Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και ναι ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Δικαιωθηκα!!!! Θυμαστε που σας ελεγα οτι ειχα μια διαφωνια με τη δουλεια μου για την ημερομηνια επιστροφης μου??? Τελικα επειτα απο διαδικασιες..δικαιωθηκα ηθικα περισσοτερο και γυρναω στις 17 νομιζω!!! Γιουπι!!! Και μη μου πειτε πως κανεις ετσι για 5 μερουλες!!! Ουτε μια δεν τους χαριζω!!! Γιουπιιιιι!!!! Γιουπιιιιιιιιιιι!!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο βρε πέζη έτσι όχι μέρα ούτε ώρα!

τι κάνετε μανούλες?εγώ σήμερα με το ζόρι σας διάβασα!άργησα το πρωί λόγω κίνησης και μετά έτρεχα και δεν έφτανα!μα τι ήταν αυτό 2 ώρες στον δρόμο!απαπα!να δω τι ώρα θα φτάσω να πάρω το παιδί μου!θα μου το κλείσουν απ'έξω!άντε μανούλες καλό σκ!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Και ναι ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Δικαιωθηκα!!!! Θυμαστε που σας ελεγα οτι ειχα μια διαφωνια με τη δουλεια μου για την ημερομηνια επιστροφης μου??? Τελικα επειτα απο διαδικασιες..δικαιωθηκα ηθικα περισσοτερο και γυρναω στις 17 νομιζω!!! Γιουπι!!! Και μη μου πειτε πως κανεις ετσι για 5 μερουλες!!! Ουτε μια δεν τους χαριζω!!! Γιουπιιιιι!!!! Γιουπιιιιιιιιιιι!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΕΑ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μπράβο ρε φιλενάδα, συγχαρητήρια!Ούτε μία μέρα μη χαρίζεις!!!

yaeNp3.png

πεζουλα σπουδαιο νεο!!!ε οχι κ περικοπες στην αδεια , ελεος δλδ!!!!!!

κατερινας εγω ημουν στο δωματιο των γονιων μου μεχρι 2+ ετων.....ποτε μα ποτε δεν επεστρεψα εκει απο τη στιγμη που πηγα στο δωματιο μου, ειχα χορτασει αγκαλια και ηθελα την ανεξαρτησια μου!!!

οποτε εντελως απο προσωπικο βιωμα, δεν θελω να στερησω απο την ερατω αυτο που θεωρω οτι της ειναι απαραιτητο τωρα. θεωρω οτι η στιγμη της ανεξαρτησιας κ της αυτονομησης ερχεται περιπου σε αυτη την ηλικια των 2, φυσιολογικα κ σταδιακα. δεν θα ηθελα να ανακοψω καμια πορεια οπως κ δεν θα ηθελα να βιασω τα πραγματα....

μακαρι να ειχε ιδια γνωμη κ ο συζυγος αλλα δυστυχως καμια σχεση. μεχρι στιγμης απλα κερδιζω χρονο, μετα το πασχα ομως το κοβω να της αλλαζουμε δωματιο:cry:...κ το θεωρω πολυ πολυ πολυ νωρις γμτ.......

αν ξυπναει 100 φορες κλαιγοντας, αν θελει να θηλαζει 500 φορες οπως κανει λογω δοντιων, αν αργοτερα συνεχιζει να ερχεται στο δωματιο μας καθε φορα που θα φοβαται απο καποιο ονειρο πχ, θα του πω να τα λουστει μονος του...αν κ εννοειται πως δεν θα συμβει αυτο....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Μόλις τον κοίμισα με τα χίλια ζόρια. Ήθελε παιχνίδια το μικρούλι...:)

Daf μαζί σου και εγώ! Ο ανιψιός μου κοιμόταν μέχρι 3,5 χρονών με τους γονείς του. Μια μέρα του είπε η αδερφή μου "Από σήμερα το βράδυ θα κοιμάσαι στο δωματιάκι σου και αν θέλεις κάτι η μαμα θα έρθει" Έτσι και έγινε. Το μόνο που ήθελε στην αρχή ήταν να έχουν τις πόρτες ανοιχτές...

Θέλω και εγώ να τον χορτάσω. Καλά όταν θήλαζα δεν το συζητώ... Κοιμόμασταν στάνταρ μαζί! (Πόσο ωραία ήταν όταν θήλαζα...:D:D:D)

Κατά τα άλλα κορίτσια σήμερα ηρεμία. Πήγαμε μια μεγάλη βόλτα, μαζέψαμε ήλιο, περάσαμε ωραία. Προσπάθησα να τον βάλω και σε κούνια αλλά δεν του άρεσε..Κρίμα!!!

Αντηλιακή κρέμα βάζετε; Και αν ναι ποια; Εμάς η παιδίατρος λέει ΟΧΙ ακόμα αλλά με τόσο ήλιο τι κάνω;;;;:confused::confused::confused:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα τσουπρίτσες!Τί μου κάνετε?

Εμείς κρυώνουμε, εδώ και 2-3 μέρες έχει τρελό κρύο και αέρα!Το πρωί αφού για κανά δίωρο χιόνιζε!Κατά τα άλλα είμαστε καλά,η μικρή ζουζούνα και χτες κοιμήθηκε στις 21.30 και κλασσικά σαν ξυπνητήρι ένα πράγμα ξύπνησε στις 1.00 και την πήρα στο κρεβάτι όπου κοιμηθήκαμε μέχρι τις 9.30, μα όταν την παίρνω στο κρεβάτι ρίχνει κάτι δωδεκάωρους ύπνους άλλο πράγμα, αχ τί σου είναι η αγκαλιά της μάνας.:mrgreen: κι ειδικά όταν θηλάζεις daf δεν το συζητώ, μεγάλη ευκολία να κοιμάστε μαζί.

Κατερίνα περίεργο να σας είπε η γιατρός όχι σε αντηλικαή κρέμα.Εμάς το καλοκαίρι μας έδωσε μία αλλά δεν θυμάμαι πώς τη λένε..:oops:

Τώρα τελευταία όλο για εγκυμοσύνες ακούω και χαίρομαι πολύ. Ένα ζευγάρι που εκ πεποιθήσεως δεν ήθελε παιδιά, άλλαξε γνώμη και τώρα η κοπέλα είναι έγκυος στον 5ο και πολύ χαρούμενοι. Επίσης η ξαδερφούλα μου είναι έγκυος στο 4ο παιδί. Ναι, 4ο ΚΑΛΆ ΔΙΑΒΆΣΑΤΕ.Λατρεύουν τα παιδιά αλλά αυτό είναι το τελευταίο ειπαν, κι όλα αυτά σε 5 χρόνια γάμου μόνο.Γμτ δεν μπορώ και να της γκρινιάξω για τη Χριστίνα, τί να της πω είναι ζωηρή κα. θα με πει -χ@σε με, κάνε 3 (και μωρά όλα) και τότε να δεις!!:mrgreen:παίρνω κουράγιο τουλάχιστον!:cool:

yaeNp3.png

καλημέρα!

Μπράβο στη ξαδέρφη!!! Χαρα στο κουράγιο της! Εμείς με ένα και τα έχουμε παίξει...

Και εδώ ο καιρός είναι χάλια. Έχει ένα τρελό αέρα, νομίζεις θα τα ξεριζώσει όλα! αχ πως θα πετάξω αύριο; Τι είναι πια αυτό το κακό;;; Κάθε φορά που έρχομαι βόρεια...χιονίζει..Λέτε να το κόψω;;;;

Όσο για τις εγκυμοσύνες.. μια από τα ίδια!! 4 φίλες είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους. Βέβαια ήταν και άλλες 2 αλλά....Δυστυχώς...

Εμάς ο μικρός ξύπνησε στις 7 και ξανακοιμήθηκε στις 9,30...Ακομα κοιμάται!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ανδριέλα

Χρόνια σου Πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τη χαιρεστε Μαριγια μου, παντα με υγεια και χωρις αλλες περιπετειες απο δω κ περα, να ειναι παντα ενα δραστηριο ζουζουνι και να σας ξετρελαινει!!!!!!!!!!τα ειπαμε κ τηλεφωνικως, αλλα αλλη χαρη οι γραπτες ευχες!!!!!:D

Κατερινας σε ευχαριστουμε για τις -προκαταβολικες-ευχες, καλο ταξιδι να εχετε!!!!!!!!!!!

νεαμανουλα θεα η ξαδερφη, ουτε για αστειο δεν το σκεφτομαι!!!

λοιπον δεν καθομαι πολυ, σημερα ολημερις ημασταν με νονες βρηκαμε πολυ ωραια πραγματακια κ καταληξαμε σε καποια, τωρα ....τρεχουμε γιατι το σπιτι ειναι να μην πω κ αυριο εχουμε το παρτακι μας, ελπιζω να σας δω κοριτσια, Κατερινα κ Μαριγια!!

βαλλου κανενα νεο απο τη διδυμουλα μας;

παναγιτσα μου σαν σε 6 ωρες περσι, εσπασαν τα νερα.....τι μερα απιστευτη θεε μου!!!!!!:-D

marigiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa να χαίρεσαι την Ανδριέλα σου (τώρα είδα το τικεράκι σου)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ.

κάνατε παρτάκι τελικά?πες μας πώς περάσατε.έσβησε το κεράκι?έκανε φουυυυ?:mrgreen:

dafίτσα αχχχχ, μεγάλη συγκίνηση ειδικά στα πρώτα γενέθλια, τα δικά σου στα λέω αύριο.;). Πάρτυ ετοιμάζεις?Να πάνε όλα τέλεια, όλες οι ετοιμασίες. Και πείτε βρε κορίτσια φαγητά, τούρτες κα. να πάρουμε καμιά ιδέα κι εμείς που πλησιάζουμε...Αχ, τί ωραία συναισθήματα!!!!!:-D

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Επιτρέψτε μου να μας ευχηθώ πρώτα..:tongue:

Dafaki και Ερατούλα XΡONIA ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!! Να χαιρόμαστε τα ζουζουνοδιδυμάκια μας να είναι γερά και ευτυχισμένα το ίδιο και μεις μαζί τους να ζούμε κάθε τους στιγμή!!!

Marigia ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο κοριτσάκι σου!!! Γερό και δυνατό πάντα!!

Έγραψα και χθες ένα μήνυμα αλλά ήταν τόσο χάλια η σύνδεση που πήγε χαμένο.. Είμαστε καλύτερα αλλά στην ανάρρωση φυσικά! Η μεγάλη πίνει τελικά αντιβίωση αφού της γύρισε σε ωτίτιδα, η μικρή μόλις σήμερα σταμάτησε το βράσιμο και τη μύξα και ο παιδιατρος μου είπε να συνεχίσουμε μάσκες aerolin flixotide μέχρι και την Τρίτη. Εγώ σταμάτησα τον πολύ βήχα αλλά τελικά πήρα και γω το aerolinaki μου καθώς άρχισα να έχω βράσιμο και φυσικά χτύπησα και ένα aerious μπας και είναι αλλεργικό λόγω εποχής... (πιφ!! τι αρρωστιάρηδες θα λέτε...:mrgreen: ) Το παρτακι μας θα είναι πολύ prive μόνο οι παπούδες και μεις.. Τα παιδάκια της κουμπάρας μόλις τελειώνουν αντιβίωση, ο ανιψιός είναι άρρωστος με πυρετό και 2 άλλα παιδάκια που είναι τελείως καλά δε ζητάνε το μπελά τους και λογικό να μην έρθουν!! Δεν πειράζει του χρόνου να είμαστε καλά!!

ΠΕΖΗ φοβερή η τούρτα για τη γεννήση... Την κρατάω για να την προσφέρω και εγω!! Φοβερή ιδέα. Τα γλαστράκια πάντως που μου έφεραν εμένα μου αρέσαν πολύ. Έχω ένα από τη μεγάλη ακόμα και της το δείχνω. Και της μικρής μου άνθησαν τώρα όπως ήταν και περσυ τέτοιο καιρό και πολύ το χάρηκα! Γενικά τα αγαπάω περισσότερο αυτά που είναι των παιδιών μου!!

Και η μικρή μου κοιμάται μαζί μου περισσότερο τελευταια.. Πως να της αρνηθώ αρρωστούλα... Πάντως στη μεγάλη που κοιμόταν στο δωμάτιό της ξόδευα περισσότερο χρόνο σε κουνήματα και περαδώθε... Τώρα που κουράγιο. Νομίζω όμως οτι δεν υπάρχουν κανόνες σ' αυτά και κακώς λένε το μακρύ και το κοντό οι τριγύρω.. Η πεθερά μου πχ μου λέει: άστην να κλάψει, την κακομαθαίνεις.. αμφιβάλω όμως αν άφηνε κι εκείνη τα δικά της να κλαίνε.. Ξεχνάνε τα δικά τους ο καθένας, ακόμα και αν είναι πολύ κοντινά..

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.. καλό ΣΚ σε όλες μας!! :cool:

Επεξεργάστηκαν by vallou

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα κοριτσια της παρεας μας!!!!! Ανδριελακι, Πεννουλα και Ερατουλινι χρονια πολλα, πολυχρονες ζουζουνες και οι μανουλες να χαιρεστε τα ομορφοζουζουνα σας!!!!! Καλε πως περναει ο καιρος ε??? Απιστευτο!!!

neamanoula πλησιαζουν και τα δικα μας γενεθλια!!! Αντε απο βδομαδα θα γιορτασουμε και εμεις!!!

Αχ..μας χαλασε ο υπολογιστης και δεν μπορω να σας διαβαζω απο προχθες..απο Δευτερα θα τον παμε στον τεχνικο και βλεπουμε..τωρα ειμαι στης αδερφης μου και μπορω και σας διαβαζω..:evil:Κωνσταντια μαλλον ηταν κολλητικο το προβλημα με τα κομπιουτερ..:mrgreen:

Κατα τα αλλα κρυο πολυ, χθες στα καλα καθουμενα ανεβασα 38.5 πυρετο χωρις αλλα συμπτωματα και σημερα ειμαι καλα...τι ναπω??? Μπορει και να ετυχε..:rolleyes:

Παρτυ μαλλον θα κανω οικογενειακα, με γονεις, πεθερικα κ.λ.π. καθως φοβαμαι για παιδακια ενοψει και της δουλειας, οι ιωσεις θεριζουν στον κυκλο μας και λεω να μην το διακινδυνεψω και μετα εγω δουλευω και εχω τον μικρο τιποτε αρρωστο..ποτε δε ξερεις με τις ιωσεις..:rolleyes: Ετσι φετος που ακομη δεν πολυκαταλαβαινει μαλλον θα την περασουμε μεταξυ μας. Θα εχω να φιλοξενησω και τους νονους και σκεφτομαι πως θα τους πω αν γινεται να μη φερουν τα παιδια μαζι, καθως αυτα ειναι μονιμως αρρωστα ακομη και αυτες τις ημερες που μιλησα εχουν για 2η φορα γαστρεντεριτιδα και φοβαμαι..θα το πω και ο Θεος βοηθος, ξερετε τωρα σε ποσο δυσκολη θεση μπορει να ερθω αλλα και τι να κανω πια?? Καθε φορα σας πρηζω αλλα εχω προβλημα με αυτο το ζητημα:rolleyes:

Τελος παντων...σας αφηνω..φιλακια πολλα..τα λεμε απο βδομαδα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

κοριτσια καλησπερα σας!Γεννησα και εγω τον πασακα μου στις 6 μαρτιου.Κλεισαμε ενα χρονο ζωης χτες αλλα δεν τα γιορτασαμε γιατι ο γλυκουλης μου ειναι αρρωστος απο την Τεταρτη!Θα ερθει παλι σημερα ο γιατρος γιατι ο πυρετουλης δεν λεει να πεσει..Ειμαι και εγω ψυχολογικα χαλια γιατι σε 2 μερες γυρναω στη δουλεια..Κλαψ κλαψ..Δεν θελω ρε κοριτσια να γυρισω.Μονο που το σκεφτομαι με πιανουν τα κλαματα...

Kαλέ τί ησυχία είναι αυτή όλο το Σ/Κ. Οι εορτάζοντες δικαιολογούνται, οι υπόλοιπες πού είστε πουλάκια μου??

κατάλαβα Πεζουλα σε χάνουμε κι εσένα αυτές τις μέρες λόγω pc, άντε γρήγορα να το φτιάξετε:rolleyes:

mammy-m καλώς ήρθες, πού ήσουν τόσο καιρό μανούλα Μαρτίου?

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...