Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό!!! edit Χα χα ειχα πατησει παραθεση αλλά δεν το πήρε.... Νεαμανούλα στο τοστ αναφερομαι:lol::lol:

Πριν την ξαπλαρω κι εγω έιπα να δω τι μου κάνετε!

Οσων αφορά τις δουλειες κι εγω σηκωνομουν απο τις 07.00 για σιδέρωμα και κανα σκούπισμα. Μαγειρεμα το βράδυ ή το μεσημέρι που κοιμάται. Αυτο ήταν το προγραμμα μας καααααποτε... Τωρα με τη δουλειά το μόνο που προλαβαίνω έιναι να μαγειρευω για την μικρή κάθε 2 μέρες και για εμας γιατί δεν λεει καθε μερα delivery... Εχω και το προβλημα του συζύγου ο οποίος τρωει μόνο κρεας παρακαλώ και τίποτα λαδερο και πράσινο.. Θα μου πείτε καλά γιατί δεν τον έμαθες????? Αλλα εδω δεν τον έμαθε η μανούλα του θα τον μαθω εγω?????? Οπότε το μενου έχει καθε μερα κρεας και για μενα καμιά σαλάτα κανα τοστ κανα φρούτακι .. δεν βαριέσαι καλά είναι .. χανουμε και κανα κιλάκι...

Επίσης όταν τρώμε όλοι μαζί την βαζω στο καρεκλάκι και της δίνω λίγο ψωμακι στο χερι καμια ρυζογκοφρέτα και απασχολειται κι εκείνη και μας αφήνει να ρημαδοφαμε κι εμείς:tongue: Και πιστέψτε με δεν είναι απο τα ήσυχα και ήρεμα παιδια η Ανδρι....

Εδω και 2 μερες που ξεκίνησα δουλειά ενω όλη την μερα είναι οκ όπως λεει κ η νονά της μολις με βλέπει σαν να μου κρατα μούτρα ενα πράγμα.. με σπρώχνει, με χτυπά , γκρινιάζει πολύ βρε κορίτσια.. Προσπαθω να την έχω όσο πιο αγκαλιά μου γίνεται αλλά εκεινη δεν δείχνει να θέλει..

Δεν περίμενα να αντιδρά έτσι.. περίμενα να με βλέπει και να χαίρεται και να πέφτει στην αγκαλιά μου.... Την επηρρεασε τόσο πολύ η αλλαγή τι να πω??? Δεν περίμενα να το συνειδητοποιησει τόσο πολύ...

Αυτα και με τους προβληματισμούς μου...

July σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κ όταν πλησιάζει ο καιρός να την παω βρεφικό θα σε ζαλίσω πάλι....

Καληνύχτα σας!!!

Επεξεργάστηκαν by marigia

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΕΖΟΥΛΙΝΗ Μονο δολια μάνα δεν έισαι με όλα αυτα που περιγραφεις!!! Μια χαρά τον ξεγελάς τον Νικολάκι! Εμ 100 η αλεπού 101 το αλεπουδάκι? Δεν γινεται????

Οταν έχω να απλώσω κι εγω την βαζω στο πάρκο μπροστά απ το παράθυρο να με κοιτά και της χτυπώ το παραθυρο με την απλώστρα!!!!

Α επίσης τωρα που στέκεται και περπατά την παίρνω μαζί μου μέχρι και στην τουαλέτα.. Ετσι για να μαθαίνει!:tongue:

nI9Sp3.png

urDwp2.png

σημερα ειχα μια μερα σκ@@ ευτυχως ηρεμησα με τη γιογκα μου γιατι δεν πηγαινε, ημουν πολυ χαλια λεμε....:rolleyes:

πολυ χαρηκα με τα νεα του παναγιωτακη μακαρι να εχει καλη εκβαση αυτη η ιστορια, αχ κ αυτοι οι ανθρωποι τι εχουν τραβηξει....τουλαχιστον να πανε καλα απο δω κ περα ολα...!!

νεαμανουλα τρελη αναπτυξη η κορακλα, ισως να συνδεονται ολα αυτα κ γι'αυτο κ οι τοσες μυξες. εμ κ εμεις δεν εχουμε μυξες 2 μηνες τωρα;απο δοντια....!

για τις δουλειες που λετε, αν κ εγω εχω ησυχο παιδι αλλα το τρεξιματακι το κανουμε ετσι κ αλλιως, κανω λοιπον το εξης:

το βραδυ που κοιμαται κανω συμμαζεμα το σπιτι και καθαρισμα κουζινας -ή το κανει ο συζυγος αυτο. στον πρωινο της υπνο (γυρω στις 12.30 -1)βαζω πλυντηρια (ρουχα...πιατα...) και διαβαζω για τα μαθηματα κτλ...

στις 2 ξεκιναω μαγειρεμα για ολους και οταν ξυπνησει την αφηνω να αλωνιζει στην κουζινα, κλεινω κ την πορτα αν μαγειρευω κατι με εντονη μυρωδια, αλλιως κλεινω τη συρομενη και χωριζεται το σπιτι, οποτε κοβει βολτες απο την κουζινα στο δωματιο της(κ οποτε ολα υπο ελεγχο!). αν γκρινιαξει δινω λιγη ρυζογκοφρετα (σωτηριο πραγμα!!!!) ή κατι 'παραξενο' :μανταλακι, κουτακι, ξυλινο αντικειμενο για μασουλημα κτλ κτλ...

απλωνω μεσα στο δωματιο με την ερατω να βοηθαει (δλδ να σκορπιζει τα παντα παντου:mrgreen::tongue:)και βγαζω μετα την απλωστρα στη βεραντα.

βεβαια το σπιτι εχει γεμισει παιχνιδια παντου, αφου αυτα την κρατουν απασχολημενη, αλλα εχω 3 αποθηκευτικους χωρους (καλαθακια, παιχνιδοθηκη..) σε σαλονι, δωματιο και κουζινα κ ετσι το βραδυ απλα τα ριχνω μεσα.

το μονο προβλημα ειναι οτι θελει να κολλαει τη μουρη της στη σκουπα :rolleyes: κ επειδη το παρκο μας εχει ενα προβληματακι κ δεν μπορει να μεινει μεσα η ερατουλα, σκουπιζω με τον κολαουζο να τρεχει απο πισω!:tongue: αυτο θελει πολλη προσοχη, αλλα οκ.

καθαρισμα μπανιου, ξεσκονισμα κτλ κανουμε μαζι με συζυγο συνηθως ΣΚ για να την κραταμε εναλλαξ...

παντως το σωτηριο ειναι τα πολλα παιχνιδια οπου κ αν ειμαστε κ με κλειστη πορτα, δλδ να κανουμε το χωρο ενα τεραστιο παρκο, ενω κανουμε εμεις τις δουλειες μας !

Καλησπέρα κοπέλες!! Ξέρω θα σας εκπλήξω τώρα αλλά .... Ωωω ναι.... έχω κολλήσει και εγω ίωση από τη μπεμπού μου και είμαι τα χάλια μου!!

Η μικρή καλύτερα, της έφυγε το πολύ βράσιμο αλλά κάτι ακόμα κάτι γατίσια χουρχουρισματάκια. Αυτό που με ξενίζει λιγάκι είναι σήμερα που κοιμάται στην αγκαλιά μου από μόνη της. Λέτε να είναι από την γενικότερη ταλαιπωρία;; Να μην ανησυχώ;; Αυτή για να αποκοιμηθεί το βράδυ ή το μεσιμεράκι κάναμε μαραθώνιο κουνήματος και περπατήματος...:confused: Λέω να έρθει πάλι αύριο η γιατρός να μου την τσεκάρει.. ϊσως έιναι και αυτό το φαινόμενο υποθερμίας που παθάινουν μερικά μωρά μετά από ιώσεις και πυρετο.. γενικά την υπόλοιπη ημέρα έκανε κανονικά τις δραστηριότητές της..

Βλέπω μανούλες έχετε μπει στο στυλ της ταλαίπωρης μάνας για τα καλά :tongue: Ναι το κάνω χρόνια αυτό το τρέξιμο!! Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά μετά τα 4-5 χρόνια θα βρείτε λίγο την ανεξαρτησία σας πάλι. Τότε τους έχεις λίγο εμπιστοσύνη και τα αφήνεις και λιγάκι μόνα τους..

dafaki τα διδυμομωράκια μας έχουν το ίδιο χομπυ με τη σκούπα :mrgreen:

Στενοχωριέμαι λιγάκι γιατί δεν βλέπω να κάνω τα γεννέθλια της μικρής μου όπως τα λογάριαζα.. Αλλά ας είναι καλά το κοριτσάκι μου κι εμείς και του χρόνου να κάνουμε πιο πολλά πράγματα.. Καλεσμένους δεν νομίζω να έχω αφού κανένας δεν θα θέλει να κολήσει την ιωσή μας.. Δεν το παραξηγώ έχουν και οι υπόλοιποι μωρά και μικρά παιδάκια... Θα πάρω τούρτα πάντως θα στολίσω το Πενάκι μου και θα την κόψουμε με τους παππούδες και την αδελφούλα μας!!!!

Κοριτσια TIP για φρόνημα μωρά.. Βάλτε να ακούνε μουσική παιδική.. Ζουζούνια, Λιλιπούπολη κλπ Οι δικές μου κάθονται παναγίες!!!

Φιλάκια πολλά!!! :-D

καλημέρα μανούλες!

δουλειές?????με το ζόρι και εμείς!ευτηχώς εμένα φοβάται τη σκούπα!παλιότερα έκλαιγε και την κράταγα αγκαλιά την ώρα που σκούπιζα τώρα απλώς κάθεται μακριά και κοιτάει που να πλησιάσει χιχι!όσο για τις υπολοιπες εγώ μαγειρεύω για εμάς μέρα παρα μέρα και για την μικρή μόνο το σκ αφού φαγητό τις καθημερινές τρώει στον παιδικό σπίτι τη βγάζει με κρεμούλες και τραχανά!τις υπόλοιπες δουλειές τις κάνω βράδυ συμμάζεμα και μπάνια και άπλωμα και κουζίνα στις 5,3 το πρωί!τι να κάνω έχω λίγες ώρες κάθε μέρα με το παιδί μου και δεν θέλω να τις περνάω κάνοντας δουλειές αλλά παίζοντας!ααααα και σωτήριο το συρτάρι με τα τάπερ σωτήριο και πάντα δεν βρίσκεις τίποτα στη θέση του!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι τελικά όλα τα μωράκια είναι ίδια! Και εμείς πάνω-κάτω κάνουμε τα ίδια, με λίγες διαφορές! Ο δικός μου δεν κάθεται εδώ και 3 μήνες στο πάρκο του, οπότε δεν μπορώ να τον αφήσω. Όταν όμως απλώνω ρούχα ή πλένω βεράντα τότε κάθεται και κολλάει τη μουσούδα του στο τζάμι για να με βλέπει.

Γενικά αν με δεί στην κουζίνα έρχεται, με πιάνει από το πόδι και κλαίει. Αν δεί ότι δεν του δίνω σημασία αρχίζει να γυρίζει γύρω από το πόδι μου σαν δορυφόρος...Προκειμένου να μην τον πατήσω τον παίρνω αγκαλιά. Και καλά όταν ήταν μικρός απλά έβλεπε. Τώρα θέλει να τα πιάσει όλα!!!

Με την ηλεκτρική έχει έρωτα. Την κυνηγήσει.

Εμείς πάλι τις καθημερινές τρώμε χωριστά γιατί ο αντρούλης μου έρχεται 7-8 το απόγευμα. Τα ΣΚ και εμείς τον ξεγελάμε με ψωμάκι το οποίο λατρεύει (ΣΩΘΗΚΑΜΕ. Έτσι καταφέραμε και βγήκαμε 2-3 φορές για φαγητό έξω χωρίς φασαρία)

marigia η μικρή σου κρατάει μούτρα...Όταν πήγα το ταξίδι στη Ρώμη, γυρίζω και τρέχω με λαχτάρα να τον πάρω αγκαλιά. Αυτός με κοιτούσε ψυχρά και δεν αντέδρασε. Απλά χαμογέλασε όπως κάνει σε κάθε ξένο που του μιλά. Έπαθα πλάκα. Αντίθετα στον πατέρα του έπεσε στην αγκαλιά του και γέλαγε σαν τρελό. Τα κάνουν αυτά τα παιδιά. "Θύμωσε" που δεν την έχεις εσύ όλη μέρα όπως τόσο καιρό...

vallou περαστικά σου βρε. πότε επιτέλους θα ηρεμίσετε εσείς;; Όσο για τα ζουζούνια..εγώ του τα βάζω στο cd, ακούει με χαρά αλλά δεν κάθεται ήσυχους....:?

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα κοπέλες!! Ξέρω θα σας εκπλήξω τώρα αλλά .... Ωωω ναι.... έχω κολλήσει και εγω ίωση από τη μπεμπού μου και είμαι τα χάλια μου!!

Η μικρή καλύτερα, της έφυγε το πολύ βράσιμο αλλά κάτι ακόμα κάτι γατίσια χουρχουρισματάκια. Αυτό που με ξενίζει λιγάκι είναι σήμερα που κοιμάται στην αγκαλιά μου από μόνη της. Λέτε να είναι από την γενικότερη ταλαιπωρία;; Να μην ανησυχώ;; Αυτή για να αποκοιμηθεί το βράδυ ή το μεσιμεράκι κάναμε μαραθώνιο κουνήματος και περπατήματος...:confused: Λέω να έρθει πάλι αύριο η γιατρός να μου την τσεκάρει.. ϊσως έιναι και αυτό το φαινόμενο υποθερμίας που παθάινουν μερικά μωρά μετά από ιώσεις και πυρετο.. γενικά την υπόλοιπη ημέρα έκανε κανονικά τις δραστηριότητές της..

Βλέπω μανούλες έχετε μπει στο στυλ της ταλαίπωρης μάνας για τα καλά :tongue: Ναι το κάνω χρόνια αυτό το τρέξιμο!! Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά μετά τα 4-5 χρόνια θα βρείτε λίγο την ανεξαρτησία σας πάλι. Τότε τους έχεις λίγο εμπιστοσύνη και τα αφήνεις και λιγάκι μόνα τους..

dafaki τα διδυμομωράκια μας έχουν το ίδιο χομπυ με τη σκούπα :mrgreen:

Στενοχωριέμαι λιγάκι γιατί δεν βλέπω να κάνω τα γεννέθλια της μικρής μου όπως τα λογάριαζα.. Αλλά ας είναι καλά το κοριτσάκι μου κι εμείς και του χρόνου να κάνουμε πιο πολλά πράγματα.. Καλεσμένους δεν νομίζω να έχω αφού κανένας δεν θα θέλει να κολήσει την ιωσή μας.. Δεν το παραξηγώ έχουν και οι υπόλοιποι μωρά και μικρά παιδάκια... Θα πάρω τούρτα πάντως θα στολίσω το Πενάκι μου και θα την κόψουμε με τους παππούδες και την αδελφούλα μας!!!!

Κοριτσια TIP για φρόνημα μωρά.. Βάλτε να ακούνε μουσική παιδική.. Ζουζούνια, Λιλιπούπολη κλπ Οι δικές μου κάθονται παναγίες!!!

Φιλάκια πολλά!!! :-D

Vallou Μου περαστικά σας . Δεν πειρ'αζει για τα γεν'εθλια λίγοι και καλοί!!!! Σας είχα στο νού μου και μαλιστα σήμερα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξερουμε νεότερα για την Πεννούλα. Φιλια ξανά και περαστικά !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Με το Θανάση κι εγώ κάνω ό,τι η ΠΕΖΗ και η Daf.

Και όλα καλά, οι μυξούλες περιορίστηκαν -neamanoula, μπράβο στο Χριστινάκι με τόσα δοντάκια-αλλά χθεςτη νύχτα μου ξύπνησε στις 4.30 και δεν ξανακοιμόταν με τίποτα! Τι αγκαλιά, τι καρότσι, τι κούνημα εγώ κι ο άντρας μου...Τελικά κι ε΄νω είχε πάει 5.30 απελπίστηκα καιτον πήρα στο κρεβάτι μας. Σε πέντε λεπτά είχε κοιμηθεί και ξύπνησε στις 8.15 το πρωί. Τι ήταν αυτό τώρα; Ελπίζω να ήταν περαστικό και αγύριστο γιατί διαφορετικά με βλέπω να ξαναγίνομαι κουκουβάγια!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρε καλημέρα!!!

Τι μου κάνετε?Ολες καλα?Vallou περαστικα αν και μάλλον όσα περαστικα και να σας πουμε , σας έχει παρει απο κάτω κανονικα!!!!Παλι καλα που συνήλθε η μικρη!!!

Για τον ύπνο που λέτε, ό δκικός μου χθές δεν κοιμήθηκε όυτε ενα λεπτο όλη την ημέρα και το βράδυ κοιμήθηκε στις 10 μετα απο παρακολούθηση στην τηλεόραση παρακαλώ!!!!Ηταν τόσο ψόφιος δε, που κοιμηθηκε στην αγκαλια μου και δεν το πηρα είδηση!!!!

Για το καθισματάκι λέω να το παραγγείλω, θα σας στείλω πμ. Μου είπε ο Ναρλής ότι αν γινει άυξηση ΦΠΑ η τιμή θα μεταβληθεί ανάλογα οπότε λέω να προλαβω!!!!Επίσης όσες θέλετε ότιδήποτε, στείλτε του e-mail στο [email protected] για να σας κανει προσφορά σε ότι σαν ενδιαφέρει!!!!Εχει πραγματικά ανταγωνιστηκές τιμες!!!!

Φιλιά σε όλες σας!!!!

Επεξεργάστηκαν by gio_kx

σκεφτομοθν για τα καθίσματα ότι το izikid όντως είναι ίδιο με το izicombi εκτός από το ότι το δεύτερο γυρνάει και μπροστά , ενώ το πρώτο κοιτάει μόνο πίσω. εγώ λέω να πάρω το combi αν και ακριβότερο για να έχω τη δυνατότητα αργότερα να το γυρίσω αν δεν αντέχει άλλο ο μικρός προς τα πίσω π.χ. στα 3 του.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Βρε vallou μου περαστικα. Ευτυχως ειναι καλα η μικρη, οσο για τα γενεθλια, με τοσες ιωσεις που σας εχουν πιασει φετος πού να φερεις και αλλα παιδακια στο σπιτι..:rolleyes:

katerinas και εγω καθισματακι που να κοιταει μπροστα θα του παρω, διοτι ειμαι σιγουρη οτι αποκλειεται να καθισει σε καθισμα που κοιταει προς τα πισω. Ηδη γκρινιαζει ανελεητα μεσα στο αυτοκινητο, γυρναει συνεχεια το κορμι του προς τα μπροστα και κλαιει. Ανησυχος και στη βολτα οποτε δεν δινω τζαμπα λεφτα και μετα να τα κλαιω. Θα παρω ενα κανονικο που να κοιταει μπρος, θα κοιταξω να ειναι οσο το δυνατον καλο (σας εχω πει οτι προσανατολιζομαι στο maxi cosi tobi ή priofix) και ας ελπισουμε ουτως ή αλλως να ειμαστε ασφαλης στο δρομο. Πιστευω οτι το παιδι πρεπει να ειναι πολυ ησυχο και ηρεμο για να αντεξει σε διαφορετικο καθισμα οποτε σιγουρα επειδη ο δικος μου οσο και αν τον εχω καλοπιασει δεν χαμπαριαζει απο τετοια δεν το διακινδυνευω...neamanoula συμφωνεις??? (μα σε μας να πεσουν τα πιο ατιθασα..τι κακο ειναι αυτο???:confused:)

Μολις γυρισαμε απο βολτα εξω για κατι δουλειες που ειχα και ειμαι ψωφια..τα πεζοδρομια απαραδεκτα στην περιοχη που μενω, πανω κατω στο δρομο συνεχεια ειμαι, λακουβες κ.λ.π. τα χερακια μου, τα ποδαρακια μου πονανε..πιστευω οτι μπορει να εκαψα και 400 θερμιδες!!!!(τουλαχιστον..!!!:-D:-D)

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...