Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

vallou πολλα περαστικα!!!!!!!!

(Και ένα παράπονο, εμένα με ξεχάσατε και δε μου στείλατε φωτο από τα γεννέθλιά σας...:()

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!γρηηηηηηηηηηγορα να επανορθωσω!!!!!!!!!!!!!!συγγνωμη Κωνσταντια μου!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΕΖΗ αυτά τα καπελάκια κι εγώ λέω να τα πάρω, είναι όλα τα λεφτά..χιχι..χρονια του πολλα και πάλι αφύ σήμερα είναι τα επίσημα γενέθλια του!Έβαλε χέρι στη τούρτα, 'ε??:mrgreen:Δοκίμασε?Και τί έχεις στο μπουφέ γιατί δεν καλοφαίνονται τί είναι, για δώσε καμιά ιδέα και προς τα εδω..:rolleyes:

Εννοειται φιλεναδα μου πως καπελακι ειναι σουπερ αξεσουαρ, επισης πλαστικα ποτηρακια και πιατακια να γλυτωσεις και πλυσιματα , ασε που ειναι και πιο χαριτωμενα, πανο στο σπιτι happy birthday κ.λ.π. επισης στο μπουφε μας ειχαμε απλα πραγματακια καθοτι απογευμα και επισης τα πεθερικα μου νηστευουν οποτε εφτιαξα τυροπιτακια, λουκανοπιτακια, νηστισιμα ρολινια με πατατα και επισης πιτα με πιπεριες και λαχανικα τα οποια παρηγγειλα απο φουρνο, επισης κρουασανακι αλμυρα με ζαμπον κασερι μαρουλι μαγιονεζα, και σουβλακια με μικρα κεφτεδακια. Αυτα τα απλα ειχε ο μπουφες μας, παιδικο παρτυ θεωρειται και δεν νομιζω οτι απαιτειται κατι αλλο, εκτος αν εχεις πολυ κοσμο. Τουρτα δοκιμασε ο μικρος εννοειται και εκλαιγε κιολας που δεν του διναμε και αλλο..μα αυτο το παιδι να θελει ολα τα χαζα εκτος απο τα δικα του φαγητα???:confused:

Λοιπον σας αφηνω, περιμενουμε τους νονους με τα δωρα..χιχιχι και πρεπει να ετοιμαστω..τα λεμε αυριο τωρα καθως σημερα θα εχουμε εξοδο!!! Φιλακια!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Daf σε ευχαριστώ για τις φωτό ;)(είπα κι εγώ, μου έχουν θυμώσει για κάτι τα κορίτσια...) Είστε μια πολύ όμορφη οικογένεια!!Να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!!

Κορίτσια θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι. Η βαφτηστήρα μου, μου ζήτησε για το Πάσχα παπουτσάκια Lelli Kely.Δεν ξέρω αν τα γνωρίζετε, είναι πολύ όμορφα αλλά και αρκετα τσιμπημένα (60+) Ψάχνωντας στο ίντερνετ βρήκα περσινά σχέδια στο Fena stock (οι Θεσσαλονικιές το γνωρίζετε) στη μισή τιμή. Θα πείραζε λέτε να πάρω ένα περσινό σχέδιο? Εσάς θα σας ενοχλούσε, σαν μαμά? Παρεπιπτόντως η λαμπάδα που ζήτησε είναι και αυτή ακριβούτσικη, σίγουρα 30ευρώ

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Κωνσταντία εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε εκτός βέβαια αν σου έχουν ζητήσει κάτι συγκεκριμένο, οπότε θα πρέπει να πάρεις αυτό.

Πεζη μου δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε γιατί δεν φαντάζεσαι τί έγινε πάλι με τη Χριστίνα, αυτό το παιδί δεν πρέπει να το αφήνω ούτε λεπτό μόνο του.

-Έλα λεπτάκι να βάλω το τραχανά στη σουπίτσα σου μωρό μου (ένα λεπτό είναι αρκετό για τη Χριστίνα), λέω εγώ και η μικρή είναι μόλις 1 βήμα πιο μακρυά από μένα στο χαλί της κουζίνας. Γυρνάω και τη βλέπω ότι προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω στο τραπέζι φαγητού, έχει πατήσει πάνω στα πόμολα των συρταριών (κάτω από το τραπέζι έχω συρτάρια μέχρι το έδαφος) και έχει πιάσει ένα ποτήρι γεμάτο με νερό (το οποίο φυσικά δεν ήταν ακουμπησμένο στην άκρη του τραπεζιού αλλά προς το κέντρο του) και το ρίχνει κάτω και πέφτει κι αυτή και σπάει ακριβώς στα πόδια της σε δισεκατομμύρια κομματάκια......Πρώτη κίνηση την παίρνω την τσεκάρω εξονυχιστικά, ευτυχώς δεν κόπηκε πουθενά, και μετά αρχίζει το γνωστό μάλωμα...και έβγαλα τα χαλιά και τα τίναξα στο μπαλκόνι και μάζεψα τα νερά και ηλεκτρική έβαλα 50 φορές και στα πλακάκια και στα χαλιά και η μικρή επειδή ήταν στο πάρκο τσαντίστηκε και πετούσε όλα τα παιχνίδια που είχε μέσα στους τοίχους και στη σκάλα, ξέρεις τί είναι να ανεβαίνει τη σκάλα και να σου έρχεται στο δόξα πατρί ένα πλαστικό παιχνίδι?ουτς πονάει!!Μια φορά ο μπαμπούλης μου ανέβαινε και το πέτυχε στο κεφάλι η μικρή με ένα παιχνίδι και φώναζε γελώντας - εεε, άνθρωπος έρχεται, θα μας σκοτώσεις!!

Ρε παιδιά γκρινιάζω το ξέρω αλλά είναι πάρα πολύ ζωρή.Ούτε χρονών και μου έχει σπάσει το μισό σερβίτσιο δηλ. τί θα γίνει αμα γίνει 2,3 χρονών? όταν τρώμε η μόνη της έννοια είναι πώς να τραβήξει το τραπεζομάντηλο και να τα ρίξει όλα κάτω, φανταστείτε τί γίνεται όταν την παίρνω αγκαλιά και προσπαθώ να φάω, απλά δεν γίνεται!Κι ότι ζημιές δεν φτάνει με το χέρι, προσπαθεί να τις κάνει με το πόδι!Και γενικά μπόμπιρας!Ανεβοκατεβαίνει τους καναπέδες σε χρόνο dt και σκαρφαλώνει παντού, βρίσκει τρόπους να πατήσει από το πιο χαμηλό μέχρι να φτάσει κάπου ψηλά.Πατάει πάνω στο τζάκι, μετά στο τραπεζάκι για να σκαρφαλώσει στο έπιπλο της τηλεόρασης.Σκέφτεται και βρίσκει τρόπους πιο εύκολους για αυτήν. Το θέμα είναι πώς όλη μέρα τρέχω από πίσω της για να προλάβω όσα πάει να κάνει και να μαζέψω όλες τις αταξίες και ζημιές που κάνει.Την κουζίνα της έχει ταράξει στις νέες ρυθμίσεις, το ψυγείο μονίμως ανοιχτό, ανοίγει τηλεόραση (έχει κάνει και εγγραφή βίντεο, κουτουρού τα πατάει όλα κι όμως... το θαύμα γίνεται), φυσικά τα φυτά έχουν τσουρομαδηθεί, έχει σπάσει ήδη 2 φορές το κρύσταλλο του τραπεζιού που τρώμε, τί άλλο?Αχ,ατέλειωτη η λίστα, αυτό που σκέφτομαι είναι -δεν είναι μικρή για να κάνει τόσες ζημιές?Τί θα γίνει σε κανά χρόνο δηλ?Σας έπρηξα, αλλά ήθελα κάπου να τα πω.........

yaeNp3.png

Αχ, και επαυτού να σας πω και το άλλο..σήμερα είδα ένα όνειρο ότι λέει ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί ( η Χριστίνα 3-4 χρονών) και γέννησα ένα αγοράκι και ήταν τόσο ήσυχο και κοιμόταν συνέχεια και έλεγα στο γιατρό -καλέ, τί ήσυχο παιδί είναι αυτό!Και κοιμάται κιόλας!Είναι τόσο ήσυχο που κι όταν ήμουν έγκυος ούτε καν με κλωστούσε! Ρε κορίτσια λέτε να είναι προφητικό???Το δεύτερο παιδί να είναι ήσυχο?:-D (ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται...):mrgreen:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

καλα νεαμανουλα παγωσα μεχρι να πεις οτι ηταν το παιδι καλα!!!!!τι ειναι αυτη ρεεεεε!!!!!!!:o:o:o:o:o

παντως μη φρικαρεις απο τωρα, μπορει μεγαλωνοντας και με πολυ μπλα μπλα να ειναι πιο φρονιμη, δεν ξερεις ποτε!φαινεται παιδι με τρελη ενεργεια, να κοιτας να τη διοχετευει σε αθλητισμο και ομαδικα παιχνιδια(αργοτερα, αλλα οχι κ πολυ αργοτερα, ετσι οπως εξελισσονται τα καμαρια μας), θα εξουθενωνεται και πού καιρος για ζημιες μετα:tongue:

για το ονειρο που λες, στο ευχομαι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κωνσταντια πηρε παραταση δε λες τιποτα!:mrgreen: αντε, ενα ενα θα μαζευονται και θα παει στους 15 μηνες τελικα χεχεχε!!!

ακριβα γουστα η βαφτιστηρα:tongue: μωρε ολα τα καλα παπουτσακια τοσο εχουν ομως!!δεν ξερω τη σχεση της κουμπαρας σου με τη μοδα, εγω παντως δεν θα το σκεφτομουν καν... καινουριο/παλιο μοντελο το ιδιο μου κανει!δεν τα ξεχωριζω!

τελικα ηρθες αθηνα;;;με τη ντουλαπα και τα καινουρια μου μαθηματα δεν σε πηρα καν τηλ που ηθελα!!οποτε ξανακατεβεις στειλε μνμ/πμ λιγες μερες πριν να το κανονισουμε, θελουμε πολυ να σας δουμε!!!!:-D

βαλλου εισαι καλυτερα;βρε τι εχεις παθει καλη μου;

july με το καλο η γαμοβαφτιση!!ωρε... πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω κ εγω μπομπο κτλ!!θα γινουν ολα απο μας, οποτε εχουμε λιγη δουλιτσα!

πειτε καμια πρωτοτυπη ιδεα για μπομπο!!μου αρεσε στην αρχη η κλασικη 'καραμελα', μετα αλλαξα γνωμη για την κρεμαστη μπομπο (πεζη εσυ εκανες κατι τετοιο απ'οσο θυμαμαι!), αλλα μου λειπει ενα 'κατι'...και δεν ξερω τι....!καμια βοηθεια;;;;:confused:

κοριτσια η ερατουλα μου παιρνει αγκαλιτσα τα κουκλακια της και τα κανει 'νανι-νανι', κουνιεται μπρος πισω σφιγγοντας τα!!!!!ειναι πολυ γλυκια, θα τη φαωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

επισης μαριγια μου ειχες δικιο, καθε μερα βλεπω προοδους με το περπατημα, ολο κ περισσοτερες πρωτοβουλιες!!εκει που καθεται αρχιζει κ βολταρει μες τη μεση τσουκου τσουκου πηγαινοντας οπου να ναι!!!τι πλακα που εχει!!!!:-D

neamanoula σου εύχομαι να βγει αληθινό το ονειρό σου και να είναι και προφητικό!!! Η δική μου μικρή κόρη δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη μου μα σε τίποτα ακριβώς!!! Πολύ διαφορετικά παιδιά και μπορώ να πω με σχεδόν αντίθετο χαρακτήρα.. Και σίγουρα τα δεύτερα μεγαλώνουν πολύ πιο έυκολα από τα πρωτα αφού είμαστε ήδη εκπαιδευμένες :mrgreen: Πολύ θηρίο βρε παιδί μου η Χριστινούλα σου... Μπορεί και να στρώσει μεγαλώνοντας.. τι να πω!!

Ευχαριστώ για τα περαστικά... Η αλήθεια σας έχω πρήξει με τις αρρώστιες μου φέτος... Μετά από το χαπάκωμα που κάνω μπορώ να πω οτι συνήλθα.. Ελπίζω να μη μαζέψουμε τώρα και καμια γαστρεντερίτιδα που άκουσα οτι σέρνεται :? Τελικά σε σχέση με τα παιδιά μου εγώ την περνάω πάντα χειρότερα..

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ περαστικά σας!! Προσοχή στο αυτί και στο αναπνευστικό που χτυπάει αυτή η τελευταία ίωση! Όσο για τα παπουτσάκια που λες πιστεύω οτι το παιδάκι δεν θα δώσει σημασία αν είναι φετινό σχέδιο..Μην ξεχάσεις όμως το δωράκι που δίνουν μαζί με τα παπουτσάκια, νομίζω σκιές είναι φέτος γιατί και αυτός είναι ο λόγος που σου τα ζήτησε και όχι το παπούτσι.. Πιστεψέ με, ξέρω από την κόρη μου!! Εγώ δεν ρωτάω ποτέ τι θέλει το βαφτηστήρι μου γιατί ξέρω οτι θα μπλέξω... Και πάντα αυτό που του διαλέγω τελικά του αρέσει!!

Αχ βρε Ερατούλα!!! Τι γλυκό παιδάκι!! Αυτό πάντως το κάνουν πιο μεγάλα παιδάκια... προχωρημένους σας βρίσκω!! Εμείς έχουμε μια μανία με τα τηλέφωνα, σήμερα απάντησε στο κανονικό. Το σήκωσε και είπε με ύφος "Ναιιι;;" Λύθηκα στο γέλιο.. ευτυχώς ήταν η γιαγιά μας!! Για το πάσχα λέω να της πάρω το κινητάκι της fisherPrice..

Σας καληνυχτώ... :tongue:

καλημέρα μανούλες!

τι κάνετε?εγώ γιατί δεν έχω καμμία φωτο?εεε?θα μου πείτε γιατί εσύ έστειλες?και θα έχετε δίκιο αλλά αν σας πω ότι ακόμα δεν έχω προλάβει να τις δω πόσο μάλλον να τις περάσω στο κομπιούτερ θα με πιστέψετε?πολύ τρέξιμο και ακόμα είμαστε στην αρχή!ευτηχώς βρήκα εκκλησία να μου αρέσει άντε΄να τελειώνουμε γιατί ειδικά για τη βάφτιση της μικρήσ αργήσαμε λίγο!ά ρε άτιμη οικονομική κρίση!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

marigia, ημητέρα σου είναι άξια θαυμασμού για τον αγώνα που δίνει. Μακάρι να πάνε όλα καλά να συνεχίσει έτσι και να ζήσει πολλά πολλά χρόνια ακόμη!!

neamanoula, πολύ ζωηρή η μικρή σου! Κι εύχομαι να σου βγει το όνειρο! Εγώ πάλι θέλω το 2ο κοριτσάκι, γιατί το αγοράκι μου βγήκε μπόμπιρας!! Τεσπα, έχω να σου προτείνω τα εξής: αντικατέστησε το γυαλί στο τραπέζι φαγητού με διάφανο πλαστικό, νάυιλον, εμείς έτσι το έχουμε, αρκετά κοντό όμως για να μην το φτάνει η μικρή. Μπορείς να αγοράσεις ένα μεγαλο κομμάτι και να το κόψεις εσύ στις διαστάσεις που θέλεις. Για το μεσημεριανό φαγητό, εμείς βάζουμε το Θανάση στο καρεκλάκι του να κοιτάει προς το τραπέζι, με όλα τα δικά μας πιάτα απομακρυσμένα από αυτόν, του δίνουμε μια κουτάλα ή έν παιχνίδι και σε όλη τη διάρκεια του φαγητού μας ο πατέρας του τον ταίζει μικρές μπουκιές ψωμί. Έτσι τρώμε με την ησυχία μας! Και μετά, για να πλύνουμε τα πιάτα, ή τον έχω στο καρεκλάκι -που γκρινιάζει συνήθως -ή τον αφήνω κάτω και αυτός παίζει με τα συρτάρια τη κουζίνας. Και για τον ύπνο της, μήπως, λέω, μήπως να έκανες μια κατασκευή με σίτα πάω από τα κάγκελα του κρεβατιού; Όχι πολύ ψηλή, για να μπορείς να τη βάζεις μέσα. Δεν ξέρω, έκανα απλά μια σκέψη...

Αυτά, κορίτσια, φεύγω γιατί έχω σιδέρωμα και ραντεβού με την παιδίατρο σε δυο ώρες και χίλες ερωτήσεις να της κάνω!! Α, και να βγάλω από το στόμα το Θανάση το χαρτί που βρήκε πάλι να μασουλήσει..

marigia τι καταπληκτική που είναι η κόρη σου?καλέ τι ματάρες έχει το παιδί?φτου φτου μη το ματιάσω!να τη χαίρεσαι κούκλα μου!πολύ όμορφη οικογένεια!φτου φτου και πάλι φτου!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Αχ, και επαυτού να σας πω και το άλλο..σήμερα είδα ένα όνειρο ότι λέει ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί ( η Χριστίνα 3-4 χρονών) και γέννησα ένα αγοράκι και ήταν τόσο ήσυχο και κοιμόταν συνέχεια και έλεγα στο γιατρό -καλέ, τί ήσυχο παιδί είναι αυτό!Και κοιμάται κιόλας!Είναι τόσο ήσυχο που κι όταν ήμουν έγκυος ούτε καν με κλωστούσε! Ρε κορίτσια λέτε να είναι προφητικό???Το δεύτερο παιδί να είναι ήσυχο?:-D (ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται...):mrgreen:

Σίγουρα θα είναι και δε στο λέω για να σου δώσω κουράγιο Όσοι γνωστοί μου ζορίστηκαν πολύ με τα πρώτα, τα δεύτερα τους βγήκαν αγγελούδια;) Πάντως μπορείς να βλέπεις την θετική πλευρά. Ότι δηλαδή έχεις ένα κοριτσάκι πανέξυπνο με θεαματική ανάπτυξη-και συνήθως τα ζωηρά παιδιά γίνονται τα πιο υπάκουα μεγαλώνοντας. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να τα σκέφτεσαι όλα αυτά όταν βλέπεις σιγά σιγά το σπίτι σου να γκρεμίζεται;).....

Κωνσταντια πηρε παραταση δε λες τιποτα!:mrgreen: αντε, ενα ενα θα μαζευονται και θα παει στους 15 μηνες τελικα χεχεχε!!!

ακριβα γουστα η βαφτιστηρα:tongue: μωρε ολα τα καλα παπουτσακια τοσο εχουν ομως!!δεν ξερω τη σχεση της κουμπαρας σου με τη μοδα, εγω παντως δεν θα το σκεφτομουν καν... καινουριο/παλιο μοντελο το ιδιο μου κανει!δεν τα ξεχωριζω!

τελικα ηρθες αθηνα;;;με τη ντουλαπα και τα καινουρια μου μαθηματα δεν σε πηρα καν τηλ που ηθελα!!οποτε ξανακατεβεις στειλε μνμ/πμ λιγες μερες πριν να το κανονισουμε, θελουμε πολυ να σας δουμε!!!!:-D

Όχι τελικά την γλύτωσα την Αθήνα, θα σας είχα πάρει τηλεφωνο αν είχα κατέβει;)

july με το καλο η γαμοβαφτιση!!ωρε... πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω κ εγω μπομπο κτλ!!θα γινουν ολα απο μας, οποτε εχουμε λιγη δουλιτσα!

πειτε καμια πρωτοτυπη ιδεα για μπομπο!!μου αρεσε στην αρχη η κλασικη 'καραμελα', μετα αλλαξα γνωμη για την κρεμαστη μπομπο (πεζη εσυ εκανες κατι τετοιο απ'οσο θυμαμαι!), αλλα μου λειπει ενα 'κατι'...και δεν ξερω τι....!καμια βοηθεια;;;;:confused:

Δεν ξέρω αν θυμάσαι τι είχα κάνει εγώ. Είχα πάρει ευχαρηστήρια παπυράκια για τους μεγάλους (και από όσο ξέρω στο Χαμόγελο του Παιδιού δίνεις όσα λεφτά θέλεις-και σου δίνουν και απόδειξη σα δωρεά που εκπίπτει από την εφορία, τόυλάχιστον έτσι ίσχυε....:evil::evil:). Και για τα παιδιά είχα τετράδια από τη Unisef τυλιγμένα σε καραμέλες. Και πιο φτηνά μου βγήκε και τα λεφτά δεν πήγαν χαμένα;) Αν τα καταφέρω θα σας βάλω φωτό.

κοριτσια η ερατουλα μου παιρνει αγκαλιτσα τα κουκλακια της και τα κανει 'νανι-νανι', κουνιεται μπρος πισω σφιγγοντας τα!!!!!ειναι πολυ γλυκια, θα τη φαωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρίξε και μια δαγκωματιά από εμένα;)

ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ περαστικά σας!! Προσοχή στο αυτί και στο αναπνευστικό που χτυπάει αυτή η τελευταία ίωση! Όσο για τα παπουτσάκια που λες πιστεύω οτι το παιδάκι δεν θα δώσει σημασία αν είναι φετινό σχέδιο..Μην ξεχάσεις όμως το δωράκι που δίνουν μαζί με τα παπουτσάκια, νομίζω σκιές είναι φέτος γιατί και αυτός είναι ο λόγος που σου τα ζήτησε και όχι το παπούτσι.. Πιστεψέ με, ξέρω από την κόρη μου!! Εγώ δεν ρωτάω ποτέ τι θέλει το βαφτηστήρι μου γιατί ξέρω οτι θα μπλέξω... Και πάντα αυτό που του διαλέγω τελικά του αρέσει!!

Για να έχεις μεγάλη κόρη πώς τα ξέρεις;) Κι εγώ μόνο αυτό σκέφτομαι (το δωράκι εννοώ, που δίνουν μαζί με τα παπούτσια). Ευτυχώς παλέτα με σκιές έχει η λαμπάδα που μου ζήτησε (της Hana Montana) 40 euro παρακαλώ, οπότε ελπίζω να μην της κακοφανεί;) Πάντως κι εγώ όταν είμουνα στο δημοτικό, παρόλο που η νονά μου μου αγόραζε πολύ ιδιαίτερες, για την εποχή, λαμπάδες, εγώ προτιμούσα τη λαμπάδα της Barbie που ήταν ένα απλό κερί, μόνο και μόνο γιατι είχε μια κούκλα δώρο, λες και δεν είχα καμιά 15αρια....;)

;)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλησπέρα κορίτσια!

ΣΑς ΣΤΈΛΝΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΜΟΥ. Είμαι στης αδερφής μου. Θα προσπαθήσω να μπώ ξανά για να σας διαβάσω!

ΠΕΖΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΣ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα κοπελες μου!

Νεαμανουλα δεν μπορεω να μην σχολιάσω το Χριστινάκι... Καλε τι ζουζούνα ειν αυτη?????????????????????? Πω πω παναγια μου ο Ντενις ο τρομερος στο θηλυκο του !!!! Πες μου ομως πως δεν γελάτε με τις σκανδαλιες της???Να δεις που αυτη απ το πολύ σκαρφάλωμα ψηλώνει.:lol::lol:.. Να τη χαιρεστε και με προσοχη τα ζουζουνισματα....

Καλά valou Προσκυνω... Εχεις πιάσει τον παλμό της πιτσιρικαριας ... Μα καλά απο τωρα θελουν σκιες ??? Αμα μεγαλώσουν τι θα ζηταν ? Προσωπικό μακιγιερ και στυλίστα??? Μια χαρα η μικρη , απαντα και στο τηλεφωνο :lol::lol: Τι πλακα ...

Ελαβα φωτο με μωρακια και γενεθλια και πολύ χαρηκα!! Καλε τι φατσούλες ειν αυτες?? Κουκλάκια ειναι τα μωράκια μας!!!!

jυλυ με το καλό η βαφτιση σας και περιμενουμε φωτος.

DaF τελικα οι κορες μας μοιάζουν .. κι η δικιά μου παίρνει αγκαλια τα μωράκια στον κόρφο της και τα κάνει ωωωωωωωω... Τα χα για να τα βάλει για ύπνο..Της το χει μαθει η γιαγια της να το κανει

Οσο για μπομπονιέρες ειχα δει στο φορουμ κατι πετσετες με κεντημενο το ονομα του παιδιου πανω και τυλιγμενες με κορδελες . η κοπελα ειχε πα΄ρει ραπτομηχανη αυτες τις μικρες χειροκινητες και τις ειχε κεντησει μόνη της. Αν δεν εχεις πολύ κοσμο μου φαίνεται πολύ όμορφο και πρωτότυπο.. Θα ψαξω το λινκ να στο δειξω αν το βρω...Θα σου στειλω και φωτο με το φορεμα απο μονσοον που λέγαμε ....

Αυριο παμε με συζυξ να δουμε κι εναν τριτο σταθμό για την μικρη .. Προς το παρον οι δυο που ειδαμε δεν μας αρεσαν καθολου... Θα σας πω νεοτερα.. Συνεχιζω τα μαθηματα οδηγησης τελειωσα τα σηματα και αμα δεν λυποθυμησω απο την αυπνια καλά θα είμαι..

Αυτα τα ολίγα ... Ηθελα να γραψω κι αλλα αλλά το μυαλο μου και η ωρα δεν με βοηθαν... Φιλια σας!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπερα!!!

marigia αχ κουρασμενη ε??? Ετσι λες να ειμαι και εγω απο μεθαυριο που ξεκινω δουλεια??? Καλομαθαμε στο καθισιο και αντε να μπουμε στον ισιο δρομο παλι:rolleyes:

neamanoula μου ρε συ το Χριστινιω δεν πιανεται με τιποτα ετσι?? Αντε να ηταν αγορακι το δικαιολογω αλλα κοριτσι?? Πολλη ζωηρη καλε..ευτυχως που εχει υπομονετικη μανουλα και τα αντεχει ολα αυτα!! Παντως σου ευχομαι πραγματικα το δευτερο μωρακι σας οταν με το καλο σας ερθει να ειναι το οχι το πιο ησυχο μωρο του κοσμου(συτο το καβατζωνω εγω..:tongue:) αλλα να ειναι το αμεσως επομενο ησυχο νινι!!! Μπραβο βρε μανουλα αλλα προσεχε ε..γιατι καλες οι αταξιες αλλα πολλα γινονται μακρια απο δω..:rolleyes:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μου δεν τα ξερω τα παπουτσακια που λες αλλα συμφωνω με τη vallou καλυτερα να μη ρωτας μωρε τι δωρακι θελει, εσυ κανε το καθηκον σου, απο οτι εχω δει εχεις καλο γουστο, οποτε καλυτερα κανε αυτο που εσυ θες γιατι ετσι δημιουργουνται οι προβληματισμοι μετα.. Εγω προσωπικα νομιζω οτι θα επαιρνα τα φετινα αυτη τη φορα αφου μου τα εχουν ζητησει αλλα δεν θα ξαναρωτουσα. Παντα οταν ψωνιζεις μονος σου ειναι καλυτερα ξερεις τι θελεις.

Κατερινα ευχαριστω για την ευχουλα!!!

daf τρυφερουλι μωρε το Ερατουλι..κοριτσακι με τα ολα του!!!

Εμεις ειχαμε τους νονους εδω οπως σας ειχα πει, περασαμε πολυ ωραια, βγηκαμε για φαγητακι, ποτακι χθες και για καφεδακι και βολτα στο κοσμος σημερα. Πηρε και ο μικρος τα δωρακια του και ολα μια χαρα!!! Ειναι ωραιο πραγμα να εισαι νονος παντως..το θελω πολυ και εγω να γινω καποια στιγμη!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Γεια σας τσούπρες!Μετά από ένα οχτάωρο αυπνίας και τρελού παιχνιδιού η Χριστινιώ επιτέλους κοιμήθηκε (για πόσο όμως?) και έτσι μπορεί λιγάκι κι η μαμά να σερφάρει. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις συμβουλές, η αληθεια είναι ότι δεν παίζεται αυτό το παιδί.Σήμερα καθόμασταν στο σαλόνι, είχα τηλεόραση, παίρνει το τηλεκοντρόλ κλείνει την tv, πάει στο στερεοφωνικό το ανοίγει και μόλις ξεκίνησε η μουσική άρχισε να χορεύει. Παιδιά τρελαίνεται για μουσική. Δεν είναι ανάγκη να ακούσει μουσική, αν της τραγουδήσεις ένα στίχο ξεκινάει το χορό. Τί πλάκα έχει! Εμ, το παιδί με έβλεπε από μικρούλα που ήταν, άνοιγα το στερεο και της χόρευα, έτσι χορευταρού σαν τη μαμά της!:rolleyes:

ΑΝΤΑ φιλενάδα τί κάνει ο μικρούλης σου με τον ύπνο τελικά?Όλα καλά?Το κρύσταλο του τραπεζιού το έχω αντικαταστήσει τελικά με πλεξιγλας αλλά και όταν κατάφερε να το ραγίσει εσωτερικά όταν άρπαξε το μίξερ και το κοπάνησε πάνω με δύναμη. Για τις σίτες στο κρεβάτι που λες, αυτες δεν είναι μαλακές?Γιατί εκεί στηρίζεται, πρέπει να είναι κάτι σκληρό.Για πες, από πολλές ιδέες θα βγάλω κάτι καλό.:rolleyes:

daf κι εμένα παίρνει αγκαλιά τις κούκλες της, αλλά μετά προσπαθεί να τις ξεμαλλιάσει, δεν νομίζω να το κάνει αυτό η Ερατώ?

Ναι, οι σκιές είναι με τα παππουτσάκια lelli kelly, βρε τί πάθαμε!!Σε λίγα χρόνια που θα μεγαλώσουν και θα καταλαβαίνουν θα βλέπουμε πρώτα το δώρο και μετά το προιον (όπως κάναμε κι εμείς μικρά, κι εγώ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ το απλό κεράκι ήθελα που είχε δώρο όμως μία μπάρμπι:cool:)

ΠΕΖΗ πριν πας δουλειά, ξέσκασες βλεπω. Γλέντησες και καλά έκανες!Καλή προσαρμογή από αύριο κούκλα κι εύχομαι να είναι όλα ευνοικά.

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...