Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κοριτσακια μου και εσεις μου λειψατε, κακα τα ψεματα μια συνηθεια ειναι ολα οπως και αυτη η παρεουλα μας εδω. Θελω να δω τωρα που θα ξεκινησω δουλεια με το ακαταστατο ωραριο που θα εχω πώς θα σας παρακολουθω. Μη με πειτε γκρινιαρα αλλα ολα τα σκεφτομαι και κλασσικα για ολα παιδευω το μυαλουδακι μου μεχρι να δω οτι ολα κυλουν ομαλα. Δεν μου αρεσουν οι αλλαγες, μου αρεσει η ομορφη ρουτινα και οταν ανατρεπεται αυτο αγχωνομαι. Τελος παντων, οι ετοιμασιες για το παρτακι μας βαινουν καλως, σημερα εχω συμμαζεμα και καθαριοτητα και αυριο κομμωτηριο φυσικα , να καλλωπιστει και η μανουλα να βγει ωραια στις φωτογραφιες!!!;)

Απο Δευτερα περιμενω και τη νονα μας , χωρις τα παιδια ομως, την παρακαλεσα να μην τα φερει λογω ιωσεων κ.λ.π. και δεν μου αρνηθηκε, ετσι εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Κατερινακι ευχομαι να ειναι καιτι το περαστικο, να μην ταλαιπωρηθει ο μικρουλης και εσεις φυσικα, περιμενουμε νεα.

Αυτα..παω να δω το φαγακι μας..μακαρονια με κιμα σημερα που τοσο καιρο τα λιμπιζομαι!!!!Μιαμ μιαμ!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bρε καλώς τη ΠΕΖΗ, άντε που είσαι μας έλειψες!Φουλ ετοιμασίες, έ? Εγώ πάλι δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω σκεφτεί τίποτα. Τί τούρτα πήρες?Πότε θα τα κάνεις?Αυτό το σ/κ?Εγώ λέω το άλλο, κι εμείς μάλλον για οικογενειακά το βλέπω,θα δούμε!

yaeNp3.png

Bρε καλώς τη ΠΕΖΗ, άντε που είσαι μας έλειψες!Φουλ ετοιμασίες, έ? Εγώ πάλι δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω σκεφτεί τίποτα. Τί τούρτα πήρες?Πότε θα τα κάνεις?Αυτό το σ/κ?Εγώ λέω το άλλο, κι εμείς μάλλον για οικογενειακά το βλέπω,θα δούμε!

Εχεις πμ

ΠΕζουλα καλως ήρθες !! Δεν προλαβαινω να γραψω πολλά για τι πνιγομαι... αλλα παρολα αυτα μπηκα για λίγο...

Κατερινα περαστικά μωρα στον μικρουλίνη σου κι αμα [ας παιδίατρο πες τι έγινε οκ??

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ μου καλώς να ερθεις Αθηνα κι αμα ημαστε εδω θα χαρουμε να βρεθουμε . Παιζει να παμε Ναυπλιο..δεν ειναι σίγουρο αλλά για να μην χαλασω το χατηρι του συζυγου.... Οχι δεν εχουμε κάνει εμεις φωτογραφηση ακομα για περιοδικό.. και ουτε προκειται δηλ γιατι εκτος απο ομορφο το μωρο πρέπει να ειναι και ησυχο.. κι εμεις τα ξερετε τι να πω εχουμε λίγη γκρινιτσα....

DaF ωραια ιδεα για το κρεβατι δεν το χα σκεφτει.. Χαιρομαι που σας αρεσαν τα cd!!!! Ειδικά το κοιμηστερο εμεις το λατρευουμε... Αν και ειχα εναν ενδοιασμο για το "εθνικιστικό" νανουρισμα με την γυναικεια φωνη χα χα χα με επιασες νομίζω...

Σας φιλω τα λεμε Later....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κι ένα άλλο θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό και αν έχετε κάτι υπόψην σας να προτείνετε. Η Χριστινιώ το ξέρουμε είναι πρωτο μπόι :cool:, όταν ξυπνά στο κρεβάτι της κατευθείαν σηκώνεται όρθια, και αφού πατά και πάνω στις κουβέρτες και τεντώνεται στις μύτες των ποδιών, το κάγκελο της φτάνει μέχρι πάνω από την κοιλιά της. Πολλές φορές την έχω πετύχει να κοιτά κάτω το πάτωμα με τεντωμένα χέρια ένα δευτερόλεπτο πριν κάνει τη τελική βουτιά. Και φυσικά τρομάζω πολύ. Φυσικά το στρώμα τέρμα κάτω, το κάγκελο τέρμα πάνω και κάτω μαξιλάρες. Με το που την ακούω να ξυπνά τρέχω να την προλάβω. Και ρωτώ, μήπως ξέρετε αν υπάρχουν προεκτάσεις που να στρερεώνονται στα ήδη υπάρχοντα κάγκελα του κρεβατιού?Έστω να δίνει άλλα 20εκ. ύψος, είναι μεγάλη υπόθεση. Το καλοκαίρι λέω να της αλλάξω κρεβάτι, να πάρω από αυτά τα ΄πολυ χαμηλα της Ικέα με κανά προστατευτικό μπροστά.Είναι πολύ νωρίς λέτε?Το σκέφτομαι μόνο για λόγους ασφαλείας, επειδή είναι πολύ χαμηλά αυτά τα κρεβατάκια.

Όπως σου είχα πεί, έμαθα. Η κοπέλα την έβαλε τον τελευταίο μήνα αν κα ήθελε να τη βάλει νωρίτερα αλλά αντιδρούσε ο άντρας της. Της έχει βάλει και μαξιλάρια οπότε είναι ήσυχη!!

Κατα τα άλλα ο μικρός τα ίδια. Γκρίνια και χάδια....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω, χτες πήραμε και παππουτσάκια ανοιξιάτικα, τί τέλεια σχέδια υπάρχουν.Της πήρα ένα σε κρεμ-ροζ με πεταλουδίτσες, λουλουδάκια, στρασάκια και είναι τελεια, τέλεια, τέλεια.Εντωμεταξύ το νούμερο μας είναι 21-22 ανάλογα τη φόρμα του παππουτσιού και φαίνεται μεγάλο το παππουτσάκι σαν να είναι παιδιού. Αλήθεια εσάς τί νούμερο παππούτσι φοράνε?

yaeNp3.png

Όπως σου είχα πεί, έμαθα. Η κοπέλα την έβαλε τον τελευταίο μήνα αν κα ήθελε να τη βάλει νωρίτερα αλλά αντιδρούσε ο άντρας της. Της έχει βάλει και μαξιλάρια οπότε είναι ήσυχη!!

Κατα τα άλλα ο μικρός τα ίδια. Γκρίνια και χάδια....

Αχ δεν κατάλαβα. Δηλαδή την έβαλε όταν ήταν 20 μηνών?Μέχρι τότε ...αργούμε ..

yaeNp3.png

Καλησπέρα.

Ο μικρός είναι καλύτερα.:) Πήγαμε παιδίατρο και είπε ότι δεν έιναι κάτι σοβαρό, αλλά περιμένουμε. Πήραμε και ένα πόντο, 78 αλλά κιλά στα ίδια,9700.

neamanoula η κοπέλα έτσι μου είπε. Δεν συμβουλεύτηκε κάποιον, από μόνη της έτσι έκρινε. Τι να πώ, δεν ξέρω. Όσο για τα παπουτσάκια εμείς φοράμε το 20. Είστε όμως, μοντέλα! Τι ψηλή που είναι. Φτού σας. Σε σας έμοιασε;;;

Αυτά για την ώρα. Πάω στον μικρό μου και θα προσπαθήσω να μπώ και το βράδυ.

Φιλιά!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα.

Ο μικρός είναι καλύτερα.:) Πήγαμε παιδίατρο και είπε ότι δεν έιναι κάτι σοβαρό, αλλά περιμένουμε. Πήραμε και ένα πόντο, 78 αλλά κιλά στα ίδια,9700.

neamanoula η κοπέλα έτσι μου είπε. Δεν συμβουλεύτηκε κάποιον, από μόνη της έτσι έκρινε. Τι να πώ, δεν ξέρω. Όσο για τα παπουτσάκια εμείς φοράμε το 20. Είστε όμως, μοντέλα! Τι ψηλή που είναι. Φτού σας. Σε σας έμοιασε;;;

Αυτά για την ώρα. Πάω στον μικρό μου και θα προσπαθήσω να μπώ και το βράδυ.

Φιλιά!

Aχ μπράβο Κατερινιώ αφού δεν είναι κάτι σοβαρό, μπορεί και από τα δοντάκια μωρε!

Για το ύψος να σου πω, εγώ είμαι 1.72, ο σύζυγος 1.85 δεν είμαστε και ντερέκια, καλοί είμαστε. Η μικρή γεννήθηκε 52 εκ.(νορμάλ ύψος) και 1 μηνών είχε πάρει 8 πόντους. έκτοτε είναι πάντα εκτός της καμπύλης κατά πολύ.Η γιατρός τη λέει κάθε φορά -καλέ, εσύ πού θα φτάσεις?:mrgreen:

yaeNp3.png

Κατερίνα, ευτυχώς που δεν ήταν κάτι σοβαρό!!

neamanoula, ψηλό το κοριτσάκι σου. Εμείς δε φορέσαμε ακόμη παπουτσάκια, αν και η νονά του του πήρε ένα ζευγάρι Νο 20. Θα τα δείξω στην παιδίατρο την Τρίτη που έχουμε ραντεβού. Πριν 1 μήνα, δηλαδή όταν ήταν 10 1/2 μηνών ο Θανάσης ήταν 76,5 εκ. και 10.500 κιλά. Έχει μείνει τσταθερός στις καμπύλες του από τον τρίτο μήνα!

ΠΕΖΗ, επιτέλους, καλοσώρισες!

Κορίτσια, ακούστε σύμπτωση:τα γενέθλια του μικρού πέφτουν Σάββατο του Λαζάρου και τυχαίνει να είναι και η Ημέρα της Γης! Θα είμαστε μακριά βέβαια, στους γονείς μου, γύρω στις 5 ώρες ταξίδι, το πρώτο μεγάλο ταξίδι του μικρού μου! Δεν έχω ιδέα πώς θα συμπεριφερθεί, αλλά το ξεκαθάρισα στους γονείς μου:αν δεν κοιμηθεί τουλάχιστον τη μισή νύχτα, φύγαμε για Θεσσαλονίκη την επόμενη μέρα!

Λοιπόν, είναι πανέξυπνος: Πλέον με τη μικρή στράτα όχι μόνο αλλωνίζει το σπίτι, αλλά την πηγαίνει όπου θέλει: στηρίζεται στα πόδια του, τη στρίβει γύρω γύρω, βρίσκει πού θέλει να πάει κι αν σκαλώσει σε κάποιο αντικείμενο, προσπαθεί να την ξεσκαλώσει και είτε τα καταφέρνει είτε βάζει τις φωνές για βοήθεια. Τη νύχτα κοιμάται στην κούνια του αλλά με θέλει στο δωμάτιό του κι αν κάνω πως φεύγω και δεν έχει κοιμηθεί καλά, ακούει το πάτωμα που τρίζει και βάζει τα κλάματα! και την ημέρα θέλει αγκαλιά και νανούρισμα για να τον πάρει ο ύπνος.

Ξεκίνησα γυμναστήριο πρώτη φορά στη ζωή μου και μου αρέσει! Επλίζω να χάσω τα κιλά που θέλω σε 2 μήνες! Θα δείξει! Αυτά κορίτσια, σας καλυνυχτίζω!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια. :)

Ο μικρός είναι περδικούλι!!!:P:p χι χι!! Βέβαια περάσαμε μια μαρτυρική νύχτα για άλλη μια φορά:|. Ο μικρός δεν μπορούσε να κοιμηθεί από το μπούκωμα. τον πήραμε στο κρεβάτι μας και πάλι τίποτα. Μόνο που χαιρόταν γιατί ήταν με τη μαμα και τον μπαμπα. Ελπίζω το μπούκωμα να φύγει για να ηρεμήσει. Βήχα δεν έχει αλλά μου είπε η παιδίατρος να του δώσω εαν κάνει aerolin. Ξέρετε τίποτα σχετικό???

neamanoula φυσικά είστε ένα ψηλό ζευγάρι. μοντέλο θα γίνει το Χριστινάκι! Να ναι καλά το μαναράκι μου. Αντε πλησιάζουν και τα δικά μας γενέθλια.

Άντα και η μαμά μου είναι 5 ώρες μακριά. στο ταξίδι έχουμε πρόβλημα. Κλαίει και θέλει αγκαλιά, γι αυτό φεύγουμε πάντα τα ξημερώματα. Πρέπει να σου πώ ότι θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη το πρώτο βράδυ να μην κοιμηθεί. Αλλαγή περιβάλλοντος. Να του δώσεις μια ευκαιρία!!!:D:D Πότε γεννήθηκε ο μικρός; 27?

τα άλλα τα κορίτσια που είναι βρε; Φιλιά σε όλες σας..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα και απο μας!!!

Κατερινα αντε μπραβο που ειναι καλυτερα το παληκαρακι σου, οσο για τον υπνο και μενα εχει μια σχετικη ανησυχια τις τελευταιες ημερες αλλα ευτυχως οχι κατι το ιδιαιτερο.

Ναι πλησιαζουν τα γενεθλια μας, ειμαστε πανετοιμοι για αυριο μονο τη βιντεοκαμερα θελω να φορτισω και ειμαστε ready!!!

Οσο για τα παπουτσια που λεγατε εχουμε και εμεις χοντροποδαρες 22 φοραμε πλεον , εδω και μηνες 21 και οσο παμε μεγαλωνουμε, απλα εμενα εχει και πολυ χοντρουλικο κουντεπιε και σε ολα εχουμε ενα θεμα με τα παπουτσια, δηλαδη μπορει ενα να ειναι 22 και να μη μας κανει:rolleyes:

Τελος παντων..ΑΝΤΑ βρε συ μην εισαι τοσο υπερβολικη, εννοειται πως το παιδι θα ταταχτει με τη μετακινηση, εννοειεται πως δεν θα κοιμηθει οπως στο σπιτι του, αν και εμενα ο μικρος στην εκδρομη μας στην Πατρα κοιμηθηκε σαν πουλακι παρολη την ταλαιπωρια, αλλα μην στενοχωριεσαι κοιτα να περασεις καλα, απολαυσε τις υπηρεσιες της μανουλας σου να ξεσκασεις και εσυ λιγακι και μια χαρα θα τα περασει και ο μικρος σου. Αλλα μην περιμενεις να ειναι οπως στο σπιτι του, το πιο πιθανο ειναι να ξεβολευτει λιγακι αλλα εδω αυτο παθαινουμε εμεις οταν αλλαζουμε κρεββατι τα μωρα δεν θα παθουν?? Αλλα απο την αλλη δεν μπορουμε να ειμαστε καθηλωμενοι και στα σπιτια μας, επομενως ασε τους ενδοιασμους και κοιταξτε να περασετε ομορφα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

ΠΕΖΗ μου με το καλό να τα γιορτασετε!!!! Περιμενουμε φωτος οκ??

Φευγουμε κοριτσακια μου για Ναυπλιο. Δεν εχω καμια όρεξη ... το προβλημα υγειας τησ μαμας μου παει χειρότερα.. Προσπαθω να προετοιμαστω αλλα αλήθεια μπορεις να προετοιμαστεις ποτε για αυτα τα θέματα??? Τες πα μην σας ψυχοπλακωνω...

Πρεπει να κανουμε κουραγιο για τα μικράκια μας...

Καλο ΣΚ να εχετε και ΑΝΤΑ θυμασαι τι περασαμε εμεις στα Τρικαλα με τη μικρη κ ημουν κ μονη μου χωρις τον σύζυγο .. ημουν ετοιμη να φύγω κι εγω γιατι δεν κοιμόταν αλλα με συγκράτησε η πάιδίατρος. Κανε λίγη υπομονη και σιγα σιγα θα προσαρμοστει θα δεις, μη χαλάσετε το ταξίδι σας..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Πεζη να περάσετε υπέροχα αύριο και θέλουμε φωτο!Οι ευχές θα πέσουν αυριο!:rolleyes:

Κατερίνα η vallou έδινε τέτοιο, για δες λίγο στις προηγούμενες απαντήσεις της.

Αντα να το κάνετε το ταξιδάκι, μην αγχώνεσαι καθόλου, όλα καλά θα πάνε.

marigia εύχομαι περαστικά για τη μανούλα σου!

Το Πασχα θα είστε σπιτάκι ή θα τα περάσετε καπου εκτός? Εμείς λέμε να την κανουμε, δεν ξέρω ακόμη. Και επισης το βράδυ της Ανάστασης θα πάρετε και το μωρό στην εκκλησία?12 η ώρα κομματάκι δύσκολο δεν θα είναι? Εχουμε καιρό μέχρι τότε, αλλά όλα τα σκεφτομαι, τί να κάνω!

yaeNp3.png

marigia περαστικά για τη μαμά σου. Ευχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό...

neamanoula εμεις θα μείνουμε εδώ. 4 μέρες μετά το Πάσχα γυρίζω στη δουλεια, οπότε θέλω να μείνω να απολαύσω την οικογένειά μου στο σπίτι μας με αυτή τη μορφή που έχει τώρα.!!!

Εγώ τελικά το αποφάσισα. Πετάω αύριο για θεσσαλονίκη, οπότε κορίτσια αν κανονίσετε καφέ ξέρετε που θα με βρείτε..:):)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...