Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε vallou μου περαστικα. Ευτυχως ειναι καλα η μικρη, οσο για τα γενεθλια, με τοσες ιωσεις που σας εχουν πιασει φετος πού να φερεις και αλλα παιδακια στο σπιτι..:rolleyes:

katerinas και εγω καθισματακι που να κοιταει μπροστα θα του παρω, διοτι ειμαι σιγουρη οτι αποκλειεται να καθισει σε καθισμα που κοιταει προς τα πισω. Ηδη γκρινιαζει ανελεητα μεσα στο αυτοκινητο, γυρναει συνεχεια το κορμι του προς τα μπροστα και κλαιει. Ανησυχος και στη βολτα οποτε δεν δινω τζαμπα λεφτα και μετα να τα κλαιω. Θα παρω ενα κανονικο που να κοιταει μπρος, θα κοιταξω να ειναι οσο το δυνατον καλο (σας εχω πει οτι προσανατολιζομαι στο maxi cosi tobi ή priofix) και ας ελπισουμε ουτως ή αλλως να ειμαστε ασφαλης στο δρομο. Πιστευω οτι το παιδι πρεπει να ειναι πολυ ησυχο και ηρεμο για να αντεξει σε διαφορετικο καθισμα οποτε σιγουρα επειδη ο δικος μου οσο και αν τον εχω καλοπιασει δεν χαμπαριαζει απο τετοια δεν το διακινδυνευω...neamanoula συμφωνεις??? (μα σε μας να πεσουν τα πιο ατιθασα..τι κακο ειναι αυτο???:confused:)

Μολις γυρισαμε απο βολτα εξω για κατι δουλειες που ειχα και ειμαι ψωφια..τα πεζοδρομια απαραδεκτα στην περιοχη που μενω, πανω κατω στο δρομο συνεχεια ειμαι, λακουβες κ.λ.π. τα χερακια μου, τα ποδαρακια μου πονανε..πιστευω οτι μπορει να εκαψα και 400 θερμιδες!!!!(τουλαχιστον..!!!:-D:-D)

ΠΕΖΗ Μου και εγώ γι΄αυτό θα πάρω ένα να κοιτάει μπροστά. Οπως σας έχω ξαναπέι δεν έχει καθίσει ποτέ ήρεμος στο καθισματάκι του. Εμείς παραγγείλαμε το maxi cosi priofix....

Ηθελα να τον πάω και εγώ βόλτα αλλά περιμένουμε παρέα στο σπίτι....:D

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γεια σας από Λάρισα, αν και δεν ξέρω για πόσο ακόμη...τεσπα

Gio με ενδιαφέρει και μένα το καθισματάκι, αλλά ρε γμτ θα ήθελα να έχω την επιλογή να μπορεί να γυρίσει μπροστά, αν σε κάποια φάση δεν κάθεται με τίποτα κοιτώντας πίσω. Θα πάω κι εγώ στον Ντόσα να δω τι θα μου πει και να τα δω από κοντά.

Marigia μη στεναχωριέσαι. Δεν είναι ότι σου κρατάει μούτρα, είναι ότι θέλει λίγο χρόνο να επεξαργαστεί την κατάσταση. Έτσι λέει σε ένα βιβλίο που διάβασα και ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε λίγα λεπτά να συνειδητοποιήσει την παρουσία μας και όχι να τρέξουμε και να το πνίξουμε σις αγκαλιές και στα φιλιά. Τώρα θα μου πεις, ωραία τα λες έξω από το χορό, να σε δω και σένα τι θα κάνεις σε λίγες μέρες...

Εχθές χρόνισε το αγοράκι μου, κι εγώ βρήκα τη μέρα μετά από δυο χρόνια να αρρωστήσω με γαστρεντερίτιδα.......σκτ

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Εχθές χρόνισε το αγοράκι μου, κι εγώ βρήκα τη μέρα μετά από δυο χρόνια να αρρωστήσω με γαστρεντερίτιδα.......σκτ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!! Και φυσικά περαστκά σου!!!!:):):)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Gio με ενδιαφέρει και μένα το καθισματάκι, αλλά ρε γμτ θα ήθελα να έχω την επιλογή να μπορεί να γυρίσει μπροστά, αν σε κάποια φάση δεν κάθεται με τίποτα κοιτώντας πίσω. Θα πάω κι εγώ στον Ντόσα να δω τι θα μου πει και να τα δω από κοντά.

HAPPY BIRTHDAY TO VAGELLIS...HAPPY BIRTHDAY TO VAGELLIS...ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣΣΣ!!!!!ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΗ!!!!

Για το καθισματάκι εγω ήδη το παρήγγειλα, και πηρα το Combi που γυρνάει και μπροστα με τις ζώνες!!!!Την Τριτη ή Τετάρτη της επόμενης εβδομάδας θα το έχω ήδη!!!!Ασε που εσυ βρε αφου θέλεις το μη-isofix αν θυμάμαι καλα, δεν εχεις θέμα, γυρναει ούτως ή άλλως και μπρος και ανάποδα!!!!

Περαστικά για την γαστρεντερίτιδα!!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις ευχές σας,κι εσείς να χαίρεστε τα αγοράκια σας.

Δε σας είπα το καλύτερο από όλα....εκτός από γαστρεντεριτιδα έχω και πεθερικά στο σπίτι.....Τέλειος συνδυασμός?

Gio μου,θύμησέ μου ποια ήταν η τιμή του καθισματακίου???;)Daf τι έχεις να πεις για το ελληνικό?

KIN6p2.png

Σε ποια έκσταση πάνω,σε χορό μαγικό μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε..........

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις ευχές σας,κι εσείς να χαίρεστε τα αγοράκια σας.

Δε σας είπα το καλύτερο από όλα....εκτός από γαστρεντεριτιδα έχω και πεθερικά στο σπίτι.....Τέλειος συνδυασμός?QUOTE]

:shock::shock::shock::shock: βοήθειά σου!!!:( Έχεις και πυρετό;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Δε σας είπα το καλύτερο από όλα....εκτός από γαστρεντεριτιδα έχω και πεθερικά στο σπίτι.....Τέλειος συνδυασμός?

Gio μου,θύμησέ μου ποια ήταν η τιμή του καθισματακίου???;)Daf τι έχεις να πεις για το ελληνικό?

xxx isofix

xxx non-isofix

Εξτρα τα έξοδα αποστολής για Αθηνα -Θεσσαλονίκη 2 ευρω για Λαρισα θα παει Αθήνα και απο εκει Λάρισα οπότε κατι παραπάνω ή το παραλαμβάνουν οι δικοι σου στην Σαλονικα-στο Καλοχωρι τα στελνει...

ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Επεξεργάστηκαν by gio_kx

Να ζησεις Βαγγελη σαν τα ψηλα βουνα!!!!:D:D:D:D να τον χαιρεστε Κωνσταντια, πωπω θυμαμαι περσι που περιμενα κ εγω να γεννησω:mrgreen: και μετρουσαμε απουσιες μια-μια!!!καθαρη δευτερα δε γεννησες;;;α ρε παιδι μου τη μερα περασες κ εσυ, ευτυχως ολα καλα και ο Βαγγελαρος ενας κουκλος ενας ξανθος θεος (ακομα ξανθος δεν ειναι:tongue:;;;; )!!!!!

και περαστικα σου κοριτσι!!!μια χαρουλα η γενικη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαριγια ξεχασα να το σχολιασω, κ εγω νομιζω μουτρα σου κανει, δεν ειναι και μικρο μωρακι να μην καταλαβαινει, περασατε κ τοσον καιρο ολη μερα μαζι....λογικο ειναι. Μιλα της , να της εξηγεις που πας κ τι ωρα θα γυρισεις, (μη γελατε ρεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue: ολα τα καταλαβαινουν!!)να τη φιλας πριν φευγεις κ ας κοιμαται....... γενικα καλο ειναι να υπαρχει 'ιεροτελεστια' πριν τη δουλεια για να συνηθισει τη ρουτινα.....αυτα νομιζω!κ μη στενοχωριεσαι μανουλα!!!!:D

πεζη μια απ τα ιδια με τα πεζοδρομια, κ εδω χαλια, στενα, με σκουπιδια ή παρκαρισμενα αυτοκινητα....:evil:

κατερινακι θα σου τηλ!!''σκασιαρχειο'' απο το μαθημα;;;εεε;;;;:mrgreen:

συμπεθερα σου εστειλα πμ!

κατερινας καλυτερα να εξαντλησεις τα κιλα του καθισματος κ μετα γυρνα τον μπροστα,στο καινουριο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!

Ούτε κατάλαβα πώς πέρασε ένας χρόνος....

Δεν σας είπα το νέο. Την Κυριακή στάθηκε μόνος του κι έκανε 3 βηματάκια, κάτι που επανέλαβε σήμερα με μεγαλύτερη σιγουριά, οπότε μάλλον δεν απέχουμε πολύ από περπατοπιτα κι εμεις;)

Κορίτσια ο Ντόσσας το BeSafe το δίνει 400ευρώ χωρίς isofix οπότε ο Ναρλής είναι η καλύτερη λύση!;)

KIN6p2.png

Διαφημίσεις

1008749uhdieri621.gif

Κωνσταντια μου να χαιρεσαι το παληκαρακι σου και σου ευχομαι συντομα με μια κορουλα αυτη τη φορα!!!!:-D:-D:-D Περαστικα επισης..ε τυχαινουν καμια φορα και αναποδιες..και με πεθερικα πανω απο το κεφαλι σου..φανταζομαι το στομαχι σου δε θα λεει να στρωσει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:τουλαχιστον εκμεταλλευσου την πεθερα και βαλτην να κανει καμια δουλεια:tongue:

Κοριτσακια με γεια τα καθισματακια σας, καλη επιλογη κανατε, παντως katerinas εχει δικιο η daf και εγω θα εξαντλησω τα περιθωρια μας και θα τον κρατησω οσο το δυνατον περισσοτερο στο καθισμα που εχουμε τωρα. Αλλωστε ο Νικολης ειναι 11 και κατι υπολογιζω μεχρι τα 13 εχει καιρο αφου ακομη τον παιρνει και στο υψος. Ακομη και με μπουφαν τον χωραει ανετα, εχουμε στο πιο μεγαλο σκελος τις ζωνες οποτε βλεπω να το κραταω χαλαρα κανα 2μηνο ακομη, εκτος και αν ριξει υψος αποτομα και δεν τον χωραει στα ποδαρακια.

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Kαλέ δεν σας προλαβαίνω, από χτες πολλά μηνύματα..

Μόλις κοιμήθηκε η Χριστινιώ αφού έκλεισε ένα οχτάωρο άυπνη μέσα στο τρελό παιχνίδι. Ελπίζω μόνο να μου μη ξυπνήσει πάλι γαιτί αυτές τις μέρες συνέχεις ξυπνάει το βράδυ.

Καταρχήν να ευχηθώ στη φίλη Κωνσταντία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. Περαστικά βρε φιλενάδα και με τη γαστρεντερίτιδα, κυκλοφορεί ιός όλοι χάλια είναι.Επίσης περαστικά και στη vallou μας για τον ύπνο μην ανησυχείς κι εμένα έτσι έκανε, είναι τόσο εξαντλημένα και κουρασμένα που μόλις νιώσουν καλύτερα αναπληρώνουν τον ύπνο που έχασαν. Κι εγώ για τα γενέθλια της δικιάς μου έλεγα όλο να είμαστε καλά, τελικά όλα σχεδόν τα παιδάκια που ήθελα να καλέσω είναι άρρωστα, οπότε να δω τί σόι πάρτυ θα κάνουμε...:confused:Και για τη μουσική που λες, όντως τρελαίνεται για το kids songs του alter το σ/κ με ζουζούνια, mazzo and the zoo κα. τρελαίνεται....

gio τί βλέπω?Καινούργια φωτο με τον Παναγιωτίνο να είναι όρθιος???Ερε τρέμε μάνα που τώρα θα αρχίσει να περπατάει..:mrgreen:

Πεζη αρχικά να σου πω ότι όταν κάνω εδώ βόλτα με το καρότσι χάνω μη σου πω και 2000 θερμίδες, μα τέτοια ανηφόρα?Ωραία όταν την ανεβαίνω με το τουτου αλλά όταν το επιχειρώ με τα πόδια λέω -πάει, τα κοκαλάκια μου θα αφήσω εδώ!!!Καλέ κάνεις τρελές δουλειές με το Νικόλα.Μπράβο.... Εγώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να κάνω μπάνιο μόνη με τη Χριστίνα, γμτ. για ένα μπάνιο είμαι στο έλεος του συζύγου ή των γονιών μου να την κρατήσουν. Όσο για το άπλωμα έξω, αν βγω έξω όχι η Χριστίνα θα κολλήσει στο τζάμι αλλά θα εξαφανιστεί μέσα στο σπίτι και εγώ θα την ψάχνω. Επίσης daf ωραία θα ήταν να ξεχνιόταν η Χριστίνα με ένα μανταλάκι, ή κουτάλι, ή τάπερ κα. Στο καρεκλάκι της όσα και να της βάλω, στα επόμενα 5 δεπτερόλεπτα έχει βαρεθεί και θέλει να κατέβει κάτω. Επίσης για τα σωτήρια συρτάρια, αφού τα βγάζει όλα σε κλάσμα δευτερολέπτου αρχίζει και τρέχει για την επόμενη σκανταλιά. ΟΚ, βγάλτα αλλά κάτσε και ασχολήσου λίγο με αυτά.ΌΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ πάνω από ένα λεπτό δεν κάθεται στον κ@λο της. Είναι πολλές ώρες της ημέρας που δεν έχεις ένα καθαρό σημείο του πατώματος να πατήσεις βρε αδερφέ, πηδηματάκια σαν τα καγκουρό κάνουμε.Τα βγάζει και τα παρατάει. Επίσης της έχω παντού πολλά πολλά όμως παιχνίδια (ούτε να τα φτύσει..). Βαριέται πολύ εύκολα και είναι υπερ-υπερ-υπερ-κινητική.Οπότε όλη την ώρα μαλώνω και συμμαζεύω...Τί άλλο?, α ναι..

marigia λογικό αυτό με τη μικρούλα μούτρα σου κάνει, δως της λίγο χρόνο και μετά αγκαλιάσε την.Τί λέει?Πώς τα πάει η νονά?

Όσο για το κάθισμα αυτοκινήτου εννοείται να κοιτάει μπροστά αλλιώς ποιός την ακούει? Εδώ θέλει να πιάσει το τιμόνι να οδηγήσει (κορίτσια από Σαλονικά σα έδειξα και τη σχετική φώτο τη Χριστίνα στο τιμόνι), θα κοιτάζει πίσω??:cool:

Δεν νομίζω να ξέχασα κάτι άλλο....(πάλι λίγα είπα..:mrgreen:)

yaeNp3.png

Πω πω κορίτσια έχω 2 μέρες μου έβγαλε την πίστη ο μικρός. Δορυφόρος μου έχει δίνει στην κυριολεξία. και εκεί που έλεγα να τον πασάρω στον μπαμπά του όταν ήρθε, εκείνος ήταν τόσο κουρασμένος που κοιμήθηκε...

Έτσι και εγώ, τώρα αφού τον κοίμισα, έβαλα και ένα ποτηράκι drambuie και να΄μαι!!!:P:p

neamanoula κεφάτη σήμερα σε βρίσκω!! Εύχομαι να μην ξυπνήσει το Χριστινάκι για να ηρεμίσεις και εσύ λίγο. Το ίδιο εύχομαι και για τον γιό μου!!! :rolleyes::rolleyes:

ΠΕΖΗ εγώ πήρα το maxi cosi όπως σου είπα από 9 κιλά και πάνω. Δεν γίνεται να περιμένω άλλο με τον μικρό!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...