Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!!

Κορίτσια δεν έφυγα. Φοβηθήκαμε να πετάξουμε με το παιδί.!Ακούσαμε για χιόνια στη Θεσσαλονίκη και έτσι το ανέβαλα για την άλλη εβδομάδα!!

Εγώ ετοιμάζω με το μυαλό μου το patry του μικρού. Λέω να το κάνω 27/03.. neamanoula το Σάββατο πήγα σε ένα πάρτυ και να τι είχαν: Λουκανικάκια σουβλάκι (λουκάνικο και τυρί), τοστ με κασέρι και ζαμπόν, κεφτεδάκια, τυροποτάκια, σαλάτα πρασινη και σαλάτα με βραστά λαχανικά, πατατοσαλάτα και φυσικά γλυκά. Είχε και ξηρούς καρπους και πατατάκια. Αυτά σε γενικές γραμμές. Ήταν πολύ ωραία! Έτσι αποφάσισα να κάνω "ανοιχτό" παρτυ στον μικρό μου!!!

mammy-m καλωσόρισες στη παρεα μας!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια δεν έφυγα. Φοβηθήκαμε να πετάξουμε με το παιδί.!Ακούσαμε για χιόνια στη Θεσσαλονίκη και έτσι το ανέβαλα για την άλλη εβδομάδα!!

Kαλύτερα Κατερινιώ γιατί έχει τρελό κρύο και αέρα και λένε ότι κι αυτή η εβδομάδα θα είναι χάλια με αποκορύφωμα αύριο που παίζει να δούμε χιόνια (πάλι??)

yaeNp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!

Τελικά περάσαμε πολύ όμορφα τα πρώτα μας γεννεθλιάκια :P Εμείς μόνο και οι παππούδες και μια ξαδελφούλα μου αλλά τελικά ήταν πάρα πολύ όμορφα!! Η Πενούλα κοιτούσε σαστισμένη την τούρτα, το κεράκι και όλους εμάς γύρω να τραγουδάμε, αλλά τελικά νομίζω το ευχαριστήθηκε και εκείνη... Δοκίμασε πρώτη το γλυκό της, και κάθησε μαζί μας στο τραπέζι. Η μεγάλη μάλλον ζήλεψε λιγάκι αφού είχε συνηθήσει να είναι αυτή πάντα το τιμώμενο πρόσωπο. Το ξεπέρασε φορώντας όλη την ώρα ένα στέμμα στο κεφάλι της, σαν να είναι αυτή η πριγκίπισσα :cool: Πόσο παράξενα μπορούν να γίνουν τα παιδια δεν φαντάζεστε!!!

ΠΕΖΗ μου περαστικά σε σένα και στον υπολογιστή σου :mrgreen: Έχεις δίκιο να φοβάσαι τις ιώσεις και τα άλλα παιδάκια.. γίνεται χαμός... Τα δικά μου καλεσμένα ήταν κι αυτά άρρωστα. Δύσκολος μήνας για πάρτυ... ελπίζω να μην την αδικίσω τη μικρή μου... Η μεγάλη έχει γεννέθλια καλοκαίρι και δεν τα χάνει ποτέ..

Σας αφήνω γιατί από το πρωί δε σταμάτησα λεπτό...

Dafaki πού είσαι;; Περιμένουμε νέα και απότο δικό σας παρτάκι..φιλιά πολλά!!

Καλημέρα κορίτσια! Από άυριο δεν έχω μάθημα υπολογιστών και δεν θα μπορώ να σας διαβάσω μέχρι να μου συνδέσουν το ίνετρνετ σπίτι.

Vallou να χαίρεσαι την Πεννούλα σου!! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!

Τι να σας πω για το πάρτυ της Ερατούς?? Περάσαμε φανταστικά!!

Ερατώ και Ανδριέλα Ο Λ Α Τ Α Λ Ε Φ Τ Α !!!!

Καλά η Ανδριέλα ως γνωστόν έχει πάρει φόρα κι έχω φύγει στο περπάτημα, είναι πολύυυυ μπροστά, άσε για το φουστάνι που φόραγε, σκέτο μοντέλο, η Ερατώ παίζει σοβαρά να είναι το πιο αξιαγάπητο παιδί του κόσμου, είχε και τα κοτσίδια της και μας απόκανε!!!

Τι να σας πω, τα ζουζούνια πέρασαν πολύ όμορφα η παρέα των μεγάλων ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστη και το πάρτυ επιτυχία!! Η DaFούλα μας άξια οικοδέσποινα και ο συζυγος γλυκύτατος!!

Πάντα να είστε αγαπημένοι εύχομαι και με το κοριτσάκι σας μαζί να το καμαρώνετε!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!

ΕΡΑΤΟΥΛΑ-ΠΕΝΥ-ΑΝΔΡΙΕΛΑ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΑΡΤΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ!!!!ΓΛΥΚΑΚΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ PC ΑΛΛΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!ΦΑΓΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΦΑΚΕΣ - ΜΕ ΑΠ'ΟΛΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΑΚΙ,ΑΛΑΤΑΚΙ ΛΙΓΟ- ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ "ΑΝΤΕ ΜΑΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ" ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝΟΙΟΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΕ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ VALLOU-ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα σας!Γεννησα και εγω τον πασακα μου στις 6 μαρτιου.Κλεισαμε ενα χρονο ζωης χτες αλλα δεν τα γιορτασαμε γιατι ο γλυκουλης μου ειναι αρρωστος απο την Τεταρτη!Θα ερθει παλι σημερα ο γιατρος γιατι ο πυρετουλης δεν λεει να πεσει..Ειμαι και εγω ψυχολογικα χαλια γιατι σε 2 μερες γυρναω στη δουλεια..Κλαψ κλαψ..Δεν θελω ρε κοριτσια να γυρισω.Μονο που το σκεφτομαι με πιανουν τα κλαματα...

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΣΑ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!!!!

πωπω βρε κορίτσια πότε πέρασε ο καιρός εεεε!αναμνήσεις!τι ωραία συναισθήματα!

αχχχχ κάτι τέτοιες στιγμές ανυπομονώ για δεύτερο!!!!

καλως ήρθες στην παρέα μας mammy-m!

λοιπόν θέλω οπωσδήποτε την συνταγή της περπατόπιτας μιας και πλέον η μικρή μου περπατάει κανονικότατα αποστάσεις μόνη της!τρελαθήκαμε με τον άντρα μου εχτές!'ηταν έτοιμη εδώ και 3 εβδομάδες περίπου αλλά επειδή κατα λάθος την τρόμαξα δεν προσπαθούσε καθόλου και εχτές με το που ξυπνάει το απόγευμα δεν έκατσε λεπτό!βέβαια μόλις πας να της μιλήσεις βιάζετε και πέφτει!τώρα θέλει κυνήγι!πόσες φορές εχτές άρχισε να τρέχει και βρέθηκε με τα μούτρα στο πάτωμα!ευτηχώς δεν χτύπαγε και γέλαγε αλλά σε λίγο τα πράγματα θα δυσκολέψουν!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Καλέ, τί κακοκαιρία είναι αυτή! Χιόνια παντού 7 Μαρτίου,καλά λένε Μάρτη γδάρτης και παλουκοκάφτης!Εμείς γι'άλλη μία φορά απλοκλειστήκαμε!:confused:

Τί ακούω, τί ακούω? Τέλειο το πάρτυ της daf?Θέλουμε όλες τις λεπτομέρειες.. :mrgreen:

vallou οικογενειακά περάσατε αλλά βλέπω πολύ όμορφα. Η μεγάλη σου ζήλεψε έ?Δεν πειράζει, αυτή όμως φορούσε το στέμμα:mrgreen:

july νομίζω ότι κάνεις μία οποιαδήποτε πίτα δες λίγο στο άλλο φόρουμ κι εγώ εκεί τα είχα διαβάσει. Για τα καλά περπατά η μικρή εξερευνήτρια έ?

yaeNp3.png

Καλημέρα!!!:P

Χιόνια neamanoula ε? Που μένεις βρε και αποκλείστηκες; Πανόραμα, Χορτιάτη;... εδώ βρέχει κόκκινη βροχή. Χάλια!

Θέλουμε πράγματι λεπτομέρειες για το παρτυ. Και φώτο!!!!

Ο δικός μου περπατά πια κανονικά! Πλέον πρώτα ξεκινά όρθιος και αν κάτι δεν του βγεί, μπουσουλάει. Μα έχει τόσο γέλιο. Εμείς του κάναμε το εξής: Ανακαλύψαμε ότι αν κρατούσε κάτι που ήθελε πολύ στο χέρι του και ξεχνιόταν, τότε περπατούσε. Έτσι του δώσαμε τα κλειδιά που τα θέλει σαν τρελός και άρχισε να περπατάει για να μας τα φέρει. Έτσι ξεκίνησε να περπατά!!!:)

cEyXp3.png

q61sp3.png

μαριγια δες αυτο το λινκ για το γάλα που λέγαμε.

http://ariadni144.wordpress.com/2009/07/09/to-%CF%86%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1/

και

http://www.perek.gr/diatrofh/milk.htm

Πάντως πρέπει να το ψάξουμε! Εσείς κορίτσια τι θα κάνετε? Θα δώσετε φρέσκο?

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Εγώ κατερίν@ δεν έχω την παραμικρή ιδέα.Ότι μου πέι η παιδίατρος. Για να πώ την αλήθεια το φοβάμαι λιγάκι το φρέσκο, αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Σκέφτεστε κάτι τέτοιο;

Επιτέλους κοιμήθηκε λιγάκι ο μικρός... Πάντως έγω γελάσει τρελά. Εδώ και καιρό κάνει "γεια" μόλις του το πείς και γελάει. Σήμερα λοιπόν του κάνω "Γιάννη,έλα εδώ" και εκείνος άρχισε να με χαιρετάει. Μετά του τραγουδούσα το "πάνω στη βελανιδιά κάθεται μια κουκουβάγια", και αρχίζει πάλι να με χαιρετάει. Του ξεναλέω "κου-κου-βά-για", ξανά τα ίδια. Το παιδί μου όποτε ακούει το "γεια" "για" χαιρετάει. Σε όποια λέξη και αν αυτό βρίσκεται.:-D Μου φαίνεται αστείο...

cEyXp3.png

q61sp3.png

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!ήταν πραγματικα υπεροχα!!!!!!!!και η ερατω μου μια κουκλα!!!!!:D:D:D:D:D

σας εστειλα μερικες φωτο, θα παρω το οκ και απο κατερινα (η μαριγια μου το εδωσε) και θα σας τις στειλω ολες μαζι-κ σε οσες δεν εστειλα τωρα.

τι να πρωτοπω!!κουραστηκαμε πολυ με τις ετοιμασιες, αλλα το καταφχαριστηθηκαμε!!η βασικη κουραση ειχε να κανει με το συμμαζεμα του σπιτιου, ο,τι ειχε μεινει απο τη μετακομιση (ραφια...βιβλια...) επρεπε να τελειωνει κ αυτο μας πηρε καμποσο χρονο. Κατα τα αλλα μας βοηθησαν πολυ στο φαγητο η μαμα μου, η αδερφη μου με τον φιλο της,οι νονες, ο πεθερος μου...!!!

χαρηκα πολυ που ηρθε η 'βορεια' νονα και οι 'κουμπαρες' μας (μαρτυρες) η μια απο αχαϊα, η αλλη απο.....ιαπωνια!!!ειχε μολις γυρισει την προηγουμενη μερα απο ενα μεγαλο ταξιδι αλλα τα καταφερε να μας επισκεφτει!εφερε στην ερατω γιαπωνεζικα ειδη γενεθλιων και ειχαν πολλη πλακιτσα, την ερατω βεβαια την ψιλοτρομαξε ο θορυβος του ενος...:mrgreen:

τα μωρακια της παρεας ηταν ολα ενα κ ενα!!!!!κριμα που δεν εκατσε πολυ η μαριγια με το ανδριελακι αλλα ειχαν τον μπαμπα στο αυτοκινητο να περιμενει με ...καταρροη!Για τον ιδιο λογο δεν εκατσε ο πεθερος μου, εφερε την τουρτα του (αυτη που φαγατε, τη μη νηστισιμη:tongue:)κ εφυγε!!!

Η ανδριελα ....μια κυρια που βολταρε ακαταπαυστα!!φοβερη!!!!ο γιωργακης... το 'μωρο-κουλ', τους ξετρελανε με τα γουργουρητα του και τα γκιαγκια και παππουθ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μιλαμε πολυ γελιο!!!! και ηρθε κ αλλη μια μανουλα μαρτιου, συναδελφος του συζυγου με τη μικρη της-ενα πανυψηλο παιδακι!!!-, η οποια απ'ο,τι εβλεπα, γιατι ετρεχα και περα δωθε συνεχως:rolleyes:, μπηκε στην παρεα δυναμικα :mrgreen: ειχαμε δλδ κ μερικα μαλλιοτραβηγματα, αρπαγματα παιχνιδιων, πολυ πλακα τα ζουζουνια!!!!

η ερατουλα μου ειχε χασει τον μεσημεριανο υπνο αλλα ηταν μες στην τρελη χαρα με τοσο κοσμο!!ξετρελαθηκε!!!

κατερινα δεν εδωσα στον γιωργο να δοκιμασει τη νηστισιμη τουρτα, μεσα στο τρεξιμο το ξεχασα!!!!!!ειχα φτιαξει μια εγω για να σβησουμε το κερακι και να φανε τα μωρα κ οποιος νηστευε, και μια ο πεθερος μου 'κανονικη' με τη σαντιγυ, τη σοκολατα, το κονιακ και τα ολα της:mrgreen:

και τελος η καημενη η μανουλα....αχ!!!συγκινηθηκα στο τραγουδακι των γενεθλιων:tongue: μην κοροιδεψετε αλλα δεν μπορουσα να πω ενα στιχο και βουρκωνα!!!!το κοριτσακι μου ειναι πια ενος ετους!!!απλα απιστευτο!!!!!!!:-D

τα δωρακια μας ηταν ολα υ π ε ρ ο χ α -κριμα να μη βγαινουν σε γυναικεια νουμερα τα φουστανακια βρε παιδιαααααα:mrgreen: και κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ που καταφερατε και ηρθατε και μας τιμησατε!!!!!!:D

το διαλυσαμε μετα απο ενα 5ωρακι...οπου η ερατω αποσυρθηκε για να ριξει εναν υπνακο (πρωτη φορα κοιμηθηκε τοσο γρηγορα:cool:) και ο συζυγος πολυ θα ηθελε να ριξει κ αυτος υπνακο αλλα ειχαμε το γνωστο συμμαζεμα!!ε μετα πηγαμε κ μια μικρη βολτουλα ολοι μαζι, μετα ηρθε κ η νονα μας και τα 'παμε σαν τον παλιο καλο καιρο....και καταφερα να κοιμηθω κατα τις 2!!!:cool:

αυτα απο το παρτυ μας, παω τωρα για καποιος πεινασε!:rolleyes::P

Καλησπέρα κορίτσια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΣΑΝ!!!! ΓΕΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!

neamanoula, πώς της φαίνεται της μικρής το χιόνι; Θα έχει τρελλαθεί φαντάζομαι!

marigia, help!! Ο Θανἀσης μου ξανάρχισε τις κακές συνήθειες στον ύπνο. Πλέον κοιμάται μόνο αγκαλιά κ αν ξυπνήσει τη νύχτα, βγάζει την υπόλοιπη στο κρεβάτι μας. Αν τον αφήσω μόνο του κλαίει τόσο που τον πιάνει βήχας. Αν θυμάμαι, κι εσύ είχες ένα παρόμοιο πρόβλημα και το ξεπέρασες (ή ήταν η Κατερίνα;) Αχ, κορίτσια, συγνώμη αν σας μπερδεύω, όποια μπορεί, ας μου πει τη γνώμη της;!

Κατά τα άλλα, σήμερα ο μικρός μου έκανε 2 βήματα! Κατά τύχη βέβαια, δεν το κατάλαβε, τον είδε ομως ο σύζυγος και μου το είπε! Πλέον τις στράτες τις μετακινεί μόνος του όταν σκοντάφτουν οπουδήποτε, κι αν δεν μπορεί, βάζει τις φωνές για βοήθεια! Και φυσικά με τις στράτες ΤΡΕΧΕΙ σε όλο το σπίτι!

Ξεκίνησα γυμναστήριο σήμερα. Λέτε να μπορέσω να χάσω 9 κιλά μέχρι μέσα Μαΐου; ΠΟΤΕ δεν είχα πάρει τόσα κιλά στη ζωή μου και δεν είχα πάει ποτέ γυμναστήριο. Άντε να δούμε γιατί το καθισιό στο σπίτι έχει και τις συνέπειές του...

Γμ! ένας παλαβός κορνάρει εδώ και πέντε λεπτά κάτω από το μπαλκόνι μας ένα αμάξι παρκαρισμένο που του "έφαγε τη θέση" και ναι, άρχισαν και τα βρισίδια!! Ελπίζω να μη μου τον ξυπνήσουν το μικρό, αν και το δωμάτιό του είναι στην πίσω μεριά...ΟΚ, παω να δω τι γίνεται, προβλέπω να έρχεται και η Τροχαία...

Καταρχάς daf σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις φωτο, η κόρη σου είναι μία πανέμορφη κούκλα, είναι φοβερό μουτράκι και με τα κοτσίδια είναι όλα τα λεφτά, να τη φας είναι!:mrgreen: Έχει πάρει κάτι από το σύζυγο (δεν μπρώ να καταλάβω ακόμη μάλλον το "τούτο του" που λένε:mrgreen:) αλλά κατά τα άλλα είναι κόπια εσύ! Καλέ εσύ είχες πολύ κόσμο στο πάρτυ, μπράβοοο, το γιορτάσατε κανονικά!Και επίσης μπράβο που περιμένεις το οκ από τις άλλες μανούλες για να στείλεις περισσότερες φωτό (άντε καλέ πείτε το οκ. να δούμε κι άλλες...:rolleyes:)

ΑΝΤΑ η μικρή είδε τόσες πολλές φορές χιόνι φετος που το συνήθισε. Δεν νομίζω να το καταλαβαίνει κιόλας, την πάω στο παράθυρο αλλά δεν πολυενδιαφέρεται!Έτσι σαν τη μαμά μας, δεν γουστάρουμε το χιόνι γουστάρουμε καλοκαιρι!!Όσον αφορά τον ύπνο γιατί δεν ξαναδοκιμάζεις τη μέθοδο που είχες εφαρμόσει παλαιότερα και έπιασε από το "κοιμήσου παιδί μου".Αφού έπιασε την πρωτη φορά γιατί όχι και τώρα?

katerina_s μάνω πολύ πιο χαμηλά από αυτές τις περιοχές απλά και ο δρόμος στο σπίτι μπροστά είναι πιο μικρός δεν περνάνε και πολλά αμάξια και το στρώνει αμέσως.Τρέλα ο μικρός με το "γεια" έ?Πες του τότε "γεια σου γιαγια γιαγιάκα" να τρελαθεί να χαιρετάει!:mrgreen:

yaeNp3.png

Συμπεθερουλα ειστε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!Τι να πω, για τα χαμογελα στα προσωπα σας!!!Μονο χαρες και χαμογελα σας ευχομαι!!!!

neamanoula το καλοκαιραικι ερχεται υπομονη!!!!

Katerina_s ακομη γελαω με τις χαιρετουρες σας!!!!Ο δικος μου δηλαδη που φωναζει γιαγιακα θα πρεπει ολη την ωρα να χαιρεταει?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Που ειστε οι υπολοιπες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...