Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαλτε και εμας στο κλαμπ των χορευταραδων!!! Οπου σταθει και βρεθει το παιδακι μου κουναει την κορμαρα του σας τη μαμα του και αυτος!!! Νεαμανουλα μου αντε καλες προετοιμασιες!!!!

Καλε τι νεκρα ειναι αυτη/?? Αγριευτηκα!!!!:rolleyes:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Tί έγινε βρε κούκλες?Πού είστε όλες χαμένες?Εμείς από χτες έχουμε επισκεψεις, ετοιμασίες, ψώνια κα.Παραγγείλαμε και τη τούρτα της, φυσικά τί άλλο?Με πριγκήπισσες αφού κι αυτή είναι μία. Την είχα και τη μικρή μαζί μου στο μαγαζί κι αυτή τη διάλεξε!:mrgreen: Κατά τ'αλλα είχαμε κι ένα δυσάρεστο περιστατικό χτες βράδυ, χτύπησε το κεφαλάκι της στη γωνία του τραπεζιού (σήμερα πήρα τα προστατευτικά η ανεπρόκοπη μανα, κατόπιν εορτής:|), κοκκίνησε όλη η περιοχή, πρήστηκε και βαθούλωσε το δέρμα σε εκίνο το σημείο με ένα μικρό αιμάτωμα (δεν βγήκε αίμα, απλά εσωτερικά ήταν). Σήμερα εμεινε το αιμάτωμα (σε μέθεθος 2 κεφάλια καρφίτσας, μικρό είναι), έφυγε το πρήξιμο. Καλά είναι η μικρή, έκλαψε ένα λεπτό και μετά ήταν και πάλι ντούρασελ. Φυσικά μίλησα με γιατρό μου είπε προσοχή για 48 ώρες και το βράδυ μαζί νανάκια αγκαλίτσα. Ευτυχώς όλα καλά.

ΠΕΖΗ τί λέει?Ξεκίνησες?Πώς ήταν η πρώτη μέρα?Πήξιμο?

yaeNp3.png

ουφ!τι καλα ερχεται ΣΚ!!χτες δεν ειδα σχεδον καθολου την ερατουλα μου ειχα 6 ωρες μαθημα πρωι μεσημερι βραδυ ...!!

εχει 2-3 μερες παλι αλλαξε προγραμμα κ δεν ξερω ποτε νυσταζει και ποτε πειναει!οποτε παλι μου κοιμηθηκε την ωρα που ηταν να φαει και θα ξυπνησει πεινωντας σαν λυκος!μαλλον πρεπει να τρωει στη 1 κ να κοιμαται στις 2.30-3 για καμια ωρα...τη βλεπω να μειωνει τον ημερησιο υπνο σε 1 φορα απο μιαμιση ωρα το πολυ!

το βραδυ ενω κοιμηθηκε απιστευτα ευκολα κ απιστευτα πολλες ωρες με μονο 2 ξυπνηματα(!!!!!!) ξυπνούσα εγω!απο συνηθεια!τη μια φορα τη βρηκα μπρουμυτα με τον ποπο πανω κ κατατρομαξα, γιατι δεν το συνηθιζει:rolleyes:....

επισης ειδα εφιαλτη οτι ειχε φτασει η βαφτιση κ δεν ειχα μπομπονιερες!!!!!!!!:o:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΠΕΖΗ καλή αρχη ευχομαι !!

Νεαμανουλα τι ηταν αυτο??ευτυχως δεν ηταν κάτι σοβαρο. Παντως στα χτυπηματα για να μην γινει καρούμπαλο το βουτυρο ειναι ενα κι ενα. Χριστινακι κατσε φρονιμα καλε να μη παιρνει τετοιες τρομαρες η μαμα αλλη φορά!!

Με το ΄καλό τα γενεθλιακια σας !!

Οι αλλες τι κανετε???

DaF τωρα σε διαβασα... τι παθαινουν κι αλλαζουν συνεχεια προγραμματα καλε??

Παντως κι εμενα εχει μειωσει υπνο τουλαχιστον 2μιση ωρες ..

Εχεις δικιιο για την πεθερα στη φωτο.. ειναι πολύ λουσού... και τσαουσα....

Παω να της δωσω γιαουρτι

Μακια σας

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Και επιτέλους πίσω στον πολιτισμό και στις φιλεναδίτσες μου!

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά, μάλλον δεν θα προλάβω να διαβάσω τα προηγούμενα καθώς είστε λαλίστατες, Χρόνια Πολλά στα ζουζουνάκια που χρόνισαν!!!! Ευτυχισμένα και καλότυχα!!!

Εμείς καλά, εγκλιματιστήκαμε στο καινούριο μας σπίτι και η σχολή προχωράει, πάω έρχομαι, τι να κάνω κι εγώ...

Ετοιμαζόμαστε κι εμείς για τα γενέθλια και εννοείται οι Αθηναίες είστε καλεσμένες!!! Την παραπάνω Κυριακή θα τα κάνουμε, 31 πέφτει?

Daf κια μαριγια τέλεις οι φωτο, θα βάλω κι εγώ να σας στείλω από τα παρτυ της Ερατούς

Φιλιά πολλά

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Και ναι επεστρεψα και εγω δριμυτερη στα καθηκοντα μου! Απογευμα σημερα απο τις 2 μεχρι τις 10 και δυστυχως δεν προλαβα ουτε να καληνυχτησω το μωρακι μου και δυστυχως ετσι θα πηγαινει το προγραμμα απο δω και στο εξης:rolleyes: Αφηστε που συνηθισα στην ηρεμια του σπιτιου, παρα το τρεξιμο στον νικολη και το κεφαλι μου εγινε καζανι απο τα τηλεφωνα , τις χαιρετουρες και τα περιστατικα...αλλα δε μπορω να πω ειμαι αρκετα ορεξατη αλλα για ποσο απορω θα διαρκέσει η ξεκουραση μου και θα αρχισω να βαριεμαι..:confused:

Αυτα με τα δικα μου στα δικα σας τωρα!!

Νεμανουλα προσοχη το Χριστινακι πρεπει να βγει μια κουκλα στις φωτος..χιχιχι, περα απο την πλακα θελει προσοχη το εχουμε ξαναπει αλλα με τα μωρα ποτε δεν ξερεις.Ελπιζω να μπορεσουμε να δοκιμασουμε απο την τουρτα σας!!!:tongue:

Κατερινακι καλως ηρθες και παλι και με το καλο και τα δικα σας γενεθλια!!!

DAF μου εμενα πλεον κοιμαται μονο το μεσημερι μιαμιση ωρα και αυτο ειναι, αλλα να σου πω το θεωρω φυσιολογικο καθως πλεον δεν ειναι νινι για να τον κοιμιζω δυο φορες, τουλαχιστον ετσι ξεκουραζομαστε και εμεις το μεσημερακι και αυτος ξυπναει ορεξατος το απογευμα!!!;)

marigia αυτο με το βουτυρο το ξερω και γω.

Αυτα...λοιπον σας αφηνω γιατι εχω ξυπνημα απο τις 5 και κατι...:evil:

Καλησπέρα κοπελιές!!

Γίνομαι βαρετή το ξέρω αλλά.... πάλι έχω άρρωστη τη μεγάλη μου...:?

Θέλω να βρίσω πάρα πολύ όμως :twisted: Έχω βαρεθεί για φέτος. Αυτή τη στιγμή μόλις έχω συνέλθει και φοβάμαι οτι θα κολλήσω και πάλι :| Μα καλά τι στο καλό κάνουν στο σχολείο τα χαζά αγκαλιάζονται και φιλιούνται;; Τρώνε από το ίδιο φαγητό;;; Τα νεύρα μου!!!!

Neamanoula να το χαίρεσαι το Χριστινάκι σου!! Στα λέω προκαταβολικά μήπως και χαθώ πάλι!!

Σήμερα ήταν μέρα τούμπας και για μας!! Ξεκίνησε πρωί πρωί έπεσε από το κρεβάτι μου... με πήρε ο ύπνος για 1 λεπτό και μπουμ!! Πολύ άχρηστη μάνα θα πείτε! Οκ, το πήρα ψύχραιμα ήταν και το χαλί από κάτω. Μετά συνέχισε με τούμπες όλη την ημέρα από δω και απο κει και έκλεισε τα χεράκια 2 φορές με το συρτάρι.. :|.

Της πήρα το basic κινητάκι της Fisher Prise και τρελάθηκε!! Κάνει "Ναιιιι" όλη την ώρα! Ακόμα και όταν χτυπάει η πόρτα! Μου θυμίζει την διαφήμιση που λέει ο πιτσιρικάς "εμπροός" της hol νομίζω.. πολύ γέλιο.. Και έχει κάνει επίσης τρελό παιχνίδι με μια χάρτινη σακούλα από τα jumbo. Δοκιμάστε το!! Βάζουμε μέσα 1-2 παιχνιδάκια ή άλλα αντικείμενα, τα σέρνει σε όλο το σπίτι σαν κυρία και παιζει για ώρα μ' αυτά! Τελικά το καλύτερο παιχνίδι το κάνουν τα παιδιά με το τίποτα :tongue:

Σας αφήνω, πάω για θερμόμετρο...

Επεξεργάστηκαν by vallou

Καλημέρα!

Αν και για εμάς δεν είναι και τόσο...είχα το μωρό άρρωστο και ακόμη δε λέει να συνέλθει, οπότε δε βλέπω να γλυτώνουμε την αντιβίωση, κόλλησα κι εγώ και έχω τα μαύρα μου τα χάλια. Και το κορυφαίο, με πήραν τηλέφωνο από τη δουλειά και μου είπαν ότι δεν υλοποιηθηκε η μετάθεση μου, που σημαίνει ότι πρέπει να κατέβω Αθήνα σε ένα σπίτι άδειο.....

Κατα τα άλλα μια χαρά:?:???:

Neamanoula χρόνια πολλά στο Χριστινάκι μας, να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά!!:):) Να είναι πάντα γερή (τα χτυπηματάκια είναι πταίσματα, παρά τις δικές μας τρομάρες...)Να περάσετε υπέροχα στα γενεθλιάκια σας!;)

ΠΕΖΗ καλή αρχή στην δουλειά σου, ελπίζω οι μέρες σου να κυλάνε ήρεμα;)

Vallou μου, περαστικά σας βρε κορίτσι μου γι ακόμη μια φορά και μακαρι να μην κολλήσεις κι εσύ. Τι να κάνουμε είναι η χειρότερη εποχή τώρα, θα περάσει πού θα πάει...

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!!! ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!

Κορίτσια, γιατί δεν υπάρχει κάτι ευχάριστο στα τελευταία μηνύματα; Να ευχηθώ περαστικά κι αγύριστα στη vallou και στην Κωνσταντία και καλή αρχή στην ΠΕΖΗ για τη επιστροφή στη δουλειά!

Daf, ευχαριστώ για τις συμβουλές για το θέμα του μηχανικού. Ο άντρας μου ομως είχε μια καλύτερη ιδεα:όταν πάρουμε το σπίτι θα αναθέσουμε σε κατασκευαστική εταιρεία την ανακάινιση. Νομίζω ότι είναι καλή ιδέα, τι λες κι εσύ;

neamanoula, ο μικρός συνεχίζει τα ίδια με τον ύπνο. Το καλό είναι ότι τώρα δεν ξυπνάει καθόλου πριν τις 12 τη νύχτα, ενώ πριν λίγες μἐρες έβαζε κάτι φωνίτσες. Είναι όμως πολύ κινητικός στον ύπνο του. Νομίζω ότι περνάει "φάση περπατήματος" γιατί πλέον στέκεται μόνος του όλο και πιο πολύ και τολμάει μόνος του βηματάκια σε μικρες αποστασεις. Βέβαια αυτόλ σημαίνει πολλές τούμπες, αλλά πιστεύω ότι σε κανα μήνα θα περπατάει κανονικά και θα σταματήσει τα χτυπήματα! Μην αγχώνεσαι για το χτύπημα, θα περάσει. Εμείς έχουμε ένα σημαδάκι πάνω από το φρύδι ,η παιδίατρος όμως μας είπε ότι θα φύγει με τον καιρό. Α, και φτάσαμε τα 11 κιλά με ύψος 77 εκ. Σε μια εβδομάδα έχουμε ραντεβού και με το γαστρεντερολόγο. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να αρχίσει το μωρό μου να τρώει μοσχάρι και να του κόψω τελείως το αρνί και το κατσίκι! Και πλέον, λιωμένο το φαγητό με το πηρούνι εκτός από το κρέας που το αλέθω μέχρι να βγάλει τους τραπεζίτες. Έχει πλάκα να τον βλέπω να τρώει το φαγητό σαν εμάς, μόνο που πάλι γίνεται χάλια, κι ενώ είχα σταματήσει να του φοράω σαλιάρα, τώρα την ξανάρχισα!

Αυτά τα νέα μας. Κωνσταντία, λυπάμαι πολύ!! Γιατί δεν εγκρίθηκε η μετἀθεσή σου, αφού ο άντρας σου είναι στρατιωτικός; Θα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις πίσω με το μικρό χωρίς το σύζυγο... Τι να πω, για άλη μια φορά αποδεικνύεται πως δεν έχουμε κράτος... Καλό κουράγιο εύχομαι και πολλή πολλή υπομονή!!

ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΦΩΣ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεστε τα ζουζούνια σας. Σήμερα είχαμε μία κουραστική μέρα με το καθάρισμα και τις ετοιμασίες μιας που αύριο θα κάνουμε το παρτάκι μας!:rolleyes: Δεν το πιστεύω ότι θα σβήσει το πρωτο της κεράκι, μεγάλωσε!Αχχχ,κοριστάκι μου καλό!

vallou δεν κάνεις κανά ευχέλαιο?Μην το γελάς καθόλου!Περαστικά σας εύχομαι και σε όλα τα άρρωστα μωράκια!

gιο μου σ'ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση, να χαίρεσαι τον Παναγιωτίνο σου!:-D

yaeNp3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Να ζήσει το Χριστινάκι μας, ευτυχισμένο πάντα!!!

Εμείς σήμερα είμαστε στην πρώτη μέρα αποκοπής από το μπιμπερό, έχει αρχίσει καμία άλλη να μου πει? Ενώ έχει ποτηράκι από 6 μηνών και πίνει το νεράκι του και τώρα τελευταία και με καλαμάκι, φυσικά δεν ήθελε να πιει το γάλα σε αυτό, το πρωί ήπιε μόνο 100 και το βράδυ 60 :?

Το περίμενα βέβαια, το έχω διαβάσει ότι αυτό συμβαίνει αρχικά, οπότε δεν με έπιασε πανικός, του έδωσα να φάει και κάτι άλλο, απλά είχα αποφασίσει με τον άντρα μου να το κάνουμε μια κι έξω, δηλαδή να κοπεί και το πρωινό και το βραδινό μπουκάλο, σκέφτομαι ότι αλλιώς θα θυμάται ότι το βραδινό το ήπιε με μπιμπερό και θα είναι δύσκολο το πρωί να τον πείσω για ποτηράκι. Εσείς τι λέτε?

Πάντως είναι απίστευτο ότι 12 μηνών έχουν τόση εξάρτηση ήδη, καλά λένε ότι αν δεν το κόψεις τώρα δυσκολεύει πάρα πολύ αργότερα. Πραγματικά το είδα σήμερα σας λέω και εντυπωσιάστηκα

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Να πω και εγω τις ευχες μου παρακαλω????

Φιλεναδα μου να το χαιρεστε το κοριτσακι σας, παντα γερο και ευτυχισμενο!!!

969094cgmrn203bf.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...