Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!!! :D Και στα δικά σας όμορφα νέα, γερά μωρά σε όλες μας κορίτσια!!!!

Ανδρομέδα όντως πρέπει να αρχίσω τις τούμπες γιατί τελικά ήρθαν και οι καλύτερες μέρες...:cool: DIDI, δεν κράτησα χρόνο γιατί ήμουν στη τσίτα από το άγχος μου.. Μήπως έχεις τιμές και από Διαβαλκανικό, εγώ για εκεί είμαι.

Ήθελα να ξέρω αν θα κρατήσει περισσότερο από τις 2,5 ώρες της αυχενικής, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω αν θα το αντέξω... Άσε που είσαι στην τσίτα όλη την ώρα, μέχρι να δούμε ότι όλα είναι καλά...

Ναι, έχω, θα τις ανεβάσω αργότερα στο θέμα που άρχισα για τα μαιευτήρια Θεσσαλονίκης. Οπότε είμαστε τρεις οι Θεσσαλονικιές;

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήθελα να ξέρω αν θα κρατήσει περισσότερο από τις 2,5 ώρες της αυχενικής, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω αν θα το αντέξω... Άσε που είσαι στην τσίτα όλη την ώρα, μέχρι να δούμε ότι όλα είναι καλά...

Ναι, έχω, θα τις ανεβάσω αργότερα στο θέμα που άρχισα για τα μαιευτήρια Θεσσαλονίκης. Οπότε είμαστε τρεις οι Θεσσαλονικιές;

4 είμαστε, και το Μαράκι! 2,5 ώρες αυχενική ??? Με τίποτα!!!!Κανένα μισάωρο αυχενική..και στην β΄κάπως έτσι νομίζω.. Είμαι πολύ περίεργη για το που έκανες αυχενικη..Μπορείς να μου στείλεις πμ?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

4 είμαστε, και το Μαράκι! 2,5 ώρες αυχενική ??? Με τίποτα!!!!Κανένα μισάωρο αυχενική..και στην β΄κάπως έτσι νομίζω.. Είμαι πολύ περίεργη για το που έκανες αυχενικη..Μπορείς να μου στείλεις πμ?

λες να πέφτω τόσο έξω και να έχασα τελείως την αίσθηση του χρόνου λόγο άγχους??? :roll::roll::roll::shock::shock::shock:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Δε νομίζω, εμένα κράτησε τόσο γιατί ο μπόμπιρας δεν ξάπλωνε να μετρήσουμε σωστά το φλεβώδη πόρο. Με έβγαλε τρεις φορές έξω, μήπως πάρει θέση... Αλλά και πάλι, με έβγαλε έξω την πρώτη φορά στη 1,5 ώρα!

Ήταν λίγο ψείρας η γιατρός (εξαιρετικά σημαντικό για μένα, όταν έχουμε να κάνουμε τόσο σημαντική εξέταση), δεν έπαιρνε θέση κι ο μπέμπης, γι' αυτό! Απλώς εγώ ήμουν ακόμη με γαστρεντερίτιδα και είχα εξαντληθεί χωρίς φαγητό και νερό από το προηγ. βράδυ...

Σου έστειλα π.μ.

tt1e3

Δε νομίζω, εμένα κράτησε τόσο γιατί ο μπόμπιρας δεν ξάπλωνε να μετρήσουμε σωστά το φλεβώδη πόρο. Με έβγαλε τρεις φορές έξω, μήπως πάρει θέση... Αλλά και πάλι, με έβγαλε έξω την πρώτη φορά στη 1,5 ώρα!

Ήταν λίγο ψείρας η γιατρός (εξαιρετικά σημαντικό για μένα, όταν έχουμε να κάνουμε τόσο σημαντική εξέταση), δεν έπαιρνε θέση κι ο μπέμπης, γι' αυτό! Απλώς εγώ ήμουν ακόμη με γαστρεντερίτιδα και είχα εξαντληθεί χωρίς φαγητό και νερό από το προηγ. βράδυ...

Σου έστειλα π.μ.

Ααα γι'αυτό! Μα λέω κι εγώ 2,5 ώρες στην αυχενική;; Εμείς περίπου μισάωρο! Αλλά λογικό άμα δεν είχε τη σωστή θέση το μωράκι..

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Ααα γι'αυτό! Μα λέω κι εγώ 2,5 ώρες στην αυχενική;; Εμείς περίπου μισάωρο! Αλλά λογικό άμα δεν είχε τη σωστή θέση το μωράκι..

Ναι, αλλά το δικό σας μισάωρο εγώ ούτε στον ύπνο μου! Αφού με έβγαλε έξω την πρώτη φορά πάνω στη 1,5 ώρα, χωρίς να έχουμε πολυαγχωθεί με τη συγκεκριμένη μέτρηση!

Να ήταν και πιο ψυχαγωγικός ο υπέρηχος, να το χαιρόμουν τουλάχιστον... Μες στο άγχος ήμουν να είναι όλα καλά σε καθεμία μέτρηση...

tt1e3

Didi σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση για τα μαιευτήρια!μάλλον πάλι δίκλινο.ειδικά αν κάτσει καμιά καισαρική..να σας πω επίσης ότι στην προηγούμενη γεννα δεν είχε δίκλινο την ώρα που πήγα κ μπήκα σε τρίκλινο και καλά προσωρινά.ευτυχώς ήμασταν 2 όμως οπότε παρέμεινε εκεί.βέβαια ο γιατρός μου μου είχε πει ότι έπρεπε να τον παρω τηλ αλλά εκείνη την ώρα ούτε που με ένοιαζε.πάντως να το έχετε στο νου σας.

Για τη διάρκεια της εξέτασης τώρα αν έχει καλή θέση και σε 20-30 λεπτά τελειώνει.εγώ ζήτησα να με βάλει τελευταίο ραντεβού κ μου είπε αποκλείεται!ειδικά στη β επιπεδου βάζουν νωρίς τα ραντεβού γιατί πολλές φορές μπαινοβγαινουν οι κοπέλες μέχρι να καταφέρουν να τα δουν όλα.φάτε γλυκά,αλμυρα,τα πάντα όλα πριν μπείτε για να είναι ξύπνια τα νινακια!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Ναι, αλλά το δικό σας μισάωρο εγώ ούτε στον ύπνο μου! Αφού με έβγαλε έξω την πρώτη φορά πάνω στη 1,5 ώρα, χωρίς να έχουμε πολυαγχωθεί με τη συγκεκριμένη μέτρηση!

Να ήταν και πιο ψυχαγωγικός ο υπέρηχος, να το χαιρόμουν τουλάχιστον... Μες στο άγχος ήμουν να είναι όλα καλά σε καθεμία μέτρηση...

Όντως το άγχος με αυτές τις εξετάσεις δεν συγκρίνεται! Που να έχεις και αναμονή κιόλας!

Για τη διάρκεια της εξέτασης τώρα αν έχει καλή θέση και σε 20-30 λεπτά τελειώνει.εγώ ζήτησα να με βάλει τελευταίο ραντεβού κ μου είπε αποκλείεται!ειδικά στη β επιπεδου βάζουν νωρίς τα ραντεβού γιατί πολλές φορές μπαινοβγαινουν οι κοπέλες μέχρι να καταφέρουν να τα δουν όλα.φάτε γλυκά,αλμυρα,τα πάντα όλα πριν μπείτε για να είναι ξύπνια τα νινακια!!!

Το διάβασα κάπου αυτό με το γλυκό!! Και αλμυρό θέλει;; Όλα θα τα φάμε!! :cool:

Κάτι άλλο που μου ήρθε... Την καμπύλη ζαχάρου την κάνουν όλες οι κοπέλες ή μόνο εάν οι μηνιαίες εξετάσεις δείξουν άνοδο;;

OkoIp3.png

Didi σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση για τα μαιευτήρια!μάλλον πάλι δίκλινο.ειδικά αν κάτσει καμιά καισαρική..να σας πω επίσης ότι στην προηγούμενη γεννα δεν είχε δίκλινο την ώρα που πήγα κ μπήκα σε τρίκλινο και καλά προσωρινά.ευτυχώς ήμασταν 2 όμως οπότε παρέμεινε εκεί.βέβαια ο γιατρός μου μου είχε πει ότι έπρεπε να τον παρω τηλ αλλά εκείνη την ώρα ούτε που με ένοιαζε.πάντως να το έχετε στο νου σας.

Τελικά όμως σε χρέωσαν δίκλινο ή τρίκλινο;

Και χυμό πορτοκάλι, αλλά να τα φάμε λίγη ώρα πριν το ραντεβού, μην ξυπνήσει το ζουζούνι, παίξει και κουραστεί μέχρι την εξέταση!

Ανδρομέδα, η καμπύλη είναι στο πρωτόκολλο για όλες πλέον νομίζω. Μάλιστα μια φίλη μου, που δεν έκανε καμπύλη, μου είπε ότι τον μπεμπάκο της τον τρύπησαν πολλές φορές τις πρώτες μέρες για να τον ελέγχουν για σάκχαρο...

tt1e3

Ανδρομέδα, η καμπύλη είναι στο πρωτόκολλο για όλες πλέον νομίζω. Μάλιστα μια φίλη μου, που δεν έκανε καμπύλη, μου είπε ότι τον μπεμπάκο της τον τρύπησαν πολλές φορές τις πρώτες μέρες για να τον ελέγχουν για σάκχαρο...

Α μάλιστα! Καλύτερα τότε! Να ξέρουμε τι μας γίνεται παρά να τρυπάνε το μπεμπάκι μετά!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Didi Με χρέωσαν 3κλινο!

Ανδρομέδα ειτε είναι στο πρωτόκολλο είτε όχι πρέπει να γίνεται γιατί είναι ύπουλο το άτιμο το ζάχαρο.στην απλή εξέταση εμένα ήταν πάντα χαμηλό και στην καμπύλη ζαχαρου ήταν στο ανωτατο όριο.πρόσεχα την διατροφή μου προς το τέλος.οπότε κάντε την εξέταση όλες καλού κακού.

Γλυκό έχω διαβάσει ότι θέλουν τα μωράκια αλλά ας φαμε από όλα εμείς να είμαστε μέσα :D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Didi Με χρέωσαν 3κλινο!

Ανδρομέδα ειτε είναι στο πρωτόκολλο είτε όχι πρέπει να γίνεται γιατί είναι ύπουλο το άτιμο το ζάχαρο.στην απλή εξέταση εμένα ήταν πάντα χαμηλό και στην καμπύλη ζαχαρου ήταν στο ανωτατο όριο.πρόσεχα την διατροφή μου προς το τέλος.οπότε κάντε την εξέταση όλες καλού κακού.

Γλυκό έχω διαβάσει ότι θέλουν τα μωράκια αλλά ας φαμε από όλα εμείς να είμαστε μέσα :D

Ναι το διαπίστωσα ότι είναι ύπουλο...:twisted:

Ευτυχώς τα παρακολουθούμε μήνα-μήνα...

Καλό βράδυ κορίτσια!!!

OkoIp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!!Τι κανετε;;;; Εχω μερες να μπω κ διαβαζω πολλα νεακια!!!Ευτυχως ολα καλα σε ολες μας!!!!Τι ποτα ιδιαιτερως σοβαρο!!!!!Αρχισαμε τις β επιπεδου στην ομαδουλα;;;τι καλα!!!!!Η Κασσιοπη αν δεν κανω λαθος εε;;;συγχαρητηρια που ολα ειναι καλα κ κλωτσαει ο μπεμπακος!!!!Εμενα τιποτα ακομα μονο δυο φορες ξημερωματα καταλαβα μια ανακαταταξη στην κοιλια κ τερμα....Την Τριτη ειχα παει γιατρο εγινε 280 γρ η μικρη κ μου ειπε οτι στο επομενο δεκαημερο ια αρχισει να κλωτσαει πιο δυνατα κ θα την καταλαβαινω.Ο πλακουντας ειναι πολυ ψηλα μου ειπε κ η μπεμπα απο κατω τον εχει για μαξιλαρακι,ισως για αυτο δεν την καταλαβαινω ακομα καλα!!!Β επιπεδου στις 14/5 νομιζω θα ειναι 22 εβδομαδα προς το τελος της!!!Τι καλα εσεις οι Αθηναιες θα γνωριστητε κιολας στα μαθηματα ανωδυνου !!!Τελεια!!,!Εγω εδω μοναχουλα!!!!!!!!Πολλα εγραψα παλι σας ζαλισα!!!!Φιλια σε ολες!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Stafylaki μεγάλωσε η μπεμπούλα σου μπράβο!!!Το οτι καμιά φορα ο πλακούνας λειτουργει κ σαν μαξιλαράκι ισχύει, μου το εχουν ξαναπει και ενώ τα μωράκια κινούνται κανονικά δεν τα πολυκαταλαβαίνουμε. Εμένα κάθε φορά που παίρνω το ασβέστιο πάντως με τρελαίνει στην κλοτσιά και μετά απο λίγο ηρεμεί. Δεν ξέρω αν του αρέσει που έχει γεύση πορτοκάλι ή αν δεν γουστάρει με τίποτα και το δείχνει:)

Το γιατρό θα τον ξαναδώ για κολπικό υπερ. στις 5/5 και μάλλον κι εμείς στην 22 εβδ θα πάμε για β' επιπέδου κι ελπίζω να μην με ξεπετάξει πάλι αυτή στο 10 λεπτο:?

Stafylaki μεγάλωσε η μπεμπούλα σου μπράβο!!!Το οτι καμιά φορα ο πλακούνας λειτουργει κ σαν μαξιλαράκι ισχύει, μου το εχουν ξαναπει και ενώ τα μωράκια κινούνται κανονικά δεν τα πολυκαταλαβαίνουμε. Εμένα κάθε φορά που παίρνω το ασβέστιο πάντως με τρελαίνει στην κλοτσιά και μετά απο λίγο ηρεμεί. Δεν ξέρω αν του αρέσει που έχει γεύση πορτοκάλι ή αν δεν γουστάρει με τίποτα και το δείχνει:)

Το γιατρό θα τον ξαναδώ για κολπικό υπερ. στις 5/5 και μάλλον κι εμείς στην 22 εβδ θα πάμε για β' επιπέδου κι ελπίζω να μην με ξεπετάξει πάλι αυτή στο 10 λεπτο:?

Mariposita ευχαριστω!Αυτο που λες για τον πλακουντα με καθυσυχαζει λιγο γιατι παρολο που η γιατρος λεει οτι ειναι ολα μια χαρα εγω ανυπομονω να την ακουσω να τη νιωσω!!!!!!Τι ωραια εσυ την καταλαβαινεις!!!!!Οταν με το καλο αρχισει να τρωει θα καταλαβεις αν τελικα της αρεσει το πορτοκαλακι η οχι!!!!Χαχαχα !!!Να σε ρβτησω γιατι θα κανεις κολπικο υπερυχο;;αντε να κανουμε τη β επιπεδου να πανε ολα καλα να αρχισουμε μετα τις ετοιμασιες κ τα ψωνια!!!!!!!!!!!!Συγκινουμαιιιιιιιιιιι κοριτσια δε μπορω να το πιστεψω ακομα οτι θα κανουμε μωρακι!!!!!!Αληθινο δικο μας παιδακι!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...