Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Έκλεισα και γω για τα μαθήματα στο Έλενα, μια πολύ καλή κυρία!!!Της είπα για τις 25/7 και μου λέει τί έχετε πάθει με αυτη την ημερομηνία; 27/7 τα έκλεισα γιατί μου είπε ότι και η προηγούμενη κοπέλα που επικοινώνησε αυτη την ημερομηνία έκλεισε!!!Πιο καλό κορίτσι ήταν; Θα είμαστε μάλλον μαζί!!! Πολύ ευγενική η κυρία πάντως!!!Έχω συνηθύσει να μιλάω με στριμμένους...

Εγώ ήμουν μάλλον! Κι εγώ το ίδιο έπαθα! Όντως ευγενική αυτή η κοπέλα! Αχ, τέλεια, πολύ μου αρέσει αυτό το ραντεβού στα τυφλά! Είστε οι πρώτες μου μαμαδοφιλενάδες!!!:P

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ ήμουν μάλλον! Κι εγώ το ίδιο έπαθα! Όντως ευγενική αυτή η κοπέλα! Αχ, τέλεια, πολύ μου αρέσει αυτό το ραντεβού στα τυφλά! Είστε οι πρώτες μου μαμαδοφιλενάδες!!!:P

Τέλεια!!!Μια χαρά θα συναντηθούμε τότε να τα πούμε και απο κοντά!! Και όποια άλλα κορίτσια μπορούν και τα βολεύει πλάκα θα έχει!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??ξέχασα κιόλας όσα ήθελα να σχολιάσω!χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Μommy to be εννοείται δε ξανατρως από αυτό το μαγαζί.θέλει προσοχή..τα λέω για να τα ακούω γιατί αυτές τις μέρες το παρακαλάμε με το έτοιμο φαγητό.πολύ άνετη είμαι!για το γραφείο είχαμε κ εμείς τα ιδια.μετά από ένα χρόνο που αρχισε να παίζει ο μικρός μου έφυγαν οοοολα.πολλά στην αποθήκη και τα απαραίτητα σε βιβλιοθήκη ικεα στο σαλόνι.έφυγε το κρεβατάκι από την κρεβατοκαμαρα και κολλήσαμε δίπλα στο κρεβάτι ένα γραφειακι επίσης ικεα αρκετά μικρό αλλά δεν υπήρχε λύση.

Felicitaki συγχαρητήρια για την μπεμπούλα!

Φραουλιτσα σου την ματιά την μπεμπα Και ηρέμησε!

εγώ 3 μέρες τώρα το αισθάνομαι κάθε βραδυ επιρελους!

Didi έμαθες τιμή για μονόκλινο στο γενεσις?κ επίσης αν μπορείς να έχεις το μωρό μαζί και σε οποιοδήποτε δωμάτιο(2κλινο κλπ)?

Αχ τι καλά που θα βρεθείτε στα σεμινάρια οι αθηναιες!!!!ζηλεύω!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??ξέχασα κιόλας όσα ήθελα να σχολιάσω!χαίρομαι που είστε όλες καλά!

Μommy to be εννοείται δε ξανατρως από αυτό το μαγαζί.θέλει προσοχή..τα λέω για να τα ακούω γιατί αυτές τις μέρες το παρακαλάμε με το έτοιμο φαγητό.πολύ άνετη είμαι!για το γραφείο είχαμε κ εμείς τα ιδια.μετά από ένα χρόνο που αρχισε να παίζει ο μικρός μου έφυγαν οοοολα.πολλά στην αποθήκη και τα απαραίτητα σε βιβλιοθήκη ικεα στο σαλόνι.έφυγε το κρεβατάκι από την κρεβατοκαμαρα και κολλήσαμε δίπλα στο κρεβάτι ένα γραφειακι επίσης ικεα αρκετά μικρό αλλά δεν υπήρχε λύση.

Felicitaki συγχαρητήρια για την μπεμπούλα!

Φραουλιτσα σου την ματιά την μπεμπα Και ηρέμησε!

εγώ 3 μέρες τώρα το αισθάνομαι κάθε βραδυ επιρελους!

Didi έμαθες τιμή για μονόκλινο στο γενεσις?κ επίσης αν μπορείς να έχεις το μωρό μαζί και σε οποιοδήποτε δωμάτιο(2κλινο κλπ)?

Κατέβα και εσύ Αθήνα 4 μέρες είναι!!!:-P Την μάτιασα μάλλον την μπέμπα ή είναι τελικά ήσυχη!!!Χτες το βράδυ η αλήθεια είναι είχα λίγο άνχος και δεν κοιμήθηκα καλά αλλά οκ με πιάνει κοντά στο ραντεβού οπότε δεν παιδεύομαι πολύ... Τί να κάνω δεν μπορώ να το ελένξω... Τί ωραία που τον νιώθεις!!! Άντε να τον νιώθεις συχνά να είσαι και ήρεμη!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Και αφού ολοκλήρωσα την έκθεση νούμερο 1 συνεχίζω..τα δικά μου νέα δεν τα λες ευχάριστα.πήγα στον 2ο γιατρό για τον τράχηλο κ μου είπε ότι είναι μια χαρά 3,3 αλλά αυτό που προκαλεί το αίματα είναι ο χαμηλος πλακούντας.είναι παραχειλιος μου είπε.πολύ χαμηλά κ ακουμπάει στον τράχηλο!πιθανόν να έχω συχνά αίμα.ο γιατρός μου μου είπε ότι θέλει να προσέχω,όχι σκύψιμο,καθόλου βάρος,περπάτημα..τπτ γενικότερα μόνο τα απαραίτητα και περιμένουμε να ανέβει στους επόμενους μήνες αλλιώς θα υπάρχει θέμα.απ'ολα κατάλαβα εννοούσε καισαρική αλλά θα μου ταπεινή από κοντα.αποτι διάβασα συνήθως ανεβαίνει από μόνος του αλλά το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να προσέχω τόσο..αυτά κορίτσια μου.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Κατέβα και εσύ Αθήνα 4 μέρες είναι!!!:-P Την μάτιασα μάλλον την μπέμπα ή είναι τελικά ήσυχη!!!Χτες το βράδυ η αλήθεια είναι είχα λίγο άνχος και δεν κοιμήθηκα καλά αλλά οκ με πιάνει κοντά στο ραντεβού οπότε δεν παιδεύομαι πολύ... Τί να κάνω δεν μπορώ να το ελένξω... Τί ωραία που τον νιώθεις!!! Άντε να τον νιώθεις συχνά να είσαι και ήρεμη!!!

Φραουλιτσα μου κι εγω τη Δευτέρα εχω ξανά ραντεβου! Μαζί θα αγωνιούμε!

Τι ειναι αυτο το πράγμα μου λες;; Κοντευουμε στον 6ο και δεν μπορούμε να ησυχάσουμε! Πφφφφ!

Και αφού ολοκλήρωσα την έκθεση νούμερο 1 συνεχίζω..τα δικά μου νέα δεν τα λες ευχάριστα.πήγα στον 2ο γιατρό για τον τράχηλο κ μου είπε ότι είναι μια χαρά 3,3 αλλά αυτό που προκαλεί το αίματα είναι ο χαμηλος πλακούντας.είναι παραχειλιος μου είπε.πολύ χαμηλά κ ακουμπάει στον τράχηλο!πιθανόν να έχω συχνά αίμα.ο γιατρός μου μου είπε ότι θέλει να προσέχω,όχι σκύψιμο,καθόλου βάρος,περπάτημα..τπτ γενικότερα μόνο τα απαραίτητα και περιμένουμε να ανέβει στους επόμενους μήνες αλλιώς θα υπάρχει θέμα.απ'ολα κατάλαβα εννοούσε καισαρική αλλά θα μου ταπεινή από κοντα.αποτι διάβασα συνήθως ανεβαίνει από μόνος του αλλά το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να προσέχω τόσο..αυτά κορίτσια μου.

Το ίδιο ακριβως θέματακι εχει και μια φιλενάδα μου που ειναι στον τρίτο τωρα και ειχε καφε! Της είπε ξεκούραση και οτι ειναι πολυ πιθανό τους επόμενους μηνες να ανεβεί, οτι ακριβως δηλαδη είπε και σε σένα! Οσο μπορείς προσοχή κοριτσάκι μου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Αυτό ακριβώς έχω κι εγώ Sagia μου:? Χαμηλό πλακούντα που ακουμπάει τον τράχηλο και τα ίδια μου είπε κι εμένα, μεγάλη προσοχή. Ευτυχώς ο άντρας μου το μεσημέρι είναι σπίτι και τα αναλαμβάνει όλα (τον έχω ξεπατώσει αλλά είναι ο μόνος που υπάρχει για βοήθεια). Μην ανησυχείς καλέ, ο γιατρός μου είπε οτι στις περισσότερες περιπτώσεις στους επόμενους μήνες που μεγαλώνει η μήτρα τον παρασέρνει μαζί και ανεβαίνει. Μπορεί και να ανέβει τόσο ωστε να μπορείς για φυσιολογικό αλλιώς τι να κάνουμε, με καισαρική. Και τελευταία στιγμή μπορεί να μην γυρνούσε το μωράκι και να κάναμε ούτως η άλλως. Θέλει όμως σίγουρα ξεκούραση.

Mariposita το θυμόμουν ότι είχες θέμα και ξέχασα να το γράψω στα μηνύματα μου.ναι αλλά εσένα πότε το είδε?ο εμβρυολογος μου είπε ότι συνήθως το βλέπουμε στη β επιπεδου και ότι στην αυχενικη έτσι κι αλλιώς σε όλες είναι χαμηλος.ανεβαίνει στην πορεία.γιατί ρώτησα γιατί δε το είδαμε νωρίτερα.μήπως έπρεπε να το είχαν δει????

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Mariposita το θυμόμουν ότι είχες θέμα και ξέχασα να το γράψω στα μηνύματα μου.ναι αλλά εσένα πότε το είδε?ο εμβρυολογος μου είπε ότι συνήθως το βλέπουμε στη β επιπεδου και ότι στην αυχενικη έτσι κι αλλιώς σε όλες είναι χαμηλος.ανεβαίνει στην πορεία.γιατί ρώτησα γιατί δε το είδαμε νωρίτερα.μήπως έπρεπε να το είχαν δει????

Καλά ο γιατρός μου οχι μόνο το ήξερε νωρίτερα αλλα το είχε καταλάβει απο τον πρώτο υπέρηχο στην 7 εβδομάδα!! Μου είπε "το μωρό έχει χαμηλή εμφύτευση και είναι πιθανό αργότερα να είναι και ο πλακούντας χαμηλά γι'αυτό και θα τον παρακολουθούμε" Με το που σχηματίστηκε ο πλακούντας τσουπ, τον είδαμε στην επόμενη επίσκεψη. Καλέ φυσικά και φαίνεται νωρίτερα, μέχρι κι εγώ τον είδα στην οθόνη και μάλιστα με τον υπέρηχο κοιλίας. Τώρα θα ξαναπάω σε 15 μέρες να μου κάνει ενδοκολπικό υπερηχογράφημα για να το δούμε πιο αναλυτικά.

έμενα ο δικός μου πάντως δε μου το ανέφερε ποτε.δε μου ανέφερε γενικά τπτ για τον πλακούντα.χθες μιλησαμε τηλεφωνικά .θα δω τι θα μου πει κι από κοντά.πάντως στους υπερηχους τους μηνιαίους φαίνεται ο πλακούντας,το γράφει δηλαδή από δίπλα άρα τον έβλεπε.κατά τ'αλλα ομως τώρα που είχα το αίμα το ψάξαμε.η αλήθεια είναι ότι με μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ είδα οτι όντως μετά τη β επιπεδου το θεωρούν πρόβλημα. όμως θα ρωτήσω τον κολλητό του άντρα μου που είναι γυναικολόγος και αν μου πει ότι είναι λάθος του γιατρου κλπ αλλαγή αύριο κιόλας! συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά ανησύχησα τώρα.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα το είδε αλλά ίσως δεν ήθελε να σε τρομάξει για να έχεις καλή ψυχολογία και να μην επηρεαστείς τσαμπα σε περίπτωση που ανέβει αργότερα. Ούτε και στη νύφη μου το είπε ο δικός της κι ας είχε μικρή αιμορραγία. Βέβαια θεωρώ οτι η εγκυμονούσα πρέπει να είναι ενήμερη για όλα ωστε να προσέχει ανάλογα.

Εμείς όταν βάψαμε το σπίτι βάλαμε παντού αντιμουχλική μπογιά vechro, είναι πιο ακριβή από την απλή, αλλά είχε πολύ ωραία χρώματα. Σ' εμάς βέβαια δεν υπήρχε πρόβλημα, προληπτικά το κάναμε. Τώρα αν έχετε μεγάλο πρόβλημα με τη μούχλα, ίσως χρειάζεται κάτι άλλο.

Σήμερα τρέχαμε όλη μέρα στα μαγαζιά να δούμε για κάποιες λύσεις αποθήκευσης που θέλαμε. Περάσαμε και από πράκτικερ και ρώτησα για μπογιές. Μου είπε ότι 10 λίτρα της βέκρο (άοσμη, οικολογική, αντιμουχλική) θα μας βγει περίπου 65 ευρώ και θα μας φτάσει και για τα δύο δωμάτια που θέλουμε να βάψουμε (δύο χέρια). Οπότε τελικά δεν είναι τόοοοοοσο ακριβή. Αυτή που ανέβασε χθες η μαριποζίτα έκανε 25ε/λίτρο, γι' αυτό τρόμαξα...

Το κακό είναι ότι η μούχλα που έχουμε εμείς, αν και είναι λίγη, δεν λύνεται παρά μόνο με εξωτερική μόνωση. Αλλά καθώς είμαστε σε ενοίκιο, δεν το βλέπω να γίνεται...

Έκλεισα και γω για τα μαθήματα στο Έλενα, μια πολύ καλή κυρία!!!Της είπα για τις 25/7 και μου λέει τί έχετε πάθει με αυτη την ημερομηνία; 27/7 τα έκλεισα γιατί μου είπε ότι και η προηγούμενη κοπέλα που επικοινώνησε αυτη την ημερομηνία έκλεισε!!!Ποιο καλό κορίτσι ήταν; Θα είμαστε μάλλον μαζί!!! Πολύ ευγενική η κυρία πάντως!!!Έχω συνηθίσει να μιλάω με στριμμένους...

χαχαχα, φαντάζομαι το ύφος της που παίρνετε όλες και ζητάτε την ίδια ημερομηνία! έτσι όπως το πάτε, πριβέ θα είναι για τα κορίτσια του φόρουμ!!!

Ναι, έχω όλες τις τιμές για γέννεσις, άγ. Λουκά, Βιοκλινική και διαβαλκανικό. Θα προσπαθήσω να τα ανεβάσω.

Από αυτά που μου είπε η γιατρός μου, στο γέννεσις καταλήγω. Νομίζω ότι μπορείς να έχεις το μωρό σε όλες τις κατηγορίες δωματίων...

Αχ, κι εμένα σήμερα πολυ ήσυχος είναι και με αγχώνει... Όχι τίποτα άλλο, θα τον ξαναδώ σε ένα μήνα :(, στη β΄ επιπέδου. Ελπίζω μέχρι τότε να δίνει πιο δυναμικά το παρών.

Λοιπόν, ο χαμηλός πλακούντας, όταν κλείνει τον τράχηλο, είναι αιτία καισαρικής. Απλώς προσπαθείστε να ξεκουράζεστε όσο περισσότερο γίνεται...

tt1e3

Σίγουρα το είδε αλλά ίσως δεν ήθελε να σε τρομάξει για να έχεις καλή ψυχολογία και να μην επηρεαστείς τσαμπα σε περίπτωση που ανέβει αργότερα. Ούτε και στη νύφη μου το είπε ο δικός της κι ας είχε μικρή αιμορραγία. Βέβαια θεωρώ οτι η εγκυμονούσα πρέπει να είναι ενήμερη για όλα ωστε να προσέχει ανάλογα.

Δε ξέρω σε 2 βδομάδες θα με δει μου είπε.θα δω τι έχει να μου πει.ευχαριστώ mariposita!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Didi για απορίες θα απευθυνομαστε σε σένα!!μπράβο είσαι πολύ ενημερωμένη!

Εγώ στο γενεσις πάλι.αν μπορέσεις πες μου τιμές για μονόκλινο,δίκλινο.

Αλλάζω θέμα!Κορίτσια βρήκα ρούχα.ξαφνικά εξαφανίστηκε η κοιλιά με αυτα που έβαλα!!φαίνομαι ελαφρώς πρησμενη.δε ξέρω αν χαίρομαι η όχι.. :D μαρεσει η κοιλιά μου!κορμάκι από μέσα μπεζ με μαύρη δαντελα και φούστα μπεζ μακριά πλισέ με ένα φιόγκο στο πλαι.μόνο που θα φοράω ψηλά τακούνια κ φοβάμαι αλλά θα κάνω μια θυσία.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Didi για απορίες θα απευθυνομαστε σε σένα!!μπράβο είσαι πολύ ενημερωμένη!

Εγώ στο γενεσις πάλι.αν μπορέσεις πες μου τιμές για μονόκλινο,δίκλινο.

ΓΕΝΝΕΣΙΣ

Φυσιολογικός τοκετός (3 ημέρες)

_________ΕΟΠΥΥ___Ιδ. χρέωση_________Ημερήσια αυξομείωση

3κλινο.........960..........1.400.....................100

2Α.............1.160.........1.600.....................150

2Lux..........1.260.........1.750.....................150

1B.............1.660.........2.100.....................200

1A.............1.960.........2.400.....................200

1Lux..........2.620.........2.950.....................250

Suite.........4.170..........4.600.....................300

Πρόκειται για τιμές πακέτου μαζί με παιδιατρική παρακολούθηση (170Ε)

Επιπλέον 140Ε αμοιβή αναισθησιολόγου για ΦΤ

ΟΓΑ: επιπλέον επιβάρυνση 140Ε για ΦΤ

Καισαρική τομή (4 ημέρες)

_________ΕΟΠΥΥ___Ιδ. χρέωση_________Ημερήσια αυξομείωση

3κλινο........1.320.........1.850.....................100

2Α.............1.660.........2.300.....................150

2Lux..........1.760.........2.450.....................150

1B.............2.160.........2.850.....................200

1A.............2.460.........3.150.....................200

1Lux..........3.120.........3.650.....................250

Suite..........4.670.........5.150.....................300

Πρόκειται για τιμές πακέτου μαζί με παιδιατρική παρακολούθηση (170Ε)

Επιπλέον 160Ε αμοιβή αναισθησιολόγου για ΚΤ

ΟΓΑ: επιπλέον επιβάρυνση 180Ε για ΚΤ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Νοσήλεια, αναλώσιμα τοκετού-νεογνού-νοσηλείας
  • Καρδιοτοκογράφημα
  • Εξετάσεις νεογνού: Ομάδα αίματος, Rhesus, G6PD
  • Εξετάσεις μητέρας: ΗΚΓ, Ομάδα αίματος - Rhesus, Αιματοκρίτης, Λευκά τύπος, Ερυθρά, Αιμοπετάλια, Σάκχαρο, Χρόνος προθρομβίνης, Χρόνος μερικής θρομβοπλαστίνης, Ψευδοχοληνεστεράση, HBsAg, Αντισώματα HIV, HCV, Γενική ούρων σε προγραμματισμένη ΚΤ
  • Αναλώσιμα, φάρμακα αναισθησίας
  • Αναλώσιμα χειρουργείου (ΚΤ) & φάρμακα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Αμοιβή μαιευτήρα
  • Εργ/κός έλεγχος μεταβολικών νοσημάτων (90Ε+ΦΠΑ)
  • Έλεγχος ακοής νεογνών (20Ε)
  • ΟΦΘ έλεγχος νεογνών (20Ε)
  • Αναλώσιμα νεογνού (25Ε+ΦΠΑ)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΑΝΕΡΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ

ΦΤ (3ημ): 980

ΚΤ (4ημ): 1.380

Επιπλέον η αμοιβή του αναισθησιολόγου

Σε περίπτωση δεύτερου τοκετού στο Γέννεσις: έκπτωση 10%

....................τρίτου..................................: έκπτωση 15%

....................τέταρτου..............................: έκπτωση 20%

Σε περίπτωση τρίτου παιδιού...............: έκπτωση 10%

...................τέταρτου παιδιού και άνω: έκπτωση 15%

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...