Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σας!!!! Αντε και στα δικα σας παρτακια!!! Φωτος θα σας στειλω στανταρ!!!

marigia προφανως η μανουλα σου εχει καποιο σοβαρο προβλημα για να μιλας ετσι, ευχομαι αν γινεται να ειναι περαστικο και να μην ταλαιπωρειται η γυναικα. Αχ οι παλιοαρρωστιες..πλακα πλακα συγκινηθηκα με την ιστορια της Μαστροκωστα, ισως να φταιει και η συγκυρια της γεννησης, γενικα με αγγιξε η ιστορια της και ουτε που θελω να φανταστω πώς μπορει να αισθανοταν η κοπελα. Πώς τα φερνει ο Θεος καμια φορα..τουλαχιστον εχουν αρκετα χρηματα σε αντιθεση με τον περισσοτερο κοσμο και ισως μπορουν να αντιμετωπιζουν πιο δραστικα το θεμα, αλλα και παλι δεν παλευεται τετοια κατασταση. Παντως με το στηθος εχω ενα κομπλεξ, μου εχει δειξει ο γιατρος επακριβως πώς να το ελεγχω και ποτε δεν το κανω, φοβαμαι..λες και αν φοβασαι ειναι καλυτερα. Τελος παντων μακρια απο εμας και...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για το Πασχα που ρωτησε και η neamanoula και εγω το σκεφτομαι εδω και καιρο. Λογικα θα κανουμε μια αποδραση την Κυριακη του Πασχα αν δεν δουλευουμε προς τα μερη του συζυγου αλλα για την εκκλησια χλωμο το κοβω. Μαλλον με τον Νικολη θα τη βγαλουμε στο σπιτι και θα περιμενουμε τους αλλους για τη μαγειριτσα!!! Πιστευω απο του χρονου και μετα θα ειναι ετοιμος να ξενυχτησει, τωρα το θεωρω βασανιστηριο να κρατησω το παιδι ξαγρυπνο μεχρι της 12 να το σερνω στην εκκλησια μεσα στο κρυο νυχτιατικα. Αλλωστε μηπως θα καταλαβει και τιποτα?? Αφηστε που μπορει να τρομαξει με τιποτε βεγγαλικα και τετοια. Επιπλεον την Πρωτοχρονια που προσπαθησαμε να τον κρατησουμε για την αλλαγη του χρονου τελικα στις 11.30 τον εβαλα για υπνο αφου δεν αντεχε με τιποτα οποτε ... Ας ακουστουν αποψεις παρακαλω!!!!:tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου εχουμε φαει ψιλοπακετακι θα ελεγα!ο τοιχος πισω απο τη ντουλαπα της μικρης ειναι τιγκα στην υγρασια και μας μουχλιασαν ενα μαξιλαρι τετραγωνο και η καλαθουνα της στην ακρη!!δλδ παλι καλα που δεν ειχαμε βαλει ηδη στο δωματιο της τη μικρη!:o

σημερα εβγαλαν την ντουλαπα ολη και αυριο θα το κοιταξει ενας γνωστος μας συνταξιουχος μηχανικος. το λαθος ειναι του -αντε να μην πω καμια χοντρη κουβεντα- μηχανικου που ειχε αναλαβει τις επισκευες στο σπιτι μετα τη μετακομιση, και που οταν αλλαζαμε ντουλαπα δεν ειδε την υγρασια που ειχε καταστρεψει την προηγουμενη ...και να'ταν το μονο λαθος, αχρηστος ο τυπος, αχρηστος εντελως...και οσο σκεφτομαι οτι τον πηραμε μεσω γνωστου!!!!αν ειναι δυνατον...:evil:

τελοσπαντων ,κατι παιζει με διαρροη των απο πανω, θα μαθουμε αυριο....:? παντως εκει που ειχαμε ηρεμησει με τα της μετακομισης...τσουουουπ!ολο το δωματιο της ερατως διασκορπιστηκε σε παταρι, ντουλαπες, χωλ και στο δωματιο μας!!χαμος...αντε να το φτιαξουν κ αυτο να τελειωνουμε..

παραλληλα με τη ντουλαπα, μαζεψα σημερα ολη τη βεραντα για την ανοιξη, φροντισα τα φυτακια μας, αλλαξα γλαστρες σε μερικα, κλαδεψα τα περισσοτερα, συμμαζεψα τα αναριχητικα που κρεμονταν παντου...μενουν οι βιταμινες τους !τουλαχιστον εξωτερικα ειμαστε σουπερ!:mrgreen:

νεαμανουλα καλα λες εσυ για τη χριστινικοβα, η ερατω ειναι στο 19, ενω το 20 του crocodilino της ειναι απλα τεραστιο!!:o οσο για το υψος μας, χεχε, ο αντρας μου θα ηθελε να με περναει 2 εκ. , αλλα ειναι η μονιμη διαφωνια μας, εγω λεω οτι εχουμε το ιδιο υψος (1, 68 ) και δεν το παραδεχεται!!!:mrgreen:

Πεζουλα αυριο εχει τα γενεθλια ο Νικολας ή αυριο του κανεις το παρτι; γιατι το τικερακι σου αλλα λεει!:tongue: ποτε να του ευχηθουμε του παιδιου λοιπον; ελπιζω να περασετε σουπερ!!!και εννοειται στειλε φωτο!!!

κατερινα(ς)κι γιατι βρε δεν δοκιμαζεις το μαξιλαρι; που ειναι και τσεκαρισμενο;ή να βαλεις σε ζεστο νερο 1 σταγονα ευκαλυπτο να αχνιζει; καλα να περασετε θεσ/νικη!!

αντα, αν τελικα δυσκολευτει στον υπνο ή σε κατι αλλο, λογικο θα ειναι, σε αυτη την ηλικια ξερουν πολυ καλα τη ρουτινα τους και νιωθουν ασφαλεια, οποτε αν αλλαξει κατι, ταραζονται. επισης αν δεν εχουν μαθει σε μετακινησεις, ακομα περισσοτερο...οποτε μην αγχωνεσαι, να εισαι απλα προετοιμασμενη , μπορει βεβαια να κουραστει κ να κοιμηθει κ πιο ευκολα, ποτε δεν ξερεις!το καλυτερο ειναι να φυγετε πολυ πολυ νωρις, πχ 5 η ωρα...βαρβαρο για τους γονεις, αλλα πιστεψε με, εμεις που καναμε τη βλακεια 1 φορα κ ταξιδεψαμε αργα -κ φυσικα δεν την ξαναπαταμε- , ηταν πιο βαρβαρη η τσιριδα επι 5 ωρες με μικρα διαλειμματα ...:mrgreen: και περα απο την πλακα, απιστευτη ταλαιπωρια για το παιδι!!! ηταν πολυ αλλιως με την ερατω 5 μηνων που κοιμοταν του καλου καιρου και με την ερατω 9,5 που ηθελε να εξερευνα τα παντα και βαριοταν οικτρα!

κοριτσια μου, το Πασχα εμεις θα ειμαστε, καλως εχοντων των πραγματων, στη χωρα των βασκων! και πεφτουν ιδια μερα τα δυο πασχα φετος!για ξενυχτι εννοειται πως με τιποτα, αφου κοιμαται στις 9.30 αντε 10 παρα...αχ, μακαρι να τα καταφερουμε να παμε!!

marigia μου κουραγιο να έχετε όλοι και ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα.....!!σου στελνω τη θετικη μου σκεψη!!:)

Αφου σήμερα γιορτάζετε πεζη μου χρόνια σας πολλά, να τον χαίρεστε τον λεβέντη σας και να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι.

Πότε γιορτάζει κανονικά?Τρίτη?Να περάσετε τέλειααα και να κάνει ένα μεγάλο φουυυυ για να σβήσει το πρωτο του κεράκι.

daf ωρε, τί σας βρήκε, υγρασία και μούχλα δύσκολα πράγματα, ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα η κατάσταση. Παλιά είχα τέτοιο θέμα με ένα σπίτι και παθαίνω σύγχυση μόνο που ακούω τη λέξη. Να σιγουρευτείτε ότι δεν έχει μείνει τίποτα και μετά να βάλετε το παιδί μέσα.Καλά μαστορέματα!

yaeNp3.png

Βρε συ ΠΕΖΗ 15 δεν γεννήθηκε ο Νικόλας?Αύριο δηλ. Μήπως τα τικεράκια μας πάνε 2 μέρες πίσω?Γιατί?

Ναι βρε φιλεναδα μου αυριο εχουμε τα γενεθλια μας, αλλα τα τικερακια μας καθυστερουν λιγακι:rolleyes: Ευχαριστω παντως για τις ευχουλες σας!!! Ολα ειναι ετοιμα, ο παληκαρος μου κοιμαται και αναμενεται να ξυπνησει απο ωρα σε ωρα, να τον ετοιμασω για το πρωτο του κερακι!!!

daf μου πραγματικα δε θα ηθελα να ημουν στη θεση σου με τιποτα, υπομονη και ελπιζω ο μαστορας αυτη τη φορα να κανει καλα τη δουλεια του.

Σας αφηνω..φιλακια!!!

Διαφημίσεις

ΠΕΖΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΟΣ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

marigia, ό,τι κι αν συμβαίνει στη μαμά σου, εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά!

Daf, σοκαρίστηκα! Κι αυτό γιατί κι εμείς ψάχνουμε για σπίτι. Αν δεν έκανε καλή δουλειά ο μηχανικός σας που τον ξέρατε κιόλας, τι να κάνουμε κι εμείς που δεν έχουμε τέτοιες γνωριμίες... Τελικά μου φαίνεται ότι σε τέτοιες δουλειές δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη πουθενά και το σπίτι που θα αγοράσεις είναι λαχείο... Καλή υπομονή εύχομαι! Ξέρω πολύ καλά από υγρασία, ζώντας σε πόλεις που η υγρασία είναι το Νο 1 χαρακτηριστικό τους έχω μάθει να την ξεχωρίζω σε τοίχους, ταβάνια, ακόμα και σε ξύλινο πάτωμα έχω δει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το εξής: μήπως βάφτηκε ο τοίχος πριν τον δει ο μηχανικός; Η μπογιά σκεπάζει τους λεκέδες της υγρασίας, αλλά είναι θέμα χρόνου να ξαναεμφανιστούν. Δεν ξέρω τη διαδικασία, αλλά γνώμη μου είναι να το ψάξετε το θέμα με τον τοίχο γιατί δεν φεύγει έτσι απλά!

Θέλω να ευχαριστήσω όλες σας κορίτσια για τις συμβουλές σας για το ταξίδι!!

Κι επίσης θέλω να πω ότι προσωπικά δε συγκινήθηκα με την ιστορία της Μαστροκώστα. Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες με παρόμοιο πρόβλημα που δεν βγαίνουν να το διατυμπανίσουν. Και είναι βέβαιο ότι η εν λόγω είχε τους καλύτερους γιατρούς, την καλύτερη θεραπεία, την καλύτερη φροντίδα... θεωρώ λίγο προκλητικό το όλο σκηνικό, τι να πει κι ο απλός κόσμος που κάνει ουρές κάθε μέρα στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκοκείων επειδή δεν μπορεί να πληρώσει ιδιώτες γιατρούς...

Ε, αφου ειναι ετσι, ευχομαι κ εγω ΧΡΟΝΙΑΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ!!!!!!!!!!!!:D:D:D Η ευχουλα που θα κανει η μανουλα για τα πρωτα του γενεθλια, να βγει αληθινη!!!!!:D

ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια:mrgreen: ευτυχως ειχαμε καλα νεα απο τον μηχανικο (τον τωρινο) , δεν θα χρειαστει ουτε γκρεμισμα τιποτα, ουτε σκαψιμο,ουφ!!

Αντα ασε, πεσαμε σε περιπτωση μαλλον, ο τυπος ηταν μονο μοστρα και λογια , να φανταστεις δεν εβαψε τον τοιχο πισω απο την ντουλαπα γιατι "ετσι το κανουν" και αφησε ολο τον τοιχο σε μαυρα χαλια. δλδ η ντουλαπα μας ολοκαινουρια μια χαρα, αλλα τα βασικα και τα ουσιωδη, οπως να αποφυγει την υγρασια σε βορεινο τοιχο, μαλλον δεν τα ειχε διδαχτει στη σχολη του.....μαλιστα ειχε απομειναρια απο παλιοτερη μονωση, και ο μηχανικος μας τωρα ειπε οτι τουλαχιστον αυτο να αφηνε, δεν θα δημιουργουσε προβλημα!!μιλαμε για τοσο βλακας ηταν, ουτε τα βασικα!!!!!!!!!:evil: το δε μπανιο, (που το κατεστρεψε επισης) μας αφησε λεει 300 ευρω:evil: να το ξαναφτιαξουμε γιατι ο πλακας του εκανε βλακειες. και ποιος πληρωνε τον πλακα δλδ;

αν δεν βιαζομασταν να μπουμε στο σπιτι μας, θα τον ειχαμε κανονισει αναλογως τον τυπο, θα τον βαζαμε να τα ξαναφτιαξει απο την αρχη. αλλα μετα απο τοση ταλαιπωρια και κακοτεχνια, δεν θελαμε να τους δουμε στα ματια μας. και να πω οτι ηταν κακη επιλογη, μετα απο συσταση ρε γμτ!!τι να πω.....

αυτο που θα σου ελεγα παντως για την επιλογη μηχανικου 1.να δειτε παλαιοτερη δουλεια του σε φωτο πχ, για αντιστοιχη εργασια με αυτη που θελετε, και

2.να ειναι καποιας ηλικιας, για να ειναι εμπειρος . εμεις πηραμε τον νεο τον ταχα μου ορεξατο και μας βγηκε εντελως μαπα το καρπουζι!

3.να ειστε συνεχως απο πανω τους να βλεπετε τη δουλεια τους και να επεμβαινετε αδιακοπα!!!

α και συμφωνω με οσα λες για τη μαστροκωστα, κριμα ειναι η κοπελα, αλλα εχει προσβαση σε ο,τι καλυτερο, οι αλλες, οι 'ανωνυμες' ειναι που βασανιζονται διπλα....

ΠΕΖΗ τι εγινε το εσβησε ο Νικολης το κεράκι του? Να σου ζήσει και να τον χαίρεστε ευχομαι .Θελουμε φωτογραφια του ΝΙκολα δίπλα στην τούρτα!!! Εγω δεν εχω προλάβει να σας στείλω αλλα συντομως θα το κάνω.

DaF κι εμεις ειχαμε ενα θεμα με την ντουλάπα και υγρασία στο πανω πάνω ράφι και μαλιστα έιχα το καλό μου παπλωμα απο την πρόικα μου:tongue: το οποίο καταστράφηκε ... Το σπίτι ειναι με ενοίκιο κι ιδιοκτητρια όλο λέει πως θα το φτιάξει ύστερα λεει πως φτάιει ο απο πάνω και αντε να συννενοηθούν οι ιδιοκτήτες μεταξύ τους . Οπότε ρχω μονιμα το ντουλαπι αυτο ανοιχτό να αερίζεται και φυσικά δεν βάζω τίποτα μέσα.

Για την Μαστοκωστα που λετε δεν το είδα το εμαθα απ τη μαμά μου η οποία όντως συγκινήθηκε πόλύ. Παντως κορίτσια οσα λεφτά και να χεις αμα δεν έιναι να σωθείς δε σε σώνουν ουτε τα λεφτά ούτε οι καλύτεροι γιατροί. Εμεις οκ πλούσιοι δεν ημασταν ούτε ημάστε αλλά ευτυχως η μαμα μου έτυχε σε πολύ καλούς γιατρούς αν και δημόσιου νοσοκομείου που ετυχε να είναι και πανω απ ολα ανθρωπιστες. Απο 38 χρονων και εδω και 14 χρόνια παλέυει αξιοπρεπέστατα και πλεόν οι γιατροί της την έχουν παράδειγμα για να δίνουν δύναμη και κουράγιο σε άλλους ασθενεις.

Αυτα κοπέλες μου.. Αυριο Δευτερα .. ποτε περάσε το ΣΚ γαμ*το........

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αποστολη ...εξετελεσθη!!Κυριολεκτικα δλδ, σας τις εστειλα κ εγω τις φωτο με ζουζουνοΑνδριελα κ Γιωργο. Δεν "το χω" ομως και βγαζω πολυ κουνημενες, ο αντρας μου ειναι καλος σε αυτα αλλα ειχε πιασει την παρλα!μερικες ειναι απο την αδερφη μου που ειναι χειροτερη:tongue::tongue: τελοσπαντων κουκλια ειναι τα ζουζουνια οπως κ να χει!!

πεζουλα πηρα μνμ κ εχω να δηλωσω οτι ναι ειμαστε κουκουβαγιες και καλα κανουμε !!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ρε αν δεν καταλαβει η μανα γενεθλια, ποιος θα καταλαβει;;:D

αντε και στα υπολοιπα μωρακια ευχομαι υπεροχες τουρτιτσες και γελαστα μουτρακια!!!

Μαριγια μου εισαι απιστευτα δυνατη, τοσο καιρο με τετοια κατασταση.....κ δειχνεις τοσο κουραγιο!!ελπιζω πραγματικα να ξεπερασει το οποιο τωρινο προβλημα και να τα καταφερει και παλι η μαμα σου!!

φιλω σας γλυκες μανουλες!!!!:D

Πραγματικα πολυ ομορφες οι φωτο..καλα ε και πολυ παιδαρους και κοριτσαρες..γκομενακια με τα ολα τους!!!!! Φτου μας βρε θα ματιαστουμε μονες μας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και αντε περιμενουμε και εμεις φωτο απο τα υπολοιπα γενεθλια της παρεας μας!!!!

Μαριγια μου τι να πω κοπελα μου, εσεις που το ζειτε ξερετε τι περνατε και η μανουλα σου απο τοσο μικρη να δοκιμαζεται ετσι βασανο η γυναικα, απλα ευχομαι τα καλυτερα.

Οι υπολοιπες πού ειστε καλε?? Τη σκασαμε Κυριακατικα??? Αχ..σας καληνυχτω!!! Φιλακια!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοπελιες μου!!! Να μαι και πάλι!!! Είχα τρεχάματα και διάφορα άλλα όλη την εβδομάδα που πέρασε και δεν μπόρεσα καθόλου να σας μιλήσω..

ΠΕΖΗ μου Χρόνια Πολλά στο Νικολή σου!!! Με μπέρδεψες και μένα, θυμόμουν άλλη ημερομηνία..

Dafaki ταλαιπωρία με τη ντουλάπα φοβερή!!! Το έχω πάθει και εγώ στο παλιό μου σπίτι... Μουχλιάσαν όλα μας τα ρούχα... κουστούμια, δερμάτινα, μέχρι και τα νυφικά μου παπούτσια στις σόλες... Θυμάμαι τα είχα στον ήλιο εβδομάδες για να ξεμυρίσουν τελικά.. Σημασία έχει να μην κοιμάται εκεί μέσα το μικράκι σου... Υπάρχουν αλλεργίες που δημιουργούνται από τους μύκητες αυτούς και κάνουν αναπνευστικά προβλήματα. Τελικά ο παλιός είναι αλλιώς :tongue:

Μαρίγια περαστικά στη μανούλα σου!! Αν και μετά από τόσα χρόνια μάλλον αγύριστα ευτυχώς ήταν!! Η δική μου δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Και όσο για τη Μαστροκώστα μακάρι να τα καταφέρει και αυτή γιατί είναι άδικο για κάθε παιδί να στερείται τη μητέρα του... Και επίσης να σας πω ότι έχω καθυστερήσει 1 χρόνο την μαστογραφια μου και πρέπει να τσακιστώ να την κάνω σε 10 μερες περίπου χωρίς άλλη δικαιολογία!!! Σαν την ΠΕΖΗ και εγώ.. λες και αν κάτι το αποφεύγεις θα πάψει να υπάρχει...

Και μετά από αυτά λέω να σας καληνυχτήσω.. Πολλά φιλιά!!

ΠΕΖΗ μου, χρόνια πολλά στο αστεράκι σου. Να είστε πάντα χαρούμενοι και υγιεις όπως στις φετινές φωτογραφιες- και φυσικά πάντα κούκλοι:):) Η ευτυχεία σας είναι διάχυτη.

Marigia μου, στεναχωρήθηκα με τη μανούλα σου. Είναι σίγουρα άξια θαυμασμού για τη δύναμή της. Το σίγουρο είναι ότι αντλεί κουράγιο από τα παιδιά της. Εύχομαι να της μοιάσεις...

Daf το καλό της υπόθεσης με την υγρασία, είναι ότι πήρε παράταση η μετακόμιση της Ερατούς στο δωμάτιό της. Νομίζω ότι την κατάσταση μπορείς να την εκμεταλευτείς, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, που θα έχει ζέστες και θα είστε σιγουροι ότι δεν έμεινε ίχνος υγρασίας, που ευνοεί και τους μύκητες που λέει και η φιλη μας ή Vallou;)

Χώρα των Βάσκων ακούω και ζηλεύω παράφορα....μακάρι να τα καταφέρετε τελικά!!!!Α ρε Ερατώ μεγαλεία:):)

(Και ένα παράπονο, εμένα με ξεχάσατε και δε μου στείλατε φωτο από τα γεννέθλιά σας...:()

Κατά τα άλλα έχω το Βαγγελάκο άρρωστό από την Παρασκευη με γριπούλα και ταλαιπωρούμαστε μαμά και γιος- δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το μπαμπά:?- Ήρθε σε πολύ επαφή με παιδάκια την προηγούμενη βδομάδα και κάπου θα την άρπαξε....Ευτυχώς είχα τον μπαμπά μου το σκ και με βοήθησε, αλλιώς δεν την πάλευα ....

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλημέρα μανούλες τι μου κάνετε?

εγω ΄΄εχω ωραία νέα!επιτέλους κανονίσαμς για την γαμο-βάπτιση!γιούπι!είμαστε σε καλό δρόμο!

την κυριακή κλείσαμε εκκλησία για τις 5/09 και το σκ θα πάμε να δούμε για ένα μαγαζί και αν μας αρέσει θα το κλείσουμε!μόνο που αν το κλεισουμε θα κοιτάξω και σε εκείνη την περιοχή για εκκλησία γιατί αυτή που κλείσαμε δεν μου άρεσε και τόσο!

γιουπί!επιτέλυος θα το βαφτίσουμε το κακόμοιρο!σε λίγο θα τα κανόνιζε΄μόνη της όλα!αχχ είμαι τόσο χαρούμενη αλλά και αγχωμένη!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Μα τί τέλειες φωτο, τί τέλεια ζουζούνια από ΠΕΖΗ και DAF!!Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για τις φωτο, έρχεται και η δική μας η σειρά και θα σας το ανταποδωσω.:)Νομίζω είμαστε οι επόμενοι ή κάποιο άλλο ζουζούνι έχει σειρά?Παρασκευή έχουμε γενέθλια, άντε χρονίζουμε κι εμείς!:mrgreen:

ΠΕΖΗ αυτά τα καπελάκια κι εγώ λέω να τα πάρω, είναι όλα τα λεφτά..χιχι..χρονια του πολλα και πάλι αφύ σήμερα είναι τα επίσημα γενέθλια του!Έβαλε χέρι στη τούρτα, 'ε??:mrgreen:Δοκίμασε?Και τί έχεις στο μπουφέ γιατί δεν καλοφαίνονται τί είναι, για δώσε καμιά ιδέα και προς τα δω..:rolleyes:

daf η Ερατούλα πρέπει να βρηκε τη χαρά της με τόσα παιδάκια στο πάρτυ της, έ?Χαμός!!Και η Ανδριέλα και ο Γιωργάκης κουκλάκια!!

Καλέ, τί όμορφα παιδιά που έχουμε? Όλα τόσο όμορφα είναι?Αλλά θα μου πεις μωρό και άσχημο γίνεται?Δεν γίνεται...:mrgreen:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...