Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ποια 15 βήματα με τη μια βρε:mrgreen:;Πριν ενα μηνα δεν εκανε 3-4;αχ δεν με προσεχετε!!ε , εκει ειχαμε 'κολλησει' μεχρι προχτες!!

Κατερινακι ετσι οπως τα ελεγες με τρόμαξες!ευτυχως ειναι μονο πυρετος, θα ταλαιπωρηθει το μικρουλι (κ εσυ.....αχ καημενη μαναααα) αλλα ελπιζω να περασει γρηγορα στο γνωστο 3ημερο!:-Dπολλα περαστικα σας!!!

λοιπον η ερατω λατρευει τον βαν γκογκ, το παιδι μου ειναι κουλτουριαρικο αμεεεεε!!!εχει κολλησει με το βιβλιαρακι του και παει καθε φορα κ το τραβαει απο τη βιβλιοθηκη, αχ το κοβω να γινεται κομματακια το καημενο!:tongue:

Στελλιτσα 8 το πρωι εννοουσα, μην κανεις ονειρα τρελα!!!!!πανε αυτα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οσο για το θεμα του καγκελου τι να σου πω, η θα το βαλεις και θα ξεβολευτεις λιγακι η θα την υπομενεις να ζουζουνευει!!!:mrgreen:

για τις μυξες και τα παρτι θελει οντως προσοχη ...ηταν να ερθει ενα ξαδερφακι της ερατως το οποιο μαλλον ειχε αλλεργια και οχι ιωση, αλλα δεν ηρθανε, γι'αυτο το λογο...

παω για το μαθημα κοριτσια, θα τα πουμε αργοτερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον η ερατω λατρευει τον βαν γκογκ, το παιδι μου ειναι κουλτουριαρικο αμεεεεε!!!εχει κολλησει με το βιβλιαρακι του και παει καθε φορα κ το τραβαει απο τη βιβλιοθηκη, αχ το κοβω να γινεται κομματακια το καημενο!:tongue:

Μη μου πεις πως εχετε κι εσεις το βιβλιαρακι με τα postcards????

Δεν θα το πιστεψεις αλλα και η Ανδριελα το συγκεκριμενο το αγαπα τρελλά!!!! Θελει να φαει ολες τις εικόνες :tongue::D:lol:!!!!!!

Απο τα 3 βήματα στα 15 είναι μεγαλη πρόοδο πάντως! ,Μπραβο στη φιλενάδα μας !!

Παω κι εγω για μαθημα οδηγησης, Ναι ναι μονο αυτο με μαρανε τωρα αλλα το παμε το χω παρει απόφαση, δεν παίρνει αλλη αναβολή ..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

marigia γεννησα Θεσσαλονικη στο Γενεσις.Εσυ?Θελω να μου πεις ποσα κιλα ειναι ο δικος σου και τι υψος εχει γιατι ο δικος μου δεν βαζει κιλα και στεναχωριεμαι(βαζει αλλα λιγο).Λοιπον πρωτη μερα στη δουλεια σαν χαμενη..Βεβαια σιγα σιγα τα θυμηθηκα ολα και το αγχος στο φουλ.Ουτε καταλαβα πως περασε η μερα.Μετα σπιτι γρηγορα να παρω τη μεγαλη απο τον παιδικο,δουλειες στο σπιτι,φαγητο..τωρα χαλαρωσα..πτωμα αισθανομαι κοριτσια..

Μολις κοιμήθηκε το μικρουλινι μου!!

mammy-m εισαι απο Θεσσαλονικη ε? Εγω γεννησα στο Μητερα Αθήνα. Η δικιά μου πριν ενα μηνα περίπου ηταν 8500 κιλα και 75 πόντους. Εδω και ενα μήνα όμως τρώμε πολύ καλά και εχω την εντύπωση πως μπορέι και να εχουμε φτάσει τα 9 !! Ελπίζω δηλ...

Παντως αυτο που με κουράζει εμένα περισσοτερο τωρα που παώ κ στη δουλειά είναι το μαγείρεμα .... Παω να φτιάξω σπανακόρυζο για μας και την μικρή... :mad::-x:cry:Νυσταζω αφάνταστα....

Καληνύχτα μανούλες !!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα μανούλες!

πωπω είχα να μπω κανά δυο μέρες και μου λείψατε!τι κάνουν τα ζουζουνάκια σας?

katerina-s περαστικά στο μικρούλι σου!αχ μωρέ αυτές οι αρρώστιες πως τα ταλαιπωρούν!και εμένα η δικιά μου έχει μια συνεχή μυξούλα και βηχαλάκι αλλά πλέον δεν της δίνω τίποτα δεν μπορεί να παίρνει συνέχεια φάρμακα!περαστικούλια του μωρέ!

σήμερα θα πάμε παιδίατρο και ελπίζουμε να μπορεί η μικρή να κάνει το εμβολιάκι της!λογικά τώρα θα κάνουμε το πρώτο εμβόλιο στο μπράτσο γιατί μας είχε πει ότι όταν περπατήσει σταματάμε τα εμβόλια στο μπούτι και αρχίζει το μπρατσάκι για να δούμε!

marigia η λύση είμαι μία μαγείρεμα μέρα παρα μέρα και ότι μπορείς στην χύτρα!δε το συζητώ μεγάλη ανακάλυψη!τα δύσκολα άστα για το σκ!και η μικρή δεν παθαίνει τίποτα αν φάει το ίδιο φαγητό 2 μέρες πίστεψέ με εγώ ανέκαθεν μέρα παρά μέρα μαγειρέυω!δεν προλαβαίνω τα πάντα κάθε μέρα!τι να πρωτοκάνεις?σκούπισμα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις καθημερινά?μπάνια?συμμάζεμα πλύσιμο σιδέρωμα?εεεε ασ φάμε το ίδιο φαι 2 μέρες!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Τελευταία και καταιδρωμένη μπαίνω να ευχηθώ για τα παιδάκια που χρονίσαν. Ήταν η σειρά των κοριτσιών!

Ερατούλα, Ανδριέλα και Πένυ (μα τι υπέροχα ονόματα!) χρόνια σας πολλάαααα, να είστε ευτυχισμένες και γερές και να σας χαίρονται οι μανούλες σας, άντε και και λίγο οι μπαμπάδες σας...;)

Marigia προχθές ξεφύλλιζε ένα διαφημιστικό με παιδικά ρούχα και θα ορκιζόμουν ότι ήταν το Ανδριελάκι στις φωτό!:o

Daf, συγχαρητήρια που περπατήσατε ( και όσο σκέφτομαι τότε που παραπονιόσουν ότι δεν γυρνάει με τίποτα;)), καλά η Ερατούλα είναι το πιο ζεν μωρό που έχω δει:o

Θέλω κι εγώ φωτογραφίες βρε κορίτσια, με ξεχάσατε:(:(

Από το Σάββατο θα είμαστε Αθήνα, δε βγήκε ακόμη η μετάθεσή μου, γ@## τη γραφειοκρατεία μου......Θέλετε να κανονίσουμε καμιά συνάντηση???Μου λέιψατε πολύ.;)

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Καλησπέρα κορίτσια.

Ο μικρός είναι μια χαρά σήμερα. Ήταν ίωση 24ώρου..Τελευταία φορά μου έκανε πυτερό χθές στισ 16:00 και από εκει και πέρα όλα καλά! Σήμερα είναι μέσα στην τρελή χαρά!!

mammy θα σου πώ για τον δικό μου μιας και τα αγορια με τα κορίτσια έχουν διαφορά στην ανάπτυξη. Λοιπόν 11 μηνών ήταν 9700 και 77 εκ. Ο δικός σου πόσο είναι; Παντως τπωρα τελευταία και ο δικός μου δεν τρώει..

july και εμείς στο μπράτσο το κάναμε. μεγαλώσαμε!!!!

Οσο για τις δουλειές και το φαγητό...Χάλια. Δεν μου βγαίνει ο χρόνος με τίποτα. Να τώρα πάω για σίδερο....

Φιλια

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Ο μικρός είναι μια χαρά σήμερα. Ήταν ίωση 24ώρου..Τελευταία φορά μου έκανε πυτερό χθές στισ 16:00 και από εκει και πέρα όλα καλά! Σήμερα είναι μέσα στην τρελή χαρά!!

mammy θα σου πώ για τον δικό μου μιας και τα αγορια με τα κορίτσια έχουν διαφορά στην ανάπτυξη. Λοιπόν 11 μηνών ήταν 9700 και 77 εκ. Ο δικός σου πόσο είναι; Παντως τπωρα τελευταία και ο δικός μου δεν τρώει..

july και εμείς στο μπράτσο το κάναμε. μεγαλώσαμε!!!!

Οσο για τις δουλειές και το φαγητό...Χάλια. Δεν μου βγαίνει ο χρόνος με τίποτα. Να τώρα πάω για σίδερο....

Φιλια

Μπράβο βρε κατερινα, περαστικά σας.

Είμαστε σχεδόν στα ίδια με εσάς...9600 και 78 πόντους!!!!Και νομιζα ότι είναι ο ποιό κοντός απο όλους, τελικά μιά χαρα μας βρίσκω!!!!neamanoula εσείς είστε εκτός συναγωνισμού!!!!!

Μπράβο βρε κατερινα, περαστικά σας.

Είμαστε σχεδόν στα ίδια με εσάς...9600 και 78 πόντους!!!!Και νομιζα ότι είναι ο ποιό κοντός απο όλους, τελικά μιά χαρα μας βρίσκω!!!!neamanoula εσείς είστε εκτός συναγωνισμού!!!!!

Το Χριστινάκι απλά δεν παίζεται!!! χα χα! Gio η γιατρος μου λέει ότι είναι από τα ψηλά παιδιά! Μια χαρά ειναι τα ζουζουνάκια μας!!!!:) Α! ξέχασα. είπες ότι πλέον τρώτε τα πάντα; Φακές κτλ; ΜΠΡΑΒΟ!!!

Α! Ότι δεν έκανε 2 μέρες που ήταν άρρωστος, τα κάνει σήμερα. Δε μαζεύεται!!:rolleyes:

Εχω σαλτάρει...Ξύπνησε στις 9 το πρωί και δεν έχει κοιμηθεί καθόλου από τότε...

Επεξεργάστηκαν by katerina_s

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινιώ μπράβο, μπράβο μπράβο στην κακιά την ίωση που πέρασε σε μία μέρα!Ευχάριστα νέα και να μη ξαναρρωστήσει ο μικρούλης.Επίσης ελπίζω να κοιμάται τώρα :rolleyes: για να ξεκουραστείς κι εσύ λίγο!Κι ευχαριστούμε κι εσένα gio μαζί για τα καλά σας λόγια!:D

daf να με συγχωρείς δεν τα θυμόμουν τα 3-4 βήματα πριν κανά μήνα:oops::tongue:, αλλά όντως από 3-4 μέχρι 15 είναι τρελή διαφορά.Είδες η Ερατούλα?Ζουζουνίδιον βγήκε από εκεί που έλεγες ότι τεμπέλιαζε..:mrgreen:όλο θέλω να σε ρωτήσω κιόλο το ξεχνάω..δεδομένου ότι η Ερατούλα έχει πολύ μαλλί όταν την κάνεις μπάνιο πώς της τα στεγνώνεις?Μόνο με πετσέτα? Η Χριστινιώ έχει μακρύνει το μαλλάκι της τώρα (αλλά ακόμη απέχουμε πολύ για να κάνουμε τις μπούκλες της κόρης σου) και με τη πετσέτα πάλι δεν στεγνώνουν καλά, είναι νωπά και φοβάμαι μην κρυώνει το κεφαλάκι της (και με τις ωτίτιδες που περνάμε ένα παραπάνω φόβο τον έχω).

Όσο για το φαγητό που λέτε και τις δουλειές ένα έχω να πω..οι μανούλες που δουλεύετε είστε ηρωίδες, σας θαυμάζω. Gio στο'χω πει αυτό πολλές φορές. Σας είπα ότι μάλλον δε θα ξαναγυρίσω δουλειά? Λέω να ξαναξεκινήσω όταν γίνει περίπου 3 ετών για να πάει κατευθείαν παιδικό.

Κι ένα άλλο θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό και αν έχετε κάτι υπόψην σας να προτείνετε. Η Χριστινιώ το ξέρουμε είναι πρωτο μπόι :cool:, όταν ξυπνά στο κρεβάτι της κατευθείαν σηκώνεται όρθια, και αφού πατά και πάνω στις κουβέρτες και τεντώνεται στις μύτες των ποδιών, το κάγκελο της φτάνει μέχρι πάνω από την κοιλιά της. Πολλές φορές την έχω πετύχει να κοιτά κάτω το πάτωμα με τεντωμένα χέρια ένα δευτερόλεπτο πριν κάνει τη τελική βουτιά. Και φυσικά τρομάζω πολύ. Φυσικά το στρώμα τέρμα κάτω, το κάγκελο τέρμα πάνω και κάτω μαξιλάρες. Με το που την ακούω να ξυπνά τρέχω να την προλάβω. Και ρωτώ, μήπως ξέρετε αν υπάρχουν προεκτάσεις που να στρερεώνονται στα ήδη υπάρχοντα κάγκελα του κρεβατιού?Έστω να δίνει άλλα 20εκ. ύψος, είναι μεγάλη υπόθεση. Το καλοκαίρι λέω να της αλλάξω κρεβάτι, να πάρω από αυτά τα ΄πολυ χαμηλα της Ικέα με κανά προστατευτικό μπροστά.Είναι πολύ νωρίς λέτε?Το σκέφτομαι μόνο για λόγους ασφαλείας, επειδή είναι πολύ χαμηλά αυτά τα κρεβατάκια.

yaeNp3.png

Μόλις κοιμήθηκε, επιτέλους! Με πέθανε σήμερα. Είναι βέβαια μια χαρά απο την ιωσούλα, αλλά έχει λίγες μυξούλες!

neamanoula, το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. το κρεβάτι μας (εδώ μπορεις να το δείς http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36&thepid=78&page=1) έχει ένα φοβερό μειονέκτημα. δεν ανεβαίνουν τα κάγκελα. Τώρα λοιπόν που μεγάλωσε φοβάμαι μην πέσει. προς το παρόν το αντιμετωπίζω με μαξιλάρια, αλλά το έχω το άγχος. όσο για τα κάγκελα που λές,εγώ που ρώτησα στην εταιρία από όπου αγόρασα το κρεβάτι μου είπαν ότι δεν υπάρχουν...:?:-? Πάντως στο party που πήγα προχθές η μικρή κοιμόταν σε τέτοιο χαμηλό κρεβάτι και μου φάνηκε μια χαρά. Είναι τώρα 21 μηνών, αλλά θα ρωτήσω τη μαμά της αύριο πότε την έβαλε και θα σε ενημερώσω!

Εγώ έχω φοβερές τύψεις, Σήμερα για πρώτη φορά, τον άφησα να κοιμηθεί μόνος του. Τον σκέπασα και έφυγα... Για 20' εκλαιγε, αλλά κοιμήθηκε. Το έκανα αυτό γιατί κοιμόταν στα χέρια μου και μόλις τον έβαζα στο κρεβάτι, να τος όρθιος. Έχω όμως τύψεις....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσακια μου γεια σας και απο μενα!!! Σημερα πηραμε τον υπολογιστη μας επιτελους και ακομη να συνηθισω, προσπαθω να τον βαλω σε ταξη, να περασω τα αρχεια μου κ.λ.π. Τελος παντων μην σας πρηζω..!!!

Διαβασα μες στις ακρες τα νεα σας, λιγακι περιληπτικα βεβαια λογω ελλειψης χρονου αλλα απο οτι ειδα πανω κατω ολα ευχαριστα , με γενεθλια κ.λ.π. οποτε και παλι να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας και neamanoula ναι ερχονται και τα δικα μας!!!!!! Τελικα εμεις οικογενειακα θα την περασουμε με παππουδες και ενα δυο φιλικα ζευγαρια με τα παιδακια τους, οχι τιποτε το ιδιαιτερο, λιγα φαγακια ετσι για το καλο και τουρτιτσα εννοειται που σημερα την παρηγγειλα και την φανταζομαι τελεια!! Χθες πηγαμε και τζαμπο , πηρα τα σχετικα αξεσουαρ απο πιατακια ποτηρακια ( να γλυτωσουμε το πλυσιμο;)) , καπελακια, διαφορα διακοσμητικα κ.λ.π. ανυπομωνωωω!!!

daf μου υπεροχες οι φωτογραφιες σας, ειστε πολυ ομορφη οικογενεια!!! Μπραβο μπραβο!!!!

Αχ μια βδομαδουλα μου εμεινε καθισιου..κλαψ...καλα ηταν εναμισης χρονος , τα κεφαλια μεσα και παλι..ας ευχαριστηθω το χρονο μου λοιπον!!! neamanoula σε ζηλευω..τρια χρονια ειναι υπεραρκετα και να υπολογισεις και κανα δευτερο κουτσουβελο σε καμια 7 χρονια σε βλεπω στη βιοπαλη παλι τυχερη!!!

Αυτα..αντε παω να συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα στην υπολογα μου..φιλακια!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

γεια σου πεζη, καλε το ειχα ξεχασει για τον υπολογιστη παλι καλα που το εγραψε η νεαμανουλα γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω!!!λεω, τοσες μερες και δεν φανηκε το κοριτσι μας, αδειασε το καφε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλες ετοιμασιες για το παρτακι σας, ετοιμασου μανουλα να συγκινηθεις!!:tongue: κοιταω τις φωτο(δεν εχω παρει ακομα την κατερινα, θα την παρω αυριο αλλα μαλλον θα συμφωνει να σας τις στειλω με πμ, μαριγια δεν σε ξεχνω επισης, απλα δεν εχω πολυ χρονο!το ΣΚ οπωσδηποτε!!!!!)και ξανασυγκινουμαι, βγηκαν πολυ ωραιες!!!

νεαμανουλα απο την αρχη της βαζαμε σκουφακι υπνου για να παρει την υγρασια κ οταν λεω αρχη εννοω απο το πρωτο μπανιο, μιλαμε τρελο μαλλι η κοτσιδου μου!τωρα στα πολλα τα κρυα καναμε το εξης:στεγνωμα πολυ καλο με πετσετα και αεροθερμο στο χωρο του μπανιου, μετα σκουφακι με φλις απο μεσα και κατευθειαν για υπνο. το σκουφακι της το εβγαζα λιγο αργοτερα που ειχαν στεγνωσει τα μαλλια. δεν θελω να χρησιμοποιησω σεσουαρ ακομα, εχει καποια ακτινοβολια και δεν τη θελω τοσο κοντα στο κεφαλακι...μια φιλη μου κομμωτρια δεν χρησιμοποιει σεσουαρ στη μικρη της και ειναι και 2 ετων! θα τη ρωτησω περισσοτερα οταν την ξαναδω.

για το κρεβατι που λες εμεις θα βαλουμε την ερατω σε στρωμα κανονικο, μονό χωρις το κρεβατι, κατω. σκεφτηκα να της βαλουμε προστατευτικο κρεβατιου και επισης θα μπουν παντες στον τοιχο. επισης εξω απο την πορτα της θα μπουν προστατευτικα καγκελακια πορτας για να μην αλωνιζει στο σπιτι :tongue: αλλα να την ακουμε κιολας. το δωματιο εννοειται θα ειναι απολυτως baby safe, θα ψειρισω τα παντα πριν πρωτοκοιμηθει εκει...την ιδεα την ειχε ο συζυγος και ειδα στο φορουμ οτι επιασε για καποιες μανουλες και το εφαρμοσαν μια χαρα.παντως ετσι δεν κινδυνευει καθολου απο πεσιμο;)

Κατερινα μηπως δυσκολευοταν να αναπνευσει και γι'αυτο εκλαιγε οταν τον αφηνες; σε πεθανε καημενουλα μου τοσες ωρες, αλλα αφου ειχε μυξες, δεν δοκιμαζεις αυριο το σωτηριο μαξιλαρι που ειχε πει και η αλλη Κατερινα;ισως αυτο να τον ενοχλουσε τοσο...το εχει κανει κ η ερατω αυτο, αλλα με βαρυστομαχια!!!:? της ειχαμε δωσει κρεμα αργα και ειδε κ επαθε να χωνεψει!!ετσι κοιμοταν μονο ορθια κ εκλαιγε αμα την αφηνες οριζοντια...!επισης μηπως ειναι δοντι μωρε;;;;μυξες και πυρετος ειναι και συνδυασμος δοντιου εκτος απο ιωσης....

σε καθε περιπτωση, κουραγιο!!!

Μαριγια φοβερα τα σιντακια, ειδικα το νανουριστικο , δεν ξερω για την ερατω αλλα σε μενα πιανει μια χαρα!!!:tongue::mrgreen:

παω λοιπον για υπνο, σας φιλω!!!

Καλημέρα!

daf μακάρι να είναι τα δοντάκια του. πλέον γι΄αυτό παρακαλώ. Ξαναέκανε πυρετό σήμερα. 38 βέβαια, αλλα είναι αρκετό για να του φέρει γκρίνια και δυσφορία! Το βράδυ κοιμήθηκε μόνο του αλλά κάθε 30΄λεπτά γκρίνιαζε. Έτσι, πήρα τα μπογαλάκια μου και έκανα ότι η Αντα. Ξάπλωσα στο πάτωμα για να είμαι κοντά του αλλά να μην με βλέπει και ξεσηκώνεται. Πέτυχε κορίτσια. Ο μικρός κοιμήθηκε αλλά είχα και τον έλεγχο της κατάστασης. Το απόγευμα πάμε παιδίατρο! Α! Αν πάρεις και το Οκ της Κατερίνας θέλω μια φωτο και εγώ!!!

Επίσης μου αρέσει η ιδέα σου για το κρεβάτι της μικρής. Το δικό μας γίνεται και μονό χαμηλό, αλλά και αυτό που είπες μου ακούγεται πολύ ωραίο...

Καλώς την ΠΕΖΗ! Μας έλειψες. Όλα καλά; Ο Νικόλας σου; Αντε έρχονται και τα γενέθλια σας. Όσο για τη δουλεία...Κοίτα να ρουφήξεις τις τελευταίες σου μέρες. Να τις περάσεις όσο γίνεται καλύτερα!!!

αυτά για την ώρα, θα τα πούμε και αργότερα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...