Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας !! Να χαιρόσαστε κι εσείς τα ζουζούνια σας και να τα καμαρώνετε!!!

Κοριτσάκια μου καλά διάβασα τα νεάκια σας και πολύ χάρηκα. Τρεχάτε μανούλες να μοιράσετε περπατόπιτες τώρα !!!!

ΠΕΖΗ περαστικά , είσαι καλύτερα τώρα? Αντε φτιάξε το pc να μαθαίνουμε νεα σας. Ποτε ξεκινάς δουλειά εσυ?

Vallou να χαίρεσαι κι εσυ την Πενούλα σου και την δεις όπως ποθείς !!!!

Κι εμεις μονο παππούδες είχαμε στο πάρτυ μας , την νονά της και ένα φιλικο ζευγάρι που περιμένουν τον Μάιο το πρώτο τους παιδάκι.

Λοιπόν το πάρτυ της Daf όπως διαβάζεται είχε φοβερή επιτυχία και τι κρίμα που δεν μπορέσαμε να μείνουμε περισσότερο…. Ο μπαμπάς στο αμάξι με συνάχι και εορτάζων παρακαλώ (είχε κι αυτός γενέθλια την Κυριακή…) περίμενε τις γυναίκες του υπομονετικά καμιά ωρα …

Η Ερατούλα ήταν μια γλύκα !! Τρελαίνομαι για τα κοτσιδάκια της!!!

Διαβάστε φάση : Η Ανδριέλα περιεργαζόταν τα παιχνίδια της Ερατούς ( χι χι DaFoula την πέταξα την ελληνικούρα μου..) και το Ερατουλινη την κοιτούσε συνοφρυωμένη.. κάνει μια και της αρπάζει το παιχνίδι απ τα χέρια… Η δικιά μου αρχίζει να κλαίει και η Ερατω ,σαν την μαμά της, άξια οικοδέσποινα, την κοιτά, γέρνει το κεφαλάκι της, παίρνει ένα καλοσυνάτο βλέμμα και της προσφέρει ένα άλλο παιχνιδάκι για να παίξει .. Και έτσι αποκαταστάθηκε η ειρήνη μεταξύ των δυο τσαπερδόνων!!!

Είναι απίστευτο το πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα μωρά…

Ο Γιωργακης πάλι πολύ κουλ και πολύ πολύ γλύκας !!! Κατερινα θυμάμαι την φατσουλα του όταν είδε τη κουδουνίστρα βατραχάκι.. Σούφρωσε το στοματάκι και άνοιξε τα ματακια ολο έκπληξη «ΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! Καινούργιο παιχνιδι!!!!»

Παντως εχω να πω ένα πράγμα : Πως τα μωρά μας είναι για ΔΑΓΚΩΜΑ !!!!!!!

Ευχαριστούμε κι εμείς πολύ για τα όμορφα δωράκια μας και που μας σκεφτήκατε κορίτσια μου !!!

Αν προλαβω θα στέιλω κι εγω φωτο από τα δικά μας γενέθλια.

ΑΝΤΑ μου δεν ξερω τι να σε συμβουλέψω .. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ όταν προσπάθησα να ξαναεκπαιδευσω την δικιά μου να κοιμάται μόνη της δεν τα κατάφερα. Έκλαιγε παρά πολύ και τελικά την κοίμιζα στα χέρια, Συγκεκριμενα την εβαζα πανω σε ένα μαξιλάρι και την νανούριζα στα χέρια , αφου ειχα φροντισει να δημιουργησω την καταλληλη ατμόσφαιρα δηλ συσκότιση και νανουρίσματα στο cd. Τωρα πια δεν την κουνάω απλά την ακουμπώ στο μαξιλαρι παλι με την ιδια «ατμοσφαιρα » και όταν χαλαρωσει και πριν αποκοιμηθει εντελώς την βάζω στην κούνια της. Όταν ξυπνά το βράδυ κάνω και πάλι το ίδιο… Στο κρεβάτι μαζί μας δεν κοιμάται με τίποτα.. το χει για παιχνίδι δηλ να κάνει κωλοτούμπες κλπ. Το ζηλεύω λιγακι .. θα ηθελα πολύ να κοιμόμασταν αγκαλιτσα τωρα που μου λείπει τοσο πολύ…

Προσεχε μήπως έιναι δόντια. Εμενα βγάζει 3 μαζι τωρα.. Το ένα έιναι τραπεζίτης .. Όταν ξυπνα το βράδυ της βάζω και λίγο μουντιζαλ και αποκοιμιεται αμεσως συνήθως. Παντως οποια μεθοδο ακολουθησεις φρόντισε να έχεις αυτοπεποιθηση και σιγουρια για αυτό που κάνεις και θα δεις πως θα το περάσεις και στον μικρό.

Αυτά κοριτσαρες μου παω για υπνακο. Σας καληνυχτίζω

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλησπερα κοριτσαρες!Τι κανετε?Ειστε καλα?Σας ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!Σημερα πηγα τον μικρουλη μου στη μαμα μου γιατι αυριο πρωι πρωι παω στη δουλεια μετα απο 2 χρονια.Εριξα ενα κλαμα..Δεν μπορω να συνελθω..Πως θα ειναι μακρια μου?Θα του λειπω?Αχ τι επαθα βρε κοριτσια..Με πηρε πολυ απο κατω...

Κοριτσακια μου θυμοσαστε το τραγουδακι που σας έλεγα το "ΑΝ¨Αν ηταν οι μπάμιες κρουασάν ....

Ακουστε το εδω και προσεξτε το τέλος που εχει πολύ γέλιο....

http://www.youtube.com/watch?v=fj8piAlMUto

Ακουω σχόλια...

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλησπέρα κορίτσι.

Έχω τόσα να σας πώ αλλά θα περιοριστώ μόνο στο ότι ο μικρός μου έχει πυρετό.:cry::cry::cry: Σήμερα το απόγευμα ξύπνησε με πολύ γκρίνια και να τα αποτελέσματα.

Πάω κοντά του και με την πρώτη ευκαιρία θα μπώ να σας διαβάσω και να σας γράψω για το απαίσιο βράδυ που είχαμε χθές μαμά και γιός.....:cry:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα, περαστικούλια στο αγοράκι σου!!

marigia και neamanoula, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Απόψε κοιμήθηκε με κάτι εντελώς καινούργιο: τον έβαλα στην κούνια και ξάπλωσα δίπλα του στο πάτωμα. Με το που σηκώθηκε και με είδε ξαπλωμένη, ξάπλωσε κι αυτός -ανάποδα βέβαια -και σε 10 λεπτά είχε κοιμηθεί! Απίστευτο!! Να δούμε πώς θα πάει και η νύχτα...

Φανταστικό το τραγουδάκι, τέλειο!!! Πολύ πλάκα...

mammy-m, καλωσόρισες και από εμένα! Δυο χρόνια έλειψες από τη δουλειά; Είσαι τυχερή! Εμείς γυρίζουμε στο χρόνο πάνω κάτω... Φαντάζομαι οι πρώτες μέρες θα είναι δύσκολες... Περιμένω εντυπώσεις!!

Τι πάθατε Κατερινάκι;;;Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό!!:?

Μαρίγια αυτό ακριβώς το τραγουδάκι θα σας έβαζα λινκ!τώρα το σκεφτόμουν!!!είναι πολύ ωραίο αλλα το αντίστοιχό του 'ενήλικο' πολύ καταθλιπτικό!

ο στιχουργός βέβαια είναι ο ίδιος..

Κορίτσια μου κερναω επισήμως περπατόπιτα!!Ακόμα δεν τέλειωσε η τούρτα μας και πάμε για 2ο γλυκο, χιχιχιχι!!!!:-DΧτες βράδυ η Ερατούλα μου έκανε ένα 5λεπτο περπάτημα από τη μία άγκαλια στην άλλη περα δωθε, διασχίζοντας το σαλόνι, που οκ, δεν είναι κ τεράστιο,:mrgreen: αλλά μετρούσα και 15 βήματα κάθε φορά!!

και σήμερα το ίδιο!!σήμερα πήγε και πιο μακριά:cool::mrgreen:

τη βλέπω λίγο δισταχτική στις πρωτοβουλίες, αλλά νομίζω είναι θέμα ημερών πια!μαρίγια, όταν περπάτησε το ανδριελάκι πήγε ντουγρού ή ξεκίνησε δειλά δειλά;(αν και τετοια τσαμπερδόνα .....!!!:tongue::D)

Άντα ωραίο το κόλπο σου!ελπίζω να πιάσει!παντως κ στην Ερατώ βλεπω διαφορές στον ύπνο εδω κ λίγο καιρό, θέλει πιο πολύ μόνη της πια, δεν της αρέσει το κούνημα στην αγκαλιά , δυσανασχετει. Αλλά θέλει την παρουσία κάποιου, εντελώς μόνη δεν γίνεται.

Σήμερα λιώσαμε στον ύπνο, έφυγε πολύ νωρίς ο σύζυγος και την πήρα στο κρεβάτι για θηλασμό κατα τις 8 και ξυπνήσαμε 10.20!!!!μεγαλεία!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

μαμμυ βαλε τικεράκι να βλέπουμε ποσο είστε!!!Πώς τον λένε τον μικρούλη σου;Καλώς όρισες!!!!α και μη στενοχωριέσαι τόσο καλέ!!!!!ή μάλλον , κ αν στενοχωριέσαι πες τα ολα, θα ανακουφιστείς με το παρεάκι μας!

η ΠΕΖΗ πού έχει χαθεί;;;;;;;;;;Πεζήηηηηηη;;;;

Επεξεργάστηκαν by DaF

γεια σας κοριτσουδια!

λοιπον να ευχηθω και γω ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε Ερατουλα, Ανδρελάκι, Πενουλα, Βαγγελακη, July's κουκλιτσα, ξεχναω καμια?

και μεις καναμε τα γενεθλιακια μας την προυγουμενη Κυριακη, εμεις κ μεις δεν ειχα κουραγιο για πολλα πολλα, αν και ενα σχετικο τζερτζελο εγινε, η μικρη να χαιρεται να σκιζει τα δωρα...

της εκανα τουρτιτσα με την φατσουλα της και μετα λυπομουν να την κοψω:-D

αν και θα ηθελα να εχαμε παιδακια για να χαιροταν, το ψιλομετανιωσα, αλλα του χρονου θα μεριμνησω.

περαστικα κατερινακι, και καλωσηρθες mammy, ποσο ειναι η μικρη σου? οσο για την δουλεια μην στεναχωριεσαι, τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα:tongue::tongue:

θα συνηθισετε κ συ και το μικρο, λιγο χρονο θελει, οχι οτι δεν θα σου λειπει αλλα..

daf 8-10 υπνο (14 ωρες????) ουαααααααααου θελω και γω...:-D:-D

εγω την εχω διπλα μου(κολλημενο το κρεβατι της στο δικο μας και στον τοιχο) γιατι το βραδυ ξυπναει απο 4- 400 φορες και την "συνδεω". αλλα εχει ζουζουνεψει και χωρις καγκελο το κρεβββατι της ειναι ενα προβλημα, καμια προταση?

α, θελω και γω φωτο απο ζουζουνια, θα σας στειλω και γω (οταν τις περασω στο pc), σου στελνω πμ.

παω για υπνο, ειμαι απογευμα αυριο για'υτο μαγκεψα τετοια ωρα;)

.png

καλησπέρα κορίτσι.

Έχω τόσα να σας πώ αλλά θα περιοριστώ μόνο στο ότι ο μικρός μου έχει πυρετό.:cry::cry::cry: Σήμερα το απόγευμα ξύπνησε με πολύ γκρίνια και να τα αποτελέσματα.

Πάω κοντά του και με την πρώτη ευκαιρία θα μπώ να σας διαβάσω και να σας γράψω για το απαίσιο βράδυ που είχαμε χθές μαμά και γιός.....:cry:

Πως ειναι ο μικρός?Καλύτερα?

Περαστικά σας και γρήγορα!

Καλημερα,

Κατερινακι περαστικα στον μικρουλη ευχομαι..

Daf η δικια μου ξεκίνησε με 2-3 βήματα και σιγα σιγα καθε μερα εκανε και περισσότερα. Τωρα εσεις που κανατε 15 βηματα με τη μια ειναι θεμα ημερων να βολταρει μονη της σε όλο το σπίτι !!!!!

Μπραβο Ερατούλα !!!!! Αντε να βρεθουμε να κερασουμε περπατοπιτες....

Φαινοταν απ τα γενεθλια της οτι το είχε το κορίτσι... Ισα που την επιανες απ το χεράκι.

Οσο για το τραγουδακι ο συνθετης ειναι απο τους Ενδελεχια αγαπημενο συγκρότημα.. Το άλλο "Αν" δεν το εχω ακούσει ...

Στο παιδικό τραγουδαν οι κορες του νομίζω..

Αυτα κοπέλες μου τα λεμε later... Daf στειλε κι αλλες φωτο. Νομιζω και η Κατερινα τραβηξε μερικες.. Τις θέλω οκ ? Μακια σας.

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!Τι κανετε?Ειστε καλα?Σας ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!Σημερα πηγα τον μικρουλη μου στη μαμα μου γιατι αυριο πρωι πρωι παω στη δουλεια μετα απο 2 χρονια.Εριξα ενα κλαμα..Δεν μπορω να συνελθω..Πως θα ειναι μακρια μου?Θα του λειπω?Αχ τι επαθα βρε κοριτσια..Με πηρε πολυ απο κατω...

Τα παιδακια μας εχουν γεννηθει την ιδια μέρα 6/3. Εσυ τι ωρα και που γεννησες??

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρααα!!!

Κατερίνα περαστικά για το μικρούλη σου, τί έπαθε βρε?Από τί πυρετός?Κρύωσε?Άντε γρήγορα περαστικά..

ΠΕΖΗ ακόμη ν αφτιάξεις το pc??Άντε έλα που έχουμε και πολλά γενέθλια τώρα και τα επόμενα είναι τα δικά σας.

stellas πού χάθηκες βρε συ?Χρόνια πολλά και για τη ζουζούνα σου. Η δουλειά όλα καλά?

daf συγχαρητήρια, με τη πρωτη και 15 βήματα?Ουάου..Εμείς κάνουμε 5-6 αλλά χοροπηδηχτά λίγο τρέχουμε για να προλάβουμε να πιαστούμε από κάπου πριν πέσουμε..:rolleyes:

yaeNp3.png

καλημέρα κορίτσια.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Ο μικρός είναι στα φόρτε του. 38,7 τη νύχτα και τώρα το πρωί. :cry: Είναι σαν κοτόπουλο το καημένο. Θέλει μόνο αγκαλιές (τις έχει στο maximum)και τίποτε άλλο. Ευτυχώς πίνει γάλα γιατί από φαγητό...ούτε λόγος...! Το Σάββατο είχαμε πάει σε party και πιστεύω ότι από εκεί κόλλησε.. Τι να πώ, περιμένουμε. Το βράδυ ο καημένος ψηνόταν και έκλαιγε. Δεν τον χωρούσε ο τόπος. Στις 4 που το έπεσε ο πυρετός βέβαια, ήθελε παιχνίδια, κάτι το οποίο δεν του το στέρησα. 4 με 6 λοιπόν παίζαμε..!!! Τώρα μου κοιμήθηκε και ελπίζω να ξυπνήσει καλά! Α! δεν έχει ούτε βήχα ούτε μυξούλες…

Daf καλούς δρόμους!!! :DΜπράβο στην Ερατώ!! Και ο δικός μου στην αρχή έκανε δειλά δειλά βηματάκια αλλά φοβότανε. Έτσι του έδωσα τα κλειδιά στο χέρι που τα αγαπάει, ξεχάστηκε και άρχισε να αλωνίζει. Τώρα μόνο περπατάει. Α! Θέλω και εγώ φώτο από το party!!!

Anta εγώ τον τελευταίο καιρό εφαρμόζω το εξής: Αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα πάω και του λέω «νάνι». Αυτός ξαπλώνει και περιμένει να τον χαϊδέψω στην πλατούλα. Τις περισσότερες φορές πιάνει και κοιμάται. Κάποιες φορές νομίζει ότι παίζουμε και ενώ ξαπλώνει, μόλις φύγω σηκώνεται και κλαίει ή με φωνάζει.. Την πρώτη φορά όμως που θα τον πάρω αγκαλιά..αυτό ήταν. Ότι είχα καταφέρει το χάνω με τη μια. Ζητάει μόνο αγκαλιά. καλή τύχη με τις προσπάθειες και ελπίζω να βρήκες το κουμπί του!;)

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. Γνωρίζετε για το ΓΑΙΑ (ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ). Έχει γεννήσει καμια γνωστή σας εκεί; Και αν ναι, ποιες οι εντυπώσεις;;;

Κορίτσια αυτά για την ώρα. Θα επανέλθω!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ax βρε Κατερίνα, περαστικά γρήγορα. Είναι ένα θέμα αυτό με τα πάρτυ και γενικά τις συγκεντρώσεις με άλλα μωρά ή παιδιά αφού ακόμη είναι πολύ μωρά και κολλάνε παρα πολύ εύκολα το οτιδήποτε. Προσοχή επομένως. Κι εγώ όποιοι είναι να έρθουν στο σπίτι τους ρωτάω αν είναι καλά ή αν έχουν το παραμικρό βηχαλάκι, τί να κάνω?Και στα γενέθλια της είχα σκοπό να καλέσω λίγα παιδάκια αλλά τα πιο πολλά είναι άρρωστα οπότε μάλλον πάρτυ ενηλίκων το βλέπω.Τώρα αν παρά τις προειδοποιήσεις προς όλους έρθει καμιά μάνα με κανά λίγο συναχωμένο παιδάκι ε, τί να πω..μερικές τα κάνουν αυτά και πολύ τσατίζομαι..:evil: Μία γνωστή με μωρό είχε έρθει -καλά είστε?ρωτάω -καλά καλά απαντάει κι όταν ήρθε, το μωρό της δεν σταμάτησε να βήχει και να του τρέχουν μύξες....

yaeNp3.png

Ax βρε Κατερίνα, περαστικά γρήγορα. Είναι ένα θέμα αυτό με τα πάρτυ και γενικά τις συγκεντρώσεις με άλλα μωρά ή παιδιά αφού ακόμη είναι πολύ μωρά και κολλάνε παρα πολύ εύκολα το οτιδήποτε. Προσοχή επομένως. Κι εγώ όποιοι είναι να έρθουν στο σπίτι τους ρωτάω αν είναι καλά ή αν έχουν το παραμικρό βηχαλάκι, τί να κάνω?Και στα γενέθλια της είχα σκοπό να καλέσω λίγα παιδάκια αλλά τα πιο πολλά είναι άρρωστα οπότε μάλλον πάρτυ ενηλίκων το βλέπω.Τώρα αν παρά τις προειδοποιήσεις προς όλους έρθει καμιά μάνα με κανά λίγο συναχωμένο παιδάκι ε, τί να πω..μερικές τα κάνουν αυτά και πολύ τσατίζομαι..:evil: Μία γνωστή με μωρό είχε έρθει -καλά είστε?ρωτάω -καλά καλά απαντάει κι όταν ήρθε, το μωρό της δεν σταμάτησε να βήχει και να του τρέχουν μύξες....

ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100%. Που πάς κυρία μου με άρρωστο παιδί;:twisted: Τι σου φταίνε τα άλλα παιδάκια; θα μου πείς "Δεν το ήξερα ότι είναι άρρωστο" , οκ, αλλά αν έχεις και την παραμικρή υποψία μην πας στο party....

Και εγώ ήθελα να του κάνω γιορτούλα αλλά να δούμε τώρα. το σκέφτομαι....

Ξύπνησε το παλικαράκι μου. Πάω και τα λέμε αργότερα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...