Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου. Πωω ελειπα κι εγώ, ειχα ερθει Αθηνα για εξετάσεις και με το που μπαινω να σας διαβάζω, μαθαίνω για την If82. Ειλικρινά δεν εχω λόγια να πω......Ευχομαι να απαλύνει ο πόνος κοριτσάκι μου και γρήγορα να ερθει ενα αλλο μωράκι να σας δώσει χαρά. Ειλικρινα κορίτσια σφύγγομαι μετο που ακουω τετοια νέα. ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ................ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

Κατα τα άλλα εχω να σας μελετήσω διεξοδικα (4 σελιδες ειναι αυτές) .

Didi καιρο ειχαμε να μάθουμε νεα σου !!! πάρε ενα φιλακι μας ελειψες εσυ και η οργάνωση σου .πολυ χρήσιμες πληροφορίες. αραγες γενναει καμια στο μητέρα. ?

Sagia μου νομιζω οτι το ποιο σημαντικό απο ολα που πρεπει να σκεφτουμε είναι οτι ο γιατρός σου ειναι γάτος και αμέσως διαπιστωσε το θεμα το οποιο απο οτι εχω διαβάσει ειναι συνηθισμένο. Φυσικα κι εγω στη θε΄ση σου θα ειχα τρελαθει απο αγχος αλλα πιστεύω οτι το σημαντικό ειναι τελικα να βρίσκει κανεις τα θέματα και να τα λύνει και στο τέλος να εχεις το μωράκι σου γερός στη αγκαλια σου !!!

Εμεις πηγαμε στο γιατρό, μας είδε και ειμαστε και οι τρείς μια χαρά. Πρωτη φορά μου ειπε ο γιατρός βάρος. ο μικρός ειναι 110 γρ και ο μεγάλος 140 !! εμ......ελεγα κι εγω του πουκι, 5 κιλά εχω πάρει κορίτσια μεχρι στιγμής......15η εβδομάδα και η κοιλια μου ειναι τεράστια ήδη. Απο τη μια στεναχωριέμαι πολυ γιατι ειναι ακομα πολυ νωρίς απο την αλλη ομως ο γιατρός μου λεει οτι για διδυμη κύηση μια χαρά τα πάμε.....

τεσπα θα δουμε ας φτάσω μεχρι τελους καλα και δεν πειραζει......θα τα χάσω.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλήμερα κορίτσια

Χθες έγραψα ποστ και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι μάλλον δε το δημοσίευσα....

Γκρρρρ....

Πήρα και γω τηλ σήμερα στο Έλενα για τα μαθήματα αλλά στο τηλέφωνο βγήκε αυτοματοποιημένο μήνυμα...

Εσείς που ξέρετε θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να κλείσουμε ημερομηνία;;;

Κατα τα αλλά χθες νομίζω ένιωσα το μπεμπακι μου για πρώτη φορά....

Τρελάθηκα απο τη χαρά μου....

Σαγια μου αφού το παρακολουθείται όλα θα πάνε καλα με τον πλακούντα...

Ξέρω ότι θ αγχώνεσαι αλλά ηρέμησε όσο γίνεται και θα δεις όλα θα πάνε καλα και θα ανεβεί όπως σου είπε ο γιατρό σου...

Λευκή μου τα μωράκια σου μεγαλώνουν...όλες αγχωνόμαστε για την αλλαγή του σώματος μας αλλά μπροστά στη χαρά που θα μας δώσουν τα μωράκια μας χαλάλι...

Nv6Vp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!! Χθες έκανα λάθος που σας είπα για 25-30 Ιουλίου. Και εγώ 27-30 έχω κλείσει, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε όλες όσες θα είμαστε εκεί. Πολύ χάρηκα.Και εμενα μου είπαν να ξαναπάρω αρχές Ιουλίου για το θηλασμού.Κατα τα άλλα όλα καλά. Αναμένω να το ακούσω και εγώ έστω αυτά τα φτερουγίσματα αν και έχω πρόσθιο πλακούντα και έχω διαβάσει ότι αργούμε περισσότερο να ακούουμε όσες έχουμε.Φιλιά πολλά:P:p:p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και αφού ολοκλήρωσα την έκθεση νούμερο 1 συνεχίζω..τα δικά μου νέα δεν τα λες ευχάριστα.πήγα στον 2ο γιατρό για τον τράχηλο κ μου είπε ότι είναι μια χαρά 3,3 αλλά αυτό που προκαλεί το αίματα είναι ο χαμηλος πλακούντας.είναι παραχειλιος μου είπε.πολύ χαμηλά κ ακουμπάει στον τράχηλο!πιθανόν να έχω συχνά αίμα.ο γιατρός μου μου είπε ότι θέλει να προσέχω,όχι σκύψιμο,καθόλου βάρος,περπάτημα..τπτ γενικότερα μόνο τα απαραίτητα και περιμένουμε να ανέβει στους επόμενους μήνες αλλιώς θα υπάρχει θέμα.απ'ολα κατάλαβα εννοούσε καισαρική αλλά θα μου ταπεινή από κοντα.αποτι διάβασα συνήθως ανεβαίνει από μόνος του αλλά το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να προσέχω τόσο..αυτά κορίτσια μου.

Sagia μου όπως λένε και τα υπόλοιπα κορίτσια, είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, το καλό είναι πως αντιμετωπίζεται κι εσύ το εντόπισες εγκαίρως! Οπότε μην αγχώνεσαι, κάνε τις εξετάσεις σου και γενικά να είσαι προσεκτική όπως σου είπε ο γιατρός και όλα θα πάνε καλά!

Didi για απορίες θα απευθυνομαστε σε σένα!!μπράβο είσαι πολύ ενημερωμένη!

Εγώ στο γενεσις πάλι.αν μπορέσεις πες μου τιμές για μονόκλινο,δίκλινο.

Αλλάζω θέμα!Κορίτσια βρήκα ρούχα.ξαφνικά εξαφανίστηκε η κοιλιά με αυτα που έβαλα!!φαίνομαι ελαφρώς πρησμενη.δε ξέρω αν χαίρομαι η όχι.. :D μαρεσει η κοιλιά μου!κορμάκι από μέσα μπεζ με μαύρη δαντελα και φούστα μπεζ μακριά πλισέ με ένα φιόγκο στο πλαι.μόνο που θα φοράω ψηλά τακούνια κ φοβάμαι αλλά θα κάνω μια θυσία.

Πολύ ωραία πρέπει να είναι τα ρούχα όπως τα περιγράφεις! Καλοφόρετα! Α, πάρε και ένα ζευγάρι χαμηλά παπούτσια για αργότερα που θα κουραστείς με τα τακούνια.

Εμεις πηγαμε στο γιατρό, μας είδε και ειμαστε και οι τρείς μια χαρά. Πρωτη φορά μου ειπε ο γιατρός βάρος. ο μικρός ειναι 110 γρ και ο μεγάλος 140 !! εμ......ελεγα κι εγω του πουκι, 5 κιλά εχω πάρει κορίτσια μεχρι στιγμής......15η εβδομάδα και η κοιλια μου ειναι τεράστια ήδη. Απο τη μια στεναχωριέμαι πολυ γιατι ειναι ακομα πολυ νωρίς απο την αλλη ομως ο γιατρός μου λεει οτι για διδυμη κύηση μια χαρά τα πάμε.....

Μπράβο Λευκή για τα μωράκια σου! Πρέπει να είναι και μεγάλα για διδυμάκια! Και για τα 5 κιλά μη το σκέφτεσαι καν, είναι πάρα πολύ καλά αν σκεφτείς ότι εσείς είστε και τρεις!;)

Καλήμερα κορίτσια

Πήρα και γω τηλ σήμερα στο Έλενα για τα μαθήματα αλλά στο τηλέφωνο βγήκε αυτοματοποιημένο μήνυμα...

Εσείς που ξέρετε θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να κλείσουμε ημερομηνία;;;

Κατα τα αλλά χθες νομίζω ένιωσα το μπεμπακι μου για πρώτη φορά....

Τρελάθηκα απο τη χαρά μου....

Babezu θα αφήσεις το όνομά σου και ένα τηλέφωνο στον τηλεφωνητή και θα σε καλέσουν αυτοί.

Άντε μπράβο που το ένιωσες, καλές κωλοτουμπίτσες από εδώ και πέρα στο μωράκι σου :tongue:

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!! Χθες έκανα λάθος που σας είπα για 25-30 Ιουλίου. Και εγώ 27-30 έχω κλείσει, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε όλες όσες θα είμαστε εκεί. Πολύ χάρηκα.Και εμενα μου είπαν να ξαναπάρω αρχές Ιουλίου για το θηλασμού.Κατα τα άλλα όλα καλά. Αναμένω να το ακούσω και εγώ έστω αυτά τα φτερουγίσματα αν και έχω πρόσθιο πλακούντα και έχω διαβάσει ότι αργούμε περισσότερο να ακούουμε όσες έχουμε.Φιλιά πολλά:P:p:p:p:p

Δεν πειράζει, ευτυχώς έκλεισες κι εσύ τις ίδιες μέρες άρα θα συναντηθούμε.

Αφού έχεις πρόσθιο πλακούντα, υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμα και θα το ακούσεις το μικρό σου κι εσύ! :D

Didi ίσως θα μπορούσες να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη μήπως μπορούσε να κάνει κάτι για τις ρωγμές, ειδικά αν σκοπεύετε να μείνετε αρκετό καιρό σ' αυτό το σπίτι, για να γίνει σωστή δουλειά και να μη χρειαστεί να βαφτεί σύντομα ξανά. Πάντως το χρώμα της vechro στρώνει πολύ καλά, εμείς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, δεν είναι ούτε ματ ούτε έντονο γυαλιστερό.

Audette και Φραουλίτσα καλή επιτυχία στους υπερήχους σας σήμερα, περιμένουμε λεπτομέρειες!

Φιλιά σε όλες και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ..με ηρεμεί με τις απαντήσεις σας.και με τον άντρα μου αυτό λέμε ότι τουλάχιστον είτε το ήξερε και απλά περίμενε την εξέλιξη είτε δε το ειχε δει μόλις του είπα για τα καφέ με έστειλε για ψάξιμο.θα τον δω κ από κοντά και μετά θα βγάλω συμπέρασμα.

Λευκή μου καιρό είχες να γράψεις!χαίρομαι που είστε καλά!5 κιλά και σου φαίνονται πολλά?μια χαρά είσαι και έχεις και διδυμακια.και εγώ 3.να δεις εγώ πόσες σκέψεις κάνω για το σώμα!!ποτέ καλές πότε άσχημες..!ας είμαστε καλά μόνο κι όλα θα επανέλθουν!έχει τώρα λίγες μέρες μου κόπηκε η όρεξη.τρωω με το ζόρι κορίτσια.1-2 φορές τη μέρα.θα ξανάρθει φαντάζομαι οπότε δεν ανησυχώ!!! :D

Babezu και εγώ χθες είχα αϋπνίες 3-5 και μπορώ να πω ότι έφαγα πρώτη φορά μικρές μικρές κλωτσιτσες!!μάλλον είναι βραδινές τύπος ο μικρός!

Στη β επιπεδου μόνο υπέρηχος.σωστά τα λέει η didi

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Και αφού ολοκλήρωσα την έκθεση νούμερο 1 συνεχίζω..τα δικά μου νέα δεν τα λες ευχάριστα.πήγα στον 2ο γιατρό για τον τράχηλο κ μου είπε ότι είναι μια χαρά 3,3 αλλά αυτό που προκαλεί το αίματα είναι ο χαμηλος πλακούντας.είναι παραχειλιος μου είπε.πολύ χαμηλά κ ακουμπάει στον τράχηλο!πιθανόν να έχω συχνά αίμα.ο γιατρός μου μου είπε ότι θέλει να προσέχω,όχι σκύψιμο,καθόλου βάρος,περπάτημα..τπτ γενικότερα μόνο τα απαραίτητα και περιμένουμε να ανέβει στους επόμενους μήνες αλλιώς θα υπάρχει θέμα.απ'ολα κατάλαβα εννοούσε καισαρική αλλά θα μου ταπεινή από κοντα.αποτι διάβασα συνήθως ανεβαίνει από μόνος του αλλά το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να προσέχω τόσο..αυτά κορίτσια μου.

Μην αγχώνεσαι προκαταβολικά κορίτσι στο 90% των περιπτώσεων ο πλακούντας ανεβάινει, τον τραβάει η μήτρα σαν μπαλόνι όσο προχωράει η εγκυμοσύνη (λόγια του γιατρού μου). Κάνε όσο μπορέις αυτά που σου είπε ο γιατρός σου. Και μην διαβάζεις τίποτα στο ιντερνετ, είναι υπερβολικά αυτά που γράφονται.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Και εγώ μάλλον πρέπει να έφαγα μια κλοτσιά χτες το βράδυ, αφού είχα φάει λίγο μαρμελάδα. Ήταν δυνατή και με τρόμαξε. Νόμιζα στην αρχή ότι είναι σύσπαση, αλλά να ρωτήσω μπορεί να έχεις μόνο μία χωρίς πόνο; Γιατί δεν ξέρω, μην φαντάζομαι και βλακείες!!! Ένα άνχος που έχω συνέχεια είναι μήπως έχω συσπάσεις και δεν τις καταλαβαίνω... Όλο κάτι βρίσκω και γώ ε;

Audette μου σχετικά με το άνχος δυστυχώς είναι αυτο που λένε "αμα καείς στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι". Δυστυχώς δεν είναι εύκολα να ξεκολλήσει το μυαλό απο τις προηγούμενες δυσσάρεστες καταστάσεις.. Απλά υπομονή... Α!!!Και το ραντεβού μου είναι την Τετάρτη όχι την Δευτέρα!! Καλη επιτυχία άντε θα χαλαρώσουμε για λίγο πάλι!!!Όποτε το βλέπω κορίτσια τρελένομαι!!!Γεμίζω ευτυχία!!! Τί μας κάνουνε και είναι ακόμα μια σταλίτσα..

Sagia σε καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά αφού είναι κάτι που το εντοπίσατε και δεν φέρνει σε άμεσο κίνδυνο το μωρό σου προσπάθησε να μην ανχώνεσαι!!

Lefki για διδυμάκια μια χαρά είσαι στα κιλά!! Εγώ έχω τόσα με ένα!!!:oops:

felicitaki προς το μεσημέρι θα σε πάρουν σίγουρα και αν μιλήσεις με αυτη που μίλησα είναι πολύ καλή. Και τους είπα ότι θα γεννήσω ιδιωτικά και δεν υπήρχε πρόβλημα!!

Αυτά τα λίγα!!!Δεν ξέχασα καμία; Φιλιά σε όλες και σχετικά με την β΄επιπέδου έχω ακούσει ότι είναι πιο συναρπαστική απο την αυχενική!!!Με το καλό όλες να τα δούμε και να είναι γερά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μην αγχώνεσαι προκαταβολικά κορίτσι στο 90% των περιπτώσεων ο πλακούντας ανεβάινει, τον τραβάει η μήτρα σαν μπαλόνι όσο προχωράει η εγκυμοσύνη (λόγια του γιατρού μου). Κάνε όσο μπορέις αυτά που σου είπε ο γιατρός σου. Και μην διαβάζεις τίποτα στο ιντερνετ, είναι υπερβολικά αυτά που γράφονται.

Τί έγινε πως είσαι; Καλά; Κλοτσάει ο δικός σου;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Μετά από καιρό είχα πολύ υλικό να διαβάσω και χαίρομαι γι'αυτό!!!

Αυτή τη βδομάδα κουράστηκα λιγάκι με διάφορα πανεπιστημιακά θέματα..Και ακόμα έχω τρεξίματα.. Ωϊμέ....

Εγώ το είδα για λίγο 3d στην αυχενική, αλλά δεν μου άρεσε, μου φαινόταν πολύ παράξενο και δεν καταλάβαινα και καλά αυτά που έβλεπα... Ναι, ξέρω, το έχω χαμένο πια! :rolleyes:

Ε στην αυχενική ήταν μικρούλι ακόμα γι'αυτό ίσως σου φάνηκε κάπως! Πιστεύω στην β' επιπέδου που θα είναι πιο σχηματισμένα να είναι ωραία!

Δε σας είπα και τα δικά μου! Την προηγ. Τετάρτη (16 και 6) είχαμε το ραντεβού μας.

Το νινί ήταν ζωηρότατο! Κουνιόταν, φτάσ

αμε στα 208 γρ. και είναι σίγουρα αγόρι!!! Συζητήσαμε πολλή ώρα με τη γιατρό μου για τα μαιευτήρια (μάλλον στο Γέννεσις καταλήγω) και τις απορίες μου. Αν δεν υπάρξει πρόβλημα, θα με κρατήσει δύο μέρες, αντί για τρεις.

Χάρηκα πολύ γιατί είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και όσα μου είπε μου φάνηκαν απολύτως λογικά (π.χ. θα είναι μαζί μου από την αρχή μέχρι το τέλος και θα με εξετάζει μόνο εκείνη, κανείς άλλος)!

Πάμε για δίκλινο δωμάτιο. Θα θέλαμε μονόκλινο (για πολλούς λόγους), αλλά δεν αξίζει τα +500 ευρώ...

Επίσης, το αγοράκι μου με κλωτσάει ήδη από τη Μ. Παρασκευή, αλλά την τελευταία εβδομάδα ανελλιπώς κάθε μέρα. Προχθές τον ένιωσε και ο μπαμπάς μας εξωτερικά!

Να χαίρεσαι τον μπεμπούλη σου!!! Όσο για το δωμάτιο συμφωνώ πως είναι πολλά τα 500+ και σκέψου μπορεί να τύχει να μην έχεις άλλη κοπέλα στο δωμάτιο όλες τις μέρες ή και καθόλου..ποτέ δεν ξέρεις!!! Αξιοποίησέ τα αλλού αυτά τα χρήματα!!! ;)

Καλημέρα σε όλες! Λοιπόν, πήρα τηλ. στο 2132051366 και άφησα όνομα και τηλέφωνο στον τηλεφωνητή για να κλείσω σεμινάρια ανώδυνου τοκετού (ψυχοπροφυλακτικά σεμινάρια τα λενε) στο Έλενας για 25-30/7 αν βρω όπως έκλεισε το felicitaki αν δεν κάνω λάθος.

Από ότι διάβασα στο ιντερνετ είναι 4 δίωρα με 5 ευρώ το μάθημα και την 5η μέρα μπορείς να ζητήσεις να παρακολουθήσεις 2ωρο σεμινάριο θηλασμού.

Το τηλ. για το σεμινάριο θηλασμού μόνο είναι 2132051360, αλλά όταν πήρα μου είπαν ότι είναι νωρίς και να πάρω κατά τον 8ο μήνα ή να συνεννοηθώ να το συνδυάσω όταν κλείσω το άλλο σεμινάριο.

Ξέρεις τί ώρες μπορώ να καλέσω;;;

Έκλεισα και γω για τα μαθήματα στο Έλενα, μια πολύ καλή κυρία!!!Της είπα για τις 25/7 και μου λέει τί έχετε πάθει με αυτη την ημερομηνία; 27/7 τα έκλεισα γιατί μου είπε ότι και η προηγούμενη κοπέλα που επικοινώνησε αυτη την ημερομηνία έκλεισε!!!Ποιο καλό κορίτσι ήταν; Θα είμαστε μάλλον μαζί!!! Πολύ ευγενική η κυρία πάντως!!!Έχω συνηθίσει να μιλάω με στριμμένους...

χαχαχα αν πάρω κι εγώ τώρα να ζητήσω αυτές τις ημερομηνίες τί θα μου πει;;; :D:D

Έχεις και τον μικρό όσο και να προσέχεις όλο και κάπου θα κουραστείς.. Προσοχή και ζήτα βοήθεια απ' όποιον μπορεί έστω για κάποιες δουλειές του σπιτιού πχ.. Να σε ρωτήσω.. Την υποψία για χαμηλό πλακούντα δημιούργησε η παρουσία του αίματος ή και κάτι άλλο; Είχες άλλο σύμπτωμα;

Didi για απορίες θα απευθυνομαστε σε σένα!!μπράβο είσαι πολύ ενημερωμένη!

Εγώ στο γενεσις πάλι.αν μπορέσεις πες μου τιμές για μονόκλινο,δίκλινο.

Αλλάζω θέμα!Κορίτσια βρήκα ρούχα.ξαφνικά εξαφανίστηκε η κοιλιά με αυτα που έβαλα!!φαίνομαι ελαφρώς πρησμενη.δε ξέρω αν χαίρομαι η όχι.. :D μαρεσει η κοιλιά μου!κορμάκι από μέσα μπεζ με μαύρη δαντελα και φούστα μπεζ μακριά πλισέ με ένα φιόγκο στο πλαι.μόνο που θα φοράω ψηλά τακούνια κ φοβάμαι αλλά θα κάνω μια θυσία.

Μεγειά τα ρούχα!!! Πολύ κομψά ακούγονται!!! Όσο για το τακούνι με προσοχή και πάρε κανένα φλατ μαζί σου! ;)

Μια χαρά είναι τα κιλά σου για δύο μωράκια και μία μαμά!!! ;) Να τα χαίρεσαι!!!

OkoIp3.png

Ξέρεις τί ώρες μπορώ να καλέσω;;;

χαχαχα αν πάρω κι εγώ τώρα να ζητήσω αυτές τις ημερομηνίες τί θα μου πει;;; :D:D

Μπορείς να καλέσεις και τώρα. Απαντάει τηλεφωνητής, αφήνεις τα στοιχεία σου και σε παίρνουν εκείνοι. Αν της πεις για τις 25/7 η γυναίκα θα τραβάει τα μαλλιά της!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Α!!!Και Sagia πολύ ωραία τα ρούχα σου τέλεια λεπτομέρια και ο φιόγκος!!Πρόσεξε με τα τακούνια, αν και εσυ έχεις και προηγούμενη εμπειρία, γιατί εγω χάνω την ισορροπία μου στο ίσιωμα!!!:shock::shock: Και τα χαμηλά σίγουρα θα τα χρειαστείς!!!Πότε με το καλό είναι ο γαμος- βάφτιση της αδελφής σου; Γιαυτό δεν τα πήρες;

zZWsp2.png398Mp3.png

Τί έγινε πως είσαι; Καλά; Κλοτσάει ο δικός σου;

Κλωτσάει πολύ!!! Είναι πολύ ζωηρός:):):) Οι γιατροί μου είπαν ότι είναι πολύ καλό αυτό:)

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας και το κουράγιο που μου δώσατε όταν δεν ήμουν στα καλά μου... Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ καλύτερα γιατί έκανα και την β' επιπέδου και έτσι μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...