Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κλωτσάει πολύ!!! Είναι πολύ ζωηρός:):):) Οι γιατροί μου είπαν ότι είναι πολύ καλό αυτό:)

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας και το κουράγιο που μου δώσατε όταν δεν ήμουν στα καλά μου... Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ καλύτερα γιατί έκανα και την β' επιπέδου και έτσι μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος.

Άντε συγχαρητήρια!!!Τώρα όλα πίσω τα άσχημα ε; Και τί καλός που είναι σου δίνει συνέχεια το παρόν!! Σου έκαναν και κολπική εξέταση; Τον είδατε και 3d; Πως σου φάνηκε η εξέτσαση; Όλα θέλω να τα μάθω!!!Χαίρομαι που είσαι καλά!!! Φιλιά πολλά!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε συγχαρητήρια!!!Τώρα όλα πίσω τα άσχημα ε; Και τί καλός που είναι σου δίνει συνέχεια το παρόν!! Σου έκαναν και κολπική εξέταση; Τον είδατε και 3d; Πως σου φάνηκε η εξέτσαση; Όλα θέλω να τα μάθω!!!Χαίρομαι που είσαι καλά!!! Φιλιά πολλά!!!!

Ευχαριστώ φραουλίτσα! Κολπικό έκαν στον γιατρό μου για να δούμε καλύτερα τράχηλο και πλακούντα. 3d το είδαμε αλλά τον κανονικό τον ευχαριστιέσαι καλύτερα:) Η εξέταση ήταν λίγο αγχωτική γιατί εξετάζει τα πάντα,από νευρά, καρδιά εγκεφαλό κτλ μέχρι που μετράει δαχτυλακια και βλέπει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η γιατρός όμως πάρα πολύ καλή και γλυκιά και το έκανε πιο εύκολο. Όλα ήταν μια χαρά, μου είπε πως το μωρό μου είναι τέλειο και και πολύ ζωηρό και πως αυτό είναι πολύ καλό :):):) Ο μπέμπης μου όλο τούμπες έκανε :D:tongue::tongue::tongue: Με το καλό και στα δικά σας!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Ευχαριστώ φραουλίτσα! Κολπικό έκαν στον γιατρό μου για να δούμε καλύτερα τράχηλο και πλακούντα. 3d το είδαμε αλλά τον κανονικό τον ευχαριστιέσαι καλύτερα:) Η εξέταση ήταν λίγο αγχωτική γιατί εξετάζει τα πάντα,από νευρά, καρδιά εγκεφαλό κτλ μέχρι που μετράει δαχτυλακια και βλέπει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η γιατρός όμως πάρα πολύ καλή και γλυκιά και το έκανε πιο εύκολο. Όλα ήταν μια χαρά, μου είπε πως το μωρό μου είναι τέλειο και και πολύ ζωηρό και πως αυτό είναι πολύ καλό :):):) Ο μπέμπης μου όλο τούμπες έκανε :D:tongue::tongue::tongue: Με το καλό και στα δικά σας!!!

Μπράβο!!Τέλειος ο κούκλος σου!!!Όλα μια χαρά με το καλό να τον κρατήσεις και στα χέρια σου γερό, στην ώρα του πάντα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μπράβο!!Τέλειος ο κούκλος σου!!!Όλα μια χαρά με το καλό να τον κρατήσεις και στα χέρια σου γερό, στην ώρα του πάντα!!

Σε ευχαριστώ πολυ, επίσης κοριτσάκι μου!:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!! Χθες έκανα λάθος που σας είπα για 25-30 Ιουλίου. Και εγώ 27-30 έχω κλείσει, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε όλες όσες θα είμαστε εκεί. Πολύ χάρηκα.Και εμενα μου είπαν να ξαναπάρω αρχές Ιουλίου για το θηλασμού.Κατα τα άλλα όλα καλά. Αναμένω να το ακούσω και εγώ έστω αυτά τα φτερουγίσματα αν και έχω πρόσθιο πλακούντα και έχω διαβάσει ότι αργούμε περισσότερο να ακούουμε όσες έχουμε.Φιλιά πολλά:P:p:p:p:p

Φελισιτακι και εγω πρόσθιο πλακουντα εχω και νομίζω σιγα σιγα νιώθω χτυπηματακια! Ελπιζω να μην ειναι ιδέα μου γιατι και μένα ο γιατρός μου είπε οτι αργουμε να το ακούσουμε!

Sagia μου όπως λένε και τα υπόλοιπα κορίτσια, είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, το καλό είναι πως αντιμετωπίζεται κι εσύ το εντόπισες εγκαίρως! Οπότε μην αγχώνεσαι, κάνε τις εξετάσεις σου και γενικά να είσαι προσεκτική όπως σου είπε ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά!

Πολύ ωραία πρέπει να είναι τα ρούχα όπως τα περιγράφεις! Καλοφόρετα! Α, πάρε και ένα ζευγάρι χαμηλά παπούτσια για αργότερα που θα κουραστείς με τα τακούνια.

Μπράβο Λευκή για τα μωράκια σου! Πρέπει να είναι και μεγάλα για διδυμάκια! Και για τα 5 κιλά μη το σκέφτεσαι καν, είναι πάρα πολύ καλά αν σκεφτείς ότι εσείς είστε και τρεις!;)

Babezu θα αφήσεις το όνομά σου και ένα τηλέφωνο στον τηλεφωνητή και θα σε καλέσουν αυτοί.

Άντε μπράβο που το ένιωσες, καλές κωλοτουμπίτσες από εδώ και πέρα στο μωράκι σου :tongue:

Δεν πειράζει, ευτυχώς έκλεισες κι εσύ τις ίδιες μέρες άρα θα συναντηθούμε.

Αφού έχεις πρόσθιο πλακούντα, υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμα και θα το ακούσεις το μικρό σου κι εσύ! :D

Didi ίσως θα μπορούσες να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη μήπως μπορούσε να κάνει κάτι για τις ρωγμές, ειδικά αν σκοπεύετε να μείνετε αρκετό καιρό σ' αυτό το σπίτι, για να γίνει σωστή δουλειά και να μη χρειαστεί να βαφτεί σύντομα ξανά. Πάντως το χρώμα της vechro στρώνει πολύ καλά, εμείς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, δεν είναι ούτε ματ ούτε έντονο γυαλιστερό.

Audette και Φραουλίτσα καλή επιτυχία στους υπερήχους σας σήμερα, περιμένουμε λεπτομέρειες!

Φιλιά σε όλες και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

Σ ευχαριστω αγαπη μου! Τη Δευτέρα εχω ραντεβου, θα σας στείλω αμέσως νεα!

Κορίτσια ευχαριστώ..με ηρεμεί με τις απαντήσεις σας.και με τον άντρα μου αυτό λέμε ότι τουλάχιστον είτε το ήξερε και απλά περίμενε την εξέλιξη είτε δε το ειχε δει μόλις του είπα για τα καφέ με έστειλε για ψάξιμο.θα τον δω κ από κοντά και μετά θα βγάλω συμπέρασμα.

Λευκή μου καιρό είχες να γράψεις!χαίρομαι που είστε καλά!5 κιλά και σου φαίνονται πολλά?μια χαρά είσαι και έχεις και διδυμακια.και εγώ 3.να δεις εγώ πόσες σκέψεις κάνω για το σώμα!!ποτέ καλές πότε άσχημες..!ας είμαστε καλά μόνο κι όλα θα επανέλθουν!έχει τώρα λίγες μέρες μου κόπηκε η όρεξη.τρωω με το ζόρι κορίτσια.1-2 φορές τη μέρα.θα ξανάρθει φαντάζομαι οπότε δεν ανησυχώ!!! :D

Babezu και εγώ χθες είχα αϋπνίες 3-5 και μπορώ να πω ότι έφαγα πρώτη φορά μικρές μικρές κλωτσιτσες!!μάλλον είναι βραδινές τύπος ο μικρός!

Στη β επιπεδου μόνο υπέρηχος.σωστά τα λέει η didi

Σαγια κι εγω δυο μέρες αυπνιες τις ίδιες ακριβως ωρες! Τι πράγμα ειναι αυτο; Και μεσα σε ολα προστεθηκαν και οι καουρες! Κι εγω ομως ένιωσα σε καποια φάση μικρά χτυπηματακια οπότε χαλαλι η κούραση!:D

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Και εγώ μάλλον πρέπει να έφαγα μια κλοτσιά χτες το βράδυ, αφού είχα φάει λίγο μαρμελάδα. Ήταν δυνατή και με τρόμαξε. Νόμιζα στην αρχή ότι είναι σύσπαση, αλλά να ρωτήσω μπορεί να έχεις μόνο μία χωρίς πόνο; Γιατί δεν ξέρω, μην φαντάζομαι και βλακείες!!! Ένα άνχος που έχω συνέχεια είναι μήπως έχω συσπάσεις και δεν τις καταλαβαίνω... Όλο κάτι βρίσκω και γώ ε;

Audette μου σχετικά με το άνχος δυστυχώς είναι αυτο που λένε "αμα καείς στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι". Δυστυχώς δεν είναι εύκολα να ξεκολλήσει το μυαλό απο τις προηγούμενες δυσσάρεστες καταστάσεις.. Απλά υπομονή... Α!!!Και το ραντεβού μου είναι την Τετάρτη όχι την Δευτέρα!! Καλη επιτυχία άντε θα χαλαρώσουμε για λίγο πάλι!!!Όποτε το βλέπω κορίτσια τρελένομαι!!!Γεμίζω ευτυχία!!! Τί μας κάνουνε και είναι ακόμα μια σταλίτσα..

Sagia σε καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά αφού είναι κάτι που το εντοπίσατε και δεν φέρνει σε άμεσο κίνδυνο το μωρό σου προσπάθησε να μην ανχώνεσαι!!

Lefki για διδυμάκια μια χαρά είσαι στα κιλά!! Εγώ έχω τόσα με ένα!!!:oops:

felicitaki προς το μεσημέρι θα σε πάρουν σίγουρα και αν μιλήσεις με αυτη που μίλησα είναι πολύ καλή. Και τους είπα ότι θα γεννήσω ιδιωτικά και δεν υπήρχε πρόβλημα!!

Αυτά τα λίγα!!!Δεν ξέχασα καμία; Φιλιά σε όλες και σχετικά με την β΄επιπέδου έχω ακούσει ότι είναι πιο συναρπαστική απο την αυχενική!!!Με το καλό όλες να τα δούμε και να είναι γερά!!!

Το ίδιο ακριβως νιώθω φραουλιτσα! Καθε φορα που ειναι να παω γα υπερηχο φοβάμαι οτι κατι δεν θα παει καλα! Φυσαω και το γιαούρτι δε λες τιποτα! Μετα ομως που τη βλεπω και ακουω και τικ τικ τακ την καρδουλα της μου περνάνε ολα! Πραγματικα τεράστια ευτυχία! Αλλα οπως το λες, για λιγες μέρες ηρεμώ μετα με πιάνει πάλι αγώνια κι ανυπομονησία για τον επόμενο υπερηχο!

Τωρα όσον αφορά τις συσπασεις μεχρι κι εγω που ειναι αποδεδειγμενο υπερηχογραφικα οτι κανω, εχω απορίες! Δηλαδη υποτίθεται οτι οταν κανεις συσπασεις πονας(σαν πόνος περιόδου)! Εγω δεν ποναω, νιώθω ενα πράγμα σαν σπασμο στα πλάγια της κοιλιας! Θελω να ρωτήσω τον γιατρο μου γιατι εχω μια υποψία οτι οφείλεται σε καποιες διαταραχές που εχω με το εντερο! Απο την αλλη στο τελευταίο υπερηχο την είδε τη συσπαση ομως εγω εκείνη την στιγμή δεν ένιωθα τιποτα! Τι να πω; Εχω μπερδευτεί!:confused::confused:

Κλωτσάει πολύ!!! Είναι πολύ ζωηρός:):):) Οι γιατροί μου είπαν ότι είναι πολύ καλό αυτό:)

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας και το κουράγιο που μου δώσατε όταν δεν ήμουν στα καλά μου... Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ καλύτερα γιατί έκανα και την β' επιπέδου και έτσι μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος.

Μπραβο κασσιοπη μου! ολα καλα λοιπον!! :D:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραιαααααα!!!!:D:D:D με το καλο κορίτσι μου!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Μπράβο βρε Κασσιόπη μου! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι με τα νέα σου! Να είναι γερά τα παιδάκια μας Θεέ μου!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κασσιόπη τι ωραία νέα!!!να είναι γερό το μωράκι σου κ με το καλό κοπέλα μου να το πάρεις αγκαλίτσα!!!

Φραουλιτσα δεν κάνουν κολπικό εκτός από τις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο από όσο ξερω.εμένα π.χ θα μου έκανε τώρα στη δεύτερη για να δούμε τράχηλο μου είχε πει.συσπάσεις είναι ανησυχητικες αν γίνονται επαναλαμβανομενα νομίζω.αλλά έτσι κι αλλιώς θα καταλάβεις ότι κάτι συμβαίνει και θα το δει κι ο γιατρός σου μετά.

Ανδρομέδα ήταν η δεύτερη φορά που είχα αιματακι χωρίς αποκολληση κ μου είπε ότι μπορεί να είναι από μια κίνηση του μωρού για παράδειγμα,αλλά πρώτα ας αποκλείσουμε τα πιο σοβαρά.δεν είχα τπτ άλλο γενικότερα.

Mommy to be έχεις ακόμα συσπάσεις?τι σου έχει πει ο γιατρός γι'αυτο?πρέπει να είσαι ξαπλωμένη?

κορίτσια εσείς σε ποια εβδομάδα κλείσατε β επιπεδου?εμένα μου έκλεισε 13/5.δηλαδή θα είμαι 23η.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Σας διάβασα στα πεταχτά γιατι φιλοξενούμε κάτι φίλους και όλη μέρα είμαστε στους δρόμους....

Εύχομαι σε όλες μας να πάνε καλα τα αποτελέσματα στη β επιπέδου όπως ακριβώς πήγαν και στην Κασσιόπη....

Κορίτσια φραουλιτσα, φελισιτακι, mommy to be με πήραν τηλέφωνο απο το Έλενα και μόλις με ρωτάει για την ημερομηνία της λέω θα ήθελα αν γίνεται επειδή κλείσανε κάποιες φίλες για 27/7 να με βάλετε μαζί τους...

Μου λέει η κυρία ναι βέβαια πες μου τα στοιχεία σου ξανά και τα ονόματα απο τις φίλες σου...απάντηση: βασικά της γνώρισα απο ενα φόρουμ και δεν γνωρίζω τα πραγματικα τους ονόματα μόνο ψευδώνυμα αλλά εντάξει μου λέει δεν πειράζει...

Οποτε συνάντηση μελλουσών μαμάδων στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού...

(Επίσης δεν μου είπε για χαρτία που χρειάζονται...

Σε σας τι ειπε; )

Ποσό χαίρομαι...χιχιχιχι

Να κανονίσουμε όταν φτάνει ο καιρός να συναντηθούμε στην είσοδο να γνωρίσουμε πριν μπούμε για το μάθημα εεε;; Τι λέτε;;;

Nv6Vp2.png

κορίτσια εσείς σε ποια εβδομάδα κλείσατε β επιπεδου?εμένα μου έκλεισε 13/5.δηλαδή θα είμαι 23η.

Εμένα μου ειχε πει όταν θα είμαι στη. 21η εβδομάδα αλλά ακόμα δεν το έχουμε κλείσει....

Απο βδομάδα που έχω ραντεβού μάλλον θα το επιβεβαιώσω...

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ..με ηρεμεί με τις απαντήσεις σας.και με τον άντρα μου αυτό λέμε ότι τουλάχιστον είτε το ήξερε και απλά περίμενε την εξέλιξη είτε δε το ειχε δει μόλις του είπα για τα καφέ με έστειλε για ψάξιμο.θα τον δω κ από κοντά και μετά θα βγάλω συμπέρασμα.

Λευκή μου καιρό είχες να γράψεις!χαίρομαι που είστε καλά!5 κιλά και σου φαίνονται πολλά?μια χαρά είσαι και έχεις και διδυμακια.και εγώ 3.να δεις εγώ πόσες σκέψεις κάνω για το σώμα!!ποτέ καλές πότε άσχημες..!ας είμαστε καλά μόνο κι όλα θα επανέλθουν!έχει τώρα λίγες μέρες μου κόπηκε η όρεξη.τρωω με το ζόρι κορίτσια.1-2 φορές τη μέρα.θα ξανάρθει φαντάζομαι οπότε δεν ανησυχώ!!! :D

Babezu και εγώ χθες είχα αϋπνίες 3-5 και μπορώ να πω ότι έφαγα πρώτη φορά μικρές μικρές κλωτσιτσες!!μάλλον είναι βραδινές τύπος ο μικρός!

Στη β επιπεδου μόνο υπέρηχος.σωστά τα λέει η didi

Άντε, να έχουμε όλες μας κλωτσιές! χιχι :D

Μακάρι να μου κοβόταν κι εμένα η όρεξη, αλλά δεν το βλέπω... Έχω και τον άντρα μου που όλο με παρασέρνει, αντί να με συγκρατεί, και ήδη νιώθω τεράστια...

Μπράβο, τι όμορφα νέα, ο μπέμπης σου είναι ζωηρός από τώρα!!!

Αχ, πραγματικά είναι πολύ αγχωτικοί αυτοί οι υπέρηχοι, ενώ οι ενδιάμεσοι είναι πιο "ψυχαγωγικοί"...

Πόση ώρα κράτησε; Και πόσο σου είχε κρατήσει η αυχενική;

Κασσιόπη τι ωραία νέα!!!να είναι γερό το μωράκι σου κ με το καλό κοπέλα μου να το πάρεις αγκαλίτσα!!!

Φραουλιτσα δεν κάνουν κολπικό εκτός από τις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο από όσο ξερω.εμένα π.χ θα μου έκανε τώρα στη δεύτερη για να δούμε τράχηλο μου είχε πει.συσπάσεις είναι ανησυχητικες αν γίνονται επαναλαμβανομενα νομίζω.αλλά έτσι κι αλλιώς θα καταλάβεις ότι κάτι συμβαίνει και θα το δει κι ο γιατρός σου μετά.

Ανδρομέδα ήταν η δεύτερη φορά που είχα αιματακι χωρίς αποκολληση κ μου είπε ότι μπορεί να είναι από μια κίνηση του μωρού για παράδειγμα,αλλά πρώτα ας αποκλείσουμε τα πιο σοβαρά.δεν είχα τπτ άλλο γενικότερα.

Mommy to be έχεις ακόμα συσπάσεις?τι σου έχει πει ο γιατρός γι'αυτο?πρέπει να είσαι ξαπλωμένη?

Εμένα φοβήθηκε κάποια στιγμή που πονούσα μήπως έχω συσπάσεις και με ρωτάει κάθε φορά αν έχω πόνους περιόδου. Όσο δεν πονάω έτσι, τη βλέπω ήσυχη. Β' επιπέδου θα κάνω στην 22η εβδ.

tt1e3

Αχου μωρέ τον μπεμπουλίνο!!! Πολύ χάρηκα Κασσιόπη!!! Να είσαι αισιόδοξη, όπως είδες το μωράκι όλο τούμπες!!! ;) Ακολούθα το παράδειγμά του!!! :tongue:

Απλώς ρώτησα γιατί έχω κάτι ενοχλήσεις και μπήκα σε υποψίες..Βέβαια δεν έχω αίμα..Θα μιλήσω με το γιατρό για να δω τι παίζει..Όλα καλά θα πάνε..Πιστεύω ότι αφού έχεις τόσο καλό γιατρό δεν πρέπει να φοβάσαι!

Εγώ έχω 11/5 και νομίζω θα είμαι στην 22η.. Νομίζω 22η-24η γίνεται απ' ότι έχω διαβάσει..

OkoIp3.png

Α! Πήρα κι εγώ στο Έλενα άφησα τα στοιχεία στον τηλεφωνητή και περιμένω να με πάρουν! Όταν τους πω για τις ημερομηνίες θα νομίζουν πως κάνω πλάκα! χαχαχα

OkoIp3.png

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade.....................29/08......Αυχενική..........Αγοράκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Β' επιπέδου.......Αγοράκι
  3. Μαρία06....................06/09......Β' επιπέδου.......Κοριτσάκι
  4. audette17...................09/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  5. Ζαχίρ.........................12/09
  6. Sagia..........................12/09.......Αυχενική.........Αγοράκι
  7. mommy to be............12/09......Αυχενική.........Αγοράκι
  8. mariposita.................13/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  9. aggeliki_....................15/09......Αυχενική..........Αγοράκια (*2)

10. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.........♥Κinder έκπληξη!

11. stafylaki.....................16/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  12. Babezu.......................16/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  13. s0faki..........................17/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  14. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική..........Αγοράκι
  15. Φραουλίτσα*.............20/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  16. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική.........Αγοράκι
  17. Didi89.........................22/09......Αυχενική.........Αγοράκι
  18. Jenny_bill...................23/09......♥♥♥
  19. Aggeliki83..................25/09
  20. felicitaki......................27/09......Αυχενική..........Κοριτσάκι
  21. Lefki............................08/10......Αυχενική..........Αγοράκια (*2)
  22. lolitaki78.....................09/10................................♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  23. ilektra2.......................................Αυχενική...........♥♥♥

tt1e3

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!!! :D Και στα δικά σας όμορφα νέα, γερά μωρά σε όλες μας κορίτσια!!!!

Ανδρομέδα όντως πρέπει να αρχίσω τις τούμπες γιατί τελικά ήρθαν και οι καλύτερες μέρες...:cool: DIDI, δεν κράτησα χρόνο γιατί ήμουν στη τσίτα από το άγχος μου.. Μήπως έχεις τιμές και από Διαβαλκανικό, εγώ για εκεί είμαι.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...