Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α αφού τον κοίμισα, έβαλα και ένα ποτηράκι drambuie και να΄μαι!!!:P:p

Εδώ το κατάστημα έχει κόκκινο κρασί!!:mrgreen:Κοιμάται η Χριστίνα ο κυριος λόγος για να είμαι κεφάτη, αλλά ας μην το μελετάμε καλύτερα...:cool:

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε πες κι εσύ βρε φιλενάδα μόνη μου θα τα λέω??:tongue:Κοιμηθηκε ο Νικόλας?

Τι να πω και εγω???? Διαβαζω τα νεα!!!:mrgreen: εμεις τα ιδια!! κοιμηθηκε το καμαρι μου και λεω να χαλαρωσω λιγακι. Εστειλα και τον συζυγο εφερε απο ενα χαμπουργκερακι και λεω να παω να τσιμπησω!!

Κατερινακι καλα εκανες απλα εμας νομιζω οτι μας παιρνει ακομη και γι αυτο το καθυστερω!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Εδώ το κατάστημα έχει κόκκινο κρασί!!:mrgreen:Κοιμάται η Χριστίνα ο κυριος λόγος για να είμαι κεφάτη, αλλά ας μην το μελετάμε καλύτερα...:cool:

Καλή η προσφορά σου! Άντε γειά μας!!!:mrgreen::mrgreen:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Τι να πω και εγω???? Διαβαζω τα νεα!!!:mrgreen: εμεις τα ιδια!! κοιμηθηκε το καμαρι μου και λεω να χαλαρωσω λιγακι. Εστειλα και τον συζυγο εφερε απο ενα χαμπουργκερακι και λεω να παω να τσιμπησω!!

Κατερινακι καλα εκανες απλα εμας νομιζω οτι μας παιρνει ακομη και γι αυτο το καθυστερω!

Καλά ε, μου άνοιξες την όρεξη...:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Πάλι στην κρεπάλη ρε Πέζη?:tongue: (αχ, σε ζηλεύω αφόρητα, μετά τις σαρδέλες που έφαγα...)

Γεια μας Κατερινιώ, αν και το κρασάκι τελειώνει και πάω να δω "παρά 5", επιτέλους βάλανε και κάτι καλό να δούμε..να γελάσουμε λίγο..

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω σχεδόν απαρτεία σήμερα!!!!

Λοιπόν τα νέα μας!!!!Πήραμε 3 ΟΛΟΞΛΗΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ σε 1 μήνα και 1 ποντο σχεδόν στην περίμετρο κεφαλής!!!!Είμαστε πιά 78 πόντους και απο βάρος 9,5 κιλα στα ιδια δηλαδη με τον προηγούμενο μηνα!!!!Καναμε σημερα και το εμβολιο της ανεμοβλογιας και θα σας ενημερωσω για παρενεργειες!!!Ααααα ξεχασα, πλεον ξεκιναμε μαγειρευτο φαγητο οσπρια, κτλ!!!!

Κατα τα αλλα τα νεα μας ειναι τα ιδια.

Αχ εφαγα!!! Ποσες μερες που ηθελα γκουντις!!! Ναι ναι κρεπαλη..ε μια στο τοσο δεν κανει και κακο!!:tongue::tongue:Κρασακια διαβαζω..ντραμπουι..μιλαμε για πολυ κεφι η παρεα!!!

gio μου μπραβο στον Παναγιωτακη!!! Ολοκληρο αγορι πια!!!!

αντε παω μια βολτουλα στον συζυγο..θελει παρεουλα!!!:tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Αχ εφαγα!!! Ποσες μερες που ηθελα γκουντις!!! Ναι ναι κρεπαλη..ε μια στο τοσο δεν κανει και κακο!!:tongue::tongue:Κρασακια διαβαζω..ντραμπουι..μιλαμε για πολυ κεφι η παρεα!!!

gio μου μπραβο στον Παναγιωτακη!!! Ολοκληρο αγορι πια!!!!

αντε παω μια βολτουλα στον συζυγο..θελει παρεουλα!!!:tongue:

Εχεις πμ

Εγώ σας καληνύχτισα, εγώ σας καλημερίζω!

Ο μικρός ξύπνησε ατις 6 και ήθελε παιχνίδια. Αδύνατον να κοιμηθεί. Τον πήρα στο κρεβάτι μας αλλά ενώ έκανε οτι κοιμόταν, μόλις πήγαινα να τον σκεπάσω...τσουπ, τα μάτια ορθάνοιχτα. Έτσι τον πήρα και εγώ και πήγαμε για παιχνίδι. Τώρα ξανακοιμήθηκε το χρυσό μου!!!

Χαλάει ο καιρός και έχω ξενερώσει. Τι καλά τόσες μέρες κάναμε βόλτες. "Γυμναζόμουν" και κάπως! Κορίτσια εγώ δεν έχασα το κιλά της εγκυμοσύνης. Εσείς;;

Καλημέρα και τα λέμε!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...