππόνος αυτός να με χτυπάει και στη μέση, μάλλον δεν είναι συσπάσεις. Μάλιστα η αίσθηση αυτή πρέπει να έρχεται και να φεύγει. Και κάθε φορά με ρωτάει αν έχω πόνους περιόδου. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου;

Βέβαια θυμάμαι και την Οντέτ που φαίνονταν οι συσπάσεις στον υπέρηχο, ενώ δεν τις ένιωθε, αλλά εμένα με καθησύχασε πολύ.

Μάλλον το νινί είναι! ♥

Babezu, περάσατε καλά, ε; γιατί να πάρεις σίδηρο; πόσο έχεις αιματοκρίτη;

tt1e3

Ευχαριστώ βρε κοριτσάκια μου!!!Δεν ξέρω την νιώθω σαν να έχει φουσκώσει αρκετά. Τον γιατρό δεν τον παίρνω γιατί δεν νιώθω πόνο και θα πάω και την Τετάρτη και δεν θέλω να τον ενοχλώ ειδικά Σαββατοκύριακα. Μπορεί να τον πάρω και αύριο. Θα δω. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως!!!Καλό βράδυ σε όλες!!! Θα του πω να δούμε και με τον υπέρηχο αν φαίνεται ότι κάνω συσπάσεις. Δεν είμαι σίγουρη γιατί γενικά βάζω το κακό στο μυαλό μου. Τον προηγούμενο μήνα νόμιζα ότι θα έχω κολλήσει τοξόπλασμα.... Θα δούμε... Φιλιά σε όλες Audette καλή επιτυχία αύριο στον γιατρό!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Εμένα η γιατρός μου μου είπε ότι αν δεν νιώθω ότι ολόκληρη η κοιλιά μου πετρώνει και οππόνος αυτός να με χτυπάει και στη μέση, μάλλον δεν είναι συσπάσεις. Μάλιστα η αίσθηση αυτή πρέπει να έρχεται και να φεύγει. Και κάθε φορά με ρωτάει αν έχω πόνους περιόδου. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου;

Βέβαια θυμάμαι και την Οντέτ που φαίνονταν οι συσπάσεις στον υπέρηχο, ενώ δεν τις ένιωθε, αλλά εμένα με καθησύχασε πολύ.

Babezu, περάσατε καλά, ε; γιατί να πάρεις σίδηρο; πόσο έχεις αιματοκρίτη;

Γενικά έχω χαμηλό...

Αφού όσες φορές προσπάθησα να δώσω αίμα δε με άφηναν...

Αλλά απο αυτά που διαβάζω εδώ και μια ακόμα φίλη που ειναι τώρα στον έβδομο οι περισσότερες παίρνετε..

Και αναρωτιέμαι δεν θα πρέπει ΝΑΤΟ αρχίσω και γω;;

Nv6Vp2.png

Ευχαριστώ βρε κοριτσάκια μου!!!Δεν ξέρω την νιώθω σαν να έχει φουσκώσει αρκετά. Τον γιατρό δεν τον παίρνω γιατί δεν νιώθω πόνο και θα πάω και την Τετάρτη και δεν θέλω να τον ενοχλώ ειδικά Σαββατοκύριακα. Μπορεί να τον πάρω και αύριο. Θα δω. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως!!!Καλό βράδυ σε όλες!!! Θα του πω να δούμε και με τον υπέρηχο αν φαίνεται ότι κάνω συσπάσεις. Δεν είμαι σίγουρη γιατί γενικά βάζω το κακό στο μυαλό μου. Τον προηγούμενο μήνα νόμιζα ότι θα έχω κολλήσει τοξόπλασμα.... Θα δούμε... Φιλιά σε όλες Audette καλή επιτυχία αύριο στον γιατρό!!

Αν συνεχίσεις να αισθάνεσαι περίεργα επικοινώνησε όπως είπες αύριο...

Αλλιώς τον ρωτάς την Τετάρτη

Να σου φύγει απο το μυαλό βρε παιδί μου και να σου δώσει οδηγίες αν χρειάζεται να κανείς κάτι...

Nv6Vp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια να σας ρωτήσω και γώ κάτι γιατί έχω χάσει τον ύπνο μου αυτες τις μέρες κυριολεκτικά!!!Νιώθετε την κοιλιά σας να σας ενοχλεί; Σαν να τσιτώνει ή να είναι πιο σκληρή; Εγώ έτσι την νιώθω και έχω ανησυχήσει και με ενοχλεί και όταν ξαπλώνω. Το νιώθει κάποια άλλη; Πόνο δεν έχω.

Σχετικά με το σίδηρο εμένα έχουν πράσινο χρώμα και στην αρχή αναρωτιόμουν αν έχω φάει χόρτα :shock: χι χι!!!Το κατάλαβα μετά ότι ήταν ο σίδηρος.. Το πρόβλημα που είχα με την δυσκοιλιότητα το ξεπέρασα και πλέον είμαι μια χαρά!! Πού και πού νιώθω κάτι στην κοιλιά αλλά με το άνχος που με έχει πιάσει μήπως κάνω συσπάσεις δεν ξέρω αν είναι το μωρό...

Φραουλιτσα μου, για να ειμαι ειλικρινής κι εγω εχω μπερδευτεί πολυ με το θεμα των συσπασεων! Εμενα ειδε τη σύσπαση στον υπερηχο ομως εκείνη τη στιγμη δεν ένιωθα τιποτα! Την πρωτη φορα που ειχα υποψιαστεί σύσπαση ειχα νιώσει ενα πραγμα σαν σπασμό στην κοιλια και σαν να πετρωνει για ενα δευτερόλεπτο! Αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι ηταν σύσπαση γιατι δεν ένιωθα πονο κσι λένε πως τις συσπασεις τις νιωθεις σαν πονο περιόδου! Σημερα που θα παω θα τον ξαναρωτησω, να δούμε αν θα φανεί και κατι στον υπερηχο(ευχαριστω κσι για την ευχή αγαπη μου)! Παντως σε γενικές γραμμές θεωρω οτι απο την στιγμη που δεν πονας και δεν ειναι κατι που το νιωθεις συχνα δεν χρειαζεται να ανησυχεις! Επειδη ομως εχω καταλαβει οτι εισαι σαν κι εμενα πολυ αγχωμένη γιατι για τους γνωστούς λόγους φυσάμε και το γιαουρτι, παρτον αν θες σημερα ενα τηλέφωνο για να ηρεμησεις και την Τετάρτη σε βλεπει κι απο κοντα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...